Hoe Ethereum Classic te verhandelen: een stapsgewijze handleiding

De cryptocurrency-handelsscène haalt wereldwijd de krantenkoppen, omdat het steeds populairder wordt.

Jij kan handel Ethereum Classic tegen mede-cryptocurrencies zoals Bitcoin en Litecoin. Als alternatief kunt u de digitale valuta verhandelen tegen een fiatvaluta zoals Amerikaanse dollars.

Wilt u dit zeer speculatieve bezit zelf verhandelen? Zo ja, blijf op de hoogte.

In deze gids bespreken we hoe u Ethereum Classic online kunt verhandelen.

Dit omvat de basisprincipes van het blote bot van hoe Ethereum Classic te verhandelen, helemaal doorlopend tot ordertypes, te verwachten kosten en hoe u een fatsoenlijke makelaar kunt vinden.

Hoe Ethereum Classic in 5 eenvoudige stappen te verhandelen:

Om ETC te verhandelen, is de eerste stap om een ​​rekening te openen bij een gereguleerde beurs, geld te deponeren, Ethereum Classic te selecteren in de platformlijst en ten slotte ETC te kopen (go long) of ETC te verkopen (short gaan).

In deze gids over hoe u in ETC kunt handelen, wordt alles in lekentaal opgesplitst, zodat u niet blindelings handelt. Maar als u niet echt de tijd heeft om alles door te lezen, is dit wat u moet doen om Ethereum Classic nu te verhandelen.

Stap 1: Open een rekening bij een gereguleerde broker

Stap 2: Financiert uw account

Stap 3: Kies hoeveel Ethereum Classic u wilt verhandelen

Stap 4: Koop ETC (ga long) of verkoop ETC (ga short)

Stap 5: Bevestig de transactie

Inhoud

Wat is Ethereum Classic Trading?

Hoe werkt Ethereum Classic Trading??

Hoe Ethereum Classic online te verhandelen – Een transactie opzetten

Hoe u geld kunt verdienen met Ethereum Classic

Hoe Ethereum Classic 2021 te verhandelen – Stap voor stap doorlopen

Veelgestelde vragen

Wat is Ethereum Classic Trading?

Hoewel Ethereum Classic een digitale valuta is – anders dan de ‘fiat’ door de overheid uitgegeven valuta’s die we allemaal gebruiken om onze belastingen te betalen, hebben cryptocurrencies nog steeds financiële waarde.

De financiële waarde van digitale valuta’s zoals Ethereum Classic verandert met elke seconde, gedurende een enkele handelsdag. Dit is te danken aan vraag en aanbod van de markt, die, zoals elk verhandelbaar activum, van nature fluctueren.

Wanneer u overweegt hoe u Ethereum Classic gaat verhandelen, moet u allereerst opmerken dat het uw uiteindelijke doel is om de stijging of daling van de prijs van ETC-munten correct te voorspellen..

Als de vraag naar Ethereum Classic enorm stijgt, zal de prijs van de digitale munt stijgen. Als het tegenovergestelde gebeurt, zal de prijs dalen.

Door dit marktsentiment te kunnen voorspellen, maken cryptocurrency-handelaren winst.

Hieronder ziet u een eenvoudig voorbeeld van hoe u Ethereum Classic kunt verhandelen:

 • Laten we zeggen dat Ethereum Classic in oktober $ 4,00 kost
 • Dit wordt geïllustreerd als ETC / USD
 • Omdat u gelooft dat Ethereum Classic ondergewaardeerd is, plaatst u een kooporder van $ 1.000
 • In december is het digitale activum $ 6,50 waard
 • Dit toont een waardestijging van in totaal 62%
 • Met uw winst besluit u uw transactie te sluiten door een verkooporder te creëren

Zoals u kunt zien, is Ethereum Classic in ons voorbeeld in twee maanden tijd gestegen van $ 4,00 naar $ 6,50, wat resulteert in een winst van 62%. Met uw aankooporder van $ 1.000 heeft u een winst van $ 620 behaald!

