De top 15 redenen om te investeren in cryptocurrencies

Waarom u vandaag zou moeten beginnen met investeren in de cryptocurrency-markt

Top 15 redenen om te investeren in cryptocurrencies: introductie

Is crypto een goede investering?

Cryptocurrency en blockchain-technologie hebben de hele wereld stormenderhand veroverd, dus het is geen verrassing dat steeds meer mensen zich wenden tot crypto-investeringen.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen in crypto’s investeren om hun financiële doelen te bereiken.

Er zijn echter mensen die om de verkeerde redenen in de cryptomarkt investeren.

Hier de top 15 redenen waarom elke belegger cryptocurrencies in zijn portefeuille zou moeten hebben.

15 redenen om te investeren in cryptocurrencies

1. Cryptocurrencies hebben een revolutie teweeggebracht in onze wereld

Het is iets meer dan een decennium geleden sinds de lancering van Bitcoin – de eerste crypto ooit. En toch hebben er al duizenden technologische vooruitgang, innovaties en veranderingen plaatsgevonden in de dynamische wereld van cryptocurrency-handel.

Met hun gedecentraliseerde karakter, cryptocurrencies hebben traditionele financiële systemen veranderd tot een point of no return, het faciliteren van grensoverschrijdende transacties tegen lage kosten en snelle verwerkingstijden.

Het goede nieuws is dat de behoefte aan centrale banken tot een minimum wordt beperkt, waardoor beleggers aanzienlijke vrijheid en controle krijgen over hun financiële gegevens en geld..

En raad eens! Investeren in cryptovaluta is geen millennium-gril maar een realiteit: cryptocurrencies zijn blijvend en zijn het waard om in te investeren. Het aantal cryptoprojecten neemt toe, en volgens gegevens, er zijn meer dan 5.000 crypto’s om in te investeren.

2. Cryptocurrencies worden gekenmerkt door een hoge liquiditeit

Als u nog steeds niet zeker weet of cryptohandel iets voor u is, dan hebben we nog een andere geldige reden om dit jaar in crypto’s te investeren. De wereld van cryptocurrency-handel wordt gekenmerkt door hoge liquiditeit, wat betekent dat het gemakkelijk is om crypto’s te kopen en verkopen.

Als het bijvoorbeeld om Bitcoin gaat, is er altijd veel vraag naar de koning van alle crypto’s. Gegevens laten zien dat het aantal crypto-wallets in 2020 zijn gestegen tot meer dan 54 miljoen.

Het zijn niet alleen ambitieuze investeerders en grote bedrijven die bereid zijn cryptocurrency te kopen en verkopen. Crypto-handel is tegenwoordig zeer toegankelijk.

De handel in cryptocurrency is tenslotte geen soort raketwetenschap of een mysterieuze onderneming die voorbehouden is aan de grote walvissen in de industrie.. U kunt vandaag ook deel uitmaken van de wereld van crypto-beleggen!

3. Investering in cryptovaluta kan tot hoge rendementen leiden

Misschien is de belangrijkste drijfveer voor mensen om in cryptocurrency te investeren de mogelijkheid om winst te maken. Of je het nu leuk vindt of niet, geld laat onze wereld draaien en is een van de belangrijkste redenen om in cryptocurrency te investeren.

Hoewel cryptohandel relatief nieuw is, kunnen crypto’s leiden tot hogere rendementen in vergelijking met andere activa, zoals aandelen. Cryptocurrencies zijn zeer vluchtig, wat betekent dat men potentieel hoge opbrengsten kan behalen uit een enkele transactie.

Laten we tegelijkertijd niet vergeten dat volatiliteit ook betekent dat traders alles in een oogwenk kunnen verliezen. Houd dus altijd rekening met mogelijke risico’s! Omdat beleggen in cryptocurrency zeer veeleisend kan zijn, is een van de eerste stappen naar succes het bedenken van een effectieve risicobeheerstrategie om verliezen te beperken.

4. Cryptocurrency geeft u onafhankelijkheid & Flexibiliteit

reden 4 om cryptocurrency te investeren

Of u nu besluit om in Ethereum of Tezos te investeren, uw cryptogeld is alleen van u. Zoals hierboven vermeld, vertrouwen cryptocurrencies niet op banken die exorbitante kosten hebben om uw geld vast te houden.

Bovendien, de cryptomarkt is 24/7 open, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over openingstijden; u kunt kiezen wanneer en hoe u wilt kopen en verkopen. Is het geen goede reden om in cryptocurrency te investeren??

