Cardano-prijsvoorspelling – Hoeveel zal Cardano waard zijn in 2021 en daarna?

Cardano-prijsvoorspelling:

 • DigitalCoinPrice.com verwacht dat Cardano sterk zal appreciëren, met ADA-handel tegen gemiddeld $ 1,72 in 2021, $ 2,98 in 2023 en $ 12,54 in 2025.
 • Long Forecas heeft voorspeld dat de Cardano-prijs later in 2021 $ 1,7 zal bedragen.
 • WalletInvestor heeft een ongelooflijk optimistische voorspelling gedaan voor de prijs van ADA in 2021. De maximale voorspelling suggereert dat ADA tegen het einde van 2021 $ 3,775 waard zou kunnen zijn..

Hoeveel zal Cardano waard zijn in 2021 en daarna?

Zal Cardano opstijgen of crashen? Lees onze Cardano ADA-prijsvoorspelling 2021-2025

Op jacht naar Cardano-voorspelling 2021-2025? Of worstelde u met het beantwoorden van de vraag ‘is Cardano een goede investering? Je bent op de juiste plek. We delen de beste Cardano-prijsvoorspelling voor 2021 en daarna. we bekijken Cardano ADA om erachter te komen wat de experts te zeggen hebben over de toekomstige prestaties en hoeveel Cardano waard zal zijn in 2021 en daarna.

In november 2020 bedroeg de prijs van Cardano (ADA) $ 0,107182 en zijn marktkapitalisatie $ 3.335.479.936. Slechts twee maanden later is het actief nu $ 1,073 waard en heeft het een duizelingwekkende marktkapitalisatie van $ 32,5 miljard. Nog opwindender is dat deze groei ervoor heeft gezorgd dat Cardano vier van zijn concurrenten heeft overtroffen. Hoewel het de tiende grootste cryptocurrency ter wereld was, staat het nu op de zesde plek en haalt het grote namen als Litecoin en Bitcoin Cash in! Dus, hoe heeft dit zijn prijsvoorspellingen op korte en lange termijn veranderd??

In dit artikel gaan we nog een keer kijken naar wat volgens de topanalisten in het verschiet ligt voor de prijs van ADA in 2021-2025. Als je je afvraagt ​​‘is Cardano een goede investering?’, Lees dan verder voor meer informatie.

Cardano werd in 2017 gelanceerd door Charles Hoskinson, een van de medeoprichters van Ethereum, en staat bekend als een cryptocurrency van de derde generatie. Dit heeft het de mogelijkheid gegeven om te zien waar oudere concurrenten het moeilijk hebben en als resultaat zijn eigen troef te verbeteren. Maar zal dit voldoende zijn om een ​​mooie toekomst veilig te stellen?

Als je wilt weten ‘is Cardano een goede investering’, lees dan verder. In dit artikel zullen we enkele van de beste Cardano-prijsvoorspellingen onderzoeken om erachter te komen of de altcoin in de komende vijf jaar waarde zal winnen. Of u nu een huidige belegger bent die wil beslissen of u uw ADA wilt houden of verkopen, of iemand die overweegt om het actief aan uw portefeuille toe te voegen, we hebben hier alles wat u moet weten verzameld.

Als je Cardano ADA snel en gemakkelijk wilt kopen, met 0% commissie, kijk dan eens eToro Exchange!

Wat is Cardano?

Cardano is een bewijs van inzet (PoS) blockchain-platform. In een kassasysteem kunnen gebruikers nieuwe transacties aan de blockchain toevoegen door hun cryptocurrency ‘uit te zetten’ als onderpand om overgangen te valideren. Dit is veel minder energie-intensief dan een platform dat een proof-of-work algoritme, wat betekent dat mijnwerkers complexe wiskundige vergelijkingen moeten oplossen met behulp van hun computerhardware voordat ze kunnen toevoegen aan de blockchain.

Net zoals Ethereum voor Ether en Ripple voor XRP is, is Cardano voor ADA. Kort gezegd betekent dit dat Cardano de naam is van het platform waarop de native cryptocurrency ADA draait. Cardano is een open-source blockchain-platform dat is gebouwd met twee verschillende lagen. De eerste heet de Cardano-nederzettingslaag (CSL), soms simpelweg bekend als de cryptocurrency-laag, en hier kunnen gebruikers cryptotransacties uitvoeren.

