Ethereum-prijsvoorspelling: hoeveel zal Ethereum waard zijn in 2021 en daarna?

 • Crypto Research Report heeft voorspeld dat de Ethereum-prijs later in 2021 $ 1.650 zal bedragen.
 • Volgens James Todaro zal Ethereum stijgen en uiteindelijk een prijs van $ 9.000 bereiken. Hij is er sterk van overtuigd dat ETH mogelijk zal opschalen tot een marktwaarde van $ 1 biljoen.
 • Long Forecast voorspelde dat de prijsvoorspelling van Ethereum aan het einde van 2021 $ 2.449 is.
 • Coin Price Forecast denkt dat de prijs van Ethereum tegen het einde van 2021 zou kunnen sluiten op $ 2.000.

Zal Ethereum stijgen of crashen? Lees onze Ethereum-prijsvoorspellingen 2021-2025

Bent u op zoek naar de beste prijsvoorspellingen voor Ethereum in 2021? Of heb je moeite gehad om de vraag ‘is Ethereum een ​​goede investering?’ Te beantwoorden, dan ben je op de juiste plek. We gaan onderzoeken wat de experts te zeggen hebben over de toekomstige prestaties van Ethereum. Ontdek de beste voorspellingsvoorspelling voor Ethereum-prijzen voor 2021 en daarna en ontdek hoeveel Ethereum waard zou kunnen zijn in 2021-2025.

Of u nu een bestaande investeerder bent of niet, de recente prestaties van Ethereum hebben waarschijnlijk uw aandacht getrokken. In december 2020 begon de markt voor cryptocurrency te stijgen – en een maand later lijkt de bullish run niet te vertragen.

Toen we in oktober onze eerste Ethereum-prijsvoorspellingen publiceerden, was de prijs van ETH $ 387,09 en de marktkapitalisatie $ 43.822.840.729. Vandaag is de prijs gestegen tot maar liefst $ 1.309,70 en de marktkapitalisatie is nu $ 150.707.844.344.

Als je je afvraagt ​​‘zal Ethereum blijven stijgen?’, Dan ben je niet de enige. Beleggers en analisten hebben hun best gedaan om erachter te komen of de explosieve markt zich in de loop van 2021 en daarna zal voortzetten.

In dit bijgewerkte artikel delen we enkele van de beste Ethereum-prijsvoorspellingen voor 2021-2025. Lees verder om te ontdekken of ETH een slimme investering is of een altcoin op weg naar beneden.

Ethereum werd voor het eerst gelanceerd in 2014 en is een van ‘s werelds oudste altcoins. Het is ook het meest succesvol. Met een huidige marktkapitalisatie van $ 43.822.840.729 en een prijs van $ 387,09 is Ethereum de op een na grootste cryptocurrency na Bitcoin – en het heeft in de loop der jaren een groot aantal toegewijde investeerders gewonnen.

Hoewel Ethereum vaak wordt gebruikt als een allesomvattende term, is het eigenlijk de naam van het blockchain-netwerk waarop zijn eigen valuta (de Ether, ETH) draait. Dit netwerk maakt gebruik van slimme contracten om transacties uit te voeren die 100% veilig zijn. In tegenstelling tot Bitcoin is er geen vaste levering van Ether, wat betekent dat het veel schaalbaarder is dan andere crypto-alternatieven. Dit is slechts een van de redenen waarom veel beleggers denken dat Ethereum uiteindelijk beter zal presteren dan Bitcoin.

Maar hoe realistisch zijn deze overtuigingen? Als je je ooit hebt afgevraagd ‘is Ethereum een ​​goede investering’, lees dan verder. We zullen enkele van de beste Ethereum-prijsvoorspellingen onderzoeken om te zien hoeveel de crypto waard zou kunnen zijn tussen 2020 en 2025.

Als je Ethereum snel en gemakkelijk wilt kopen, met 0% commissie, kijk dan eens eToro Exchange!

Wat is Ethereum?

Zoals we in de inleiding al zeiden, is Ethereum een ​​open source blockchain-technologieplatform dat veilige cryptotransacties uitvoert. Deze open source blockchain staat bekend als een gedecentraliseerde applicatie, ook wel een dApp.

Naast de native Ether ondersteunt het Ethereum-platform ook vele andere cryptocurrencies. Veel van deze crypto’s zijn actief in de gedecentraliseerde financiering (DeFi) markt – een snelgroeiende sector die diensten aanbiedt zoals leningen, verzekeringen en spaarprogramma’s, vrij van de banden van grote banken en andere gecentraliseerde bedrijven.

