ETH-prijsvoorspellingen – Kan Ethereum $ 50.000 bereiken?

De digitale valuta heeft enorme winsten opgeleverd voor investeerders in de groei, maar kan Ethereum $ 50.000 bereiken? Laten we eens kijken naar de prijsvoorspellingen van experts.

Ethereum (ETH) bereikte nieuwe hoogtepunten in de derde week van februari 2021, maar slaagde er niet in zijn bullish momentum vast te houden in de laatste week van dezelfde maand. Als gevolg van een enorme uitverkoop door investeerders en een dip in de vorm van oudercrypto, Bitcoin, die de hele cryptostatosfeer heeft beïnvloed, is de prijs van Ethereum gedaald en de handel tegen een huidige prijs van $ 1.558 is de afgelopen 24 uur met 23,43% gestegen..

Nadat Bitcoin in februari voor het eerst $ 50.000 overschreed, zijn veel investeerders en experts van mening dat ETH dezelfde hoogten moet bereiken. Met andere altcoins zoals Binance Coin (BNB) die sterk concurreren in de gedecentraliseerde financiële ruimte, zal Ethereum de tweede crypto zijn die $ 50.000 bereikt?

“Ethereum gaat zijn plaats als het toekomstige substraat van de wereldwijde digitale economie verstevigen door de wereldwijde contracten in 2021 te onderschrijven” waren de woorden van crypto-analist Andrew Keys in december 2020. De analist beschouwt Bitcoin (BTC) als digitaal goud en Ethereum ( ETH) als digitale olie. Het lijkt erop dat zijn voorspellingen kloppen toen BTC $ 50.000 overschreed en Ethereum $ 2.000 overschreed in februari 2021 met een mooie toekomst in het verschiet als resultaat van zijn marktpotentieel..

Ethereum staat voor een moeilijke week, maar een dergelijk scenario werd verwacht nadat het crypto-actief naar nieuwe prijsmijlpalen was gestegen. De digitale valuta heeft enorme winsten opgeleverd voor groeibeleggers en ervaren handelaren, maar ook voor beginnende beleggers die maanden of jaren geleden ETH kochten als onderdeel van een crypto-handelsproef met als doel de cryptocurrency op een dag te zien uitgroeien tot honderden dollars..

Elke investeerder heeft een prijsdoel waarvoor hij bereid is een investering los te laten. Gelukkig voor deze investeerders, de piek in de prijs van Bitcoin (BTC) in combinatie met de onverzadigbare interesse van handelaren met betrekking tot Decentralized Finance (DeFi), overschreed de prijs van hun ETH $ 2.000.

Velen van hen gebruikten goud als een voorbeeld van desinvestering, aangezien het metaal ook $ 2000 overschreed en zich op 7 augustus 2020 verrekende tegen een hoogste prijs ooit van $ 2.067,15 en sindsdien handelt onder de prijsmijlpaal. Zodra dat prijsdoel ($ 2.000) was bereikt, was het het beste om een ​​actief los te laten wanneer de vraag of interesse wijd en zijd de noodzaak om het nog steeds vast te houden voor een onvoorziene toekomst overtrof vanwege de volatiliteitstrends van het geheel. crypto-ruimte.

De dip van Ethereum in zijn bullish vorm wordt toegeschreven aan een enorme uitverkoop op de markt. Blijkbaar wees Jesse Powell, Chief Executive Officer van cryptocurrency exchange, Kraken, Jesse Powell er in een interview met Bloomberg Television op dat “een daling van meer dan 50 procent in de prijs van Ether niet werd veroorzaakt door een storing in de handelsmotor, maar door extreme verkoop”. Hij voegde eraan toe dat er een grote kans is dat een meervoudige Ether-houder die niet kon geloven dat de enorme meevaller die Ethereum hem of haar had gebracht, besloot om alles te verkopen, om te zetten in fiat-valuta en door te gaan met zijn of haar leven “.

Het verkopen van de nieuwe munt van Vitalik Buterin die wordt gebruikt bij het maken van transacties op het platform van Ethereum, sluit de geest van de handelaar door handelsemoties of gevoelens van FOMO (Fear of Missing Out) op een enorme prijsstijging op een later tijdstip af te snijden. De verkoper heeft zichzelf bevrijd van een volgende prijsdaling die tot de vraag had kunnen leiden: waarom heb ik het niet zo snel mogelijk losgelaten??

