5 goedkope cryptocurrencies om nu te kopen – XRP, XLM, DASH, BNB en XTZ

Goedkope crypto’s om nu te kopen

In de afgelopen twee jaar is de markt erin geslaagd zich te herstellen van de bearmarkt van 2018. Met de toestroom van institutionele beleggers en meer use-cases die op de markt komen, kan 2021 een ongekende prijsactie in de crypto-ruimte brengen. Vandaag zullen we ons concentreren op vijf cryptocurrencies waarvan we denken dat ze in 2021 zullen exploderen: XRP, XLM, DASH, BNB en XTZ.

We hebben een lijst samengesteld met de goedkoopste crypto’s om naar te kijken in 2021.

Dus zonder verder oponthoud …

5 Goedkope cryptocurrencies om te overwegen

  1. Ripple XRP
  2. Stellaire XLM
  3. Tezos XTZ
  4. Dash
  5. Binance Coin BNB

1. Rimpeling – XRP trekt institutionele interesse?

xrp-prijsgrafiek

Ripple lijkt klaar voor institutionele adoptie in 2021. Financieel risicobeheerbedrijf, FRMO Corp, heeft XRP uitgekozen als “een van de meer intrigerende cryptocurrencies” in zijn aandeelhouder in 2020. Volgens FRMO:

“Als de transactiesnelheid van XRP enorm zou stijgen, zou het aantal valuta-eenheden sterk afnemen, waardoor een substantieel rendement wordt gecreëerd, zelfs als de munt zelf geen toename in marktkapitalisatie zou ervaren. Het zou echter een waardestijging per eenheid ervaren. “

In eenvoudige bewoordingen kan de symbolische waardering van Ripple toenemen met een stijgend nut, aangezien dit gelijk staat aan een aanzienlijke toename van het totale bedrag dat als vergoedingen wordt geïnd. Aangezien Ripple de geïnde vergoedingen verbrandt, zal dit resulteren in een geleidelijke daling van het circulerende aanbod. Als de vraag groter is dan het beschikbare aanbod, zal dit resulteren in een hogere symbolische waardering.

2. Stellair – XLM kijkt uit naar een fantastisch 2021

XLM-prijsgrafiek

Ripple en Stellar gedragen zich misschien als aartsvijanden, maar XLM belooft ook een fantastisch 2021 te hebben.Een van de oudste banken van Duitsland, Bankhaus von der Heydt (BVDH), kondigde aan dat ze een door euro gesteunde stablecoin zouden uitgeven op de Stellar-blockchain. De steun van een gevestigde bank in een van Europa’s grootste economieën lijkt een gamechanger te zijn. Lukas Weniger, hoofd Business Development van BVDH, zei:

De stablecoin is een zeer gevoelig product en vereist aan het eind van de dag veel vertrouwen van de gebruikers. Dus als we naar andere projecten kijken, bijvoorbeeld Tether, is er een soort vertrouwenskwestie. Het houdt verband met het feit dat Tether hun auditrapporten en dat soort dingen niet publiceert.

Sinds het begin van het jaar is XLM gestegen van $ 0,045 naar $ 0,158. Echter, met meer gebruik en toegenomen bruikbaarheid, zou XLM de $ 0,50-markering kunnen veroveren en proberen het hoogste niveau ooit van $ 0,94 te overtreffen..

3. Tezos – XTZ om met de DeFi-trein te rijden

XTZ-prijsgrafiek

Terwijl DeFi in 2020 explodeerde, verwachten we dat het zal blijven groeien en nieuwere hoogten zal bereiken in 2021, aangezien het de meest praktische use case van blockchain-technologie blijft. Hoewel Ethereum de platformleider blijft, heeft het verschillende tekortkomingen die verhinderen dat DeFi echte schaalbaarheid bereikt. Tezos is een slim contractplatform dat gebruikmaakt van het gedelegeerde proof-of-stake (DPoS) -algoritme. Het zou een haalbaar alternatief kunnen zijn voor ontwikkelaars die misschien hun applicaties willen bouwen.

Momenteel moeten DeFi-ontwikkelaars een gigantisch bedrag aan gasvergoedingen betalen aan Ethereum. Als zodanig zijn de omvang en complexiteit van slimme contracten ernstig beperkt vanwege deze gasbeperkingen. Om dit probleem tegen te gaan, voltooide Tezos de Delphi-upgrade in november om de gaskosten voor slimme contracten met 75% te verlagen en ontwikkelaars aan te trekken. Volgens de ontwikkelaars van Delphi is de upgrade “cruciaal om nieuwe toepassingen op Tezo’s mogelijk te maken die gericht zijn op gebieden als DeFi, verzamelobjecten en gaming.”

In april 2020 gaven de Bitcoin Association Switzerland, Tezos Foundation en meerdere partners de eerste tokenized versie van bitcoin uit op de Tezos blockchain, tzBTC. Dit zette DeFi effectief op Tezos op gang. Met de Delphi-upgrade kunnen we meer DeFi-activiteit verwachten, wat het algehele gebruik en de blockchain-waardering zou moeten verhogen.

4. Dash – Profiteer van verschillende factoren

dash prijsgrafiek

Met een prijs van $ 89,50 is Dash niet bepaald een ‘goedkope munt’. We zijn echter van mening dat veel mensen momenteel slapen op de privacymunt. Dash zou een grote 2021 kunnen hebben vanwege de volgende redenen:

  • Door een samenwerking met StakeHound hebben Dash-houders nu toegang tot DeFi-services.
  • Hyperinflatie in Latijns-Amerikaanse landen zoals Venezuela heeft hun burgers gedwongen het vertrouwen in hun valuta te verliezen en over te gaan op cryptomunten. De twee munten waar ze meestal naar zijn gegaan, zijn Bitcoin en Dash.

Ondanks een zwaar bearish december, heeft Dash zijn waarde sinds het begin van het jaar meer dan verdubbeld, van $ 40,75 naar $ 88,50.

5. Binance-munt – BNB stijgt gestaag in 2021

bnb prijsgrafiek

Binance Coin profiteert van drie belangrijke factoren:

  • De associatie met Binance, waarschijnlijk de meest geliefde beurs in de crypto-ruimte. BNB-tokens worden gebruikt om activa te kopen en om wisselkosten te betalen.
  • Het is de oorspronkelijke munt van Binance Chain.
  • Het driemaandelijkse tokenverbrandingsproces dat het doorloopt, dat routinematig de circulerende voorraad krimpt.

Hoewel BNB niet zo duur is als Dash, is het nog steeds een stuk duurder dan de rest en handelt het voor $ 27 vanaf de perstijd. Binance doet echter $ 16 miljard aan handelsvolume per dag, waardoor BNB een van de drukkere tokens in het hele crypto-ecosysteem is. Met het toegenomen gebruik en met Binance Chain die enkele van de meest opwindende projecten aantrekt, zou BNB op weg kunnen zijn naar een monsterlijk 2021.

Binance Coin is vanaf het begin van het jaar bijna verdubbeld in waardering, van $ 13,60 naar $ 27.

Lees verder:

Wat zijn de 10 meest populaire cryptocurrencies in het VK?

Beste Altcoins om te verhandelen in 2021

Wat zijn de 5 meest populaire cryptocurrencies in de VS.?

Hoe u geld kunt verdienen met cryptocurrency – een definitieve gids

Wat is de beste cryptocurrency om te investeren in 2021?

eToro – Het beste cryptocurrency-platform voor zowel handelaren als investeerders

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me