Dat klopt! Het is allemaal aan jou om je tijd en handelsroutine te organiseren. U kunt zowel fulltime als parttime handelen​u kunt ook onderweg in cryptovaluta handelen. Hoe cool is dat?

5. Voor diversificatie van de portefeuille

Op zoek naar meer redenen om in cryptocurrency te investeren? Zelfs als u geen cryptoliefhebber bent, is investeren in cryptocurrency een geweldige optie om uw portefeuille te diversifiëren.

Wat is portfoliodiversificatie? Het is eenvoudig een geweldige methode om risico’s te verminderen door uw beleggingen te spreiden en verschillende activa te verkennen. Zoals mensen zeggen, moet je niet al je eieren in één mand doen, toch?!

Omdat cryptocurrency meestal niet beweegt met activa, zoals obligaties en aandelen, is investeren in cryptocurrency een slimme manier om jezelf te vestigen als een succesvolle handelaar in de dynamische en constant veranderende financiële wereld van vandaag..

6. Onbeperkte keuze aan munten

Ook al stelt niemand vragen De autoriteit van Bitcoin in de wereld van crypto-investeringen, de waarheid is dat er duizenden altcoins te koop en te koop zijn. U heeft een onbeperkte keuze aan munten om u te helpen uw portefeuille te diversifiëren en mogelijk uw vermogen te vergroten.

Hoewel sommige ondergewaardeerde munten een lastige investering kunnen zijn, verdienen andere uw aandacht en zijn ze een goede reden om in cryptocurrency te investeren. Deskundigen zijn van mening dat sommige van de top crypto’s naar ontploffen volgend jaar zijn Ethereum, Ripple, Tezos, Tether, Monero en Bitcoin Cash.

U hoeft uw opties niet te beperken tot het kopen en verkopen van crypto’s. U kunt ook handelen in een breed scala aan crypto / crypto en crypto / fiat-handelsparen, met BTC / USD, ETH / USD en LTC / USD behoren tot de meest populaire crypto-naar-fiat-paren om te verhandelene.

7. De toekomstige cryptocurrencies lijken helder

Heeft u meer redenen nodig om in cryptocurrency te investeren? Dit is onze reden nr. 7: de toekomst van cryptocurrency lijkt rooskleurig. Terwijl we allemaal weten dat crypto’s zeer vluchtig zijn, investeren in cryptocurrency kan een veiliger en veelbelovender alternatief zijn in vergelijking met andere activa.

Neem bijvoorbeeld Bitcoin. Bitcoin heeft een grillige geschiedenis gehad en is zelfs meerdere keren verloren verklaard. In 2017 bereikte Bitcoin bijvoorbeeld nieuwe recordhoogtes van $ 20.000, terwijl het in 2018 onder de $ 5.000 daalde. Toch heeft Bitcoin zijn ups en downs overleefd – en blijft bloeien tijdens de aanhoudende pandemie (met een huidige prijs van $ 15.826) – dus investeerders zijn vrij positief over zijn toekomst..

Velen zijn zelfs van mening dat investeren in Bitcoin in tijden van financiële onzekerheden veiliger is. Zoals de medeoprichter van Snappa (Canada’s toonaangevende softwarebedrijf), mede-oprichter Gimmer zei: “Zou je liever geld willen besparen in een valuta waarvan het aanbod elk jaar toeneemt? Of spaart u liever in een valuta waarvan de terminalvoorraad programmatisch is vastgelegd? … Gelukkig denk ik dat we nu een veel betere spaartechnologie tot onze beschikking hebben. Die technologie is Bitcoin. “

Zou u overwegen te investeren in de cryptomarkt?

8. Cryptocurrency biedt veiligheid en transparantie

Hoewel veel mensen cryptocurrency nog steeds associëren met illegale activiteiten en beruchte oplichting, zoals OneCoin, is investeren in cryptocurrency een veelbelovende onderneming, waarbij steeds meer mensen hun vertrouwen stellen. in crypto’s in plaats van fiat-valuta’s.

