Hoe Binance Coin te kopen – Beginnershandleiding 2021

Hoe Binance Coin BNB te kopen: Een stapsgewijze handleiding

Geïntrigeerd door de populariteit van cryptocurrencies en wil je weten hoe je zelf Binance Coin kunt kopen? U bent op de juiste pagina beland.

Binance Coin is een top-5 cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie. Het beste is dat je gemiddelde Joe op de kar kan springen, met weinig meer dan een internetverbinding, een goede makelaar en een bankpas / creditcard of e-wallet.

In deze gids gaan we u door het proces van hoe Binance Coin te kopen. We dekken mogelijke commissies en vergoedingen, investeringsplannen en hoe u een geschikte makelaardij kunt selecteren om deze digitale valuta online te kopen.

Koop Binance Coin in 5 stappen

Om Binance Coin BNB te kopen, is de eerste stap om een ​​rekening te openen bij een gereguleerde beurs, geld te storten, BNB te selecteren in de handelsplatformlijst en ten slotte te controleren & bevestig dat Binance-munten zijn toegevoegd aan uw portemonnee.

Hieronder vindt u een overzicht van 5 stappen voor het kopen van Binance Coin:

Stap 1: Meld u aan bij een gelicentieerd platform waar u Binance Coin kunt kopen

Stap 2: Financier uw nieuwe account

Stap 3: Selecteer Binance Coin (BNB) uit de selectie van crypto-activa

Stap 4: Kies hoeveel Binance Coin je wilt kopen

Stap 5: Verifieer de ingevoerde informatie en klik op ‘bevestigen’ – uw digitale munten worden aan uw portemonnee toegevoegd

Stap 1: Kies een online Binance Coin Broker of Exchange

Zoals blijkt uit onze 5-stappen-walkthrough, moet je je, voordat je Binance Coin koopt, aanmelden bij een cryptomakelaar.

Mocht u kiezen voor het populaire sociale handelsplatform eToro, u kunt direct digitale valuta kopen.

Als u besluit Binance Coin te kopen via een crypto-uitwisseling, kunt u BNB-munten omwisselen met andere digitale valuta zoals Bitcoin, Litecoin en Ripple. Dat gezegd hebbende, zijn de bovengenoemde uitwisselingen van derden over het algemeen niet gereguleerd – en daarom mogelijk onveilig.

Door in plaats daarvan te kiezen voor aanmelding bij een makelaar onder strikte regelgeving, zoals eToro – u heeft gemak en veiligheid in goede mate. Er zijn tenslotte veel duistere makelaars in de online financiële sector – vooral als het gaat om cryptocurrencies.

Van begin tot eind, als u een beginner bent, is het aanzienlijk eenvoudiger om Binance Coin te kopen door u aan te melden bij een erkende makelaar. In deze gids zal dit sentiment duidelijker worden.

Desalniettemin moet u nog steeds het proces doorlopen om een ​​geschikte makelaar te vinden voordat u Binance Coin kunt kopen. Bekijk de onderstaande statistieken om u te helpen een platform te vinden dat aan uw behoeften voldoet.

Regulatie

Regelgeving is een belangrijke overweging wanneer u ervoor kiest om een ​​platform te vinden om Binance Coin te kopen. Deze verordening is uw vangnet tegen haaien.

Niet alleen dat, maar als u geen gebruik maakt van een gereguleerde online broker, blijft u de baas over uw eigen crypto-wallet en de veiligheid ervan. U zult ongetwijfeld horrorverhalen hebben gehoord over portefeuilles die worden gehackt en investeerders die alles verliezen. Gereguleerde platforms nemen deze zorg weg.

In termen van hefboomwerking zul je merken dat sommige cryptocurrency-uitwisselingen dit zullen bieden. Dit wordt echter niet aanbevolen vanwege het eerder genoemde gebrek aan regelgeving in de ruimte.

Als het riskeren van uw kapitaal bij een externe beurs of niet-gereguleerde makelaar u ongemakkelijk maakt – zoals het hoort – zal eToro u niet teleurstellen.

De Binance Coin-provider wordt strikt gereguleerd door verschillende regelgevende instanties, waaronder de FCA (VK), ASIC (Australië) en CySEC (Cyrus). Het is ook geregistreerd bij FINRA, wat betekent dat het de wettelijke bevoegdheid heeft om Amerikaanse staatsburgers te accepteren.