De tweede laag is de Cardano-rekenlaag (CCL). Deze laag stelt ontwikkelaars in staat apps uit te voeren, zoals gedecentraliseerde apps (dApps) en slimme contracten. Slimme contracten zijn automatische contracten die de specifieke voorwaarden van de overeenkomst coderen, zoals de prijs die u betaalt en de partij aan wie u het bedrag betaalt. Net als het proces van Bitcoin-mijnbouw, maakt dit het betalingssysteem ongelooflijk transparant en betekent het ook dat mensen niet via externe organisaties zoals banken hoeven te gaan..

De unieke architectuur van Cardano is een van de kenmerken waarmee het zich onderscheidt van cryptocurrencies van de eerste en tweede generatie. De twee verschillende lagen zullen het veel gemakkelijker maken voor potentiële harde vorken in de toekomst en verbeteren over het algemeen de schaalbaarheid op lange termijn.

Vraagt ​​u zich af wat er met Cardano is gebeurd tijdens de recente bullrun? Je bent op de juiste plek. In dit artikel zullen we onderzoeken wat topanalisten nu verwachten van de Cardano ADA-prijs in 2021-2025 en hoe de voorspellingen voor de prijs van Cardano zijn veranderd..

Cardano-prijsvoorspellingen op korte termijn: 2021

Cardano-prijsvoorspelling voor 2021

Wat voorspellen crypto-experts voor Cardano ADA in 2021?

Nu we hebben samengevat wat Cardano precies is, laten we eens kijken naar wat we kunnen verwachten dat er in 2021 met de prijs zal gebeuren. dat de prijs van ADA zal stijgen – hoewel in enorm verschillende mate.

(Het is belangrijk om te onthouden dat de wereld van cryptocurrency erg moeilijk te voorspellen kan zijn, dus voer altijd uw eigen due diligence uit voordat u iets aan uw portefeuille toevoegt).

We beginnen met het delen van de Cardano-projecties van Ryan Selkis, de CEO van de cryptocurrency-trackingsite Messari. Selkis doet regelmatig voorspellingen op Twitter over grote namen als Bitcoin en Ethereum – dus sommige volgers waren verrast om zijn recente projecties voor Cardano te lezen. Hij gelooft dat in 2021 de prijs van Cardano zal stijgen van de 10e naar de 5e plek in de lijst van ‘s werelds grootste crypto’s..

Hoewel dit destijds met wijdverbreid ongeloof werd onthaald, heeft ADA dit doel al bijna bereikt, waardoor veel potentiële investeerders de activa serieuzer gaan nemen..

Volgens Digital Coin Price zijn de vooruitzichten op korte termijn voor Cardano relatief sterk. Het investeringsplatform heeft de volgende grafiek gepubliceerd om zijn voorspellingen te illustreren:

Zoals we kunnen zien, verwacht Digital Coin Price dat de prijs van ADA zal fluctueren tussen hoogtepunten van ongeveer $ 0,58 en dieptepunten van ongeveer $ 0,47. Hoewel er niet veel bewijs is van lineaire vooruitgang (de grafiek wordt gekenmerkt door regelmatige pieken en dalen in tegenstelling tot een merkbare bullish of bearish trend), laat dit nog steeds een aanzienlijke verbetering zien in vergelijking met de voorspellingen die in november werden gedaan..

Destijds verwachtte Digital Coin Price dat ADA het hele jaar onder de $ 1,3 zou blijven.

De bijgewerkte prognose heeft de hoogste richtprijs verhoogd van $ 0,3 naar $ 0,585494 – met andere woorden, bijna verdubbeld. Hoewel we vooruit moeten kijken naar 2022-2025 om te zien of deze voorspelde activiteit zal resulteren in significante winsten op de lange termijn, is het feit dat de prijs van digitale munten zijn prognose zo drastisch heeft gewijzigd een veelbelovend teken..

Onze tweede prijsvoorspelling op korte termijn is afkomstig van WalletInvestor. Het investeringsanalyseplatform heeft een ongelooflijk optimistische voorspelling gedaan voor de prijs van ADA in 2021 – mogelijk goed nieuws voor iedereen die zich afvraagt ​​‘zal de prijs van Cardano stijgen? ‘

In tegenstelling tot de grafiek van Digital Coin Price, vertoont deze een sterke bullish trend. Als deze voorspellingen kloppen, kan Cardano na 2018 het op een na hoogste jaar ooit bereiken.

