Hoe Bitcoin Cash te kopen – Beginnershandleiding 2021

Hoe Bitcoin Cash BCH te kopen: Een stapsgewijze handleiding

Bitcoin Cash is in 2017 gelanceerd en vertoont veel overeenkomsten met de bekendste crypto-asset ter wereld: Bitcoin. Net als appels en sinaasappels zijn de twee echter behoorlijk verschillend.

Interesse om op de kar te springen en deze digitale munt zelf te kopen? Je bent niet de enige.

Hoewel Bitcoin Cash iets meer dan drie jaar bestaat, blijft BCH een van de top 10 cryptocurrencies om te kopen. Het beste is: zowat elke Joe Public kan aan boord komen.

In deze uitgebreide beginnersgids gaan we in op de ins en outs van hoe u Bitcoin Cash kunt kopen. Niet alleen dat, maar we gaan ook mogelijke vergoedingen in de gaten houden om op te letten, investeringsplannen en hoe u een goed platform kunt kiezen om Bitcoin Cash online te kopen..

Koop Bitcoin Cash in 5 stappen

Om Bitcoin Cash BCH te kopen, is de eerste stap om een ​​rekening te openen bij een gereguleerde beurs, geld te deponeren, BCH te selecteren in de handelsplatformlijst en ten slotte te controleren & bevestig dat Bitcoin Cash-munten aan uw portemonnee zijn toegevoegd.

Hieronder vindt u een 5-stappen-walkthrough:

Stap 1: Meld u aan bij een gereguleerde Bitcoin Cash-makelaar

Stap 2: Stort geld op uw rekening

Stap 3: Zoek en selecteer ‘Bitcoin Cash’ in de lijst met cryptocurrencies op de site

Stap 4: Bepaal hoeveel Bitcoin Cash u wilt kopen en voer het bedrag in het relevante vak in

Stap 5: Bevestig dat alle ingevoerde informatie correct is en plaats uw bestelling.

Stap 1: Kies een online Bitcoin Cash Broker of Exchange

Zoals u kunt zien aan de hand van de bovenstaande stappen, moet u zich aanmelden bij een platform voordat u Bitcoin Cash kunt kopen.

Als u kiest voor een publieksvriendelijk sociaal handelsplatform eToro – u kunt de digitale munten rechtstreeks kopen.

Als alternatief, als u BCH-munten verkrijgt via een externe crypto-exchange, kunt u Bitcoin Cash ruilen met een andere cryptocurrency, zoals Ethereum of Ripple. Desalniettemin zijn deze uitwisselingen typisch ongereguleerde ruimtes.

Als zodanig is ervoor kiezen om je aan te melden bij een erkende makelaar zoals eToro niet alleen handiger, maar het biedt je ook een vangnet tegen de financiële haaien in de ruimte. Het is ook een veel gemakkelijkere end-to-end-ervaring voor degenen onder u die onervaren zijn.

Bekijk de onderstaande lijst met overwegingen om u te helpen een platform te kiezen dat aan uw eigen handelsstijl en financiële behoeften voldoet.

Regulatie

In het bovenstaande gedeelte hebben we de regelgeving aangestipt. Ter verduidelijking: we raden u aan om u alleen aan te melden bij een gereguleerde Bitcoin Cash-provider.

Zonder hen bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw eigen crypto-wallet. Het is bekend dat deze portemonnees in het verleden zijn gehackt. Er is regelgeving om onbetrouwbare bedrijven te scheiden van respectabele bedrijven – en om over de hele linie een betere service te bieden aan beleggers in cryptovaluta en handelaren.

Mogelijk kunt u een hefboomwerking aanvragen bij een beurs of niet-gereguleerde Bitcoin Cash-makelaardij, maar we raden u af om uw eigen kapitaal te riskeren in een dergelijke potentieel onveilige omgeving.

eToro is in dat opzicht fantastisch. In feite wordt de online Bitcoin Cash-provider gereguleerd door meerdere regelgevende instanties. Dit omvat de FCA (VK), CySEC (Cyprus) en ASIC (Australië). Voor degenen onder u in de VS: eToro is ook geregistreerd bij FINRA, zodat u legaal en veilig Bitcoin Cash kunt kopen.

Betaalmethoden

Als het om betalingsmethoden gaat, zou u geen problemen moeten hebben. Tegenwoordig is het kopen van Bitcoin Cash een makkie, aangezien de meeste cryptomakelaars verschillende soorten betalingen accepteren.

