7 topcryptocurrencies die u in 2021 een miljonair zouden kunnen maken

Hier zijn zeven cryptocurrencies die u kunnen helpen dit jaar miljonair te worden

Het artikel van vandaag introduceert zeven crypto’s die u kunnen helpen op weg te gaan om miljonair te worden.

Het is redelijk om te zeggen dat 2020 een ongebruikelijk jaar was voor financiële markten, maar een onverwacht resultaat van de COVID-pandemie was een herevaluatie van beleggingsstrategieën, aangezien het vertrouwen in de wereldeconomie ernstig werd geschaad..

Dit werd aangeprezen als een van de redenen voor de stijgende prijzen die sommige cryptocurrencies eind 2020 ondervonden. Terwijl financiële instellingen over de hele wereld probeerden de schade als gevolg van de pandemie te verzachten, groeide de vrees voor inflatie en economische instabiliteit en pasten beleggers hun strategieën dienovereenkomstig aan. – veel in het voordeel van de cryptocurrency-markt.

Ondanks een onzekere start van het jaar, is de cryptocurrency-markten stegen tot $ 760 miljard tegen het einde van 2020, het recordhoogte van $ 800 miljard in 2017 in de sector nadert, en een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de marktkapitalisatie van $ 185 miljard aan het begin van het jaar.

Natuurlijk hebben de ongelooflijke prestaties van Bitcoin en andere toptokens in 2020 enorme belangstelling gewekt voor het potentieel van cryptocurrency voor het komende jaar. Maar welk token is de beste cryptocurrency om te kopen in 2021?

Verder onderzoek zou beleggers kunnen helpen crypto’s te vinden die beter kunnen presteren dan aandelen of goud. Daarom loont het om uw due diligence te doen en regelmatig geïnvesteerd te blijven in de cryptomarkt.

Dus, wat is de beste cryptocurrency waarmee je dit jaar een fortuin zou kunnen verdienen? We hebben een lijst samengesteld met 7 opties die u kunt overwegen.

Met die informatie zijn hier zeven cryptocurrencies die u in 2021 miljonair zouden kunnen maken:

Als je snel en gemakkelijk in de cryptomarkt wilt duiken, met 0% commissie, kijk dan eens eToro Exchange!

Waarom investeren in cryptocurrency?

In het verleden had Investeren in cryptocurrency de reputatie riskant te zijn – zelfs roekeloos – en tot op zekere hoogte is die reputatie verdiend. Zelfs toevallige waarnemers van de markt zullen hebben gemerkt dat de prijzen de neiging hebben om aanzienlijk te fluctueren, van dag tot dag, van week tot week en van maand tot maand.

Dit zou echter snel kunnen veranderen, aangezien in 2020 een toenemend aantal institutionele beleggers en gevestigde betalingsplatforms cryptocurrency hebben aangenomen. Dit vertegenwoordigt een ontwikkeling waar alle crypto-analisten op hebben gewacht en het is te hopen dat meer ondersteuning zal resulteren in een stabielere cryptocurrency-markt..

In januari 2021 sprak Goldman Sachs bijvoorbeeld zijn steun uit voor crypto, waarbij topanalist Christian Mueller-Glissman zei dat “ de sterke prestaties van Bitcoin en altcoins zoals Ethereum in 2021 evenals aankondigingen van grote investeringen van hedgefondsen, multi-asset investeerders en bedrijven ‘had geleid tot’ een grotere focus op [cryptocurrencies]. ‘

Evenzo heeft de miljardair-voorzitter en CEO van JPMorgan Chase, Jamie Dimon, onlangs een verandering van mening gehad met betrekking tot cryptocurrency. Nadat hij digitale valuta eerder als fraude had afgewezen, bekent de heer Dimon nu dat hij een “gelovige” is in blockchain-technologie..

Het volstaat om te zeggen dat het onwaarschijnlijk is dat steun van financiële grootmachten zoals JP Morgan en Goldman Sachs onopgemerkt zal blijven en dat hun sentiment alleen al voldoende is om bull runs over de cryptomarkten te stimuleren in de richting van 2021..