De maximale voorspelling van WalletInvestor suggereert dat ADA tegen het einde van 2021 $ 2.575 waard zou kunnen zijn, na een sterke prijsstijging vanaf het jaarlijkse dieptepunt in november. (De minimum-, maximum- en gemiddelde voorspellingen van het platform plaatsen dit jaarlijkse laagste punt op respectievelijk $ 0,131, $ 0,361 en $ 0,254).

Interessant is dat de door WalletInvestor voorspelde dalen lijken samen te vallen met de pieken die worden voorspeld door Digital Coin Price. Beide platforms hebben vastgesteld dat in bepaalde maanden – namelijk maart en oktober – aanzienlijke prijsveranderingen kunnen optreden. Hoewel de een denkt dat dit bullish zal zijn en de ander voorspelt dat het bearish zal zijn, kan het de moeite waard zijn om deze keerpunten goed in de gaten te houden als u een huidige of toekomstige belegger bent..

Na relatieve stabiliteit in de eerste helft van 2021, voorspelt Previsioni Bitcoin dat de prijs van ADA vanaf juli 2021 omhoog zal schieten. Als deze projecties kloppen en ADA in augustus 2021 $ 1,48424 bereikt, dan suggereert het algoritme van Previsioni Bitcoin dat dit de weg zou kunnen banen voor enorme groei, met prijzen die in september 2021 naar $ 1,62009 springen en tegen het einde van 2021 maar liefst $ 1,838..

We hebben onze laatste ADA-prijsvoorspelling op korte termijn overgenomen van Trading Beasts.

Op basis van deze voorspellingen kunnen we verwachten dat de prijs van ADA eind december 2021 tussen $ 1,64 en $ 1,85 ligt. Aangezien de huidige prijs van het actief $ 1,07 is, is dit niet de meest bemoedigende voorspelling in dit artikel, vooral als we ons concentreren op de prognose van de minimumprijs. Dat gezegd hebbende, dit is nog steeds iets hoger dan de meest bearish voorspelling die we in het artikel van november hebben opgenomen ($ 0,214689, volgens Digital Coin Price).

Klaar om in te investeren Cardano ADA?

Is Cardano een goede investering 2021?

Ja, volgens de voorspellingen zal de waarde van Cardano in de loop van 2021 waarschijnlijk stijgen. De langetermijnprognoses komen iets minder overeen. Dit betekent dat Cardano een goede investering kan zijn voor 2021, maar het hangt uiteindelijk af van uw handelsstijl en of u de voorkeur geeft aan korte of lange termijn posities..

Simpel gezegd, Cardano is een investering met een laag risico en veel potentiële voordelen. Het is iets dat u zeker wat onderzoek moet doen voordat u overweegt het aan uw portfolio toe te voegen.

Wat wordt de prijs van Cardano in 2021?

Zal ADA omhoog gaan in 2021?

Cardano lijkt in 2021 te stijgen. ADA-investeerders zouden op korte termijn $ 1,62 en eind 2021 $ 1,9 kunnen zien..

Long Forecas heeft voorspeld dat de Cardano-prijs later in 2021 $ 1,7 zal bedragen.

Volgens Previsioni Bitcoin zal Cardano stijgen en in 2021 een prijs van $ 1,88 bereiken.

Coin Price Forecast denkt dat de prijs van ADA tegen het einde van 2021 zou kunnen sluiten op $ 2,2.

Cardano-voorspellingen voor 2021 zijn ongelooflijk gevarieerd. Als u voorstander bent van een langetermijnbeleggingsstrategie, laten we dan eens kijken naar de Cardano-prijsvoorspellingen voor 2022-2025.

Cardano-prijsvoorspellingen op lange termijn: 2022-2025

Wat voorspellen crypto-experts voor Cardano ADA in 2022 en daarna??

Veel handelaren en investeerders zijn benieuwd wat de komende 5 jaar in petto kunnen hebben voor de prijs van Cardano ADA. Als u op zoek bent naar een Cardano-prijsvoorspelling voor 2025, of u zich zelfs afvraagt ​​‘moet ik in Cardano investeren?’, Lees dan verder.

Nu we hebben gezien wat de rest van het jaar in petto zou kunnen hebben voor de prijs van ADA, kijken we vooruit naar 2022-2025. Gaat Cardano omhoog? Is ADA een goede investering? En hoeveel zal Cardano waard zijn in 2025? We hebben gezocht naar enkele van de meest overtuigende langetermijnvoorspellingen om u de antwoorden op deze vragen te geven.