Door vast te houden aan gereguleerde platforms zoals eToro, u kunt Binance Coin op een gemakkelijke, veilige en ongecompliceerde manier kopen.

Betaalmethoden

Wat betreft betalingsmethoden: u zou geen problemen moeten ondervinden. De meeste moderne online makelaars accepteren verschillende soorten stortingen.

Binance Coin kunnen kopen was vroeger een heel ander verhaal. Een tijd waarin vaak een overboeking naar een niet-gereguleerde centrale was de enige manier van handelen. Dit was enorm lastig en duurde vaak weken achter elkaar.

Tegenwoordig accepteren cryptocurrency-providers zoals eToro debet- / creditcards en steeds populairdere e-wallets zoals Neteller, Skrill en PayPal. Deze betaalmethoden bieden een veel snellere en gemakkelijkere manier om te storten bij het kopen van Binance Coin.

Vergoedingen en commissies

Zoals u waarschijnlijk weet, moeten online makelaars geld verdienen om een ​​bedrijf te kunnen blijven runnen. Dit wordt bereikt door vergoedingen en commissies in rekening te brengen.

Geen twee Binance Coin-makelaars zijn hetzelfde, dus het spreekt voor zich dat de kosten met een mijl zullen variëren. Dat gezegd hebbende, brengen de meeste platforms commissie in rekening door middel van een variabele vergoeding – een percentage van uw BNB-positie.

Online cryptomakelaar Coinbase brengt u bijvoorbeeld 1,49% in rekening voor elke transactie. Dit betekent dat als u de markt betreedt voor $ 100, u $ 1,49 aan commissie betaalt. Ergo, als uw positie $ 1.000 waard is, betaalt u $ 14,90 – enzovoort.

We hebben een eenvoudig voorbeeld samengesteld van hoe deze commissie van invloed zou zijn op uw Binance Coin-aankoop:

 • U plaatst een kooporder van $ 1.000 op Binance Coin
 • De cryptomakelaar brengt u 1,49% in rekening – dit komt neer op $ 14,90
 • Als u uw munten verkoopt, zijn ze $ 1.500 waard – dit komt neer op $ 22,35
 • In dit scenario heeft u in totaal $ 37,25 aan commissie betaald

Zoals u kunt zien, kunnen vergoedingen – hoewel schijnbaar onbeduidend, snel oplopen. Bijgevolg heeft dit invloed op uw winst. Als deze hypothetische aankoop bij eToro was uitgevoerd, zou u $ 37,25 hebben bespaard – aangezien de makelaar commissievrij is.

Bovendien berekent Coinbase een vergoeding van 3,99% voor creditcard- en debetkaarttransacties. Bij een aanbetaling van $ 1.000 moet u bijvoorbeeld $ 39,99 betalen.

Integendeel, bij eToro wordt u slechts 0,5% in rekening gebracht wanneer u een storting doet. Als u zich in de VS bevindt en geld stort in Amerikaanse dollars, kunt u deze vergoeding van 0,5% vermijden, aangezien het om valutawisselkosten gaat.

eToro – Koop Binance-munt BNB

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Andere belangrijke factoren

Inzicht hebben in regelgeving en vergoedingen is een cruciaal onderdeel van het online kopen van digitale valuta.

Daarom moeten we een paar andere belangrijke overwegingen noemen wanneer u Binance Coin koopt via een cryptoplatform.

 • Gebruikers vriendelijkheid: Gebruikersvriendelijkheid mag niet worden vergeten wanneer u ervoor kiest om digitale munten op internet te kopen. Het is belangrijk dat u er zeker van bent dat u bestellingen plaatst en dat de website gemakkelijk te navigeren is.
 • Minimale investering: Voordat u zich aanmeldt bij een makelaar, moet u de minimale Binance Coin-investering controleren. Voor beginners raden we aan om klein te beginnen. Een platform dat een minimale investering van $ 200 vereist, werkt op de lange termijn misschien niet voor u. In schril contrast hiermee stelt eToro klanten in staat Binance Coin te kopen voor $ 25.
 • Opslag: Hoewel we later meer in detail zullen ingaan op crypto-opslag, zou dit een belangrijke overweging voor u moeten zijn bij het zoeken naar een Binance Coin-provider. Sommige makelaars vragen u om uw eigen munten in een privéportemonnee op te slaan. Dit is een nogal omslachtige optie voor nieuwkomers. eToro bewaart uw BNB-munten echter voor u, zodat u ze niet in een crypto-portemonnee hoeft te bewaren – wat gepaard kan gaan met risico’s.

