Hoe Bitcoin te kopen – Handleiding voor beginners

Blijf horen over Bitcoin en vraag je af hoe je Bitcoin kunt kopen? Lees onze beginnershandleiding over hoe u vandaag nog BTC kunt kopen!

Heb je het geroezemoes rond Bitcoin gehoord en wil je meedoen aan de actie? Zo ja, dan was het nog nooit zo eenvoudig om Bitcoin vanuit het comfort van uw huis te kopen. Als u een bankpas / creditcard of e-wallet bij de hand heeft, kunt u Bitcoin in minder dan 10 minuten kopen.

Als u op dit moment een aankoop wilt doen, maar geen flauw idee heeft waar u moet beginnen, bent u hier aan het juiste adres.

In deze Hoe Bitcoin-gids te kopen, we bespreken de vele manieren waarop u in deze geavanceerde digitale valuta kunt investeren. We bespreken wat voor soort kosten u zou verwachten te betalen, hoe u de beste Bitcoin-makelaar kiest en uiteindelijk – de stappen die nodig zijn om vandaag Bitcoin te kopen.

Inhoud

Hoe Bitcoin te kopen: 5 stappen

Stap 1: Kies een online Bitcoin-makelaar of -uitwisseling

Stap 2: bedenk een investeringsplan

Stap 3: Open een Bitcoin Broker-account

Stap 4: stort wat geld

Stap 5: Stel een handelsorder op

Stap 6: Uw Bitcoin opslaan

Stap 7: Verkoop uw Bitcoin

Andere manieren om Bitcoin te kopen in 2021

Hoe Bitcoin 2021 te kopen – The Verdict

Bitcoin kopen in 5 stappen

Om BTC te kopen, is de eerste stap om een ​​rekening te openen bij een gereguleerde beurs, geld te storten, Bitcoin te selecteren in de handelsplatformlijst en ten slotte te controleren & bevestig dat de bitcoins zijn toegevoegd aan uw portemonnee.

Hieronder leggen we de 5 stappen uit die nodig zijn om nu Bitcoin te kopen:

Stap 1: Open een account bij een gereguleerde Bitcoin-makelaar

Stap 2: Stort onmiddellijk geld met een bankpas / creditcard of e-wallet

Stap 3: Ga naar het cryptocurrency-handelsgebied en selecteer Bitcoin

Stap 4: Voer het bedrag in dat u wilt kopen

Stap 5: Bevestig de bestelling en laat de munten aan uw portemonnee toevoegen

Hieronder, we laten u zien hoe u vandaag Bitcoin kunt kopen. We zullen u door de stappen leiden om een ​​makelaar te kiezen, de mogelijke risico’s en beloningen te begrijpen en uw Bitcoin-investering op de veiligste manier te voltooien..

Stap 1: Kies een online Bitcoin-makelaar of -uitwisseling

Vergis u er niet over – als u Bitcoin online wilt kopen, moet u dat eerst doen een rekening openen met een makelaar of externe beurs. Als u voor het eerste kiest, kunt u Bitcoin rechtstreeks bij de makelaar kopen.

En het laatste – dit betekent dat je Bitcoin inwisselt voor een andere cryptocurrency zoals Ethereum of Ripple. Zonder twijfel is het gebruik van een gereguleerde Bitcoin-makelaar verreweg de betere optie – niet alleen in termen van gemak en kosteneffectiviteit, maar ook in veiligheid..

Al met al zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een aanbieder kiest om Bitcoin te kopen – waarvan we er veel hieronder bespreken.

Belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een Bitcoin-uitwisseling kiest

1. Regelgeving

Allereerst raden we u ten zeerste aan om alleen een gereguleerd platform te gebruiken. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw geld in veilige handen is.

De cryptocurrency-industrie is tenslotte beladen met verhalen over hacks van meerdere miljarden dollars – dus veiligheid en beveiliging moeten bovenaan uw prioriteitenlijst staan.