“Ondanks wat deze laatste drie werkdagen van handelen met de crypto-ruimte hebben gedaan in termen van het wegvagen van enorme winsten, heeft het investeerders geen enkel beetje afgeschrikt”, zegt Lynn Thomasson van Bloomberg. Waarom zullen mensen bang zijn als ze enorm hebben geprofiteerd van de stijgende prijzen van cryptovaluta in de afgelopen maanden? Haar opmerkingen zijn bevestigd door de heer Powell van Kraken cryptocurrency exchange, die een vijf keer zo grote toename ziet in het aantal nieuwe klanten dat begonnen is met het betuttelen van digitale activa op zijn platform.

Over het algemeen moet u als belegger grondig uw eigen onderzoek doen en begrijpen wat blockchain-technologie en de bijbehorende protocollen zijn voordat u besluit een enorme som van uw geld te investeren om geen enorme verliezen te lijden. Hoewel de markt er in de laatste week van februari wat naar beneden lijkt te kijken na zo’n sterke start van de maand, is dit waar het bij cryptohandel om draait..

Elke belegger die geschokt is door de opkomst van gebeurtenissen (winsten vandaag en vervolgens verliezen de volgende dag) heeft het patroon van investeringen in digitale activa lange tijd niet gevolgd. Crypto wordt verhandeld in speculatie en “juiste timing” is alles wat u als investeerder moet weten.

Stel dat een enorm bedrijf in de laatste dagen van februari aankondigt, net zoals Elon Musk en Tesla deden met hun investering van $ 1,5 miljard in Bitcoin (BTC), een activa die ze hebben aangenomen om te worden gebruikt als een extra betalingsmogelijkheid voor hun producten, munten gaan en dit zal zich over de hele financiële sector verspreiden.

Een dergelijke spreiding toont aan hoeveel vertrouwen handelaren hebben in een digitale munt. Als meer organisaties die terrein hebben gewonnen in het bedrijfsleven enorme sommen geld in een munt gooien, betekent dit dat er een potentieel zit in die cryptocurrency waarmee ze (als kleine handelaars) experimenteren. Dit verandert de prijspatronen van het activum en al snel zullen verliezen onmiddellijk worden gewist.

Momenteel hebben “verkopers controle over de markt omdat ze bereid zijn de activa te laten gaan tegen een prijs die hun financiële doelen zal bereiken”, aldus Nick Cawley van Daily FX. Dit volgt de wetten van vraag en aanbod, waarbij hoe groter het aanbod van een product (ETH), hoe kleiner de vraag ernaar (tegen die handelsprijs van $ 2.000 of meer), wat heeft geresulteerd in een prijsdaling (handel tussen $ 1.400 en $ 1600). Grote munten hebben meer dan 20% van hun waarde verloren als gevolg van de bearish vooruitzichten van de cryptomarkt.

Aangezien een dergelijke trend er negatief uitziet voor amateurbeleggers, is het buitengewoon positief voor ervaren handelaren. Aangezien de prijzen naar correctiepunten dalen, zullen digitale activa relatief goedkoper worden om te kopen. De vraag naar ETH als onderdeel van de 210 DeFi-protocollen die op zijn blockchain draaien, in combinatie met gasvergoedingen voor Ether-transacties die een nieuw hoogtepunt van $ 39 hebben bereikt, zullen op de lange termijn meer winst opleveren. Dit zal de blockchain met het hoogste aantal DeFi-protocollen op weg helpen om verschillende mijlpalen te bereiken met $ 50.000 als hoofddoel..

https://trading-education.com/is-ethereum-a-good-investment-this-year

Wat bepaalt de prijs van Ethereum?

Ethereum, in tegenstelling tot Bitcoin BTC, die normaal gesproken ziet dat prijzen worden bepaald door de krachten van vraag en aanbod (welke prijs mensen ook willen betalen), is het slimme contractnetwerk in hoge mate afhankelijk van verschillende factoren, zoals de handel in zijn nieuwe token ‘ether’, dat is gebruikt om gasvergoedingen te betalen die nodig zijn voor het verwerken van transacties.

Bovendien beheert Ethereum, als onderdeel van Decentralized Finance (DeFi), 94,6% van de hele ruimte met 210 projecten die op zijn netwerk worden uitgevoerd. Populaire hiervan zijn Decentralized Finance Exchanges (Uniswap en SushiSwap), Decentralized Insurance Platform (Nexus Mutual), Decentralized Lending (Compound), Yield Aggregator (yearn. Finance) en Payment Solution and Service Provider (Celer Network).

