Cryptocurrency Trading UK: ultieme Britse gids voor cryptohandel

Contents

Handelen in cryptocurrency – Hoe te beginnen met het handelen in Crypto in het VK

Wilt u leren handelen in cryptocurrencies in het VK, maar weet u niet waar u moet beginnen? Deze ultieme Britse gids leert u alles wat u moet weten over cryptohandel en beoordeelt de beste cryptomakelaar in het VK.

In 2020 overschrijden de dagelijkse handelsvolumes op de cryptocurrency-markt vaak de grens van £ 70 miljard. De meest populaire verhandelbare crypto-activa zijn Ethereum, Litecoin, Rimpeling en uiteraard – Bitcoin.

Er zijn verschillende manieren waarop u in cryptocurrencies kunt handelen. Crypto-activa kunnen tegen elkaar worden verhandeld, maar worden meestal verhandeld tegen fiatvaluta zoals de Amerikaanse dollar. We leggen alles uit over cryptocurrency-handel in het VK. We behandelen handelsopties in detail in deze gids.

Ten eerste gaan we de belangrijkste informatie onthullen die u nodig heeft om u op weg te helpen met uw inspanningen op het gebied van cryptocurrency-handel. Dit omvat wat cryptocurrency-handel eigenlijk is en hoe het werkt in het VK. We gaan ook wat licht werpen op typen handelsorders, tips, strategieën en hoe u vandaag aan de slag kunt met een Britse cryptocurrency-handelsaccount.

Inhoud

1. Wat zijn cryptocurrencies?

2. Wat is Cryptocurrency Trading UK?

3. Wat houdt handel in cryptovaluta in het VK in??

4. Is het mogelijk om winst te maken bij het handelen in cryptocurrency in het VK??

5. In welke cryptocurrencies kan ik handelen in het VK?

6. Voordelen van de UK Cryptocurrency Trading Scene

7. Nadelen van de Britse cryptocurrency-handelsscène

8. Cryptocurrency Trading UK: strategieën

9. UK Cryptocurrency Trading: mogelijke kosten om te verwachten

10. Cryptocurrency-handel: handelshulpmiddelen en -software

11. Cryptocurrency Trading UK: handelssignaaldienst

12. Toptips voor het handelen in cryptocurrencies

13. Hoe u Cryptocurrency Trading UK start – Tutorial

14. Conclusie

15. Veelgestelde vragen

Wat zijn cryptocurrencies?

Voor het geval u zich niet volledig bewust bent van wat cryptocurrencies zijn – de simpele verklaring is dat het digitale valuta’s zijn. De meest bekende valuta van deze soort is ongetwijfeld Bitcoin. Ten tijde van de oprichting in 2009 was het ‘s werelds eerste cryptocurrency die zijn aanwezigheid sierde.

Crypto-prijsvolgwebsite CoinMarketCap meldde onlangs dat er nu 6.955 cryptocurrencies bestaan. 11 jaar geleden had niemand kunnen voorspellen dat digitale valuta zo enorm populair zouden worden om te verhandelen.

In tegenstelling tot de bankbiljetten en tastbare munten die we gebruiken om dingen ons hele leven te betalen – cryptocurrencies worden niet gemaakt of gedrukt door een overheidsinstantie.

Net als bij virtuele tokens kunt u cryptomunten verhandelen, overboeken en erin investeren zonder dat u een creditcardmaatschappij of zakelijke bank hoeft te gebruiken. Als u een houder bent van cryptocurrency-munten, is de kans groot dat u een virtuele crypto-wallet gebruikt die wordt geleverd met een eigen privésleutel.

Nu er geen twijfel over bestaat dat u begrijpt wat cryptocurrencies zijn, gaan we meteen kijken hoe u ze kunt verhandelen.

Wat is Cryptocurrency Trading UK?

Als u in cryptocurrency handelt, probeert u de toekomstige prijsveranderingen in de relevante markt correct te voorspellen. Net als bij het verhandelen van vrijwel elk actief, koopt en verkoopt u cryptocurrencies in de hoop winst te maken. Simpel gezegd, het doel is om het actief voor meer geld te verkopen dan waarvoor u het hebt gekocht.

Laten we u een voorbeeld geven van hoe dat eruit zou kunnen zien:

 • U bent geïnteresseerd in het handelspaar ETH / USD
 • Dit betekent dat u de prijs van Ethereum verhandelt tegen de Amerikaanse dollar
 • U plaatst een kooporder van £ 350 voor het paar tegen een opgegeven prijs van $ 450
 • Een paar uur later sluit je de positie op $ 480
 • Dit vertegenwoordigt een stijging van 6,6% – dus een inzet van £ 350 leverde je £ 23,10 op

Aan de andere kant zullen sommige Britse cryptocurrency-handelsplatforms u in staat stellen short te gaan. Dit betekent in wezen dat u winst kunt maken, ongeacht of de waarde van het cryptopaar daalt of stijgt – zolang u op beide manieren correct speculeert, natuurlijk.

We gaan verderop op deze pagina meer in detail over cryptocurrency-handelsorders. Cryptocurrency-handel is zeer vergelijkbaar met forex-handel, in de zin dat de markten zijn gebouwd op valutaparen – met name twee valuta’s die met elkaar concurreren.

De wisselkoers van een cryptocurrency-paar kan van seconde tot seconde fluctueren. Als zodanig is het uw taak als Britse cryptohandelaar om de juiste hypothese te maken of u denkt dat de koers zal stijgen of dalen.Dankzij moderne technologie en de toegankelijkheid van internet – in het laatste decennium of zo in het bijzonder – heeft de handel nog nooit zo eenvoudig geweest voor uw gemiddelde Joe Bloggs.

Wat houdt handel in cryptocurrency in het VK in?

Om succesvol te zijn in het verhandelen van crypto-activa, moet u eerst goed begrijpen hoe de markt werkt.

Hoewel er veel variatie is waaruit u kunt kiezen, raden we u aan onze gids te lezen om er zeker van te zijn dat u de ins en outs van het handelen in cryptocurrency begrijpt – om u op de goede weg te helpen..

Door uzelf te informeren over de werking van een actief dat u wilt verhandelen, krijgt u immers een veel betere kans om uw handelsdoelen op de lange termijn te bereiken..

De overgrote meerderheid van de cryptocurrency-paren die worden verhandeld, omvat de Amerikaanse dollar. Dit is geen probleem als handelaar in het VK, omdat u gemakkelijk geld in GBP kunt storten met uw dagelijkse bankpas / creditcard of zelfs een e-wallet zoals Paypal. FCA-makelaar eToro is in dit opzicht bijvoorbeeld een goede optie.

Zoals we al zeiden, moet u proberen te voorspellen of de prijs zal stijgen of dalen om winst te maken.

Laten we eens kijken wat cryptocurrency-handel in het VK inhoudt, evenals enkele van de fijnere details, zoals paarcategorieën.

