Crypto-markt: deze cryptocurrencies zijn de beste activa om nu te kopen

Wil je het lezen overslaan en meteen naar onze topkeuzes gaan? De beste cryptocurrencies die u nu kunt kopen, zijn Bitcoin, Ethereum, en Cardano.

De recente cryptomarktrally heeft veel cryptomunten naar hogere prijsniveaus geduwd.

De cryptomarkt heeft een interessant 2020 achter de rug. In alle chaos op de wereldmarkten hebben cryptocurrencies het voor elkaar gekregen. In feite presteerden cryptocurrencies anderhalve kilometer beter dan alle traditionele activa en investeringen.

De cryptomarkt maakte ook een moeilijke periode door, maar de meeste hebben zich spectaculair hersteld, hun verliezen goedgemaakt en in sommige gevallen recordbrekende hoogtepunten bereikt. Aangezien de markt momenteel echter een kleine correctieperiode doormaakt, is dit een goed moment om deze ruimte te betreden.

Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste cryptocurrency-activa die u kunt overwegen.

Dus zonder verder oponthoud,

De top 3 van beste cryptocurrency-activa om te overwegen om te kopen:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Cardano

Dus, welke cryptocurrencies zijn het beste in de huidige marktsituatie? Er zijn er drie die in je opkomen, en verschillende factoren zijn de beste crypto-activa die je kunt bemachtigen.

1. Bitcoin – BTC Is de beste crypto die je nu kunt kopen

Geen cryptocurrency-lijst is compleet zonder Bitcoin. Bitcoin, de beste cryptovaluta om te kopen, kende een moeilijke start van 2020 met een daling van de waardering. Bitcoin had in 2013 en 2017 te maken met aanzienlijke neergangen, maar deze neergang was anders omdat deze het gevolg was van een bearmarkt.

Iets dat Bitcoin nog nooit eerder was tegengekomen. Beleggers verkochten hun aandelen en stapten over op contanten. Experts en investeerders keken toe om te zien hoe Bitcoin zou reageren. Bitcoin bereikte zijn laagste punt in maart toen het daalde tot $ 4721. Bitcoin boekte een verbluffend herstel waarbij de cryptocurrency in januari 2021 de hoogste waardering ooit bereikte.

Veel experts hebben een bull-run voor Bitcoin voorspeld in 2021. Wat zijn de factoren hierachter? Laten we kijken.

Er is een toenemende institutionele interesse in Bitcoin, waarvan het bewijs in maart zelf werd gezien. Deskundigen zijn van mening dat institutionele interesse een grote drijvende kracht zal zijn achter de prijs van Bitcoin. De cijfers liegen ook niet. Coinbase rapporteerde een toename van zijn institutionele activabasis van $ 6 miljard naar $ 20 miljard, en dat is pas in 2020.

De JPM-munt van JPMorgan Chase die live gaat en MassMutual die de aankoop van $ 100 miljoen in Bitcoin aankondigt, zijn slechts een paar aankondigingen die laten zien hoeveel interesse Bitcoin genereert. Bitcoin ziet massale acceptatie ook als een betalingsmodus, dankzij platforms zoals PayPal, dat aankondigde dat gebruikers van het platform kunnen kopen, verkopen en aankopen kunnen doen met Bitcoin. Dit opent een enorme markt voor Bitcoin.

Sommige investeerders en experts hebben voorspeld dat Bitcoin tegen het einde van 2021 $ 100.000 zou kunnen bereiken en tegen het einde van 2022 ook $ 300.000 zou kunnen bereiken. Dit is een uitstekende gelegenheid om in Bitcoin te investeren en recordbrekende winsten te behalen..

Lees meer: ​​voorspelling van de prijs van Bitcoin

2. Ethereum – ETH is de beste DeFi Crypto die je nu kunt kopen

Ethereum is de DeFi-koning. Het is de op een na grootste cryptocurrency en een van de beste crypto-activa om te overwegen na Bitcoin en ook de grootste concurrent. Sinds de release heeft Ethereum een ​​aanzienlijke groei gekend en heeft het de instroom van verschillende DeFi-projecten van de volgende generatie op zijn platform gezien. Verschillende bedrijven en instellingen hebben van Ethereum hun favoriete platform gemaakt voor hun DeFi-projecten.

