Fortune Stories of the Crypto Kings

Kan du være den nyeste Crypto King?

Fremskrittene innen teknologi, den kontinuerlige utviklingen av sosiale medier og den moderne verden har alle gitt nye og innovative måter for folk å tjene penger på. Det er rettferdig å si at Internett har åpnet en rekke muligheter som ikke ville vært tilgjengelig i flere tiår. For eksempel har kryptovaluta og blockchain sett en oppgang de siste årene og blomstrer for tiden.

Kryptovaluta er tilgjengelig på mange plattformer, og blockchain er teknologien som den byttes gjennom i form av sikre digitale transaksjoner. Det er effektivt en alternativ type valuta og byttes praktisk talt mot penger. Bitcoin er en av de mest kjente typene kryptovaluta, med denne typen digitale transaksjoner brukt i ganske mange år.

I 2017 ble Bitcoin populær som et resultat av at Japan og Sør-Korea vedtok blockchain-teknologien, og millioner av transaksjoner skjer nå på daglig basis.

Cryptocurrency er et flyktig og risikabelt investeringsvalg, men mange føler at risikoen er verdt det på grunn av suksessen til Bitcoin. Suksessen til enkeltpersoner som tok i bruk valutaen tidlig i dannelsen, har absolutt fanget oppmerksomheten til investorer over hele verden, og på Trading Education ønsket vi å se nærmere på dette.

Selv om kryptokurrency har hatt suksess, er det viktig å huske at ikke alle blir rike på baksiden av den. Kashyap Vyas, over på Interesting Engineering, har samlet en liste over noen av investorene som har vært heldige nok til å gjøre formuer som følge av kryptovaluta.

Du vil kanskje også like: Rise of Cryptocurrency: Do We Still Need Banks?

Kingsley Advani – En tidlig adopterer av Bitcoin

Kingsley Advani kryptokonge

Tilbake i 2012 introduserte en av vennene til Advani ham for Bitcoin, som den gang ble brukt som betaling i den kriminelle verden. Selv om det hadde ulovlige konnotasjoner, så Advani det større bildet og mulighetene som Bitcoin tilbød, og begynte å samle inn penger sammen for å investere.

Advani hadde jobbet som dataforsker og bestemte seg for å tømme alle sparepengene han hadde tjent opp til det tidspunktet. Han investerte $ 34 000 og tok en enorm risiko, en risiko han nå føler var verdt å ta.

Advani er 24 år gammel og er en kryptomillionær på grunn av verdien av Bitcoin som er doblet siden hans opprinnelige investering. Advani gir nå sin visdom og lidenskap for kryptovaluta som rådgiver, og reiser verden rundt for å vise folk mulighetene som et resultat av å investere i Bitcoin.

Peter Saddington – Lanserte et sosialt nettverk for Cryptocurrency

Peter Saddington kryptokonge

Som CTO for VinWiki driver Peter også et sosialt nettverk kalt TheBitcoin.pub. Etter å ha studert informatikk ved Florida State, gjennomførte Saddington tre mastergrader innen utdanning, teologi og rådgivning.

Peter fant ut om den økende populariteten til Bitcoin som et resultat av en Ars Technica-publikasjon, som hadde informert om den enorme nedgangen i verdien av krypto. Han ble interessert i denne teknologien og bestemte seg for å gjøre omfattende forskning om Bitcoin.

Etter forskningen tok Peter beslutningen om å kjøpe over 100 Bitcoins til en pris av $ 2,52 hver, og etter Bitcoin-bommen tjente han en formue. Han er kanskje mest kjent for å innløse 45 Bitcoins og kjøpe seg en Lamborghini Huracan.

Sjekk denne artikkelen: Ultimate Bitcoin Guide: Hva er Bitcoin?

Erik Finman – En av de yngste Crypto Kings

Erik Finman kryptokonge

Den tyske tenåringen Erik Finman hadde kommet til scenen i utdannelsen der han var lei av skolen og ikke ønsket å fortsette. Det var dette som fikk ham til å satse med mamma og pappa, og var enig i at hvis han ble millionær før han fylte 18 år, ville han ikke gå på college. Han bestemte seg for å bruke € 1000 som var gitt ham fra bestemor og investerte det i Bitcoin.

Erik så uventede avkastninger på investeringen, og nettoverdien økte betydelig. Med fortjenesten fra investeringen, grunnla han en peer-to-peer-veiledningstjeneste og solgte denne for 300 Bitcoins. Tenåringen er en av de yngste Bitcoin-millionærene noensinne og ble kåret til den mest innflytelsesrike tenåringen i 2014 innen TID.

Hans fremtidige planer inkluderer å opprette nye bedrifter og er fast troende på at kryptokurver vil være i en god stund fremover.

Kristoffer Koch – En kryptokonge med alvorlig flaks

Kristoffer Koch kryptokonge

Kochs investering i Bitcoin har gjort ham til en kryptolegende og har gitt folk tillit til å prøve lykken på å investere. Kristoffer kom over kryptoverdenen mens han skrev en avhandling om kryptering.