Cryptocurrencis die je een miljonair zou kunnen maken

1. Bitcoin

Toegegeven, Bitcoin lijkt misschien een voor de hand liggende keuze om de beste cryptocurrency te zijn die je in 2021 kunt kopen, maar dat is niet voor niets. BTC is verreweg de grootste cryptocurrency die er bestaat, zowel wat betreft marktkapitalisatie en eenheidsprijs als qua bekendheid. Dit zal waarschijnlijk niet snel veranderen en naarmate we verder gaan in 2021, wordt bijna universeel verwacht dat Bitcoin aanzienlijk zal groeien.

Als je kijkt naar de voorspellingen van sommige brancheanalisten voor BTC voor de komende maanden, is het zelfs moeilijk om niet een beetje opgewonden te raken. Een van de meest prominente stemmen is Thomas Fitzpatrick van Citibank, die gelooft dat Bitcoin tegen december 2021 maar liefst $ 300.000 per token zou kunnen bereiken..

De heer Fitzpatrick staat ook niet alleen in zijn optimisme over Bitcoin. Er is een koor van stemmen uit de industrie geweest, met onder meer Mike Novogratz en Nigel Green van DeVere Group die hun aandacht op Bitcoin vestigden en het prijzen als de beste cryptocurrency om te kopen in 2021..

Het is ook niet allemaal praten. Financierings- en verzekeringsmaatschappijen, waaronder Microstrategy, Square Investment en MassMutual, hebben eind 2020 allemaal enorme investeringen in BTC onthuld – waarbij MicroStrategy alleen al meer dan $ 1 miljard aan Bitcoin-acquisitie aankondigde.

Alles bij elkaar genomen, als u in 2021 crypto wilt kopen, dan is het moeilijk te beargumenteren dat BTC de eerste munt is die overweegt om toe te voegen aan uw portefeuille..

2. Ethereum

Het is waarschijnlijk redelijk om te zeggen dat Ethereum na Bitcoin de meest bekende cryptocurrency is. Dankzij het vermogen van de Ethereum-blockchain om slimme contracten en gedistribueerde applicaties te ondersteunen, is er veel gedaan van het potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen, niet alleen de financiën, maar ook tal van andere veilige bedrijfsprocessen, zoals veranderingen in eigendom van onroerend goed en arbeidsovereenkomsten.

Etheruem is ook de op een na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie – en is dat al een tijdje zo. Hoewel het nog ver achter Bitcoin ligt, betekent alleen al het potentieel van Etheruem dat het consequent wordt genoemd als een van de beste crypto-investeringen. Maar is het de beste cryptocurrency om te kopen in 2021??

Ethereum is op zijn zachtst gezegd een interessant vooruitzicht. Ondanks een ingetogen 2020 steeg de ETH aan het einde van het jaar naar $ 615, gevoed door de langverwachte lancering van de Ethereum 2.0-infrastructuurupgrade. De upgrade heeft beloofd de verwerkingssnelheid van blokken te verbeteren en de transactiekosten te verlagen – iets dat Ethereum in het verleden dwarszat.

Als we verder kijken naar 2021, zijn er aanvullende fasen van de uitrol van Ethereum 2.0 die naar verwachting een positieve invloed zullen hebben op de waarde van de altcoin. Dit plaatst ETH onvermijdelijk centraal als het gaat om investeringen en Cointelegraph Markets-analist Michaël van de Poppe gelooft dat de altcoin het komende jaar wel eens boven de $ 10.000 zou kunnen uitkomen..

Lees meer: ​​Ethereum-prijsvoorspelling

3. Bitcoin Cash

Bitcoin Cash werd gevormd toen de originele Bitcoin-cryptocurrency in 2017 een harde vork raakte.

Zoals we hierboven hebben opgemerkt, vertrouwen cryptocurrencies meestal op blockchain-technologie, die informatie opslaat in gegevensblokken. We merkten ook op dat de meeste blokken een doorlopend record bevatten van de volledige geschiedenis van een bepaalde keten – inclusief elke transactie. Naarmate cryptocurrency populairder werd, betekende dit dat blokken veel sneller volliepen, wat resulteerde in langzamere en duurdere transacties.

