5 mensen die miljonair werden van Bitcoin

5 rijke mensen werden miljonairs van Bitcoin

Bitcoin is de laatste tijd enorm nieuws, met veel mensen die erin investeren en een geweldig rendement op hun geld zien. Kunt u zich voorstellen welk rendement u zou hebben behaald als u veel had geïnvesteerd toen het net begon? Welnu, een bitcoin-miljonair worden is een realiteit voor de vijf visionaire investeerders hieronder:

5 mensen die rijk zijn geworden door Bitcoin

1. Roger Ver – $ 520 miljoen

Roger Ver

Roger Ver, geboren in San Jose, Californië, woont nu in Tokio. Hij was een van de eerste voorstanders van bitcoin en verdiende zijn fortuin door zware investeringen in bitcoin-gerelateerde start-ups. Door dit te doen, vergaarde hij een enorm fortuin van $ 520 miljoen. Ver werd een fan van bitcoin omdat hij de manier ondersteunde waarop het economische vrijheid bood van de traditionele fiat-valuta’s en banksystemen. Inderdaad, deze uitgesproken belangenbehartiging zag hem de bijnaam ‘Bitcoin Jesus’ krijgen in cryptocurrency-kringen. Hoewel het niet bekend is of hij over water kan lopen, heeft hij zeker grote bedragen aan liefdadigheid gegeven om zijn zorgzame kant te laten zien.

Als u Bitcoin BTC wilt kopen of erin wilt investeren, ga dan snel en gemakkelijk naar eToro Exchange!

2. Charlie Shrem – $ 450 miljoen

Charlie Shrem

Deze man, geboren in Brooklyn, New York, is misschien wel de meest invloedrijke bitcoin-miljonair. In een uiterst slimme zet kocht Shrem grote hoeveelheden bitcoin voordat deze in prijs explodeerde. Met deze en andere investeringen verdiende hij een coole $ 450 miljoen. Niet tevreden met simpelweg investeren in de valuta, richtte hij ook BitInstant op met een deel van zijn geld en hulp van Roger Ver. Helaas leidde dit ertoe dat hij schuldig werd bevonden aan het witwassen van geld voor de beruchte deepweb-marktplaats The Silk Road. Na zijn vrijlating uit de gevangenis in 2016 ging hij meteen weer aan het werk en lanceerde hij Intellisys Capital, dat investeringsportefeuilles in Blockchain-bedrijven verkoopt..

Zou u erin investeren Bitcoin?

3. Dave Carlson – $ 350 miljoen

Dave Carlson

Dave Carlson is een beetje anders dan de meeste bitcoin-miljonairs, omdat hij zijn verbazingwekkende fortuin van $ 350 miljoen verdiende door zelf bitcoins te delven. Afkomstig uit Noord-Amerika, waar hij zijn mijnbouwactiviteiten in de omgeving van Washington runt, stapte hij begin 2010 in met bitcoin. Carlson, formeel ingenieur bij Microsoft, zag het enorme potentieel van bitcoin en richtte MegaBigPower op om munten te delven. Op het hoogtepunt zou zijn operatie ongeveer $ 8 miljoen per maand opbrengen! MegaBigPower is onlangs overgenomen door Giga Watt, het bedrijf waar Carlson nu CEO van is.

4. Jered Kenna – naar schatting $ 300 miljoen

Jered Kenna

Om te bewijzen dat de bitcoin-industrie mensen van alle achtergronden aantrekt, hebben we de voormalige Amerikaanse Marine Jered Kenna. Afkomstig uit San Francisco, woont hij in het gebied waar hij nog steeds een ambachtelijke brouwerij heeft en de 20Mission-ruimte voor start-ups. Zijn bitcoin-miljoenen werden verdiend toen hij zijn eerste batch kocht voor slechts 20 cent per munt. Verkopen voor meer dan $ 200 per munt, dit was slechts de eerste kennismaking met bitcoin-succes. Hij ging verder met het pionieren van dark bitcoin mining pools, waar individuen anoniem konden investeren in de digitale valuta. Kenna is ook bekend in de cryptocurrency-industrie vanwege zijn herformattering in 2010 van een harde schijf die hem ongeveer $ 200.000 aan bitcoins verloor.!

5. De Winklevoss-tweeling – $ 150 miljoen

De Winklevoss-tweeling

Dit zijn de bitcoin-miljonairs die het grootste deel van het publiek zal kennen. Ze werden geboren in Southampton, New York, en gingen naar Harvard voor hun latere opleiding. Terwijl ze op Harvard waren, produceerden ze een voorloper van Facebook genaamd ConnectU. In latere jaren zouden ze voor de rechter stappen om Facebook-oprichter Mark Zuckerberg aan te klagen omdat hij het idee voor zijn site van hen had gestolen. Ze werden gespeeld door Armie Hammer in de Oscarwinnende film The Social Network.

Hierna zagen ze snel het potentieel van bitcoin en investeerden ze er zwaar in, voor een bedrag van $ 11 miljoen. Naast het investeren in de valuta zelf, hebben ze ook verschillende op bitcoin gebaseerde bedrijven gefinancierd, zoals Charlie Shrem’s BitInstant. Dit was een aanvulling op het creëren van Winkdex, een financiële index om de gemiddelde prijs van bitcoin te volgen. Al deze inspanningen hebben ertoe geleid dat ze samen een groot fortuin hebben vergaard, inclusief de $ 150 miljoen op hun bitcoin-investering.

Natuurlijk bevat deze lijst van mensen die miljonair zijn geworden door bitcoin en hun betrokkenheid daarbij niet de mysterieuze oprichter Satoshi Nakamoto, die volgens geruchten miljarden heeft verdiend met zijn geesteskind..

Bitcoin heeft vroege investeerders erg rijk gemaakt.

Wat deze bitcoin-miljonairs met elkaar verbindt, is hun vroege acceptatie en ondersteuning voor de cryptocurrency. Door in de kinderschoenen met grote kapitaalbedragen op de markt te komen, hebben ze echt geprofiteerd van de snelle prijsstijging van de afgelopen jaren. Vanaf de historische mijlpaal van $ 1.000 in 2013 tot waar we nu zijn, reden deze bitcoin-miljonairs de golf helemaal naar de bank!

Verder lezen

  1. Ethereum Vs. Bitcoin: is Ethereum een ​​betere investering dan Bitcoin?
  2. Voorspelling van de Bitcoin-prijs: hoeveel zal Bitcoin waard zijn in 2021 en daarna?
  3. Vind de beste cryptocurrencies om te verhandelen – Cryptocurrency-handel
  4. Voors en tegens van investeren in Bitcoin, wordt het een miljonairmaker?
  5. Investeer in Bitcoin: wat zal de Bitcoin-prijs in 2021 drijven?
  6. Wat is Bitcoin en is het de moeite waard om in 2021 in Bitcoin te investeren??
  7. Is Bitcoin een goede investering & Moet ik in Bitcoin investeren?
  8. Welke top 10 cryptocurrencies zullen exploderen in 2021?

Als je het leuk vond om te lezen 5 mensen die miljonair werden van Bitcoin, deel het alstublieft met iemand anders waarvan u denkt dat het ook interessant kan zijn.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me