Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021 (diepgaande evaluatie)

BCH-prijsvoorspelling voor 2021

We delen de top Voorspellingen van experts voor Bitcoin Cash in 2021.

Lees onze Bitcoin Cash BCH-prijsanalyse voor 2021

Bitcoin Cash (BCH) begon zijn leven als een uitloper van Bitcoin (BTC), na de nu beruchte harde forking van de oorspronkelijke cryptocurrency van 2017. Hoewel de twee onvermijdelijk veel technische overeenkomsten delen, probeerde Bitcoin Cash de schaalbaarheidsproblemen van zijn voorganger aan te pakken en een veel grotere blokgrootte, waardoor er meer transacties in elk blok kunnen worden opgenomen. In wezen probeert Bitcoin Cash de oorspronkelijke bedoeling van Bitcoin te heroriënteren – om een ​​gedecentraliseerd, peer-to-peer betalingsplatform te zijn voor alledaagse consumenten..

De nieuwe formule lijkt een succes te zijn geweest, aangezien Bitcoin Cash echt uit de schaduw van zijn voorganger is en op het moment van schrijven de 7e grootste cryptocurrency was op basis van marktkapitalisatie, die net geen $ 7,5 miljard bedroeg..

Net als de meeste cryptocurrencies, beleefde Bitcoin Cash in 2020 een tumultueus jaar, waarbij de COVID-19-pandemie een einde maakte aan wat een veelbelovende bull-run was geweest. Na een chaotische zomer leken de fortuinen van Bitcoin Cash in september een hoek om te slaan en sindsdien zijn de prijzen gestaag gestegen.

Dus is Bitcoin Cash in de toekomst nog steeds een goede investering? In de volgende Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021 zullen we de verschillende factoren die de cryptocurrency beïnvloeden afwegen en ontdekken wat sommige experts voor het komende jaar voorspellen.

Als je BCH snel en gemakkelijk wilt kopen, ga dan naar eToro Exchange!

Inhoud:

Bitcoin Cash – een overzicht

Geschiedenis van de prijsbeweging van Bitcoin Cash

Bitcoin Cash in 2020

Voorspellingen van experts voor Bitcoin Cash in 2021

Factoren die de prijs van Bitcoin Cash beïnvloeden

Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021

Moet u in 2021 in Bitcoin Cash investeren??

Gevolgtrekking

Bitcoin Cash-prijsanalyse 2021 – Veelgestelde vragen

Bitcoin Cash – een overzicht

Een essentiële stap in elke Bitcoin Cash-prijsanalyse 2021 is het gedetailleerd beschrijven van enkele technische details van het netwerk en kijken naar de belangrijkste manieren waarop het verschilt van Bitcoin.

Zoals we al hebben opgemerkt, werd Bitcoin Cash gecreëerd toen Bitcoin in 2017 een harde vork raakte. Toen dit gebeurde, ontving iedereen die Bitcoin vasthield een gelijkwaardige hoeveelheid Bitcoin Cash. Dit leidde ertoe dat de laatste een ongewoon hoge debuutprijs had op crypto-uitwisselingen, rond de $ 600.

Tegen de tijd dat de vork zich voordeed, had de originele Bitcoin bepaalde problemen ondervonden. De kosten van bevestiging op de blockchain waren enorm gestegen en transacties werden geplaagd door achterstanden en vertragingen. Het was de bedoeling dat Bitcoin Cash deze problemen zou oplossen met een grotere blokgrootte. Destijds was de blokgrootte op het Bitcoin-netwerk beperkt tot 1 MB, terwijl Bitcoin Cash de grootte vergrootte tot tussen 8 MB en 32 MB, waardoor ongeveer 25.000 transacties per blok mogelijk waren (vanaf september 2018) in vergelijking met de 1000 – 1500 mogelijk via de Bitcoin blockchain. De bedoeling van Bitcoin Cash was dat het zou kunnen worden gebruikt voor dagelijkse transacties, mogelijk in concurrentie met bestaande traditionele methoden, zoals VISA of Mastercard.