Deskundigen zijn van mening dat de twee factoren de waarde van Ethereum zullen bepalen. De groei van DeFi en Ethereum 2.0. De huidige marktkapitalisatie van Ethereum bedraagt ​​bijna $ 138 miljard, en Ethereum heeft een zeer sterk jaar achter de rug. Ethereum is een integraal onderdeel van de DeFi-ruimte, waarbij het platform het go-to-platform is voor nieuwe DeFi-projecten.

In 2020 groeide DeFi exponentieel, waardoor veel experts het het jaar van DeFi noemden. Met de groei van DeFi zal Ethereum het meeste winnen, wat de waarde van Ethereum kan en zal verhogen. De tweede factor die de waarde van Etheruem positief zal beïnvloeden, is Ethereum 2.0

Ethereum 2.0 wordt gezien als een game-wisselaar voor Ethereum. Het belooft de problemen aan te pakken waarmee Ethereum momenteel wordt geconfronteerd met betrekking tot schaalbaarheid, waardoor het platform meer transacties per seconde kan verwerken dan momenteel mogelijk is. Ethereum 2.0 ziet Ethereum ook evolueren van een Proof-of-Work-consensusmechanisme naar een Proof-of-Stake-consensusmechanisme.

Ethereum 2.0 zorgt voor een toename van de vraag naar Ethereum dankzij snellere verwerkingssnelheden, lagere kosten en een toename van het algehele nut.

3. Cardano – ADA Is de beste Dark Horse Crypto die je nu kunt kopen

Cardano is een ander cryptocurrency-activum waar beleggers op korte en lange termijn naar moeten kijken.

Cardano is, net als Ethereum, een slim contractplatform. Vaak beschreven als een cryptocurrency van de derde generatie die de schaalbaarheidsproblemen oplost waar valuta’s van de eerste en tweede generatie, zoals Bitcoin, last van hebben..

Cardano biedt een betere schaalbaarheid door zijn gelaagde architectuur en is de eerste peer-reviewed cryptocurrency. De Cardano Foundation heeft protocollen die zijn beoordeeld door wetenschappers en academici van universiteiten zoals de Universiteit van Edinburgh en het Tokyo Institute of Technology.

Cardano heeft een geweldig team dat het ondersteunt. Het platform is opgericht door Charles Hoskinson, die ook samenwerkte met Vitalik Buterin bij Ethereum. Nadat ze hun eigen weg gingen, werkte Hoskinson samen met Ethereum-mede-oprichter Jeremy Wood en richtte Input Output Hong Kong (IOHK) op, het bedrijf achter Cardano..

Cardano gebruikt Ouroboros, een Proof-of-Stake consensusmechanisme dat de integriteit, prestaties en levensduur van het protocol garandeert door de toepassing van combinatoriek, cryptografie en wiskundige speltheorie. Het team en de technologie achter Cardano is een goede reden voor investeerders om Cardano te kopen.

Maar er is meer. Na de Shelly-update ging het team van Cardano aan de slag met Goguen. Goguen zal slimme contractfunctionaliteit ontgrendelen en Cardano heeft er al zijn energie op gericht sinds de lancering van Shelly. Goguen zal Cardano toegankelijker maken door individuen die geen technische kennis hebben, slimme contracten te laten sluiten.

Het platform zal ook een verbetering zien in het aanbod van Cardano, zoals de toevoeging van een grootboek met meerdere valuta’s. Het grootboek met meerdere valuta’s stelt gebruikers in staat native ondersteunde tokens te maken. Deze ingrijpende veranderingen zullen Cardano enorm verbeteren en, als gevolg daarvan, de waarde ervan verhogen.Daarom is dit het perfecte moment om Cardano te kopen..

Tot slot zijn er verschillende andere cryptocurrencies waar u naar kunt kijken om in te investeren. Alle cryptocurrencies maken een bull-run door en deze zullen naar verwachting in 2021 doorgaan. De drie hierboven besproken bieden echter het meeste langetermijnpotentieel onder cryptocurrencies en zouden degenen moeten zijn waar beleggers naar moeten kijken als ze de markt willen betreden.

Meer lezen: voorspelling van Cardano-prijsvoorspelling

eToro – Het beste cryptocurrency-platform

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me