Cryptocurrency in Australië – Topcryptocurrencies om in 2021 in Australië te investeren

Vraagt ​​u zich af welke cryptocurrencies in 2021 het beste in Australië kunnen worden geïnvesteerd? In dit bericht zullen we cryptocurrency-trends onderzoeken om u de komende jaren tien potentieel explosieve cryptocurrencies te bieden..

Wat zijn de top 10 cryptocurrencies om in 2021 in Australië te investeren??

1. Bitcoin (BTC)

2. Ethereum (ETH)

3. Bitcoin Cash (BCH)

4. Rimpel (XRP)

5. Litecoin (LTC)

6. Cardano (ADA)

7. IOTA (MIOTA)

8. TRON (TRX)

9. Stellair (XLM)

10. EOS (EOS)

Top 4 cryptocurrencies om te kopen en verkopen in Australische dollars

Meer informatie over hoe u cryptocurrencies in Australië kunt beleggen

Topcryptocurrency-makelaar in Australië

Belangrijkste punten

Er zijn meer dan 7000 cryptocurrencies en ze blijven elke dag in aantal groeien. Het kiezen van de juiste cryptocurrency om te investeren is een van de essentiële factoren om een ​​uitstekend rendement op de investering te behalen.

Als u uit Australië komt en op zoek bent naar de juiste cryptocurrency om te investeren, bent u op het juiste moment op de juiste plek. In dit artikel hebben we de top 10 cryptocurrencies vermeld om in 2021 in Australië te investeren, zodat je een idee hebt waar je moet beginnen.

Warren Buffet heeft twee regels over beleggen: "Regel nr. 1: verlies nooit geld. Regel nr. 2: vergeet regel nr. 1 nooit".

En we zijn hier om ervoor te zorgen dat u geen geld verliest door ongeschikte investeringen. Hoewel 7000 is inderdaad een aanzienlijk aantal, als het gaat om investeren in cryptocurrencies in Australië, gaan mensen meestal met de meest gerenommeerde munten. Er zijn verschillende factoren waarom iemand zou kiezen voor een gerenommeerde cryptocurrency, maar de belangrijkste reden is veiligheid.

Laten we onszelf echter niet voor de gek houden. Vaak zijn nieuwe munten degene die het meest groeien. Investeren in hen blijkt dus de juiste beslissing, ondanks het gebrek aan zekerheid.

Bovendien was 2020 een dwangmatig jaar wat betreft cryptocurrencies. Met halvering die plaatsvond in mei en met het uitbreken van de coronavirus-pandemie, is de vluchtigheid naar voren gekomen. Als gevolg van de pandemie van het coronavirus stortten de prijzen van cryptovaluta omlaag, maar herstelden ze zichzelf.

Houd er rekening mee dat Bitcoin-halvering om de vier jaar plaatsvindt, en dit is drie keer voorgekomen in de geschiedenis van cryptocurrencies. Meestal groeien cryptocurrencies daarna drastisch in waarde.

En dit is de belangrijkste reden waarom 2021 een jaar zou kunnen zijn waarin cryptocurrencies zullen exploderen. Experts voorspellen een aanzienlijke groei van de waarde van cryptocurrencies en grote bedrijven investeren enorme hoeveelheden geld in cryptocurrencies, wat een teken is van wat komen gaat.

Blijf dus op de hoogte en blijf het artikel lezen om erachter te komen wat de beste munten zijn om in 2021 in Australië te investeren.

Wilt u leren handelen in cryptocurrencies? Hier bij Trading Education hebben we de beste cryptocurrency-handelscursussen voorbereid, waar u kunt leren om cryptocurrencies te verhandelen van de meest prominente individuen in de branche.

Wat zijn de top 10 cryptocurrencies om in 2021 in Australië te investeren??

Hier is een overzicht van de top 10 cryptocurrencies die u in 2021 in Australië kunt kopen.

1. Bitcoin (BTC)

Marktkapitalisatie: $ 302.165.391.228

Praten over cryptocurrencies en het niet noemen van Bitcoin is als praten over delen van de auto en niet over de motor. Bitcoin is een van de beste cryptocurrencies om in Australië te investeren. Het was de eerste cryptocurrency die in 2009 werd uitgebracht en markeerde het begin van het cryptocurrency-tijdperk. Vaak wordt het aangeduid als "een nieuw soort geld". Bitcoin blijft de geprefereerde cryptocurrency om te investeren voor Australiërs.