In de kinderschoenen had u misschien maar één optie: overboeking via een niet-gereguleerde uitwisseling. Dit duurde dagen of weken – en er waren verhalen dat mensen hun Bitcoin Cash helemaal nooit hadden ontvangen.

Bitcoin Cash-providers zoals eToro accepteren alles, van creditcards en betaalpassen tot superhandige e-wallets zoals PayPal, Skrill en Neteller.

Vergoedingen en commissies

Zoals alle bedrijven moeten Bitcoin Cash-platforms geld verdienen, zodat ze u een service kunnen blijven aanbieden. Dit wordt meestal bereikt door klanten commissies en andere vergoedingen in rekening te brengen.

Het bedrag dat u verwacht te betalen, hangt volledig af van de BCH-makelaar van uw keuze en kan behoorlijk sterk variëren.

We ontdekten dat het leeuwendeel van de Bitcoin Cash-makelaars variabele vergoedingen aan klanten in rekening brengt. Voor degenen die het niet weten, is dit meestal een percentage van uw positie. De populaire cryptocurrency-site Coinbase brengt 1,49% in rekening voor elke transactie.

Omdat de vergoeding variabel is, kunt u er gemakkelijk achter komen dat als u $ 1.000 uitgeeft, u $ 14,90 aan vergoedingen moet betalen om de markt te betreden. Hypothetisch, als u de markt verlaat voor bijvoorbeeld $ 1.800, betaalt u Coinbase $ 26,82. Enzovoort.

Hieronder ziet u een snel voorbeeld van hoe kosten uw Bitcoin Cash-aankoop kunnen beïnvloeden. We gaan voor de eenvoud een commissiepercentage van 1% gebruiken.

  • Stel dat u een kooporder van $ 1.000 maakt op Bitcoin Cash.
  • Uw makelaar brengt 1% commissie in rekening, wat neerkomt op $ 10
  • Als uw BCH-munten op het moment van verkoop $ 1.800 waard waren, zou uw vergoeding $ 18 zijn
  • In onze hypothetische situatie bedroegen uw commissiekosten in totaal $ 28

Dergelijke vergoedingen, hoewel ze redelijk klinken, kunnen uw winst snel opeten. Coinbase berekent ook 3,99% op elke debet- / creditcardstorting. Als je dus altijd $ 100 hebt gestort, zou je elke keer $ 3,99 moeten betalen.

In schril contrast hiermee rekent eToro slechts 0,5% in rekening, en alleen als u uw account financiert met een andere valuta dan Amerikaanse dollars. In termen van handelskosten stelt eToro u in staat Bitcoin Cash te kopen met 0% commissie.

Andere belangrijke factoren

We hebben u in het bovenstaande gedeelte bewust gemaakt van het belang van regelgeving en vergoedingen.

Maar er zijn nog andere belangrijke factoren waar u aan moet denken wanneer u Bitcoin Cash koopt bij een online broker, zoals hieronder vermeld.

  • Gebruikers vriendelijkheid: Wanneer u op zoek bent naar een platform om Bitcoin Cash te kopen, moet u overwegen hoe gebruiksvriendelijk de website is. Meld u aan bij een platform dat u gemakkelijk kunt navigeren en waarop u zich prettig voelt bij het plaatsen van bestellingen.
  • Minimale investering: U moet altijd weten wat de minimale Bitcoin Cash-investering is voordat u zich registreert bij een makelaar. Als u een crypto-newbie bent, is het beter om met kleine investeringen te beginnen. Als uw digitale valutaplatform minimaal $ 300 in rekening brengt om te kopen, vindt u dat op de lange termijn misschien niet realistisch. Met eToro kunt u Bitcoin Cash kopen voor een zeer redelijk minimum van slechts $ 25!
  • Opslag: We gaan het binnenkort meer hebben over opslag, maar het is toch een belangrijke factor bij het kiezen van een Bitcoin Cash-makelaar. Terwijl BCH-platforms zoals eToro bijvoorbeeld uw cryptomunten voor u verzorgen en opslaan, vereisen anderen dat u ze in uw eigen digitale portemonnee opslaat. Dit laatste betekent verschillende transfers die voor een beginner te complex kunnen zijn.

Stap 2: bedenk een investeringsplan

bitcoin cash kopen

Het bedenken van een investeringsplan voor uw Bitcoin Cash-aankoopavonturen is een cruciaal onderdeel van het zorgen voor uw kapitaal. In zo’n vluchtige omgeving kun je natuurlijk maar zo veel plannen, maar het helpt je zeker op het goede spoor te blijven.

