7 gouden regels om geld te verdienen op de cryptomarkt

Gouden regels om geld te verdienen met crypto’s

De enige manier om een ​​perfecte cryptomunt of fonds te kiezen, is door terug te gaan in de tijd. Maar dat betekent niet dat je moet raden.

Hier bij Trading Education hebben we onze beste tips geselecteerd om succesvol te investeren in de cryptomarkt.

Op 1 november 2015 was één Bitcoin $ 325,43 waard. Tegenwoordig is één bitcoin $ 13.726 waard. Bitcoin is gekozen als de beste investering van het decennium. Als u vijf jaar geleden had geïnvesteerd, zou u nu dankbaar zijn!

Bitcoin heeft het afgelopen decennium beter gepresteerd dan al zijn concurrenten en heeft een ongelooflijke groei doorgemaakt. Cryptocurrencies hadden in hun eerste jaren van hun bestaan ​​geen significante waarde, maar in de loop der jaren is hun waarde toegenomen.

Als we slechts vijf jaar teruggaan en kijken naar de prijzen van cryptocurrencies op 1 november 2015, dan zullen we begrijpen hoeveel ze zijn gestegen. Zo zag de top 10 eruit vervolgens

marktkapitalisatie van cryptovaluta

Een historische momentopname van de top 10 van de cryptomarkt voor 1 november 2015. Bron: https://coinmarketcap.com/historical/20151101/

De prijs van Bitcoin was $ 325,43. XRP was nog niet eens in de buurt van een cent. Ethereum stond op de 4e plaats en was iets meer dan een dollar waard.

Als we vandaag naar de Coinmarketcap top 10 kijken, staan ​​de zaken er totaal anders voor. Bitcoin staat bovenaan met een waarde van $ 13.726. Ethereum staat op de tweede plaats in de buurt van $ 400, terwijl, zoals hierboven vermeld, in 2015 iets meer dan een dollar waard was. En XRP staat nu op de vierde plaats met $ 0,23.

Dus als u destijds had besloten om een ​​Bitcoin te kopen, zou u deze kopen voor $ 325. Nu zou uw Bitcoin $ 13,726 waard zijn. En stel je voor dat je meer bitcoins had!

Bovendien zullen de prijzen volgens experts alleen maar blijven stijgen naarmate cryptocurrencies een integraal onderdeel van de financiële wereld worden.

Als u het geluk had om destijds in een van deze cryptocurrencies te hebben geïnvesteerd, zou uw investeringsrendement vandaag enorm zijn.

Je zou niet eens in de buurt kunnen komen om dit bedrag te verdienen met een andere investering, of het nu gaat om aandelen, obligaties, goud, enz. Cryptocurrencies hebben letterlijk beter gepresteerd dan welke activa dan ook.

Hoe u een cryptocurrency koopt?

De gemakkelijkste manier om cryptocurrency te kopen, is via cryptocurrency-uitwisselingen. Enkele van de beste cryptocurrency-uitwisselingen zijn eToro, Binance, Bittrex, Coinbase en Kraken.

U hoeft er gewoon een te kiezen, een account aan te maken, uw creditcard of betaalpas aan te sluiten en uw eerste investering te doen.

Welke cryptocurrency te kopen?

Nou, dat hangt af van uw voorkeur. Er is geen specifieke cryptocurrency die u moet kopen. Hoewel Bitcoin de meest gerenommeerde cryptocurrency is en mensen het vaker kopen, zijn ook andere cryptocurrencies goede opties..

Vanaf Muntenmarktdop, er zijn momenteel 7575 cryptocurrencies. Behalve Bitcoin zijn enkele andere cryptocurrencies die sterk in opkomst zijn Ethereum, Cardano, Litecoin en Chainlink.

Andere altcoins kunnen ook een enorm rendement op investeringen opleveren. Sommige nieuwe munten kennen een groei van 300-400% gedurende 24 uur.

Cryptocurrencies zijn speculatief, dus men kan nooit precies weten welke het beste zal presteren.

Wat is de veiligste manier om cryptocurrency te kopen?

Er zijn verschillende manieren om veilig cryptocurrencies te kopen. U kunt een crypto-geldautomaat gebruiken en crypto kopen met uw bankpas / creditcard. Maar de meest populaire en veiligste manier om crypto te kopen, is door een gerenommeerde cryptocurrency-uitwisseling te gebruiken. eToro is een prestigieuze makelaardij die trots is op hun veiligheid.

Waar kan ik mijn cryptocurrency bewaren??

Nadat u uw favoriete cryptocurrency heeft gekocht, moet u deze opslaan in een crypto-portemonnee.

Er zijn hete portefeuilles voor cryptocurrency en koude portefeuilles. Hot wallets zijn websites / platforms en ze zijn uiteraard verbonden met internet, terwijl cold wallets hardware zijn die gewoonlijk in de vorm van USB wordt gebruikt. Ze zijn niet verbonden met internet, waardoor ze eigenlijk veiliger zijn omdat ze niet kunnen worden gehackt.

