Hoe Bitcoin te kopen in Australië – Stap voor stap handleiding

Direct naar het antwoord springen? U kunt BTC in Australië kopen op eToro.

Als u in Australië bent gevestigd en Bitcoin wilt kopen, is het proces heel eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is een gereguleerde online makelaar te vinden die concurrerende tarieven biedt, wat geld te storten met een bankpas / creditcard en te beslissen hoeveel u wilt kopen.

Bitcoin blijft de leidende cryptocurrency. Het wordt vaak aangeduid als "De koning van cryptocurrencies", "Digitaal geld" of "Nieuw soort geld". Bitcoin staat bekend om zijn vluchtige karakter.

De aard van cryptocurrencies op zich is gecompliceerd omdat cryptocurrencies naar leeftijd meestal nieuw zijn. Daarom hebben sommige mensen nog steeds moeite om ze te begrijpen. Zelfs vandaag de dag, als je mensen vraagt ​​wat Bitcoin is of wat cryptocurrencies zijn, zullen velen het niet weten. Maar de populariteit van Bitcoin is zonder enige twijfel gegroeid, vooral de laatste tijd met grote financiële bedrijven die toetreden tot de crypto-wereld.

Hoe Bitcoin te kopen in Australië

Bent u op zoek naar Bitcoin in Australië, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Als dit het geval is, volgt u de eenvoudige stapsgewijze handleiding die hieronder wordt beschreven.

Koop Bitcoin in 4 eenvoudige stappen:

1. Open een rekening bij een gereguleerde Bitcoin-beurs in AU

2. Stort geld met een bankpas / creditcard of e-wallet

3. Ga naar het cryptocurrency-handelsgebied en selecteer Bitcoin

4. Koop Bitcoin

Bitcoin in Australië

Bitcoin blijft de meest gerenommeerde en meest geprefereerde cryptocurrency om in Australië te investeren.

Cryptocurrencies in Australië hebben steun gekregen van de regering van het land, die ernaar streeft elke mogelijke barrière weg te nemen die een obstakel zou zijn voor hun ontwikkeling.

Cryptocurrencies nemen toe omdat veel prestigieuze financiële bedrijven toetreden tot de cryptowereld. Australië volgt ook de trends, aangezien de Reserve Bank of Australia onlangs een partnerschap is aangegaan met de Commonwealth Bank, National Australian Bank en Perpetual en ConsenSys Software om de mogelijkheden te zien om een ​​digitale vorm van valuta te creëren die door de overheid wordt uitgegeven..

Zo wordt de weg van Bitcoin geplaveid voor rock-‘n-roll. Als u iemand bent die in Australië woont en bereid bent Bitcoin-investeringen te starten, laten we u hieronder de gemakkelijkste manieren zien om dit te doen.

Zou u overwegen om in te investeren Bitcoin BTC?

Manieren om Bitcoin te kopen in Australië?

Op zoek naar een specifieke manier om Bitcoin in Australië te kopen die we in dit artikel niet helemaal hebben behandeld? Bekijk dan onderstaande mogelijkheden die u ook tot uw beschikking heeft.

1. Bitcoin kopen via een cryptocurrency-exchange in Australië

Dit is eigenlijk de meest populaire methode die u zou kunnen gebruiken, of u nu een nieuwe of een ervaren belegger bent. Een cryptocurrency-exchange is een websiteplatform waar u cryptocurrencies kunt kopen met fiat-valuta zoals AUD.

Crypto-uitwisselingen zijn wereldwijd beschikbaar, maar sommige landen hebben hun eigen uitwisselingen om het proces voor hun gebruikers gemakkelijker te maken.

Enkele van de populaire cryptocurrency-uitwisselingen in Australië zijn:

 • eToro
 • CoinSpot
 • Coinbase

Het Australian Transaction Reports and Analysis Center (AUSTRAC) stelde in 2018 dat cryptocurrency-uitwisselingen moeten voldoen aan nieuwe regelgeving. (AUSTRAC) is rigoureus geweest vanwege de vele oplichting en hacks die door de jaren heen opdoken als echte uitwisselingen. Alle hierboven genoemde cryptocurrencies moeten zich registreren bij AUSTRAC, gebruikers identificeren en authenticeren, gegevens bijhouden en voldoen aan de meldingsvereisten van de overheid.