Tot nu toe heeft Ethereum in 2020 voor 13,5 miljard dollar aan gedecentraliseerde uitwisselingen verwerkt, tegen minder dan 3 miljard dollar in 2019! Aangezien de vraag naar meer gedecentraliseerde diensten blijft groeien, zal Ethereum profiteren van het succes van de altcoins die op zijn platform worden uitgevoerd.

Behalve dat het de op een na grootste cryptocurrency ter wereld is, is de Autoriteit voor financieel gedrag (FCA) heeft ook ontdekt dat Ethereum de vierde meest bekende crypto in het Verenigd Koninkrijk is. 17% van de respondenten meldde dat ze eerder van de altcoin hadden gehoord en deze achter Bitcoin, Facebook’s Weegschaal en Bitcoin Cash plaatsten..

Opgewonden door de recente groei van Ethereum? Wilt u de vraag ‘is Ethereum een ​​goede investering’ beantwoorden? Je bent op de juiste plek. We hebben onderzocht wat de experts te zeggen hebben over de prijs van Ethereum in 2021-2025.

Ethereum-prijsvoorspellingen op korte termijn: 2021

Ethereum-prijsvoorspelling voor 2021

Na een bewogen 2020 als gevolg van de wereldwijde pandemie van het coronavirus (waardoor de prijzen half maart kelderden), is de markt voor cryptocurrency wraakzuchtig teruggekeerd. Dus wat denken crypto-experts dat er kan gebeuren met de prijs van Ethereum in 2021??

Onze eerste Ethereum-prijsvoorspelling op korte termijn is afkomstig van WalletInvestor. Het investeringsanalyseplatform heeft een uiteindelijk bullish voorspelling gedaan, hoewel het in maart een lichte terugval voorspelt:

Zoals we kunnen zien in de bovenstaande grafiek, verwacht WalletInvestor dat Ethereum aan het begin van het jaar in waarde zal dalen en volgens de minimale voorspellingen eind maart een potentieel dieptepunt van minder dan $ 900 zal bereiken. Dit zou een verlies van meer dan $ 400 betekenen, een grote teleurstelling voor beleggers in de hoop dat het actief zijn bullish streak kan behouden. Het goede nieuws is echter dat deze bearish periode niet lang zal duren – tegen begin mei plaatst zelfs de meest conservatieve voorspelling de prijs van ETH terug op $ 1015. (De gemiddelde schatting is $ 1172,04 en het maximum is $ 1334,150).

Vanaf dit punt zal ETH blijven stijgen en de rest van het jaar waarde winnen. Eind 2021 heeft WalletInvestor de volgende potentiële prijzen op een rijtje gezet:

 • Minimumprijs: $ 1274.290
 • Gemiddelde prijs: $ 1465.930
 • Maximumprijs: $ 1677.270

Hoewel de minimale voorspelling lager is dan de huidige waarde van Ethereum van $ 1.309,70, zijn de gemiddelde en maximale voorspellingen bemoedigender. Geen van de vooruitzichten is verbluffend hoog in vergelijking met de prijs van ETH vandaag, maar ze suggereren wel dat de groei van het actief nog niet is bereikt..

Voor onze tweede Ethereum-prijsvoorspelling op korte termijn voor 2021 hebben we ons tot Previsioni Bitcoin gewend. De Italiaanse cryptanalysesite is vaak optimistisch als het gaat om de kortetermijnvooruitzichten van digitale activa, vooral omdat het voorziet in een massale acceptatie van cryptocurrency in de komende jaren. Het gelooft dat Ethereum weer een recordjaar tegemoet gaat, met een prijs die in december stijgt naar een nieuw recordniveau (ATH) van $ 5796,076. De huidige ATH van Ethereum is $ 1.392, wat het in 2017-18 bereikte.

Als weerspiegeling van de marktexplosie die plaatsvond in december 2020, denkt Previsioni Bitcoin dat ETH het grootste deel van zijn groei in 2021 zal ervaren in de vorm van een enorme bull-run tussen september en oktober. Het voorspelt dat de prijs van Ethereum in slechts één maand tijd zal stijgen van $ 2898,038 naar $ 5664,347 – een groeisnelheid die, indien waar, betekent dat het activum binnen 30 dagen in waarde zal verdubbelen.!