Bitcoin Cash is effectief gemaakt om dit probleem te verminderen door de oorspronkelijke blokgrootte uit te breiden van 1 MB naar 8 MB, waardoor snellere en frequentere transacties mogelijk zijn. Hoewel BCH er qua waarde niet in is geslaagd zijn voorganger te evenaren, betekent de relatief lage prijs van Bitcoin Cash, in combinatie met de schaalbaarheid, potentieel voor serieuze groei..

Bitcoin Cash kende een indrukwekkend einde van 2020, na zijn eigen hard fork in november. Of BCH het komende jaar tot de topinvesteringen in cryptovaluta behoort, zal grotendeels afhangen van de reactie van de industrie op deze ontwikkeling. Omdat BCH op het moment van schrijven echter voor bijna $ 400 handelde, lijkt het erop dat er voortdurende ondersteuning is voor de uitloper van Bitcoin..

De opmerkelijke crypto-analist Roger Ver is zo ver gegaan om te voorspellen dat BCH 10 of 20 keer zo waardevol zou kunnen zijn als nu, dankzij het nut ervan als een alledaags betalingssysteem. Elders heeft de uitgesproken crypto-investeerder Kim Dotcom ook zijn vertrouwen in Bitcoin Cash gesteld en voorspeld dat het zou kunnen stijgen tot $ 3.000.

Lees meer: ​​Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021

4. Litecoin

Litecoin is opgericht door de voormalige Google-medewerker Charlie Lee en wordt aangeprezen als het ‘zilver’ voor Bitcoin ’‘ goud ’. De belangrijkste kenmerken van Litecoin zijn verbeterde transactietijden, met een veel snellere generatie van blokken dan Bitcoin en lagere verwerkingskosten. LTC vereist ook veel minder rekenkracht om te minen dan BTC.

Zijn technische voordelen en zijn levensvatbaarheid als een echt dagelijks betalingssysteem maken Litecoin bijzonder interessant voor beleggers. Wat meer is, als u crypto wilt kopen in 2021, dan heeft LTC een redelijk lage prijs per token voor een top tien cryptocurrency. Dit betekent dat investeerders die nieuw op de markt zijn, een redelijk aantal eenheden kunnen verwerven met minimale uitgaven.

Net als de meeste van de belangrijkste cryptocurrencies, kende Litecoin een bullish einde aan 2020 toen het vertrouwen terugkeerde naar de markt. Vooruitkijkend naar 2021 verwachten veel analisten eigenlijk een gematigde prestatie van LTC, waarbij de altcoin een groot deel van het jaar stagneert. TradingBeasts ziet LTC bijvoorbeeld het hele jaar door nominale winsten van iets meer dan 10% behalen.

Dus wat maakt Litecoin tot een van de beste crypto-investeringen? Toegegeven, als u een daghandelaar bent, heeft u misschien liever een token met een meer volatiele voorspelling. Als u echter bereid bent om uw crypto-activa aan te houden, kan Litecoin de beste cryptocurrency blijken te zijn om in 2021 te kopen, simpelweg omdat de prijs naar verwachting laag zal blijven tot 2022. Hierna geloven veel sites, waaronder TradingBeasts, De LTC zou tegen december 2022 met wel 100% kunnen toenemen.

5. Binance-munt

Terwijl Litecoin het zilver is voor het goud van Bitcoin, kan Binance Coin worden gezien als meer in de vorm van Ethereum. In feite werd BNB oorspronkelijk gelanceerd op het Ethereum-netwerk, tot de lancering van de gedecentraliseerde uitwisseling van Binance, of DEX, later in 2017.

De Binance Exchange zelf is de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld en verwerkt elke seconde meer dan 1,4 miljoen transacties. Uiteraard heeft BNB meerdere toepassingen op zijn moederecosysteem, waaronder het betalen voor handels-, ruil- en noteringskosten, en wordt het ook gebruikt als een medium voor het uitwisselen van andere cryptocurrencies op het Binance-netwerk..