Om de mist te verwijderen, bekijkt u de lijst met overwegingen waar u aan moet denken wanneer u Bitcoin Cash vanuit het comfort van uw huis koopt..

Lange of korte termijn

Als u uw aankoopdoelstelling voor Bitcoin Cash overweegt, ziet u uzelf dan investeren op korte of lange termijn??

Sommige handelaren in de online ruimte willen bijvoorbeeld profiteren van kortetermijnverschuivingen in Bitcoin Cash-prijzen. Dit wordt meestal bereikt door binnen enkele minuten, uren of dagen te kopen en te lossen.

De meeste cryptocurrencies zijn historisch gezien in waarde verschoven met percentages van dubbele cijfers in slechts één handelsdag – en Bitcoin Cash is niet anders. Waar een dergelijke volatiliteit is, is er een potentiële kans om geld te verdienen.

Als het op de lange termijn aankomt, wordt dit meestal een ‘buy and hold’ -strategie genoemd. Zoals de naam al doet vermoeden, houdt u in dit geval uw Bitcoin Cash maanden of jaren vast. Dit is geweldig voor nieuwkomers, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over vluchtigheid op korte termijn!

Target Bitcoin Cash-prijs

Het hebben van een doelprijs voor Bitcoin Cash is een strategie die door velen wordt gebruikt.

Als u bijvoorbeeld Bitcoin Cash zou kopen voor een prijs van $ 400, kunt u deze investering alleen verdubbelen als de munten stijgen naar $ 800.

Het hoogste punt ooit van Bitcoin Cash werd in december 2017 genoteerd op $ 4.355. Slechts 5 dagen eerder had BCH een historisch dieptepunt van $ 75,03 USD. Dit toont een enorme 5-daagse waardestijging voor de digitale valuta. Degenen die de markt correct hebben getimed, hebben ongetwijfeld een aantal indrukwekkende winsten behaald!

Overweeg regelmatige investeringen

Rekening houdend met de potentieel scherpe prijsverschuivingen waarmee Bitcoin Cash te maken heeft – gezien het feit dat regelmatige investeringen een verstandige optie kunnen zijn voor nieuwkomers.

Bitcoin Cash kopen en winst maken is geen wandeling in het park, aangezien u beslissingen moet nemen op basis van marktsentiment. Daarom is het een goed idee om weinig en vaak in deze digitale valuta te investeren.

Door regelmatig, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks, een klein aantal BCH-munten te kopen, kunt u gemakkelijk uw budget en plan onder controle houden. Zoals we al zeiden, als u uw Bitcoin Cash via eToro koopt, kunt u slechts $ 25 per keer kopen.

Zou u overwegen te investeren Bitcoin Cash?

Stap 3: Open een Bitcoin Cash Broker-account

Wanneer u een geschikte Bitcoin Cash-makelaar heeft gekozen, moet u zich aanmelden. Ga gewoon naar de website van de cryptoprovider en zoek naar de link ‘aanmelden’. Dit deel zal voor u herkenbaar zijn als u ooit eerder in forex, aandelen of grondstoffen heeft gehandeld.

Volgens de KYC-regels die zijn opgelegd door regelgevende instanties, moet u het platform laten weten wie u bent. Hierbij vult u een basisformulier in met uw volledige naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

U wordt ook gevraagd om uw officiële identiteitsbewijs met foto, zoals een rijbewijs of paspoort. Bij eToro hoeft u deze ID pas te uploaden als u a) meer dan $ 2250 uitgeeft, of b) een opnameverzoek wilt indienen (wat het eerst komt).

Het is ook nodig dat u uw naam en adres bevestigt door een kopie van een energierekening of bankrekeningafschrift te sturen dat in de afgelopen 3 maanden is uitgegeven. Dit is allemaal een standaardprocedure bij elke online financiële dienst – voornamelijk om financiële criminaliteit en fraude te voorkomen.

Sommige Bitcoin Cash-makelaars hebben een hele week nodig om de ID-documentatie handmatig te controleren. Integendeel, eToro maakt gebruik van geautomatiseerde ID-technologie – waarmee u het aanmeldingsproces binnen enkele minuten kunt voltooien.

Stap 4: stort wat geld

Nadat u met succes uw brokeraccount hebt ingesteld, moet u er geld op storten, zodat u Bitcoin Cash kunt kopen. Voordat u zich aanmeldt bij een cryptoplatform, moet u daarom controleren welke stortingsmethoden worden geaccepteerd.