Een ander ding om op te merken over de voorspelling van Previsioni Bitcoin is het feit dat ze verwachten dat Ethereum vóór eind januari zal stijgen tot $ 1962,7621. In de komende weken zou dit kunnen betekenen dat we ETH meer dan $ 600 aan waarde zien winnen. Het biedt een interessant alternatief voor de verwachting van WalletInvestor dat ETH zal dalen tot minder dan $ 900 voordat het in mei weer op de been is..

Voordat we verder gaan met onze langetermijnprijsvoorspellingen voor Ethereum, laten we eens kijken naar wat DigitalCoinPrice gelooft dat er zou kunnen gebeuren met de prijs van ETH in 2021. Volgens zijn voorspellingen zal Ethereum uiteindelijk het hele jaar door waarde winnen. De prijs zal echter waarschijnlijk fluctueren, met een minimumprijs van $ 1.759,29 en een maximumprijs van $ 2.075,12.

Net als WalletInvestor en Previsioni Bitcoin verwacht DigitalCoinPrice tegen het einde van het jaar een steile bullish run te zien. Deze late stijging zal het hoogtepunt zijn van een reeks pieken van dalen – geen van hen bijzonder drastisch, maar nog steeds in tegenstelling tot de langzame en gestage toenames die we in het verleden hebben gezien.

BeinCrypto.com heeft een nog optimistischere kijk. Het platform maakte gebruik van technische analyse, een proces waarbij belangrijke hoogte- en dieptepunten in de geschiedenis van de prijs van een cryptocurrency worden geanalyseerd om toekomstige prijsbewegingen te voorspellen. BeinCrypto identificeerde de volgende opvallende prijzen voor zijn technische analysestrategie:

waarde van ethereum

Door het opwaartse patroon toe te passen dat we in het eerste grijze vak kunnen zien op het tweede vak, geeft deze grafiek een prijs van ongeveer $ 2.800 tegen december 2021. Als voorspelling lijkt het misschien te optimistisch in vergelijking met de meer bescheiden verwachtingen van het andere. cryptoplatforms die we hebben genoemd.

Aangezien de voorspelling van BeinCrypto meer dan tweemaal de ATH van Ethereum is, is het veilig om te zeggen dat dit inderdaad een zeer optimistische projectie is!

Dus, is Ethereum een ​​goede investering voor 2021? De Ethereum-prijsvoorspellingen op korte termijn die we in dit artikel hebben opgenomen, suggereren dat dit mogelijk is. Niemand voorspelt dat ETH 2021 zal afsluiten tegen een lagere prijs dan de huidige waarde van $ 1.309,70, wat een geruststellend teken zou moeten zijn voor investeerders. De hamvraag is nu of de vooruitzichten op lange termijn even veelbelovend zijn als de korte termijn.

Wat wordt de prijs van Ethereum in 2021?

Zal Ethereum omhoog gaan in 2021?

Ethereum lijkt te stijgen in 2021. Ethereum-investeerders zouden op korte termijn $ 1.500 en $ 2.500 ergens tegen het einde van 2021 kunnen zien..

Crypto Research Report heeft voorspeld dat de Ethereum-prijs later in 2021 $ 1.650 zal bedragen.

Volgens de managing partner bij Blocktown Capital, James Todaro, zal Ethereum stijgen en uiteindelijk een prijs van $ 9.000 bereiken. Hij is er sterk van overtuigd dat ETH mogelijk zal opschalen tot een marktwaarde van $ 1 biljoen.

Long Forecast voorspelde dat de prijsvoorspelling van Ethereum aan het einde van 2021 $ 2.449 is.

Coin Price Forecast denkt dat de prijs van Ethereum tegen het einde van 2021 zou kunnen sluiten op $ 2.000.

Hoewel geen van deze projecties wedijvert met de prognose van $ 2.800 die we van BeinCrypto zagen, zouden ze nog steeds bemoedigend nieuws moeten zijn voor elke handelaar die zich afvraagt ​​of Ethereum in 2021 zal stijgen? Of ‘is Ethereum een ​​goede investering voor 2021?’ Volgens deze cijfers zou ETH zeker een goede investering kunnen zijn, met een prijsstijging van jaar tot jaar.

Zou je willen overwegen Ethereum ETH in 2021?

Ethereum-voorspellingen voor 2021 zijn ongelooflijk gevarieerd, variërend van minder dan $ 1.600 tot ongeveer $ 3.800! Als u de voorkeur geeft aan een langetermijnbeleggingsstrategie, laten we dan eens kijken naar de Ethereum-prijsvoorspellingen voor 2022-2025.