Het nut van de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld geeft Binance Coin onvermijdelijk een zekere mate van stabiliteit, maar het zal waarschijnlijk in 2021 tot de top van cryptocurrencies behoren.?

Technische analyse uitgevoerd door Coinpedia voorspelt dat BNB een bullish 2021 zou kunnen meemaken, en misschien tegen het einde van het jaar $ 61 zou bereiken. Evenzo gelooft WalletInvestor dat BNB in ​​2021 een groei van 17,31% zou kunnen doormaken.

WalletInvestor verwacht echter dat de prijzen tegen het einde van het jaar weer zullen dalen, dus iedereen die van plan is om in 2021 crypto te kopen met de bedoeling om vast te houden, wil misschien voorzichtig zijn, of wat langere voorspellingen bekijken..

Lees meer: ​​hoeveel zal BNB waard zijn in 2021 en daarna?

6. Cardano

Cardano werd ontwikkeld in 2015 en vestigde zich al snel als een van de belangrijkste tokens op de markt – regelmatig in de top tien op het gebied van marktkapitalisatie.

Er zijn een paar dingen die Cardano speciaal maken. Ten eerste is het ‘s werelds eerste peer-reviewed blockchain – met een pool van academische experts die elke fase van de ontwikkeling onder de loep nemen. Ten tweede beschikt Cardano over zijn eigen Ouroboros-systeem, dat in feite bestaat uit twee blockchains: een voor het afhandelen van algemene transacties en de andere voor het afhandelen van slimme contracten..

Deze unieke, tweelaagse architectuur geeft Cardano veel meer schaalbaarheid en snellere transacties.

WalletInvestor en DigitalCoinPrice voorspellen beide groei voor Cardano in de komende maanden, waardoor het mogelijk een van de beste cryptocurrencies in 2021 voor beleggers wordt – vooral gezien de lage tokenprijs van $ 0,34 op het moment van schrijven..

De echte aantrekkingskracht van Cardano kan echter een langetermijninvestering zijn. Prime XBT voorspelt bijvoorbeeld dat Cardano-tokens in december 2021 $ 0,82 zouden kunnen bereiken, maar in 2022 en 2023 zullen blijven groeien tot $ 2,700 per token in 2025.

7. Tron

Tron is een iets onorthodoxere investeringsmogelijkheid. In feite brengt Tron de voordelen van blockchain naar de entertainmentwereld door aan te bieden om makers van inhoud te koppelen aan consumenten.

Gebruikers kunnen Tronix (TRX), het Tron-cryptocurrency-token, verdienen door inhoud op het platform te creëren. Het idee is om een ​​ecosysteem te creëren voor het delen van inhoud dat een directer betalingssysteem van maker tot consument biedt zonder tussenkomst van een tussenpersoon, zoals Netflix of Apple TV..

Dit klinkt misschien als iets nieuws, maar Tron heeft al een aantal grote namen aan boord, waaronder Samsung, Baidu en Global Social Chain. Er zijn ook verschillende prominente analisten die de groei van TRX in 2021 voorspellen – zowel TradingBeasts als DigitalCoinPrice voorspellen dat de prijs van Tron het komende jaar met 10% tot 15% zal stijgen..

Het is redelijk om te zeggen dat Tron waarschijnlijk niet de beste cryptocurrency is om te kopen in 2021, maar de lage symbolische prijs en het groeipotentieel maken het een interessante speculatieve investering – ervan uitgaande dat het deel uitmaakt van een gediversifieerde portefeuille..

Lees meer: ​​wat zal de TRX-prijs in 2021 drijven?

Waar crypto te kopen in 2021

Het identificeren van de belangrijkste cryptocurrencies die u in 2021 miljonair zouden kunnen maken, vereist zorgvuldig onderzoek en nauwlettend toezicht op de cryptomarkten. Maar als u eenmaal uw beste crypto-investeringen heeft gekozen, moet u een makelaar vinden die de transacties kan vergemakkelijken.