Als u Bitcoin Cash wilt kopen kort nadat u uw nieuwe account heeft geopend, raden we u aan een overboeking te vermijden. Dit is zonder twijfel de langzaamste manier om te beginnen met het kopen van Bitcoin Cash via uw broker.

eToro accepteert bankoverschrijvingen, maar ook de snelste en handigste betaalmethoden. Deze omvatten creditcards / betaalpassen en e-wallets zoals Neteller, PayPal en Skrill.

Er is altijd een minimaal stortingsbedrag vereist om te beginnen, dat meestal tussen $ 0 en $ 1.000 ligt, soms meer. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat u de minima van de BCH-provider bekijkt voordat u zich aanmeldt.

Stap 5: Stel een handelsorder op

bitcoin cash trade order, hoe bitcoin cash te kopen

Nadat u uw brokerage-account heeft gefinancierd, kunt u Bitcoin Cash kopen. Om met het proces te beginnen, moet u de makelaar laten weten wat u met uw transactie wilt bereiken via een koop- / verkooporder.

Als u al eerder met andere activa heeft gehandeld, weet u hoe u dit doet.

Voor degenen die nog nooit hebben gehandeld, in welke hoedanigheid dan ook – we hebben de belangrijkste orders op een rij gezet die u kunt gebruiken wanneer u overweegt Bitcoin Cash te kopen..

Koop bestelling

De kooporder is er een die u het vaakst zult gebruiken bij het kopen van BCH-munten, aangezien dit over het algemeen is hoe u de cryptomarkt betreedt.

We zeiden daar over het algemeen omdat sommige Bitcoin Cash-makelaars klanten in staat stellen te profiteren, zelfs als het financiële actief in kwestie waarde verliest. Dit wordt bereikt door een verkooporder te creëren.

Kortom, als u voelde dat de prijs zou stijgen, zou u een kooporder plaatsen bij uw BCH-makelaar. Als u het tegenovergestelde dacht, zou u in plaats daarvan een verkooporder moeten plaatsen.

Limiet- of marktorder

Zoals we bij verschillende gelegenheden hebben vermeld, blijft de prijs van Bitcoin Cash niet erg lang hetzelfde.

De waarde ervan verschuift elke seconde van elke dag als gevolg van vraag en aanbod. Dit is belangrijk om rekening mee te houden wanneer u probeert winst te maken uit deze kortetermijnverschuivingen in de BCH-prijs.

In het geval van een ‘marktorder’ moet dit worden gedaan als u tevreden bent met de prijs die u op Bitcoin Cash vermeldt. Dit geeft aan dat u wilt dat uw makelaar uw bestelling direct uitvoert.

U dient wel rekening te houden met bovengenoemde prijsverschuivingen. Als u een prijs van $ 380 ziet op het moment dat u op ‘Bevestigen’ drukt, krijgt u mogelijk $ 379 of $ 381. Dit is een onvermijdelijk verschil.

In termen van ‘limietorders’ kunt u uw eigen prijs dicteren waarvoor u Bitcoin Cash wilt kopen.

Zie hieronder een voorbeeld:

  • Laten we zeggen dat Bitcoin Cash wordt gewaardeerd op $ 380. Maar u wilt de markt pas betreden als deze een prijs van $ 400 heeft bereikt
  • Door een limietorder van $ 400 te plaatsen, voert uw broker uw order uit wanneer deze deze specifieke prijs bereikt
  • Uw bestelling blijft openstaan ​​totdat u deze annuleert, of Bitcoin Cash de $ 400 bereikt

Al met al zijn marktorders perfect geschikt voor beginners, omdat ze zo eenvoudig te begrijpen zijn. Limietorders zijn een geweldige manier om Bitcoin Cash tegen de door u gewenste prijs te kopen.

Inzet

Wanneer u uw bestelling plaatst bij de makelaar van uw keuze, wordt u gevraagd hoeveel u op uw positie wilt inzetten. Hiermee bedoelen we – hoeveel Bitcoin Cash u wilt kopen.

U kunt zoveel Bitcoin Cash kopen als u wilt, het is uw geld. Maar zoals we eerder hebben gesuggereerd, is het raadzaam om stabiel te blijven, misschien voorlopig aan de minimuminzet te blijven.