Bitcoin blijft dit jaar het grootste deel van de tijd rond de $ 10.000, maar volgens experts laten grafieken in de toekomst bullish tekenen zien.

Alistair Milne, Chief Investment Officer van Altana Digital Currency, heeft een grafiek op Twitter gedeeld waarin wordt voorspeld dat Bitcoin in 2021 een prijs van $ 120.000 kan bereiken. Volgens Milne is de grafiek naar de Citibank FX Wire mailinglijst.

Bitcoin bereikte zijn hoogste punt ooit van $ 20.000 in 2017, en het klinkt misschien een beetje overdreven om te zeggen dat het binnenkort de $ 100.000 zal overschrijden. Bitcoin weet echter te verrassen. Dus blijf op de hoogte!

2. Ethereum (ETH)

Marktkapitalisatie: $ 51.507.291.691

Ethereum is een van de beste cryptocurrencies om in Australië te investeren. Met de release van Ethereum is er iets nieuws geïntroduceerd in de wereld van cryptocurrencies; slimme contracten. De introductie van het platform stelde mensen in staat om te creëren ERC-20-tokens.

Ethereum verraste liefhebbers van cryptocurrency toen het op 2 september $ 480 bereikte, wat eigenlijk de hoogste prijs was voor 2020.

Ontwikkelaars kunnen apps op het netwerk bouwen via de Ethereum-blockchain. Dit worden in cryptotaal ook wel dApps genoemd; gedecentraliseerde apps. Een cruciale ontwikkeling recentelijk is de groei van DeFi wat staat voor "gedecentraliseerde financiering". Dit kan worden beschouwd als een extra ontwikkeling van de dApps.

DeFi-bedrijven zijn serviceproviders die bijvoorbeeld kredietdiensten aanbieden op de Ethereum-blockchain waarbij alleen een smart contract nodig is voor export.

Volgens DigitalCoin tegen mei 2021 zal de prijs van Ethereum ongeveer $ 1.040 bedragen.

Vitalik Buterin ontwikkelde Ethereum in 2015 en werd populair in 2017 toen de waarde van $ 10 tot bijna $ 900 bedroeg.

3. Bitcoin Cash (BCH)

Marktkapitalisatie: $ 4.630.146.203

Bitcoin Cash is een van de meest geprefereerde cryptocurrencies om in Australië te investeren. Bitcoin Cash is een vork van Bitcoin die is gemaakt in 2017 en wordt soms Bcash genoemd.

Bitcoin Cash is een elektronisch geldsysteem dat ernaar streeft wereldwijd geld te worden met snelle betalingen, lage kosten, privacy en een hoge transactiecapaciteit (grote blokken).

Volgens Primexbt in januari 2022 zal Bitcoin Cash naar verwachting ongeveer $ 318 kosten, en tegen het einde van 2021 zal het $ 405 zijn.

In 2017 was er bezorgdheid over de schaalbaarheid van Bitcoin en werd Bitcoin Cash gecreëerd als een harde vork om de missie van Bitcoin als een "peer-to-peer elektronisch betalingssysteem". Het doel van Bitcoin Cash is om te schalen, zodat het kan voldoen aan de wereldwijde vraag naar digitale betalingen.

4. rimpel (XRP)

Marktkapitalisatie: $ 12.393.914.767

Ripple is niet alleen een cryptocurrency. Het is een digitaal activum dat is gebouwd voor betalingen. Het unieke aan Ripple is dat het een toestemmingsloze en gedecentraliseerde blockchain-technologie is die transacties binnen 3-5 seconden kan afwikkelen.

Ripple staat bekend om zijn lage prijs, waardoor het voor iedereen met een klein budget mogelijk is om bij te dragen aan Ripple. Dit maakt XRP eigenlijk een uitstekende investeringsmogelijkheid voor mensen die kleine bedragen willen investeren.