Stap 2: bedenk een investeringsplan

investin in binance-munt

Als het gaat om het verzorgen van uw kapitaal, is het praktisch om een ​​investeringsplan te bedenken voordat u Binance Coin koopt.

In zo’n volatiele markt is het logisch om vooruit te plannen. Hieronder hebben we een lijst gemaakt met bijzonderheden die u kunt toevoegen aan uw eigen Binance Coin-investeringsplan.

Lange of korte termijn

U kunt beginnen met de vraag: wil ik een korte of lange termijn Binance Coin-belegger worden??

Sommige mensen geven er de voorkeur aan zich te concentreren op de voordelen van de prijsverschuivingen op korte termijn van Binance Coin. Dit wordt bereikt door BNB-munten te kopen en binnen een kort tijdsbestek van weken, dagen of zelfs minuten uit te betalen.

Op een gegeven moment hebben de meeste cryptocurrencies dramatisch in prijs geschommeld. We hebben het over percentages met dubbele cijfers binnen één dag. Dit duidt op een duidelijk volatiele markt, en voor degenen die deze omstandigheden durven te trotseren, is er potentieel voor winst.

Bekend als de ‘buy and hold’-strategie, hebben langetermijnbeleggers de neiging om Binance Coin maanden of jaren vast te houden. De hoop is dat de digitale valuta in waarde blijft stijgen. Totdat het tijd is om de investering te verzilveren, is er niets meer te doen.

Dit kan een goede optie zijn voor beginners, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over kortetermijnvolatiliteit wanneer u Binance Coin koopt..

Target Binance Coin-prijs

Heel veel mensen gebruiken een Binance Coin-prijsstrategie.

Als u bijvoorbeeld Binance Coin koopt voor $ 20,00 en u uw investering wilt verdrievoudigen, moet de digitale valuta stijgen tot $ 60,00 in waarde.

Hoewel dat misschien klinkt als een onbereikbare prijsverschuiving, moet u rekening houden met het volgende:

 • In 2017 zag Binance Coin een historisch dieptepunt van $ 0,096
 • 2 jaar later zag de munt een hoogtepunt van $ 39,57
 • Dat is een stijging van meer dan 44.000%!

Nogmaals, dit toont alleen maar aan dat door de vluchtigheid alles mogelijk is. Bovendien maakten sommigen van degenen die op dat moment in het bezit waren van Binance Coin waarschijnlijk een mooie winst.

Overweeg regelmatige investeringen

Zoals we hierboven hebben geïllustreerd, kan in het cryptocurrency-spel van alles gebeuren als het gaat om prijsbewegingen. Wanneer u nadenkt over het kopen van Binance Coin, moet u overwegen om regelmatig te investeren.

Het kopen van cryptocurrencies gaat immers niet zonder uitdagingen. Regelmatig kleine investeringen doen is een geweldige manier om Binance Coin op een risicomijdende manier aan uw portefeuille toe te voegen.

Het opnemen van wekelijkse of maandelijkse Binance Coin-aankopen in uw investeringsplan is een verstandige manier om een ​​niveau van financiële controle te behouden. Dit is vooral het geval als u nog nooit een dag van uw leven heeft gehandeld.

Online broker eToro laat u Binance Coin kopen vanaf slechts $ 25, en zoals we al zeiden, kunt u dit op een directe basis doen.

Zou u overwegen om in te investeren Binance munt BNB?

Stap 3: Open een Binance Coin Broker-account

Nadat u uw huiswerk heeft gemaakt en een beslissing heeft genomen over bij welke online broker u Binance Coin wilt kopen, moet u zich aanmelden!

Ga naar het platform en klik op de aanmeldingslink. Als u al eerder in aandelen of forex heeft gehandeld, zal dit deel u bekend voorkomen.

U moet de online broker wat basisinformatie geven, zoals uw volledige naam, adres, e-mailadres en contactnummer. Volgens de KYC-procedures moet u ook een duidelijke foto van uw identiteitsbewijs met foto opsturen, zoals een paspoort.

Voor gereguleerde platforms is ook een adresbewijs vereist. Gewoonlijk volstaat een recente energierekening of bankafschrift. De noodzaak om uw identiteit te bevestigen is standaard in de financiële ruimte. KYC afgedwongen door regelgevende instanties helpt het witwassen van geld te voorkomen.

