10 startende bedrijven voor cryptocurrency die u in de gaten moet houden

10 startende bedrijven voor cryptocurrency die u in de gaten moet houden

Startende bedrijven in cryptocurrency zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en sommige zijn in een snel tempo gegroeid en grote namen geworden.

Volgens Crunchbase, veel cryptocurrency-startups begon rond 2016, waarvan het merendeel winstoogmerk heeft en werkzaam is in financiële dienstverlening, betalingsverwerking en software.

Veel cryptocurrency-startups zal waarschijnlijk mislukken. Het is een bekend feit dat de meeste kleine bedrijven de eerste jaren falen, en cryptocurrency-bedrijven zijn riskant om mee te doen.

In feite staan ​​veel banken bedrijven die te maken hebben met cryptocurrency niet toe om bankrekeningen bij hen te openen.

Sommige, zoals Billy Bambrough, geloof dat er kan een vertraging optreden in de investeringen in cryptocurrency aangezien de top 100 bedrijven van Y Combinator op basis van waardering de afgelopen twee jaar slechts twee cryptocurrency-bedrijven hebben gehad.

Die twee bedrijven zijn de cryptocurrency-uitwisseling Coinbase en SFOX, een crypto-prime-dealer voor institutionele en professionele handelaren.

In dit artikel zullen we kijken naar de meest interessante startende bedrijven voor cryptocurrency die u zou moeten bekijken.

Top 10 startups met cryptocurrency

Houd ze allemaal in de gaten!

1. Cobo

cobo crypto portemonnee

Cobo is een startup voor cryptocurrency in de eerste plaats een portefeuilleservice die een verscheidenheid aan verschillende munten ondersteunt.

Met behulp van de Cobo Wallet kunnen gebruikers hun cryptocurrency laten groeien door middel van PoS-mining.

Een ander belangrijk product dat Cobo aanbiedt, is het Cobo Kluis, die veilig cryptocurrency van een reeks verschillende aanvallen kan opslaan.

Zo veilig, het heeft zelfs een zelfvernietigingsfunctie waarmee u uw openbare en privésleutels kunt wissen als iemand erin slaagt er toegang toe te krijgen.

Cobo wordt geleid door Discus Fish, een Chinese pionier in cryptocurrency die zogenaamd de allereerste Chinese mijntutorial ooit schreef.

Bovendien, vóór Cobo, was Fish ook mede-oprichter van F2Pool, een van ‘s werelds grootste mijnbouwpools die momenteel in gebruik zijn.

In oktober 2018, Cobo 13 miljoen opgehaald.

2. Javvy

javvy cryptocurrency opstarten

Javvy is een cryptocurrency-startup die probeert alle cryptocurrency-uitwisselingen en portefeuilles te vervangen, wat geen gemakkelijke taak is.

Ze zijn aan het creëren een universele portemonnee die alle cryptocurrencies kan ondersteunen, evenals een gedecentraliseerde uitwisseling.

Javvy doet dit door verbonden te zijn met meerdere exchanges, waardoor het niet meer nodig is om meerdere accounts met verschillende exchanges te openen.

Ze hebben ook de Javvy utility-token, dat kan worden gebruikt om 50% korting op vergoedingen te krijgen.

In Javvy’s ICO, zij slaagde erin om ongeveer $ 7 miljoen op te halen uiterlijk 30 april 2019.

3. Finhaven

Finhaven cryptocurrency opstarten

Finhaven, opgericht in 2017, is een in Vancouver gevestigde cryptocurrency-startup die van plan is maak gedigitaliseerde activa.

Ze zijn voornamelijk van plan om een aandelen- en schulduitgifteplatform met behulp van het Ethereum blockchain.

Bovendien zal Finhaven Ethereum ook gebruiken om veilige wallets op te zetten en te creëren een auditlogboek van transacties en maak unieke tokens aan voor elk gedigitaliseerd activum.

Finhaven is ook van plan om Bitcoin te gebruiken voor zijn overmakingslaag, waar investeerders Bitcoin kunnen verzamelen in ruil voor wat ze hebben geïnvesteerd..

Momenteel bedient Finhaven alleen klanten in Canada, maar als dit lukt, kan dit veranderen.

In totaal heeft Finhaven slaagde erin om $ 7,9 miljoen Canada op te halenn. Het merendeel hiervan kwam uit Dunamu & Partners, die $ 5,13 miljoen investeerden.

4. SpectroCoin

spectro munt

Met de portemonnee van SpectroCoin kunnen gebruikers Bitcoin, Ethereum, NEM, Tether en Dash opslaan. Afgezien van hun portemonnee, opereert SpectroCoin ook als een uitwisseling.

Opstarten van cryptovaluta SpectroCoin zit ook achter Bankera, een uitleendienst voor cryptocurrency.