Dit voorbeeld illustreert dat wanneer u de markten correct en tijdig kunt voorspellen, u winst kunt maken door Ethereum Classic te verhandelen. Als u echter onjuist had voorspeld, zou u financieel verlies hebben geleden.

Daarom moet u niet eens nadenken over hoe u Ethereum Classic kunt verhandelen zonder uzelf eerst de ins en outs te leren van hoe de markt werkt..

Hoe werkt Ethereum Classic Trading??

Als u eerder in welke hoedanigheid dan ook heeft gehandeld, is Ethereum Classic-handel een tweede natuur voor u.

In tegenstelling tot aandelen en grondstoffen – die al eeuwen actief zijn, bestaan ​​cryptocurrencies pas iets meer dan 11 jaar.

Voor degenen die onervaren zijn of een samenvatting nodig hebben, laten we eens kijken naar enkele basisprincipes van Ethereum Classic.

Ethereum Classic handelsprijsveranderingen

Een goed begrip hebben van wat de kosten van Ethereum Classic drijft, kan u alleen helpen als het gaat om het proberen waardeverschuivingen te voorspellen.

Als het marktsentiment naar Ethereum Classic neigt in de richting van traders die long gaan, zal dit in de prijs worden weergegeven. Als handelaren massaal short gaan, heeft dit ook invloed op de waargenomen waarde van de digitale valuta.

Bovendien zult u bij online brokers merken dat de prijzen die op ETC worden vermeld, zullen verschillen. Het ene handelsplatform kan u bijvoorbeeld $ 6,0950 citeren op Ethereum Classic, terwijl een ander $ 6,0947 citeert. Hoe dan ook, het prijsverschil is meestal minuscuul en niet van belang.

Ethereum Classic-handelsparen

trading ethereum classic

Zoals we eerder hebben besproken, kunt u handelen tegen fiat-valuta’s zoals de euro of de Amerikaanse dollar – of tegen een ander crypto-activum zoals Bitcoin..

Te beginnen met ‘crypto-fiat’ – dit betekent dat u Ethereum Classic verhandelt tegen een door de overheid uitgegeven valuta zoals Amerikaanse dollars. Als u bijvoorbeeld het paar ETC / USD ziet: ETC is de ‘crypto’ valuta en USD is de ‘fiat’ valuta.

Terwijl de meerderheid van de mensen Ethereum Classic liever verhandelt tegen de supersterke USD, bieden sommige handelsplatformen alternatieven. Dit kan bijvoorbeeld de euro (ETC / EUR), Britse pond (ETC / GBP), Japanse yen (ETC / JPY) of Australische dollar (ETC / AUD) zijn.

Het moet gezegd worden dat door Ethereum Classic te verhandelen tegen een valuta, zoals USD, u hoogstwaarschijnlijk betere spreads zult ervaren – dankzij zo’n hoge liquiditeit.

Het zal je dan ook niet verbazen dat crypto-fiat-paren veel geschikter zijn voor beginners. Het is niet alleen gemakkelijker om uw winsten en verliezen door het handelen in Ethereum Classic tegen een fiatvaluta te kwantificeren, maar het is ook veel gemakkelijker om te speculeren over de toekomstige waarde ervan..

Om onze sectie over paren samen te vatten – of u nu besluit om Ethereum Classic te verhandelen tegen een fiatvaluta of een ander crypto-activum – moet u de stijging of daling van de waarde van de respectieve wisselkoers voorspellen.

Handelen op lange of korte termijn

Wanneer u overweegt hoe u Ethereum Classic gaat verhandelen, is het belangrijk dat u rekening houdt met welk financieel instrument het meest geschikt is voor uw handelsdoelen..

Als u bijvoorbeeld Ethereum Classic wilt verhandelen omdat u denkt dat het activum in waarde zal stijgen over een langere periode, overweeg dan om ETC-munten rechtstreeks te kopen..

Op deze manier bewaar je ze in een crypto-portemonnee en houd je de digitale valuta weken of maanden, zelfs jaren achter elkaar vast. U zult op uw beurt uitbetalen wanneer u denkt dat de tijd rijp is om de grootste winst te behalen.