Voordat u Binance Coin kunt kopen, moet de cryptoprovider uw identificatie valideren. Dit kan tot 7 dagen duren, afhankelijk van de makelaar.

eToro schittert hier ook – aangezien het platform gebruikmaakt van geautomatiseerde ID-validatietechnologie. Dit betekent dat u meestal binnen 10 minuten na registratie aan de slag kunt en Binance Coin kunt kopen.

Stap 4: stort wat geld

Ervan uitgaande dat u de beschikbaarheid van de betaalmethode al heeft gecontroleerd voordat u zich aanmeldt, is het nu tijd om een ​​storting te doen.

Om het proces zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, raden we aan om een ​​creditcard / betaalpas of e-wallet te gebruiken in plaats van een bankoverschrijving. Dit laatste duurt het langst om uw nieuwe account te bereiken.

Het populaire platform eToro accepteert een verscheidenheid aan directe betalingsmethoden. Dit omvat niet alleen Visa, MasterCard en Maestro (debet en credit), maar ook PayPal, Neteller en Skrill. E-wallets zoals PayPal zijn hard op weg om de meest gebruikte betaalmethode te worden voor gemak en snelheid.

Het is onvermijdelijk dat er een minimale storting wordt bepaald door de makelaar waarmee u besluit om u aan te melden. Dit kan behoorlijk verschillen. In feite ontdekte onze beginnershandleiding dat dit een getal was tussen $ 0 en $ 1.000, zo niet meer!

Neem altijd contact op met de specifieke Binance Coin-provider waarmee u zich aanmeldt – voor het geval de minimale storting buiten uw prijsklasse valt.

Stap 5: Stel een handelsorder op

trading orted, hoe binance-munten te verhandelen

Als je met succes geld hebt gestort op je nieuwe crypto-account, kun je beginnen met het kopen van Binance Coin.

U moet aan het cryptoplatform aangeven wat u wilt bereiken door een bestelling te plaatsen. Dit zal bekend terrein zijn als u al eerder heeft gehandeld.

Desalniettemin hebben we voor de beginners een aantal handige bestellingen op een rijtje gezet die je kunt gebruiken om Binance Coin te kopen.

Koop bestelling

De kooporder is niet alleen een van de meest gebruikte bestellingen bij het kopen van digitale valuta, maar deze is ook vereist om op de markt te komen.

In termen van de leek, als u denkt dat de prijs van Binance Coin hoger zal worden, plaatst u een kooporder. Als u denkt dat het zal vallen, plaatst u een verkooporder bij uw BNB-provider. Zo simpel is het.

Limiet- of marktorder

Zoals we hebben besproken, verandert de waarde van Binance Coin van seconde tot seconde. Houd hier rekening mee als u hoopt winst te maken met kortetermijnprijspieken.

In termen van een ‘marktorder’, dit moet worden gebruikt als u de markt wilt betreden tegen de huidige genoteerde prijs. Wanneer deze order is aangemaakt, zal uw broker uw Binance Coin-order met onmiddellijke ingang uitvoeren.

Vanwege de vluchtige aard van de cryptovalutamarkt zult u natuurlijk een klein verschil opmerken tussen de opgegeven prijs bij het plaatsen van uw bestelling en de prijs die u krijgt..

U kunt bijvoorbeeld een marktorder op Binance Coin maken voor $ 28,01, maar eindigen met $ 27,99. Dit komt door de onvermijdelijke en frequente prijswijzigingen waarover we hebben gesproken.

Als het gaat om limietorders, kunt u uw eigen prijs kiezen waarvoor u Binance Coin wilt kopen.

Hieronder ziet u een praktisch voorbeeld van hoe een limietorder wordt gebruikt:

 • De Binance-munt kost $ 28,00, maar u wilt de markt niet betreden voor minder dan $ 31,00
 • U plaatst een limietorder van $ 31,00
 • Als, of wanneer de digitale valuta die prijs bereikt, voert uw makelaar uw order uit
 • Dit betekent dat, tenzij u uw bestelling annuleert of Binance Coin stijgt naar $ 31,00, uw bestelling in behandeling blijft

Alles bij elkaar genomen – marktorders zijn geweldig voor nieuwkomers vanwege hun eenvoud. Limietorders kunnen worden gebruikt om Binance Coin te kopen tegen een prijs die u bevalt.

Inzet

Hoe voor de hand liggend het ook klinkt, wanneer u een order maakt om Binance Coin te kopen, moet u overwegen hoeveel u wilt inzetten.