Volgens de Italiaanse cryptosite Previsioni Bitcoin lijkt de groei van Cardano geen modegril te zijn. Er wordt voorspeld dat ADA tegen 2023 maar liefst $ 3,5 waard zou kunnen zijn, hoewel dit cijfer halverwege het jaar licht zal dalen..

Gezien de prijs van Cardano nog niet zo lang geleden $ 0,25 was, is $ 3,5 een bemoedigend doel voor 2023 (hoewel dit lager is dan de cijfers die Previsioni Bitcoin heeft voorspeld voor 2022, wanneer het kort verwacht dat ADA de kritieke waarde van $ 3 zal bereiken!). Toen de laatste marktbrede bull-run plaatsvond in 2017-8, begonnen veel cryptocurrencies snel af te nemen – dus het feit dat platforms zoals Previsioni Bitcoin geloven dat we de komende 3-5 jaar nog steeds prijsstijgingen zullen zien, is geweldig nieuws voor veel investeerders.

Verwacht Long Forecast dus ook dat ADA zal groeien? Helaas ziet de toekomst er volgens hun analyse niet zo rooskleurig uit. Na een relatief stagnerende 2021-2, gelooft Long Forecast dat Cardano in de loop van 2023 waarde zou kunnen verliezen en het jaar zou afsluiten met een dieptepunt van slechts $ 0,12.

2023 Vervolg

Maand Open Laag-Hoog Sluiten Mo,% Totaal,%
Feb $ 0,42 $ 0,41 – $ 0,47 $ 0,44 4,8% 144%
Mrt $ 0,44 $ 0,34 – $ 0,44 $ 0,37 -15,9% 106%
Apr $ 0,37 $ 0,29 – $ 0,37 $ 0,31 -16,2% 72,2%
mei $ 0,31 $ 0,24 – $ 0,31 $ 0,26 -16,1% 44,4%
Jun $ 0,26 $ 0,20 – $ 0,26 $ 0,22 -15,4% 22,2%
Jul $ 0,22 $ 0,21 – $ 0,25 $ 0,23 4,5% 27,8%
Aug $ 0,23 $ 0,18 – $ 0,23 $ 0,19 -17,4% 5,6%
Sep $ 0,19 $ 0,15 – $ 0,19 $ 0,16 -15,8% -11,1%
Okt $ 0,16 $ 0,16 – $ 0,20 $ 0,19 18,8% 5,6%
Nov $ 0,19 $ 0,15 – $ 0,19 $ 0,16 -15,8% -11,1%
Dec $ 0,16 $ 0,12 – $ 0,16 $ 0,13 -18,8% -27,8%

Dit nieuws zal de huidige Cardano-investeerders niet plezieren en staat ver af van de hoogtepunten voorspeld door Previsioni Bitcoin. De prijs halvering tussen februari en juni, deze bearish voorspelling is lager dan alle korte-termijnvoorspellingen in dit artikel. Long Forecast geeft geen richtprijs voor 2025 – dus we kunnen alleen maar hopen dat deze teleurstellende prijzen, als ze kloppen, deel uitmaken van een bearish aanpassing die de weg zou kunnen effenen voor een nieuwe bull run in de toekomst..

Volgens de voorspellingen van DigitalCoinPrice zal ADA een bescheiden groei zien in 2021 en 2022. In januari 2022 voorziet het cryptoplatform een ​​prijs van $ 1,68. Het hoogste punt ooit (ATH) van 2022 zal in juli 2022 $ 1,87 bedragen.

Vanaf dit punt suggereren de voorspellingen van DigitalCoinPrice dat investeerders een beetje een achtbaan kunnen krijgen. 2023 zal veel bullish zijn dan 2022, waarbij de prijs van ADA boven de $ 0,3 blijft. Beleggers zullen deze storm moeten doorstaan ​​om van de potentiële winsten van 2025 te kunnen genieten.

Vanaf januari 2025 is het een stuk bemoedigender. De dip van 2024 maakt de weg vrij voor een bullish run die Cardano in november 2025 naar een hoogtepunt van bijna $ 1,5 zal brengen. Dit suggereert dat, wat je favoriete beleggingsstrategie ook is, je waarschijnlijk wilt voorkomen dat je je ADA in november verkoopt. 2024 als DigialCoinPrice correct is!