Volgens Crypterium met blockchain-technologie die meer erkenning krijgt en XRP zijn huidige positie op de markt behoudt of verbetert, is het haalbaar om bewegingen boven de $ 2-grens te zien in 2021, vooral als de institutionele interesse blijft groeien..

Ripple-prijsvoorspellingen: hoeveel zal Ripple waard zijn in 2021 en daarna?

5. Litecoin (LTC)

Marktwaarde: $ 4.451.393.965

Litecoin is een van de meest prominente cryptocurrency om in Australië te verhandelen. Litecoin werd in 2011 uitgebracht door Charle Lee, een voormalig technisch directeur bij Coinbase en het is slechts een spin-off van Bitcoin. Litecoin kreeg veel erkenning in november 2013 toen het een enorme groei doormaakte, inclusief een sprong van 100% binnen 21 uur.

Litecoin staat bekend om zijn snelle transacties die erop gericht zijn elke 2,5 minuut een blok te verwerken, terwijl Bitcoin dit elke 10 minuten doet.

Hoewel Litecoin een cryptocurrency lijkt met een rustig karakter, is de community actief, wat een mooie toekomst belooft voor de altcoin. Volgens CoinSwitch tegen 2021 zou de prijs van Litecoin $ 600 kunnen bereiken. Dit zijn totaal nieuwe hoogten voor de altcoin.

6. Cardano (ADA)

Marktkapitalisatie: $ 3.192.136.382

Cardano werd uitgebracht in 2015 en het is een proof-of-stake blockchain-platform. Cardano is een gestaag evoluerende technologie die slimme handelaren en investeerders heeft aangetrokken. Het is cryptocurrency ADA heeft iedereen in Australië en wereldwijd verrast met zijn positieve prestaties.

Cardano heeft een toegewijd team achter dat aan het bouwen is "een gedecentraliseerde toekomst zonder tussenpersonen, waarbij de macht wordt teruggegeven aan het individu".

Vanaf Muntenmarktdop, Cardano staat momenteel op $ 0,10. Volgens Primexbt, een nieuwe prijsstijging kan Cardano oplopen tot $ 2,18. Vervolgens wordt een terugval voorspeld naar een dieptepunt van $ 0,10 voordat 2023 arriveert.

7. IOTA (MIOTA)

Marktwaarde: $ 703.892.418

IOTA gebruikt een gerichte acyclische grafiek genaamd Tangle om transacties op te slaan in zijn grootboek. IOTA is ontworpen om transacties tussen machines en apparaten in het Internet of Things (IoT) -ecosysteem vast te leggen en te voltooien.

Bij IOTA geloven ze dat Tangle sneller en efficiënter is dan typische blockchains die voor andere cryptocurrencies worden gebruikt.

IOTA bereikte zijn hoogste punt ooit van $ 5,25 op 19 december 2017. Op dit moment is de prijs van IOTA $ 0,25.

Volgens Muntenwitch, IOTA kan omhoogschieten en in 2023 $ 5,62 bereiken. Daarom lijkt investeren in IOTA in 2021 de juiste beslissing om te nemen, met goede kansen op een uitstekend rendement op de investering..

8. TRON (TRX)

Marktkapitalisatie: $ 1.825.286.288

TRON is een ander blockchain-gebaseerd platform dat tot doel heeft een wereldwijd entertainmentsysteem voor digitale inhoud te bouwen. Deze munt is gemaakt om de manier waarop inhoud en publicaties worden gepubliceerd te veranderen. Het werd in 2017 gevonden door de Chinese ondernemer Justin Sun. Zijn cryptocurrency TRX blijft een van de favoriete om in Australië te investeren.

TRX registreerde zijn hoogste punt ooit op $ 0,23 op 5 januari 2018. Op dit moment is de prijs van TRX $ 0,025.

TRX is een van de meest stijgende munten, en volgens Muntenwitch, het heeft een groot potentieel om in de nabije toekomst op de markt te groeien. Tegen 2023 wordt voorspeld dat de TRON-prijs $ 0,54 zal bedragen.

De prijs van TRX is afhankelijk van de acceptatieratio van zijn op blockchain gebaseerde platform – TRON. Dus naarmate meer organisaties de technologie adopteren, wordt de munt waardevoller.