Als u een beginner bent, zult u de kant van het lezen van grafieken en technische analyse waarschijnlijk een beetje ingewikkeld vinden. Dit kan op zijn beurt de beslissingen die nodig zijn om winst te maken, erg moeilijk voor u maken.

Met dit in gedachten vindt u wellicht een ‘kopen en vasthouden’ -strategie geschikter. Dit komt omdat door vast te houden aan uw crypto-activum, u zich niet langer zorgen hoeft te maken over de kortetermijnvolatiliteit van Ethereum Classic.

Wat betreft de kortetermijnmanier om Ethereum Classic te verhandelen, is het uw doel om regelmatig kleinere winsten te maken. Het kan zijn dat u de hele dag door veel koop- en verkooporders plaatst, vooral als u zich als een daghandelaar in cryptocurrency ziet.

Als u voor deze route kiest, is het raadzaam om vast te houden aan het handelen in ultra-liquide paren zoals ETC / BTC en ETC / USD.

Handel en bezit Ethereum Classic

Als u ervoor kiest om de bovengenoemde ‘buy and hold’ -strategie te gebruiken, raden we u aan dit te doen via een gerespecteerde en gereguleerde online broker, in plaats van een crypto-exchange..

Als u de honderden makelaars in de online ruimte nog moet onderzoeken, kunnen we eToro aanbevelen. Het sociale handelsplatform zorgt voor meer dan 13 miljoen klanten. U kunt uw Ethereum Classic niet alleen zonder extra kosten veilig opslaan, maar de broker biedt ook commissievrije handel in cryptocurrency aan..

Dat gezegd hebbende, is de buy-and-hold-strategie niet alleen voorbehouden aan beginners, aangezien deze geschikt is voor mensen met elk niveau van handelservaring. Zoals we al zeiden, elimineert een langetermijnstrategie de noodzaak om prijsschommelingen op korte termijn in de gaten te houden.

Ethereum Classic Trading

Als u de voorkeur geeft aan populaire handelsstrategieën op korte termijn, zoals ‘day trading’ of ‘swing trading’, kunt u kiezen voor een ‘Ethereum Classic CFD (Contract for Difference).

Op dit punt moeten we vermelden dat als u in de VS woont, CFD’s ten strengste verboden zijn, volgens de Amerikaanse effectenwetgeving. Als u in het Verenigd Koninkrijk woont, kunt u voor de meeste activa CFD’s bemachtigen, behalve voor digitale valuta, zoals Ethereum Classic.

Hier is een korte uitleg van waar CFD’s over gaan:

 • CFD’s volgen de werkelijke prijs van het financiële actief in kwestie – dit keer Ethereum Classic
 • Ethereum Classic CFD’s nodigen uit tot concurrerende vergoedingen en hefboomwerking op transacties
 • U kunt ‘short’ of ‘long’ gaan op crypto-activa, wat betekent dat u winst kunt maken op bearish en bullish markten

Als u toegang heeft tot CFD’s waar u woont, kunt u Ethereum Classic verhandelen tegen zowel fiat- als cryptocurrencies.

Als u van plan bent om hefboomwerking te gebruiken, ongeacht of dit legaal is in uw land, zal er altijd een externe crypto-exchange zijn die bereid is om u dit aan te bieden.

Het is echter van het grootste belang dat u zich ervan bewust bent dat dit vaker wel dan niet ongereguleerde ruimtes zijn – en daarom loopt uw ​​kapitaal risico. Het is ook onwaarschijnlijk dat u geld op uw rekening kunt storten met een fiatvaluta zoals Amerikaanse dollars.

Bovendien, als u Ethereum Classic wilt verhandelen tegen Amerikaanse dollars, moet u waarschijnlijk genoegen nemen met ETC / USDT in plaats van ETC / USD. Voor degenen die het niet weten: USDT is een digitale valuta genaamd Tether, gekoppeld aan de USD.

Zou u overwegen om te handelen Ethereum Classic ETC?