Er zijn natuurlijk veel overeenkomsten tussen BCH en BTC. Beide vertrouwen op het Proof of Work-consensusmechanisme, wat betekent dat computers – of knooppunten – op het netwerk complexe vergelijkingen oplossen om te ‘minen’ voor nieuwe munten. Voor dit doel gebruiken zowel Bitcoin als Bitcoin Cash ‘s werelds grootste cryptocurrency-mijnwerker, Bitmain. Aanvankelijk deelden beide munten hetzelfde mijnalgoritme (Emergency Difficulty Adjustment), hoewel Bitcoin Cash later zijn versie aanpaste om het voor mijnwerkers gemakkelijker te maken om het BCH-token te genereren en te voorkomen dat ze in hun eigen voordeel tussen BTC en BCH zouden wisselen. Het aanbod van zowel Bitcoin als Bitcoin Cash is beperkt tot 21 miljoen munten.

Interessant is dat Bitcoin Cash ongeveer een jaar nadat het tot stand kwam, een eigen harde vork ervoer. In 2018 splitste het zich in Bitcoin Cash ABC – wat we nu Bitcoin Cash noemen – en Bitcoin Cash SV (Satoshi Vision). De forking was gerelateerd aan voorgestelde updates om slimme contracten op te nemen in het blockchain-netwerk van Bitcoin Cash en de gemiddelde blokgrootte te vergroten. BCH onderging vervolgens een nieuwe hard fork in november 2020, als onderdeel van verdere geplande updates van het netwerkprotocol.

Dus wat betekent dit allemaal voor onze Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021? Op papier zou Bitcoin Cash een ‘betere’ versie van zijn voorganger moeten zijn, maar tot nu toe komt het niet in de buurt van de rivaliteit met Bitcoin. Met de ontwikkeling van Bitcoin SV, die beweert problemen met Bitcoin Cash te hebben aangepakt, geven de technische details van BCH ons weinig houvast bij het voorspellen van prijsbewegingen, maar het is niettemin belangrijk om te weten hoe Bitcoin Cash verschilt van de andere Bitcoin-incarnaties om ons te helpen potentiële divergentie in ieders prijstraject te voorspellen.

Lees meer: ​​Wat is Bitcoin Cash en is het de moeite waard om in 2021 in BCH te investeren??

Geschiedenis van de prijsbeweging van Bitcoin Cash

Een manier om te beginnen met het maken van een Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021 is met een terugblik op de eerdere prijsbeweging van de cryptocurrency. Dit kan ons helpen patronen te identificeren in hoe de grafieken zich hebben verplaatst en tot op zekere hoogte ook in te schatten hoe bepaalde marktkrachten BCH in de toekomst zouden kunnen beïnvloeden..

Zoals we al zeiden, had Bitcoin Cash een ietwat andere start in het leven dan veel andere cryptocurrencies. Terwijl de meeste munten – inclusief Bitcoin – bijna niets waard op de markt kwamen, begon BCH vanaf het begin te handelen tegen ongeveer $ 600. Dit was natuurlijk volledig te wijten aan de creatie ervan als gevolg van de Bitcoin-vork. Er was aanvankelijk echter veel steun van investeerders voor de nieuwe munt en de prijzen stegen in december 2017 tot meer dan $ 2.400. BCH-handel. Hierdoor daalde de waarde van Bitcoin Cash naar $ 704. Afgezien van een piek in april 2018, zette de neerwaartse trend zich voort tot januari 2019, toen BCH op een historisch dieptepunt van $ 107 handelde. De rest van 2019 was ook enigszins flauw, met Bitcoin Cash tussen $ 200 en $ 300, voordat het jaar eindigde met een teleurstellende $ 209.

Het lijkt erop dat veel van de technologische vooruitgang die door Bitcoin Cash was beloofd, niet zijn uitgekomen – althans niet in de mate die veel investeerders hadden voorspeld. In tegenstelling tot de aanvankelijke verwachtingen, was de gemiddelde grootte van de blokken die op de blockchain van Bitcoin Cash werden gedolven uiteindelijk veel kleiner dan die van Bitcoin, wat betekende dat de verhoogde transactietarieven die waren beloofd, niet volledig werden gerealiseerd. Bovendien zijn sinds de introductie van Bitcoin Cash de transactiekosten van Bitcoin aanzienlijk verlaagd, niet in de laatste plaats dankzij de SegWit-upgrade, waardoor de voordelen van Bitcoin Cash ten opzichte van zijn voorganger zijn verminderd..

bitcoin cash prijsgrafiek

Hoewel de dingen in dit stadium van onze Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021 misschien wat pessimistisch klinken, lijkt het erop dat beleggers nog steeds enig vertrouwen hebben in de altcoin en dat de zaken begonnen te veranderen in 2021..