Ethereum-prijsvoorspellingen op lange termijn: 2022-2025

Wat voorspellen crypto-experts voor Ethereum in 2022 en daarna??

Vooruitkijkend naar 2022-208, hoe zou de prijs van Ethereum in de komende vijf jaar kunnen veranderen? Onze eerste voorspelling komt van Trading Beasts. Volgens zijn analyse verwacht het ETH een bescheiden groei in 2022, met een langzame maar gestage vooruitgang van ongeveer $ 30 per maand volgens de maximale voorspellingen..

Zoals de bovenstaande tabel ons laat zien, vallen de gemiddelde en minimumprijsvoorspellingen van Trading Beast iets teleurstellender. Beide kolommen suggereren dat de prijs van Ethereum in 2021 zou kunnen dalen, aangezien de voorspellingen voor januari 2022 lager zijn dan de huidige waarde van ETH van $ 1.309,70.

Hoewel alle drie de kolommen laten zien dat de prijs stijgt naarmate het jaar vordert, is de kolom met de maximale prijs de enige die opent en sluit met een hogere waarde. Zelfs dan is het opmerkelijk vergelijkbaar met enkele van de voorspellingen die we voor 2021 hebben gezien. Als Trading Beasts correct is, betekent dit dat we de komende jaren misschien niet zoveel vooruitgang zullen zien als de kortetermijnvoorspellingen suggereren..

Voor 2023 en 2024 heeft het platform de volgende Ethereum-prijsvoorspellingen gegeven:

 • Open 2023: minimum = $ 1.231.115, maximum = $ 1.810.464, gemiddeld = $ 1.448.371
 • Sluiten 2023: minimum = $ 1.457.230, maximum = $ 2142.986, gemiddeld = $ 1.714.389
 • Open 2024: minimum = $ 1.478.247, maximum = $ 2.173.892, gemiddeld = $ 1.739.114
 • Sluiten 2024: minimum = $ 1.699,011, maximum = $ 2.498,546, gemiddeld = $ 1.998,837

Het goede nieuws is dat deze voorspellingen suggereren dat de algemene trend voor Ethereum bullish is. Hoewel Trading Beasts blijkbaar verwacht dat de voortgang relatief traag zal zijn, denkt het niet dat de recente groei van Ethereum een ​​kortstondige toevalstreffer is..

Voor onze tweede Ethereum-prijsvoorspelling op lange termijn keren we terug naar DigitalCoinPrice. Het platform voorspelde een topprijs van $ 2.075,12 voor ETH in 2021, dus wat verwacht het te zien in 2022-2025? Als u zich afvraagt ​​‘gaat Ethereum omhoog?’, Voelt u zich waarschijnlijk aangemoedigd door de voorspellingen van DigitalCoinPrice. Tussen 2022 en 2025 gelooft het dat de ETH zal stijgen van $ 2.334,40 naar $ 4.039,23 – een drastische verbetering ten opzichte van zijn vorige ATH

Volgens het platform DigitalCoinPrice.com zal Ethereum ETH een winstgevende investering zijn voor 2022 en daarna. Hieronder toont de grafiek zijn voorspellingen voor de prijzen van Ethereum ETH 2022-2028:

Volgens de voorspellingen van DigitalCoinPrice zal de gestage vooruitgang van Ethereum zijn hoogtepunt bereiken in 2026, voor welk jaar het platform een ​​topprijs van $ 4.639,04 heeft voorspeld. Hoewel in 2027 de prijs van Ethereum terugvalt tot $ 4.072,13, wordt 2028 opnieuw een recordjaar, met ETH die een waarde van $ 5.858,47 bereikt. Als je je afvraagt ​​‘wat zal Ethereum waard zijn in 2030?’, Betekent dit dat het antwoord op kan lopen tot $ 6.000.