U kunt een van de bovengenoemde uitwisselingen kiezen. Het koopproces is eenvoudig. Open gewoon een account en ga verder met de aankoop van Bitcoin of een andere cryptocurrency die u verkiest met uw creditcard of betaalpas. Na de aankoop heb je een portemonnee nodig waar je je munten in bewaart.

2. Bitcoin kopen via een geldautomaat in Australië

Geldautomaten (ATM) zijn een andere efficiënte en gemakkelijke manier om Bitcoin in Australië te kopen. In tegenstelling tot traditionele geldautomaten die zijn verbonden met banken, zijn crypto-geldautomaten verbonden met internet en kunnen gebruikers Bitcoin met contant geld kopen. Steden met de meeste Bitcoin-geldautomaten in Australië zijn Sydney, Melbourne, Adelaide en Brisbane.

De Australische markt heeft verschillende Bitcoin ATM-modellen zoals de SkyHook Bitcoin ATM, Genesis Coin ATM en Lamassu. Alle modellen worden algemeen gebruikt. Bitcoin kopen via een van deze geldautomaten is heel gemakkelijk en efficiënt, maar het nadeel is dat de kosten over het algemeen 5% hoger zijn dan de algemene markttarieven bij gebruik van een geldautomaat..

Bovendien is het netwerk voor handhaving van financiële criminaliteit (FinCEN) heeft een aantal regels opgesteld waaraan Bitcoin-geldautomaten in Australië moeten voldoen. Ze hebben duidelijk gemaakt dat iedereen die Bitcoin via een geldautomaat wil kopen, moet worden geïdentificeerd. Daarom is er in Australië geen manier om anoniem Bitcoin te kopen met een geldautomaat.

3. Mijn Bitcoin in Australië

Bitcoin minen betekent in feite het creëren van nieuwe bitcoins. Mijnbouw Bitcoin is legaal in Australië.

Mijnbouw is een proces van het oplossen van ingewikkelde wiskundige problemen waarvoor mijnwerkers worden beloond met Bitcoin. Hoewel mijnbouw zeer lonend is, is het een kostbaar proces omdat u gespecialiseerde apparatuur en software nodig heeft die zoveel energie verbruikt. Als u zich de apparatuur kunt veroorloven, kunt u een cryptomijnbouwinstallatie in uw huis of appartement opzetten. Dit was erg populair in de begintijd van Bitcoin. Bovendien kunt u ook op verschillende sites online cloud-mining doen, wat veel eenvoudiger is omdat er geen apparatuuronderhoud nodig is.

Bitcoin-mijnbouw breidt zich over de hele wereld uit. Mijnbouwbedrijven met cryptocurrency zijn in veel landen over de hele wereld gevestigd. Juist omdat het duur is, wordt bitcoin-mijnbouw nu gedaan via gecentraliseerde mijnwerkers omdat ze grotere budgetten hebben.

4. Ruil Bitcoin voor goederen en diensten in Australië

Nu cryptocurrencies in opkomst zijn, kopen veel mensen verschillende producten met cryptocurrencies als betaalmiddel. Dit kan ook in Australië. Als u een bedrijf heeft of als u iemand bent die iets wil verkopen en wilt dat uw koper met Bitcoin betaalt, kunt u dat ook doen. Daarom wordt u een Bitcoin-eigenaar.

Gerelateerd: Top cryptocurrencies om in 2021 in Australië te investeren

Waar u uw Bitcoin kunt opslaan?

Net als het gewone geld dat u in uw portemonnee of bank bewaart, heeft u een plek nodig om uw cryptocurrencies te bewaren.

Crypto’s worden bewaard in zogenaamde wallets.