Hoe Ethereum Classic online te verhandelen – Een transactie opzetten

hoe je ethereum classic verhandelt

Om te leren hoe u efficiënt Ethereum Classic kunt verhandelen, moet u handelsorders goed beheersen. Uiteindelijk, zonder een bestelling te plaatsen, zal uw online broker niet weten wat uw positie is in uw Ethereum Classic-transactie!

Als u eerder in forex en dergelijke heeft gehandeld, kent u de procedure al. Voor degenen die dat niet hebben gedaan: u plaatst een order afhankelijk van uw voorspelling, en het handelsplatform voert deze order voor u uit. Je leunt dan achterover en hoopt op het beste.

Hieronder doorlopen we een lijst met gebruiksvriendelijke orders bij het online handelen in Ethereum Classic.

Koop of verkoop bestelling

Beginnend met de meest elementaire bestellingen, zijn ‘kopen’ en ‘verkopen’ verplicht.

In essentie:

 • Plaats een kooporder als u denkt dat Ethereum Classic in waarde zal stijgen
 • Plaats een verkooporder als u denkt dat Ethereum Classic in waarde zal dalen

Zoals u kunt zien, zijn koop- / verkooporders supereenvoudig. Elke bestelling die u plaatst om Ethereum Classic te verhandelen, heeft een koop- en een verkooporder nodig.

In een notendop: als u de markt betreedt met een kooporder, sluit een verkooporder uw transactie. Als u binnenkomt met een verkooporder, zal een kooporder uw transactie sluiten.

Toegangsprijs

Nu u de basis kent van het verhandelen van Ethereum Classic, kunnen we u door enkele andere nuttige bestellingen leiden.

Het online handelsplatform zal u steevast vragen of u een ‘limietorder’ of een ‘marktorder’ wilt, wat uw ‘exitstrategie’ aangeeft aan de makelaar..

Hieronder vindt u een eenvoudige uitleg van elke bestelling om de mist te verwijderen:

 • Marktorde: Ethereum Classic heeft een waarde van $ 6.5020. Tevreden over de aangeboden prijs plaatst u een marktorder bij uw makelaar. Uw makelaar voert deze order onmiddellijk uit tegen deze of de meest nabije beschikbare prijs. Vanwege vraag en aanbod kan de prijs die u krijgt, ooit zo licht verschillen.
 • Limietorder: Ethereum Classic wordt gewaardeerd op $ 6,5020, maar u wilt de markt pas betreden als de prijs $ 6,6970 bereikt. Met dit in gedachten plaatst u een ‘limietorder’ van $ 6,6970. Deze positie blijft in behandeling totdat ETC-munten dat koersdoel bereiken, of u besluit uw limietorder handmatig te annuleren.

Limietorders zijn enorm populair bij handelaren in activa, vanwege het niveau van controle dat wordt verkregen over de positie.

Strategie verlaten

Nadat we hebben besproken hoe we de markt kunnen betreden, is het niet meer dan normaal dat we overstappen op exitstrategieën. Dit is waar ‘take-profit’ en ‘stop-loss’ bestellingen worden gebruikt.

Hieronder vindt u een eenvoudige uitleg van elke bestelling om de mist te verwijderen:

 • Winst nemen: Als u uw winst wilt vastzetten op bijvoorbeeld 3% op uw Ethereum Classic-transactie, stelt u uw take-profitorder 3% boven of onder de huidige prijs in. Als of wanneer ETC-munten die prijs bereiken, zal uw makelaar uw transactie voor u sluiten.
 • Stop-loss: Als u wilt voorkomen dat u meer dan 1% verliest op uw Ethereum Classic-transactie, stelt u uw stop-loss-order in op 1% boven of verlaagt u de huidige waarde. Als, of wanneer ETC-munten die prijs bereiken, zal uw makelaar uw transactie voor u sluiten.

