10 Mythes over cryptocurrency en blockchain

Soms kan het moeilijk zijn om feit en fictie te scheiden. Wat is een mythe en wat is de waarheid? Dit is heel erg van toepassing op de wereld van cryptocurrency en blockchain. Dus als u niet zeker weet wat de aantrekkingskracht en allure van bitcoin en cryptocurrency is, kunnen we u helpen. Iedereen heeft wel eens gehoord van bitcoin en blockchains, maar wat is de realiteit van het gebruiken en verhandelen ervan? Welnu, hieronder onderzoeken we tien mythen die u moet weten over cryptocurrency en blockchains, zodat u een duidelijk en eerlijk beeld krijgt.

1. Geen echte geldwaarde

geldwaarde, cryptocurrency-mythen

Een ongelooflijk populaire mythe die constant lijkt te circuleren, is dat de blockchain en cryptocurrency geen echte geldwaarde hebben in onze moderne wereld. Slechts één blik op de huidige cryptovalutakoersen zal u vertellen dat dit helemaal niet waar is. Als we dan kijken naar de waarde van de blockchain, dan is er zoveel dat bewijst dat ze iets waard zijn. Blockchains spelen een rol bij het verbeteren van de logistiek van het bijhouden van gegevens, en zelfs bij de opkomst van een geavanceerd energienetwerk. Inderdaad, zowel de blockchain als de cryptocurrency hebben echte waarde.

Zie ook: Alles wat u moet weten voordat u in cryptocurrency investeert

2. Cryptocurrency is onvindbaar

Dit is een mythe zo oud als de tijd en een die volkomen ongegrond is. Het is ook een van de meest destructieve mythen en werpt een negatief licht op cryptocurrency en blockchain-transacties. Deze mythe begon waarschijnlijk en verspreidde zich toen de bitcoin voor het eerst werd gebruikt als een valuta die werd gebruikt door de criminele onderwereld. Maar ze gebruikten ook traditionele valuta. Destijds was de bitcoin in het voordeel omdat deze niet kon worden gecontroleerd door de FBI. De bitcoin en cryptocurrency zijn over het algemeen echter traceerbaar. Blockchains zijn ook volledig traceerbaar.

3. Transacties worden voor altijd gewijzigd via blockchain

Dit is echt een halve waarheid. Laten we eerst eens naar de waarheid kijken. Cryptocurrency biedt een veilig en veilig transactieproces. De manier waarop we betalen zal ook veranderen, afhankelijk van het type cryptocurrency dat we gebruiken. Wie weet is cryptocurrency in de toekomst misschien wel de belangrijkste betalingsbron voor goederen en diensten. De tijd zal het leren. De mythe in deze verklaring is dat blockchains alles zullen veranderen als het om financiële zaken gaat. Welnu, we zullen nog steeds betalen via creditcard of bankpas, maar cryptocurrency zal (hopelijk) naast hen worden gebruikt.

Misschien vind je dit ook leuk: 3 handelstips die je winst kunnen vergroten

4. Blockchain-investeringen zijn alleen voor financiële tovenaars

Deze verklaring is op zoveel niveaus zo verkeerd. Misschien was er in het verleden enige waarheid in deze verklaring, maar het is nu niet waar. Veel mensen betreden nu de wereld van blockchains en cryptocurrency zonder een diploma in wiskunde of informatica. Tegenwoordig kan iedereen met een honger naar kennis voor cryptocurrency en blockchains alles leren wat ze moeten weten via gespecialiseerde online cursussen en e-learning, zoals die worden aangeboden door Trading Education. Ze leren je de basis en zetten je op het door jou gekozen carrièrepad.

5. Bitcoin en cryptocurrency zijn geen veilige investeringskeuzes

bitcoin en cryptocurrency zijn geen veilige investering, cryptocurrency-mythen

Er werd ooit gedacht dat de wereld van bitcoin en cryptocurrency te volatiel was en niet als veilige investeringskeuzes werd gezien. Dit is niet langer het geval. Elke investering kan als vluchtig worden beschouwd, aangezien dat de aard van beleggen is, waarbij de waarde voortdurend verandert, dus het is verkeerd om cryptocurrency eruit te halen. Wat belangrijk is om te onthouden, is dat vluchtige inzetten vaak enorme beloningen opleveren. Denk maar eens aan al die bitcoin-miljonairs die er zijn.

Mensen lezen ook: Leer hoe u inkomen kunt genereren door met pensioen te gaan

6. Alleen criminelen gebruiken cryptocurrencies en blockchains

Dit is een mythe die ooit waar was, maar die vandaag de dag de integriteit en het gebruik van cryptocurrency ondermijnt. De Silk Road-website die op het Dark Web te vinden was, werd betaald via criminelen met de bitcoin, maar werd snel gesloten. Te geloven dat de bitcoin alleen door de criminele onderwereld wordt gebruikt, is volkomen schadelijk. De gewone persoon op straat kan met plezier en legaal de bitcoin gebruiken. In feite accepteren de meeste grote banken en zelfs Microsoft nu cryptocurrency.

7. Als u in bitcoin investeert, hoeft u geen belasting te betalen

Woah, we moeten hier echt een grote stap vanaf zetten, want je moet wel je belastingen betalen. Als u netto winst maakt door in de bitcoin te investeren, dan moet u wel belasting betalen. Als u ervoor kiest om de IRS niet te informeren, kan dit een enorme boete of de mogelijkheid van een gevangenisstraf betekenen. Dus neem dat risico niet. Onthoud gewoon dat winsten uit cryptocurrency belastbaar zijn. Het loont dus de moeite om die belastingwetten te onderzoeken.

Mis het niet: waarom Blockchain-technologie een grote deal is?

8. Cryptocurrencies worden vaak afgesloten

Veel mensen geloven nog steeds dat cryptocurrencies gemakkelijk door de overheid kunnen worden afgesloten. Maar dit is niet waar. We hebben geen idee hoe deze mythe begon, maar het is er een die moeilijk van ons af te schudden is. De waarheid is dat, aangezien er geen centralisatie is, cryptocurrencies niet kunnen worden afgesloten. In feite is het de gedecentraliseerde valuta die veel sterker is dan de organisaties die door de overheid worden beheerd, en misschien maakt dit veel mensen bang.

9. Cryptocurrency is totaal anders dan ‘echt’ geld

cryptocurrency is compleet anders dan echt geld

Misschien was dit honderd jaar geleden waar, maar tegenwoordig is de waarde van echt en vast geld vrijwel net zo willekeurig als digitale valuta. In feite is digitale valuta net zo echt als ‘echt’ geld, omdat de bitcoin nu als een echte munt kan worden gebruikt omdat deze wordt geleverd met een digitale code. Dit maakt het net zo fysiek als onze normale valuta.

10. Ze zullen in de winkel nooit worden geaccepteerd

Dit is een enorme mythe en een die simpelweg niet waar is. Veel winkels accepteren nu de bitcoin, waaronder Shopify, Expedia en Etsy. Deze lijst blijft dagelijks groeien. Bitcoin is nu hot business en als je ermee wilt betalen, is de kans groot dat dat kan. Kijk gewoon naar deze ruimte.

Hier bij Trading Education helpen we individuen uit alle lagen van de bevolking om zich een weg te banen door de wereld van cryptocurrency. We bieden al onze klanten online onderwijstools en advies over het handelen op de financiële markten voor cryptovaluta. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

De volgende stap: de handelsbijbel die de manier waarop u naar de markt kijkt, zal veranderen

Als je het leuk vond om dit artikel van Trading Education te lezen, geef het dan een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Bron: https://thechain.media

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me