Ethereum-prijsvoorspelling

Ethereum-prijsvoorspellingen voor 2021, 2022 en 2025

Ethereum is de op een na grootste cryptocurrency na Bitcoin. Sinds het eerste aanbod heeft Ethereum zijn prijs met meer dan 1000% zien stijgen. Sinds het begin van 2021 heeft de Ethereum-prijsvoorspelling verklaard dat de slimme contractleider een enorme bull run zal beginnen.

Op 25 januari 2021 bereikte Ethereum een ​​hoogste punt ooit van $ 1456,26, wat beter is dan zijn vorige hoogste punt ooit van $ 1439,33. Ethereum heeft Bitcoin ook overtroffen in transactietellingen en transactiekosten, waarbij Ethereum tweemaal het dagelijkse transactievolume van Bitcoin verwerkt..

Wat is Ethereum?

Ethereum is een autonoom, gedecentraliseerd platform dat wordt beheerd door duizenden vrijwilligers verspreid over de hele wereld. De blockchain bevat verschillende DeFi-tokens. Zijn populariteit in de DeFi-ruimte heeft Ethereum geholpen zijn positie als de op een na grootste cryptocurrency na Bitcoin en het meest gewilde platform voor DeFi-projecten te versterken..

Ethereum’s eigen valuta Ether vergemakkelijkt het runnen van op Ethereum gebaseerde slimme contracten en dApps op basis van het platform. Ether is zowel een betaalmiddel voor gebruikers van Ethereum als een stimulans. Ether kan worden ingewisseld voor andere cryptocurrencies, maar kan niet worden vervangen door andere valuta’s om gas te leveren voor transacties op het Ethereum-netwerk.

Slimme contracten op het Ethereum-platform voeren zichzelf uit, wat betekent dat wanneer aan specifieke vooraf gedefinieerde voorwaarden wordt voldaan, het contract automatisch wordt uitgevoerd.

Lees meer: ​​wat is Ethereum? Een beginnershandleiding voor Ethereum en tips voor investeren in ETH

Ethereum’s prijsgeschiedenis

Net als andere cryptocurrencies heeft Ethereum een ​​behoorlijk deel van de volatiliteit gezien. Het was echter een van de meest stabiele valuta’s in de crypto-ruimte. Laten we de prijsgeschiedenis van Ethereum wat meer in detail bekijken.

Ethereum beleefde zijn eerste significante stijging tussen 17 mei 2017 en 20 juni 2017, toen de cryptocurrency in slechts een maand tijd steeg van $ 90 naar $ 364. De cryptocurrency ervoer hierna een beetje volatiliteit, maar trok in december weer aan. Het ging rond 13 december voorbij $ 500 en bereikte half december $ 730.

Tegen het einde van de maand handelde Ethereum rond de $ 800. Het brak in januari uiteindelijk de grens van $ 1000, maar ervoer weer volatiliteit en daalde in februari tot $ 750. Sinds mei is de waarde van Ethereum in mei 2018 gedaald en in december gedaald tot minder dan $ 100.

Ethereum heeft sindsdien niet zoveel beweging gehad, een beetje in waarde gestegen, maar nooit de hoogtepunten bereikt die het in januari 2018 had. Echter, met cryptocurrencies die opnieuw een bull-run meemaakten, steeg de waarde van Ethereum in december 2020 en bereikte de valuta de hoogste prijs in januari. 25e en bereikte $ 1456,26 en versloeg daarmee zijn vorige hoogste punt van $ 1439,33.

Ethereum-prijsanalyse

Ethereum zal naar verwachting een sterke groei doormaken in 2021 en een recordhoogte bereiken. In 2020 schommelde Ethereum meestal tussen $ 550 en $ 750. Het bleef geruime tijd tussen deze twee prijspunten voordat het op 3 januari steeg.

De prijs bereikte $ 1330 voordat hij weer onder $ 1000 daalde. Het vond echter ondersteuning voor $ 900. Ethereum begon op dit punt een langzaam herstel, en hoewel de cryptocurrency nogal wat weerstand ondervond. Het grootste verzet was $ 1250, waar het moeite mee had om door te breken.

Ethereum ging uiteindelijk voorbij de weerstand en stak $ 1400 over en zette de hoogste prijs vast. Nogmaals, de cryptocurrency slaagde er niet in de prijs vast te houden en zag een lichte daling, maar vond ondersteuning bij $ 1250. Ethereum keerde terug naar $ 1300, maar er volgde een correctie, die op het moment van schrijven nog steeds aan de gang is.

