Hoe cryptocurrency te kopen in 2021 – voor beginners

Hoe u vandaag een cryptocurrency kunt kopen – stapsgewijze handleiding

Direct naar het antwoord springen? U kunt crypto’s kopen op eToro

Blijf horen over cryptocurrency en vraag je af hoe je crypto’s kunt kopen? Lees onze beginnershandleiding over hoe u vandaag cryptocurrencies kunt kopen!

In deze gids leggen we het uit alles wat u moet weten over het kopen van cryptocurrencies en bekijk de beste crypto-uitwisselingen waar u vandaag crypto kunt kopen.

Het kopen van cryptocurrencies is de laatste tijd populair sinds de revolutie in technologie en digitale platforms. Door de uitbarsting van cryptomarkten met de opkomst van nieuwe digitale munten en de oprichting van nieuwe en slimme applicaties om crypto te ondersteunen, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om cryptocurrencies te kopen.

Amateurs moeten een uitgebreid en concreet begrip hebben van cryptocurrencies. De basiskennis voor de eminente munten in de markt en de perceptie over platforms zoals eToro om in deze cryptocurrencies te investeren, is essentieel. Hier bij Trading Education hebben we een beknopte gids opgesteld voor het kopen van cryptocurrencies in 2021.

Hoe u in 5 stappen een cryptovaluta koopt

Als u niet echt de tijd heeft om deze uitgebreide gids te lezen, leggen we hieronder de 5 stappen uit die nodig zijn om op dit moment cryptocurrency te kopen.

Koop Cryptocurreny in 5 eenvoudige stappen:

1. Open een account bij een gereguleerde crypto-uitwisseling

2. Stort onmiddellijk geld met een bankpas / creditcard of e-wallet

3. Ga naar het cryptocurrency-handelsgebied en selecteer munten

4. Voer het bedrag in dat u wilt kopen

5. Bevestig de bestelling om het crypto-activum te kopen en laat de munten toevoegen aan uw eToro-portemonnee

Zolang je een directe betaalmethode bij de hand hebt, kun je met de bovenstaande stappen elke crypto in minder dan 5 minuten kopen!

Wat zijn de basisstappen voor het kopen van cryptocurrency?

Conventionele stappen die kunnen worden gevolgd om een ​​cryptocurrency-activum te kopen, kunnen als volgt worden beschreven:

1. Leren over cryptocurrencies.

2. Inzicht in de factoren die de prijs van een cryptocurrency beïnvloeden.

3. De beschikbaarheid van uw favoriete munt op een cryptocurrency-uitwisseling controleren.

4. Beslissen hoeveel u in Crypto investeert.

5. De cryptocurrency kiezen & Er meer over leren.

6. Een Crypto Exchange-account instellen.

7. Een portemonnee aanschaffen om uw munt op te slaan.

8. Uw handelsstrategieën bepalen.

Hieronder, we laten u zien hoe u cryptocurrencies kunt kopen. We zullen u door de stappen leiden om een ​​makelaar te kiezen, de potentiële risico’s en voordelen te begrijpen en uw cryptocurrency-investering op de veiligste manier te voltooien..

1. Leren over cryptocurrencies voordat u koopt

Volgens Coinmarketcap zijn er meer dan 8.000 cryptocurrencies. Daarom kan het ideaal zijn om diegenen te kiezen waarvan u iets weet en een specialist te worden in hun waardeontwikkelingen, in plaats van een strategie te volgen die misschien duur voor u blijkt te zijn. Hoe meer kennis u heeft over cryptocurrencies, hoe gemakkelijker het voor u zal zijn om de juiste te kiezen om te kopen. Hier bij Trading Education hebben we een omvangrijke artikelsector en handelscursussen die u hierbij kunnen helpen.

2. Inzicht in de factoren die de prijs van een cryptocurrency beïnvloeden

Wanneer u in cryptovaluta gaat uitgeven, is het eerste dat u zou kunnen overwegen, te kijken naar de sleutelfactoren die de prijzen van deze valuta’s bepalen. Deze drijfveren verschillen voor verschillende soorten valuta’s, maar de belangrijkste invloedsfactoren zijn min of meer dezelfde. De prijs van een cryptocurrency fluctueert effectief in de markt door de volgende factoren:

Levering & Vraag naar

Zoals bij elke conventionele investering, bepalen vraag en aanbod van een bepaalde munt op de markt of het verstandig en winstgevend is om erin te kopen en erin te investeren. Voor een progressieve tijd heeft Bitcoin de markt geregeerd sinds het voor altijd de bovenliggende cryptocurrency is. Het feit dat er maar 21 miljoen bitcoins in de wereld zijn die exploderen met een bevolking van ongeveer zeven miljard mensen; daardoor zijn de vraag- en aanbodcurves nogal onstabiel.