Om het verder uit te leggen, zie hieronder een voorbeeld van hoe beide kunnen worden gebruikt bij dezelfde transactie:

 • U handelt in ETC / USD tegen $ 6.5020
 • In de overtuiging dat de prijs zal stijgen, plaatst u een kooporder
 • Als u niet meer dan 1% wilt verliezen, plaatst u een stop-loss-order van $ 6,4369
 • Als uw positie een winst van 3% oplevert, wilt u uitbetalen
 • Als zodanig plaatst u een take-profit order van $ 6,6970

Zoals uit ons voorbeeld blijkt, is het mogelijk om take-profit- en stop-loss-orders aan beide kanten van de prijs van Ethereum Classic te gebruiken. In welke richting de prijs van de digitale valuta ook gaat, de makelaar zal de transactie automatisch sluiten – op vooraf door u bepaalde voorwaarden.

Er zijn hier slechts twee mogelijke uitkomsten, en ze zijn als volgt:

 • Als ETC / USD stijgt tot $ 6,6970, voert de makelaar uw take-profit-order automatisch uit. Dit vergrendelt uw winst van 3% en bijgevolg is uw transactie gesloten.
 • Als ETC / USD daalt tot $ 6,4369, voert de broker uw stop-loss-order automatisch uit. Dit stopt uw ​​verlies bij 1% en bijgevolg is uw transactie gesloten.

Klaar om in te duiken Ethereum Classic ETC markt?

Hoe u geld kunt verdienen met Ethereum Classic

Zoals duidelijk is uit onze bovenstaande voorbeelden, zijn er orders waardoor u uw transactie niet op het juiste moment handmatig hoeft te sluiten. Dat wil echter niet zeggen dat het gemakkelijk is om geld te verdienen met Ethereum Classic.

Integendeel, er zijn veel andere overwegingen voordat u de ins en outs van het handelen in digitale valuta kent – zie hieronder.

1. Inzet

Heeft u grip op bestellingen en bent u klaar om Ethereum Classic nu te verhandelen? Eerst moet u uw inzet selecteren. Houd er rekening mee dat hoe hoger uw inzet is, hoe groter uw winst of verlies kan zijn.

Als u bijvoorbeeld $ 50 inzet op Ethereum Classic en een winst van 3% behaalt, is dit het equivalent van $ 1,50. Aan de andere kant, als u een hogere inzet op uw transactie inzet, bijvoorbeeld $ 1.000, wordt een winst van $ 30 gerealiseerd.

Dit is de reden waarom veel handelaren een strategie voor bankrollbeheer opnemen in hun handelsactiviteiten.

Wanneer u overweegt hoe u Ethereum Classic gaat verhandelen, moet u er rekening mee houden dat uw rekeningsaldo week in week uit verandert, vooral als u een kortetermijnstrategie volgt..

Met dit in gedachten is het verstandig om een ​​percentage als richtlijn te gebruiken. Een populaire strategie voor bankrollbeheer is om nooit meer dan 2% van de beschikbare handelsrekening in te zetten.

Als u bijvoorbeeld $ 1.500 in uw account heeft, zet dan niet meer dan $ 30 in op een Ethereum Classic-transactie. Als u $ 10.000 had, zou die maximale inzet $ 200 zijn – enzovoort.

Het goede nieuws is dat het enorme brokerplatform eToro u in staat stelt om Ethereum Classic te verhandelen vanaf $ 25 – waardoor deze strategie gemakkelijk haalbaar is.

2. Ethereum Classic Trading hefboomwerking

We hebben eerder gezegd dat sommige mensen geen toegang hebben tot Ethereum Classic CFD’s. Als u niet in die categorie valt, heeft u toegang tot de hefboomwerking die CFD’s uitnodigen. Hoewel hefboomwerking geweldig klinkt, is het belangrijk om er op uw hoede voor te zijn.

Als u Ethereum Classic handelt en de juiste call met uw makelaar doet (wat resulteert in winst), kan de bovengenoemde hefboomwerking uw winst aanzienlijk vergroten.

Als u dus hefboomwerking toepast, maar de transactie de verkeerde kant op gaat (resulterend in verlies), zal hefboomwerking uw verliezen vergroten.