Aan de ene kant heb je makelaars zoals eToro die worden gereguleerd door vier afzonderlijke tier-one-instanties. Dit omvat de FCA (VK), CySEC (Cyprus), ASIC (Australië) en FinCEN (VS). Dit komt met enorm veel voordelen op het gebied van regelgeving, zoals de vereiste om geld van klanten te scheiden.

Aan de andere kant van het spectrum heb je cryptocurrency-uitwisselingen van derden die 100% ongereguleerd werken.

Deze zijn vaak populair voor degenen die Bitcoin anoniem of met hefboomwerking willen kopen. Maar uw geld loopt een groot risico bij het kiezen van een platform dat geen vergunning heeft van een gerenommeerde instantie – dus cruciaal – blijf bij gereguleerde makelaars zoals eToro.

2. Betaalmethoden

In een tijd niet zo lang geleden was het een nachtmerrie om Bitcoin online te kunnen kopen. U moest een rekening openen bij een gewetenloze uitwisseling waardoor u alleen geld kon storten via een bankoverschrijving.

In sommige gevallen kan het tot een maand duren voordat het geld is bijgeschreven. Snel vooruit naar 2021 en het is nog nooit zo eenvoudig geweest om Bitcoin te kopen – niet in de laatste plaats omdat de beste makelaars debet- / creditcards zullen accepteren.

Hiermee kunt u direct geld storten en dus – meteen Bitcoin kopen. Met de populaire handelssite eToro kunt u ook geld storten met Paypal, Skrill en Neteller. Deze populaire e-wallets zijn geweldig om een ​​extra beveiligingslaag aan uw aankoop toe te voegen.

Aan de andere kant wilt u misschien Bitcoin-makelaars vermijden die alleen bankoverschrijvingen accepteren – omdat uw aankoop enkele dagen vertraging oploopt..

3. Vergoedingen en commissies

Wanneer u Bitcoin online via een makelaar koopt, moet u natuurlijk een of andere vergoeding betalen. Het bedrag dat u betaalt, zal aanzienlijk variëren, evenals de manier waarop u in rekening wordt gebracht.

Met dat gezegd, zal de overgrote meerderheid van Bitcoin-makelaars een variabele vergoeding in rekening brengen. De bekende broker Coinbase rekent bijvoorbeeld ongeveer 1,5% per transactie aan. Dit betekent dat er kosten in rekening worden gebracht wanneer u Bitcoin koopt en opnieuw wanneer u verkoopt.

Als u bijvoorbeeld $ 1.000 aan Bitcoin kocht, zou een commissie van 1,5% resulteren in een vergoeding van $ 15. Als u vervolgens uw Bitcoin laat uitbetalen wanneer deze wordt gewaardeerd op $ 1.300, kost uw commissie van 1,5% u $ 19,50.

We moeten ook opmerken dat Coinbase 3,99% rekent op stortingen met een betaalpas, dus voor een investering van $ 1.000 is dat een extra $ 39. Al met al kost het kopen van slechts $ 1.000 aan Bitcoin bij Coinbase u $ 73,50.

Dit is super duur, daarom raden we aan om een ​​goedkope Bitcoin-makelaar zoals eToro te gebruiken. Dezelfde omstandigheden die hierboven zijn vermeld, zouden u niets aan commissie kosten – aangezien de makelaar u toestaat om gratis Bitcoin te kopen.

Als je snel en gemakkelijk Bitcoin BTC wilt kopen, met 0% commissie, kijk dan eens eToro Exchange!

Als u geld stort in een andere valuta dan Amerikaanse dollars, betaalt u een FX-vergoeding van 0,5%. Als zodanig is het maximale bedrag dat u zou hebben betaald om $ 1.000 aan Bitcoin te kopen bij eToro slechts $ 5, in tegenstelling tot $ 73,50 bij Coinbase.!

4. Andere belangrijke factoren

Naast regelgeving, ondersteunde betaalmethoden en vergoedingen / commissies – zijn er nog veel andere factoren die u moet controleren voordat u een Bitcoin-makelaar kiest.

