5 topcryptocurrencies die u een miljonair kunnen maken

Investeer in deze 5 cryptocurrencies die u een miljonair kunnen maken

Cryptocurrencies hebben een aanzienlijke groei doorgemaakt die de afgelopen decennia niet zomaar kon worden genegeerd. De mogelijke ontwikkelingen in blockchain-technologie en meerdere cryptocurrency-uitwisselingsplatforms leidden tot een golf van talloze crypto’s gemaakt op gedecentraliseerde peer-to-peer-platforms.

Dit snelgroeiende legioen heeft van crypto’s een winstgevende digitale investering gemaakt. De oncontroleerbare groei heeft meer investeerders ervan overtuigd om in cryptocurrencies te investeren, en ze hebben er inderdaad behoorlijk wat winst uit gehaald..

Factoren die u moet overwegen voordat u van plan bent te investeren in cryptocurrency

Net als andere investeringen, brengen ook crypto’s veel risicofactoren en enorme potentiële beloningen met zich mee. Cryptos is inderdaad een winstgevende manier om uw inkomen te sparen of meer inkomsten te genereren als u er zorgvuldig in investeert, rekening houdend met alle risicofactoren. Alleen focussen op het huidige tarief is geen goede index, aangezien dit binnen een paar weken een drastische verandering kan laten zien. Hier zijn een paar factoren en indicatoren waarmee u rekening moet houden voordat u in cryptocurrencies investeert.

De vluchtige aard van cryptocurrency

Crypto’s zijn zeer vluchtig en ondergaan tegelijkertijd veel ups en downs. Het is belangrijk om u bewust te zijn van de vluchtigheid ervan en een risicobeheerplan te hebben om onnodig verlies van uw zuurverdiende geld te voorkomen..

Liquiditeitsniveau

Cryptocurrencies zouden een hoger liquiditeitsniveau moeten hebben om een ​​snellere marktverkoopprijs te hebben. De meeste cryptocurrencies zoals Bitcoin hebben een hoge liquiditeitsratio, waardoor ze een favoriet aller tijden van handelaren zijn.

Handelsactiviteit

Voordat u in cryptocurrency investeert, moet u ervoor zorgen dat u de handelsactiviteit op meerdere beurzen volgt. Het toont het aantal transacties dat specifieke crypto’s gedurende een bepaalde periode hebben gemaakt, wat een goede indicator is die de werkelijke vraag van een bepaalde cryptocurrency onder handelaren laat zien..

Beste 5 cryptocurrencies Zou je een miljonair kunnen maken

Met een oceaan aan cryptocurrencies die momenteel op de markt beschikbaar zijn, verkeren handelaren en investeerders in een staat van volledige verwarring bij het beslissen in welke cryptovaluta ze willen investeren. Om deze mist van verwarring weg te nemen, zijn hier de top 5 cryptocurrencies op de markt waarin ze vandaag en voor de nabije toekomst.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin is de oudste en nog steeds een van de grootste meest populaire cryptovaluta op de markt, met een aandeel van 40% in de totale marktkapitalisatie van cryptovaluta. Hoewel het de markt domineert sinds 2009, verliep de reis van Bitcoin niet zo soepel, gevuld met ups en downs. Het had een hoge hit van meer dan $ 20.000 in december 2017 voordat het daalde tot $ 3.234 in december 2018. Het slaagde erin om in januari 2021 een comeback te maken, met prijzen die opliepen tot meer dan $ 40.000 voor een marktkapitalisatie van meer dan $ 1 biljoen. Dat wil zeggen, Bitcoins waren goed voor bijna meer dan 69% van de hele cryptocurrency-markt.

Daarnaast brengt Bitcoin de dominantie-index hoogstwaarschijnlijk naar 65-70% in vergelijking met andere altcoins.

Als u plannen heeft om in cryptocurrency te investeren, is het altijd het beste om degene met de grootste marktkapitalisatie in de cryptowereld te overwegen. De veranderingen in het BTC-ecosysteem, vanwege het actieve gebruik van Lightning Network, maken de implementatie van Bitcoin naadloos mogelijk in gedecentraliseerde applicaties, e-commerceplatforms en microbetalingen.

Ethereum (ETH)

Als u van plan bent te investeren in cryptocurrency, dan is Ethereum, het Bitcoin-alternatief, inderdaad een van de beste en veiligste cryptovaluta die u kunt overwegen.

In tegenstelling tot Bitcoin is Ethereum niet alleen een digitale valuta, maar een geavanceerder blockchain-project. Het is een gedecentraliseerd softwareplatform op basis van praktische slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties (DApps), dat door veel projecten wordt gebruikt om transacties te digitaliseren.