Onze laatste Ethereum-prijsvoorspelling op lange termijn is afkomstig van Crypto Rating. Het cryptocurrency-analyseplatform gebruikt een AI-algoritme om zijn voorspellingen te bereiken, die momenteel de prijs van Ethereum op $ 16.000 plaatsen tegen 2025. Dit zal een groeipercentage van 3,274% vormen vanaf medio januari 2021. We kunnen deze prijs weerspiegeld zien in de onderstaande grafiek :

Tussen 2023 en 2025 verwacht Crypto Rating ook dat ETH de volgende mijlpalen zal behalen:

 • 2023: $ 4.100 per munt (een groeipercentage van 760% sinds medio januari 2021)
 • 2024: $ 8.000 per munt (een groeipercentage van 1.600% sinds medio januari 2021)

Het platform gelooft dat 2024 de komende vijf jaar de grootste prijsstijging zal meemaken. Dit komt omdat het verwacht dat de langverwachte Ethereum 2.0 pas dit jaar volledig geïmplementeerd zal worden. De verhoogde efficiëntie en mogelijkheden van de upgrade zullen leiden tot een prijsstijging, waardoor de waarde van ETH in 2025 tot $ 16.000 zal stijgen..

Het cryptoplatform heeft voorspeld dat de gemiddelde prijs van Ethereum zal stijgen van $ 2.250 in januari 2022 naar $ 2.900 in december 2023, met potentiële maximumprijzen die zelfs de $ 3,00 overschrijden..

Al deze voorspellingen zijn echter verbleken in vergelijking met die van PrimeXBT. Met behulp van technische analyse om de drie bodempatronen die we zagen in de Ethereum 2022-prijsvoorspellingen uit te breiden, heeft het platform een ​​duizelingwekkende waarde van $ 35.000 voorspeld voordat 2025 ten einde komt.!

ethereum prijsgrafiek

$ 35.000 is meer dan 20 keer hoger dan de vorige ATH van Ethereum, dus het zou een extreme prestatie zijn voor het crypto-token als deze voorspelling van PrimeXBT uitkomt.

Hoeveel zal Ethereum waard zijn in 2021-2025?

Volgens de ETH-prijsvoorspelling die wordt aangeboden door WalletInvestor.com, zal ETH naar verwachting stijgen tot $ 1872 tegen het einde van 2021, $ 2.276 in 2022, om te stijgen tot $ 3.735 in december 2025..

Op basis van Ethereum-projecties van DigitalCoinPrice.com wordt verwacht dat de prijs van de munten de komende jaren aanzienlijk zal stijgen, met een handel in ongeveer $ 1.993 in 2021, $ 2.517 in december 2023 en $ 3.255 in december 2025. Longforecast voorspelt dat ETH tegen het einde van 2025 $ 3.698 zal bereiken..

Prijsvoorspellingen op lange termijn suggereren dat niet alleen Ethereum 10.000 dollar zou kunnen bereiken, maar het kan in de toekomst ook prijzen bereiken die ver boven dat niveau liggen nadat het boven het vorige recordniveau is gebroken..

Aanvullende Ethereum (ETH) prijsvoorspellingen 2023-2025:

Ethereum-prijsvoorspellingen 2023:

Lange voorspelling: $ 1.694

Muntprijsvoorspelling: $ 2.000

Ethereum-prijsvoorspellingen 2025:

Brian Schuster, Ark Capital Company: $ 100.000

Muntprijsvoorspelling: $ 5.000

Simon Dedic, Blockyre: $ 9.000

Crypto-onderzoeksrapport: $ 3.500

Crypto Newsz: $ 2.500

Conclusie: voorspelling van Ethereum ETH-prijsvoorspelling

De onderstaande voorspellingscijfers schetsen enkele van de Potentieel hoog en laag van Ethereum ETH-prijsvoorspellingsvoorspellingen in 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026, 2027 en 2028 aangeboden door technische analisten en experts uit de industrie.

Jaar Hoog Laag
2021 $ 2.400 $ 1100
2022 $ 3.300 $ 1.455
2023 $ 6.200 $ 2.200
2024 $ 5.150 $ 2.865
2025 $ 9.500 $ 3.560
2026 $ 12.150 $ 4.500
2027 $ 17.560 $ 6.470
2028 $ 22.690 $ 9.850

Ethereum zou de komende jaren erg sterk kunnen presteren. Volgens zijn voorspellingen zou de waarde van de Ethereum-tokens tegen het einde van 2021 kunnen stijgen tot $ 2.500, oplopend tot $ 3.300 in 2022, tot $ 6.200 in 2023 en tegen 2025 een gemiddelde prijs van $ 12.500 bereiken..

Wie heeft er in Ethereum geïnvesteerd?

Het zijn niet alleen cryptoplatforms die geloven dat Ethereum voorbestemd is voor grootsheid. Verschillende opmerkelijke Ethereum-investeerders hebben ook meegewogen in het debat. Als je je afvraagt ​​’zal Ethereum stijgen zoals Bitcoin?’ Of zelfs ‘Zal Ethereum Bitcoin verslaan?’, Dan ben je misschien blij te weten dat veel investeerders denken dat de altcoin de koning van crypto zal uitdagen – en zelfs kan vervangen. in de toekomst.

