De beste cryptocurrency om nu te kopen

Wat is de beste cryptocurrency om nu te kopen?

De beste cryptocurrency die u nu kunt kopen, is Bitcoin of Ethereum.

Het jaar 2020 zal in de financiële geschiedenis blijven als een van de meest dramatische jaren waarin economieën wereldwijd op de proef zijn gesteld.

Tegelijkertijd zagen veel investeerders beleggen in cryptocurrency als een geweldige kans en een afdekking tegen economische bedreigingen en recessie.

Bovendien werd blockchain-technologie op grote schaal toegepast op gebieden zoals geneeskunde, identificatie en zelfs stemmen, vanwege het potentieel om interoperabiliteit en veiligheid te vergemakkelijken..

Zelfs traditionele reuzen houden van JP Morgan wendde zich tot cryptobankieren.

Als u ook heeft nagedacht over cryptocurrency, laten we dan eens kijken naar de top 7 cryptocurrencies waarin u nu kunt investeren in termen van acceptatie, verwerkingstijden, marktenthousiasme en groeipotentieel..

Van enkele populaire munten tot minder bekende concurrenten, hier zijn de beste munten die u nu kunt kopen:

De beste 7 cryptocurrencies om nu te kopen:

1. Bitcoin

2. Bitcoin Cash

3. Litecoin

4. Ethereum

5. Binance-munt

6. TRON

7. JOTA

Als je snel en gemakkelijk de cryptomarkt in wilt duiken, doe dan met 0% commissie, check out eToro Exchange!

Hoe u de beste cryptocurrency kiest om te kopen

Als het gaat om het oppikken van de beste cryptocurrency, moet je naar verschillende belangrijke factoren kijken.

Een van de grootste factoren die de cryptoprijzen beïnvloeden, is vraag en aanbod. Zoals we weten, hoe hoger de vraag, hoe hoger de prijs, en vice versa. Omdat veel munten een beperkte voorraad hebben, denken experts dat dit kan leiden tot prijsstijgingen.

Wanneer het aanbod van bitcoins bijvoorbeeld 21 miljoen bereikt, zullen de prijzen niet langer afhankelijk zijn van het kunstmatige inflatiemechanisme van de halvering van Bitcoin-beloningen.

Laten we niet vergeten dat cryptocurrencies geen fysieke vorm hebben, ze hebben reële productiekosten. Crypto’s die afhankelijk zijn van mijnbouw, zijn bijvoorbeeld afhankelijk van de kosten van extractie. Als de kosten blijven stijgen, zullen de prijzen ook worden beïnvloed.

Als het om Bitcoin gaat, moeten we vermelden dat Bitcoin enorme hoeveelheden stroom en dure apparatuur vereist. Cijfers laten dat zien Bitcoin-mijnbouw verbruikt meer stroom dan heel Denemarken!

Crypto-voorschriften zijn een andere factor waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste cryptovaluta om te kopen. Hoewel regelgeving positief kan zijn, kunnen restrictieve regels leiden tot onderdrukking en een daling van de cryptoprijzen. Omdat crypto’s zich in een juridisch grijs gebied bevinden, proberen ze helaas nog steeds een balans te vinden tussen technologie en regelgeving.

Media is een andere katalysator voor prijsstijgingen. Het lijdt geen twijfel dat marktsentiment en speculatie stemmingen in de crypto-sectoren stimuleren en de vraag beïnvloeden. Manipulaties veroorzaakt door crypto walvissen hebben ook een impact op het beleggen in cryptocurrency.

Concurrentie, technische innovaties en intern bestuur zijn een andere rol die de prijzen drijft. Met voortdurend nieuwe Initial Coin Offerings (ICO’s) aan de horizon, kan de concurrentie hevig zijn, vooral in termen van snelheid en schaalbaarheid.

Hier moeten we dat vermelden de beschikbaarheid van crypto-uitwisselingen is ook cruciaal. Hoe populairder de uitwisseling, hoe populairder de munt. De populariteit van Binance heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat Binance Coin zich heeft gevestigd als een van de leiders in het veld.

Last but not least, moeten we bij het kiezen van een crypto om te kopen overwegen de economische situatie in het betrokken land. Het jaar 2020 was een duidelijk voorbeeld dat financiële crises de cryptoprijzen beïnvloeden. Wanneer traditionele systemen instorten, wenden veel investeerders zich tot alternatieve activa; hoe meer mensen zich tot crypto-investeringen wenden, hoe groter de kapitalisatie van de cryptomarkt.