Zoals we al zeiden, stelt eToro u in staat om Bitcoin Cash te kopen voor slechts $ 25 – een bedrag dat voor de meeste mensen binnen handbereik is..

Bevestig bestelling

Nadat u alle informatie heeft ingevuld die nodig is om uw eerste Bitcoin Cash-transactie te plaatsen – inclusief een koop- / verkooporder, limiet- / marktorder en uw inzet – bevestigt u eenvoudig de positie.

Als u klaar bent, zult u zien dat uw Bitcoin Cash-munten veilig zijn opgeslagen in uw nieuwe accountportefeuille.

Klaar om in te duiken Bitcoin Cash markt?

Stap 6: Uw Bitcoin Cash opslaan

Wat betreft het opslaan van Bitcoin Cash: ze worden niet in traditionele zin bewaard zoals fysiek contant geld. Digitale valuta’s worden in plaats daarvan bewaard in een gedecentraliseerd grootboek dat de ‘blockchain’ wordt genoemd.

Als het om uw persoonlijke Bitcoin Cash-munten gaat, kunnen deze worden opgeslagen in een crypto-wallet. Uw crypto-wallet, mocht u besluiten deze route te nemen, kan zowel op uw mobiel als op uw desktop worden gedownload.

Hoewel dit vrij ongecompliceerd klinkt, bent u 100% verantwoordelijk voor uw munten. Als uw desktop- of mobiele portemonnee gehackt werd door een slechte acteur, zou u dus uw volledige Bitcoin Cash-saldo verliezen.

Om deze reden raden we ten zeerste aan om een ​​zeer gerespecteerde Bitcoin Cash-makelaar te gebruiken, zoals eToro, die, zoals we al zeiden, volledig wordt gereguleerd door verschillende rechtsgebieden.

Dit komt doordat eToro op een veilige plek voor uw munten zorgt en u kunt uitbetalen wanneer u maar wilt. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het beschermen van uw gedecentraliseerde crypto-portemonnee tegen hackers of het uitvoeren van meerdere transacties.

Stap 7: Verkoop uw Bitcoin Cash

Zoals u weet, moet u bij het overwegen van het kopen van Bitcoin Cash beginnen met het timen van de markt. Als u de koersrichting van BCH correct voorspelt, kunt u mogelijk winst maken wanneer u het doorverkoopt. Dat is tenslotte het hele punt van investeren!

We hebben u verteld over beide BCH-makelaars, crypto-uitwisselingen van derden en het verschil tussen beide.

In de naam van de duidelijkheid: als u een uitwisseling gebruikt, is het uitbetalingsproces van de cryptovaluta een beetje vervelend. U zou eerst de digitale munten van uw crypto-portemonnee naar de portemonnee van het BCH-uitwisselingsplatform moeten overzetten.

U moet dan uw Bitcoin Cash inwisselen voor een tastbare valuta zoals Amerikaanse dollars, Britse ponden, euro’s – u begrijpt de essentie. Aan deze ombouw zijn bijna altijd kosten verbonden.

Het bovengenoemde proces maakt het kopen van Bitcoin Cash via een gereguleerde broker alleen maar eenvoudiger. Zoals opgemerkt, hoeft u bij het verzilveren van uw Bitcoin Cash via een platform zoals eToro alleen maar in te loggen op uw account en op ‘verkopen’ te klikken..

Geen twee makelaars zijn hetzelfde, maar de meeste moderne cryptocurrency-makelaars zullen dit binnen enkele minuten of zelfs seconden laten gebeuren. Volgens de KYC-regels moet u het geld waarschijnlijk laten overboeken naar dezelfde betaalmethode die u aanvankelijk gebruikte om Bitcoin Cash te kopen.

Andere manieren om Bitcoin Cash te kopen in 2021

We hebben het merendeel van wat het kopen van Bitcoin Cash inhoudt, grondig besproken in deze beginnershandleiding.

Met dat gezegd, zijn er andere opties als het gaat om het kopen van deze top 10 digitale valuta – zie hieronder.

Koop Bitcoin Cash Debit Card

Sommige crypto-investeerders kopen Bitcoin Cash met een betaalpas. Dit gebeurt meestal direct. Wanneer het tijd is om uit te betalen, wordt dit gewoon teruggestort op dezelfde betaalpas die is gebruikt om de aankoop te financieren.

Om op deze manier Bitcoin Cash te kopen, hoeft u alleen maar uw bankpasgegevens in te vullen en kunt u zoveel geld op uw account storten als u wilt. U moet natuurlijk voldoen aan het minimale investeringsbedrag van de makelaar.

