Basisaandachtstoken: waarom wordt elke handelaar gek van BAT?

Basic Attention Token, of zoals het vaak bekend staat als BAT (het is een ticker-symbool), is een favoriet onder velen in de cryptocurrency-handelswereld.

BAT is een cryptocurrency die je zeker niet zult vergeten, en dat is niet alleen vanwege de grappig klinkende naam.

Het is daarbuiten een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop digitale advertenties werken, het introduceren van een nieuw systeem dat volgens hen eerlijker is.

In dit artikel gaan we kijken wat BAT zo speciaal maakt en of het een goede keuze is voor cryptocurrency-handelaars of niet..

Wilt u leren hoe u als een professional in cryptocurrencies kunt handelen? Neem onze cryptocurrency-cursus!

Wat probeert BAT te bereiken?

Net als veel andere goede cryptocurrency-projecten, zijn hun zinnen niet alleen gericht op het vervangen van traditionele valuta, ze proberen ook een ander belangrijk probleem op te lossen.

BAT is gericht op de advertentie-niche, iets dat nog niet al te veel is onderzocht in cryptocurrency en BAT een concurrentievoordeel en mogelijk zelfs een monopolie geeft.

Kortom, de BAT probeert de aandacht van gebruikers voor digitale advertenties effectiever te meten door er geld mee te verdienen ten behoeve van zowel de gebruiker (publiek) en uitgeverij (makers van inhoud).

Ze doen dit op twee manieren:

  • Ten eerste worden gebruikers betaald in BAT-tokens om aandacht te schenken aan advertenties.
  • Ten tweede betalen adverteerders BAT-tokens aan uitgevers om de aandacht van gebruikers te trekken.

De beste uitleg van wat BAT doet, is de BAT website

“De Basic Attention Token is het nieuwe token voor de digitale advertentie-industrie. Het betaalt uitgevers voor hun inhoud en gebruikers voor hun aandacht, terwijl het adverteerders meer oplevert in ruil voor hun advertenties. “

Effectief, BAT wil het web decentraliseren en web 0.3 tot stand brengen; een meer gedecentraliseerd web waar de controle in handen is van makers van inhoud en niet bij grootmachten zoals Facebook en Google.

Ze vinden het oneerlijk dat internetreuzen rijk worden terwijl uitgevers failliet gaan.

Vermoedelijk, Google en Facebook tot 73% van alle inkomsten uit advertenties en 99% van alle groei op zich nemen.

Bovendien wordt volgens BAT “digitale reclame overspoeld door tussenpersonen, trackers en fraude”, waardoor digitale reclame een ondoelmatige bedrijfstak is, wat slecht is voor het bedrijfsleven..

Deze inefficiëntie heeft een directe impact op gebruikers, aangezien BAT ook beweert dat te veel van onze middelen worden gebruikt voor advertenties en dat dit niet eerlijk is voor gebruikers.

Dat beweren ze tot 21% van de batterijduur van onze telefoon wordt in beslag genomen door advertenties en maar liefst 50% van de mobiele data bestaat uit advertenties. Maar dat is het topje van de ijsberg.

Door een beloningsmechanisme te creëren, kunnen adverteerders duidelijker zien welke uitgevers effectiever zijn. Het zal hen ook helpen hun publiek beter te targeten.

BAT probeert ook fraude en malware tegen te gaan om de privacy van hun gebruikers te beschermen.

BAT wordt geleid door Brendan Eich, die ook de maker is van JavaScript en de co-creator van Mozilla Firefox.

Hoe werkt BAT?

Basis aandachtstoken

BAT is een ERC-20-token, wat betekent dat het geen eigen blockchain heeft en in plaats daarvan is gebouwd op de Ethereum-blockchain. En, zoals bij alle andere ERC-20-tokens, BAT is gedecentraliseerd en open-source.

Dit brengt een aantal voor- en nadelen met zich mee. Het duidelijkste voordeel is dat BAT gebruikmaakt van de middelen van Ethereum en het ontwikkelingsproces kan versnellen.

Ze hoeven zich bijvoorbeeld niet bezig te houden met het maken en onderhouden van een geheel nieuwe blockchain. Ze kunnen zich in plaats daarvan concentreren op het vormen van BAT tot wat ze willen dat het is.

Het gebruik van de blockchain van Ethereum betekent ook dat BAT gemakkelijk wordt geaccepteerd door veel andere cryptocurrency-portefeuilles, wat het gebruik en de populariteit ervan kan versnellen.

Het gebruik van Ethereum kan echter problematisch zijn als het team achter BAT de cryptocurrency op een andere manier wil ontwikkelen.

Het meest voor de hand liggende probleem is dat Ethereum gebruikt nog steeds een proof of work-algoritme, dat door velen als inefficiënt wordt beschouwd, vooral in vergelijking met het bewijs van inzet.

Gebruikers, uitgevers en adverteerders

Het BAT-systeem bestaat uit drie hoofdcomponenten, de gebruiker (die inhoud bekijkt), de adverteerder (die producten wil adverteren) en de uitgever (die inhoud maakt).

Het BAT-token kan worden uitgewisseld tussen gebruikers, uitgevers en adverteerders in het door BAT voorgestelde ecosysteem.

Gebruikers kunnen tokens doneren aan hun favoriete websites (uitgevers). BAT-tokens kunnen ook worden gebruikt voor premiumdiensten en inhoud op het BAT-platform.

BAT neemt privacy ook zeer serieus en beschermt de gegevens van gebruikers tegen openbaarmaking aan uitgevers of adverteerders.