Hoe dan ook, de beste cryptocurrencies die u hieronder kunt kopen, geven u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten cryptocurrencies.

Kies dus gewoon de munten die u kunt begrijpen. Lees verder om de top 7 cryptocurrencies te ontdekken die u nu kunt kopen.

1. Bitcoin (BTC)

Met een marktkapitalisatie van $ 686.328.177.991 is Bitcoin ongetwijfeld een van de beste cryptocurrencies die het waard is om nu te bekijken.

Sinds de lancering in 2009 heeft Bitcoin geschiedenis geschreven. Het transformeerde de hele financiële sector en resulteerde in de creatie van duizenden altcoins.

Bitcoin is echter meer dan een crypto en een digitale methode om grensoverschrijdende betalingen uit te voeren! Bitcoin is misschien wel de gouden standaard bij het investeren in cryptovaluta.

En hoewel andere munten ook verbazingwekkende winsten hebben behaald, blijft Bitcoin in 2021 de meest verhandelde en meest gebruikte cryptocurrency.. Bitcoin is als een ‘blue chip’-asset!

Ondanks zijn hobbelige reis en associaties met het Dark Web, steeg Bitcoin in januari 2021 tot meer dan $ 40.000, waarbij bitcoins goed waren voor meer dan 69% van de cryptomarkt. Voor langetermijnhouders was dat een geweldige kans.

Dat gezegd hebbende, Bitcoin blijft zeer vluchtig. Merk op dat nadat BTC zijn hoogste punt ooit had bereikt, het in minder dan 32 uur bijna 26% van zijn waarde verloor, wat een drastische uitverkoop was..

Toch zijn analisten optimistisch over de BTC-prijzen op basis van de institutionele vraag en een negatieve houding ten opzichte van traditioneel monetair beleid. Houd er rekening mee dat als de Amerikaanse dollar weer aan de macht komt, dit druk kan uitoefenen op BTC en andere digitale activa.

Laten we dus eens kijken wat het jaar 2021 inhoudt voor Bitcoin en de hele cryptocurrency-markt!

2. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash is een andere cryptovaluta die het overwegen waard is. Bitcoin Cash is, zoals de naam al aangeeft, natuurlijk verbonden met Bitcoin. Bitcoin Cash is een van de meest populaire forks van Bitcoin die in 2017 is gemaakt.

Met een marktkapitalisatie van $ 7.900.800.002 en een indrukwekkende gebruikersgemeenschap is Bitcoin Cash zelfs een van de grootste Bitcoin-forks. Gezien de ondersteuning die het krijgt in de crypto-sector – met Roger Ver (bekend als de Bitcoin Jesus) als een van de meest gepassioneerde voorstanders – is het geen verrassing dat Bitcoin Cash nu de moeite waard is om te bekijken..

Laten we dat niet vergeten Bitcoin Cash leidde ook tot een trend om de Bitcoin-blockchain te splitsen.

Hier moeten we uitleggen dat Bitcoin Cash is ontworpen om de schaalbaarheidsproblemen van Bitcoin op te lossen door de groottelimiet van blokken te wijzigen van 1 MB naar 8 MB, verder verhoogd tot 32 MB. Grotere blokken leiden ook tot snellere doorlooptijden en lagere kosten.

Vanwege het potentieel zijn veel experts van mening dat BCH in de toekomst in waarde zal stijgen en een winstgevende investering kan zijn. Merk op dat volgens sommige optimistische voorspellingen de BCH-prijzen in de komende jaren kunnen variëren tussen $ 500 (min) en $ 1.900 (max)..

Massale acceptatie kan de prijs kort na januari 2021 verder verhogen, dus laten we BCH op onze watchlist houden!

3. Litecoin (LTC)

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen in cryptocurrency, zet Litecoin dan ook op uw lijst. Deze crypto is gemaakt om gebruikers te helpen de onderliggende technologie van de cryptomarkt en maak een lite-versie van Bitcoin.

Zoals veel mensen zeggen, Litecoin is het zilver voor het goud van Bitcoin.

Litecoin is in 2011 gemaakt door Carlie Lee om de verwerkingstijden van Bitcoin te verbeteren. Litecoin is zelfs een van de crypto’s met de laagste doorlooptijden op het gebied van mijnbouw.