Verhandelbare cryptoparen

Britse cryptocurrency-handelsplatforms hebben de neiging om paren in 2 verschillende categorieën op te splitsen. Dit creëert een universele manier om onderscheid te maken tussen hun kwaliteiten.

We gaan beginnen met Crypto to Cross Pairs.

Cryptocurrency Cross-Pairs

Kruisparen bestaan ​​bijvoorbeeld uit twee rivaliserende virtuele valuta’s, BTC / ETH (Bitcoin / Ethereum). Hier is Bitcoin de basisvaluta en Ethereum de koersvaluta.

In ons voorbeeld is dit het kruispaar dat u heeft gekozen om te handelen – en hier ziet u hoe die transactie eruit zou zien:

 • Crypto cross pair BTC / ETH staat genoteerd op 32.50
 • In dit voorbeeld krijgt u voor elke Bitcoin 32,50 aan Ethereum
 • U moet speculeren of deze prijs zal stijgen of dalen

Als u met name nieuw bent in het handelen in cryptocurrencies, dan vindt u, eerlijk gezegd, crypto-kruisparen misschien een beetje te ingewikkeld. Sommige newbie-handelaren vinden het moeilijk om verliezen en winsten te berekenen, grotendeels vanwege het ontbreken van een bekende valuta (zoals het Britse pond of de Amerikaanse dollar).

Zoals we al zeiden, wordt ‘echt’ geld ook wel ‘fiat’ genoemd. Met dat in gedachten gaan we cryptocurrency doorlopen naar fiat-paren en hoe die handel werkt.

Fiat-naar-cryptocurrency-paren

Zoals je misschien al geraden hebt, omvat een fiat-naar-cryptocurrency-paar steevast een fiat-valuta (denk bijvoorbeeld aan USD of GBP) – en natuurlijk één cryptocurrency, zoals Ethereum.

Op dezelfde manier worden activa zoals olie en goud meestal genoteerd in Amerikaanse dollars – fiat-to-crypto-paren worden vaak ook in USD uitgedrukt. Een erg populaire manier om in deze paren te handelen is via CFD’s (Contract For Difference).

Over het algemeen hebben beleggers door gebruik te maken van CFD’s toegang tot krappe spreads en in de meeste gevallen zonder provisie. Je hebt ook toegang tot een hefboomwerking van maximaal 1: 2, die we later behandelen.

Laten we u een voorbeeld geven van hoe fiat-naar-crypto-paren werken:

 • Laten we veronderstellen dat u geïnteresseerd bent in het verhandelen van Ethereum tegen de Amerikaanse dollar
 • Dit paar wordt geïllustreerd als ETH / USD
 • Uw Britse online makelaar geeft een paarprijs van $ 300 aan
 • U denkt dat het paar ondergewaardeerd is
 • Met dat in gedachten plaatst u een kooporder ter waarde van £ 1.000
 • Een paar dagen later wordt ETH / USD geschat op $ 350
 • Hier is de prijs van het paar met 14,28% gestegen
 • Uw voorspelling was correct, dus u maakt een ‘verkoop’ order
 • Uw winst van 14,28% plus uw oorspronkelijke inzet van £ 1.000 komt nu overeen met £ 1.142,50
 • U hebt met deze transactie een winst van £ 142,50 gemaakt

We gebruikten Ethereum ten opzichte van de Amerikaanse dollar in ons scenario, maar er zijn tal van andere fiat-valuta’s en cryptocurrencies om uit te kiezen.

Enkele voorbeelden van dit type paar zijn als volgt:

 • ETH / GBP (Ethereum / Britse pond)
 • BTC / JPY (Bitcoin / Japanse yen)
 • XRP / USD (Ripple / Amerikaanse dollar)
 • En nog veel meer

Lees meer: ​​5 populaire cryptocurrencies om te kopen en verkopen in Britse ponden

UK Crypto-handelsorders

Om te beginnen met het handelen in cryptocurrencies, moet u eerst een paar kiezen om te handelen. Zoals u kunt zien aan de hand van onze bovenstaande voorbeelden, zijn er veel om uit te kiezen.

Wanneer u uw cryptopaar heeft geselecteerd en u zich klaar voelt om de sprong te wagen, moet u uw makelaar vertellen hoe u verder moet gaan – door middel van het plaatsen van een bestelling.

In dit gedeelte van onze gids voor het verhandelen van cryptovaluta’s in het VK, zullen we de verschillende ordertypes doornemen die u kunt instellen via het door u gekozen handelsplatform..

Bestellingen kopen en verkopen

We hebben gezegd dat u moet voorspellen of een cryptopaar later in waarde zal stijgen of dalen. We hebben u ook verteld dat deze prijs per seconde kan verschuiven. Een van de belangrijkste drijvende factoren in de waarde van een actief is immers vraag en aanbod.

Koop- en verkooporders zijn iets dat u regelmatig zult uitvoeren bij het verhandelen van cryptoparen.

Hier is een voorbeeld van hoe ‘koop’ en ‘verkoop’ orders verlopen, te beginnen met een ‘verkoop’ order:

 • Stel dat u geïnteresseerd bent in het verhandelen van crypto cross pair BTC / JPY
 • U voorspelt dat de prijs van het paar zal dalen
 • Met dit in gedachten plaatst u een order om te ‘verkopen’
 • Laten we ons daarentegen voorstellen dat u het tegenovergestelde denkt
 • Dit betekent dat u vermoedt dat de waarde van BTC / JPY zal stijgen
 • In dit scenario plaatst u een ‘koop’ bestelling

Limietorders en marktorders

Naast het gebruik van koop- en verkooporders, zijn er andere orders die uw handelsstrategieën kunnen verbeteren.

Laten we het verschil uitleggen tussen marktorders en limietorders, en wanneer u ze zou kunnen gebruiken bij het handelen in cryptocurrency in het VK.

 • Laten we zeggen dat het cryptopaar dat u wilt verhandelen, geprijsd is op £ 235
 • U wilt een transactie aangaan tegen een specifieke prijs, bijvoorbeeld £ 220
 • Dit is wanneer u een ‘limiet’ bestelling moet plaatsen
 • Wanneer uw richtprijs van £ 220 is bereikt, zal uw makelaar uw order tegen die prijs uitvoeren

Nu, in het geval van een ‘marktorder’

 • Mocht u willen dat uw order wordt uitgevoerd tegen de gangbare marktprijs
 • U plaatst een ‘markt’ order
 • Uw makelaar voert uw bestelling uit tegen de eerstvolgende beschikbare prijs

In het geval van limietorders zijn deze orders, vanwege de prijsspecifieke aard van de transactie, beter geschikt voor handelsstrategieën op korte termijn. Vooral vanwege het feit dat u in wezen een zeer specifieke instapstrategie en een uitstapplan creëert. Het is belangrijk om te onthouden dat de bestelling blijft zoals deze is totdat uw richtprijs is bereikt.

