Crypto-voorspellingen voor 2021: waar te investeren

Cryptocurrencies bestaan ​​al enkele jaren en worden enkele van de meest lucratieve en winstgevende investeringsmogelijkheden. Cryptocurrency-activa hebben consequent beter gepresteerd dan traditionele investeringsactiva zoals aandelen en grondstoffen zoals goud en olie.

Als u naar investeringsmogelijkheden kijkt, zijn cryptocurrencies uw beste keuze, maar het kan een ontmoedigende taak zijn om te selecteren in welke crypto u moet investeren.Daarom hebben we enkele cryptovoorspellingen gedaan voor 2021, die u zouden moeten helpen erachter te komen waar u moet investeren.

Er zijn verschillende opties waar u als belegger naar kunt kijken. Bitcoin is de meest voor de hand liggende keuze, maar er zijn naast Bitcoin nog andere cryptocurrencies. XRP wint aan populariteit onder beleggers volgens de XRP-prijsvoorspelling, waardoor ze een uitstekend rendement op hun investering krijgen. Andere investeringsopties onder cryptocurrencies zijn Ethereum, Litecoin, BAT en Cardano. Als u geïnteresseerd bent om wat meer in detail te treden, bekijk dan onze lijst met cryptovoorspellingen om u te helpen beslissen waar u in 2021 wilt investeren..

Top Crypto-activa voor 2021:

Bekijk deze topcryptocurrencis om in 2021 te investeren en begin uw investering op de juiste manier.

Rimpel (XRP)

Ripple is een uitstekende investeringskeuze voor individuen die willen investeren in cryptocurrencies zonder al te veel geld uit te geven. De huidige handelsprijs van Ripple is $ 0,42, waardoor het een aantrekkelijk voorstel is voor beleggers. De cryptocurrency is de vierde grootste valuta ter wereld en een uitstekende optie voor beleggers die de neiging hebben om een ​​beetje voorzichtig te zijn. Ripple is gemaakt als een alternatief voor traditionele betalingssystemen en heeft tot doel grensoverschrijdende betalingen te transformeren, door lage wisselkoersen en onmiddellijke bevestiging van overboekingen aan te bieden..

De prijs van Ripple zal naar verwachting in 2021 stijgen, waarbij experts voorspellen dat de cryptocurrency tegen het einde van het jaar $ 3 zou kunnen bereiken.

Ripple’s partnerschappen met wereldwijde financiële instellingen in meer dan 40 landen hebben ervoor gezorgd dat Ripple zichzelf positioneerde als een alternatief voor het SWIFT-betalingssysteem. De cryptocurrency lost belangrijke problemen op, zoals snelheid, beveiliging, schaalbaarheid en transparantie.

Met groeiende ondersteuning voor cryptocurrencies zoals Ripple, lijkt 2021 een goed moment om in Ripple te investeren en aanzienlijke winst te maken.

Cardano (ADA)

Cardano is een uitstekende investeringsoptie voor de korte en lange termijn. Cardano wordt beschreven als een cryptocurrency van de derde generatie die problemen oplost zoals snelheid en schaalbaarheid die de eerste generatie en tweede generatie cryptocurrencies teisteren. Cardano is de eerste peer-reviewed cryptocurrency en biedt een betere schaalbaarheid door zijn gelaagde architectuur.

Cardano is opgericht door Charles Hoskinson, die eerder had gewerkt met Vitalik Buterin bij Ethereum. Hoskinson werkte samen met de mede-oprichter van Ethereum om Input Output Hong Kong (IOHK) op te zetten, het bedrijf achter Cardano. Cardano gebruikt Ouroboros, een Proof-of-Stake consensusmechanisme dat de integriteit, prestaties en levensduur van het protocol garandeert door gebruik te maken van wiskundige speltheorie, cryptografie en combinatoriek.

Momenteel wordt Cardano verhandeld tegen $ 0,67 en heeft het een marktkapitalisatie van ongeveer $ 21,5 miljard. Dit zal naar verwachting toenemen in 2021, waarbij de meeste cryptocurrency-ruimtedeskundigen het erover eens zijn dat Cardano een gestage prijsstijging zal zien, gemiddeld ongeveer $ 0,70 in 2021 en kan stijgen tot $ 1,50 in 2023..

Litecoin (LTC)

Litecoin is een van de beste cryptocurrencies waarin u kunt investeren, een uitstekende optie voor beginners en ervaren beleggers. De marktkapitalisatie van Litecoin bedraagt ​​momenteel ongeveer $ 9,8 miljard en zal naar verwachting verder toenemen.

Litecoin deelt veel overeenkomsten met Bitcoin, maar Litecoin pakt enkele kritieke problemen aan die Bitcoin teisteren. Het vereist minder rekenkracht dan Bitcoin, en zelfs gewone laptops en desktops kunnen het mijnen.

Litecoin is ook een stuk sneller dan Bitcoin, het kost slechts twee en een halve minuut om één blok te verwerken. Bitcoin heeft tien minuten nodig om een ​​blok te verwerken.

Litecoin wordt momenteel verhandeld tegen $ 152, en de prijs zal in 2021 en daarna stijgen. De cryptocurrency kende een aanzienlijke ontwikkeling in 2020, met als hoogtepunt Litebringer, een RPG die draait op de Litecoin-blockchain. Litebringer verdrievoudigde de transacties op het Litecoin-platform, goed voor meer dan 70% van alle transacties, wat leidde tot een stijging van de valutaprijs.