Zoals Satoshi Nakamoto – de mysterieuze figuur achter Bitcoin – ooit zei: “Het fundamentele probleem met conventionele valuta is al het vertrouwen dat nodig is om het te laten werken. De centrale bank moet worden vertrouwd om de valuta niet te verlagen, maar de geschiedenis van fiatvaluta’s zit vol met schendingen van dat vertrouwen. Banken moeten erop vertrouwen dat ze ons geld aanhouden en elektronisch overmaken, maar ze lenen het uit in golven van kredietbubbels met nauwelijks een fractie in reserve. “

Bovendien zijn veel crypto’s gebaseerd op blockchain-technologie die als bijna onkraakbaar wordt beschouwd. Blockchain-transacties zijn gecodeerd, ondertekend met een privésleutel en geverifieerd met een openbare sleutel. Tegelijkertijd biedt de technologie een hoge mate van transparantie – wat een andere belangrijke reden is om in cryptocurrency te investeren.

9. Blockchain-technologie kan de wereld transformeren

reden 9 om cryptocurrency te investeren

Op zoek naar meer redenen om in cryptocurrency te investeren? Je hoeft geen blockchain-ontwikkelaar te zijn om het potentieel van cryptocurrency en blockchain te zien die verder gaan dan cryptohandel.

Met het toenemende gebruik van slimme contracten en gedecentraliseerde apps, kan blockchain-technologie verschillende sectoren ten goede komen, inclusief gamen, medicijnen, bedrijven en stemmen. Vraag een gamer gewoon naar de indrukwekkende innovaties die blockchain-gebaseerde technologie kan brengen in de wereld van gaming en digitaal eigendom!

Vooral tijdens de aanhoudende pandemie wenden steeds meer mensen zich tot blockchain en digitale betalingen om het risico op nieuwe uitbraken te verkleinen. Gegevens laten zien een toename van de downloads van crypto-apps tijdens de COVID-19 lockdown in 2020. Nu zijn zelfs sceptici en strikte regeringen positiever over crypto’s, waarbij de regelgeving veel duidelijker wordt.

10. Iedereen gaat crypto, zelfs Wall Street

Met de toenemende interesse in cryptocurrency wereldwijd, gaan steeds meer organisaties cryptovaluta. Ripple is bijvoorbeeld een indrukwekkende munt die door veel grote financiële organisaties wordt gebruikt. Laten we dat niet vergeten in tegenstelling tot het huidige SWIFT-systeem dat wordt gebruikt voor internationale betalingen, stelt Ripple gebruikers in staat om tegen lage kosten en snelle verwerkingstijden over de grenzen heen geld te verzenden.

Geloof het of niet, twee van de toonaangevende crypto-uitwisselingen ter wereld, Gemini en Coinbase, zijn nu bankklanten van de Amerikaanse gigant JPMorgan.

Overheden omarmen ook cryptocurrency en crypto gaan. Terwijl velen proberen hun eigen digitale valuta van de centrale bank te ontwikkelen, hebben anderen (zoals Italië) de erfenis van Bitcoin erkend. Ook in opkomende markten, zoals Kenia en Zuid-Afrika, neemt de belangstelling voor crypto-beleggen toe.

En raad eens? Grote handelaren zoals Virgin Galactic en Microsoft accepteren ook betalingen in Bitcoin. Heeft u echt meer redenen nodig om in cryptocurrency te investeren??

11. Leer nieuwe vaardigheden

Of u nu besluit om Bitcoin te kopen of verschillende cryptoparen te verhandelen, de waarheid is dat u dat moet doen Investeer in goed handelsonderwijs om de kunst van het beleggen in cryptovaluta onder de knie te krijgen.

Zelfs als u geen miljonair wordt door te investeren in cryptocurrency, zal uw leertraject een positieve invloed hebben op uw handelsvaardigheden en financiële beslissingen. Van strategieën voor daghandel tot het verhandelen van psychologische tips, leren over beleggen in cryptovaluta is meer dan waardevol en waardig.

Bovendien, terwijl u probeert uw financiële vaardigheden te verbeteren, u zult ook uw discipline, emotionele zelfbeheersing en gewoonten kunnen verbeteren. Leren is tenslotte een levenslange reis.

12. Crypto-beleggen was nog nooit zo eenvoudig

En reden nr. 12 om te investeren in cryptocurrency is dat … Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om in cryptocurrency te investeren. In de door technologie gedreven wereld van vandaag kunnen mensen uit alle lagen van de bevolking meer te weten komen over cryptocurrency. Van online cursussen tot het verhandelen van psychologieboeken, men kan gratis leren cryptohandel.