Stop-loss-orders en take-profitorders

Stop-loss en take-profit orders worden beschouwd als een soort risicobeheerstrategie binnen de Britse cryptocurrency-handelsgemeenschap. Hoewel ze niet verplicht zijn, zijn deze orders buitengewoon nuttig in uw situatie om uw verliezen te beperken en uw winsten vast te leggen.

Met dat in gedachten gaan we u een paar voorbeelden geven om de mist te verwijderen over wat ze zijn – en ook wanneer ze kunnen worden gebruikt.

Laten we beginnen met stop-loss-orders, zie hieronder een voorbeeld:

 • Laten we ons voorstellen dat u handelt ETH / GBP
 • U plaatst een kooporder van £ 2.000
 • Het maximale bedrag dat u bereid bent te verliezen, is 10% van uw investering
 • U besluit een stop-loss order te plaatsen van £ 1.800
 • De waarde van ETH / GBP daalt tot £ 800
 • Omdat u een stop-loss order heeft geplaatst, sluit uw broker uw transactie voor die prijs

Als u verdergaat met take-profit-orders, is dit een geweldige order om uw handelswinsten automatisch vast te leggen. Hieronder vindt u een praktisch voorbeeld van hoe en wanneer een take-profit order zou worden gebruikt:

 • Laten we aannemen dat u in ETH / GBP handelt
 • De ETH / GBP-kooporder is £ 1.500
 • Uw doel met deze transactie is om 15% winst te behalen
 • Met uw winstdoelen in gedachten plaatst u een take-profit order voor £ 1.725
 • Mocht de waarde van ETH / GBP £ 1.725 bereiken, dan zal uw broker de positie onmiddellijk sluiten

Zoals we hebben gezegd, biedt het gebruik van deze orders uw handelsinspanningen een aantal broodnodige schadebeperking en de mogelijkheid om weg te lopen van een positie in winst als u niet uw apparaat bent..

Niet alleen dat, maar het elimineert de noodzaak voor u om uw transacties handmatig te sluiten, aangezien de order door uw makelaar wordt uitgevoerd op een door u bepaald punt. Hierdoor heeft u meer controle over uw eigen risicomanagement.

Is het mogelijk om winst te maken bij het handelen in cryptocurrency in het VK??

handelen in cryptocurrency in het VK

Ja, het is mogelijk om geld te verdienen door gebruik te maken van een Britse cryptocurrency-handelssite. Er zijn echter geen garanties. Alle transacties brengen een zeker risico met zich mee.

Dat gezegd hebbende, zijn er enkele nuttige strategieën waarvan u kunt profiteren om u de beste kans op succes te geven.

Laten we eens kijken hoe u mogelijk winst kunt maken door ‘long’ en ‘short’ te gaan wanneer u online in cryptocurrency handelt.

Voorbeeld 1: Long gaan op ETH / USD, gebaseerd op de waardestijging van het paar

 • ETH / USD is genoteerd op $ 400
 • U besluit een aankooporder van £ 500 te plaatsen
 • Een paar uur later staat ETH / USD op $ 420
 • De nieuwe prijs illustreert een stijging van 5%
 • Met dit in gedachten plaatst u een order om te verkopen
 • Uw € 500 is gestegen naar € 527,75 – wat een winst betekent van € 27,75

Voorbeeld 2: short gaan BTC / USD, gebaseerd op de dalende waarde van het paar

 • Laten we zeggen dat BTC / USD maandag wordt gewaardeerd op $ 15.000
 • U besluit een verkooporder van € 500 te plaatsen
 • Op donderdag wordt BTC / USD geschat op $ 12.000
 • Deze prijsverschuiving laat zien dat het paar met 20% is gedaald
 • Omdat je short ging op BTC / USD – je hebt het correct voorspeld
 • U plaatst nu een kooporder om de transactie te sluiten.
 • U heeft uw initiële inzet van £ 500 omgezet in £ 600 – wat betekent dat u £ 100 winst hebt gemaakt (20%).

Het is absoluut noodzakelijk dat u niet vergeet dat als u mogelijk wordt onderworpen aan nachtelijke financieringskosten om uw cryptocurrency-handel langer dan een dag open te houden. We gaan later de vergoedingen bespreken. Dit komt doordat de meeste cryptocurrency CFD-handelsplatforms in het VK een kleine dagelijkse vergoeding in rekening brengen – controleer dit dus altijd voordat u zich aanmeldt.

In welke cryptocurrencies kan ik handelen in het VK?

Zoals we eerder hebben besproken, is Bitcoin de meest bekende van alle cryptomunten. Niet alleen dat, maar het is de meest verhandelde wereldwijd. Als het gaat om het paar BTC / USD – dit biedt het meeste handelsvolume, liquiditeit en de kleinste spreads.

Net als in het geval van forex, hebben cryptocurrencies ook een breed scala aan marktrente en waarde. Een geweldige plek om de actuele waarde van cryptomunten te vinden, is door naar CoinMarketCap of een handelsplatform zoals eToro te gaan..

Aangezien er bijna 7.000 verhandelbare cryptocurrencies zijn, kunnen we onmogelijk ze allemaal opsommen. We hebben er echter een aantal hieronder vermeld voor uw overweging.

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Stellair
 • Binance-munt
 • ZCash
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum Classic
 • Rimpeling
 • JOTA
 • Litecoin
 • EOS
 • Cardano
 • NEO
 • Dash
 • Tron

Alle bovenstaande cryptocurrencies zijn verkrijgbaar bij de Britse makelaar eToro – en kan zonder commissie worden verhandeld. Hoewel ze allemaal geprijsd zijn ten opzichte van de Amerikaanse dollar, biedt eToro ook verschillende paren koersen aan in GBP, EUR, AUS en JPY.

Voordelen van de Britse cryptocurrency-handelsscène

Er zijn enorm veel verhandelbare activa beschikbaar in de online handelsruimte. Tegenwoordig kunt u met één druk op de knop in grondstoffen zoals olie en suiker, forex, aandelen en indices handelen

Laten we met dat in gedachten wat licht werpen op de belangrijkste voordelen van het handelen in digitale valutaparen in met name het VK.

✅ Hefboomwerking toepassen – winst vergroten

Bij het verhandelen van cryptocurrencies via CFD’s, wordt u het gebruik van hefboomwerking aangeboden. Voor degenen die het niet weten, stelt hefboomwerking u in staat om te handelen met meer dan u momenteel heeft – noem het een lening van uw makelaar.

Hefboomwerking wordt geïllustreerd als een ratio. In het VK hebben handelaren bijvoorbeeld toegang tot 1: 2 bij het handelen in cryptocurrencies.

Laten we een voorbeeld geven:

 • U heeft £ 1.000 op uw effectenrekening die u wilt gebruiken om in ETH / USD te handelen
 • Uw makelaar biedt u een hefboomwerking van 1: 2
 • U kunt nu ETH / USD verhandelen met £ 2.000

Mocht u een sterke wens hebben om met iets meer hefboomwerking te handelen, dan bieden sommige offshore handelsplatforms maar liefst 1: 100 – soms meer. Zoals u ongetwijfeld kunt zien in ons voorbeeld hierboven, zou dit uw inzet van £ 1.000 veranderen in een inzet van £ 100.000.

