Beste Altcoins om te verhandelen in 2021: (diepgaande evaluatie)

Trading Education kiest de Top 5 Altcoins om in 2021 te handelen

Beste Altcoins om te overwegen in 2021

Vraagt ​​u zich af wat de beste altcoins zijn om naar te kijken in 2021? Je bent niet alleen!

De crypto-industrie is als een achtbaan van ups en downs, met duizenden munten in het bestaan. Het is geen verrassing dat het kiezen van een altcoin om in 2021 te verhandelen een uitdagende taak kan zijn, vooral voor beginners. Alsof je je weg uit een doolhof vindt!

Hoewel sommige crypto’s zoals Bitcoin over de hele wereld bekend zijn, blijven andere ondanks hun potentieel ondergewaardeerd. Dus om u te helpen genieten van de rit naar uw crypto-handelssucces, wij bij Trading Education kiezen de top vijf altcoins om in 2021 te verhandelen.

Daarnaast bieden we verschillende cryptohandelcursussen die u kunnen begeleiden tijdens uw handelsreis in de constant veranderende wereld van cryptocurrency..

Ben je klaar om een ​​duik te nemen in het ontzagwekkende universum van cryptohandel??

Als je snel en gemakkelijk in de Altcoins-markt wilt duiken, kijk dan eens eToro Exchange!

Beste Altcoins om te verhandelen in 2021:

1. Litecoin (LTC)

2. Ethereum (ETH)

3. Rimpeling

4. Tezos (XTZ)

5. IOTA (MIOTA)

Waarom zou ik in 2021 in Altcoins investeren??

Nu dit turbulente jaar eindelijk ten einde loopt, veel cryptocurrency-handelaren vragen zich af wat 2021 zou kunnen betekenen voor de wereld van cryptohandel. Welke altcoins exploderen in 2021? Welke altcoins moeten handelaren vermijden? Laten we niet vergeten dat de aanhoudende pandemie heeft geleid tot hoge werkloosheid, financiële onzekerheid en instortende economieën, dus investeren in onbetrouwbare munten is gewoon onredelijk.

Maar u hoeft zich geen zorgen meer te maken! Wij van Trading Education zijn hier met onze topkeuzes voor 2021.

Maar laten we eerst uitleggen waarom investeren in cryptocurrency in de eerste plaats een goed idee is. Crypto-handel is een opwindende financiële onderneming die uiteindelijk tot hoge winsten kan leiden. Geen wonder dat – ondanks de hoge volatiliteit in de wereld van cryptocurrency – er meer dan 50 miljoen actieve handelaren over de hele wereld zijn, volgens Statista.

Cryptocurrency-handel biedt handelaren ook de kans om nieuwe vaardigheden te leren en strategieën en diversifiëren hun portefeuilles.

Last but not least moeten we erkennen dat veel altcoins gebaseerd zijn op blockchain-technologie, die het potentieel heeft om de wereld te revolutioneren tot ver buiten de financiële sector. Om een ​​voorbeeld te geven: tijdens de aanhoudende pandemie kan op blockchain gebaseerde technologie worden gebruikt om real-world medische gegevens op een transparante manier over te dragen..

Blockchain-technologie kan ook veranderen gamen, stemmen en toeleveringsketens naar een point of no return.

Met zoveel toepassingen is investeren in altcoins in 2021 zeker de moeite waard, vind je ook niet ?! Maar wat zijn de beste altcoins om in 2021 te verhandelen??

Top 5 Altcoins om te overwegen om te handelen in 2021

Nu er duizenden altcoins bestaan, vragen veel cryptohandelaren zich af wat de beste altcoins zijn om in 2021 te verhandelen.

Als u echter een nieuweling bent in de wereld van cryptocurrency-handel, laten we dan eerst met de basis beginnen. Altcoins zijn munten die zijn alternatief voor Bitcoin, vandaar de naam altcoins. En zoals we weten, is Bitcoin de eerste en meest populaire crypto om te verhandelen, met een marktkapitalisatie van $ 343.941.459.923, volgens CoinMarkerCap.