Ze willen in wezen een bank worden en overbrug de kloof tussen traditioneel bankieren en cryptocurrency.

Bankera is van plan om blockchain-technologie te gebruiken Beperk het aantal tegenpartijen dat bij het bankwezen betrokken is, waardoor het gemakkelijker en goedkoper wordt om betalingen te doen.

Ze willen de one-stop-place worden voor alle financiële diensten, wat een groot doel is en blockchain-technologie gebruiken om unieke diensten aan te bieden.

SpectroCoin biedt ook een Bitcoin-betaalpas die kan worden gebruikt in meer dan 30 miljoen geldautomaten en meer dan 25 miljoen winkels.

5. Storj

storj cryptocurrency opstarten

Hoewel Storj misschien niet strikt een cryptocurrency-startup is, zijn ze van plan om blockchain-technologie te gebruiken creëer gedecentraliseerde cloudopslagruimte.

Door als een gedecentraliseerd netwerk te opereren, beweren ze dat ze betere prijzen en snelheden kunnen bieden dan hun rivalen.

Storj’s belangrijkste product is zijn Tardigrade-cloudopslag die uw bestanden versleutelt, in stukken splitst en over knooppunten verdeelt.

Door lid te worden van Storj, kunt u een knooppunt op hun netwerk worden en uw ongebruikte opslagruimte op uw computer verhuren aan anderen die deze nodig hebben.

In 2017 runde Storj een ICO en slaagde erin om $ 30 miljoen op te halen in Bitcoin en Ethereum.

ICO-deelnemers ontvingen Storj-tokens in ruil. Volgens CoinMarketCap is Storj op het moment van schrijven de 162e grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie.

6. Haven

haven cryptocurrency opstarten

Opstarten van cryptocurrency waar Harbor bij betrokken is tokening-effecten met behulp van blockchain-technologie. Door dit te doen, maken ze het kopen en verkopen van effecten sneller en gemakkelijker.

De focus van het bedrijf ligt grotendeels op equity en startups, maar daar hebben ze ook naar gekeken het symboliseren van onroerend goed, investeringsfondsen en zelfs kunstwerken.

In zekere zin is het bezit van een getokeniseerd effect een zeer traditionele aandelen, maar door het te tokeniseren en liquiditeit toe te staan, zouden ze meer investeerders moeten kunnen aantrekken.

Het is alsof aandelen op dezelfde manier werken als ICO’s, alleen het grote verschil is dat ze volledig aan de eisen voldoen.

Dit kan het kopen van beleggingsproducten voor gewone mensen gemakkelijker maken en hen in staat stellen hiervan te profiteren.

Harbor werd opgericht door CEO Joshua Stein en haalde $ 40 miljoen op toen het begon in 2017 en vervolgens nog eens $ 28 miljoen in april 2018.

7. Cirkel

cirkel cryptocurrency-uitwisseling

Cryptocurrency startup Circle begon als een berichten-app, maar verwierf de Poloniex cryptocurrency-uitwisseling, wat hun eerste poging was om cryptocurrency te gebruiken.

Ze zijn een directe concurrent om Coinbase uit te wisselen en stelt gebruikers ook in staat om fiatgeld te sturen via hun virtuele portemonnee.

Circle heeft ook de Circle Invest-app gemaakt, een mobiele app die specifiek is bedoeld om te investeren in cryptocurrency en die er meer is 8 miljoen gebruikers, meer dan 60 activa en $ 200 miljard aan handelsvolume.

In 2018 $ 110 miljoen opgehaald in een financieringsronde en naar schatting meer dan $ 3 miljard waard.

De grootste investering kwam uit Bitmain, een van de grootste cryptocurrency-mijngroepen en de Digital Currency Group. Een andere belangrijke investeerder is Goldman Sachs.

Met Coinbase creëerde Circle stablecoin USDC.

8. Digitale valutagroep

digitale valutagroep

Digital Currency Group, opgericht in 2015, is misschien wel de grootste cryptocurrency opstarten investeren in cryptocurrency-bedrijven in de wereld.

Digital Currency Group is opgericht door Barry Silbert die eerder SecondMarket oprichtte (nu bekend als NASDAQ Private Market).

Vandaag, Digital Currency Group heeft geïnvesteerd in meer dan 145 bedrijven en wordt beschouwd als de meest actieve investeringsmaatschappij van cryptocurrency.

Silbert begon in 2013 te investeren in Bitcoin-bedrijven en heeft nooit achterom gekeken, in de overtuiging dat Bitcoin ooit goud zou kunnen vervangen.

Dat gelooft hij ook speculatie met cryptocurrency is een goede zaak, omdat het het ecosysteem bouwt en liquiditeit die nodig is om cryptocurrency door iedereen te laten accepteren.

Een van de grootste bedrijven waarin de Digital Currency Group heeft geïnvesteerd, is Coinbase.