Dit bevat:

  • Gebruikers vriendelijkheid: Als u voor het eerst Bitcoin wilt kopen, is het logisch dat u een platform kiest dat vriendelijk is voor nieuwkomers. Hiermee bedoelen we dat de makelaar een soepel en helder beleggingsproces moet bieden waarvoor geen voorkennis van handelen of Bitcoin vereist is.
  • Minimale investering: Bitcoin is een zeer speculatieve activaklasse. Als u dus niet gewend bent aan verhoogde prijsvolatiliteit, wilt u misschien een makelaar kiezen waarmee u kleine bedragen kunt beleggen. Met eToro kunt u bijvoorbeeld Bitcoin kopen met een investering van slechts $ 25. Dit is voor de meeste mensen een onbeduidend bedrag.
  • Opslag: Hoewel we later meer in detail zullen ingaan op opslag, moet u weten wat er met uw Bitcoin gebeurt nadat u een aankoop heeft gedaan. Terwijl de gereguleerde broker eToro uw Bitcoin bijvoorbeeld namens u opslaat, vereisen andere platforms dat u de munten in een privéportefeuille opneemt. De laatste is niet geschikt voor nieuwkomers.

Zoals je hierboven kunt zien, is er veel te overwegen bij het kiezen van een online platform om Bitcoin te kopen. Dit kan een tijdrovend proces zijn als je rekening houdt met de honderden providers die in de ruimte actief zijn.

Stap 2: bedenk een investeringsplan

een plan hebben om bitcoin te kopen

Voordat u zover komt dat u Bitcoin online gaat kopen, is het zinvol om een ​​investeringsplan op te stellen. Dit zorgt ervoor dat u duidelijke doelen voor ogen heeft, in plaats van te investeren met uw ogen dicht.

Met dit in gedachten vindt u hieronder een reeks statistieken waarmee u rekening moet houden bij het opzetten van een Bitcoin-investeringsplan.

Lange of korte termijn

U moet eerst beoordelen of u Bitcoin wilt kopen als een langetermijninvestering of wilt profiteren van kortetermijnprijsbewegingen. Als het de eerste is, staat dit bekend als een ‘kopen en vasthouden’ -strategie.

Met andere woorden, u koopt Bitcoin en houdt uw munten vele maanden of jaren vast. Dit is meer geschikt voor de ‘gemiddelde’ belegger, aangezien u zich minder zorgen maakt over kortetermijnvolatiliteit.

In plaats daarvan koopt u Bitcoin en vergeet u het waarschijnlijk totdat het uitbetaald wordt. Aan de andere kant liegen sommige mensen om Bitcoin te kopen om te profiteren van de hoger dan normale volatiliteitsniveaus van de cryptocurrency..

Het is bijvoorbeeld niet ongebruikelijk dat de prijs van Bitcoin op één handelsdag met 5-10% stijgt of daalt. Als je dus enige ervaring hebt met kortetermijnhandel, kan Bitcoin een geweldige aanwinst zijn om te overwegen.

Target Bitcoin-prijs

Hoewel dit niet verplicht is, zullen veel doorgewinterde beleggers een koersdoel voor ogen hebben. Stel dat u Bitcoin heeft gekocht toen deze $ 8000 waard was. U heeft in totaal $ 10.000 geïnvesteerd en wilt uw geld verdubbelen. Als zodanig is uw winstdoelstelling een groei van 100%.

Lees meer: ​​Bitcoin-prijsvoorspelling: hoeveel zal het waard zijn in 2021 en daarna?

Sommige Bitcoin-investeerders hebben geen interesse in winsten van 100% en zullen dit als bescheiden beschouwen. Dit komt omdat velen geloven dat Bitcoin uiteindelijk mainstream zal worden – hoe dat er ook uitziet.

Cruciaal is dat het belangrijk is om te onthouden dat de prijs van Bitcoin tien jaar geleden minder dan 1 cent waard was. Met een recordhoogte van $ 20.000, – betekent dit dat Bitcoin met bijna 200 miljoen procent is gegroeid in vergelijking met de eerste paar jaar dat Bitcoin werd verhandeld..