Maar we zouden sterk raden af ​​om een ​​offshore, niet-gereguleerde cryptocurrency-makelaar te gebruiken. In plaats daarvan geven we de voorkeur aan platforms met volledige licentie, FSCS-partners en FCA-gereguleerde platforms zoals eToro.

Het is erg belangrijk op te merken dat hoewel het toevoegen van hefboomwerking uw winst aanzienlijk kan verhogen, het kan ook tegen u werken en uw verliezen vermenigvuldigen..

✅ Handel 24 uur per dag, 7 dagen per week

Alle activa hebben marktopeningstijden. Sommige beurzen zijn bijvoorbeeld alleen doordeweeks geopend tussen 8.00 en 17.00 uur.

Als u op die specifieke markt handelde en u wilt ‘uitbetalen’, zou u waarschijnlijk moeten wachten tot de volgende maandag, wanneer de markten weer opengaan. Dit komt doordat de overgrote meerderheid van de handelsplatforms in het VK klanten niet toestaat om in het weekend in aandelen te handelen.

De cryptocurrency-markten zijn echter 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend voor handel. Als u het idee leuk vindt om te kunnen handelen wanneer u maar wilt, dan zou cryptohandel u in staat stellen om dat te doen.

Klaar om in de cryptomarkt te duiken?

✅ Keuze uit langetermijn- of kortetermijnhandel

Als het op handelen aankomt, is het voor elk van hen – wat betekent dat, aangezien mensen verschillend zijn, handelaren dat ook zijn. Sommige mensen investeren liever op de lange termijn, terwijl anderen er de voorkeur aan geven om op korte termijn te handelen.

We hebben ons tot dusver in deze gids meer gericht op handelsstrategieën op korte termijn, maar het is ook heel goed mogelijk om op de lange termijn in cryptocurrencies te investeren..

Dit is waar de ‘kopen en vasthouden’ -strategie om de hoek komt kijken. Kortom, dit stelt u in staat om uw cryptomunten maandenlang of zelfs jarenlang vast te houden. Als dit iets is waarin u mogelijk geïnteresseerd bent, moet u de bovengenoemde CFD’s volledig omzeilen.

De reden om CFD’s te vermijden bij het gebruik van een langetermijnhandelsstrategie is het feit dat posities gedurende lange perioden tegelijk open blijven staan. Dit type handel brengt dagelijkse financieringskosten met zich mee die oplopen.

Nogmaals, eToro is een goede optie als u wilt investeren in cryptocurrencies zoals Bitcoin en de munten meerdere maanden of jaren wilt behouden. Dit komt omdat – en op voorwaarde dat u niet short gaat of hefboomwerking toepast, eToro u dat toestaat koop Bitcoin commissievrij en zonder nachtelijke financieringskosten.

✅ Koop en verkoop – hoe dan ook winst

Als u ooit eerder in aandelen heeft gehandeld, weet u dat u aandelen koopt omdat u denkt dat de waarde van de aandelen zal stijgen.

Als u correct speculeert, geweldig – u maakt winst. Als u echter in traditionele aandelen belegt, kunt u geen winst maken als de markten de andere kant op gaan.

Als het gaat om handel in cryptocurrency in het VK, kunt u op beide manieren profiteren door te kiezen voor long of short. U moet natuurlijk de richting van de markt correct voorspellen.

Zoals we eerder hebben besproken: als u denkt dat de waarde van een cryptopaar zal dalen, kunt u eenvoudig een verkooporder plaatsen. Die mogelijkheid heb je gewoon niet als je in aandelen belegt.

Nadelen van de Britse cryptocurrency-handelsscène

Nu we de voordelen van cryptocurrency-handel in het VK hebben doorgenomen, is het niet meer dan redelijk dat we ook de nadelen onthullen.

❌ Handelen in niet-gereguleerde valutabeurzen

Als u nieuw bent met het idee van cryptocurrency-handel, dan is de kans groot dat het woord ‘ongereguleerd’ alarmbellen doet rinkelen. Dit is begrijpelijk, maar feit is dat de handel in cryptocurrency in het VK niet ‘gereguleerd’ kan worden – althans niet op dezelfde manier als traditionele markten. Hoewel het Britse regime heeft gezinspeeld op het ontwikkelen van cryptocurrency-specifieke wet- en regelgeving, valt nog te bezien wanneer dit het geval zal zijn..

Het gebrek aan regelgeving op dit gebied is voornamelijk te wijten aan het feit dat het geen fiatvaluta is. Zoals we eerder in meer detail hebben uitgelegd – cryptocurrencies zijn geen wettig betaalmiddel dat is verspreid door een monetaire autoriteit. Dit betekent dat de waarde van crypto-activa wordt bepaald door vraag en aanbod op die specifieke markt.

Aan de andere kant houdt u misschien van het geluid van een ongereguleerde markt, tenslotte vliegen sommige handelaren liever onder de radar.

Er zijn bijvoorbeeld investeerders die hun ID liever niet willen overhandigen, of die toegang willen krijgen tot een superhoge leverage. Sommige handelaren kijken naar offshore brokerplatforms, die niet gebonden zijn aan de strikte limieten van de Britse regelgeving.

Als u, net als wij, regelgeving als een soort vangnet beschouwt, dan raden we u ten zeerste aan om alleen te tekenen tot FCA-goedgekeurde CFD-makelaars. Dit betekent dat uw geld wordt beschermd tot een bedrag van £ 85.000 via de FSCS – mocht het platform instorten.

Niet alleen dat, maar het crypto CFD-handelsplatform in kwestie zal door hoepels zijn gesprongen om een ​​licentie te krijgen.

❌ Potentieel ultrahoge volatiliteit

Handelen in cryptovaluta kan zeer volatiel zijn, vooral als het gaat om paren die als minder liquide worden beschouwd. Digitale valuta’s kunnen op één handelsdag met meer dan 10% fluctueren.

Dit is waar de eerder genoemde reeks bestellingen erg handig kan zijn. Bijvoorbeeld – stop met verlies en neem winstorders aan om uw verliezen te verzachten, wat betekent dat u eventuele winsten kunt vastleggen – zonder dat u de order op een hoogtepunt handmatig hoeft uit te voeren.

Aan de andere kant snakken doorgewinterde cryptocurrency-handelaren eigenlijk naar volatiliteit, omdat dit volop kansen biedt om grotere winsten te behalen.!

Cryptocurrency Trading UK: strategieën

strategieën voor cryptocurrency-handel in het VK

Inmiddels zou je volledig gewapend moeten zijn met alle informatie die je nodig hebt – in termen van hoe cryptocurrency-handel in het VK werkt.