Merk op dat het in tegenstelling tot Litecoin tot 10 minuten duurt om transacties op Bitcoin te valideren.

Geen wonder dat, hoewel Litecoin niet de best presterende munt is, het in jaren nooit de top 10 heeft verlaten; het staat momenteel op nummer 8 volgens CoinMarketCap. Veel experts zijn van mening dat 2021 geen uitzondering zal zijn en beweren dat LTC binnen een paar jaar kan stijgen tot $ 347.

Volgens enkele nog optimistischere voorspellingen van CoinSwitch kan LTC in 2021 $ 600 bereiken!

We moeten vermelden dat prijzen mogelijk verder worden aangedreven door innovaties en projecten, zoals de eerste op Litecoin gebaseerde rollenspelvideogame LiteBringer. Zoals we weten, is gaming een van de grootste en snelst groeiende industrieën ter wereld, waarbij blockchain-technologie tegenwoordig een belangrijke factor is in de ontwikkeling van games..

Zo LTC zit zeker nog in het spel!

4. Ethereum (ETH)

Ethereum is een van de beste cryptocurrency om te kopen voor investeerders die nieuw zijn in de activaklasse.

Hoewel een van de belangrijkste ideeën achter Bitcoin en andere munten de decentralisatie van geld en betalingen is, ging Ethereum een ​​stap verder en decentraliseerde niet alleen betalingen maar ook diensten. De introductie van slimme contracten en gedecentraliseerde apps (dApps) leidde tot een complete revolutie in de financiële sector.

Ethereum creëerde ook Ethereum’s World Computer, één computer voor de hele wereld met knooppunten verspreid over de hele wereld.

Bovendien zijn in eerste instantie veel munten ontwikkeld op de Ethereum-blockchain, waardoor de populariteit van Ethereum is toegenomen.

Ethereum ondersteunt ook verschillende cryptoplatforms die actief zijn in het gebied van Decentralized Finance (DeFi). Merk op dat het DeFi-ecosysteem in 2020 nieuwe hoogtepunten en een toestroom van gebruikers bereikte.

Geen wonder dat Ethereum’s eigen munt Ether (ETH) een van de meest verhandelde munten in de crypto-sector is. Met een marktkapitalisatie van $ 161.726.694.608 komt Ethereum op de tweede plaats na Bitcoin.

Ethereum liet uitstekende prestaties zien in 2020, een uitdagend jaar voor economieën, en kende een optimistische start van het jaar 2021. Volgens cijfers steeg de ETH de afgelopen dagen met 13,09% (tegen 24 januari).

Deskundigen zijn van mening dat ETH $ 1.500 niveaus kan doorbreken en weerstand kan testen op $ 1.750. We kunnen alleen maar afwachten!

5. Binance Coin (BNB)

Binance Coin is een andere top cryptocurrency die het waard is om dit jaar te kopen. Binance Coin is oorspronkelijk gemaakt op de Ethereum-blockchain, maar verhuisde later naar zijn eigen blockchain, Binance Chain. Het voltooide zijn eerste muntenaanbod in 2017 en in minder dan een paar jaar werd het een van de beste munten die het overwegen waard waren.

Binance Coin is gemaakt door de populaire beurs Binance als een alternatieve methode om handelskosten te betalen en als kortingsbon te fungeren. Deze kortingsstrategie is zeker een magneet voor gebruikers!

Laten we niet vergeten dat deals ter waarde van miljarden op Binance plaatsvinden, wat een van de redenen is waarom Binance zichzelf vestigt als een leider op het gebied van cryptovaluta..

Binance Coin is echter veel meer dan dat en is uitgegroeid tot een van de munten met de beste use-cases. Binance Coin kan worden gebruikt om betalingen uit te voeren voor goederen en diensten, waaronder eigendommen, reizen en virtuele geschenken.

Vanwege het brede scala aan toepassingen, BNB werd een munt met diepe liquiditeitspools en een marktkapitalisatie van $ 6.776.923.662.

Hoewel veel factoren de BNB-prijzen kunnen beïnvloeden, inclusief het einde van de aangeboden kortingen, voorspellen experts dat Binance Coin in waarde zal stijgen.

Volgens TradingBeasts zal BNB begin februari $ 34.557 bereiken, met een verwachte maximale prijs van $ 43.584 en een minimale prijs van $ 29.637..