Overweeg regelmatige investeringen

Het effectief timen van de cryptocurrency-handelsmarkt is een enorme uitdaging. De reden hiervoor is dat deze specifieke handelsscène op een onvoorspelbare manier beweegt. In tegenstelling tot de traditionele aandelenmarkten – die profiteren van bijna 100 jaar aan variabele gegevens, werd Bitcoin pas in 2009 gelanceerd.

Als zodanig is de beste manier om Bitcoin te targeten, het doen van kleine, onbeduidende investeringen. Bijvoorbeeld – en zoals eerder opgemerkt, kunt u met gereguleerde broker eToro slechts $ 25 per transactie beleggen.

Dit betekent dat u aan het einde van elke maand gemakkelijk een beetje zou kunnen investeren. Bovendien kunt u door regelmatig in Bitcoin te investeren, profiteren van het gemiddelde van de dollarkosten. Dit betekent dat elke keer dat u meer Bitcoin koopt, u ​​dit tegen een andere prijs doet.

Simpel gezegd, als u denkt dat Bitcoin hier is om te blijven, dan kunt u de digitale valuta met korting kopen wanneer de waarde ervan een neerwaartse trend vertoont..

Heb je overwogen om te kopen Bitcoin?

Stap 3: Open een Bitcoin Broker-account

Zodra u een online broker heeft gekozen om Bitcoin te kopen, is het een kwestie van een account openen. Dit werkt op precies dezelfde manier als het registreren bij een effectenmakelaar, voor zover u enkele persoonlijke gegevens moet verstrekken.

Dit omvat uw volledige naam, nationaliteit, huisadres, geboortedatum en contactgegevens. Als u nu een gereguleerde broker gebruikt om Bitcoin te kopen – wat u zou moeten zijn, dan zult u uw identiteit vrijwel zeker moeten verifiëren..

Dit staat bekend als het Know-Your-Customer (KYC) -proces en wordt geëist door toezichthouders. Het enige dat u hoeft te doen, is een kopie van uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs, nationale identiteitskaart) en een bewijs van uw adres uploaden (bankrekeningafschrift, energierekening, enz.),

Het slechte nieuws is dat veel Bitcoin-makelaars enkele dagen nodig hebben om uw documenten te valideren, omdat ze uitsluitend vertrouwen op handmatige verificatieteams. Het goede nieuws is dat new-age-platforms zoals eToro automatiseer het verificatieproces. Dit betekent dat uw account in de meeste gevallen direct wordt goedgekeurd.

Stap 4: stort wat geld

Zodra u een account heeft geopend bij de door u gekozen Bitcoin-makelaar, is het tijd om wat geld toe te voegen. Of dit een soepel proces verloopt, hangt uiteindelijk af van de soorten betaalmethoden die worden ondersteund.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een pinpas, creditcard, Paypal, Neteller en Skrill. Dit zijn allemaal directe stortingsmethoden, wat betekent dat u meteen Bitcoin kunt kopen.

Helaas ondersteunen sommige bekende platforms alleen traditionele bankoverschrijvingen. Zoals eerder opgemerkt, betekent dit dat u 2-3 werkdagen moet wachten voordat het geld arriveert. Op dat moment heb je misschien de kans gemist om Bitcoin tegen een gunstige prijs te kopen!

We moeten ook opmerken dat de meeste Bitcoin-platforms een minimaal stortingsbeleid hebben. Net als bij bemiddelingskosten, kan dit enorm variëren. Dat gezegd hebbende, zou je moeten verwachten dat je minimaal $ 50 – $ 200 stort, afhankelijk van het platform dat je kiest.

Stap 5: Stel een handelsorder op

bitocin kopen, bitcoin bestellen

Of u nu Bitcoin, blue-chipaandelen of welke activaklasse dan ook koopt, u ​​moet een soort handelsorder opzetten. Simpel gezegd, hierdoor weet de makelaar wat u wilt bereiken.