Zou u overwegen om in te investeren Bitcoin Cash BCH?

Bitcoin Cash in 2020

Het is eerlijk om te zeggen dat 2020 nauwelijks kan dienen als benchmark voor een Bitcoin Cash Price-analyse voor 2021; de COVID-19-pandemie was een soort anomalie die een ongekende wereldwijde neergang veroorzaakte. Het is echter nog steeds nuttig om te overwegen hoe munten de storm hebben doorstaan ​​- of niet, al naargelang het geval.

Na een ingetogen einde van 2019 steeg BCH van iets meer dan $ 200 naar $ 393 op 31 januari 2020. Het bleef steil klimmen, voordat het begin februari een hoogste punt in 12 maanden bereikte van bijna $ 500. Na een teleurstellend 2019 leek het erop dat Bitcoin Cash een hoek om was gegaan, totdat de pandemie toesloeg en de prijs scherp daalde, met een dieptepunt rond de $ 149..

De zaken verbeterden iets tijdens de zomermaanden en er was een verrassende rally in augustus, waarbij BCH omhoogschoot tot meer dan $ 309, voordat het weer in verval raakte, tot tussen ongeveer $ 200 en $ 250 in september en oktober. Maar wederom lijkt Bitcoin Cash op weg naar herstel, terwijl de prijsgroei misschien niet zo stabiel was als bij andere cryptocurrencies, het eindigde 2020 met een verhandeling van meer dan $ 340 en was goed op weg om de grens van $ 400 te doorbreken, wat hernieuwde belangstelling wekte. en speculatie van de bredere crypto-industrie.

Het blijft onduidelijk hoe de hard fork van november de BCH-prijs in de toekomst zal beïnvloeden. In theorie zou een netwerkupgrade moeten leiden tot een optimistisch sentiment, maar er zijn problemen geweest met uitwisselingen die weigerden de concurrerende tokens te vermelden die het resultaat zijn van de vork: Bitcoin Cash Node (BCHN) en Bitcoin ABC (BCHA). Coinbase heeft bijvoorbeeld aangekondigd dat het de laatste niet zal vermelden.

Voorspellingen van experts voor Bitcoin Cash in 2021

Een essentiële overweging voor elke Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021 is of er een consensus bestaat tussen de cijfers van de crypto-industrie over hoe goed BCH naar verwachting het komende jaar zal presteren. We ontdekten dat de meningen enigszins verdeeld waren over Bitcoin Cash, maar hier is wat een paar prominente analisten en investeerders te zeggen hadden:

Roger Ver

Crypto-expert en al lang voorstander van Bitcoin Cash, Roger Ver, heeft zijn steun voor BCH herhaald en erop aangedrongen dat Bitcoin Cash de enige versie is die echt voldoet aan de originele Satoshi-whitepaper. Hij zei onlangs: “Ik ben erg optimistisch over Bitcoin Cash, net zoals ik was toen ik de allereerste investeerder van Bitcoin was in 2011.” Wat betreft een Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021, gelooft hij dat, hoewel BTC zijn waarde het komende jaar met 10 tot 20 keer zal zien stijgen, de Bitcoin Cash-prijs minstens zijn waarde zal verdubbelen ten opzichte van wat het nu is. De heer Ver beweert dat BCH populair zal blijven omdat het kan worden opgeslagen en uitgegeven op dezelfde manier als contant geld, waardoor de dagelijkse uitgaven worden vergemakkelijkt.

Mike Novogratz

Terwijl Mike Novogratz heeft terughoudend met het maken van een Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021, ging hij naar Twitter om zijn volgers te vragen welke cryptocurrencies buiten diem, bitcoin cash, USDC en tether (USDT) “de beste kans hebben om betalingen te winnen? ” Veel prominente stemmen in de crypto-industrie, waaronder Jonathan Silverblood, de ontwikkelaar van General Protocols, die zei: “Van de huidige kanshebbers werk ik aan en geloof ik in [bitcoin cash] BCH als de rails. In het bijzonder doe ik dit omdat ze zich richten op de juiste use case en specifiek op dit gebied innoveren. ”