6. TRON (TRX)

En hoewel we crypto’s associëren met cryptohandel en beleggen, is de waarheid dat digitale activa het potentieel hebben om gebieden ver buiten de financiële wereld te transformeren, inclusief de entertainmentindustrie.. TRON is een van de leiders die de creatie van inhoud en gebruikerservaring willen democratiseren en verbeteren.

TRON is een peer-to-peer-netwerk dat in 2017 is opgericht en dat ook kan worden gebruikt als een platform voor het delen van inhoud. Degenen die inhoud maken, worden beloond. TRON is veel transparanter dan sociale mediakanalen en vereist geen tussenpersoon zoals AppStore.

Met andere woorden, TRON gaat niet over het stelen van gegevens zoals andere services, maar over het beschermen van zijn klanten en zelfs hen belonen via Tronix (TRX).

Geloof het of niet, de dApp-transacties van TRON overtroffen zelfs Ethereum in termen van volume, waardoor TRON een van de belangrijkste concurrenten van Ethereum is. Geen wonder dat TRON samenwerkt met spraakmakende bedrijven zoals Samsung en Baofeng, ook wel de Chinese Netflix genoemd.

Ondanks het succes is de ontwikkeling van TRON niet gestopt: in 2020 TRON’s 4.0 Great Voyage-protocol werd geïmplementeerd als een upgrade en introduceerde privacyfuncties. Dit maakt experts positief over de optimistische toekomst van TRON.

2021 kan dus een positief jaar zijn voor TXR, momenteel nummer 21. TradingBeasts voorspelt dat TRON tegen het einde van dit jaar goede mogelijkheden heeft om voor een bepaalde periode $ 0,4 te bereiken.

7. IOTA (MIOTA)

En als het gaat om alternatieve cryptocurrencies, kunnen we IOTA en zijn investeringspotentieel in 2021 niet negeren!

IOTA is ontworpen om een ​​nieuwe laag voor gegevensoverdracht en transactie-afwikkeling te worden voor het Internet of Things (IoT).

IOTA heeft het potentieel om gegevens te verzamelen tussen miljoenen mensen, machines en alledaagse apparaten, waardoor de interoperabiliteit tussen services wordt verbeterd.

Omdat het internet der dingen afhankelijk is van sensoren, software en andere innovaties om gegevens te extraheren en uit te wisselen, geloven velen dat het internet der dingen is slimmer dan internet. Houd er rekening mee dat er volgens gegevens miljarden apparaten zijn verbonden met het internet der dingen.

De onderliggende gedistribueerde grootboektechnologie Wirwar is wat deze munt uniek maakt in de crypto-sector; velen geloven dat de Tangle veiliger en efficiënter is dan blockchains die door andere crypto’s worden gebruikt.

Hoewel de marktkapitalisatie van IOTA is gedaald ten opzichte van het hoogste punt in 2017, geloven velen dat IOTA in 2021 zal blijven verbeteren. Februari 2021 suggereert bijvoorbeeld dat MIOTA $ 0,502 zal bereiken.

Moet ik nu cryptocurrencies kopen?

Hoewel er veel factoren zijn waarmee u rekening moet houden voordat u cryptocurrencies koopt, u moet altijd onafhankelijk onderzoek doen en rekening houden met uw risicotolerantie. Bekijk historische grafieken, technische analysegegevens en crypto-aankondigingen.

Merk op dat de huidige prijzen niet de enige factor zijn waarmee rekening moet worden gehouden; let in plaats daarvan op het marktsentiment, de oplage en de marktkapitalisatie. Probeer de technologie en de problemen te begrijpen die de crypto waarin u geïnteresseerd bent, probeert op te lossen.

ICO’s bieden u bijvoorbeeld een goede kans om grote winsten te behalen zonder te vertrouwen op gegevens uit het verleden maar recente trends.

Onderzoek ook het leiderschap van de munt! Om een ​​voorbeeld te geven, hoewel Tezos nu een van de meest innovatieve platforms is, kende het project een hobbelige start omdat de ICO werd gevolgd door intern drama en verschillende juridische kwesties..

Om uw risico te spreiden, zoekt u naar stabiliteit en versterkt u uw portefeuille door deze te diversifiëren. Munten met lage prijsschommelingen zijn ideaal, vooral voor crypto-beginners. Dat gezegd hebbende, hoewel Bitcoin zeer vluchtig is, wordt het nog steeds als een veilige investering beschouwd!