9. Stellair (XLM)

Marktkapitalisatie: $ 1.695.085.952

Stellar werd in 2014 gelanceerd door Jed McCaleb, oprichter van Mt. Gox en mede-oprichter van Ripple, samen met voormalig advocaat Joyce Kim. Stellar is anders bekend als de "Geheim Bitcoin-project" want zo belde McCaleb eerst de website waar hij op zoek was naar alfatesters.

Het oorspronkelijke bezit, de cryptocurrency, heet Lumen (XLM). XLM drijft het Stellar-netwerk en al zijn operaties aan, vergelijkbaar met hoe ether (ETH) het Ethereum-netwerk aandrijft.

De prijs van Stellar is momenteel $ 0,08, en het lijkt misschien veel te laag, maar volgens Digitalcoin tegen november 2021 zou de prijs van Stellar kunnen stijgen tot $ 0,21.

Stellar is een van die munten met een lage prijs, maar zoals we aan het begin van het artikel al zeiden, zijn niet altijd de meest gerenommeerde munten de beste om in te investeren. Stellar kan ons de komende jaren dus allemaal verrassen..

10. EOS (EOS)

Marktkapitalisatie: $ 2.371.458.834

Hoewel prominente cryptocurrencies zoals Bitcoin de meeste voorkeur genieten van Australiërs om in te investeren, worden munten zoals EOS niet weggelaten. EOS is een slim contractplatform dat tot doel heeft transactiekosten te elimineren en ook miljoenen transacties per seconde afhandelt.

Het besloten bedrijf block.one heeft op 1 juni 2018 een open-source software uitgebracht die EOS-tokens begint aan te bieden. Bij EOS willen ze de krachtigste infrastructuur zijn voor gedecentraliseerde applicaties.

De prijs van EOS bedraagt ​​momenteel $ 2,53. Op 29 april 2018 bereikte EOS zijn hoogste punt ooit van $ 22,71. Volgens PrimeXBT, De prijs van EOS kan opnieuw een opmerkelijk krachtige uitbarsting ondergaan, waardoor een nieuw record van bijna $ 100 per EOS in 2021 of 2022 wordt bereikt.

Top 4 cryptocurrencies om te kopen en verkopen in Australische dollar

1. Bitcoin naar Australische dollar – BTC / AUD

bitcoin in Australië

Met BTC / AUD kunt u Bitcoin in Australische dollars kopen en verkopen.

Bitcoin kopen en verkopen in Australië

Als u een Australiër bent en Bitcoin wilt kopen en verkopen, heeft u geluk. U kunt bitcoin kopen en verkopen in AUD. Handelaren die denken dat de prijs van Bitcoin zal stijgen ten opzichte van de AUD, willen misschien een longpositie openen en kopen, terwijl degenen die het tegenovergestelde denken, een shortpositie openen en verkopen..

Mocht u in Bitcoin / Australische dollar investeren?

Handel in Bitcoin naar Australische dollar

2. Ethereum Classic naar Australische dollar – ETC / AUD

ethereum klassieker

Met ETC / AUD kunt u Ethereum Classic in Australische dollar kopen en verkopen.

Hoe Ethereum Classic in Australië te kopen en verkopen

Australiërs kunnen ETC in hun eigen valuta kopen en verkopen, ETC / AUD-paren kopen en verkopen op basis van het feit of u denkt dat de ETC-prijs zal stijgen ten opzichte van de AUD.

Moet u investeren in Ethereum Classic / Australian Dollar?

Verhandel Ethereum Classic naar Australische dollar

3. Ripple naar Australische dollar – XRPAUD

rimpel in Australië

Met XRPAUD kunt u Ripple in Australische dollar kopen en verkopen.

Koop en verkoop Ripple in Australië

Dit is het valutapaar dat de prijs van elke Ripple-munt in de Australische dollar vertegenwoordigt.

De XRP wordt inderdaad beïnvloed door hoe goed andere cryptocurrencies wereldwijd worden verhandeld, en door de acceptatie ervan door toonaangevende financiële instellingen..

Open een longpositie om deze munten te kopen of een shortpositie om ze te verkopen op basis van hun voorspelde prestatie en uw oordeel.

Mocht u in Ripple / Australische dollar investeren?