Maar dat is niet alles, achter elke goede cryptocurrency-handelaar zit een goede strategie – of meerdere. Hieronder hebben we enkele van de meest bruikbare en populaire strategieën beschreven die tegenwoordig door cryptohandelaren worden gebruikt.

Marktcorrecties gebruiken

Marktcorrecties worden in alle markten gebruikt en kunnen dagen, weken of zelfs enkele maanden tegelijk duren. In wezen is het wanneer een trend (in beide richtingen) tijdelijk wordt ‘gestopt’.

Om u een voorbeeld te geven:

 • Laten we zeggen dat BTC / ETH de afgelopen weken een opwaartse trend heeft doorgemaakt – met een winst van 30%,
 • Deze opwaartse beweging zou onmogelijk eindeloos met die snelheid kunnen doorgaan
 • Grootschalige investeerders zullen immers op een gegeven moment hun winsten verzilveren
 • Wanneer ze dat doen, zal de prijs van BTC / ETH tijdelijk in de andere richting bewegen

De reden dat BTC / ETH in de tegenovergestelde richting ging, is omdat het aantal verkopers groter was dan het aantal kopers. Nogmaals, vraag en aanbod hebben een directe impact op de waarde van elk cryptocurrency-paar.

De eerder genoemde markercorrectie is geen indicatie van de ondergang van de opwaartse trend op dit pair. In feite duidt het simpelweg op een korte onderbreking. Daarom zou u kunnen besluiten om een ​​‘koop’ order te plaatsen wanneer de marktcorrectie op de BTC / ETH wordt uitgevoerd. Met deze actie kunt u tegen een lagere prijs meedoen aan de stijgende trend.

Strategie voor swingtraden

Veel handelaren in cryptocurrency in het VK maken gebruik van swing trading. Het is geweldig voor nieuwe handelaren, maar ook voor mensen die er de voorkeur aan geven om op korte termijn te handelen.

Het idee met swing trading is om cryptoparen te kopen en verkopen wanneer en wanneer je nieuwe trends ziet. Trends in cryptovaluta kunnen uren tot weken duren. In tegenstelling tot daghandelstrategieën, kunt u een transactie dagen of zelfs weken achter elkaar open houden.

BTC / USD zou bijvoorbeeld gedurende een lange tijd in een opwaartse of neerwaartse trend kunnen blijven. Als het gevoel is dat BTC / USD bullish is, zou u uw transactie tijdens het opwaartse traject open willen houden.

Mocht de markt aangeven dat de BTC / USD-trend niet langer gunstig is, dan zou u er waarschijnlijk voor kiezen om uw BTC / USD-transactie te sluiten en een ‘verkoop’-order te plaatsen. Door deze order uit te voeren, zorgt u ervoor dat u, als swingtrader, de marktcorrectie op tijd opvangt.

Technische Analyse

Elke ervaren Britse handelaar zal u vertellen dat technische analyse en indicatoren een uitstekende manier zijn om het marktsentiment van cryptoparen te onthullen..

Dit geeft aan of u te maken heeft met een ‘bearmarkt’ of een ‘bullmarkt’. Als het lijkt alsof uw paar in de categorie ‘overbought’ valt, is dit een indicatie dat er een grote kans is dat er een marktcorrectie op handen is..

Het kan vele jaren duren om technische indicatoren volledig onder de knie te krijgen. Door op zijn minst te proberen een goed begrip te krijgen van de belangrijkste tools, zult u het besluitvormingsproces van cryptocurrency-handel in het VK een stuk eenvoudiger vinden..

Hieronder vindt u een lijst met de belangrijkste technische indicatoren die beschikbaar zijn voor cryptocurrency-handelaren. We hebben een korte uitleg van elk type indicator samengesteld, maar houd er rekening mee dat er nog veel meer beschikbaar zijn.

Voortschrijdende gemiddelden

Het overkoepelende doel van een voortschrijdend gemiddelde is om willekeurige prijsverschuivingsruis weg te filteren – wat op zijn beurt helpt om prijstrends af te vlakken. Je hebt een veel betere kans om de koersrichting van een trend in een cryptocurrency-paar te voorspellen door deze indicator te bestuderen.

Er zijn 4 verschillende soorten voortschrijdende gemiddelden:

 • Eenvoudige voortschrijdende gemiddelden
 • Lineair gewogen voortschrijdend gemiddelde
 • Afgevlakte voortschrijdende gemiddelden
 • Exponentiële voortschrijdende gemiddelden

Bollinger-banden

bollinger-bands, crypto-handelsstrategieën

Hoewel er realistisch gezien geen gemakkelijke manier is om te weten welke kant de waarde van een asset zal gaan, kunnen ‘Bollinger-bands’ u zeker helpen situaties te identificeren waarin u waarschijnlijk zult slagen..

 • Deze indicator bestaat uit twee verschillende lijnen.
 • Wanneer de twee dicht bij elkaar komen in de buurt van een voortschrijdend gemiddelde – dit illustreert een lage volatiliteit – met een hoge volatiliteit die later wordt verwacht.
 • Als de lijnen echter van elkaar verwijderd zijn – u kijkt naar een hoge vluchtigheid – met een lage om te volgen.

Zoals je kunt zien, zijn Bollinger-bands een geweldig hulpmiddel voor handelaren die de vluchtigheid van een cryptocurrency-paar proberen te voorspellen..

U kunt andere indicatoren gebruiken in combinatie met Bollinger-banden, zoals BBTrend en BandWidth – op zoek naar entry- en exitpunten met behulp van marktvolatiliteit.

Directionele bewegingsindex

De Directional Movement Index is een combinatie van 3 indicatoren; Minus directionele indicator (-DI), plus directionele indicator (+ DI) en gemiddelde directionele index (ADX).

Het doel van de directionele bewegingsindex is om trends te identificeren. Het verschil tussen deze en sommige andere indicatoren is dat er geen rekening wordt gehouden met de richting van een trend. De richting van een trend wordt bepaald door de eerder genoemde + DI en -DI. Dit betekent dat er voor zowel richting als kracht wordt gezorgd.

Stochastische oscillator

Deze indicator volgt het momentum van de cryptovaluta en vergelijkt de prijsklasse van het digitale activum en de slotkoers gedurende een bepaald tijdsbestek. Als zodanig illustreert de stochastische oscillator voor handelaren wat de groei en kracht van een bepaalde cryptocurrency is.

Voortschrijdend gemiddelde convergentie divergentie

macd, cryptocurrency-handel in het VK

Deze specifieke technische indicator is goed voor zowel nieuwe handelaren als ervaren handelaren. De reden hiervoor is dat het eenvoudig is en sterke signalen geeft.

De voortschrijdend gemiddelde convergentiedivergentie is een andere indicator die zich richt op het volgen van trends, wat betekent dat het een nuttig hulpmiddel is voor verschillende manieren.

Het geeft u niet alleen een goede indicatie van een op handen zijnde trendverandering, maar het kan ook aangeven of het prijsmomentum op korte en lange termijn in dezelfde richting gaat als elkaar..