Hoewel Bitcoin wordt beschouwd als de koning van alle crypto’s, hebben veel altcoins veelbelovende functies en speciale functies. Als gevolg hiervan raken cryptohandelaren steeds meer geïnteresseerd in het verhandelen van altcoins.

Lees meer: ​​Altcoins vs Tokens: wat is het verschil?

Om u te helpen bij het kiezen van een altcoin, zijn wij bij Trading Education aanwezig vijf van de beste altcoins om te verhandelen in 2021.

1. Litecoin (LTC)

Als het gaat om bekende altcoins om in 2021 te handelen, moeten we dat toegeven Litecoin is een geweldige investeringsoptie. Litecoin is een van de eerste alternatieven van Bitcoin en wordt vaak het zilver genoemd in plaats van het goud van Bitcoin, en daarom is Litecoin een belangrijke speler – een van de 20 grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

Interessant genoeg is Litecoin in 2011 gemaakt als een harde vork van Bitcoin met een voorraadlimiet van 84 miljoen munten, wat vier keer meer is dan die van Bitcoin..

We moeten ook vermelden dat Litecoin een proof-of-work consensusmechanisme gebruikt, scrypt genaamd, dat efficiënter is dan het algoritme dat door Bitcoin wordt gebruikt. Litecoin is ook goedkoper en sneller, wat Litecoin kan helpen om in de toekomst marktleider te worden.

Als u geïnteresseerd bent in het verhandelen van Litecoin, moet u weten dat vanaf november 2020 één LTC $ 128 is, met een 24-uurs handelsvolume van $ 6.550.578.125. Dat gezegd hebbende, volgens sommige prijsvoorspellingen zou de prijs ervan kunnen stijgen, met het potentieel om in 2021 een goede investering te worden om te overwegen..

Bent u klaar om te handelen Litecoin?

Litecoin gerelateerde artikelen:

Hoe Litecoin te verhandelen – De ultieme gids voor LTC-handel

Wat zal de Litecoin-prijs in 2021 drijven?

Is Litecoin een goede investering??

2. Ethereum (ETH)

Misschien ben je niet verrast om Ethereum op onze lijst te zien. Ethereum is absoluut een van de beste altcoins om naar te kijken in 2021. Hoewel Ethereum te maken heeft met sterke concurrentie ten opzichte van andere altcoins, zoals EOS en NEO (bekend als het Ethereum van China), kan niemand ontkennen dat Ethereum is de op een na grootste munt na Bitcoin.

In tegenstelling tot Bitcoin is Ethereum meer dan een virtuele munt. Het team achter Ethereum – met het charmante Buterin aan het roer – is van mening dat blockchain-technologie talloze toepassingen heeft die verder gaan dan cryptohandel. Ethereum ondersteunt het gebruik van slimme contracten en gedecentraliseerde apps (met hun eigen tokens), wat een breed scala aan voordelen heeft op verschillende gebieden, waaronder handel in grondstoffen, wetenschappen en bedrijven.

Hier moeten we opmerken dat Ethereum in 2016 was verdeeld in Ethereum (ETH-munt) en Ethereum Classic (ETC-munt), dus controleer altijd de tickersymbolen van de munten die u wilt kopen en verkopen..

Op het moment van schrijven is één ETH $ 750, en sommige experts zijn optimistisch over de toekomstige groei. Dus hoewel ETH veel kleiner is dan Bitcoin, zal Litecoin in 2021 nog steeds een plaats hebben als een van de beste altcoins voor handelaren..

Ben je klaar om te handelen? Ethereum?

Ethereum-gerelateerde artikelen:

Hoeveel zal Ethereum waard zijn in 2021 en daarna?