Het kiezen van de juiste makelaar hangt grotendeels af van persoonlijke voorkeur. Sommige platforms zijn geschikt voor beginnende investeerders, met eenvoudige interfaces en stapsgewijze handleidingen, terwijl andere een groot aantal complexe analytische tools bevatten die gericht zijn op de professionele handelaren..

Voor de gemiddelde belegger raden we aan eToro als een goed allround platform. Het biedt toegang tot alle topcryptocurrencies en biedt een one-stop-shop voor het handelen en investeren in crypto’s – inclusief een eigen cryptocurrency-portemonnee en een gebruiksvriendelijke interface..

eToro – Het beste cryptocurrency-platform

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Gevolgtrekking

Het komende jaar lijkt een spannende tijd te worden voor cryptocurrency. Na grootschalige overnames van institutionele beleggers en de acceptatie van cryptocurrency door populaire betalingsplatforms zoals PayPal, voorspellen zelfs de meer conservatieve commentatoren uit de branche een opwaartse trend in alle belangrijke cryptocurrencies. Alleen al deze aankondigingen hebben geleid tot een haast om in 2021 crypto te kopen.

Dit is fantastisch nieuws voor de potentiële belegger in cryptocurrency, maar als u nieuw op de markt bent, is het raadzaam om voorzichtig te zijn. Hoewel er genoeg redenen zijn om aan te nemen dat er grote dingen komen voor de beste cryptocurrencies in 2021, moet worden bedacht dat niets is gegarandeerd en dat eventuele wetswijzigingen of sancties door regelgevende instanties snel positieve trends kunnen opleveren..

Niemand kan met zekerheid zeggen wat de beste cryptocurrency is om te kopen in 2021, maar als je van plan bent om de komende maanden crypto te kopen, dan zijn de zeven hierboven genoemde munten allemaal goede opties om te overwegen. Zoals altijd moeten alle beleggingen die u doet echter deel uitmaken van een gediversifieerde portefeuille.

FAQ

Wat zijn de beste cryptocurrencies om te investeren in 2021??

Er is veel opwinding rond digitale valuta als investeringsactiva, maar het kiezen van de beste cryptocurrency om in 2021 te investeren, hangt van tal van factoren af. Veel van de beste crypto-investeringen zijn mogelijk ook beter geschikt voor een investeringsstrategie op de langere termijn. Hier vindt u enkele van onze suggesties voor de beste cryptocurrencies in 2021.

Moet ik Bitcoin kopen in 2021?

Bitcoin is verreweg de grootste digitale valuta en blijft misschien wel de beste cryptocurrency om te kopen in 2021. Hoewel alle cryptovaluta elke dag een hoge mate van volatiliteit ervaren, biedt BTC relatieve stabiliteit en is het een van de beste crypto-investeringen voor nieuwkomers op de markt..

Wat is de beste cryptocurrency om in te investeren??

Het kiezen van de beste crypto-investeringen hangt af van uw doelen en uw algehele investeringsstrategie. De beste cryptocurrency die in 2021 te kopen is, kan bijvoorbeeld volgend jaar een fortuinverandering ondergaan, terwijl een token met een lage prijs in 2021 de perfecte investering zou kunnen zijn voor een strategie op langere termijn..

Waar kan ik crypto kopen in 2021?

Door de groeiende populariteit van cryptocurrency is het aantal beurzen en makelaars dat beschikbaar is voor de informele belegger explosief gegroeid. Platforms zoals eToro zijn gemakkelijk om mee te beginnen en bieden tal van leermiddelen voor degenen die nieuw zijn op de markten.

Is 2021 een goed moment om crypto te kopen?

de top cryptocurrencies in 2021 zullen naar verwachting een indrukwekkende groei zien en iedereen die hiervan wil profiteren, zou eerder dan later moeten proberen crypto aan zijn portefeuille toe te voegen. De afgelopen 12 maanden waren een interessante tijd voor de cryptocurrency-markt. Er is een enorme belangstelling van institutionele beleggers en de online betalingsgigant PayPal is begonnen met het ondersteunen van transacties in digitale valuta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me