Op het moment van schrijven, volgens gegevens die van Etherscan zijn opgehaald, was het aantal transacties dat met succes op het netwerk is verwerkt in de afgelopen 24 uur 1,303 miljoen. Meer dan $ 37 miljard aan waarde zit vast in Decentralized Finance (DeFi) -toepassingen en de hele digitale economie van Ethereum volgens gegevens afkomstig van het analytische DeFi-protocol “DeFi Pulse”.

Ethereum berust op diversificatie van zijn protocollen die een “hoge gebruikersinteresse” hebben op basis van het handelsvolume. De prijsdaling van één asset betekent niet dat het hele Ethereum-netwerk op het punt staat uit te sterven.

Blijkbaar, in de afgelopen 24 uur, Index Coop. die meer dan $ 116,1 miljoen aan geblokkeerde fondsen heeft, handelde tegen $ 23,31 en had 4% van zijn prijswaarde in de afgelopen 24 uur verloren.

Andere activa hebben het lot van Index Coop niet meegemaakt en in de afgelopen 24 uur is Aave 13% gestegen tegen $ 387,65, Compound wordt verhandeld tegen $ 443,73 gestegen met 19%, Maker is 17% gestegen en wordt verhandeld tegen $ 2.355,45, Nexus Mutual (NXM) is met 7,5% gestegen en werd verhandeld tegen $ 62,62, Yearn Finance was met 6,47% gestegen van $ 29.882,97 naar $ 35.133,22. Gedecentraliseerde beurzen SushiSwap was met 6,94% gestegen en werd verhandeld tegen $ 14,75, terwijl Uniswap 7% steeg na het dieptepunt van 24 uur te hebben bereikt en momenteel wordt verhandeld tegen $ 26,31.

Omdat de planeet aarde op contracten draait en Ethereum via zijn blockchain-netwerk contracten digitaal laat gaan, zal elke vezel van de wereldeconomie binnenkort worden gedigitaliseerd. Ethereum heeft in dit scenario een geweldige kans in de niet zo verre toekomst om de hele economie van de wereld te upgraden en niet slechts een enkele set activa.

De lancering van Ethereum 2.0 biedt meer functies in termen van schaalbaarheid (via point-of-stake) die meer transacties in seconden verwerkt, complexiteit (die de beveiliging verhoogt) en interoperabiliteit van de kant van slimme contracten.

We staan ​​op het punt een explosie te zien van laag 2-oplossingen die de hele blockchain-ruimte naar een ander spel in de financiële wereld zullen brengen. Gelukkig speelt uw asset als ETH-handelaar een integrale rol in het hele proces.

Het bindweefsel van de wereld bestaat uit contracten en als medische voorschriften, acceptaties door universiteiten, verzekeringspolissen, verkoopcontracten, vacatures en geheimhoudingsovereenkomsten op blockchain-technologie draaien, zal Ethereum niet alleen een revolutie teweegbrengen in de telecommunicatie, juridische zaken, sociale media, gezondheidszorg, onderwijs- en e-commerce-industrieën, maar de hele transactie-economie. Dit plaatst ETH op een pad waar het crypto-activum BTC zal overtreffen om de digitale olie en het goud van digitale financiën te worden en de prijsmijlpaal van $ 50.000 van de moedermaatschappij Bitcoin, Bitcoin, te overtreffen..

Lees meer: ​​wat zal de Ethereum-prijs in 2021 drijven?

Prijsvoorspellingen: kan Ethereum $ 50.000 bereiken?

Ethereum staat klaar om talloze prijsmijlpalen te bereiken. Strategisten voor Fundstrat Global Advisors LLC, David Grider, heeft gezegd dat “Ethereum het beste risico / beloning investeringsspel in crypto is”. Zijn opvattingen komen voort uit de vele functies die Ethereum vervult, waarbij het niet hoeft te vertrouwen op zijn nieuwe token “ether” of een enkel protocol voor het bepalen van de volledige prijs van het digitale activum. De heer Grider verwacht dat Ethereum meer dan zevenvoudig zal stijgen tot $ 10.500 na het bereiken van recordhoogtes in de derde week van februari 2021.

Simon Dedic, medeoprichter van Blockfyre en Managing Partner bij Moonrock Capital, schat dat “Ethereum in de niet zo verre toekomst meer dan $ 9.000 waard zal zijn”.