Voors en tegens van investeren in Ethereum

Is het de moeite waard om in 2021 in Ethereum te investeren??

Hoe Ethereum te verhandelen 2021

3. Rimpel (XRP)

Hoewel Bitcoin en veel altcoins ons financiële systeem willen vervangen door de behoefte aan centrale banken en traditionele betalingsnetwerken te elimineren, is Ripple een unieke altcoin die tot doel heeft het bestaande systeem te veranderen..

De XRP van Ripple is ontworpen om te fungeren als een brug tussen valuta’s, zowel fiat als crypto, om grensoverschrijdende betalingen te vergemakkelijken. Stel je zijn potentieel eens voor! Hoewel het huidige SWIFT-systeem dat door grote banken over de hele wereld wordt gebruikt, lange transactietijden en hoge kosten met zich meebrengt, kan Ripple binnen enkele seconden internationale overschrijvingen uitvoeren.

Aangezien het belangrijkste doel van Ripple is om transacties over de grenzen heen te vergemakkelijken, zijn de belangrijkste gebruikers grote financiële instellingen. Nog, steeds meer cryptohandelaren zijn geïnteresseerd in het verhandelen van deze revolutionaire altcoin. waardoor het een waardevolle altcoin wordt voor het komende jaar en daarna.

Zou u overwegen om te handelen Rimpeling?

Ripple gerelateerde artikelen:

Hoeveel zal Ripple waard zijn in 2021 en daarna?

Is Ripple een goede investering

4. Tezos (XTZ)

Tezos is een andere veelbelovende altcoin om in 2021 te investeren. Wat maakt het speciaal? Nou, Tezos is misschien wel de meest adaptieve altcoin ooit; het is een democratisch blockchain-project dat zich richt op on-chain governance en betere consensus. Governance is tenslotte essentieel om de bruikbaarheid, besluitvorming en evolutie van een munt in de loop van de tijd te verbeteren.

Stel je voor dat je ook wijzigingen zou kunnen voorstellen aan de munt waarin je geïnteresseerd bent, zonder bang te zijn voor harde vorken die het moeilijker maken voor altcoins om te worden geadopteerd. Om ervoor te zorgen dat veranderingen door de gemeenschap als geheel worden besproken en de stabiliteit voor gebruikers te verbeteren, Tezos richt zich op een gedecentraliseerde autonome organisatie.

Tezos vertrouwt ook op proof-of-stake en formele verificatie om ervoor te zorgen dat respectievelijk transacties en slimme contracten correct zijn.

Gezien zijn unieke kenmerken, is Tezos een blijvertje. Ondanks de uitdagingen en de ruwe start in verband met het beruchte Initial Coin-aanbod (ICO), lijdt het geen twijfel dat Tezos een van de beste altcoins is om te overwegen.

Moet je ruilen Tezos?

Tezos gerelateerde artikelen:

Hoeveel zal XTZ waard zijn in 2021 en daarna?

Wat is Tezos XTZ en is het de moeite waard om in 2021 in Tezos te investeren??

Wat zal de Tezos-prijs in 2021 drijven?

5. IOTA (MIOTA)

Laten we tenslotte IOTA analyseren – een van de beste altcoins om in 2021 te verhandelen.Hoewel de meeste crypto’s gebaseerd zijn op blockchain-technologie, is IOTA anders.

Allereerst is IOTA een gerichte acyclische grafiek (DAG), geen blockchain. Betekenis? Welnu, in plaats van transacties in een ketting te plaatsen, plaatst IOTA overschrijvingen in een web of de zogenaamde Tangle.

Volgens experts vergemakkelijkt deze structuur transacties en doorlooptijden en zorgt het voor een hoge schaalbaarheid voor het hele ecosysteem van het Internet of Things (IoT). En gezien dat IOTA kan een enorm netwerk van onderling verbonden IoT-apparaten opzetten, het potentieel is gewoon indrukwekkend. Dit maakt IOTA een van de beste altcoins om te investeren voor diegenen die willen diversifiëren, weg van de traditionele en populaire altcoins.

