Cryptocurrencies die u kunt kopen, bekijken en vermijden

Hier zijn enkele cryptocurrencies die u zou kunnen kopen, bekijken en vermijden

Welke cryptocurrencies moet ik overwegen te kopen? Zijn er cryptocurrencies waar ik naar moet kijken? En zijn er crypto’s die ik zeker moet vermijden??

Als u wilt weten welke cryptocurrencies u moet kopen en bekijken en welke u moet vermijden, dan is dit artikel iets voor u.

Wij van Trading Education kunnen u helpen een diepgaand inzicht te verwerven in de cryptowereld en blockchain-technologie. Meld u eenvoudig aan voor een van onze online cryptocursussen die een plezierige leerreis naar het succes van de cryptocurrency-handel zullen bieden!

Waarom zou ik op de hoogte moeten zijn van verschillende cryptocurrencies om te kopen, te bekijken en te vermijden?

Cryptocurrencies die u kunt kopen, bekijken en vermijden

Beste cryptocurrencies om te kopen

Andere cryptocurrencies om in de gaten te houden

Hoe zit het met de rest?

Crypto’s om koste wat het kost te vermijden

Bij het kopen van cryptocurrency

Belangrijkste punten

Waarom zou ik op de hoogte moeten zijn van verschillende cryptocurrencies om te kopen, te bekijken en te vermijden?

De wereld van cryptocurrency-handel krijgt steeds meer aanhangers van over de hele wereld. Inclusief jou!

Dus, na de voor- en nadelen ervan afgewogen te hebben, heb je besloten om in de wereld van cryptocurrency-handel te duiken. U kunt zelfs meerdere cryptocurrencies tegelijk kopen of verhandelen.

Natuurlijk moet u dit doen met een goed begrip van hoe ze werken. Sommige zijn zeer geschikt voor daghandel, terwijl andere geschikt zijn voor swingende handel of zelfs langetermijninvesteringen.

Bij het onderzoeken van een cryptocurrency is het belangrijk dat u niet alleen naar de prijs en marktbewegingen kijkt. Je moet ook behoorlijk wat onderzoek doen naar de technologie erachter, evenals alle overheidsvoorschriften die van invloed kunnen zijn op de handel in cryptocurrency.

Alleen als u voldoende kennis opdoet over de complexiteit van de wereld van cryptocurrency, kunt u beginnen met handelen om een ​​succesvolle handelsstrategie voor cryptocurrency en gezonde handelsgewoonten te ontwikkelen..

Om deze redenen is het belangrijk om te weten welke verschillende crypto’s u kunt kopen, bekijken en vermijden.

Cryptocurrencies die u kunt kopen, bekijken en vermijden

Laten we nu eens kijken naar enkele populaire cryptocurrencies die als goed worden beschouwd om te kopen, evenals enkele belangrijke cryptocurrencies die u in de gaten moet houden. We zullen dan enkele beruchte crypto’s bekijken die u moet vermijden.

Beste cryptocurrencies om te kopen

cryptocurrencies om te kopen

1. Ethereum (ETH)

Ethereum is een van de beste crypto’s om te kopen. Misschien wel een van de meest aantrekkelijke aspecten is het vermogen van Ethereum om te ondersteunen slimme contracten, waardoor het zeer nuttig is voor bedrijven.

Gezien de technische voordelen is het geen verrassing dat er nu een groot aantal andere crypto’s bovenop de blockchain is gebouwd.

Bovendien heeft Ethereum een ​​groot aantal dApps (gedecentraliseerde apps) die hun systeem gebruiken. Dit alles maakt Ethereum een favoriete cryptocurrency in termen van voorspelde levensduur.

Qua prijs is Ethereum de afgelopen jaren behoorlijk gestagneerd, maar voor kopers die stabiliteit verkiezen boven volatiliteit, is Ethereum behoorlijk aantrekkelijk.

Heeft u overwogen om te kopen? Ethereum?

2. Bitcoin (BTC)

Misschien ben je niet verrast om te zien Bitcoin – de eerste en meest verhandelde cryptovaluta ooit – op onze lijst. Ondanks zijn hoge prijs blijft Bitcoin de meest favoriete cryptocurrency om te kopen; grotendeels omdat het de oudste cryptovaluta is, dus de meest betrouwbare.

Dat gezegd hebbende, Bitcoin is ook de meest vluchtige cryptocurrency, misschien zelfs de meest vluchtige financiële activa.