Investeert in cryptocurrency een goed idee?

Voorlopig maken cryptocurrencies een geweldige periode door. Banken en financiële bedrijven springen in de crypto-sfeer en bieden cryptocurrency-diensten aan.

Crypto-experts voorspellen prijsstijgingen, hoewel cryptocurrencies gedurende hun korte bestaan ​​volatiel zijn geweest, dus het is moeilijk te voorspellen wat hun prijs in de toekomst zal zijn..

Over het algemeen worden cryptocurrencies als riskant beschouwd, maar staan ​​ze bekend om hun hoge investeringsrendementen.

Is Bitcoin de beste cryptocurrency om in te investeren?

Bitcoin is de meest gerenommeerde cryptocurrency. Het was de eerste die in 2009 werd uitgebracht en leidde de weg voor de rest. Bitcoin is vaak synoniem met cryptocurrencies.

Vanwege de reputatie die Bitcoin heeft, is er een tendens om meer in Bitcoin te investeren dan in andere cryptocurrencies. Bitcoin is sinds de lancering altijd de leider van cryptocurrencies geweest en op de een of andere manier zijn andere cryptocurrencies ermee gecorreleerd.

Maar zijn reputatie geeft het meer acceptatie dan zijn rivalen wereldwijd.

De 7 gouden regels voor investeren in cryptocurrencies

Als het om beleggen gaat, zijn er enkele regels die u moet volgen. Hier bij Trading Education hebben we hieronder de 7 gouden regels voor beleggen in cryptocurrencies geselecteerd.

1. Koop laag, verkoop hoog

Het klinkt misschien cliché, maar "koop laag, verkoop hoog" is de basisregel als het gaat om beleggen in cryptocurrencies. Het is eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen.

Als persoon die in cryptocurrencies wil investeren, moet je de tijd vinden waarop cryptocurrencies een lage prijs hebben en kopen. Verkoop dan als de prijs stijgt.

Deze regel kan worden toegepast op cryptocurrencies, aangezien de aard van cryptocurrencies vluchtig is, wat betekent dat hun prijs regelmatig stijgt en daalt..

2. Emoties vermijden

De veelbesproken "emoties" alleen jou als investeerder pijn doen. Als je je laat beheersen door emoties bij het beleggen in cryptocurrencies, dan is de kans groot dat je de verkeerde beslissing hebt genomen.

Je hebt misschien gehoord van de term FUD waar jargon voor is "angst, onzekerheid en twijfel". Dit zijn de drie meest voorkomende gevoelens die u kunt ervaren als belegger in cryptocurrencies.

Natuurlijk worden we als mensen opgewonden, nerveus, wanhopig, maar bij het investeren in cryptovaluta moeten we proberen onze emoties kwijt te raken..

Je hoeft je dus niet te haasten. Analyseer de markt en neem rationele beslissingen. Laat uw emoties geen beslissingen voor u nemen.

3. De angst om iets te missen vermijden – FOMO

De zogenaamde FOMO – de angst om iets te missen betekent in het algemeen dat wij als individuen denken dat anderen iets bevredigend ervaren, terwijl wij er niet of afwezig zijn.

Bij cryptocurrencies komt FOMO in het spel wanneer de prijs van cryptocurrencies stijgt en de indruk wordt gewekt dat iedereen verkoopt, dus je denkt misschien dat je ook moet verkopen omdat je bang bent dat je de kans gaat missen.

FOMO verschijnt ook wanneer je een cryptocurrency ziet groeien waarin je niet hebt geïnvesteerd. En dan verkoop je de cryptocurrencies die je bezit om het te kopen.

Dus probeer FOMO te vermijden en blijf bij je munt.

4. Vasthouden aan je plan

U, als belegger in cryptocurrencies, moet zich aan uw plan houden. Er zijn verschillende bewegingen in de markt, maar u kunt uw strategie niet elke keer dat de markt verandert, veranderen.

Dus je moet een strategie bedenken en je eraan houden. Bepaal uw investeringsstijl – of u nu voor langetermijn- of kortetermijnbeleggingen wilt gaan. Stel ook stop-loss-orders in, zodat u automatisch kunt verkopen wanneer de prijs uw doel bereikt. Het plaatsen van stop-verliezen helpt u door vast te houden aan uw plan, omdat het handelen op basis van uw emoties zal voorkomen.

5. Investeren voor langere looptijden

Weinig mensen geloofden in cryptocurrencies toen Bitcoin in 2009 werd gelanceerd. Toch groeiden ze gestaag en creëerden ze een sensationele geschiedenis met stijgende en dalende waarde. Degenen die in de begintijd van cryptocurrencies hebben geïnvesteerd, hebben nu ongetwijfeld geen spijt, omdat ze alleen van hun investering hebben geprofiteerd.

Cryptocurrencies krijgen alleen maar meer reputatie en respect, vooral sinds veel banken en financiële instellingen cryptocurrency-services lanceren.