Voordat u een crypto kiest, blijf bij feiten, niet bij emotionele beslissingen, en blijf waakzaam om mogelijke lucratieve opbrengsten te garanderen.

Laatste woorden over de beste crypto om te kopen

Het jaar 2021 is begonnen met heldere beloften voor de brede acceptatie van cryptocurrencies en blockchain-technologieën.

Temidden van de pandemi van het coronavirusc, de interesse in de cryptocurrency-sector blijft toenemen. Simpelweg omdat veel mensen crypto’s beschouwen als een veilig alternatief voor het instorten van traditionele systemen!

Bitcoin die in januari 2021 naar $ 40.000 steeg, was slechts een van de tekenen die aantoonden dat crypto’s nog lang na het einde van 2021 zullen blijven bestaan..

Hoewel crypto’s riskant en volatiel blijven, zijn experts van mening dat dit jaar een goed jaar zal worden voor de hele markt. Er worden steeds meer nieuwe producten geproduceerd in gereguleerde omgevingen, met steeds meer use-cases aan de horizon.

Bovendien zal de piek in interesse onder institutionele beleggers de prijzen tot 2021 blijven opdrijven. Centrale banken zullen ook meedoen met de trend en beginnen met het produceren van hun eigen tokens. De digitale yuan van China is een duidelijk voorbeeld van de opkomst van cryptocurrency!

De waarheid is dat in 2021 crypto’s verder kunnen gedijen. Aangezien de lijsten met de beste crypto’s om te kopen vaak variëren, is het dus de moeite waard om andere giganten zoals Cardano, Ripple, Dash, EOS, NEO, ChainLink en Tezos, elk met zijn voordelen en uitdagingen.

Cardano is bijvoorbeeld een van de meest veelbelovende munten in 2021 met een tweelagige structuur om zowel transacties als slimme contractontwikkeling te verbeteren. Tezos, aan de andere kant, trekt steeds meer investeerders aan met zijn democratisch bestuur; terwijl ChainLink de sector wil revolutioneren door blockchain-platforms toegang te geven tot real-world data.

De lijst met populaire en minder bekende, vaak ondergewaardeerde munten, gaat maar door. Eén ding is zeker: zelfs als massale vaccinatie effectief blijkt te zijn, zullen cryptocurrencies lang blijven bestaan ​​na het einde van 2021

eToro – Het beste cryptocurrency-platform

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Sleutel Punten

  • De beste cryptocurrency die u nu kunt kopen, is Bitcoin of Ethereum.
  • Het jaar 2020 was een uitdagend jaar voor economieën wereldwijd. Maar terwijl het virus investeringen infecteerde, slaagden crypto’s erin om een ​​nieuwe afdekking tegen inflatie en recessie te vinden.
  • Bitcoin is nog steeds de meest verhandelde munt, met de grootste marktkapitalisatie en acceptatie door de detailhandel.
  • Bitcoin Cash is een van de meest populaire alternatieven voor Bitcoin en biedt snellere procestijden en grotere blokken.
  • Litecoin, bekend als het zilver tot het goud van Bitcoin, biedt ook snelle verwerkingstijden.
  • Ethereum, bekend als de koning van slimme contracten, komt op de tweede plaats na Bitcoin en biedt indrukwekkende mogelijkheden voor slimme contract- en dApp-implementatie.
  • Binance Coin wordt steeds populairder, wat wordt ondersteund door de indrukwekkende referenties van Binance zelf – een van de grootste crypto-uitwisselingen.
  • TRON is een van de beste munten die de entertainmentsector kunnen transformeren en het creëren van inhoud kunnen verbeteren.
  • IOTA biedt indrukwekkende alternatieven voor blockchains en kan het ecosysteem van het internet der dingen als geheel transformeren.
  • Andere crypto’s om nu te overwegen zijn Cardano, Ripple, Dash, EOS, NEO, ChainLink en Tezos.

Cryptocurrencies zijn er om te blijven! Dus als je de beste crypto’s wilt kiezen om nu te kopen, meld je dan gewoon aan bij eToro waarmee u crypto’s kunt kopen en verkopen, en ook kunt handelen in CFD’s van meer dan 90 paren met 0% commissie.

Als je ons artikel leuk vond De beste cryptocurrency om nu te kopen, deel het alstublieft met iedereen die geïnteresseerd is in crypto-investeringen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me