In een artikel in de Times of India, dat nauwlettend werd gevolgd door Trading Education, Chief Executive Officer (CEO) van ZebPay, zei Rahul Pagidipati dat “Ethereum normaal gesproken Bitcoin volgt ”. Bij het interpreteren van zijn verklaring ziet de heer Pagidipati de prijs van ETH stijgen tot de hoogten van BTC, aangezien andere altcoins dezelfde richting volgen als zijn oudere cryptobroer in bull runs en bearish dalingen. Hij voegde eraan toe dat “bijna 3 miljoen ETH die wordt weergegeven in fiat-valuta als $ 3,8 miljard is opgesloten voor langetermijninzetten, waardoor ze uit de koopbare voorraad zijn verwijderd”.

Staking is een proces waarbij houders van munten (in dit geval ETH) actief deelnemen aan een proces genaamd transactie validatie wat vergelijkbaar is met mijnbouw op een blockchain met bewijs van inzet. Onder een dergelijke blockchain worden houders van munten die voldoen aan de minimumvereisten van een specifieke cryptocurrency geselecteerd en hebben ze rechten om transacties te valideren.

U heeft misschien een andere definitie van uitzetten gehad (wedden, gokken of inzetten), maar u bent uitgebreid opgeleid in “uitzetten” als een term onder de paraplu van cryptohandel en beleggen. Het verwijderen van het koopbare aanbod brengt hogere prijzen met zich mee, aangezien de vraag groter is dan het aanbod.

Ethereum bereikt bepaalde prijsmijlpalen voordat het $ 50.000 bereikt. James Todaro van Blocktown Capital is van mening dat “op een dag de waarde van Ethereum de $ 9.000 zal overtreffen”. De analyse van de heer Todaro is voornamelijk gericht op fundamentals die ertoe kunnen leiden dat de blockchain voor slimme contracten de tweede cryptocurrency wordt die de marktkapitalisatie van $ 1 biljoen overtreft door te profiteren van zijn gedecentraliseerde financiële trend via zijn protocollen die een enorm gebruikersbestand hebben..

Chief Executive Officer (CEO) van BuyUcoin, Shivam Thakral is van mening dat “Bitcoin aan het consolideren is en dit is de belangrijkste reden waarom Ether de recordwaardering raakt. Beleggers beschouwen ETH als de op één na populairste en qua marktkapitalisatie om op de lange termijn een groot rendement op hun investeringen te behalen “.

Brian Schuster is de oprichter van Ark Capital en is van mening dat “Ethereum als resultaat van zijn controle over de DeFi-wereld en het potentieel van een revolutie in de digitale wereld in 2024 $ 100.000 zal bedragen..

Beeld: Prime XBT

Crypto Valley-lid, Prime XBT heeft gemeld dat er de komende jaren enorme winsten zullen zijn en een bearish seizoen zoals wat er met BTC is gebeurd, zal ook op de ETH-manier komen en de crypto omhoogschieten naar niveaus die handelaren nooit voor mogelijk hadden gehouden..

Volgens het handelsbedrijf zou de prijs van Ethereum in het jaar dat eindigde in 2021 $ 25.000 kunnen zijn, tot $ 27.000 in 2022 kunnen stijgen, een bearish periode kunnen doormaken en in 2023 kunnen dalen tot 52 weken dieptepunten van $ 7.200. Met een prijsdaling zal ETH dalen in de prijsniveaus van verschillende investeerders en de grotere vraag naar de meest dominante blockchain in de DeFi-ruimte zal de prijs omhoogschieten en een nieuwe mijlpaal bereiken van $ 100.000 in 2025.

In het proces zal het de eerste cryptovaluta worden die die prestatie bereikt en de grootste cryptovaluta worden op basis van marktkapitalisatie vanwege het beperkte aanbod dat meer dan vijf keer het maximale aanbod van Bitcoin is..

Mis het niet: Ethereum-prijsvoorspelling

Het is nu een goed moment om Ethereum te kopen?

Er is geen betere tijd. Er zijn veel handelaren die naar de huidige prijs van BTC kijken en hun gezicht in hun handen begraven. Hoe is dit mogelijk? Waarom heb ik me afgemeld toen het in maart 2020 rond $ 3.800 handelde? Er zijn beginners, semi-professionals, professionals, class traders en legacy (expert) traders en sommigen van hen, hoewel ze enorme winsten hebben gemaakt op hun investeringen, hebben hier en daar tranen vergoten.

Ethereum is de koning van Decentralized Finance (DeFi) en naarmate er in de nabije toekomst meer protocollen aan zijn platform worden toegevoegd, dat een sterke gebruikersbasis heeft die zal weerspiegelen in enorme handelsvolumeaantallen, zal de prijs van het crypto-activum enorm stijgen in het proces.

