5 niet te stoppen crypto’s met een recordhoogte die je nog steeds kunt kopen

Het gebied van cryptocurrencies breidt zich uit en investeerders hebben de afgelopen jaren een aanzienlijke groei in hun investeringen gezien. Met de ontwikkelingen in blockchain-technologie en de uitbreiding van cryptocurrency-tokens en -platforms, zijn meer investeerders van plan om in crypto’s te investeren in een droom om een ​​miljonairstoekomst veilig te stellen..

Crypto’s zijn vatbaar voor plotselinge swaps en kunnen van de ene op de andere dag drastische veranderingen ondergaan. Hier zijn echter de top 5 cryptocurrencies om te kopen die in de nabije toekomst hoog zullen blijven stijgen.

Top 5 niet te stoppen cryptocurrencies om te kopen

Cryptocurrencies zijn inderdaad vluchtig, en niets is zeker als het gaat om de blockchain-wereld. Laten we eens kijken naar vijf niet te stoppen crypto’s die een recordhoogte bereiken en voor beleggers de beste koopoptie kunnen zijn.

# 1Bitcoin (BTC)

Bitcoin raakt nooit uit de mode. Het is de grootste en meest populaire cryptocurrency en zal altijd bovenaan de lijst met favoriete lijsten van investeerders staan. 2021 is inderdaad een uitstekend jaar om uw investeringsreis met Bitcoin een vliegende start te geven. Op 11 februari 2021 bereikte Bitcoin een recordtempo van $ 48.050,98 en zal het hele jaar door blijven groeien.

Er zijn verschillende veranderingen in het Bitcoin-ecosysteem door het gebruik van het Lightning Network. De implementatie van Bitcoin in gedecentraliseerde applicaties en e-commerceplatforms is bijvoorbeeld snel en naadloos geworden. Afgezien hiervan wordt Bitcoin ook steeds meer gebruikt als ruilmiddel over de hele wereld. Meer dan 5000 Bitcoin-geldautomaten en meer dan 15.100 bedrijven accepteren nu Bitcoin als betaalmiddel.

Bitcoin zal de dominantie-index waarschijnlijk naar 65-70% brengen in vergelijking met andere altcoins. Met de grootste marktkapitalisatie in de cryptowereld, staat Bitcoin op de eerste plaats in de top 5 van cryptocurrencies om te kopen in 2021.

# 2 Ethereum (ETH)

Ethereum, het Bitcoin-alternatief, is meer dan een winkel van waarde, het wordt door crypto-gebruikers gezien als een ruilmiddel. De Ethereum-munt, Ether, heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $ 199.826.863.309 en is een van de beste crypto’s om te kopen in 2021. Op 10 februari 2021 bereikte ETC een recordhoogte van $ 1.826,70, wat steeds meer investeerders verleidde om erin te investeren..

Tegenwoordig heeft Ethereum een ​​marktkapitalisatie van ongeveer 19% van de omvang van Bitcoin en zal naar verwachting stijgen zodra het zijn consensusalgoritme verandert van Proof-of-Work naar Proof-of-Stake. Dit zal een snellere transactiesnelheid zonder forkings mogelijk maken, waardoor Ethereum uiteindelijk een naam in de top 5 cryptocurrencies kan beveiligen om nu te kopen.

Met de laatste updates en wijzigingen is er genoeg ruimte voor groei en een gezonde vraag naar Ethereum onder investeerders. Samen met de verandering in het consensusmechanisme, zal het Ethereum-netwerk een groter aantal transacties mogelijk maken, waardoor ETC de beste crypto is om te kopen voor dit jaar en de komende jaren..

Lees meer: ​​is Ethereum een ​​goede investering en kunt u profiteren van ETH in 2021?

# 3: Chainlink (LINK)

Chainlink, een cryptocurrency en een blockchain-netwerk dat door DeFi wordt gebruikt en die de kloof overbrugt tussen slimme contracten die gegevensbronnen, API’s en betalingssystemen verbinden, heeft in 2020 een enorme groei gekend.Het is een gedecentraliseerd Oracle-netwerk waarmee slimme contracten kunnen communiceren met externe gegevens . Op deze manier kan het contact worden uitgevoerd op basis van gegevens waar Ethereum zelf geen verbinding mee kan maken. Chainlink bereikte op 10 februari 2021 het hoogste punt ooit van $ 28,60 en heeft met succes zijn plaats veroverd in de top 5 van cryptocurrencies..