Zou u overwegen om in te investeren Ethereum ETH?

Ethereum-prijsvoorspelling 2021

De acceptatie van DeFi en dapps verhoogt de prijs van Ethereum. De voortdurende upgrade naar Ethereum 2.0 heeft ook een positieve invloed op de prijs van de cryptocurrency. Ethereum 2.0 belooft Ethereum in staat te stellen transacties sneller te verwerken, waardoor de schaalbaarheid van het netwerk toeneemt naarmate het migreert van een Proof-of-Work naar een Proof-of-Stake consensusmechanisme. Ethereum 2.0 zorgt ervoor dat Ethereum 10.000 transacties per seconde kan uitvoeren vanuit de valuta 30.

Lees meer: ​​Ethereum-prijsanalyse voor 2021

Ethereum-prijsvoorspelling 2022

Ethereum zal naar verwachting in 2022 een groot aantal partnerschappen aangaan. Deze koppelingen zullen een positieve invloed hebben op de prijs van Ethereum. De meeste experts op het gebied van cryptocurrency hebben voorspeld dat de valuta tegen het einde van 2022 $ 2500 zou kunnen bereiken, wat een optimistisch doel is, maar een doel waaraan Ethereum naar verwachting zal voldoen.

Ethereum-prijsvoorspelling 2023

Ethereum zal naar verwachting een sterke waardestijging zien in 2023, dankzij een aanzienlijke massale acceptatie. Ethereum zal zijn greep op de DeFi-ruimte consolideren, stijgend met een sterke kapitalisatie en een aanzienlijke stijging van de waarde per munt.

Ethereum-prijsvoorspelling 2024

Brian Schuster, de oprichter van Ark Capital, gelooft dat Ethereum in 2024 rond de $ 100.000 zal worden verhandeld.

Ethereum-prijsvoorspelling 2025

De komende jaren zal Ethereum een ​​aanzienlijke groei laten zien. De huidige prijsniveaus suggereren dat Ethereum een ​​bull-run is ingegaan, en nu DeFi-projecten steeds meer genoegen nemen met Ethereum, zou de waarde van de cryptocurrency kunnen stijgen tot een niveau dat op dit moment moeilijk voor te stellen is. De groeiende interesse in Ethereum heeft sommige experts ertoe aangezet om te voorspellen dat Ethereum de komende jaren een prijsniveau tussen $ 1000 en $ 10.000 zal handhaven..

De voorspelling van de beste crypto-investeerder op de Ethereum-prijs:

1. Crypto Research Report gebruikte het vergelijkingsmodel om de waarde van Ethereum te bepalen. Het model voorspelde dat Ethereum $ 331 zou bereiken, maar de cryptocurrency overtrof dit cijfer ruim voordat iemand het had verwacht.

Crypto Research Report heeft voorspeld dat Ethereum in 2025 $ 3500 zal bereiken.

2. Simon Dedic, de managing partner bij Moonrock Capital, heeft voorspeld dat de prijs van Ethereum op de lange termijn zou kunnen stijgen tot $ 9000.

3. James Todaro, de managing partner bij Blacktown Capital, zei dat Ethereum een ​​marktkapitalisatie van $ 1 biljoen zou kunnen bereiken. Hij heeft ook voorspeld dat Ethereum zou kunnen handelen tegen $ 9000.

4. WalletInvestor.com heeft daarentegen voorspeld dat Ethereum tegen het einde van 2022 rond de $ 1022 zal verhandelen.

5. Brian Schuster heeft verklaard dat we tegen 2024 Ethereum $ 100.000 zouden kunnen zien aanraken.

Lees meer: ​​wat zal de Ethereum-prijs in 2021 drijven?

Ethereum-prijsvoorspelling: conclusie

Afgaande op de meeste prijsvoorspellingen van Ethereum, zal de cryptocurrency getuige zijn van een periode van aanhoudende groei. Verschillende factoren zijn de drijvende kracht achter deze groei, voornamelijk de groei van DeFi, Ethereum 2.0 en meer projecten die Ethereum als hun favoriete platform kiezen. Dit is een ideaal moment om in ETH te investeren, tegen een concurrerende prijs in te voeren en aanzienlijke winst te maken.

eToro – Het beste platform om in Ethereum te investeren

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Lees ook:

Wat is Ethereum en is het de moeite waard om in 2021 in Ethereum te investeren??