Relatieve sterkte-index (RSI)

Weten wanneer ze een transactie moeten betreden of verlaten, is al moeilijk genoeg, maar deze technische indicatoren zijn gemaakt om traders te helpen anticiperen op het marktsentiment van het activum..

De Relative Strength Index (RSI) wordt sinds de jaren zeventig veel gebruikt door handelaren om de financiële markten te analyseren. Dit is een andere indicator van momentum op onze lijst – het berekenen van de significantie van recente prijsverschuivingen. Hierdoor kan de technische indicator oververkochte of overgekochte cryptocurrencies (en andere activa) bepalen.

De indicator is enorm populair onder doorgewinterde handelaren in het VK en is uitstekend om u te helpen winstgevende kansen te ontdekken.

UK Cryptocurrency Trading: mogelijke kosten om te verwachten

Behalve liefde en lachen is er niet veel in het leven gratis. Makelaars moeten vergoedingen in rekening brengen om geld te verdienen, het is tenslotte een bedrijf en ze leveren een dienst.

Met dat in gedachten is het belangrijk dat we kosten in rekening brengen waarvoor u mogelijk aansprakelijk bent wanneer u zich aanmeldt bij een online handelsplatform voor cryptocurrency in het VK..

Verspreidt

Bij het verhandelen van cryptocurrency is het cruciaal dat u begrijpt wat een spread is. Om het in termen van de leek te zeggen: de spread is het contrast tussen de koopprijs en de verkoopprijs van een cryptopaar.

Elke makelaar die u een service aanbiedt, zal een spread opnemen in de prijs voor het plaatsen van een handelsorder. De spread wordt vaak in procenten weergegeven, dus zie hieronder voor een voorbeeld hiervan.

 • Laten we zeggen dat u handelt BTC / GBP
 • De koopprijs van dit crypto-actief is £ 9.700
 • De verkoopprijs is £ 9.850
 • De spreiding in dit scenario is 1,54%

Zoals u kunt zien, moet u een winst van 1,54% behalen om break-even te spelen. Elke winst van meer dan 1,54% kunt u als daadwerkelijke winst tellen

Commissiekosten

Sommige handelsplatforms brengen commissie in rekening voor elke transactie. Dit betekent dat u, of u nu een actief koopt of verkoopt, een percentage aan de makelaar betaalt. Sommige Britse makelaars brengen een vast bedrag in rekening, terwijl anderen een variabel tarief in rekening brengen dat wordt bepaald door uw handelsbelang.

Hier is hoe dat eruit zou zien in echte handelsomstandigheden:

 • U zet £ 500 in op BTC / GBP
 • Uw makelaar brengt 3% commissie in rekening voor alle transacties, dus u betaalt £ 15 extra aan kosten
 • Later besluit u uw BTC / GBP-transactie te sluiten
 • Bij sluiting is uw BTC / GBP-transactie £ 800 waard
 • Als zodanig betaal je de vereiste 3%, wat neerkomt op £ 24 (£ 800 + 3%)
 • Dit betekent dat u alleen al aan commissie € 39 heeft betaald – simpelweg voor het openen en sluiten van een positie.

Met dat gezegd zijnde, zijn er enkele geweldige Britse handelsplatforms die klanten een commissie van nul procent bieden. Zoals we hebben besproken, brengt het populaire, door de FCA gereguleerde platform eToro geen commissies in rekening voor het handelen.

Inactiviteitsvergoedingen

Het is vermeldenswaard dat sommige handelsplatforms inactiviteitskosten in rekening brengen – wat betekent dat als u uw account een bepaalde tijd niet hebt gebruikt, er een vast bedrag in rekening wordt gebracht..

Geen twee makelaars zijn in dit opzicht hetzelfde. Sommigen brengen u mogelijk een vergoeding in rekening als u een maand geen handelsactiviteiten onderneemt. Anderen geven je misschien meer tijd. EToro rekent bijvoorbeeld elke maand $ 10 aan, maar alleen na een volledig jaar van inactiviteit.

Met dit in gedachten moet u altijd de algemene voorwaarden van uw makelaar raadplegen.

Kosten voor nachtelijke financiering

We hebben het al een paar keer gehad over de nachtelijke financieringskosten. Cruciaal is dat als u actief in cryptocurrencies handelt via CFD’s, u een dagelijkse vergoeding moet betalen.

Laten we u een kort voorbeeld geven van kortlopende financieringskosten, ook wel swapkosten genoemd:

 • Maandag plaatst u een ‘short selling’-order van $ 1.000 op ETH / USD
 • U houdt uw positie open tot zondagochtend.
 • Op het moment van schrijven brengen makelaars zoals eToro klanten een concurrerende $ 0,23 in rekening op een doordeweekse dag – en $ 0,69 in het weekend
 • Van maandag tot en met vrijdag wordt $ 1,15 aan kosten in rekening gebracht
 • Zaterdag kost u $ 0,69 – wat betekent dat uw handel van maandag tot en met zondag u $ 1,84 kost

Het is belangrijk om te herhalen dat als u ‘lang’ op de bovenstaande positie had gezeten zonder hefboomwerking, eToro u helemaal niets zou hebben aangerekend

Stortings- en opnamekosten

De stortings- en opnamekosten variëren van makelaar tot makelaar en kunnen afhankelijk zijn van de betaalmethode naar keuze.

U zult handelsplatforms tegenkomen die voor elke storting en / of opname kosten in rekening brengen, terwijl sommige helemaal niets in rekening brengen. Controleer altijd de allerbelangrijkste tarieftabel voordat u zich aanmeldt.

Cryptocurrency Trading UK: handelshulpmiddelen en -software

Verderop op deze pagina hebben we de voordelen uitgelegd van het gebruik van technische analyse en indicatoren. Nu gaan we algoritmische software en handige handelshulpmiddelen doornemen.

Cryptocurrency-software is niet in staat emotionele handelsbeslissingen te nemen en is in plaats daarvan ontworpen om te voldoen aan vooraf bepaalde handelsvoorwaarden. Deze geavanceerde software kan meerdere wereldmarkten scannen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Voor degenen die er de voorkeur aan geven om passief te handelen, of simpelweg geen tijd hebben om handelsbeslissingen te nemen, is deze software van onschatbare waarde. Niet alleen dat, maar automatisch handelen is ook super handig voor beginnende handelaren.

Het kan jaren duren om een ​​succesvolle handelaar te worden, van het leren hoe de markten werken tot het leren gebruiken van technische analyse. Daarom zijn er nu enorm veel bedrijven die geautomatiseerde cryptohandel-software aanbieden.