Gelukkig denkt Prime XBT dat deze prijzen helemaal niet kloppen. Het krijgt een veel optimistischere voorspelling voor 2022-2025, waarbij wordt beweerd dat Cardano op schema zou kunnen zijn om $ 2,50 en zelfs hoger te halen.

Zoals deze grafiek laat zien, heeft Prime XBT een linker- en rechterschouderpatroon geïdentificeerd dat zou kunnen aangeven dat de prijs van Cardano in het verschiet ligt voor een nieuwe ATH. Dit patroon is gedeeltelijk gebaseerd op de veronderstelling dat het actief in 2021 een waarde van $ 1,56 zou kunnen bereiken – een prijs die momenteel zeer haalbaar lijkt!

Dus, hoe verhouden de andere Cardano-voorspellingen zich hiermee? Volgens Cryptoground.com zal de prijs van Cardano ADA in 2022 $ 1,57 bedragen en van daaruit verder groeien.

Op basis van zijn voorspelling zou Cardano in 2025 $ 3,87 kunnen bereiken. Dit zou welkom nieuws moeten zijn voor iedereen die zich afvraagt ​​‘zal Cardano $ 1 bereiken? ‘- met dit groeiniveau in de komende vijf jaar zou ADA tenslotte voor 2030 $ 1 kunnen halen..

Coinliker.com lijkt deze voorspellingen iets te bescheiden te vinden. De cryptowebsite heeft de volgende prognoses gegeven voor de prijs van ADA in 2022-2025:

2021-2022: Prijs: $ 1,55

2022-2023: Prijs: $ 2,31

2025: prijs: $ 5,35

Een procentuele groei van 6.680% zou indrukwekkend zijn, maar niet ongekend.

In 2017-2018 kende Cardano een enorme groei, aangezien de prijs omhoogschoot naar zijn ATH van slechts $ 1,18. Dit betekent dat Cardano volgens de voorspellingen van Coinliker zijn vorige record tegen 2025 zal overtreffen.

Coinswitch.com is zelfs nog verder gegaan. Op zijn website heeft het nieuwsbedrijf voor cryptocurrency beweerd dat Cardano $ 12,88 zou kunnen bereiken.

Dit zou uitstekend nieuws zijn voor investeerders die zich afvragen ‘is Cardano een goede investering?’.

Nu we hebben gezien wat de experts denken dat er kan gebeuren met de prijs van Cardano in 2021-2025. De langetermijnvooruitzichten voor elke investeringsmogelijkheid zijn een belangrijke factor om te overwegen, vooral als u posities voor een aantal jaren wilt behouden in plaats van te profiteren van kortetermijnvolatiliteit..

Als langetermijninvestering verwacht het dat Cardano veel beter zou kunnen presteren. Volgens zijn voorspellingen zou de waarde van het Cardano-token tegen het einde van 2021 kunnen stijgen tot $ 2,82, in 2022 tot $ 3,42 en tegen 2025 een gemiddelde prijs van $ 15,700 kunnen bereiken..

Wat betreft de ADA-prijs voor de komende vijf jaar, suggereert het voorspellingsalgoritme van Cardano dat de prijs van Cardano binnen 3 jaar met 885% zal stijgen en de prijs van $ 1,98 zal bereiken. In 2025 konden we de voortdurende groei van de waarde van ADA zien en de psychologische grens van $ 4 bereiken. In 2030 zal ADA opnieuw in prijs verdubbelen en opnieuw een recordhoogte bereiken van $ 18.

Aanvullende Cardano-prijsvoorspellingen voor 2023-2025

Cardano Prijsvoorspelling 2023:

Prijs digitale munten: $ 2.61918560

Cryptoground: $ 5,54608

Muntenwitch: $ 4

Cardano prijsvoorspelling 2025:

Elevenieuws: $ 15

Cryptoground: $ 5,8792

Muntprijsvoorspelling: $ 7,17

Conclusie: voorspelling van Cardano-prijsvoorspelling

De onderstaande voorspellingscijfers schetsen enkele van de Potentieel hoog en laag van Cardona ADA-prijsvoorspellingsprognoses in 2021, 2022, 2023 en 2025 aangeboden door technische analisten en branchedeskundigen.

Jaar Hoog Laag
2021 $ 2,85 $ 0,52
2022 $ 4,52 $ 1,60
2023 $ 8,82 $ 3,90
2024 $ 12,54 $ 5,10
2025 $ 22,75 $ 7,50

Hoe is de prijs van Cardano in de loop van de tijd veranderd??