Merk op dat de prijzen van Bitcoin altijd cycli doorlopen. Op het moment dat dit artikel werd geschreven, is Bitcoin $ 16.299 per munt waard, wat een enorme winst is vergeleken met de beruchte prijsdaling van 2018 toen de prijzen daalden tot $ 5.938,18. Dit kan helaas nog een keer gebeuren. Wanneer? Wie weet! Maar het is iets om in gedachten te houden.

Zelfs als u niet besluit om Bitcoin te kopen, u moet het goed in de gaten houden, aangezien de prijsbewegingen meestal een domino-effect hebben op andere cryptocurrencies.

Heeft u overwogen om te kopen? BTC?

3. Rimpel (XRP)

Ripple is een andere geweldige crypto om te kopen. Ripple wil een haalbaar middel zijn voor banktransacties. Om preciezer te zijn, met Ripple zou iemand een betaling aan een andere persoon in de ene valuta kunnen doen en zij zouden deze in een andere ontvangen.

Rimpeling zou kunnen fungeren als een brug tussen de crypto-industrie en de bankwereld. Ripple kan instellingen helpen blockchain-technologie en cryptocurrency over te nemen – iets dat aantoonbaar al gebeurt.

Als banken Ripple volledig toepassen op hun transacties, kunnen handelaren die Ripple aanhouden er aanzienlijk van profiteren.

Dat gezegd hebbende, moeten we opmerken dat een groot deel van de cryptocurrency-wereld Ripple heeft gemeden vanwege zijn poging om samen te werken met banken, die voor hen de doodsvijanden zijn van cryptoliefhebbers..

Hoeveel zal Ripple waard zijn in 2021 en daarna?

Heeft u overwogen om te kopen? XRP?

4. Litecoin (LTC)

Litecoin is een andere populaire crypto die u zou moeten overwegen om te kopen.

Beschouwd als een kloon van Bitcoin, Litecoin was ooit de op een na meest verhandelde munt, vooral voordat Ethereum en Ripple kwamen.

Hoewel Litecoin momentum heeft verloren sinds de oorspronkelijke release in 2011, is het nog steeds een zeer gerespecteerde naam en een van de meest algemeen aanvaarde cryptocurrencies voor betalingen en transacties..

In sommige opzichten, Litecoin houdt dingen simpel, wat in zijn voordeel kan werken en kan meer en meer handelaren en investeerders aantrekken.

Heeft u overwogen om te kopen? LTC?

5. EOS (EOS)

Als u op zoek bent naar een geweldige munt om te kopen, overweeg dan EOS. EOS blijft concurreren met Ethereum om de nee te nemen. 1 plek voor slimme contracten en dApps. In feite in de afgelopen jaren, EOS heeft de grootste community van dApps-gebruikers gekregen.

Wat maakt EOS opvallend is het vermogen om het probleem van schaalbaarheid te omzeilen door horizontale schaalvergroting toe te passen in plaats van traditionele verticale schaalvergroting.

Met andere woorden, naarmate het systeem groeit, zullen in plaats van de rekenkracht te vergroten, meer knooppunten (ook wel machines genoemd) aan de vergelijking worden toegevoegd. We zullen natuurlijk moeten afwachten of deze methode echt nuttig kan zijn.

Ondertussen blijft EOS een van de meest aantrekkelijke crypto’s om te kopen en verkopen in de wereld van cryptocurrency-handel.

Heeft u overwogen om te kopen? EOS?

investeer in eos

6. Stellair (XLM)

Stellar’s Lumen is gewoon een geweldige cryptocurrency om te kopen.

Let daar op Stellair wordt vaak beschouwd als verreweg het platform dat het dichtst bij Ripple staat. Simpelweg omdat Stellar een harde vork was van Ripple’s XRP, met vergelijkbare functionaliteit of de mogelijkheid om transacties tussen verschillende cryptocurrencies en fiatgeld te vergemakkelijken.

Desalniettemin is Stellar anders dan Ripple. Stellar heeft zijn eigen code. Bovendien is het belangrijkste doel om volledig open-source te zijn om individueel gebruik en cryptohandel te vergemakkelijken.

Als zodanig, Stellar is meer een hulpmiddel voor de mensen en minder een hulpmiddel voor de banken, waardoor het de genegenheid wint van veel handelaren in de cryptogemeenschap.

Heeft u overwogen om te kopen? XLM?

7. Cardano (ADA)

Hoewel Cardano relatief nieuw is, lijdt het geen twijfel dat Cardano een gerenommeerde kanshebber is voor Ethereum’s plek in de wereld van slimme contracten en dApps.