Daarom wordt verwacht dat ze alleen maar in waarde stijgen, dus overweeg om op de lange termijn te investeren. Dit is anders bekend als HODLing, een jargon voor "vasthouden" cryptocurrencies. Naar alle waarschijnlijkheid zult u in de toekomst dankbaar zijn.

6. Diversificatie

Aangezien investeren in cryptocurrencies zijn eigen risico met zich meebrengt, is het het beste om in meer dan één cryptocurrency te investeren. Op deze manier loopt u minder risico om activa te verliezen. Laat uw cryptoportfolio diversifiëren met investeringen in verschillende munten.

Omdat cryptocurrencies gecorreleerd zijn, presteren ze op dezelfde manier als elkaar; Sommigen van hen presteren echter nog steeds beter dan andere. Vooral sommige altcoins die niet zoveel reputatie hebben, weten soms voorgoed te verrassen.

Investeer daarom in meer dan één munt en laat uw portefeuille diversifiëren.

7. Investeer alleen wat u zich kunt veroorloven te verliezen

We hebben tijdens het artikel verschillende keren gesproken over volatiliteit, en nogmaals, net zoals het veel winstkansen biedt, kan volatiliteit ook een risicofactor zijn voor u als belegger..

Cryptocurrencies zijn riskant en u moet oppassen dat u niet alles wat u heeft in cryptocurrencies investeert. Het is goed om zoveel te investeren als u zich kunt veroorloven om te verliezen, dus in geval van een crash hoeft u zich niet al te veel zorgen te maken over de activa die u uiteindelijk kunt verliezen.

Waar kan ik leren investeren in cryptocurrency?

Investeren in cryptocurrencies kan worden geleerd in online cursussen. Hier bij Trading Education hebben we cursussen voorbereid die de nieuwste methoden voor het beleggen en verhandelen van cryptocurrencies leren.

Ons enthousiasme voor handelen leidt ons echt, en onze lessen worden gegeven door personen die gepassioneerd zijn en sensationele ervaring hebben met beleggen en handelen..

Bij Trading Education kunnen we u niet alleen cursussen aanbieden over beleggen in cryptocurrencies, maar ook handelstechnieken in forex en aandelen leren. Als je geïnteresseerd bent om je eigen avonturen in de handel te beginnen, word dan lid van de bredere gemeenschap van de Academie voor Handelseducatie.

Waarom zou u met eToro in cryptocurrencies moeten investeren??

etorox, cryptocurrency-handel

eToro heeft de meest geavanceerde gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling genaamd eTorox die een progressieve crypto-handelservaring biedt voor algoritmische handelaren, institutionele beleggers en ervaren cryptohandelaren.

eToroX biedt grote liquiditeit en er zijn geen kosten verbonden aan het storten van cryptovaluta. Handelskosten kunnen zo laag zijn als 0,03%. eToroX biedt een aanzienlijk aantal cryptocurrencies, valutahandelparen en tokenized stablecoins, zoals USDEX, GOLDX, EURX, GBPX en meer.

eTorox is een van de veiligste cryptocurrency-uitwisselingen en doet er alles aan om uw beleggingservaring zo goed mogelijk te maken.

eToro – De beste cryptocurrency-uitwisseling voor zowel investeerders als handelaren

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Belangrijkste punten

  • Als u op 1 november 2015 één Bitcoin had gekocht, zou het u $ 325,43 kosten. Vandaag zou uw Bitcoin $ 13.726 waard zijn.
  • Cryptocurrencies breiden zich sterk uit en er wordt een prijsstijging verwacht.
  • De eenvoudigste manier om een ​​cryptocurrency te kopen, is via een cryptocurrency-uitwisseling.
  • Cryptocurrencies worden opgeslagen in software- of hardwareportefeuilles.
  • Dankzij zijn reputatie heeft Bitcoin meer acceptatie dan zijn rivalen wereldwijd.
  • Laag kopen en hoog verkopen is de basisregel als het gaat om investeren in cryptocurrencies.
  • Emoties moeten worden vermeden bij het beleggen in cryptocurrencies.
  • Cryptocurrencies zouden een langetermijninvestering moeten zijn.
  • Je zou een plan moeten hebben en je eraan houden.
  • Investeren in meer dan één munt is een uitstekende manier om verliezen te minimaliseren in geval van een muntcrash.

Er zijn veel mogelijkheden om geld te verdienen door in cryptocurrencies te investeren. De laatste tijd krijgen cryptocurrencies en blockchain aandacht en experts noemen ze vaak "toekomst van geld en financiën". Volgens experts is dit een goed moment om te investeren, aangezien de toekomst van cryptocurrencies veelbelovend is.

We hopen dat deze 7 gouden regels om geld te verdienen op de cryptomarkt u zullen begeleiden naar uw pieken van succes in de crypto-investeringswereld. Als je dit artikel leuk vond, geef ons dan een like en deel het, voor het geval iemand anders zou willen profiteren van de 7 gouden regels voor beleggen in cryptocurrencies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me