Kim Dotcom

Omstreden crypto-investeerder en oprichter van hostingservice Megaupload, Kim Dotcom is extreem optimistisch over BCH. “Bitcoin > geweldig voor opslag van activa, Bitcoin Cash > geweldig voor betalingen. ” Bitcoin Cash vandaag voor $ 310. Ik verwacht volgend jaar $ 3000 +. Waarom? Steeds meer leveranciers accepteren crypto. Verkopers willen lage tarieven en snelle transacties. Ik ben optimistisch over BCH. Ik zal dit over een jaar retweeten. Misschien eerder, “tweette ze onlangs voordat ze eraan toevoegde:” BCH heeft tegenwoordig veel gebruiksscenario’s. En K.im zal BCH gebruiken. ” Dotcom creëerde het K.im-platform en noemde het ‘het ultieme platform voor het genereren van inkomsten met content’.

Jedidajah Otte

Jedidajah Otte schrijft als de Times Money Mentor en adviseert om voorzichtig te zijn met altcoins in het algemeen, inclusief Bitcoin Cash in het bijzonder. Hoewel hij geen Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021 aanbiedt, waarschuwt de heer Otte dat crypto-nieuwkomers “voorzichtig moeten zijn” wanneer ze BCH benaderen en niet meer dan 5% van hun beschikbare investeringsfondsen riskeren..

Factoren die de prijs van Bitcoin Cash beïnvloeden

bitcoin cahs prijs

Bitcoin

Alle cryptocurrencies worden in een of andere vorm door Bitcoin beïnvloed. De originele cryptocurrency wordt gezien als een soort indicator van de bredere markt en aangezien BTC vaak als een soort reservevaluta fungeert in veel cryptotransacties, zullen de prestaties ervan altijd relevant zijn voor andere munten die mogelijk in uw beleggingsportefeuille zitten. . Dit alleen al maakt Bitcoin een belangrijke overweging voor onze Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021.

Bitcoin Cash concurreert echter ook effectief met zijn voorganger, dus er spelen andere factoren een rol bij het overwegen hoe BTC Bitcoin Cash rechtstreeks zou kunnen beïnvloeden. BCH was bijvoorbeeld bedoeld om transactiekosten te verlagen met grotere blokken, maar alle technologische innovaties waarmee Bitcoin zijn eigen bruikbaarheid als een peer-to-peer betalingsplatform kan verbeteren, zullen alle voordelen van Bitcoin Cash wegnemen, die waarschijnlijk zullen stunten. eventuele potentiële groei.

Als zodanig moet iedereen die in BCH investeert de technologische ontwikkelingen met betrekking tot de originele Bitcoin nauwlettend in de gaten houden, evenals hoe BTC de interesse van investeerders voor cryptocurrency in het algemeen weerspiegelt..

Regelgeving met betrekking tot cryptocurrency

Regelgeving is een voortdurende zorg voor cryptoliefhebbers en investeerders. In feite zou een enkel stuk agressieve regelgeving van een van ‘s werelds grootste economieën de waarde van een munt van de ene op de andere dag kunnen verlagen tot bijna niets. Ripple zag bijvoorbeeld eind 2020 ongeveer 50% van zijn waarde verdwijnen, toen de SEC oordeelde dat zijn eigen token, XRP, een verhandelbaar effect was in plaats van een valuta..

Er moet echter ook aan worden herinnerd dat er potentieel is voor positieve veranderingen in de regelgeving, die enorme voordelen kunnen opleveren voor de cryptocurrency-markt in het algemeen. Een van de belangrijkste onderdelen van de regelgeving voor een toekomstige Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021 die moet worden overwogen, is het aanstaande EU-regelgevingskader dat in de komende maanden moet worden afgerond..

Retail-ondersteuning

Zoals we hebben besproken, is Bitcoin Cash bedoeld als een peer-to-peer betalingsplatform voor de algemene consument. Als zodanig zullen alle grote winkelketens of commerciële platforms die BCH als betalingsoptie gaan ondersteunen, een positieve invloed hebben op de waarde van de munt. Betaalplatforms zoals Flexa hebben het voor consumenten gemakkelijker dan ooit gemaakt om met crypto voor dingen te betalen en PayPal is onlangs begonnen gebruikers in staat te stellen BTC te kopen en uit te geven, dus BCH heeft in deze zin wat te doen..