Wat Cardano onderscheidt, is de tweelagige blockchain​een specifiek voor slimme contracten en een andere voor financiële transacties. Deze tweelaagse blockchain, genaamd ouroboros, zou een mogelijke manier kunnen zijn om het gevreesde probleem van schaalvergroting te overwinnen.

Maar – net als bij andere cryptocurrencies die dit probleem proberen op te lossen – zal de tijd uitwijzen of de strategie van Cardano effectief kan zijn of niet..

Dat moeten we ook opmerken Cardano profiteert van zijn sterke technische en academische ondersteuning, waardoor het een van de beste cryptocurrencies is om te kopen.

Heeft u overwogen om te kopen? ADA?

8. IOTA (MIOTA)

Hoewel IOTA op de een of andere manier in controverse is gehuld, moeten we toegeven dat IOTA misschien wel een van de meest unieke en interessante technologieën op onze lijst is.

In essentie, JOTA gebruikt het IoT (Internet of Things) om betalingen te verwerken. Door het IoT te gebruiken, kan elk apparaat met een Wi-Fi-verbinding betalingen valideren.

Dit maakt betalingen niet alleen goedkoper, maar vermindert ook de hoeveelheid rekenkracht die nodig is.

In feite stopt het unieke karakter hier niet. IOTA kan geheel worden gebruikt als alternatief voor blockchain-technologie dankzij het algoritme de Tangle. Dit algoritme heeft geen miners nodig, wat (in ieder geval voorlopig) betekent dat er geen transactiekosten zijn.

Heeft u overwogen om te kopen? JOTA?

Andere cryptocurrencies om in de gaten te houden

cryptocurrency om naar te kijken

1. Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic is een van de crypto’s die u in de gaten moet houden. Laten we dat in 2016 niet vergeten, Ethereum was onderverdeeld in Ethereum (ETH-munt) en Ethereum Classic (ETC-munt).

Er was een tijd dat mensen dachten dat Ethereum Classic kon wedijveren met Ethereum. Naarmate de tijd verstreek, lijkt het nu een stuk minder waarschijnlijk. Het team achter Ethereum Classic zal trouwens nooit worden geaccepteerd door Buterin en de Ethereum Foundation.

Maar in termen van handel, het kopen en verkopen van Ethereum Classic kan winstgevend blijken te zijn en de moeite waard.

2. Bitcoin Cash (BCH)

Hoewel Bitcoin Cash, het kleine broertje van Bitcoin, hetzelfde lot kan ondergaan als Ethereum Classic, is deze munt zeker het overwegen waard.

In feite mag Bitcoin Cash niet worden beschouwd als een kopie van Bitcoin, aangezien er een belangrijk verschil is tussen de twee; Bitcoin CashDe blokken zijn vier keer groter dan die van Bitcoin. Dit betekent dat miners vier keer zoveel transacties kunnen valideren, transactiesnelheden kunnen verhogen en mogelijk het probleem van schaalvergroting kunnen verminderen.

Geen wonder dat vanaf 2020, Bitcoin Cash behoort tot de top 10 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, volgens CoinMarketCap. Dit alles maakt het een waardevol bezit waar u in 2021 naar moet kijken.

3. Tron (TRX)

Tron is een ander digitaal bezit dat het overwegen waard is, een van de topcrypto’s die dit jaar explodeert.

Tron heeft een interessante niche. Het heeft tot doel geld te verdienen met online-inhoud en derden te verwijderen die profiteren van het hosten van online-inhoud, zoals YouTube, Google en Facebook.

Met Tron ontvangt u als maker van inhoud geld voor wat u publiceert, wat als eerlijk wordt beschouwd. Tron beweert ook 2000 transacties per seconde te kunnen verwerken. De TRX van Tron is dus absoluut een munt die u in de gaten moet houden!

4. Tethering (USDT)

Tether is een van de meest interessante stablecoins die u zou moeten overwegen om te handelen.

We moeten opmerken dat één Tether-munt bijna gelijk is aan één Amerikaanse dollar, en veel handelaren gebruiken Tether om de waarde van hun investeringen vast te houden.

Aangezien een van de belangrijkste redenen waarom Tether is gemaakt, was om grote bedrijven te helpen geld te verplaatsen, lijdt het geen twijfel dat Tether een crypto is waar handelaren naar moeten kijken.

5. Dash (STREEPJE)

Dash is ook een interessante munt waar cryptohandelaren naar moeten kijken. Dash doet mee aan twee cryptoraces: om sneller te zijn dan de rest en om meer privacy te bieden dan zij.