Laten we u een voorbeeld geven van hoe het gebruik van cryptocurrency-software werkt:

 • U meldt zich aan en koopt de software bij het bedrijf van uw keuze
 • Volg vervolgens de link en download de software
 • Selecteer een online broker in het VK die compatibel is met MetaTrader4 (MT4)
 • MT4 downloaden
 • Log in op uw nieuwe MT4-platform met uw makelaargegevens
 • Vervolgens moet u de bovengenoemde cryptocurrency-software toevoegen aan MT4
 • Geef ten slotte toestemming voor de cryptocurrency-software om voor u te handelen

Nu zal uw cryptocurrency-software cryptocurrency-paren kopen en verkopen, zodat u dat niet hoeft te doen. Het doel is dat u op een passieve manier winst kunt maken. Sommige platforms noemen deze software cryptocurrency trading-robots, of EA’s (Expert Advisors).

Cryptocurrency Trading UK: Trading Signal Service

Terwijl sommige handelaren het idee van een volledig geautomatiseerd handelssysteem leuk vinden, geven anderen er de voorkeur aan wat meer controle te hebben. Hier komen handelssignaaldiensten om de hoek kijken. Het grote verschil tussen de software en signalen is dat het kopen en verkopen van activa niet automatisch gebeurt.

Waar de bovengenoemde software crypto-activa gaat kopen en verkopen terwijl u op de been bent, stuurt de signaaldienst u een realtime bericht met informatie over mogelijk lucratieve transacties.

De service scant 24/7 enorm veel markten en genereert signalen met behulp van algoritmen.

Hieronder ziet u enkele van de signalen die u zou kunnen verwachten wanneer u een cryptocurrency-signaaldienst gebruikt.

 • Het eerste dat u ziet, is het activum waarnaar het signaal verwijst, bijvoorbeeld ETH / USD
 • Vervolgens geeft het signaal aan of het een goed idee is om te kopen of verkopen
 • Een indicatie van de limietorderprijs die het u aanbeveelt (d.w.z. $ 9.123)
 • Suggestie voor stop-loss-prijzen (d.w.z. $ 9.000)
 • Suggestie voor take-profitprijs (d.w.z. $ 9.300)

Het signaal geeft de informatie, het enige wat u hoeft te doen is de respectievelijke orders plaatsen op het door u gekozen Britse cryptocurrency-handelsplatform!

Cryptocurrencies Trading UK: toptips

tips voor het verhandelen van cryptocurrency in het VK

U bent tot nu toe bij ons gebleven in onze Britse cryptocurrency-handelsgids, dus u bent zich ervan bewust dat het verhandelen van digitale activa niet zonder risico is.

Om u de best mogelijke kans te geven om in het groen te staan ​​bij het verhandelen van cryptoparen, hebben we 6 tips voor u samengesteld..

Tip één: leer alle aspecten van handelen in cryptocurrency

Het is een goed idee om met een beetje kennis op iets nieuws in te gaan, vooral als er geld mee gemoeid is.

Met dat in gedachten raden we aan om misschien een cursus cryptocurrency-handel te volgen of een van de honderden boeken te lezen die op deze markt zijn gericht..

In termen van cursussen zijn er enorm veel aanbiedingen in de online ruimte – wat betekent dat u kunt leren om handelsorders uit te voeren, risico’s te beheren, grafieken te lezen en strategieën te ontwikkelen – vanuit uw eigen huis.

Cruciaal is dat u hier op onze website ook een aanzienlijke bibliotheek met cryptocurrency-handelsbronnen vindt. We bieden cursussen over alles wat u moet weten om uw cryptohandelcarrière op de goede weg te krijgen. Of het nu gaat om cryptocurrency-handelsstrategieën, het implementeren van technische analyses of het herkennen van trends – wij staan ​​voor u klaar!

Tip twee: gebruik een gereguleerde makelaar

Als u ooit naar ‘cryptocurrency broker’ heeft gegoogeld, zult u hebben ontdekt dat er honderden zijn die hun diensten aanbieden aan inwoners van het VK.

Sommige handelsplatforms bieden u misschien de maan op een stok, maar als de makelaar niet gereguleerd is, kunt u er nooit echt zeker van zijn dat het een betrouwbaar bedrijf is. Om deze reden raden we u aan om u alleen aan te melden bij een makelaar die een vergunning heeft van een regelgevende instantie zoals de Financial Conduct Authority (FCA).

Door een door FCA goedgekeurde makelaar te selecteren, biedt u uzelf een soort vangnet. Met Britse makelaars die zijn gelicentieerd door de FCA, zijn uw handelsfondsen beschermd tot £ 85.000 en moet de makelaar uw geld scheiden van het eigen geld..

Tip drie: Krijg een goed begrip van het lezen van grafieken

Het lezen van grafieken kan van onschatbare waarde zijn bij het verhandelen van cryptocurrency. Zoals we al zeiden, maken handelshulpmiddelen het besluitvormingsproces een stuk eenvoudiger.

Vergeet niet dat het gebruik van een eenvoudige ‘kopen en vasthouden’-strategie betekent dat u zich niet hoeft te concentreren op kortetermijntrends als het gaat om prijsactie. Op deze manier betekent dit dat u uw crypto-activa maanden of zelfs jaren achter elkaar kunt bewaren.

Dat gezegd hebbende, zal de overgrote meerderheid van doorgewinterde handelaren in cryptocurrency hun handel niet langer dan één handelsdag open houden. Zelfs als u besluit deel te nemen aan een swingtrading, zult u uw posities waarschijnlijk binnen een week of twee sluiten.

Ongeacht uw strategie is het erg belangrijk dat u de grafieken en technische analyse begrijpt. Hoe kunt u tenslotte anders mogelijke trends in digitale valuta ontdekken??

Tip vier: gebruik Copy Trading

handel in cryptovaluta

De functie voor het verhandelen van kopiëren die door een paar handelsplatforms wordt aangeboden, is een game-wisselaar. Met deze functie kunt u in wezen een cryptocurrency-handelaar met een goede staat van dienst kiezen en hun portfolio kopiëren zoals voor soort.

Als die handelaar 1,8% of zijn beleggingsportefeuille in Ethereum belegt, zal uw eigen portefeuille dat percentage weerspiegelen – maar in verhouding tot uw inzet en rekeningsaldo. Hoe dan ook, 1,8% van uw beleggingsportefeuille zou in Ethereum zijn.

Laten we u een voorbeeld geven van hoe copy trading er in de praktijk uitziet:

 • In dit scenario zeggen we dat de belegger 20% van zijn accountgeld toewijst om Ethereum te kopen
 • U hebt aanvankelijk £ 400 geïnvesteerd in de copytrader
 • Dit betekent dat £ 80 van uw £ 400 wordt geïnvesteerd in Ethereum (20% van £ 400)
 • Als of wanneer de belegger besluit Ethereum te verkopen, wordt dit weerspiegeld in uw eigen portefeuille.

eToro heeft een van de meest populaire kopieerhandelaren in de ruimte. De website is niet alleen super gebruiksvriendelijk, maar u kunt ook de volledige portefeuille van een investerende professional kopiëren voor slechts $ 200. Het beste van alles is dat het platform de thuisbasis is van meer dan 700.000 geverifieerde kopieerhandelaren – dus u zult er zeker een vinden die aan uw financiële doelen en ambities voldoet!