Er zijn twee soorten crypto-wallets, hete en koude. Populaire zijn softwareplatforms waarop u uw cryptocurrencies opslaat nadat u ze hebt gekocht. Gewoonlijk hebben de meeste beurzen die u gebruikt hun eigen crypto-portefeuilles, en zodra u uw munt koopt, wordt deze automatisch in de portemonnee opgeslagen..

Maar de andere optie is om hardwareportefeuilles te gebruiken. Hardware wallets zijn USB-vormig en u kunt uw munten daar opbergen. Ze vallen op door meer veiligheid omdat ze geen verbinding hebben met internet, waardoor ze onkraakbaar zijn.

Klaar om in te investeren Bitcoin BTC?

Koop cryptocurrencies op eToro in Australië

eToro is ongetwijfeld het beste sociale handelsplatform ter wereld voor cryptocurrencies, FX, grondstoffen, aandelen, ETF’s of indices.

Waarom Bitcoin kopen op eToro?

 • Goedkoper dan andere beurzen. Geen commissies
 • U kunt het proberen voordat u koopt.

  eToro biedt een virtuele portfoliofunctie, waar u op de markt kunt spelen met een demo-account van $ 100k.

 • Leer van andere handelaren.
 • Het is een geweldig platform voor beginners.

Er zijn verschillende platforms die u zou kunnen kiezen, maar hier zijn 3 redenen waarom u zou moeten gebruiken eToro Australië:

 • Het heeft de "Copy Trading" functie waarmee u uw favoriete handelaar kunt kopiëren.
 • Het heeft de beste sociale functies waar u de laatste handelsontwikkelingen en alle zaken die u aanbelangen kunt bespreken met andere collega-handelaren..
 • Het eToro-platform is heel gemakkelijk te gebruiken. Het is ontworpen voor beginners en ervaren handelaren. Dit is ook een van de redenen waarom eToro zo’n platform is dat in Australië en wereldwijd wordt gebruikt.

Zoals eerder vermeld, moeten crypto-uitwisselingen in Australië zich houden aan de regels die zijn uiteengezet door AUSTRAC. eToro bezit de Australian Financial Services License (AFSL) uitgegeven door de Australian Securities and Investments Commission.

Het is ook vermeldenswaard dat eToro opvalt door de veiligheid die het zijn gebruikers biedt, dus als u met eToro Australië in Bitcoin wilt investeren, bent u volledig in veilige handen..

eToro – Beste platform om Bitcoin te kopen in Australië

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

 • Bitcoin is in 2009 uitgebracht door Satoshi Nakamoto.
 • In 2017 bereikte de prijs van Bitcoin zijn hoogste punt ooit op $ 20.000.
 • Vanwege COVID-19 in de vroege dagen van 2020 bereikte de prijs van Bitcoin een dieptepunt van bijna $ 3000.
 • Bitcoin blijft de cryptocurrency die de voorkeur heeft om in Australië te investeren
 • U kunt Bitcoin kopen via een cryptocurrency-exchange in Australië.
 • Er zijn Bitcoin-geldautomaten in Australië waar u Bitcoin kunt kopen.
 • U kunt Bitcoin minen in Australië of het accepteren voor goederen en diensten.
 • Nadat u uw Bitcoin heeft gekocht, moet u deze in een warme of koude portemonnee bewaren.

We hopen echt dat dit artikel je heeft geholpen en je in ieder geval een idee heeft gegeven van waar je Bitcoin in Australië kunt kopen. Nu u de manieren kent om Bitcoin in AU te kopen, heeft u geen andere keuze dan te beginnen met uw eerste investering. Of het nu Bitcoin is of een andere cryptocurrency, wij wensen u veel investeerders!

Lees verder:

Is Bitcoin een goede investering in 2021??

Waarom Bitcoin in 2021 gaat exploderen

10 gewaagde Bitcoin-prijsvoorspellingen voor 2021

Bitcoin-prijs explodeert verder dan $ 100.000, zegt een on-chain metric

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me