Merk op dat u met Dash twee opties heeft: PrivateSend om anoniem geld te verzenden en InstantSend om direct geld te verzenden.

Interessant is dat Dash steeds populairder wordt, vooral onder handelaren en retailers, omdat het concurreert met gecentraliseerde betalingsplatforms, zoals Visa.

6. Monero (XMR)

Een rivaal van Dash, Monero is een andere privacymunt die het overwegen waard is. Het biedt een versluierd grootboek, wat betekent dat niemand het verzonden bedrag of de deelnemers kan zien.

Maar vanwege de geheimhouding van Monero, deze munt heeft de aandacht getrokken van controversiële groepen, zoals blanke nationalisten, drugshandelaren en hackers (bijv., WannaCry-aanval terug in 2017). Om Monero echt te laten streven, moet het zijn schaduwrijke imago van zich afschudden.

Tot die tijd is Monero absoluut een van de cryptocurrencies waar handelaren naar moeten kijken.

7. Zcash (ZEC)

Zcash is een andere munt die u zou moeten overwegen. Het is gemaakt als een afsplitsing van Bitcoin, en net als Monero en Dash heeft het een focus op privacy (een ongelooflijk moeilijk gebied om in te concurreren).

Zcash gebruikt zero-knowledge protocollen om transacties te valideren, wat betekent dat transacties correct kunnen worden uitgevoerd zonder enige informatie over hen prijs te geven.

Tegelijkertijd heeft Zcash geprobeerd transparant te zijn, waardoor het veel aantrekkelijker wordt voor cryptohandelaren en toezichthouders.

8. Bitcoin SV (BSV)

Bitcoin SV is een van de beste crypto’s om naar te kijken en te verhandelen. Het zal interessant zijn om te zien of deze munt de posities van andere Bitcoin-uitlopers kan bereiken, zoals Litecoin en Bitcoin Cash..

Interessant is dat deze munt de cryptocurrency-gemeenschap heeft verdeeld. Merk op dat de afkorting SV betekent ‘Satoshi-visie​. Bitcoin SV zou dus zo dicht mogelijk bij de ideeën van Satoshi Nakamoto moeten liggen. Voor sommigen betekent dit dat Bitcoin SV dichter bij het besef komt wat cryptocurrency hoort te zijn. Anderen weten het niet zeker en beweren dat Bitcoin de echte Bitcoin is.

Afgezien van zijn visie, Bitcoin SV valt op door zijn enorme blokgroottes die tonnen transacties aankunnen, met een focus op schaalvergroting.

9. Binance Coin (BNB)

Binance Coin is een behoorlijk intrigerende munt. Hoewel Binance Coun in technisch opzicht niets bijzonder unieks aanbiedt, is het een crypto die het overwegen waard is. In feite is het de laatste tijd gemarkeerd als een van de meest stabiele munten.

Binance-munt is exclusief gemaakt om te werken op de Binance-uitwisseling, gebruikers een korting van 25% geven wanneer ze cryptocurrency kopen. De waarde ervan is bijna uitsluitend gekoppeld aan hoe goed het uitwisselingsplatform presteert.

Het is ook vermeldenswaard dat Binance is gevestigd in Hong Kong. Omdat China hard blijft optreden tegen cryptocurrency en Hong Kong, kan dit de komende jaren voor problemen zorgen.

10. Neo (NEO)

Over China gesproken, we moeten vermelden dat Neo een andere potentiële cryptocurrency is die het bekijken waard is. Als Neo erin slaagt om de ketenen van de Chinese crypto-regulering door elkaar te schudden, kan dit uiteindelijk de slimme contractwereld domineren.

Merk op dat Neo enig voordeel heeft ten opzichte van Ethereum, omdat het in veel verschillende en populaire talen kan worden gecodeerd. Ethereum kan daarentegen alleen worden gecodeerd in Solidity, een nieuwe coderingstaal die speciaal is gemaakt voor slimme contracten.

Als zodanig, Neo heeft veel vooruitzichten. Echter, totdat de status is gesorteerd, kan het zijn dat het niet zijn volledige potentieel waarmaakt.

Hoe zit het met de rest?

De wereld van cryptocurrency-handel verandert voortdurend, dus onze lijst is verre van vol en compleet. Er zijn duizenden cryptocurrencies die er zijn, en er zullen er nog veel meer komen. Dus houd je ogen open en kijk uit voor geweldige handelsactiva.