9. Coinbase

muntenbasis

Coinbase is het op een na grootste cryptocurrency-uitwisseling die er is, bestaat al sinds 2012 en beweert de meest vertrouwde beurs te zijn.

Hoewel het minder cryptocurrencies biedt met betrekking tot sommige van zijn rivalen, ondersteunt het wel alle belangrijke cryptocurrencies. Coinbase zou het misschien beter doen als de Amerikaanse regelgeving niet zo streng was.

Coinbase is opgericht door CEO Brian Armstrong en Fred Ehrsam.

Afgezien van de uitwisseling, Coinbase biedt ook portefeuillediensten, geavanceerde handel voor professionals en API’s voor ontwikkelaars en handelaren om cryptocurrency te accepteren.

Coinbase in samenwerking met Circle is ook de makers van USD Coin (USDC), een stablecoin die is gekoppeld aan de prijs van de Amerikaanse dollar op een vergelijkbare manier als Tether, en beweert dat alle USDC evenredig wordt ondersteund in Amerikaanse dollars.

Op dit moment heeft Coinbase meer dan ongeveer 13 miljoen gebruikers en is het een van de bekendste startende bedrijven voor cryptocurrency..

10. Binance

binance

Binance is opgericht in 2017 en is uitgegroeid tot de grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld met een enorme lijst van cryptocurrencies die beschikbaar zijn om te verhandelen en zijn verreweg de meest succesvolle cryptocurrency-startup.

Oorspronkelijk begon Binance in China, maar nadat ze strengere regels hadden geïmplementeerd voor het verhandelen van cryptocurrency, verhuisde het naar Japan.

Japan heeft echter ook strengere regels ingevoerd voor het verhandelen van cryptocurrencies en binnenkort Binance verhuisde het hoofdkantoor naar Malta, waar het momenteel is.

Binance wordt geleid door CEO Changpeng Zhao, die vandaag verreweg een van de meest invloedrijke personen is die betrokken zijn bij cryptocurrency.

Zhao heeft een enorme ervaring in cryptocurrency en handel, vóór Binance Zhao richtte eerder Fusion Systems op, dat hoogfrequente handelstechnologie voor makelaars bouwde.

Hij werkte ook als CTO voor OKCoin en werkte eerder bij Blockchian.info als onderdeel van het cryptocurrency wallet-team.

Binance lanceerde ook Binance Coin, een utility-munt waarmee handelaren bij gebruik tegen een kortingstarief cryptocurrency kunnen kopen.

Waarom zouden handelaren het opstarten van cryptocurrency moeten bekijken??

De ontwikkeling van startups met cryptocurrency is van vitaal belang voor handelaren in cryptocurrency, en niet alleen omdat ze activa kunnen zijn om in te investeren.

Simpel gezegd, hoe meer cryptocurrency wordt geaccepteerd en gebruikt, hoe waardevoller het wordt en startende bedrijven met cryptocurrency zijn een manier om dit te bereiken.

Daarbovenop, hoe meer mensen een cryptocurrency gebruiken, hoe meer liquide het wordt. Dat betekent dat het gemakkelijker is om te kopen en verkopen.

Handelaren hebben liquiditeit nodig, zonder dit is het bijna onmogelijk om winst te maken met handelen.

Handelaren in cryptovaluta moeten altijd uitkijken naar het opstarten van cryptovaluta en bijhouden hoe de technologie evolueert.

Als Barry Silbert gelijk heeft, zal de ontwikkeling van meer cryptocurrency-bedrijven en speculatie waarschijnlijk een goede zaak zijn voor de acceptatie van cryptocurrency.

Handelaren in cryptovaluta moeten vooral hun ogen openhouden voor eventuele wijzigingen die van invloed zijn op Binance en Coinbase.

Kernpunten

Als u zich iets uit dit artikel herinnert, maak er dan deze kernpunten van.

  • De meeste startende bedrijven in cryptocurrency zullen waarschijnlijk falen. Helaas is cryptocurrency nog steeds een zeer risicovolle bedrijfstak.
  • Veel van de beste startups met cryptocurrency ontwikkelen uitwisselingen en / of portefeuilles.
  • Digital Currency Group, Coinbase en Binance zijn drie van de grootste cryptocurrency-startups. Door hun succes zijn ze bekende merken geworden.
  • Handelaren moeten in de gaten houden hoe startups van cryptocurrency zich ontwikkelen. Hoe meer bedrijven groeien, hoe beter de adoptie en dus adoptie.

Leer handelen met onze cryptocurrency-handelscursus

Wilt u meer weten over andere cryptocurrencies en hoe u deze kunt verhandelen? Meld u dan aan voor onze cursus cryptocurrency-handel!

Als je het leuk vond om 10 cryptocurrency-startende bedrijven te lezen waar je naar zou moeten kijken Handelseducatie, geef het alsjeblieft een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me