Om de geldigheid van deze Cardano-voorspellingen te begrijpen, is het belangrijk om de prestaties uit het verleden van de prijs van ADA te analyseren. In tegenstelling tot cryptocurrencies van de eerste en tweede generatie is Cardano echter relatief nieuw op de markt. Dit betekent dat beleggers niet in staat zijn jaren en jaren van volatiliteit te bestuderen om herhalende patronen op de lange termijn te vinden.

Toen ADA in 2017 live ging op cryptocurrency-uitwisselingen, was het net op tijd om te profiteren van de enorme groei die de cryptomarkt eind 2017 en begin 2018 stormenderhand veroverde. Deze periode is duidelijk te zien in deze grafiek vanaf Nomics

cardano prijsvoorspelling

Tussen 20 november 2017 en 1 januari 2018 was de prijs van ADA omhooggeschoten van $ 0,029892 naar $ 0,970563. Aangezien het actief nog niet zo lang actief was, moet de daaropvolgende daling (naast de rest van de cryptomarkt) een teleurstelling zijn geweest voor beleggers. ADA was op 5 februari 2018 teruggevallen naar $ 0,351552 en deze bearish trend zette zich het hele jaar door, met uitzondering van een scherpe piek in mei. Tegen het einde van het jaar was de prijs zelfs één decimaal teruggedraaid en namen investeerders afscheid van 2018 met een ADA-prijs van slechts $ 0,029341 op zijn laagste punt..

Hoewel de prijs in 2019 licht herstelde, beleefde Cardano in maart 2020 opnieuw een crash. Nogmaals, deze volatiliteit was sectorbreed. Toen de wereld op slot ging in een poging om het zich snel verspreidende coronavirus te beheersen, zorgde een gebrek aan vertrouwen van investeerders ervoor dat de markt crashte (in wat nu de coronavirus crash​.

Van 10 februari tot 16 maart 2020 daalde de prijs van ADA van $ 0,065333 naar $ 0,027386. Dit was de laagste waarde van het activum sinds december 2018. Het goede nieuws is echter dat de markt zich snel herstelde en Cardano was een van de crypto’s die niet alleen terugkeerde naar de prijs van vóór COVID, maar die overtrof. In juli bereikte ADA opnieuw $ 0,1 en is sindsdien relatief sterk gebleven. Maar de meest recente bull-run eind december zorgde voor een nieuwe doorbraak van groei.

Met deze grafiek kunnen we precies zien hoe de prijs van Cardano de afgelopen drie maanden is veranderd:

Tussen 21 december en 7 januari, een periode van slechts twee weken, schoot de prijs van ADA omhoog van $ 0,137885 naar $ 0,341884. In het volgende gedeelte zullen we een andere factor onderzoeken die helpt verklaren waarom deze prijsstijging precies plaatsvond.

Heeft u overwogen om in te investeren Cardano ADA?

Welke factoren beïnvloeden de prijs van Cardano?

De prijs van Cardano ADA kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Om de meest nauwkeurige Cardano-prijsvoorspellingen 2021-2025 te maken en de vraag ‘is Cardano een goede investering?’ Te beantwoorden, is het het beste om vanaf het begin op de hoogte te zijn van deze factoren. Dit maakt het gemakkelijker om periodes van groei of achteruitgang te voorspellen op basis van huidige cryptocurrency-trends en andere wereldgebeurtenissen die de prijs van ADA kunnen beïnvloeden..

1. Vraag en aanbod

De relatie tussen vraag en aanbod is misschien wel de grootste overkoepelende factor waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van activa voor uw portefeuille. Wanneer de vraag naar een cryptocurrency groter is dan het aanbod (bijvoorbeeld wanneer veel investeerders willen kopen, maar niet veel verkopen), drijft dit de prijs op. Als het aanbod groter is dan de vraag (als veel investeerders hun activa proberen te verkopen maar niemand wil kopen), heeft dit het tegenovergestelde effect.

Volgens onderzoek van Adastat heeft de recente bullrun hernieuwde interesse in Cardano aangewakkerd. De onderstaande grafiek toont het aantal bestaande ADA-wallets – en zoals we kunnen zien, is het aantal nieuwe investeerders in januari 2021 enorm gestegen..