De valutawaarde van Ethereum zal naar verwachting stijgen vanwege de toenemende vraag naar zijn blockchain en functies. In 2021 wordt ook verwacht dat Ethereum zijn consensusalgoritme zal veranderen van proof-of-work naar proof-of-stake, wat een snellere transactiesnelheid en zero forkings mogelijk zal maken. Met een marktkapitalisatie van meer dan $ 139 miljard voorzien investeerders ook een miljonairstoekomst door in Ethereum te investeren.

Lees meer: ​​moet u in 2021 in Ethereum investeren??

Rimpel (XRP)

Ripple, bekend als de ‘koning van de bankinfrastructuur’, brak door in de crypto-industrie dankzij de succesvolle samenwerking van het Ripple-ecosysteem met enkele belangrijke financiële spelers op de markt. De reden voor de populariteit van Ripple is dat het niet alleen een digitale valuta is, maar ook een efficiënt betalingssysteem. Het maakt internationale betalingen sneller en veiliger met zijn blockchain-technologie en is populair bij handelaren.

Het steeg tot een bereik van bijna $ 2,4 in december 2017, wat een opmerkelijke groei was vanaf bijna $ 0. Omdat het de op twee na grootste cryptocurrency is qua marktkapitalisatie en met een gestage groei, is Ripple inderdaad een goede optie om te beschouwen als uw 2021 cryptocurrency om in te investeren voor de toekomst.

Litecoin (LTC)

Litecoin werd in 2011 gelanceerd door verschillende uitstekende functies van Bitcoin over te nemen. Dit is een van de belangrijkste redenen voor zijn populariteit onder investeerders en is ook een goede reden om het als een van de beste cryptocurrencies te beschouwen. Met een snellere transactiesnelheid en een lagere systeemvereiste heeft Litecoin aanzienlijke snelgroeiende goederen op de markt. Het voltooit een transactie vier keer sneller dan Bitcoin, wat opmerkelijk is.

In mei 2017 was het de eerste cryptocurrency die een Lightning Network-transactie uitvoerde en daarna werd het enorm populair. Met een marktkapitalisatie van $ 10,1 miljard vanaf 2021, samen met een dodelijke combinatie van snellere en gemakkelijkere transacties, is Litecoin een onvermijdelijke investeringsmogelijkheid om toe te voegen aan uw lijst met cryptocurrencies om in te investeren om een ​​miljonairstoekomst veilig te stellen..

Lees meer: ​​Litecoin-prijsvoorspelling 2021-2025

Cardano (ADA)

Een groep ingenieurs, wiskundigen en cryptografie-experts heeft Cardano, een "Ouroboros proof-of-stake" cryptocurrency na een gedetailleerde op onderzoek gebaseerde aanpak. Net als Ethereum wil Cardano het financiële besturingssysteem van de wereld zijn. Het doet dit door gedecentraliseerde financiële producten op te zetten en oplossingen te bieden voor keteninteroperabiliteit, kiezersfraude, enz.

Hoewel Cardano zich nog in de kinderschoenen bevindt, is het erin geslaagd om een ​​winstgevende naam in de cryptowereld te bemachtigen als een ‘Ethereum-killer’, omdat het relatief meer mogelijkheden en kansen heeft..

Eén ADA handelt voor $ 0,31 en heeft een marktkapitalisatie van $ 9,8 miljard vanaf januari 2021. Dit is inderdaad een aanzienlijk tarief en een winstgevende grond voor beleggers die van plan zijn om voor de lange termijn in cryptocurrency te investeren.

Waar het op neerkomt: topcryptocurrencies die u een miljonair kunnen maken

Als u op zoek bent naar een langetermijninvesteringsplan, dan is een van de beste en gemakkelijkste opties die u heeft, investeren in cryptocurrencies. Met een markt die stijgt met crypto-tokens en uitwisselingsplatforms, is het gemakkelijk om het overzicht te verliezen, en dit kan leiden tot een groot verlies van uw zuurverdiende besparingen. Als je een sterke wil en goede besluitvormingsvaardigheden hebt, zijn dit de top 5 cryptocurrencies waarin je kunt investeren om een ​​miljonairstoekomst voor de lange termijn veilig te stellen.

eToro – Het beste cryptocurrency-platform

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Lees verder:

Top 10 cryptocurrencies om te investeren in 2021

Hoe te investeren in cryptocurrency in 2021

Zou Bitcoin de prijs van $ 100.000 kunnen bereiken in 2021

Wat zijn de top 10 digitale munten die in 2021 zullen exploderen??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me