Concurrentievoordeel

Het scherpe concurrentievoordeel van een bepaalde munt in de markt is van groot belang om deze te positioneren in de over-de-consumentgrafieken. Toepassingen zoals eToro zijn in dit geval best handig, omdat ze helpen om de prijzen 24 uur per dag direct op te volgen. Hoe groter de schaal van een cryptocurrency op de markt, hoe groter de kans op winstgevendheid. Onlangs brak Bitcoin bijvoorbeeld alle records van prijshype en bereikte het zijn hoogste punt ooit van $ 41.941 op 8 januari 2021..

Bitcoin is gestegen naar een nieuw record na verviervoudiging in 2020. Bron: Refinitiv.

3. De beschikbaarheid van uw favoriete munt op een Cryptocurrency Exchange controleren

Net als fiat-valuta die fysieke platforms heeft voor het uitwisselen van valuta’s, hebben cryptocurrencies ook een respectief platform nodig waarop ze kunnen worden uitgewisseld. Het is erg belangrijk om rekening te houden met de beschikbaarheid van een bepaalde valuta op deze platforms.

Relatief, zoals eToro, NYSE, FTSE en Nasdaq, er zijn platforms zoals Coinbase, Gdax en anderen voor dit doel. Overweeg om het record van hun effluent en de haalbare beschikbaarheid van deze munten op de uitwisselingsplatforms te bekijken, zodat u efficiënte transacties kunt uitvoeren en meer waarde uit uw investeringen kunt halen.

4. Beslissen hoeveel te investeren in Crypto

De beslissing om in cryptocurrency te investeren is van cruciaal belang. U moet een berekend risico nemen met uw activa, zodat u weet hoeveel u bereid bent te riskeren daarbuiten op de markt. Zorg ervoor dat u een redelijke bijdrage levert, zodat het rendement op de investering voor u winstgevend is.

Evenzo is het bij elke onderneming waar u nieuw mee bent, een slimme gedachte om kleine bedragen te gaan investeren. Het kan worden uitgelegd dat investeren in kleine bedragen helpt bij het creëren van een handige structuur voor uw initiële investeringsopstellingen. Oprichter van Gemakkelijke Crypto Grainger prijst dit aspect van cryptocurrencies door dat te zeggen, "Een deel van de aantrekkingskracht van cryptografische vormen van geld is dat het niet veel geld kost om te beginnen. Bitcoins kunnen worden gescheiden door maximaal acht decimalen, dus het is denkbaar om slechts een klein bedrag van een Bitcoin te kopen."

Wanneer u zich heeft aangemeld bij uw crypto-handelsaccount, selecteert u het bedrag dat u wilt investeren. Kies op dat moment het geautomatiseerde geld dat u moet kopen. Binnen de kortste keren is uw verzoek voorbereid en bent u een gezaghebbende financiële specialist op het gebied van digitale valuta!

Zoals Grainger zegt: "Beginnen met het inzetten van middelen in cryptocurrency is veel minder complex dan het uitwisselen van aandelen. Ook kunnen de resultaten bevredigend zijn."

5. Het kiezen van de cryptocurrency & Er meer over leren

Nadat u klaar bent met het basisonderzoek, is de volgende stap het kiezen van het type cryptocurrencies waarin u bereid bent te investeren. Veel platforms zullen u helpen bij het opzetten van een algemeen basiskader voor uw handel of aankopen. De meeste mensen kopen meestal de meest gerenommeerde munten, zoals Bitcoin of Ethereum. Maar andere altcoins zijn ook winstgevend gebleken. Dus, doe je onderzoek en beslis met welke je gaat!

6. Een Crypto Exchange-account opzetten

Om cryptocurrency te kopen, moet u ruilen om te kopen en verkopen. Dit houdt in dat u een uitwisselingsaccount moet aanmaken en uw cryptomunten moet opslaan in uw geavanceerde digitale account, ook wel een ‘portemonnee’ genoemd..

Vervolgens moet u een crypto-handelsuitwisselingsaccount kiezen. Deze fungeren als de bemiddelaar tussen fiat-geldformulieren – officiële contanten zoals de Amerikaanse dollar en digitale valuta, bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum of Ripple..

Alle crypto-uitwisselingen brengen kosten in rekening, en dit is iets dat u moet onderzoeken om te zien welke het beste bij u past. Sommigen vragen ook extra kosten voor winkels en opnames. De sleutel is om te begrijpen wanneer er kosten van toepassing zijn en het bedrag dat u betaalt.

Als u digitale valuta moet wisselen, heeft u gewoon een account van een makelaar nodig, in plaats van rechtstreeks naar de basistransactie te gaan. De tussenpersoon wordt voor jou op de markt aangeboden. Dit is normaal gesproken sneller en eenvoudiger in te stellen.

7. Een portemonnee aanschaffen om uw munt in op te slaan

De eerste stap is het verkrijgen van een digitale portemonnee voor cryptocurrency. Een geautomatiseerde digitale portemonnee werkt op dezelfde manier als een online account voor het bankwezen dat u zou gebruiken om aandelen en andere valutawaarden te wisselen. Een portemonnee biedt u een raamwerk om uw cryptocurrencies te organiseren en te overzien. Via deze digitale portemonnees kan men een basis hebben, aangezien digitale valuta’s geen daadwerkelijke structuur hebben zoals munten of bankbiljetten. Het enige dat bestaat, zijn records van uitwisselingen die op de blockchain zijn opgeslagen.