Dus hoewel IOTA’s MIOTA vaak over het hoofd wordt gezien, zijn wij bij Trading Education van mening dat MIOTA een van de meest veelbelovende altcoins is om volgend jaar te verhandelen. Op basis van prijsvoorspellingen kan MIOTA zelfs een potentieel hoogtepunt van $ 7,10 bereiken, vergeleken met de huidige waarde van $ 0,3019..

Ben je klaar om te handelen? JOTA?

Andere Altcoins om te verhandelen in 2021

Hoewel de vijf hierboven geanalyseerde munten onze topkeuze zijn, moeten we toegeven dat er nog veel meer munten te koop en te bekijken zijn. Andere bekende altcoins om in 2021 te verhandelen zijn Bitcoin Cash, EOS, Cardano, Tether, TRON en ChainLink.

1. Bitcoin Cash

Bitcoin Cash is een vork van Bitcoin, gelanceerd in 2017. Het heeft tot doel transacties sneller en gemakkelijker te maken. Als gevolg hiervan ondersteunen veel succesvolle Bitcoin-investeerders de handel in BCH in 2021, met een huidige prijs van $ 255 en een 24-uurs handelsvolume van $ 1.614.271.051.

2. EOS

EOS is een indrukwekkend slim contractplatform dat tot doel heeft transacties te vergemakkelijken en de prestaties te verbeteren. Dus hoewel één EOS veel kleiner is dan één ETH ($ 2,78 op het moment van schrijven), geloven velen dat EOS kan Ethereum in 2021 overtreffen.

3. Koord

Tether is een andere altcoin die in populariteit toeneemt. Aangezien Tether een stablecoin is, waarbij één USDT gelijk is aan $ 1, is investeren in Tether ideaal in tijden van financiële onzekerheid. Volgens CoinMarketCap, Tether staat op de derde plaats qua totale marktkapitalisatie.

4. TRON

TRON is een andere innovatieve altcoin die torrenting-methoden en het delen van inhoud veiliger en effectiever kan maken. Het goede nieuws is dat gebruikers volledige controle hebben over hun gegevens en munten, dus het is geen verrassing dat die er zijn meer dan vier miljoen TRON-gebruikers. Vanaf november 2020 staat TRX op de 16e plaats op de lijst van de grootste crypto’s op basis van marktkapitalisatie.

5. ChainLink

ChainLink is een andere altcoin die het waard is om in 2021 te investeren. Het is een gedecentraliseerd orakelnetwerk dat kan overbruggen de kloof tussen slimme contracten en gegevens uit de echte wereld. Gezien de unieke eigenschappen is dat geen verrassing KOPPELING, Het digitale activatoken van ChainLink behoort tot de topcryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

eToro – Beste makelaar om Altcoins te verhandelen

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Hoe u een Altcoin kiest om in 2021 te handelen?

Handelen in cryptocurrency is tegelijkertijd aantrekkelijk, veranderlijk en riskant, dus het kiezen van een altcoin om in 2021 te handelen is een serieuze taak.

Hoewel de hierboven gepresenteerde top-altcoins een aantal indrukwekkende mogelijkheden hebben, doe altijd uw onderzoek en overweeg mogelijke risico’s voordat u begint met het handelen in cryptocurrency.

Hier moeten we opmerken dat liquiditeit, volume, marktkapitalisatie en volatiliteit enkele van de belangrijkste factoren zijn waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een altcoin om te verhandelen, samen met marktsentiment en technische innovaties. Vergeet niet dat crypto-nieuws een cruciale rol kan spelen bij het populariseren of demoniseren van een altcoin, dus volg altijd het nieuws om op de hoogte te blijven..

Of je er nu voor kiest om te investeren in een privacymunt zoals Monero of een stablecoin zoals Tether, let uiteindelijk altijd op Bitcoin en zijn prijsschommelingen..

