10 gewaagde Bitcoin-prijsvoorspellingen voor 2021

10 grote voorspellingen voor Bitcoin in 2021:

1: Bitcoin zou een val kunnen zien vergelijkbaar met die in 2017

2: The Bull Run kan veel langer duren

3: Bitcoin zal goud blijven bedreigen als waardeopslag

4: Bitcoin zal naar verwachting al zijn waarde verliezen

5: Stock-to-flow-prognose op schema

6: Institutionele beleggers kunnen de prijs opdrijven

7: Bitcoin kan $ 300.000 breken

8: Instellingen zullen Bitcoin blijven adopteren als reserve-asset

9: Bitcoin zal massale adoptie blijven zien

10: Bitcoin zal de aanval van cryptocurrencies naar het wereldwijde publiek leiden

Bitcoin is hier eerder geweest, meer dan eens. In 2017 zagen we Bitcoin stijgen en door de prijsbarrière van $ 20.000 barsten. Beleggers vierden feest, maar de bull-run was in een oogwenk voorbij en de Bitcoin-prijs daalde.

Tegen het einde van het jaar handelde de cryptocurrency tegen $ 4000 en was alle euforie verdampt. Deze keer is er veel optimisme, met investeerders die voorspellen dat Bitcoin geen daling zal zien zoals die in 2017..

Bitcoin trekt ook aanzienlijke institutionele belangstelling, waarbij beleggers voorspellen dat de cryptocurrency een aanhoudende waardestijging zal zien. Dus met dit alles in gedachten, volgen hier enkele Bitcoin-voorspellingen voor 2021.

10 Bitcoin-prijsvoorspellingen voor 2021:

Bitcoin-voorspelling # 1: Bitcoin zou een val kunnen zien vergelijkbaar met die in 2017

Er is een gevoel van déja vu onder beleggers over de geweldige prestaties van Bitcoin.

Beleggers zijn verdeeld als het erom gaat dat Bitcoin zijn groei ondersteunt of een dramatische prijsdaling ervaart. Uit een onderzoek van Finder.com bleek dat 52% van de respondenten van mening was dat Bitcoin een waardedaling zou kunnen ervaren vergelijkbaar met 2017 en meer dan de helft van zijn waarde zou verliezen. Sommige experts zijn echter van mening dat deze prijsstijging niet zal duren, dankzij factoren als institutioneel belang.

Lees meer: ​​wat zal de Bitcoin-prijs in 2021 drijven?

Bitcoin-voorspelling # 2: The Bull Run kan veel langer duren

Beleggers en experts zijn van mening dat de huidige bullrun niet zomaar een flits in de pan is en veel langer kan duren. Verwacht wordt dat de waardering van Bitcoin voor het grootste deel van 2021 zal blijven stijgen, sommige experts denken dat het tegen het einde van 2021 $ 100.000 en eind 2022 $ 300.000 zou kunnen bereiken..

Bitcoin-voorspelling # 3: Bitcoin zal goud blijven bedreigen als een opslag van waarde

Bitcoin zal in 2021 goud blijven bedreigen als waardeopslag. Bitcoin is functioneler dan goud omdat het digitaal wordt verhandeld. Goud kende in 2020 aanzienlijke verliezen en verloor sinds juli bijna 9%.

Bitcoin heeft in dezelfde periode 65% waarde gewonnen. Bitcoin wint ook aan populariteit onder reguliere investeerders en financiële instellingen. Millennials geven ook de voorkeur aan Bitcoin als waardeopslag in plaats van goud. De snelheid waarmee Bitcoin aan waarde wint, zou goud als waardevoorraad volledig kunnen vervangen, hoewel dat waarschijnlijk niet onmiddellijk zal gebeuren.

Bitcoin-voorspelling # 4: voorspeld dat Bitcoin al zijn waarde zal verliezen

Sommige Bitcoin-voorspellingen wijzen op een meer akelige uitkomst dat de cryptocurrency al zijn waarde zal verliezen. Sommige investeerders, zoals Jeff Schumacher, de oprichter van BCG Digital Ventures, voorspellen dat de waarde van Bitcoin tot nul zou kunnen dalen.