Er zijn geen regels in dit opzicht, je kunt ervoor kiezen om zoveel Binance Coin te kopen als je wilt, zolang je aan het minimum voldoet. Niettemin, zoals we eerder hebben aangestipt, vinden beginners vaak dat langzaam en gestaag de race wint.

In plaats van je spaargeld in de aankoop van Binance Coin te steken, zou je verstandiger zijn om elke keer een hapklare hoeveelheid te investeren.

Even een herinnering, dat u bij eToro Binance Coin kunt kopen voor een minimale investering van $ 25. Dit is een goed bedrag om mee te betalen als u van plan bent regelmatig in de digitale valuta te investeren.

Bevestig bestelling

Zodra je alle relevante informatie hebt ingevuld die nodig is om Binance Coin te kopen – inclusief koop- of verkooporder, markt- of limietorder en je inzetwaarde – bevestig je je keuzes om verder te gaan.

Wanneer je al het bovenstaande succesvol hebt bevestigd, verschijnt je Binance Coin in je crypto broker wallet.

Klaar om te kopen Binance munt BNB?

Stap 6: uw Binance-munt opslaan

Als het om opslag gaat, spreekt het voor zich dat Binance Coin niet op dezelfde manier kan worden opgeslagen als traditioneel fiatgeld. Integendeel, digitale valuta worden opgeslagen in een gedecentraliseerd grootboek.

Als het gaat om het verzorgen van uw Binance-munt, kan uw ‘crypto-portemonnee worden gedownload naar uw thuiscomputer of mobiele telefoon.

We moeten erop wijzen dat door het opslaan van uw eigen Binance Coin, u verantwoordelijk bent voor het onthouden van uw eigen privésleutel en het beschermen tegen hackers..

Dus, wat is het alternatief? Door u aan te melden bij een online broker zoals eToro, wordt uw Binance Coin-investering namens u opgeslagen en afgehandeld. Het is niet nodig om een ​​gedecentraliseerde portemonnee te gebruiken. Bovendien kunt u meestal uitbetalen wanneer u maar wilt.

Aangezien eToro zwaar wordt gereguleerd door verschillende rechtsgebieden, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u al uw digitale valuta aan een oplichter verliest. Het elimineert ook de noodzaak om meerdere overschrijvingen uit te voeren tussen uw portemonnee en een ongereguleerde uitwisseling.

Stap 7: Uw Binance-munt verkopen

Wanneer u Binance Coin koopt – u hoopt de markt verder te timen – verkoopt u het voor meer dan u aanvankelijk had betaald.

We hebben het al gehad over het contrast tussen het kopen van cryptocurrencies via een online broker versus een exchange.

Niettemin, om samen te vatten: het uitbetalen van Binance Coin via een crypto-uitwisseling is een vrij langdradig proces. Dit houdt in dat u uw digitale valuta van uw persoonlijke crypto-portemonnee naar de portemonnee op de beurs stuurt.

Vervolgens moet u de Binance Coin inwisselen voor een fiat-valuta, zoals bijvoorbeeld Britse ponden of Amerikaanse dollars. Aan deze uitwisseling zijn doorgaans kosten verbonden.

Integendeel, uitbetalen via een platform als eToro is net zo eenvoudig als ABC. Ga gewoon naar de website, log in op uw account en kies ervoor om uw Binance Coin te ‘verkopen’.

Dit is meestal binnen enkele seconden voltooid. De kans is groot dat het geld naar uw oorspronkelijke betaalmethode wordt gestuurd – volgens de KYC-uitspraak.

Andere manieren om Binance Coin te kopen in 2021

We hebben in deze gids de essentie onthuld als het gaat om het verhandelen van Binance Coin.

Dat betekent niet dat je geen andere opties hebt, dus bekijk onze lijst hieronder voor enkele alternatieve manieren om Binance Coin online te kopen.

1. Koop een Binance Coin Debit Card

Zoals u waarschijnlijk weet, zijn Visa- en MasterCard-transacties meestal onmiddellijk. Daarom kiezen sommige mensen ervoor om Binance Coin met een bankpas te kopen. Als het tijd is om uit te betalen, stuurt het cryptoplatform het geld gewoon naar de oorspronkelijke debetkaart die is gebruikt.

Als u Binance Coin op deze manier wilt kopen, voert u eenvoudig uw kaartgegevens in – met vermelding van het bedrag dat u wilt kopen.