Koop Bitcoin Cash-creditcard

Mocht u liever een creditcard hebben om Bitcoin Cash te kopen, dan wordt dit ondersteund door eToro.

Houd er echter rekening mee dat uw creditcardmaatschappij extra kosten in rekening brengt. Dit komt omdat – net als bij goktransacties en geldopnames, investeringsgerelateerde stortingen gewoonlijk worden beschouwd als een ‘voorschot in contanten’.

We hebben vastgesteld dat de standaardtoeslag voor contante voorschotten die creditcardmaatschappijen in rekening brengen, ongeveer 3% van uw transactiewaarde bedraagt. Ze kunnen per persoon verschillen, dus neem altijd contact op met uw eigen provider.

Koop Bitcoin Cash PayPal

Als het op e-wallets aankomt, is PayPal ongetwijfeld de meest bekende voor veilige online transacties. Als zodanig is het kopen van Bitcoin contant met PayPal niet alleen veilig, maar ook direct.

Populaire cryptomakelaar eToro stelt u in staat om Bitcoin Cash te kopen met verschillende e-wallets. Naast PayPal omvat dit ook Skrill en Neteller. Alle drie worden beschouwd als een snelle, veilige en beveiligde manier om Bitcoin Cash online te kopen.

Bitcoin Cash-geldautomaat

Wist u naast het bovenstaande dat u ook Bitcoin Cash via een geldautomaat kunt kopen? Ter verduidelijking: de terminals waarover we spreken, zijn geen doorsnee geldautomaten. In plaats daarvan kunt u persoonlijk cryptocurrency kopen.

Bitcoin Cash-geldautomaten zijn verspreid over de hele wereld bij verschillende winkels, luchthavens en straten. Simpel gezegd, u stopt echt geld in de machine. De automaat vertelt u vervolgens hoeveel BCH-munten u voor uw geld kunt krijgen.

Het is belangrijk op te merken dat sommige geldautomaten met cryptocurrency maar liefst 20% in rekening brengen voor de uitwisseling, waardoor dit een van de duurste manieren is om Bitcoin Cash te kopen..

Hoe Bitcoin Cash te kopen 2021 – The Verdict

We hebben het gehad over enorm veel verschillende factoren met betrekking tot het kopen van Bitcoin Cash. Inmiddels zou u zich helemaal klaar moeten voelen om het digitale activum te kopen.

Voordat u begint, moet u een fatsoenlijke en gerespecteerde makelaar vinden die gereguleerd is. Hiervoor raden we eToro aan. De site is commissievrij, gebruiksvriendelijk en wordt gereguleerd door meerdere instanties over de hele wereld.

Tot slot, wat betreft het opslaan van uw Bitcoin Cash – u hoeft zich hier bij eToro geen zorgen over te maken. Dit komt omdat de gereguleerde makelaar uw BCH-munten voor u bewaart. U hoeft dus verder niets te doen totdat u besluit om uit te betalen!

eToro – Beste platform om Bitcoin Cash BCH te kopen

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Hoe gemakkelijk is het om Bitcoin Cash te kopen?

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om Bitcoin Cash te kopen, vooral als u dit doet via een erkende broker. Zoek naar platforms met een beginnersvriendelijke website en nul – zo niet lage – commissie.

Wat is de veiligste manier om Bitcoin Cash te kopen??

Verreweg de veiligste manier om Bitcoin Cash te kopen, is door u aan te melden bij een gereguleerde beursvennootschap, zoals de nieuwe favoriet eToro. Dit platform wordt gereguleerd door de FCA (VK), ASIC (Australië) en CySEC (Cyprus). Het is ook geregistreerd bij FINRA (VS)..

Kan ik $ 100 aan Bitcoin Cash kopen??

Ja. U kunt $ 100 aan Bitcoin Cash kopen. Bij eToro kunt u beginnen met het kopen van digitale valuta vanaf $ 25 en hoger.

Kunt u geld verliezen op Bitcoin Cash?

Ja. Bij het kopen of verkopen van financiële activa bestaat de mogelijkheid om op een bepaald moment verlies te lijden. Cruciaal is dat als u de toekomstige waarde van Bitcoin Cash verkeerd voorspelt, u verlies maakt.

Wat is het meeste wat Bitcoin Cash waard is geweest??

Het meeste Bitcoin Cash waard is $ 4.355, wat het in december 2017 bereikte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me