Hoewel de specifieke lay-out van het bestelformulier van makelaar tot makelaar kan verschillen, moet u doorgaans de volgende velden invullen:

Koop bestelling

Op sommige handelsplatforms kunt u speculeren over de prijs van Bitcoin die op en neer gaat. Als dit het geval is, krijgt u zowel een ‘koop’ als een ‘verkoop’ order aangeboden.

Zonder het voor de hand liggende te willen noemen, als u Bitcoin wilt kopen omdat u denkt dat de waarde ervan zal toenemen, moet u een ‘kooporder’ selecteren..

Het zou je verbazen hoeveel nieuwelingen deze fout maken, dus wees extra waakzaam.

Limiet- of marktorder

Toonaangevende Bitcoin-makelaars zoals eToro bieden u meer flexibiliteit bij het kiezen van een aankoopprijs. De waarde van Bitcoin zal immers van seconde tot seconde veranderen, dus het is logisch om tegen de meest gunstige prijs te investeren.

Dus als u zou kiezen voor een ‘limiet’ order, kunt u hiermee de prijs kiezen die u betaalt om Bitcoin te kopen. Laten we bijvoorbeeld aannemen dat Bitcoin momenteel geprijsd is op $ 15.000, maar dat u alleen wilt investeren in de cryptocurrency die blijft stijgen en $ 16.000 bereikt.

Door een limietorder te plaatsen, wordt uw Bitcoin-aankoop alleen uitgevoerd als en wanneer de prijs $ 16.000 bereikt. Als dit niet het geval is, blijft uw bestelling in behandeling totdat u deze annuleert.

Met dat gezegd zijnde, zal de overgrote meerderheid van nieuwkomers vasthouden aan een klassieke ‘markt’ order. Simpel gezegd, hiermee wordt uw Bitcoin-aankoop onmiddellijk uitgevoerd.

In termen van wat u betaalt, krijgt u de eerstvolgende beschikbare prijs. Als de prijs van Bitcoin bijvoorbeeld $ 14.500 is, wordt uw bestelling waarschijnlijk een paar dollar boven of onder dit cijfer gevuld..

Inzet

U moet natuurlijk ook de door u gekozen makelaar laten weten hoeveel Bitcoin u wilt kopen. U kunt meestal elk gewenst bedrag kiezen, zolang u aan het vermelde minimum voldoet.

Nogmaals, dit is slechts $ 25 bij eToro – maar sommige makelaars hebben een investeringsbedrag nodig dat aanzienlijk hoger is.

Bevestig bestelling

Ten slotte, als u eenmaal tevreden bent met uw limiet- / marktorder en de opgegeven inzetgrootte, moet u de order bevestigen. Zodra u dat doet, wordt de Bitcoin aan uw portfolio toegevoegd bij de door u gekozen makelaar.

Stap 6: Uw Bitcoin opslaan

digitale portemonnee, bitcoin kopen

Bitcoin is een digitale valuta die niet in fysieke vorm bestaat, zoals pondbiljetten of dollarbiljetten. In plaats daarvan leeft Bitcoin op een gedecentraliseerd grootboek dat de ‘blockchain’ wordt genoemd. In eenvoudige bewoordingen betekent dit dat het Bitcoin-netwerk geen eigendom is van of wordt beheerd door een enkele persoon of entiteit.

Hiermee rekening houdend, vereist het standaardproces voor het opslaan van Bitcoin een digitale portemonnee. Dit kan via een app worden gedownload naar uw desktop-apparaat of mobiele telefoon. Er zijn ook webportefeuilles, waarmee u via een online browser toegang krijgt tot uw Bitcoin.

Hoewel veel Bitcoin-enthousiastelingen het leuk vinden om hun munten op te nemen in een privéportemonnee – en ze vervolgens 100% controle over hun geld te geven, is dit niet echt geschikt voor iemand zonder de vereiste knowhow..

Dit is de reden waarom we denken dat het beter is om Bitcoin te kopen bij een gereguleerde broker, zodat zij uw investering veilig voor u bewaren. Bijvoorbeeld, zodra u koop Bitcoin op eToro, u hoeft zich geen zorgen te maken over het verzenden van een gedecentraliseerde digitale portemonnee. In plaats daarvan blijft het geld op eToro totdat u besluit om uit te betalen.