Ian McLeod, een technologie-expert, heeft voorspeld dat Ethereum in de komende vijf jaar 50% van het marktaandeel van Bitcoin zou kunnen veroveren. De oprichter van Ark Capital LLC, Brian Schuster, is eveneens optimistisch. Hij voorspelt $ 100.000 wisselkoersen voor Ethereum in 2025 en is ook van mening dat ETH binnenkort goud zou kunnen vervangen op de wereldwijde financiële markt..

James Todaro, de Managing Partner bij Blocktown Capital, is een andere crypto-investeerder die gelooft dat Ethereum de komende jaren een marktkapitalisatie van $ 1 biljoen zal bereiken. Hij gelooft dat dit te danken is aan de groeiende interesse in dApps, waar Ethereum goed van kan profiteren. Op basis van het totale aanbod van Ethereum betekent dit dat elke Ether-munt $ 9.000 zou moeten waarderen om deze marktkapitalisatie te behalen.

Als een van deze Ethereum-prijsvoorspellingen uitkomt, bevinden ze zich in goed gezelschap. Het zou niet de eerste keer zijn dat een ETH-liefhebber de toekomst van de crypto correct heeft voorzien. De directeur communicatie bij ConsenSys, Andrew Keys, voorspelde correct dat Ether op 29 februari 2016 een prijs van $ 1,15 zou halen wanneer hij door CoinDesk werd geïnterviewd. Zijn voorspellingen kwamen slechts twee weken na het jaar uit – dus als je op zoek bent naar de beste Ethereum-voorspellingen 2020-2028, vergeet dan niet de mening van de investeerders die vanaf het begin voor de crypto hebben gestreden..

Hoe is de prijs van Ethereum in de loop van de tijd veranderd??

Toen Ethereum in 2015 voor het eerst de cryptomarkt betrad, was de prijs vrij stagneert, variërend van $ 0,31 tot $ 2,83. Gedurende 2016 was de ATH $ 8,21, maar in 2017 zagen we een verandering van tempo. 2017 was een recordjaar voor de cryptocurrency-sector, waarbij bijna elke grote crypto een snelle en ongekende groei doormaakte. Bitcoin schoot bijvoorbeeld omhoog naar zijn toenmalige ATH van $ 20.000, terwijl Ripple XRP met maar liefst 36.000% groeide. Ethereum was geen uitzondering op de regel en sprong van iets meer dan $ 8 naar een prijs van $ 740. Dat is een stijging van ongeveer 9.000% in minder dan een jaar.

Teleurstellend voor veel beleggers was dat deze groei van korte duur was. Veel cryptocurrencies verloren snel waarde in 2018, en na het bereiken van de ATH van $ 1.389,18 op 15 januari 2018, daalde de prijs van Ethereum terug naar ongeveer $ 100 in augustus. Dit is een belangrijke reden waarom de meest recente bull-run van de markt mensen een ongemakkelijk gevoel heeft gegeven. Zou het zo kortstondig kunnen zijn als de groei die we in 2017 zagen??

Gelukkig denken veel analisten in dit stadium van niet. Nadat de waarde van ETH daalde van $ 245 op 7 maart 2020 naar $ 111,28 op 17 maart, leek het erop dat de wereldwijde coronaviruspandemie schadelijk zou zijn voor cryptocurrency. De onzekerheid duurde echter niet lang. Onze plotselinge afhankelijkheid van technologie en contactloze betalingen zorgde zelfs voor hernieuwde belangstelling van beleggers, iets dat gedeeltelijk de bull-run verklaart die daarop volgde..

Voor de rest van 2020 bleef Ethereum (en de markt als geheel) stijgen. Eind november had ETH $ 500 bereikt – en daar hield de groei niet op. De volgende mijlpaal was $ 1.000, en op 20 januari was het in tegenspraak met zijn vorige ATH. Mogen we de komende jaren een nieuwe ATH verwachten?

Welke factoren beïnvloeden de prijs van Ethereum?

Om de meest nauwkeurige Ethereum-prijsvoorspellingen 2021-2025 te maken en uiteindelijk de vraag ‘is Ethereum een ​​goede investering?’ Te beantwoorden, is het belangrijk om de verschillende factoren te begrijpen die van invloed kunnen zijn op de prijs van ETH.

