15 van de beste cryptocurrencies om te kopen in 2021 (inclusief 2 crypto’s die elke belegger zou moeten bezitten)

Top 15 cryptocurrencies om te kopen in 2021

Het kiezen van de beste crypto’s om vandaag te kopen, hangt sterk af van uw individuele financiële situatie.

Voordat we zelfs maar beginnen met het opsommen van de top 15 cryptocurrencies voor 2021, laten we een ding uit de weg ruimen. U moet uw eigen onderzoek doen voordat u de munten koopt. Beschouw het als slechts een van de vele artikelen die u zou moeten lezen tijdens uw onderzoek.

Dus laten we beginnen. De 15 belangrijkste cryptocurrencies om in 2021 te kopen die we hebben geïdentificeerd, zijn:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Rimpel (XRP)
 3. Dash (DASH)
 4. Litecoin (LTC)
 5. Bitcoin Cash (BCH)
 6. Ethereum (ETH)
 7. Tezos (XTZ)
 8. Cardano (ADA)
 9. Ethereum Classic (ETC)
 10. Eos (EOS)
 11. Binance Coin (BNB)
 12. Neo (NEO)
 13. Tron (TRX)
 14. Zcash (ZEC)
 15. Stellair (XLM)

De top 5 cryptocurrencies voor beginners

Laten we beginnen met vijf munten waarvan we denken dat ze ongelooflijk beginnersvriendelijk zijn en het potentieel hebben om in 2021 een positieve prijsactie te ervaren.

De eerste twee cryptocurrencies – Bitcoin en Ripple – zijn twee van de bekendste op dit gebied. Bitcoin is overal met meer dan 230% gestegen en kost momenteel bijna $ 23.500. Verschillende investeerders verwachten dat BTC tot 2021 zal verdubbelen en zelfs verdrievoudigen als gevolg van toegenomen institutionele investeringen. Bovendien zal Bitcoin de vruchten blijven dragen als het benchmarkproject van de cryptocurrency-ruimte.

Verschillende analisten hebben een bullish 2021 voorspeld voor Ripple, die met 200% is gestegen. Na bijna een verdrievoudiging in waardering en het bereiken van $ 0,57, verwachten velen dat XRP in 2021 $ 1 zal bereiken. Ripple is een grensoverschrijdend overmakings token dat tot doel heeft internationale overschrijvingen te verstoren door nauw samen te werken met banken en financiële instellingen. Ripple heeft al een indrukwekkende lijst met partners en het ziet ernaar uit dat ze er in 2021 meer zullen toevoegen.

Net als Ripple is DASH er ook in geslaagd zijn waardering bijna te verdrievoudigen, van $ 40,75 naar $ 112. Hoewel DASH niet bepaald een "goedkope munt," het zou klaar kunnen zijn voor een geweldig 2021. Dash heeft een enorm gebruikersbestand in Latijns-Amerikaanse landen. In feite is gezien dat landen als Venezuela, die door ernstige hyperinflatie gaan, ervoor hebben gekozen om Dash en Bitcoin te verkiezen boven hun fiatvaluta..

Litecoin heeft een monsterweek achter de rug en is de afgelopen 7 dagen met bijna 45% gestegen. Sinds 2020 is LTC gestegen van $ 40 naar $ 120 en heeft het behoorlijk wat opschudding veroorzaakt. LTC heeft ook de neiging om BTC te volgen als het gaat om prijsactie. Omdat we optimistische vooruitzichten hebben voor Bitcoin, moeten we hetzelfde ook hebben voor LTC.

Ten slotte hebben we Bitcoin Cash, dat misschien een dark horse is voor 2021. Crypto Ground, een onafhankelijke uitgeverij die cryptocurrency aanbiedt & Blockchain Technology News, gelooft dat BCH in een tijdsbestek van vijf jaar $ 3.067 zal bereiken.

6 van de beste DeFi-platforms voor 2021

DeFi is een afkorting van Decentralized Finance. Voor beter of slechter, DeFi is de grootste en meest voorkomende use case van blockchain-technologie. In 2020 was er een aanzienlijke instroom van DeFi-projecten, waarvan de totale waarde op slot steeg <$ 1 miljard tot bijna $ 15 miljard. Het ziet ernaar uit dat 2021 een enorm jaar zal blijven voor DeFi.

Laten we daarom vijf DeFi-platformtokens bekijken waarin u moet investeren:

Ethereum (ETH) is tot 2020 met 350% gestegen en is momenteel trending in de buurt van de psychologische grens van $ 650. Vanaf nu lijkt DeFi elk aspect van Ethereum te domineren. Een recente studie heeft dat ontdekt DeFi domineert meer dan 90% van de transacties in ETH. Met ontwikkelaars die zich richten op het maken van meer geavanceerde DeFi-apps, zou het het nut en de prijs van Ethereum door het dak kunnen duwen.

Ethereum alleen is echter mogelijk niet voldoende om deze belasting aan te kunnen. Daarom is het essentieel om naar alternatieve platforms te kijken.