En vergeet dat niet juiste crypto-handelseducatie en zelfdiscipline zijn essentieel om u te helpen de kunst van het handelen in cryptovaluta onder de knie te krijgen. Investeer in cursussen, seminars en boeken om meer te weten te komen over de populairste altcoins om in 2021 te verhandelen, op weg om een ​​succesvolle cryptohandelaar te worden.

Als u eenmaal voldoende expertise heeft opgedaan, vergeet dan niet om u vertrouwd te maken met de cryptovoorschriften in het land waarin u zich bevindt. Immers, of u nu fulltime of parttime handelt, cryptohandel is een serieuze financiële onderneming die mogelijk onderworpen is aan belastingen en andere wettelijke voorschriften – niet alleen een hobby.

Beste Altcoins om te verhandelen in 2021: belangrijke punten

  • Cryptocurrency-handel is een aantrekkelijke investeringsoptie in 2021.
  • Hoewel er duizenden crypto’s zijn, blijven bepaalde altcoins lang bestaan.
  • Enkele van de beste altcoins om in 2021 te verhandelen zijn Ethereum, Ripple, Litecoin, Tezos en IOTA.
  • Andere interessante altcoins om volgend jaar te verhandelen zijn Bitcoin Cash, EOS, Tether, TRON en ChainLink.
  • Voordat u een altcoin kiest om te verhandelen, moet u altijd uw onderzoek doen en op Bitcoin letten.
  • Goed onderwijs en zelfbeheersing zijn ook essentieel om u te helpen bij het verhandelen van altcoins in 2021.

Wilt u meer weten over het handelen in altcoin? Wij van Trading Education zijn hier om u te begeleiden tijdens uw crypto-handelsreis en u te helpen bij het kiezen van de beste altcoins om in 2021 te handelen..

Denk je dat sommige altcoins beter zijn dan Bitcoin? Zou u overwegen om in altcoins te handelen? Welke altcoin zou u kiezen om in 2021 te verhandelen?

Als je ons artikel Best Altcoins to Trade in 2021 | leuk vond Trading Education Selecteert de Top 5 Altcoins om te handelen in 2021, druk op de deelknop.

Veelgestelde vragen

Is cryptocurrency een goede investering in 2021?

Hoewel cryptocurrency-handel een riskante onderneming kan zijn, zijn veel experts optimistisch over cryptohandel en het potentieel ervan in 2021. Om een ​​voorbeeld te geven: sommigen zijn van mening dat het toenemende gebruik van op blockchain gebaseerde technologie tijdens de aanhoudende pandemie in gebieden buiten de financiële sector kan veranderen. sociale attitudes ten opzichte van cryptocurrency en trekken steeds meer cryptoliefhebbers aan.

Welke crypto’s zullen in 2021 exploderen?

Hoewel veel factoren van invloed zijn op de wereld van cryptohandel, waaronder vraag en aanbod, technologie en marktsentiment, zijn experts van mening dat enkele van de topcrypto’s die in 2021 zullen exploderen, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Ripple, TRON, Cardano zijn, Tezos en IOTA.

Wat gebeurt er met Bitcoin in 2021?

Ondanks het toenemende aantal altcoins, is Bitcoin – de koning van alle crypto’s – een blijvertje. Veel experts zijn van mening dat het de hoogste niveaus ooit zou kunnen bereiken, zoals vermeld door Forbes. Op het moment van schrijven is één BTC $ 33.100, en velen verwachten dat Bitcoin binnenkort een waardeopslag zal worden die veel belangrijker zal zijn dan goud..

Disclaimer: niets is gegarandeerd

Onze keuze ”zijn die we het meest interessant vinden op basis van ons onderzoek, en dat zijn ze ook niet aanbevelingen voor elk individu. Dit moet niet worden opgevat als advies om te kopen of te verhandelen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me