1. De vraag naar gedecentraliseerde financiering

De belangstelling voor gedecentraliseerde financiering, ook wel bekend als DeFi, is enorm gestegen. Gedecentraliseerde financiering is het idee dat we toegang moeten hebben tot financiële diensten die geen eigendom zijn van centrale instanties zoals banken en grote bedrijven. Cryptocurrency is volledig gedecentraliseerd, een belangrijke aantrekkingskracht voor veel mensen die geloven dat de zelfvoorziening ervan het een meer democratische vorm van valuta maakt. In de nasleep van het coronavirus is deze loting alleen maar sterker geworden. Met digitale betalingen de nieuwe norm, denken experts nu dat crypto populairder zal worden dan ooit.

Ethereum is perfect geplaatst om hiervan te profiteren. Het Ethereum-platform ondersteunt meer dan 280.000 ERC-tokens – de naam die wordt gebruikt om cryptocurrencies te beschrijven die op zijn merknetwerk zijn gelanceerd. Hiervan staan ​​er meer dan 40 op de lijst van ‘s werelds top 100 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, en er zijn er nog veel meer actief in de DeFi-sector. Omdat de vraag naar gedecentraliseerde diensten blijft groeien, zal ook de vraag naar Ethereum groeien. Dit zal de prijs van ETH opdrijven.

2. Coronavirus

Zoals we eerder vermeldden, zijn veel analisten van mening dat coronavirus (COVID-19) een positief langetermijneffect zal hebben op de prijs van valuta’s zoals Ethereum. In maart zou deze bewering belachelijk hebben geklonken, maar gezien de recente bull-run is het blijkbaar waar. Dit komt omdat de behoefte aan digitale contactloze betalingen gegarandeerd toeneemt naarmate de wereld worstelt om het virus in te dammen. Terwijl bedrijven op zoek zijn naar nieuwe betalingsopties, kunnen services zoals de Ethereum-blockchain een belangrijke rol spelen bij het vergemakkelijken van veilige transacties.

3. De lancering van Ethereum 2.0

De eerste fase van Ethereum 2.0, de langverwachte upgrade naar het Ethereum-netwerk, werd gelanceerd op 1 december 2020. Hoewel het actief duidelijk is ingehaald in de marktbrede bull-run, verwachtten Ethereum-prijsvoorspellingen al de waarde van ETH-verhoging als gevolg van de upgrade. Dit komt omdat Ethereum 2.0 een aantal belangrijke voordelen voor het platform zal opleveren.

 • Het nieuwe Eth2-platform is ontworpen om meer transacties te verwerken en tegelijkertijd de energie-efficiëntie enorm te verbeteren. Op dit moment vereist een enkele Ethereum-transactie maar liefst 22,65 kWh aan energie. In slechts één jaar tijd betekent dit dat het stroomverbruik van Ethereum vergelijkbaar is met dat van heel Costa Rica!
 • Ethereum schakelt over van een proof-of-work-algoritme (PoW) naar een proof-of-stake-algoritme (PoS). In een PoW-systeem moeten cryptocurrency-miners complexe vergelijkingen oplossen met hun computer om transacties te verifiëren en deze aan de blockchain toe te voegen. Dit proces vereist enorme hoeveelheden energie, wat bijdraagt ​​aan het enorme stroomverbruik van Ethereum. In een PoS-systeem kunnen gebruikers echter eenvoudig hun cryptocurrency ‘inzetten’ als onderpand om hun transacties te verifiëren.

De eerste fase liep ernstige vertraging op, dus veel analisten denken dat we de volledige voordelen van de volledige upgrade een tijdje niet zullen zien. (Crypto Rating gelooft bijvoorbeeld dat we rond 2024 aanzienlijke prijsstijgingen van ETH zullen gaan zien, aangezien het onwaarschijnlijk is dat de resterende fasen eerder zijn geïmplementeerd). Als Ethereum echter in staat is om meer transacties te verwerken, de kosten te verlagen en de transactietijd te verlengen, zullen we waarschijnlijk een enorme toename in de vraag naar zijn diensten zien. Dit zal op zijn beurt een positieve invloed hebben op de prijs van ETH.

Heeft u overwogen om te investeren? Ethereum?

