Een beginnershandleiding voor Bitcoin Cash en tips om erin te investeren

Bitcoin Cash (BCH) is zowel een netwerk van cryptocurrencies als online betalingstransacties. Het werd opgericht in december 2017 als het resultaat van een harde Bitcoin-vork, met de bedoeling om het aantal transacties in een kleiner tijdvenster te vergroten.

Het lijdt geen twijfel dat gedecentraliseerde, peer-to-peer elektronische effecten een nuttig hulpmiddel zijn voor economische onafhankelijkheid, en er is geen twijfel over mogelijk dat Bitcoin Cash (BCH) u daarbij helpt. Het is echter altijd belangrijk om op de hoogte en goed geïnformeerd te blijven over alles wat er te weten valt over BCH.

Wat is Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash (BCH) heeft het raamwerk van een betalingsnetwerk, maar is ook een cryptocurrency. Het kwam tot stand vanuit een harde vork met Bitcoin in 2017 om de transactiecapaciteit en snelheid te vergroten. Het is volledig gedecentraliseerd, zonder centrale bank en vereist geen tussenkomst van derden.

Aangezien Bitcoin Cash werd uitgebracht vanwege een vork met Bitcoin, is een veelgestelde vraag wat het verschil tussen Bitcoin Cash en Bitcoin is? Laten we dus eens kijken.

Bitcoin Cash versus Bitcoin:

Blokgrootte

Bitcoin, zo bekend als de eerste munt, heeft zo zijn nadelen. De transactietijd is vrij traag en het doel met Bitcoin Cash was om dit te elimineren. Een van de belangrijkste redenen voor zijn snelheid is de blokgrootte. Er is een limiet aan de grootte van elk Bitcoin-blok – 1 MB, terwijl toen Bitcoin Cash werd gemaakt, het een limiet van 8 MB had. Tegenwoordig is het vergroot tot 32 MB, waardoor het een van de snelste verwerkingsmunten is en transacties sneller kunnen worden voltooid.

Algoritmen

Bitcoin en Bitcoin Cash verschillen in hun algoritmen. Dit suggereert dat replicatie niet langer mogelijk is tussen de twee blockchains. Er is een veiligheidsmechanisme voor herhaling en vernietiging als Bitcoin Cash in de toekomst kapot gaat. Hiermee wordt aangenomen dat alle kettingen naast elkaar bestaan ​​met minimaal ongemak voor de betrokkenen als er een vork plaatsvindt.

Emergency Moeilijkheidsaanpassing (EDA)

Bitcoin Cash gebruikt een modern algoritme dat tot doel heeft de normale werking van het netwerk te garanderen, mocht het aantal miners drastisch veranderen. Dit blijft de cryptocurrency meer stabiliteit geven.

Waar is Bitcoin Cash begonnen??

BCH is gestart door Bitcoin-mijnwerkers en -ontwikkelaars die zich op dezelfde manier bezighielden met het potentieel van de cryptocurrency en het vermogen om succesvol te groeien. In augustus 2017 zijn ze begonnen met een zogenoemde hard fork, die in het kort een nieuwe valuta creëert. Dit zorgde voor een nieuwe en unieke blockchain voor BCH met zijn eigen specificaties.

Zoals hierboven vermeld, was de meest aantrekkelijke eigenschap van Bitcoin Cash de blokgrootte in vergelijking met Bitcoin, die de aandacht trok van investeerders van overal. De vergelijkende beoordeling laat zien dat terwijl Bitcoin-blokken 1.000 tot 1.500 transacties per blok behandelden, tot 25.000 transacties per blok konden worden afgehandeld door Bitcoin Cash..

De cryptocurrency kende in november 2018 een nieuwe vork, waardoor Bitcoin Cash ABC en Bitcoin Cash SV (Satoshi Vision) ontstonden.

Sinds de introductie is Bitcoin Cash een van de meest populaire Bitcoin-uitlopers. Een beroemde investeerder en Bitcoin-adoptant, Roger Ver is een Bitcoin-liefhebber en beschrijft het als ‘de echte Bitcoin’.Ver was al in 2011 een prominente voorstander van Bitcoin, als een manier om economische onafhankelijkheid aan te moedigen, algemeen bekend als de’ Bitcoin Jezus.’

Sceptici over Bitcoin Cash

Volatiliteit staat altijd op de lijst wanneer u in cryptocurrency wilt investeren. Er is geen definitief antwoord op dit probleem als we kijken naar de instabiliteit van cryptocurrencies, inclusief Bitcoin Cash. Investeren in cryptocurrencies kan het geld in een mum van tijd wegvagen en binnen enkele minuten verdubbelen.