Vergeet niet het minimale investeringsbedrag te controleren dat vereist is door de betreffende online broker. Bij eToro is dit slechts $ 25 en u kunt in een oogwenk Binance Coin kopen met uw bankpas (minimale storting $ 200).

2. Koop een Binance Coin-creditcard

Als je Binance Coin wilt kopen met een creditcard, dan kan dat via de online cryptomakelaar eToro.

Het is belangrijk om rekening te houden met mogelijke kosten die uw provider in rekening brengt, zoals een ‘contant voorschot’. Dit komt omdat investeringsdeposito’s de neiging hebben om in hetzelfde kamp te worden gecategoriseerd als geldopnames en goktransacties. Met andere woorden, een ‘voorschot in contanten’.

Een standaardtarief van dit type dat door creditcardaanbieders in rekening wordt gebracht, is meestal circa 3% van de transactie, maar het is verstandig om dit zelf nog eens te controleren..

3. Koop Binance Coin Paypal

De meeste mensen hebben PayPal gebruikt, zo niet van gehoord. Het is vrijwel synoniem geworden met online winkelen en veiligheid. PayPal gebruiken om Binance Coin te kopen is niet anders, want het is direct en veilig.

Crowd-aangename makelaar eToro stelt klanten in staat Binance Coin te kopen met een handvol e-wallets, waaronder PayPal, Neteller en Skrill.

4. Binance muntautomaat

Bovenop de bovengenoemde opties bij het nadenken over hoe u Binance Coin kunt kopen – was u op de hoogte van crypto-geldautomaten? Deze geldautomaten zijn niet dezelfde als de terminals die we gebruiken om tastbare bankbiljetten op te nemen.

Om Binance Coin te kopen, moet u in plaats daarvan het bovengenoemde tastbare geld in de machine steken. Het scherm geeft aan hoeveel Binance Coin je krijgt en drukt een bon af.

Deze geldautomaten met cryptocurrency zijn te vinden op luchthavens, winkels en straten, net als gewone geldautomaten – hoewel er op dit moment slechts 12.000-achtig verspreid zijn over de hele wereld.

Sommige van de crypto-geldautomaten die we tegenkwamen, rekenen in de regio van 20% om fiat-valuta’s in te wisselen voor Binance Coin. Dit is een aanzienlijk dure route om te nemen bij het kopen van digitale valuta.

Hoe Binance Coin 2021 te kopen – The Verdict

We hebben een overvloed aan onderwerpen behandeld als het gaat om het kopen van Binance Coin. Als u een beginner bent, zult u zich hopelijk nu meer zelfverzekerd voelen in uw toekomstige cryptocurrency-inspanningen.

Eerst moet u zich aanmelden bij een gereguleerde en betrouwbare cryptomakelaar. We verslaan de drum voor eToro, want het is een geweldige allrounder. De makelaar is super gebruiksvriendelijk, wat geweldig is voor nieuwkomers – en er worden geen commissies in rekening gebracht wanneer je Binance Coin koopt.

Daarnaast slaat het platform uw digitale munten voor u op – en wordt u beschermd door enkele van de grootste regelgevende instanties van over de hele wereld. Als het tijd is om uit te betalen, maakt u eenvoudig een verkooporder.

eToro – Beste platform om Binance-munt BNB te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Hoe gemakkelijk is het om Binance Coin te kopen?

Het is supergemakkelijk om Binance Coin te kopen. Meld u eenvoudig aan bij een makelaar met een gebruiksvriendelijke website.

Wat is de veiligste manier om Binance Coin te kopen?

De veiligste manier om Binance Cash te kopen is via een gereguleerde broker. eToro is een nieuwkomersvriendelijk en commissievrij platform – gereguleerd door meerdere regelgevende giganten van over de hele wereld, zoals de FCA, ASIC en CySEC. Voor Amerikaanse klanten is het bedrijf geregistreerd bij FINRA.

Kan ik $ 100 aan Binance Coin kopen?

Ja, u kunt $ 100 aan Binance Coin kopen. Beginners willen misschien klein beginnen. Bij eToro kun je de digitale munt kopen vanaf $ 25

Kun je geld verliezen op Binance Coin?

Ja. Het verhandelen van financiële activa brengt risico’s met zich mee. Speculeer correct op de toekomstige prijs van Binance Coin – u maakt winst. Als u het bij het verkeerde eind heeft, maakt u verlies.

Wat is Binance Coin het meeste waard geweest??

In 2021 bereikte Binance Coin een hoogtepunt van $ 343,57.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me