Zie hieronder voor de duidelijkheid een voorbeeld van een Ethereum Classic-transactie met hefboomwerking:

 • U maakt een verkooporder van $ 1.000 op ETC / USD
 • U past een hefboomwerking van 1: 2 toe op uw transactie
 • Uw winst is 10%
 • Zonder hefboomwerking zijn uw winsten $ 100
 • Met een hefboomwerking van 1: 2 is uw winst $ 200

Zoals u hierboven kunt zien, kunt u uw winst vergroten als u de hefboomwerking in handen kunt krijgen. U zult zien dat sommige handelsplatforms klanten een hefboomwerking bieden van maar liefst 1: 100. We raden aan om dergelijke makelaars uit de buurt te houden, omdat ze waarschijnlijk niet gereguleerd zijn.

Fess om Ethereum Classic online te verhandelen

U heeft misschien al besloten hoe u Ethereum Classic verhandelt – of het nu gaat om een ​​fiatvaluta of een crypto-activum, op lange of korte termijn. Hoe dan ook, u moet zich bewust zijn van mogelijke kosten.

Een handelsplatform is immers een bedrijf. De vergoedingen die door dergelijke makelaars in rekening worden gebracht, kunnen en zullen behoorlijk variëren. Om deze reden is het belangrijk dat u de vergoedingen van elke individuele makelaar controleert.

Zie hieronder een lijst met veelvoorkomende vergoedingen om u een idee te geven waar u op moet letten.

Ethereum Classic Trading Commission

De meeste online makelaars brengen een commissie in rekening om u in staat te stellen Ethereum Classic te verhandelen. Dit is meestal een variabele vergoeding ten opzichte van de waarde van uw bestelling.

Om u een idee te geven van wat u kunt verwachten: cryptocurrency-makelaar Coinbase brengt klanten 1,49% in rekening voor elke afzonderlijke handelsactie. Dat is 1,49% bij het betreden van de markt en 1,49% bij het verlaten van de markt.

Daarentegen kunt u bij eToro verwachten dat u 0% commissie betaalt wanneer u ervoor kiest om Ethereum Classic te verhandelen. Er zijn ook 15 andere digitale valuta’s beschikbaar!

Ethereum Classic Spread

De spread die door online brokers in rekening wordt gebracht, is vergelijkbaar met een indirecte vergoeding. Simpel gezegd, de spread is het verschil tussen de koopprijs en de verkoopprijs van het actief – in dit geval Ethereum Classic.

Hoe groter het prijsverschil, hoe groter de ‘vergoeding’. Aan de andere kant, als u ziet dat een makelaar een ‘strakke spread’ biedt, is dit beter voor uw portemonnee. Om er een fijnere opmerking over te maken: als de spread 1,90% is op uw Ethereum Classic-transactie, begint u uw transactie met 1,90% in het rood.

Dit betekent dat als uw positie 1,90% maakt, dit eigenlijk break-even is – terwijl alles boven de 1,90% als winst wordt beschouwd.

Andere Ethereum Classic-handelskosten

Nu we u op de hoogte hebben gebracht van de meest voorkomende vergoedingen, is het cruciaal om te weten dat om Ethereum Classic te verhandelen, er andere kosten in het spel kunnen komen..

We hebben er nog een paar opgesomd om op te letten.

 • Storten / opnemen: Sommige online makelaars rekenen standaard stortings- / opnamekosten aan. Het cryptoplatform Binance rekent bijvoorbeeld 2% aan op elke betaalpastransactie, terwijl dit bij Coinbase 3,99% is. Om Ethereum Classic bij eToro te verhandelen, zijn de enige financieringskosten 0,5%, die in rekening worden gebracht voor klanten als ze geen Amerikaanse dollars storten.
 • Inactiviteit: Inactiviteitskosten zijn gebruikelijk bij online makelaars. Deze vergoeding wordt meestal maandelijks in rekening gebracht – na 12 maanden niet actief te hebben gehandeld. Sommige handelsplatforms beginnen na slechts 3 maanden met opladen. De maandelijkse vergoeding wordt in rekening gebracht totdat uw account is vrijgegeven of u een transactie plaatst.
 • Overnachting: Als u niet uit de VS of het VK komt en toegang heeft tot CFD’s waar u woont, bent u aansprakelijk voor het betalen van nachtelijke financieringskosten. Deze vergoeding wordt in rekening gebracht voor elke transactie die ‘s nachts open blijft staan, met een hogere vergoeding in het weekend. Dit wordt ook wel een ‘swapvergoeding’ genoemd.