Vraag van de koper

Uiteindelijk zal de prijs van Bitcoin Cash, net als elk ander verhandelbaar instrument, worden bepaald door vraag en aanbod. Er zijn gemengde meningen over Bitcoin Cash en het potentieel om zijn voorganger te verslaan, waardoor het moeilijk is om te speculeren op mogelijke stijgingen in de vraag. Een combinatie van de hierboven opgesomde factoren zal investeerders motiveren of demotiveren, maar de volatiliteit van BCH betekent dat er voor slimme investeerders een groot potentieel is om aanzienlijke winsten te behalen – als ze nauwkeurig kunnen voorspellen wanneer ze moeten instappen en wanneer ze eruit moeten..

Klaar om in te investeren Bitcoin Cash BCH?

Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021

Het maken van een nauwkeurige Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021 is geen sinecure. De altcoin heeft veranderende fortuinen meegemaakt sinds het werd gecreëerd in 2017 en veel leidende stemmen in de crypto-sfeer hebben de impact van BCH niet nauwkeurig voorspeld. Hoewel zelfs de meest fervente voorstanders van Bitcoin Cash niets anders kunnen zijn dan enigszins teleurgesteld in de algehele prestaties van de munt, moet worden opgemerkt dat deze aanzienlijke veerkracht heeft getoond en zijn positie als een van de tien grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie heeft behouden..

Zelfs als u zich wendt tot technische analyse van de beste cryptocurrency-platforms, schetst u geen bijzonder duidelijk beeld.

Smartereum is enorm optimistisch en voorspelt dat de prijs van Bitcoin Cash tegen het einde van 2021 $ 6700 zal bedragen en in 2022 zal blijven groeien. Ondertussen heeft Tech Bullion een meer ingetogen voorspelling gedaan, in de overtuiging dat de hard forking van november 2020 zal leiden tot een bullish run op BCH. , maar met een maximum van ongeveer $ 400 voor 2021.

Aan de andere kant suggereren de voorspellingen van TradingBeasts dat BCH het hele jaar door zal stagneren, waarbij de prijs van Bitcoin Cash van januari tot december 2021 rond de $ 350 zal schommelen..

Moet u in 2021 in Bitcoin Cash investeren??

Het lijdt weinig twijfel dat Bitcoin Cash het potentieel heeft om het komende jaar een goed rendement te behalen, maar potentiële investeerders moeten de woorden van bepaalde stemmen uit de branche ter harte nemen en de altcoin met de nodige voorzichtigheid benaderen. Zoals onze Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021 heeft aangetoond, zijn er tal van factoren die de prijs van BCH kunnen beïnvloeden en verschillende hiervan zijn grotendeels onbekende hoeveelheden..

Hetzelfde kan natuurlijk gezegd worden van elke andere altcoin, maar het succes van Bitcoin Cash hangt grotendeels af van zijn levensvatbaarheid als een peer-to-peer betalingssysteem, evenals het behouden van enig voordeel ten opzichte van andere cryptocurrencies die in deze ruimte concurreren..

Een andere belangrijke overweging is dat, hoewel veel analisten de groei voor Bitcoin Cash in 2021 voorspellen, ze enorm verschillen in hoeveel groei ze precies bepalen. De meer optimistische schattingen van BCH die naar duizenden dollars stijgt, moeten misschien met een korreltje zout worden genomen. In plaats daarvan moeten beleggers hun verwachtingen beheren en op zoek gaan naar meer gematigde groei. Een verstandig doel zou in de regio van iets meer dan $ 400 liggen – met iets meer als een bonus.

Ten slotte kunnen de effecten van de hard fork in november mogelijk nog niet volledig worden gerealiseerd. De meer risicomijdende beleggers willen misschien wachten tot de eerste paar weken van 2021 voordat ze geld vastleggen en BCH aan hun portefeuilles toevoegen..

Bitcoin Cash-prijsanalyse – Gevolgtrekking

Bitcoin Cash is altijd een ietwat verdeeldheid zaaiende cryptocurrency geweest. Terwijl sommige experts uit de industrie geloven dat Satoshi de oorspronkelijke Bitcoin had bedoeld, zijn anderen van mening dat het zijn beloften niet is nagekomen en wat vaak wordt beschreven als een vijandige omgeving voor mijnwerkers, zal de capaciteit van BCH voor duurzame groei ernstig beperken. De afgelopen 12 maanden waren een moeilijke tijd voor alle financiële markten, maar zoals onze Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021 heeft aangetoond, leek BCH enige vooruitgang te boeken met een solide bull-run voordat de COVID-pandemie toesloeg..