Cardano (ADA) wordt momenteel gewaardeerd op $ 0,162 en is de 8e grootste munt op basis van marktkapitalisatie. We zijn echter van mening dat tegen de tijd dat 2021 afloopt, ADA $ 1 (op zijn minst) zou kunnen overschrijden. Cardano staat bekend in de cryptocurrency-ruimte omdat het wordt ondersteund door een ongelooflijk getalenteerd team dat prioriteit heeft gegeven aan wetenschappelijk onderzoek. Cardano zal verschillende technische upgrades ondergaan bij het betreden van de Goguen- en Voltaire-fasen in 2021 en daarna.

Tezos (XTZ) is een ander opwindend platform dat uniek is omdat het gebruikmaakt van het flexibele gedelegeerde proof-of-stake (DPoS) -algoritme. Om meer ontwikkelaars aan te trekken, onderging Tezos de Delphi-upgrade, waardoor de gaskosten voor smart contract met 75% werden verlaagd. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze zet DeFi-activiteit op Tezos stimuleert.

Ethereum Classic (ETC) was het originele Ethereum-protocol dat de nieuwe ETH-keten hard-forked van het volgen van de DAO-hack. ETC-gebruikers hebben nu de mogelijkheid om deel te nemen aan DeFi na de vorming van het ingepakte ETC-token. Met het ingepakte token kunnen ETC-gebruikers DeFi-deelname aan de Ethereum-blockchain.

EOS heeft tot nu toe een onverschillig 2020 gehad, van $ 2,55 naar $ 3,10. Ontwikkelaars zijn echter al begonnen met het werken aan een groot aantal EOS DeFi-applicaties. Er zijn onder andere gedecentraliseerde beurzen, gedecentraliseerde leningen, stablecoins, die momenteel bovenop EOS worden gebouwd. Reken daarom op EOS op eigen risico.

Eindelijk hebben we de Binance Coin (BNB). Binance Coin is vanaf het begin van het jaar meer dan verdubbeld in waardering, van $ 13,60 naar $ 34. In september 2020 kondigde Binance CEO, Changpeng “CZ” Zhao aan dat Binance Chain de DeFi-revolutie wil verzilveren door verschillende functies van de Ethereum-blockchain te repliceren. Met zijn toenemende DeFi-deelname en het nut, zou het, conservatief, BNB boven $ 50 en in de $ 75-zone kunnen duwen.

4 Dark Horse-tokens om op te letten

Oké, dus we hebben de top 5 beginnersvriendelijke munten en 6 DeFi-platforms bekeken. Er zijn echter enkele munten die onder de radar kunnen gaan en ons allemaal verrassen in 2021. We hebben 4 munten geïdentificeerd die in deze categorie passen:

Neo is in 2020 bijna verdubbeld in waardering, van $ 8,60 naar $ 17. Walletinvestor.com, bekend om zijn conservatieve voorspellingen, gelooft dat Neo in 2021 slechts $ 18,50 zal bereiken. Maar nu iedereen zich ijverig op DeFi concentreert, is het moeilijk te zien dat Neo op dat gebied achterblijft. Als zodanig kunnen we verwachten dat Neo veel meer doet dan wat WalletInvestor voorspelt.

Tron zou een andere verrassende kandidaat kunnen zijn voor 2021. TRX is dit jaar tot dusverre gestegen van $ 0,0133 naar $ 0,031. DigitalCoinPrice gelooft dat TRX zijn waardering in 2021 zal verdubbelen en het jaar net boven $ 0,06 zal eindigen. Ze denken ook dat TRX in april 2021 een piek van $ 0,07303966 zal bereiken.

De waardering van Zcash is tot 2020 bijna verdrievoudigd, van $ 27,24 naar $ 72,20. Het lijkt erop dat de privacymunt helemaal klaar is voor een monsterlijk 2021. CoinSwitch verwacht dat ZEC $ 200 zal bereiken in 2021 en zal blijven groeien tot ~ $ 1.250 in 2025. Het lijkt erop dat meer mensen moeten beginnen te praten over Zcash als een serieuze toegang tot een robuuste crypto portefeuille.

Stellar is een andere opwindende cryptocurrency die u kunt bekijken. Gemaakt door Ripple-maker Jed McCaleb, belooft XLM ook een fantastisch 2021 te hebben.Een van de oudste banken van Duitsland, Bankhaus von der Heydt (BVDH), kondigde aan dat ze een door euro gesteunde stablecoin zouden uitgeven op de Stellar-blockchain. Met toenemende institutionele acceptatie, kan men verwachten dat XLM een werkelijk fantastisch 2021 zal hebben.

BTC en ETH – De 2 munten die iedereen zou moeten bezitten

Kijkend naar de algehele cryptomarkt, lijkt het duidelijk dat de twee cryptocurrencies waarin iedereen zou moeten investeren BTC en ETH zijn. Hoewel Bitcoin de belangrijkste cryptocurrency blijft, heeft Ethereum zichzelf gepositioneerd als de DeFi-marktleider.

Wat is de beste cryptocurrency om te investeren in 2021?

5 groeicrypto’s om te kopen en vast te houden in 2021

Hoe u geld kunt verdienen met cryptocurrency – een definitieve gids

Wat zijn de 10 meest populaire cryptocurrencies in het VK?

Wat zijn de 5 meest populaire cryptocurrencies in de VS.?

eToro – Het beste cryptocurrency-platform voor zowel handelaren als investeerders

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me