Hoewel verschillende cryptoplatforms manieren hebben gecreëerd voor dataproviders zoals Oracle om gegevens voor hun netwerk op te halen, onderscheidt Chainlink zich van de massa vanwege het gereputeerde systeem dat volledige nauwkeurigheid van gegevens garandeert en de geldigheid van slimme contracten garandeert. Dit gedecentraliseerde Oracle-project was een van de grote winnaars van de crypto-economie van 2020 in termen van partnerschappen, prijsactie en netwerkacceptatie.

Volgens Crypto-analisten zal de prijs van Chainlink naar verwachting een bullish trend meemaken, die in 2021 meer dan $ 23 zal bedragen en in de komende vijf jaar zal stijgen tot $ 60. De marktkapitalisatie van Chainlink bedraagt ​​vanaf januari 2021 $ 8,6 miljard, en één LINK heeft een waarde van $ 21,53, wat inderdaad een opmerkelijk tarief is voor investeerders over de hele wereld..

# 4: Polkadot (DOT)

Polkadot is een unieke proof-of-stake cryptocurrency met als uiteindelijk doel om het nieuwe internet van blockchains te worden en naadloze communicatie te garanderen. Het is bedoeld om interoperabiliteit tussen andere blockchains te bieden. DOT staat op de 4e plaats in de top 5 te kopen cryptocurrencies, met een hoogste punt ooit van $ 25,58 op 11 februari 2021.

Polkadot is een blockchain-protocol van de nieuwe generatie dat is ontworpen om toestemming en toestemmingloze blockchains en Oracles te verbinden om systemen in één enkel netwerk te laten samenwerken. Bovendien biedt Polkadot, door een gemeenschappelijke set validators in staat te stellen meerdere blockchains te beveiligen, onberispelijke economische stabiliteit aan zijn gebruikers..

Polkadot is een cryptocurrency die een mooie toekomst in het verschiet heeft. Deze munt kan upgraden zonder harde vorken terwijl nieuwe functies worden geïntegreerd of bugs worden verholpen. Deze functies maken van DOT een cryptocurrency die gemakkelijk kan worden aangepast aan komende veranderingen en zichzelf kan upgraden met de komst van technologieën. Met een marktkapitalisatie van $ 11,2 miljard en $ 12,54 voor één DOT vanaf januari 2021, wordt Polkadot dit jaar en in de nabije toekomst inderdaad de favoriet van een investeerder..

# 5: Binance Coin (BNB)

Aanvankelijk had een ERC-20-token dat werkte op Ethereum blockchain Binance Coin uiteindelijk zijn mainnet-lancering. Op 10 februari 2021 bereikte BNB een recordhoogte van $ 148,07 en is klaar om zijn rally het hele jaar en de komende decennia voort te zetten..

Het netwerk maakt gebruik van een proof-of-stake consensusmodel en maakt dus een hogere transactiesnelheid mogelijk. Op basis van handelsvolumes is de Binance-beurs een van de meest gebruikte beurzen ter wereld. Binance-munt is een cryptocurrency voor hulpprogramma’s die werkt als een veilige betalingsmethode voor de kosten die verband houden met het handelen op de Binance-beurs.

Een van de meest interessante voordelen van beleggen in BNB is dat handelaren die transacties doen met de utility-munt op de Binance-beurs een korting krijgen van 25%, wat een vrij goede winst is. Met een marktkapitalisatie van $ 6,8 miljard en een symbolische waarde van $ 44,26, verstevigt één BNB, Binance-munt inderdaad zijn positie als de top 5 cryptocurrencies om vandaag te kopen.

Lees meer: ​​Is Binance Coin een goede investering??

Top 5 cryptocurrencies om te kopen: tot slot

Met de wijdverbreide acceptatie van cryptocurrencies en de uitbreiding van crypto-uitwisselingsplatforms, wordt 2021 inderdaad een niet te stoppen jaar voor de cryptomarkt..

Als investeren in cryptocurrencies jouw sterkste punt is om een ​​miljonairstoekomst veilig te stellen, zijn dit de top 5 cryptocurrencies die je dit jaar kunt kopen, die de komende decennia een niet te stoppen hoge stijging ooit zullen laten zien..

eToro – Het beste cryptocurrency-platform

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Lees verder:

Crypto-voorspellingen voor 2021: waar te investeren

Top 10 Altcoins om te exploderen in 2021

7 topcryptocurrencies die u in 2021 een miljonair zouden kunnen maken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me