U moet ervoor zorgen dat u alle voorzorgsmaatregelen neemt vanwege de risico’s die aan BCH-beleggen zijn verbonden. Verdien niet meer geld dan u zich kunt veroorloven om te verliezen en volg te allen tijde betrouwbare professionals en cryptoliefhebbers. Gezien het onderliggende potentieel kan Bitcoin Cash een investeringsmogelijkheid op de lange termijn zijn; BCH blijft echter niet zo relevant als de originele Bitcoin al zijn problemen met betrekking tot vertragingen en transactiekosten blijft aanpakken.

Lees meer: ​​Is het de moeite waard om in 2021 in BCH te investeren??

Waarom investeren in Bitcoin Cash?

Er is een groot aantal redenen waarom u in Bitcoin Cash zou moeten investeren.

1. Duurzaamheid en veilig

BCH is redelijk veilig en heeft extreem beschermde blockchain-technologieën in tegenstelling tot andere zeer onvoorspelbare cryptocurrencies, waardoor datalekken of verlies van geld worden vermeden.

2. Decentralisatie

Bitcoin Cash is gebouwd op een gedecentraliseerd peer-to-peer-netwerk, net als Bitcoin en Ethereum, wat ervoor zorgt dat geen enkele dominante persoon een buitensporige hoeveelheid macht en invloed heeft op de digitale valuta..

3. Kostenefficiënt

BCH biedt transactiekosten die in principe nul zijn. Het impliceert dat mensen, zonder na te denken over buitensporige servicekosten, elk bedrag kunnen verzenden en ontvangen.

4. Toegewijde campagnes

Aangezien BCH bankkosten uitsluit van de berekening, kunnen leveranciers met behulp van dit alternatieve betalingsmechanisme betere prijzen, kortingen en promoties bieden.

5. Snelheid

Bitcoin Cash gebruikt grotere blokken – 32 MB, waar mijnwerkers op een betrouwbare en veilige manier meer transacties sneller kunnen verwerken.

Dus, wat kunnen we in de toekomst van Bitcoin Cash verwachten? Het algemene patroon van acceptatie met Bitcoin Cash als een vorm van online betaling weerspiegelde tot nu toe de acceptatie van cryptocurrencies in de betalingssector als geheel, wat impliceert dat het beperkt is.

Bitcoin Cash is een van de vier cryptocurrencies die u op Paypal kunt kopen. Crypto-betaaldiensten zoals BitPay, Coinify en GoCoin ondersteunen het ook. Roger Ver kondigde de opening aan van een ecosysteemfonds van $ 200 miljoen in november 2019 voor startups die software en technologieën willen creëren bovenop Bitcoin Cash.

Ook de ondernemer Kim Dotcom heeft op Twitter gezegd dat mensen betrokken moeten raken bij Bitcoin Cash.

Als we naar de grafiek kijken, zien we dat de BCH-prijs de afgelopen maanden aanzienlijk is gestegen. Het heeft nu moeite om boven de $ 500 te klimmen. Het blijft boven de voortschrijdende gemiddelden die schijnbaar smaller en breder zijn. Het is nog steeds net onder het hoogste punt van $ 497 van vorig jaar, hoewel de mate van accumulatie en levering is blijven stijgen. Op korte termijn zou de prijs van BCH echter kunnen beginnen te stijgen, aangezien de bulls zich richten op een sterke $ 500 voor de volgende weerstand.

Bitcoin Cash (BCH) technische grafiek. Bron: Prime Investing Cube

Lees meer: ​​Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021 (diepgaande evaluatie)

Hoe te investeren in Bitcoin Cash?

De eenvoudigste manier om in bitcoin-contanten te investeren, is via een digitale activabeurs, zoals eToro. U kunt hiervoor andere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Litecoin of Ethereum kopen of u kunt uw lokale fiat-valuta gebruiken om Bitcoin-contant geld te kopen.

Als u in Bitcoin Cash wilt investeren, is het belangrijk op te merken dat Bitcoin Cash een digitale valuta is. Het is niet alsof u aandelen van BCH koopt en dividenden ontvangt; u wisselt uw fiat-valuta in voor Bitcoin Cash-cryptocurrency. Het doel is om de waarde van Bitcoin Cash te verhogen, in dat geval ruilt u de munten terug in dollars (van iemand die wil ruilen).

Dus waar beginnen we? U kunt in Bitcoin Cash investeren met crypto-uitwisselingen. eToro is de beste plaats waar u Bitcoin Cash kunt kopen. eToro biedt een goedkoop en vriendelijk platform om uw crypto-ervaring te verbeteren.

Klaar om in te investeren Bitcoin Cash BCH?

Tips voordat u in Bitcoin Cash investeert

1. Houd uw BCH veilig met een digitale portemonnee

In wezen zijn digitale portefeuilles kleine hardwareapparaten waarin individuen hun cryptocurrencies opslaan. Voor degenen die van plan zijn grotere sommen bij zich te hebben, is het een slim idee om een ​​portemonnee te bemachtigen voor bewaring. Elke portemonnee heeft privésleutels waartoe alleen u toegang hebt, waardoor die beveiliging wordt gegarandeerd. eToro heeft zijn authentieke portemonnee gelanceerd eToroX waar u uw munten veilig kunt bewaren.