Verhandel Ripple naar Australische dollar

4. Ethereum naar Australische dollar – ETH / AUD

ethereum in Australië

Met ETH / AUD kunt u Ethereum in Australische dollar kopen en verkopen.

Koop en verkoop Ethereum in Australië

ETHAUD is het valutapaar dat de prijs van elke Ethereum-munt in Australische dollars vertegenwoordigt. Ethereum is de tweede populaire cryptocurrency in Australië en wereldwijd. De Australische dollar (AUD) is de officiële munteenheid van Australië. Beide munten zijn populair, waarbij de ETH als tweede na Bitcoin wordt beschouwd wat betreft marktkapitalisatie en de AUD een van de belangrijkste wereldwijde reservevaluta is.

Handelaren die voorspellen dat de prijs van Ethereum zal stijgen, kunnen een longpositie openen en ETCAUD kopen, en degenen die anders denken, kunnen een shortpositie openen en ETCAUD verkopen.

Mocht u in Ethereum / Australische dollar investeren?

Verhandel Ethereum naar Australische dollar

Belangrijkste punten

  • Het kiezen van de juiste cryptocurrency om op het juiste moment te investeren, is de sleutel tot het maken van inkomsten.
  • Bitcoin en ethereum blijven de belangrijkste cryptocurrencies om in Australië te investeren.
  • Bitcoin-halvering zou de komende jaren kunnen leiden tot een prijsstijging van cryptocurrency.
  • De waarde van Ethereum zal naar verwachting groeien en tegen het einde van 2021 $ 1040 bereiken.
  • De prijs van EOS zal naar verwachting in 2022 $ 100 bereiken.
  • Australische handelaren kunnen de beste cryptocurrencies in Australische dollar kopen en verkopen

Meer informatie over hoe u cryptocurrencies in Australië kunt beleggen

Nogmaals, er zijn veel cryptocurrencies die u zou kunnen kiezen en waarin u zou kunnen investeren, maar investeren in de juiste is een bepalende factor om uw kansen op succes te vergroten..

Hier bij Trading Education leren we de beste cryptocurrency-investeringsstrategieën en handelstechnieken. Als je het gevoel hebt dat je klaar bent om te beginnen met leren, bekijk dan hier onze handelscursussen.

Het is vermeldenswaard dat de bovenstaande prijsvoorspellingen voor u misschien onrealistisch lijken, maar cryptocurrencies weten ons te verrassen. Laten we dat niet vergeten tijdens de cryptocurrency-boom in 2017, veel mensen waren stomverbaasd en verbaasd.

Topcryptocurrency-makelaar in Australië

Nu weet u wat de beste cryptocurrencies zijn om in Australië te investeren. Dus als u bereid bent om aan uw handelsreis te beginnen, heeft u een cryptocurrency-makelaar nodig.

eToro ondersteunt alle bovengenoemde cryptocurrencies. In totaal kunt u beleggen in cryptocurrency-activa en CFD’s tot maximaal 90+ cryptocurrencies op eToro. Bovendien wordt eToro uitgeroepen tot de beste makelaar in Australië.

eToro heeft een unieke functie voor het verhandelen van kopieën waarmee u een handelaar kunt kopiëren, en alle transacties die ze openen, worden automatisch in uw account geopend met een evenredig percentage van uw toegewezen fondsen.

eToro is een van de veiligste makelaars om te gebruiken omdat elite financiële autoriteiten hun Australische armen in de AU reguleren, en het is een bekend fintech-bedrijf.

Veel landen staan ​​CFD-handel niet toe, maar in Australië kunt u CFD-handel uitvoeren met eToro. eToro AUS Capital Pty Ltd. is de houder van een Australian Financial Services License (AFSL) 491139 uitgegeven door de Australian Securities and Investments Commission (ASIC) en gereguleerd onder de Corporations Act (Commonwealth).

Of u nu nog nooit in cryptocurrencies heeft gehandeld of u bent een ervaren handelaar, maar u wilt uw handelsvaardigheden vormgeven, we hopen dat u dit artikel waardevol en nuttig vond. Als je het leuk vond, geef ons dan een like en deel het voor het geval iemand anders zou willen investeren in cryptocurrencies in Australië.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me