De overtuiging is dat Bitcoin een geweldige technologie is, maar geen valuta. Dit zou een extreme voorspelling kunnen zijn, omdat Bitcoin in waarde is blijven stijgen.

Bitcoin-voorspelling # 5: voorraad-tot-stroomprognose op schema

De Stock-To-Flow-prognose is een indicator die op enige scepsis stuit, maar volgens de maker van het model ligt het Stock-To-Flow-model van Bitcoin op schema. Plan B voorspelde dat Bitcoin tegen het einde van 2021 $ 100.000 zou bereiken en in 2022 zou streven naar meer winst. De cryptocurrency lijkt op schema te liggen om zich te vestigen in een waardering van zes cijfers..

Bitcoin-voorspelling # 6: Institutionele beleggers kunnen de prijs opdrijven

Na jaren van scepsis stellen banken en financiële instellingen zich open voor Bitcoin. Het institutionele belang zou de prijs van Bitcoin het komende jaar aanzienlijk kunnen opdrijven. Coinbase meldde dat de institutionele activabasis in 2020 is gestegen van $ 6 miljard naar $ 20 miljard.

Bitcoin-voorspelling # 7: Bitcoin kan $ 300.000 breken

Volgens experts zag Bitcoin recordwaardestijgingen in 2020, en deze trend zal zich voortzetten. We konden zien dat Bitcoin tegen het einde van 2021 de $ 100.000-barrière doorbreekt. Volgens sommige voorspellingen gaat Bitcoin tegen het einde van 2022 omhoog naar $ 300.000..

Bitcoin-voorspelling # 8: instellingen zullen Bitcoin blijven adopteren als reserve-asset

Financiële instellingen zetten een deel van hun reserves om in Bitcoin. We zullen waarschijnlijk zien dat meer instellingen hetzelfde doen in 2021. JPMorgan Chase heeft onlangs aangekondigd dat het $ 100 miljoen in Bitcoin heeft gekocht. Microstrategy Inc kondigde ook de aankoop aan van $ 425 miljoen in Bitcoin. Andere bedrijven volgen dit voorbeeld, wat laat zien hoeveel interesse Bitcoin genereert.

Bitcoin-voorspelling # 9: Bitcoin zal massale adoptie blijven zien

Bitcoin wordt steeds meer geaccepteerd als betaalmiddel. Platformen zoals PayPal hebben aangekondigd dat gebruikers van het platform bitcoin kunnen kopen en verkopen en aankopen kunnen doen met bitcoin. Deze aankondiging heeft Bitcoin toegang gegeven tot 350 miljoen gebruikers die PayPal als betalingsplatform gebruiken. De concurrenten van PayPal hebben ook soortgelijke aankondigingen gedaan om het nut van Bitcoin als betaalmiddel te vergroten.

Bitcoin-voorspelling # 10: Bitcoin zal de lading van cryptocurrencies naar het wereldwijde publiek leiden

Vergeleken met 2017 praten experts nu op een andere toon over Bitcoin. Bedrijven, investeerders en anderen kijken naar Bitcoin om hun portefeuilles te diversifiëren. Dit brengt de reguliere acceptatie veel dichterbij, en factoren zoals de verzwakking van de dollar en de pandemie hebben Bitcoin tot een gewilde asset gemaakt..

Lees verder:

Hoeveel zal Bitcoin waard zijn in 2021 en daarna?

Zou Bitcoin de prijs van $ 100.000 kunnen bereiken in 2021

Gevolgtrekking

De meeste Bitcoin-voorspellingen houden in dat de belangrijkste cryptocurrency zijn rally zal voortzetten tot in 2021. Het jaar zal aanzienlijke interesse in Bitcoin te zien zijn, zowel van investeerders als van regelgevende autoriteiten. Het is duidelijk dat cryptocurrency een toename in de acceptatiegraad zal zien, waardoor de Bitcoin-prijs alleen maar hoger zal worden. Nu experts een recordjaar voor BTC voorspellen, kunnen we alleen maar afwachten hoe het zich ontvouwt.

eToro – Beste makelaar om Bitcoin te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me