Controleer altijd de prijstabel van een handelsplatform voordat u zich aanmeldt, omdat kosten uw winst snel kunnen opeten.

Bij crowd-pleaser eToro kunt u zonder commissie handelen in Ethereum Classic. Niet alleen dat, maar de gereguleerde broker biedt concurrerende spreads en slechts een vergoeding van 0,5% voor niet-USD-stortingen.

Hoe Ethereum Classic 2021 te verhandelen – Stap voor stap doorlopen

Inmiddels ben je ongetwijfeld aan het kauwen om te beginnen met het handelen in Ethereum Classic.

Om uw reis naar het leren verhandelen van Ethereum Classic te voltooien, hebben we een stapsgewijze handleiding samengesteld om u te begeleiden.

Stap 1: Kies een Ethereum Classic-handelswebsite

De eerste aanloophaven bij het kiezen van een Ethereum Classic-handelssite is het vinden van een fatsoenlijk handelsplatform. Er zijn honderden online platforms die over zichzelf heen vallen om u aan te melden – dus kies verstandig.

Daarom denken we dat het van het grootste belang is dat u onze lijst met belangrijke factoren bekijkt waar u op moet letten bij het zoeken naar een online cryptomakelaar..

 • Regulatie: Is het handelsplatform gelicentieerd en gereguleerd door organisaties zoals CySEC, FCA of ASIC?
 • Vergoedingen: Voor welke makelaarskosten bent u aansprakelijk bij het handelen in Ethereum Classic?
 • Betalingen: Welke soorten betalingen accepteert het cryptoplatform?
 • Minimaal account: Wat is de minimale inzet en storting die vereist is op de handelssite?
 • Ethereum Classic-paren: Welke crypto- en fiat-valuta’s kunnen worden verhandeld tegen ETC?
 • Ruilplatform: Is het Ethereum Classic-handelsplatform gebruiksvriendelijk en beginnersvriendelijk?
 • Mobiel: Biedt de online broker een mobiele applicatie om onderweg te handelen?

Zoals je kunt zien, is er veel om over na te denken, dus het zou geen flauwe beslissing moeten zijn. Het handelsplatform is niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van uw Ethereum Classic-orders. Maar waarschijnlijk slaat u uw digitale valuta ook voor u op.

eToro schittert op verschillende manieren, zoals veel van zijn 19 miljoen klanten zouden beamen. Hieronder hebben we de beste aspecten van het handelen in Ethereum Classic bij eToro op een rijtje gezet.

 • Het sociale handelsplatform is sterk gereguleerd in verschillende rechtsgebieden, waaronder licenties met ASIC, FCA en CySEC. Voor inwoners van de VS., eToro is geregistreerd bij FINRA
 • Klanten profiteren van provisievrije Ethereum Classic-handel, met krappe spreads
 • eToro verwerkt stortingen onmiddellijk en accepteert creditcards / betaalpassen en e-wallets zoals PayPal, Skrill en Neteller
 • De makelaar biedt een verscheidenheid aan zowel fiat-valuta’s als digitale valuta’s om tegen Ethereum Classic te handelen
 • De minimale inzet om ETC te verhandelen is slechts $ 25

Stap 2: Open een Ethereum Classic-handelsaccount

Ga naar het handelsplatform van uw keuze en zoek naar de knop ‘nu aanmelden’ of ‘aanmelden’. Bij eToro, dit proces duurt gemiddeld minder dan 10 minuten.

U wordt gevraagd enkele basisgegevens in te vullen, zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. U moet ook een kopie van uw identiteitsbewijs met foto uploaden, zoals een paspoort. De online makelaar moet leren wie u bent volgens de KYC-regels.

eToro gebruikt geautomatiseerde ID-technologie om klantgegevens te valideren – wat betekent dat u in vrijwel geen tijd in Ethereum Classic kunt handelen.