Zou jij willen kopieer tophandelaren op eToro?

Tip vijf: Handel in een cryptocurrency-kopieerportfolio

cryptocurrency kopieerportfolio

Als u geen zin heeft om handmatig of alleen in crypto’s te handelen of de transacties van anderen te kopiëren, kunt u overwegen om te handelen of te investeren in een van de cryptocurrency-portefeuilles die worden aangeboden door eToro..

U kunt in twee soorten kopieerportefeuilles investeren of deze verhandelen: Top Trader-portefeuilles die de best presterende en meest duurzame handelaren op eToro omvatten, en Marktportefeuilles die CFD-crypto’s, aandelen, grondstoffen of ETF’s bundelen onder één gekozen marktstrategie.

Klaar om de CopyPortfolio dat past bij uw strategie?

Tip zes: oefen met een demo-account

De meeste online brokers stellen klanten in staat te handelen met ‘papieren fondsen’. Voor degenen die het niet weten, dit is demogeld.

Demo-accounts zijn meestal volledig gratis te gebruiken en weerspiegelen volledig de reële marktomstandigheden van het cryptocurrency-paar – inclusief trends, handelsvolume en prijsschommelingen.

Demo-accounts zijn niet alleen geweldig voor cryptocurrency-handelaren met weinig ervaring, maar ook voor doorgewinterde beleggers die een nieuwe strategie willen uitproberen. Een van de belangrijkste voordelen van demo-account is dat je in staat bent om te oefenen tot je hart tevreden is en geen cent riskeert in termen van koud, hard geld.

Hoe u Cryptocurrency Trading UK start – Tutorial

In dit gedeelte van onze handleiding voor het verhandelen van cryptovaluta’s, gaan we u door het proces van het openen van een cryptocurrency-handelsaccount leiden..

Ons voorbeeld is gebaseerd op een FCA-makelaar eToro, aangezien u met het platform kunt handelen en investeren in cryptocurrencies en andere markten, zonder commissie te betalen.

Stap 1 – Open een cryptocurrency-handelsaccount

Ga naar eToro handelsplatform dat u heeft gekozen en ervoor kiest om een ​​account te openen. Omdat u lid wordt van een gereguleerde cryptocurrency-makelaar, moet u uw volledige naam, woonadres, geboortedatum, mobiel nummer en e-mailadres opgeven.

Wees niet al te verbaasd als u ook wordt gevraagd om een ​​kopie / foto van uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto – dit is een standaardpraktijk.

eToro – Beste cryptocurrency-handelsplatform in het VK

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

75% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder.

Stap 2 – Stort op uw account

Hoewel alle makelaars verschillend zijn, ondersteunt eToro qua stortingsmethoden: creditcards / betaalpassen en bankoverschrijvingen, e-wallets zoals Paypal en Skrill.

Selecteer uw voorkeursoptie in het vervolgkeuzemenu en stort het minimumbedrag op uw account.

Stap 3 – Kies een cryptocurrency-paar om te ruilen

hoose crypto om te handelen, cryptocurrency-handel in het VK

Voordat u een bestelling kunt plaatsen, moet u nadenken over welk cryptocurrency-paar u wilt verhandelen.

Op de meeste handelsplatforms zul je dit proces heel gemakkelijk vinden, omdat er ofwel een zoekbalkfunctie is, of een activamenu met een sectie voor crypto-activa om uit te kiezen.

Stap 4 – Plaats een Cryptocurrency-bestelling

Nu u weet welk cryptocurrency-paar u wilt verhandelen, kunt u doorgaan en uw bestelling plaatsen. We hebben bestellingen in deze handleiding behandeld, dus u zou nu moeten weten hoe u er een met eToro instelt.

Wanneer u alle noodzakelijke elementen van uw order heeft ingediend, wordt de inzet van het geld van uw handelsaccount afgeschreven, zodat uw transactie kan worden uitgevoerd. Hopelijk is uw eerste Britse cryptocurrency-handel winstgevend!

Cryptocurrency-handel VK: conclusie

Bij het handelen in cryptocurrencies in het VK heeft u toegang tot bijna 7.000 digitale activa. Met dat gezegd, zullen de meesten vasthouden aan zeer liquide paren die Bitcoin of Ethereum bevatten. Niet alleen dat, maar bij de meeste Britse makelaars kunt u handelen met een hefboomwerking van maximaal 1: 2. Dit betekent dat u kunt handelen met 2 keer het bedrag dat u op uw handelsaccount heeft staan.

Handelen is niet eenvoudig en het vertrouwen kan u slechts tot nu toe brengen. Met dit in gedachten, raden we u aan om uzelf volledig te informeren over de ins en outs van cryptocurrency-handel voordat u uw eigen geld riskeert.

Hopelijk heeft onze gids je op de goede weg geholpen. We zijn echter van mening dat u altijd veel onderzoek moet doen, uit verschillende bronnen, en ook moet leren hoe u grafieken kunt bereiken en analyses kunt begrijpen.

Als u zich klaar voelt om u aan te melden bij een makelaar, ga dan voorzichtig te werk en probeer alleen vast te houden aan door FCA goedgekeurde handelsplatforms zoals eToro. Bovendien is het altijd de moeite waard om van te profiteren gratis demo-account wanneer u zich aanmeldt, zodat u uw voeten op het platform kunt vinden zonder een cent van uw werkelijke handelsaccountsaldo uit te geven.

Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik in cryptocurrencies handelen in het VK??

Om cryptocurrencies te verhandelen, moet u zich eerst aanmelden bij een makelaar die cryptoparen aanbiedt. U moet dan speculeren of de prijs zal stijgen en dalen.

2. Krijg ik een hefboomwerking bij het handelen in cryptocurrencies in het VK??

Ja, u krijgt waarschijnlijk een hefboomwerking aangeboden. U moet zich wel aanmelden bij een platform dat CFD’s aanbiedt. Britse handelaren mogen een hefboomwerking van maximaal 1: 2 hebben bij het handelen in cryptocurrencies. Het is aan de FCA-makelaar om u deze hefboomwerking te bieden.

3. Kan ik Bitcoin shorten??

Als u denkt dat een specifiek cryptopaar te duur is, plaats dan gewoon een verkooporder bij uw CFD-handelsplatform

4. Wat is het meest populaire cryptocurrency-paar om te verhandelen??

Het meest populaire cryptopaar is ongetwijfeld de Bitcoin ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Dit pair, dat wordt weergegeven als BTC / USD, biedt een enorme liquiditeit en superstrakke spreads.

5. Hoe weet ik zeker dat een makelaar echt is??

Om er zeker van te zijn dat een handelsplatform legitiem is, moet u controleren of het een licentie heeft van een regelgevende instantie zoals de FCA, ASIC of CySEC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me