Stap 7: Verkoop uw Bitcoin

In dit gedeelte zullen we onze gids over het kopen van Bitcoin in 2021 afronden. Uiteindelijk, als u Bitcoin online wilt kopen, is dit waarschijnlijk omdat u op zoek bent naar financieel gewin..

Dat wil zeggen, het overkoepelende doel is om de Bitcoin te verkopen voor meer dan je oorspronkelijk hebt betaald. Wanneer de tijd uiteindelijk komt, wilt u uw Bitcoin op de gemakkelijkste en meest kosteneffectieve manier laten uitbetalen.

Of u dit al dan niet kunt doen, hangt af van de methode die u heeft gevolgd toen u de munten kocht. Als u bijvoorbeeld een aankoop heeft gedaan via een vertrouwde makelaar, kunt u uw Bitcoin binnen enkele seconden weer contant verkopen.

In feite, aangezien cryptocurrency 24 uur per dag kan worden gekocht en verkocht op eToro, zal zodra u op de knop ‘Verkopen’ klikt, het geld in uw eToro-account verschijnen. Vervolgens kunt u het geld direct terugstorten op uw bankpas / creditcard, e-wallet of bankrekening.

Als u er echter voor heeft gekozen om Bitcoin te kopen en het vervolgens op te nemen in een privéportemonnee, is het uitbetalingsproces een stuk omslachtiger. Ten eerste moet u het geld van uw privéportemonnee overboeken naar de portemonnee van de door u gekozen cryptocurrency-uitwisseling.

Vervolgens moet u de Bitcoin inwisselen voor een echte valuta zoals USD of EUR. Hiervoor moet uiteraard een vergoeding worden betaald. Daarna moet u een bankoverschrijving uitvoeren.

Andere manieren om Bitcoin te kopen in 2021

Op zoek naar een specifieke manier om Bitcoin te kopen in 2021 die we in deze gids niet helemaal hebben behandeld? Bekijk dan onderstaande mogelijkheden die u ook tot uw beschikking heeft.

Koop een Bitcoin-betaalpas

De meeste first-timers zullen Bitcoin vaak met een bankpas kopen. Dit komt omdat debetkaarten iets zijn dat de meesten van ons bezitten – en transacties worden meestal onmiddellijk verwerkt.

Bovendien kunt u, als het gaat om het verzilveren van uw Bitcoin, op de meeste platforms het geld terugsturen naar dezelfde debetkaart.. eToro, Hiermee kunt u bijvoorbeeld met een klik op de knop geld storten met een bankpas.

Het enige dat u hoeft te doen, is uw kaartgegevens invoeren en een minimale storting van $ 200 betalen en u bent klaar om te gaan. Ondersteunde betaalpastypen zijn onder meer Visa, Visa Electron, MasterCard en Maestro.

Koop een Bitcoin-creditcard

Als u Bitcoin met een creditcard wilt kopen, is dit mogelijk. We moeten echter duidelijk maken dat de uitgever van uw creditcard mogelijk een ‘contant voorschot’ in rekening brengt voor de aankoop.

Dit is niet altijd het geval, maar als dat zo is, dan bedraagt ​​dit meestal 3% van het aankoopbedrag. De rente op vooruitbetalingen in contanten slaat meteen op, dus houd hier rekening mee.

Desalniettemin staat eToro u weer toe om geld te storten met een creditcard. De transactie wordt direct verwerkt en u kunt uw geld op dezelfde kaart opnemen als het gaat om het verzilveren van uw Bitcoin.

Koop Bitcoin Paypal

Paypal is nog een andere optie die u tot uw beschikking heeft als het gaat om het online kopen van Bitcoin.

Als u een platform kunt vinden dat deze populaire e-wallet ondersteunt, profiteert u normaal gesproken van een onmiddellijke transactie.

Opnames worden meestal ook sneller verwerkt dan pinpassen / creditcards. eToro biedt een goede selectie van e-wallets – inclusief Paypal. Het ondersteunt ook Skrill en Neteller.