Onthoud gewoon dat er vier primaire gebieden lijken te zijn waar cryptocurrencies en blockchain-platforms naar streven:

 • Om Bitcoin te verslaan. Bitcoin 2.0, Bitcoin Cash, Litecoin en Bitcoin SV mikken op deze plek.
 • Om Ethereum te verslaan. Om een ​​platform te bouwen dat dApps en slimme contracten kan ondersteunen (of ten minste een van de twee).
 • Om Ripple te verslaan. Om de kloof tussen banken en cryptocurrency te overbruggen en transacties naadloos tussen de twee werelden te maken.
 • Om de meeste privacy te bieden. Er is echt geen enkele cryptocurrency die hier de eerste plaats kan claimen, hoewel Zcash, Monero en Dash er allemaal voor vechten.

Crypto’s om koste wat het kost te vermijden

cryptocurrencies om te vermijden

Hoewel er veel populaire crypto’s te koop zijn en nog veel meer waar u naar moet kijken, moeten sommige crypto’s koste wat het kost worden vermeden. Volgens Weiss Crypto-beoordelingen, cryptocurrencies met lage ratings, variërend van E-, E tot E +, moeten worden vermeden. Om dat in perspectief te plaatsen: op het moment van schrijven hebben zowel Bitcoin als Ethereum een ​​B+.

Als u bijvoorbeeld een van deze tegenkomt, blijf dan bij hen vandaan:

 • Uitgestrektheid
 • Komeet
 • Matchpool
 • Mixin
 • Salus
 • PotCoin
 • Novacoin
 • Auroracoin
 • Quark
 • GameCredits
 • Megacoin
 • ATMchain

Houd er rekening mee dat Weiss hun beoordelingen vrij regelmatig bijwerkt, en dat deze lijst zeer snel verouderd kan raken. Houd het in de gaten wanneer u naar nieuwe cryptocurrencies kijkt om te kopen.

Bij het kopen van cryptocurrency

Hoewel het kiezen van een cryptocurrency moeilijk kan zijn, moeten handelaren rekening houden met verschillende complexiteit van cryptohandel. Crypto-handel is niet zoals handelen in aandelen. Terwijl het kopen van aandelen bijvoorbeeld over het algemeen een goed toezicht op de markt vereist, de cryptomarkt is grotendeels volatiel.

Als zodanig zijn er verschillende handelsopties waarmee u rekening moet houden bij het omgaan met cryptocurrency. Interessant is dat de meerderheid van de beleggers er de voorkeur aan geeft een munt tegen een lage prijs te kopen en deze vervolgens op te slaan totdat het een meer winstgevende investering wordt.

Dus om een ​​succesvol handelsplan te ontwikkelen, men moet investeren in goede handelseducatie, handelspraktijken en emotionele zelfbeheersing.

Belangrijkste punten

Als u zich iets uit dit artikel herinnert, maak er dan deze kernpunten van.

 • Bitcoin, Ethereum en Ripple staan ​​nog steeds bovenaan. Hoewel ze met steeds zwaardere concurrentie worden geconfronteerd, behoren ze tot de beste cryptocurrencies om te kopen.
 • Verschillende crypto’s vechten om de nee te zijn. 1 privacymunt. Het is vooral moeilijk om op dit gebied een winnaar aan te duiden, dus houd je ogen open en denk aan munten, zoals Monero, Zcash en Dash.
 • Er zijn nog steeds genoeg cryptocurrencies om koste wat het kost te vermijden. Doe uw onderzoek, wees u bewust van oplichting en zorg ervoor dat de cryptocurrency van uw keuze een veilige investering is.
 • Cryptocurrencies zijn niet zoals aandelen. Ze zijn zeer vluchtig en kunnen op veel verschillende manieren worden gekocht.

Wij van Trading Education kunnen u helpen de kunst van het handelen in cryptovaluta onder de knie te krijgen. Meld u eenvoudig aan voor een van onze handelscursussen om een ​​professional te worden in de wereld van cryptocurrency-handel en blockchain-technologie.

Nu weet u welke cryptocurrencies u moet kopen, bekijken en vermijden. Als je je geïnspireerd voelt om te beginnen met het handelen in cryptocurrency, dan ben je misschien blij dat te weten eToro biedt de mogelijkheid om Crypto-activa te kopen op maximaal 90+ cryptocurrencies. Crypto-handelaren kunnen een gediversifieerde portefeuille opbouwen met de meest populaire munten.

Welke cryptovaluta zou u overwegen te kopen en welke zou u bekijken? Welke cryptocurrency zou je vermijden? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

We hopen dat ons artikel Cryptocurrencies die u kunt kopen, bekijken en vermijden was nuttig aan jou en bespaarde je wat tijd in je onderzoek.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me