Hoe Bitcoin Cash in de eerste weken van 2021 zal presteren, zal grotendeels afhangen van de reactie van de industrie op de forking in november en of beurzen zoals Coinbase hun standpunt versoepelen over het weigeren om zowel Bitcoin Cash Node als Bitcoin ABC te vermelden. Met dit in gedachten is het mogelijk dat veel beleggers wachten totdat de effecten van de vork duidelijk worden – wat de prijsgroei verder zou kunnen vertragen..

Daghandelaren zullen natuurlijk genieten van de frequente schommelingen in de waarde van Bitcoin Cash, maar beleggers die naar de lange termijn kijken, zullen verschillende factoren nauwlettend in de gaten moeten houden: in het bijzonder het resultaat van de Bitcoin Cash-vork, eventuele aanstaande veranderingen in de regelgeving en ontwikkelingen binnen de originele Bitcoin-blockchain.

eToro – Beste makelaar om Bitcoin Cash BCH te kopen

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Bitcoin Cash-prijsanalyse 2021 – Veelgestelde vragen

Zal Bitcoin Cash in 2021 stijgen??

Misschien vindt u af en toe een Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021 die unaniem voorspelt dat BCH het komende jaar in waarde zal stijgen, maar de realiteit is dat het beide kanten op kan gaan. Er zijn veel tekenen die wijzen op een positief 2021, maar er zijn ook factoren die de potentiële groei zouden kunnen belemmeren. Bitcoin Cash is in ieder geval zeker een cryptocurrency om in 2021 in de gaten te houden.

Hoe zal de hard fork de waarde van Bitcoin Cash beïnvloeden??

Zeggen dat de harde vork van Bitcoin Cash van november 2020 omstreden was, zou een understatement zijn. Terwijl velen het evenement hebben verwelkomd als een broodnodige upgrade van het protocol, hebben sommige uitwisselingen geweigerd om de twee resulterende cryptocurrencies op te sommen. Het is te vroeg om te zeggen hoe de vork de toekomstige prijzen zal beïnvloeden, maar de kans is groot dat dingen duidelijk zullen worden in de openingsweken van 2021..

Wat voorspellen de experts voor Bitcoin Cash in 2021?

Deskundigen verschillen van mening over hoe BCH het komende jaar zal presteren. Van degenen die een Bitcoin Cash-prijsanalyse hebben gemaakt voor 2021, is Kim Dotcom misschien wel de meest optimistische en voorspelt dat de altcoin volgend jaar meer dan $ 3.000 zou kunnen bedragen. De meest prominente analisten voorspellen echter een veel meer gematigde groei.

Het is nu een goed moment om in Bitcoin Cash te investeren?

2021 wordt aangeprezen als een groot jaar voor cryptocurrency in het algemeen, dus het zal geen verrassing zijn dat veel investeerders hun aandacht richten op deze opwindende nieuwe markt. Terwijl wordt voorspeld dat sommige munten een enorme groei zullen doormaken, zien andere er onzekerder uit. Bitcoin Cash heeft veel groeipotentieel en veel experts zijn van mening dat 2021 een goed jaar zal worden voor de Bitcoin-uitloper. Beleggen in BCH mag echter alleen worden gedaan als onderdeel van een gediversifieerde portefeuille – vooral omdat de resultaten van de hard fork in november 2020 nog niet volledig moeten worden waargenomen..

Waar kan ik Bitcoin Cash kopen??

Als onze Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021 u heeft overtuigd van het potentieel van BCH voor het komende jaar, dan moet u een exchange vinden waarmee u cryptocurrencies kunt kopen. We raden eToro aan als een optie voor beginnende investeerders, omdat het alle belangrijke tokens ondersteunt – inclusief BCH – en ook veel analyse- en educatieve bronnen biedt.

Lees meer over Bitcoin Cash:

Is Bitcoin Cash een goede investering en moet ik in Bitcoin Cash investeren??

Voors en tegens van investeren in Bitcoin Cash, wordt het een miljonairmaker?

Hoe Bitcoin Cash te kopen – Beginnershandleiding 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me