Op het moment dat u cryptocurrency koopt, sluit de verkoper de verantwoordelijkheid voor munten af ​​naar de locatie van uw portemonnee. Schokkend beter, de subtiliteiten worden beveiligd door het wachtwoord of de sleutel van uw portemonnee.

Geavanceerde digitale crypto-portefeuilles variëren van gadgets tot programmeertoepassingen of online platforms zoals eToro.

8. Bepaal uw handelsstrategieën

Iedereen heeft een strategie om in cryptomunten te investeren. U moet ervoor zorgen dat u uw markt kent en begrijpt. De schatting van de prijs van cryptocurrencies is afhankelijk van een hele reeks factoren en componenten van de definitieve cryptocurrency.

In het voorgaande jaar werden de kosten van cryptocurrencies beïnvloed door de crisis bij de regeringen, de insluiting van de media in het gebied en de fortuinen van de Amerikaanse dollar – net als verklaringen van overtuigende financiële specialisten of pastors van de overheid. Hoe meer individuen worden geassocieerd met hun crypto-activa; hoe dwingender deze verschillende factoren voor u zullen zijn.

Het uitwisselen van cryptocurrencies en handelen op digitale financiële platforms is geen kinderspel. De afgelopen maanden fluctueerden de kosten van Bitcoin drastisch. Andere digitale valuta’s hebben een grotere veiligheid aangetoond, maar dit is een andere en stimulerende zone die onvermijdelijk theoretici aantrekt.

In het geval dat u in hogere mate een ‘geld onder het bed’-type bent, is dit waarschijnlijk niet het gebied voor u. In elk geval, als je graag een uitdaging aangaat of energie krijgt door het onderzoeken van nieuwe vorderingen, dan kan dit een intrigerende regio zijn om te onderzoeken..

Mocht u in cryptocurrencies investeren?

cryptocurrency kopen

Een van de redenen waarom iedereen overweegt om middelen in digitaal geld te steken, is dat $ 1.000 geïnvesteerd in Bitcoin in 2013 vandaag meer dan $ 400.000 waard zou zijn. De laatste tijd hebben ICO’s in korte tijd verschillende enorme winsten behaald. Stratis haalde $ 600.000 op tijdens hun ICO in juni 2016 en heeft sindsdien een stijging van 63.000 procent in de kosten gezien. Spectrecoin bracht in januari 2017 $ 15.000 omhoog tijdens hun ICO en is sindsdien meer dan 13.000 procent gestegen.

Aangezien digitale valuta volatiel zijn, wordt geadviseerd om proactief te beleggen. Datum stuurde hun ICO eind oktober 2017, nadat ze net $ 1,5 miljoen aan pre-ICO-reserves hadden opgehaald. Omdat cryptografische vormen van geld netwerkgebaseerd zijn en Datum net een overvloed aan hulp heeft gekregen, realiseren speculanten zich vrijwel zeker dat ze hun ondernemingen redelijk snel kunnen veranderen..

Cryptocurrencies kopen met eToro

eToro is een van de beste makelaars ter wereld. Het platform is bijna niet te onderscheiden, aantrekkelijk verspreid en eenvoudig te verkennen. Beleggers kunnen waarnemen wat anderen op het platform doen en consequent opvolgen in termen van uitwisselingen om ook hun investeringen winstgevend te maken, in overeenstemming met de eisen van de markt.

eToro helpt u bij het maken van een portemonnee om uw cryptocurrencies op te slaan. Het heeft exclusieve functies zoals lage transactiekosten en betere beveiliging eToro is veel handiger in gebruik.

eToro – Het beste cryptocurrency-platform

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

  • Als u cryptocurrencies wilt kopen, moet u een paar basisstappen kennen met betrekking tot het selecteren van de valuta’s waarin u bereid bent te investeren.
  • De eerste stap bij het kopen van cryptocurrencies is het bestuderen van de basisprincipes van digitale munten en hun posities in de markt.
  • Begin met het zoeken naar de factoren die de prijzen van verschillende valuta’s op de markt beïnvloeden.
  • Beslis op basis daarvan hoeveel u wilt investeren; u beslist welke munt u wilt kopen.
  • Kies het type cryptomunten dat u bereid bent te kopen op basis van hun schalen op de markt.
  • Maak uw account aan voor het uitwisselen van cryptocurrencies; dit neemt meestal de vorm aan van het hebben van een platform voor de onderneming.
  • Gebruik een platform zoals eToro om u te helpen bij het kopen van cryptocurrencies.
  • Cryptocurrencies hebben bewezen zeer winstgevend te zijn. $ 1.000 geïnvesteerd in Bitcoin in 2013 zou vandaag meer dan $ 400.000 waard zijn.

Lees ook:

Wat zijn de 9 beste altcoins om in 2021 te investeren??

Wat is de beste cryptocurrency om te investeren in 2021?

Wat zijn de voordelen van handelen in cryptocurrency?

Altcoins vs Tokens: wat is het verschil?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me