Bitcoin geldautomaat

We moeten ook verwijzen naar Bitcoin-geldautomaten. Simpel gezegd, dit zijn fysieke geldautomaten die over de hele wereld zijn verspreid en waarmee u keihard contant geld kunt invoegen. U ontvangt op uw beurt een gelijkwaardig bedrag aan Bitcoin – minder kosten.

Aan de ene kant is dit een geweldige optie voor degenen onder u die willen vermijden om Bitcoin online te kopen en in plaats daarvan liever een offline ervaring hebben. Bitcoin-geldautomaten – hoewel handig, hebben echter verschillende nadelen.

Zo kosten vergoedingen u vaak meer dan 10%, wat enorm is. U moet ook vertrouwd zijn met het gebruik van privé Bitcxoib-portefeuilles, aangezien u het geld moet overboeken nadat u de aankoop heeft gedaan.

Dit kunt u doen door de QR-code op uw mobiele portemonnee te scannen. Of door later een handmatige overboeking uit te voeren vanaf de privésleutels die worden weergegeven op de bon die de Bitcoin-geldautomaat afdrukt.

Hoe Bitcoin 2021 te kopen – The Verdict

bitcoin kopen

Samenvattend heeft deze gids de vele dingen laten zien waarmee u rekening moet houden bij het online kopen van Bitcoin. Zoals we hebben geconcludeerd, is de gemakkelijkste en meest kosteneffectieve manier om een ​​makelaar te gebruiken.

Bijvoorbeeld ons best beoordeelde platform eToro – die wordt gereguleerd door vier gerenommeerde instanties, stelt u in staat om direct Bitcoin te kopen met een bankpas / creditcard of e-wallet.

Het beste van eToro is dat het geen commissies in rekening brengt, dus u kunt Bitcoin kopen in een 100% gratis omgeving!

En natuurlijk, aangezien er geen vereiste is om uw Bitcoin op te nemen in een privéportemonnee, duurt het slechts enkele seconden om uw investering te laten uitbetalen..

Het hele hierboven beschreven koopproces van Bitcoin duurde minder dan 5 minuten. Maak een account aan, verifieer uw mobiele telefoonnummer, voeg een betaalmethode toe, koop Bitcoin en controleer uw digitale Bitcoin-portemonnee.

eToro – Koop Bitcoin met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Veelgestelde vragen

Hoe gemakkelijk is het om Bitcoin te kopen?

Het is nu buitengewoon eenvoudig om Bitcoin te kopen, maar dit zal uiteindelijk afhangen van het door u gekozen online platform.

U wilt bijvoorbeeld een makelaar kiezen die methoden voor directe betaling accepteert, zoals een bankpas / creditcard of e-wallet. Door dit te doen, kunt u met een paar klikken vanuit het comfort van uw huis Bitcoin kopen.

Wat is de veiligste manier om Bitcoin te kopen??

De veiligste manier om Bitcoin te kopen, is door een volledig gereguleerde online broker te gebruiken. Dit moet een gerenommeerde vergunningverlenende instantie omvatten, zoals de FCA (VK), ASIC (Australië) of SEC (VS).

Kan ik $ 100 aan Bitcoin kopen??

Dat kan je zeker. In feite gebruikt gereguleerde makelaar eToro – u kunt vanaf slechts $ 25 aan Bitcoin kopen!

Kunt u geld verliezen op Bitcoin?

Of het nu gaat om aandelen, obligaties, ETF’s of Bitcoin – alle financiële activa kunnen tot verlies leiden. De waarde van Bitcoin zal immers op en neer gaan op de open markt. Als u uw Bitcoin uiteindelijk voor minder verkoopt dan u heeft betaald, verliest u geld.

Wat is het meeste dat Bitcoin waard is geweest??

Bitcoin bereikte de laatste recordhoogte in 2021 – waar het een prijs bereikte van $ 58.000.

Als je deze tutorial over het kopen van Bitcoin hebt gebruikt en het nuttig vond, deel hem dan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me