Belangrijkste punten

 • Tegen het einde van 2021 gelooft WalletInvestor dat ETH een maximale potentiële prijs van $ 1.677.270 zou kunnen halen.
 • Previsioni Bitcoin gelooft dat Ethereum weer een recordjaar tegemoet gaat, met een prijs die in december stijgt naar een nieuw record (ATH) van $ 5796,076.
 • Volgens zijn voorspellingen denkt DigitalCoinPrice dat de prijs van Ethereum in 2021 zal fluctueren, met een minimumprijs van $ 1.759,29 en een maximumprijs van $ 2.075,12.
 • Tussen 2022-2025 heeft Trading Beasts een langzame maar gestage bullish voorspelling gedaan.
 • DigitalCoinPrice gelooft dat ETH zal stijgen van $ 2.334,40 naar $ 4.039,23 tussen 2022-2025.
 • Crypto Rating heeft de meest optimistische voorspelling gegeven, in de overtuiging dat het succes van Ethereum 2.0 de prijs zou kunnen opdrijven tot $ 16.000 in 2025.
 • De huidige ATH van Ethereum is $ 1.392.
 • De belangrijkste factoren die de prijs van Ethereum kunnen beïnvloeden, zijn onder meer de vraag naar gedecentraliseerde financiering, de gevolgen van de coronaviruspandemie en de verwachte Ethereum 2.0-upgrade..

Of u nu een bestaande ETH-investeerder bent of een waakzame aspirant, we hopen dat dit artikel nuttig is geweest. Hoewel de minimale en maximale voorspellingen variëren, is het bemoedigend om te zien dat alle korte- en langetermijnvoorspellingen geloven dat Ethereum een ​​goede investering zou kunnen zijn. Als deze voorspellingen u de push hebben gegeven om ETH zelf te bekijken, wilt u misschien dat multi-asset brokerageplatform weten eToro kan de mogelijkheid bieden om te handelen met Crypto-activa en CFD’s op maximaal 90+ cryptocurrencies (inclusief Ethereum).

eToro – Beste Ethereum-platform

investeren in ethereum

Aanmelden voor eToro en begin met het handelen in Ethereum of het kopiëren van top ETH-investeerders zonder extra kosten. Er zijn geen beheerskosten of andere verborgen kosten aan verbonden.

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen over prijsvoorspelling van Ethereum

Wat is de prijsvoorspelling van Ethereum in 2021?

Ethereum zou tegen 2021 $ 2380 kunnen bereiken.

Zal de prijs van Ethereum stijgen??

Volgens de marktanalisten en enthousiastelingen heeft Ethereum een ​​grote kans op prijsstijgingen. Ethereum heeft een geweldige roadmap gepland voor 2021 en daarna.

Is Ethereum het waard om te kopen??

Volgens veel experts zou Ethereum in de nabije toekomst beter kunnen presteren dan Bitcoin. Als de op een na grootste crypto ter wereld, is het absoluut de meest succesvolle altcoin. Dit betekent dat als u overweegt cryptocurrency te kopen, Ethereum een ​​waardige kanshebber is voor uw portefeuille.

Zal Ethereum $ 2.000 bereiken?

Veel analisten zijn het erover eens dat $ 2.000 een realistisch doelwit is voor Ethereum. De huidige voorspellingen zijn bijna unaniem in de bewering dat ETH de komende maanden waarschijnlijk $ 2.000 zal bereiken, vooral gezien de Ethereum 2.0-update die heeft plaatsgevonden.

Wat wordt de prijsvoorspelling van Ethereum in 2025??

Ethereum kan in 2025 $ 3500 bereiken.

Moet ik Bitcoin of Ethereum kopen??

Hoewel elke crypto zijn eigen voor- en nadelen heeft, is het de moeite waard eraan te denken dat Ethereum na Bitcoin werd gelanceerd – wat betekent dat het is ontworpen om enkele van de problemen op te lossen die de zogenaamde koning van de cryptocurrency teisteren. Over het algemeen wordt overeengekomen dat Ethereum schaalbaarder is en binnenkort een stuk energiezuiniger. Dit kan mogelijk betekenen dat het een robuustere toekomst heeft.

Verder lezen:

Welke top 10 cryptocurrencies om in 2021 te investeren?

Ethereum Vs. Bitcoin: is Ethereum een ​​betere investering dan Bitcoin?

Is Ethereum een ​​goede investering en moet ik in Ethereum investeren??

Ethereum VS. Ripple: welke zou in uw portfolio moeten staan?

Ethereum is een van de meest populaire cryptocurrencies in de VS.?

Ripple-prijsvoorspellingen: hoeveel zal Ripple waard zijn in 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me