De hoeveelheid handelsinformatie vandaag is indrukwekkend. Steeds meer sites en forums bieden waardevolle crypto-informatie en stellen snel oplichting bloot. Men kan gemakkelijk een coach vinden of leren van de besten in het veld. Kijk maar naar enkele van de crypto-koningen en hun succesverhalen!

Online platforms en slimme apparaten maken het investeren in cryptocurrency eenvoudig​het enige dat u hoeft te doen, is een rekening openen, geld storten en beginnen met handelen.

eToro – Het beste cryptocurrency-uitwisselingsplatform voor zowel handelaren als beleggers

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

13. Lage instapdrempel

Hoewel sommige soorten investeringen, zoals aandelen en onroerend goed, veel startkapitaal vereisen om te beginnen met investeren, heeft cryptocurrency een lage instapdrempel. Is dat geen goede reden om in cryptocurrency te investeren??

Het goede nieuws is dat veel platforms geen grote bedragen nodig hebben om crypto’s te kopen en verkopen. Jij kan begin met het verhandelen van cryptocurrency met slechts $ 100.

En nee, ingewikkelde en tijdrovende procedures en omslachtig papierwerk zijn niet nodig.

14. Uitwisselingen zijn zeer veilig en bieden waardevolle hulpmiddelen

reden 14 om cryptocurrency te investeren

Terwijl we ons allemaal het tragische verhaal van de beruchte Japanse beurs Mt. Gox, het goede nieuws is dat de uitwisselingen van vandaag veiliger zijn en slachtoffers zelfs kunnen vergoeden in geval van een hack.

Tegenwoordig kan een handelaar een betrouwbare beurs vinden waarmee hij digitale activa kan kopen en verkopen; een handelaar kan ook een betrouwbare makelaar vinden om hen te helpen bij het verhandelen van CFD’s (een geweldige optie voor beginners).

Handelstools zijn veel gebruiksvriendelijker dan voorheen, en cryptosites helpen investeerders om op de hoogte te blijven van crypto-nieuws en grote evenementen in de branche. Een goede reden om in crypto’s te investeren, toch?!

15. Nooit te laat om te investeren in cryptocurrencies

Of u nu een succesvolle Bitcoin-investeerder bent of een cryptoliefhebber, het is nooit te laat om te beginnen met investeren in crypto’s. Hoewel sommigen geloven dat de tijd om miljoenen te verdienen (zoals sommige van de early adopters in de branche) voorbij is, de waarheid is dat beleggen in cryptovaluta nog steeds een hot topic is.

Eigenlijk hebben cryptocurrency en blockchain nog een lange weg te gaan, dus zelfs in 2021 kun je nog steeds als een early adopter worden beschouwd. Het gevoel te investeren in zoiets innovatiefs is gewoonweg overweldigend!

15 redenen om te investeren in cryptocurrency: belangrijke punten

  • De Cryptocurrency-markt is 24/7 open en wordt geleverd met duizenden cryptocurrencies.
  • Investeren in crypto’s is een geweldige manier om uw vermogen te vergroten, uw portefeuille te diversifiëren en nieuwe financiële trucs te leren.
  • De afname van de investering op de aandelenmarkt kan leiden tot een stijging van de prijs van cryptocurrencies en goud en daarom zijn crypto’s de perfecte investering om te doen als u uw portefeuille wilt diversifiëren..
  • Laten we niet vergeten dat blockchain-technologie indrukwekkende toepassingen heeft buiten de financiële sector, dus overwegen steeds meer overheden te investeren in crypto’s om uitbraken tijdens de aanhoudende pandemie te verminderen..

Het is nooit te laat om te investeren in de cryptocurrency-markt. Dus stop met zoeken naar meer redenen om uw cryptocurrency-reis te beginnen.

Met eToro, u kunt beginnen met het kopen en verkopen van crypto’s, of het verhandelen van CFD’s, van meer dan 90 cryptocurrencies.

Investeren in crypto’s is het overwegen waard.

Veel plezier met investeren!

Disclaimer: cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt gevaar

Handelsanalyse is geen betrouwbare indicator voor huidige of toekomstige prestaties, aangezien de omstandigheden in de loop van de tijd kunnen veranderen. Voordat u investeringsbeslissingen neemt, dient u advies in te winnen bij onafhankelijke financiële adviseurs.

eToro is een multi-asset platform dat zowel het beleggen in aandelen en cryptoassets als het verhandelen van CFD’s aanbiedt.

75% van de particuliere beleggersrekeningen verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me