Jarenlang zijn er talloze Layer One (1) blockchains ontwikkeld die, helaas voor die amateurontwikkelaars, zichzelf op de markt brachten als “Ethereum Killers”. Veel van dergelijke blockchains beloofden een sneller en geavanceerder slim contractplatform, maar verdwenen in de wind omdat het bedenken en uitvoeren van ideeën niet hetzelfde is.

In de toekomst zijn er tal van ontwikkelaars en investeerders die graag meedoen en profiteren van de vele mogelijkheden die beschikbaar zijn via Decentralized Finance (DeFi). Dit zal er natuurlijk voor zorgen dat Ethereum een ​​klein percentage van aankomende projecten verliest. Zoals Andrew Keys van CoinDesk het stelt: “Zelfs als er nieuwe open-source ecosystemen ontstaan ​​rond deze andere protocollen, zullen alle wegen terug leiden naar Ethereum als de basisvereffeningslaag”.

Met de succesvolle lancering van Ethereum Futures in 2021 op de grootste derivatenbeurs ter wereld (Chicago Mercantile Exchange), wordt het digitale activum pas het tweede door de Commodity Futures Trading Commission geregistreerde cryptovaluta en dit maakt pad voor Ethereum Exchange Traded Fund.

Dit is het juiste moment om Ethereum te kopen, omdat het wordt verhandeld tegen een prijsniveau dat het betaalbaar maakt. Volgens Brian Schuster van Ark Capital zal het digitale activum als resultaat van zijn controle over de DeFi-wereld en het potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in de digitale wereld tegen 2024 $ 100.000 bedragen..

eToro – Het beste platform om Ethereum te kopen

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Waar kan ik investeren in Ethereum?

Bill Gates zei ooit: “Als uw bedrijf niet online is, is uw bedrijf binnenkort failliet”. Ondanks de vele vragen die mensen hebben gesteld met betrekking tot het online runnen van bedrijven, wist een van de rijkste mannen al vroeg dat de toekomst van de wereld online ging door de kracht van digitalisering..

Er zijn talloze individuen die te conventioneel zijn om verandering te omarmen en het gevoel hebben dat crypto-investeringen alleen kunnen worden bekeken in de incognitomodus of op een internetprotocoladres dat niet kan worden getraceerd. Helaas houdt die verklaring geen steek, aangezien crypto kan worden verhandeld op verschillende online brokerages die bedrijfscertificaten en exploitatievergunningen hebben ontvangen van overheden in onder meer de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk..

Een van die makelaardij die we bij Trading Education zullen aanbevelen, is eToro. Het platform levert sinds 2006 financiële en copy trading-diensten en heeft bijna 1000 werknemers. eToro heeft kantoren in Australië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Het aanmaken van een account en het doen van uw eerste Ethereum-aankoop op eToro is een relatief eenvoudiger proces in vergelijking met andere platforms.

Eerst en vooral: “INSCHRIJVEN”Is de term die online wordt gebruikt bij het aanmaken van een profiel.

De volgende stap is om uw volledige naam, e-mailadres en telefoonnummer op te geven, dit zijn de VEREISTE GEGEVENS nodig om uw account in te stellen. Zorg ervoor dat de informatie die u verstrekt uw identiteit bevestigt, aangezien verschillende anonieme personen proberen hoogfrequente handelsplatforms in de vorm van hacking in gevaar te brengen. U wordt grondig geverifieerd.

Als onderdeel van het bedrijfsbeleid wordt u, nadat u de juiste details heeft verstrekt, gevraagd om documentatie te uploaden waaruit blijkt dat u informatie in het bedrijfssysteem invoert. Dit proces wordt “Knowing Your Customer” (KYC) genoemd en alle makelaars en goksites vertrouwen op dit proces. Dit is om ervoor te zorgen dat er geen creditcardfraude of compromittering van rekeningen is van klanten die online betalingssystemen zoals PayPal, Skrill, Neteller en Rapid Transfer hebben gebruikt om geld te uploaden..

Na het doorlopen van een succesvolle verificatiefase, is de volgende stap om GELD STORTEN (fiat valuta) in uw account. De geprefereerde betaalmethoden zijn Credit / Debit Cards, PayPal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, iDeal, Klarna / Sofort Banking, Bankoverschrijving en Local Online Banking.

Zodra de storting is voltooid, navigeert u eenvoudig naar Ethereum’s pagina en DOE UW EERSTE ETH-AANKOOP die wordt verwerkt en op uw rekening wordt gestort.

Klaar om in te investeren Ethereum ETH?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me