Nordmannen investerte 150 kroner, som tilsvarer rundt $ 27, og mottok 5 000 Bitcoins i retur i 2008. Han fulgte ikke mye med sin investering før medieoppslag begynte å løpe med historier om den desentraliserte valutaen. På baksiden av dette lette han etter de private nøklene til de krypterte lommebøkene sine og oppdaget at det var $ 886 000 klare og ventende.

Folk leser også: Satoshi Nakamoto: Hva vet vi om ham?

Eddy Zillan – Crypto King forvandlet tusenvis til millioner

Eddy Zillan kryptokonge

Mange drømmer om å bli millionær før de fyller 18 år, og tidligere var dette ofte ingenting annet enn en drøm for et stort flertall mennesker. Spol frem til i dag og introduksjonen av kryptovalutaer som har gjort det mulig for enkelte individer å samle en formue.

Eddy Zillan klarte å gjøre sparepengene til en absolutt formue ved å gjøre sin første investering på $ 100. Den raske avkastningen oppmuntret ham til å investere et enda større beløp.

På dette tidspunktet investerte han alle sine besparelser på $ 12.000, og pengene begynte å strømme inn for ham. Han begynte å utforske de forskjellige lagene med Bitcoin-handel, og eksperimenterte også med Altcoin. Det er rapportert at han har samlet en kryptoformue på over en million dollar, og han gir nå råd til andre om hvordan de kan bli rike med kryptohandel..

Olaf-Carlson Wee – Coinbases aller første ansatt

Olaf Carlson Wee kryptokonge

Den første ansatte på Coinbase så en betydelig økning i kryptovaluta. Hans første investering i Bitcoin mislyktes da den krasjet fra $ 16 til $ 2, men han fastholdt fortsatt troen på at krypto ville lykkes.

Han sendte CV-en til Coinbase og var ansatt i selskapet. Som et resultat av sin tid der, fikk han innsikt i verden av kryptovaluta.

Da Bitcoin begynte å sveve, hadde han investert nok til å gjøre ham millionær og grunnla Polychain Capital. Hans eiendeler gikk fra 4 millioner dollar til 200 millioner dollar i løpet av noen måneder.

Se også: Alt du bør vite før du investerer i kryptovaluta

Chris Larsen – Kjent som den rikeste Crypto King

Chris Larsen kryptokonge

Medstifter av Ripple, Chris Larsen, er den rikeste kryptovalutainvestoren, ifølge Forbes. En MBA-holder fra Stanford, og en erfaren operatør av Silicon Valley, hans virksomhet har kontroll over 61 milliarder XRP globalt.

Hans kryptoformue per februar 2018 var nesten 8 milliarder dollar, og før han begynte Ripple, var han involvert i andre vellykkede virksomheter.

Han har blitt oppført som den rikeste kryptokongen på planeten og har samlet en verdi på 59 milliarder dollar.

Brian Armstrong – Stiftet selskapet Coinbase

Brian Armstrong Coinbase grunnlegger

Armstrong grunnla selskapet sitt, som ble kjent som den ledende plattformen for kryptovaluta i USA i 2012. Siden dette har han lykkes i kryptovalutamarkeder, om enn å overvinne en steinete start.

Kundebasen for Coinbase har blitt variert og rik, og i fjor samlet Coinbase inn 100 millioner dollar på bakgrunn av en verdsettelse på 1,6 milliarder dollar. I 2017 genererte Coinbase 1 milliard dollar i inntekter, og det antas at han er verdt omtrent 1 milliard dollar.

Ikke gå glipp av: 8 spørsmål du skal svare på før du investerer

Brock Pierce – Et medlem av Bitcoin Foundation

Brock Pierce bitcoin foundation

Grunnlegger og administrerende partner for Blockchain Capital, Pierce så sin popularitet stige som et banebrytende ansikt for det digitale valutamarkedet.

University of South California kandidat er en risikokapitalist med forretningsinteresser i digitale valutaer, ad tech og gaming.

37-åringen ble valgt som medlem av Bitcoin Foundation i 2014, og har i dag samlet inn over 200 millioner dollar for sine selskaper og har vært i forkant av over 30 oppkjøp.

Hans formue ble antatt å være rundt 1 milliard dollar i januar i år.

Changpeng Zhao – eier den største Crypto Exchange

Changpeng Zhao binance

Administrerende direktør i flerspråklig kryptovaluta-plattform Binance, Changpeng Zhao, samlet inn $ 15 millioner i juli for å gjøre virksomheten til en suksess. Binance eksisterte ikke før dette.

Binance er kjent som verdens største kryptobørs, med 6 millioner brukere, og er i stand til å behandle 1,4 millioner transaksjoner per sekund. Før sin tid i Binance tok Zhao valget om å flytte fra Japan til Canada på 80-tallet og delte tiden mellom Tokyo og New York etter at han ble uteksaminert med en grad i informatikk..

Etter å ha jobbet for ulike kryptovalutabedrifter, bestemte han seg for å starte sitt eget selskap, og Binance er nå en av de raskest voksende kryptokurrencyvirksomhetene i verden.

Neste gang: Slutt å praktisere dårlige handelsvaner!

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Trading Education, vennligst gi den en like og del med andre du tror det også kan være av interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me