De gelijkenissen van Litecoin met Bitcoin maken het ook tot een uitstekende investering.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin is wereldwijd de grootste en meest populaire cryptocurrency en geen lijst is compleet zonder. Hoewel de cryptocurrency in 2020 een moeilijke start kende met een aanzienlijke prijsdaling, herstelde hij zich spectaculair nadat hij in maart naar het laagste punt was gedaald. Bitcoin bereikte zijn hoogste geregistreerde prijs in januari 2021, toen de prijs van de cryptocurrency steeg naar $ 40.519.

Bitcoin is klaar voor een bull-run in 2021 vanwege de toegenomen institutionele interesse, die volgens experts een belangrijke factor zal zijn in de prijs van Bitcoin..

Belangrijke recente ontwikkelingen zoals Tesla, het autobedrijf van Elon Musk, heeft gezegd dat het in januari ongeveer $ 1,5 miljard (£ 1,1 miljard) van de cryptocurrency Bitcoin heeft gekocht en verwacht het in de toekomst als betaling te accepteren, en de JPM-munt van JPMorgan Chase gaat live en MassMutual kondigt de aankoop aan. van $ 100 miljoen in Bitcoin laten zien hoeveel interesse Bitcoin genereert.

Experts voorspellen dat Bitcoin massale acceptatie als betaalmethode zal zien in 2021, dankzij de aankondiging van PayPal dat gebruikers van het platform Bitcoin kunnen kopen en verkopen en aankopen kunnen doen met Bitcoin. Deze aankondiging zal naar verwachting een enorme markt voor Bitcoin openen.

De algemene consensus binnen de cryptocurrency-industrie is dat Bitcoin tegen het einde van het jaar $ 100.000 zou kunnen overschrijden en mogelijk $ 300.000 zou kunnen overschrijden tegen het einde van 2022. Met dergelijke voorspellingen is dit een uitstekende tijd om in Bitcoin te investeren..

Ethereum (ETH)

Ethereum is na Bitcoin de grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie. Wordt vaak de "Koning van DeFi," Ethereum heeft een instroom van verschillende DeFi-projecten van de volgende generatie gezien, waarbij verschillende instellingen Ethereum tot hun favoriete platform hebben gemaakt voor hun DeFi-producten. Experts geloven dat Ethereum 2.0 en de groei van DeFi. Het platform is een integraal tandwiel geworden in de DeFi-ruimte.

DeFi zag een ongelooflijke groei in 2020 en Ethereum was het platform dat er het meeste uit haalde. 2021 zal naar verwachting min of meer hetzelfde zijn voor Ethereum, en de prijs zal nog verder stijgen.

Nu Ethereum 2.0 ook in beeld komt, wordt voorspeld dat 2021 een zeer optimistisch jaar zal worden voor de cryptocurrency. Ethereum 2.0 belooft betere snelheid en schaalbaarheid met de overstap van een Proof-of-Work (PoS) consensusmechanisme naar een Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme.

De huidige prijs van Ethereum is ongeveer $ 1630, wat verder zou kunnen stijgen dankzij DeFi en Ethereum 2.0 die een positieve invloed hebben op de prijs van Ethereum.

Basic Attention Token (BAT)

De Basic Attention Token is ontwikkeld door een van de medeoprichters van Mozilla Firefox.

BAT is populair onder IT-professionals, webontwikkelaars, marketeers en schrijvers. BAT is een bekende cryptocurrency in de cryptocurrency-ruimte en is sinds het begin gestaag gegroeid.

Het is gemaakt om de veiligheid en eerlijkheid van digitale advertenties te verbeteren. Het BAT-token is gebouwd op het Ethereum-platform en is het native token van de Brave-browser. Het BAT-token wordt momenteel verhandeld tegen $ 0,41 en, hoewel het nog in ontwikkeling is, zal het naar verwachting in 2021 een gestage groei laten zien. BAT biedt investeerders een relatief laag risico investeringsmogelijkheid.

Gevolgtrekking: Top Crypto-activa voor 2021

Het nauwkeurig voorspellen van de prijs van cryptocurrencies is een lastige zaak, omdat verschillende factoren de prijs beïnvloeden. Het marktsentiment kan op elk moment veranderen, wat een negatief effect heeft op de prijs van digitale valuta.

De prijzen van cryptovaluta’s zijn ook afhankelijk van de prestaties van andere crypto’s, en de prestaties van andere valuta’s kunnen een positieve of een negatieve invloed hebben op uw investeringen. Het is essentieel om grondig onderzoek te doen voordat u investeert.

Dat gezegd hebbende, wordt echter voorspeld dat de meeste cryptocurrencies een aanzienlijke groei zullen zien in 2021 en daarna. Investeer slim, rekening houdend met uw investeringsdoelen, en u zult een aanzienlijk rendement op uw investeringen zien.

eToro – Het beste cryptocurrency-platform

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Lees verder:

7 Cryptocurrency-voorspellingen voor 2021 waar iedereen het mee eens zou zijn

De beste cryptocurrency om nu te kopen

Wat is de toekomst van cryptocurrencies – moet u in cryptocurrencies investeren?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me