De aandacht van gebruikers wordt gemeten terwijl gebruikers advertenties op actieve tabbladen bekijken en berekend op basis van duur en pixels in verhouding tot relevante inhoud.

Het team achter BAT ontwikkelt nog steeds meer methoden om de aandacht van gebruikers voor advertenties te meten.

Is BAT een verhandelbaar activum??

BAT beweert geen digitale valuta, beveiliging of handelswaar te zijn, maar dit weerhoudt mensen er natuurlijk niet van om het op die manier te bekijken en te gebruiken. Als het kan worden geruild, kan het worden verhandeld.

Er is een totale levering van 1.500.000.000 BAT-tokens, op het moment van schrijven zijn er echter al 1.457.527.137 in omloop.

Het is mogelijk dat BAT het aanbod verhoogt om in beweging te blijven of dat het in de nabije toekomst problemen krijgt.

Dat moet echter worden vermeld het creëren van nieuwe tokens kan een negatief effect hebben op de prijs ervan.

Het is ook vermeldenswaard dat het project nog in ontwikkeling is, waarschijnlijk veel andere cryptocurrencies, dus hoe het zichzelf vandaag definieert, kan heel anders zijn dan hoe het zichzelf morgen definieert..

Om meer te begrijpen over hoe BAT werkt, kunt u de whitepaper lezen hier.

De dappere browser

BAT is sterk verbonden met de Dappere browser, die beweert sneller, veiliger en meer privacygericht te zijn dan andere browsers.

Tot nu toe is Brave de enige browser waarmee BAT werkt en daarom kan het succes of falen van BAT afhangen van hoe succesvol de Brave-browser is..

Als Brave populairder wordt, zal dit waarschijnlijk een positief effect hebben op BAT, maar als het niet aanslaat, kan het effect verwoestend zijn.

Het is ook belangrijk om de mogelijkheid te overwegen dat BAT wordt overgenomen door een andere grotere en bekendere browser, zoals Google Chrome, Safari of Mozilla Firefox..

Zo’n gebeurtenis zou de voortgang van BAT echt kunnen versnellen, maar we zijn op dit moment waarschijnlijk ver verwijderd van dit punt.

Dat moet ook worden vermeld om BAT van Brave te verdienen, moeten gebruikers zich aanmelden voor hun ‘privacy-respecterende’ advertenties. De Brave-browser werkt voor Windows, Mac OS en Linux.

Hoe goed heeft BAT gepresteerd?

BAT-prestaties

Op het moment van schrijven is BAT de 32e grootste cryptocurrency vermeld op CoinMarketCap, met een marktkapitalisatie van $ 302.449.916.

Momenteel kost één BAT-token je ongeveer $ 0,20, maar het bereikte in januari 2018 een hoogtepunt van ongeveer $ 0,98.

Een belangrijk punt om te maken is dat BAT is relatief stabiel in vergelijking met andere cryptocurrencies. Dit geldt vooral voor de recentere maanden. Voor sommige handelaren is dit zeer aantrekkelijk en een leuke afwisseling.

Echter, vanwege het gebrek aan vluchtigheid, BAT kan een betere langetermijninvestering zijn dan een kortetermijnvoordeel voor dagelijkse handel.

Een ander belangrijk punt om op te wijzen is dat sinds ongeveer maart 2019, BAT is enorm toegenomen in handelsvolume.

Dit is geweldig omdat het betekent dat meer mensen het verhandelen en wat betekent dat het gemakkelijker zal zijn om het te verhandelen.

Transacties zullen minder snel mislukken omdat uw makelaar u niet in contact kan brengen met een koper of verkoper.

Bovendien kan het betekenen dat het in het geheim in populariteit toeneemt.

Normaal gesproken raden we niet aan om zo’n kleine cryptocurrency te verhandelen, maar BAT heeft de afgelopen jaren grote beloftes getoond en is er zeker een om in de gaten te houden.

Als BAT de top 10 bereikt in termen van marktkapitalisatie, zou dit op de radars van alle handelaren moeten staan.

Een cruciaal punt om op te merken is echter dat BAT gebonden is aan de prijs van Ether. Dus als de prijs van Ether stijgt of daalt, zal BAT dat ook doen. Wat betekent dat handelaren die geïnteresseerd zijn in BAT ook naar Ethereum moeten kijken.

Kernpunten

Als u zich iets uit dit artikel herinnert, maak er dan deze kernpunten van.

  • BAT betaalt uitgevers voor hun inhoud, gebruikers voor hun aandacht, en geeft adverteerders meer in ruil voor hun advertenties. Voor hen is dit een veel eerlijkere verdeling van fondsen in digitale advertenties.
  • Brendan Eich, de maker van JavaScript en Mozilla Firefox, leidt het project. Met een geweldige technische voorsprong toont BAT veel belofte.
  • BAT is sterk verbonden met de Brave-browser. Het succes ervan kan heel goed te maken hebben met het succes van Brave.
  • Tot dusver is BAT een relatief stabiele keuze gebleken. Op het moment van schrijven heeft BAT een marktkapitalisatie van $ 302.449.916.

Leer cryptocurrencies te verhandelen met onze cryptocurrency-handelscursus

Wilt u meer weten over andere cryptocurrencies en hoe u deze kunt verhandelen? Meld u dan aan voor onze cursus cryptocurrency-handel!

Als je het leuk vond om dit artikel uit te lezen Handelseducatie, geef het alsjeblieft een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me