Op 4 januari werden er bijvoorbeeld elk uur maar liefst 121 nieuwe wallets gemaakt! Dat is maar liefst 98% gestegen ten opzichte van 1 januari, toen er elk uur slechts 63 nieuwe wallets werden gemaakt.

De volgende dag, op 5 januari, waren er maar liefst 4.000 nieuw geregistreerde ADA-portefeuilles – en deze groeiende interesse ondersteunt duidelijk de gestage overname van Cardano op de markt..

Als we terugkeren naar de prijsgrafiek van 3 maanden hierboven, kunnen we duidelijk de impact zien die dit had op de prijs van ADA!

2. Gebruik van het Cardano-platform

Zoals we eerder in het artikel vermeldden, is de dubbellaagse architectuur van Cardano zo gebouwd dat dApps en slimme contracten op zijn CCL kunnen worden uitgevoerd. Dit betekent dat het succes van Cardano niet alleen afhankelijk is van de vraag naar ADA, het zal ook worden beïnvloed door de vraag naar de andere crypto’s die zijn gebouwd op het gedistribueerde grootboek. Nu de vraag naar dApps toeneemt, kan dit in de nabije toekomst een positief effect hebben op de prijs van ADA.

3. De prijs van Bitcoin

Het lijkt misschien contra-intuïtief dat de prijs van Bitcoin een correlatief effect zou hebben op de prijs van andere cryptocurrencies, maar het is waar. Veel analisten hebben gemerkt dat wanneer Bitcoin bijzonder bullish runs ondergaat, dit patroon wordt weerspiegeld door veel altcoins. Dit komt doordat de meerderheid van de beleggers die überhaupt een cryptocurrency bezitten, zeer waarschijnlijk Bitcoin zal bezitten. Als het beleggersvertrouwen hoog is voor BTC, filtert dit vertrouwen vaak neer op altcoins, wat resulteert in wijdverspreide pieken in de markt.

Lees verder: Top 10 cryptocurrencies om in 2021 te investeren

Cardano-prijsvoorspelling – belangrijkste punten

 • In slechts drie maanden tijd is Cardano van de 10e naar de 6e grootste cryptocurrency ter wereld gegaan. Dit ondersteunt de overtuiging van Ryan Selkis dat ADA in 2021 de top 5 zal binnenkomen.
 • In 2021 verwacht Digital Coin Price dat de prijs van ADA zal schommelen tussen de hoogste punten van ongeveer $ 0,58 en dieptepunten van ongeveer $ 0,47 – een duidelijke verbetering ten opzichte van de voorspellingen van november..
 • De maximale voorspelling van WalletInvestor suggereert dat ADA tegen het einde van 2021 $ 0,575 waard zou kunnen zijn.
 • Op basis van de voorspellingen van Trading Beast kunnen we verwachten dat de prijs van ADA eind december 2021 tussen $ 0,24 en $ 0,35 ligt..
 • In 2023 voorspelde Previsioni Bitcoin dat ADA maar liefst $ 2,5 waard zou kunnen zijn.
 • Long Forecast, aan de andere kant, is van mening dat Cardano in de loop van 2023 waarde zou kunnen verliezen en het jaar zou afsluiten met een dieptepunt van slechts $ 0,12..
 • Prime XBT gelooft dat Cardano op schema zou kunnen zijn om vóór 2025 $ 1,50 te halen, wat het actief naar een nieuw record zou brengen.
 • Factoren die de prijs van Cardano kunnen beïnvloeden, zijn onder meer vraag en aanbod, de populariteit van het Cardano-platform en de prijs van Bitcoin.
 • Op 5 januari 2021 zijn er 4.000 nieuwe ADA-wallets gemaakt.
 • Cardano is een cryptocurrency van de derde generatie die is gebouwd met twee verschillende lagen: de Cardano Settlement Layer en de Caradno Computation Layer.
 • Voor 2022-2025 heeft DigitalCoinPrice een volatiele maar algehele bullish run voorspeld, met 2024 een bearish uitzondering
 • Cryptoground, Coinliker en Coinswitch zijn van mening dat deze voorspellingen te pessimistisch zijn en voorzien dat de prijs van ADA in 2025 $ 2 en zelfs $ 3 zal bereiken
 • Het maken van Cardano ADA-prijsvoorspellingen kan ongelooflijk moeilijk zijn vanwege de onvoorspelbaarheid van de markt

Als u op zoek bent geweest naar een betrouwbare Cardano-prijsvoorspelling voor 2021, 2022, 2025 en daarna, hopen we dat dit artikel u een duidelijker beeld heeft gegeven van de toekomst van ADA. Hoewel de voorspellingen zeer gevarieerd zijn, is het bemoedigend om te zien dat de meeste cryptoplatforms een bullish trend voorzien, vooral in 2022-2025. Met behulp van technische analyse heeft een handvol verschillende analisten geconcludeerd dat Cardano mogelijk zijn vorige ATH vóór eind 2025 zou kunnen overtreffen..