2. Ga niet te ver het honkbalveld in

Het is altijd gezond om in gedachten te houden dat u niet meer moet uitgeven dan wat u zich kunt veroorloven te verliezen, vooral als u wilt investeren in Bitcoin Cash. Hoewel de prijzen kunnen stijgen en uw BCH-waarde kan groeien, kan die waarde binnen enkele minuten plotseling dalen en u financieel in een ongewenste positie achterlaten. Alle crypto’s staan ​​bekend om hun plotselinge schommelingen, dus bewaar uw noodfondsen waar ze zouden moeten zijn, en wanneer de tijd rijp is, investeer dan verstandig.

3. Denk op de lange termijn

Tenzij u iemand van plan bent om met daghandel te beginnen, is het verstandig om uw BCH voor de lange termijn op te bergen. Het vormt minder risico en stelt u in staat te wachten op hoge waardestijgingen. Met de positieve voorspellingen die voor Bitcoin Cash worden gedaan, kan het de moeite waard zijn om wat geduld op te doen voor hogere beloningen.

4. Blijf up-to-date

Een van de cruciale praktijken bij het beleggen in cryptovaluta is om trends en signalen in de gaten te houden. Signs laten u weten dat het misschien een goed moment is om u voor te bereiden om te investeren. Markttrends zullen helpen bepalen hoe de prestaties van BCH in de loop van de tijd en in de nabije toekomst kunnen zijn. Het is echter ook goed om rekening te houden met externe factoren.

Er zijn bepaalde indicatoren die ook van invloed zijn op de prijzen van BCH. Covid-19 kan hier als goed voorbeeld worden gebruikt. Terwijl de cryptomarkt aanvankelijk in maart 2020 werd afgeremd, zag de wereld haar bekendheid toenemen, omdat velen als gevolg daarvan het risico van inflatie vreesden..

5. Houd rekening met juridische aspecten

Er zijn nu wettelijke kaders met betrekking tot het investeren in cryptocurrencies in de VS. Ze vallen onder meerwaarden en in het geval dat u profiteert van het inwisselen van uw BCH, zijn er belastingwetten van toepassing. Kapitaalwinsten zijn ook afhankelijk van hoe lang u de activa vasthoudt, dus vergeet niet om uw BCH bij te houden om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen.

Een van de nieuwste cryptocurrency-opties die voor gebruikers openstaan, is Bitcoin Cash. Hoewel het vers is, is het nog steeds volledig gebaseerd op Bitcoin. Het is echter beroemd geworden, omdat het na verloop van tijd plotseling gemakkelijk te bereiken is geworden – dus blijf hier rekening mee houden wanneer u wilt investeren. Weet dat er een behoorlijk risiconiveau aan verbonden is als u overweegt om in Bitcoin Cash te investeren. Wanneer de prijs stijgt, is de enige manier om hiervan te profiteren, deze te verkopen.

Begin met investeren in Bitcoin Cash met eToro

Als u wilt gaan investeren in Bitcoin-contanten, is eToro de beste plaats om dit te doen. eToro is een gebruiksvriendelijk en goedkoop platform dat uitstekende ervaringen biedt voor crypto-investeerders.

eToro – Beste makelaar om Bitcoin Cash BCH te kopen

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

  • Bitcoin Cash is in december 2017 opgericht als resultaat van een harde Bitcoin-vork.
  • Het grootste verschil tussen Bitcoin en Bitcoin Cash is de blokgrootte.
  • Bitcoin-blokken kunnen 1.000 tot 1.500 transacties per blok aan, vergeleken met de 25.000 transacties per blok voor Bitcoin Cash.
  • Bitcoin Cash is gebouwd op een gedecentraliseerd peer-to-peer-netwerk, net als Bitcoin en Ethereum.
  • De prijs van BCH zou kunnen beginnen te stijgen als de bulls zich richten op een sterke $ 500 voor de volgende weerstand.
  • Roger Ver kondigde de opening aan van een ecosysteemfonds van $ 200 miljoen in november 2019 voor startups die software en technologieën willen creëren bovenop Bitcoin Cash.
  • Digitale portemonnees zijn cruciaal voor het veilig bewaren van uw BCH.
  • Maak een plan en houd rekening met belastingverplichtingen wanneer u in Bitcoin Cash investeert.

Als u overweegt te investeren in Bitcoin Cash, onthoud dan dat er een ongelooflijk hoog risico aan verbonden is.

Bent u van plan Bitcoin Cash te kopen of verkopen??

Hoe Bitcoin Cash te kopen – Beginnershandleiding

Wat zal de Bitcoin Cash-prijs in 2021 drijven?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me