Voors en tegens van investeren in Ethereum, wordt het een miljonairmaker?

Wat zijn de 9 beste altcoins om in 2021 te investeren??

Ethereum Vs. Bitcoin: is Ethereum een ​​betere investering dan Bitcoin?

Ethereum VS. Ripple: welke zou in uw portfolio moeten staan?

Veelgestelde vragen over Ethereum-prijsvoorspelling

Wat is Ethereum?

Ethereum is een autonoom en gedecentraliseerd platform waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties op hun platform kunnen ontwikkelen en lanceren. Het maakt ook het gebruik van slimme contracten mogelijk. Deze slimme contracten worden automatisch uitgevoerd wanneer aan een reeks vooraf gedefinieerde voorwaarden is voldaan. Omdat Ethereum een ​​gedecentraliseerd platform is, kunnen transacties en processen worden uitgevoerd zonder enige downtime of interferentie.

Waarin verschilt Ethereum van Bitcoin?

Bitcoin heeft een openbaar gedistribueerd grootboek opgezet om transacties op computers over de hele wereld te valideren en op te slaan. Ethereum gaat een stap verder met het concept van Bitcoin en gebruikt de blockchain voor het uitvoeren van computercode. Hoewel Bitcoin een peer-to-peer elektronisch geldsysteem is, kan Ethereum code-scripts uitvoeren als een wereldwijd computernetwerk.

Wat is ether?

Ether is de eigen valuta van Ethereum. Ether is een cryptocurrency en ondersteunt ook het Ethereum-netwerk. Het wordt gebruikt om te betalen voor transacties en andere services op het Ethereum-netwerk.

Moet ik in ETH investeren?

Investeren in Ethereum is een slimme zet, aangezien het een gevestigde cryptocurrency is. Wees echter grondig in uw onderzoek en krijg een goed beeld van de markttrends voordat u investeert. Beleggers die willen diversifiëren van Bitcoin of die willen investeren in andere cryptocurrencies dan Bitcoin, moeten Ether beschouwen als een investeringsactiva.

Wordt voorspeld dat de prijs van Ethereum verder zal stijgen?

Ja, Ethereum zal in 2021 een bull-run starten, waarbij de cryptocurrency naar verwachting zal waarderen. Met meer DeFi-projecten die Ethereum kiezen als hun favoriete platform en Ethereum 2.0 die de schaalbaarheidsproblemen van Ethereum aanpakt, zal de waarde van de cryptocurrency de komende jaren stijgen..

Wat is de toekomst van Ethereum?

Het Ethereum-platform heeft het potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop financiën werken. De slimme contractfunctionaliteit van Ethereum haalt de tussenpersoon uit transacties en is zelfuitvoerbaar. Ethereum gaat zichzelf versterken als de koning van DeFi. Ethereum schakelt ook over van een Proof-of-Work-consensusmechanisme naar een Proof-of-Stake-consensusmechanisme. Deze upgrade lost de schaalbaarheidsproblemen op waarmee Ethereum wordt geconfronteerd.

Wat is Ethereum 2.0?

Ethereum 2.0, of Eth2, of Serenity is een upgrade naar de Ethereum-blockchain. De upgrade wordt in fasen uitgebracht, waarbij fase 1 in 2020 wordt uitgebracht. Elke fase van de upgrade zal de functionaliteit van Ethereum verbeteren..

Is Ethereum een ​​goede investering?

Ethereum heeft het beter gedaan dan bijna alle altcoins en Bitcoin. Dit maakt het een van de beste investeringen die u kunt doen. Ethereum is klaar om te stijgen dankzij de toenemende populariteit van DeFi, dus dit is een goed moment voor u om te investeren in de cryptocurrency en een aanzienlijke winst te maken..

Is Ethereum beter dan Bitcoin?

Ethereum en Bitcoin zijn technisch niet te vergelijken omdat ze verschillende functionaliteiten hebben. Bitcoin is een cryptocurrency, terwijl Ethereum meer is dan een cryptocurrency. Het is een autonoom, gedecentraliseerd platform dat de ontwikkeling en uitrol van dapps op zijn blockchain mogelijk maakt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me