Cryptocurrencies kunnen echter notoir moeilijk te voorspellen zijn. Als u overweegt ADA aan uw portefeuille toe te voegen, is het altijd belangrijk om uw eigen due diligence uit te voeren en een goede risicobeheerstrategie te hebben. De vooruitzichten zijn voorlopig misschien goed, maar zoals we in maart zagen, kan de markt gemakkelijk van de ene op de andere dag veranderen.

Als u denkt dat ADA een goede investering is voor uw portefeuille en u wilt beginnen handelen in ADA, eToro biedt de mogelijkheid om te handelen met Crypto-activa, inclusief Cardano, en CFD’s tot 90+ cryptocurrencies.

eToro – Koop Cardano ADA met 0% commissie

handel cardano

Meld u aan voor eToro en begin met het handelen in Cardano of het kopiëren van topinvesteerders zonder extra kosten. Er zijn geen beheerskosten of andere verborgen kosten aan verbonden.

etoro makelaar

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Cardano-prijsvoorspelling – Veelgestelde vragen

Wat zal Cardano over 5 jaar waard zijn?

Over het algemeen variëren de prijsschattingen voor Cardano over 5 jaar van $ 5,8 tot $ 15.

Kan Cardano $ 2 bereiken??

Op basis van zijn recente prestaties lijkt het niet onredelijk dat Cardano in de nabije toekomst $ 2 zou kunnen bereiken.

Kan Cardano $ 10 bereiken??

Het antwoord op de vraag ‘kan Cardano $ 10 bereiken’ is potentieel – maar het is ongelooflijk onwaarschijnlijk dat dit de komende twee jaar zal gebeuren. Als ADA in 2025 $ 10 haalt, zou het meer dan 10 keer in waarde moeten folden om dubbele cijfers te halen.

Is Cardano beter dan Ethereum?

Als cryptocurrency van de derde generatie hebben de oprichters van Cardano kunnen leren van enkele fouten van oudere crypto’s, waaronder Ethereum. Dankzij de dubbellaagse architectuur zijn veel analisten van mening dat Cardano ‘beter’ is dan Ethereum omdat het beter schaalbaar is. Het maakt ook al gebruik van een proof-of-stake-algoritme, terwijl Ethereum pas de overstap maakt als onderdeel van de langverwachte Ethereum 2.0-update.

Mis het niet: Ethereum vs Cardano: welke crypto moet je kopen

Wat was Cardano’s hoogste punt ooit??

Cardano’s hoogste punt ooit was $ 1,18, wat het behaalde in januari 2018. Volgens verschillende voorspellingen zouden we ADA opnieuw kunnen zien bezoeken en deze mijlpaal binnen de komende vijf jaar kunnen overtreffen..

Wat is de prijsvoorspelling voor Cardano in 2021?

Tegen het einde van 2021 zal ADA het prijsdoel van $ 2,58 bereiken.

Wat zal ADA over 5 jaar waard zijn?

Tegen 2025 zal Cardano enorme winsten zien die de prijs oplopen tot $ 22.

Wat wordt de prijs van ADA in 2030?

Over 10 jaar kost ADA $ 60.

Verder lezen:

Top 15 beste cryptocurrencies om deze maand te kopen

15 redenen om te investeren in cryptocurrencies

Meest populaire cryptocurrencies in het VK

Topcryptocurrencies om in 2021 in Australië te investeren

Hoe cryptocurrency te verhandelen met $ 100

Belangrijkste andere cryptocurrencies dan Bitcoin

Meest populaire cryptocurrencies in de VS.

Disclaimer: Cardano en andere crypto’s zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. Prognoses en analyses weerspiegelen de standpunten van verschillende externe en interne analisten op elk moment en kunnen op elk moment worden gewijzigd. Bovendien kunnen ze geen toezegging of garantie vormen van de kant van Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me