U kunt Ethereum Classic verhandelen voordat u uw identiteitsbewijs met foto uploadt, maar u moet deze stap voltooien wanneer u een opname aanvraagt ​​of meer dan $ 2.250 stort..

Stap 3: Stort geld

Op dit punt kunt u uw nieuwe handelsaccount financieren om vanuit uw luie stoel in Ethereum Classic te handelen.

Zoals we al zeiden, is eToro compatibel met een reeks betalingsmethoden. Dit omvat een creditcard / betaalpas, Skrill, Neteller en PayPal. Het financieren van uw account is supersnel, veilig en gemakkelijk.

Stap 4: Kies Ethereum Classic Trading Market

investeren in ethereum classic, enz. prijs

Nadat u stap 3 heeft doorlopen, kunt u op het platform een ​​markt kiezen. Ga gewoon naar de categorie met de titel ‘Handelsmarkten’ om te bladeren wat er beschikbaar is.

Als u daarentegen al weet welk Ethereum Classic-paar u wilt verhandelen, kunt u de zoekfunctie gebruiken. U kunt bijvoorbeeld zoeken op ETC / USD of ETC / LTC.

Stap 5: plaats Ethereum Classic Trade

Nu is het tijd om uw Ethereum Classic-transactie te plaatsen. Dit is waar de bestellingen die we eerder hebben behandeld binnenkomen. Als u een opfriscursus nodig heeft, kunt u terug scrollen naar het gedeelte ‘Een transactie opzetten’ van onze gids..

Afhankelijk van de manier waarop u de prijs van Ethereum Classic ziet gaan, kunt u doorgaan en een koop- / verkooporder plaatsen. Klik vervolgens op ‘open handel’ – dit zal uw bestelling uitvoeren.

Hoe Ethereum Classic Guide te verhandelen – The Verdict

Om Ethereum Classic op een veilige en efficiënte manier te verhandelen, kunt u het beste bij een gereguleerde broker blijven die goede tarieven en enorm veel markten biedt.

Daarom houden we van eToro. De makelaar is super beginnersvriendelijk, het opzetten van bestellingen is eenvoudig en u kunt financiële activa zoals Ethereum Classic verhandelen met 0% commissie.

Met het sociale handelsplatform kunt u Ethereum Classic verhandelen tegen andere crypto-activa zoals Bitcoin en Litecoin, evenals fiat-valuta’s zoals de Amerikaanse dollar, de euro en het Britse pond..

Waarschijnlijk het allerbelangrijkste: de makelaar is gereguleerd in verschillende rechtsgebieden. Al met al, door bij een fatsoenlijke en betrouwbare makelaar te blijven en gidsen zoals de onze te onderzoeken, kunt u eenvoudig zelf Ethereum Classic verhandelen.

eToro – Beste makelaar om Ethereum Classic ETC te verhandelen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Is het verhandelen van Ethereum Classic veilig?

Ja. Handelen in Ethereum Classic is veilig – op voorwaarde dat u dit doet via een erkende en gereguleerde broker zoals eToro. Het handelsplatform is geregistreerd in de VS en gereguleerd in Australië, het VK en Cyprus.

Hoe handel ik in Ethereum Classic?

De handigste manier om in Ethereum Classic te handelen, is via een online broker zoals eToro. Stort minimaal $ 200 in uw account en plaats een bestelling voor slechts $ 25.

Kun je rijk worden door Ethereum Classic te verhandelen?

Als u de prijsbewegingen op korte termijn van Ethereum Classic correct voorspelt, maakt u winst. Als u een verkeerde voorspelling doet, maakt u verlies. Zet nooit meer in dan uw budget toelaat en overweeg een strategie voor bankrollbeheer.

Is Ethereum Classic legaal in de VS.?

Ethereum Classic-handel is legaal in de VS. U krijgt echter geen toegang tot CFD’s met hefboomwerking.

Kunt u Ethereum Classic verhandelen met hefboomwerking??

Als u in de VS of het VK woont, heeft u geen toegang tot Ethereum Classic-leverage via een gereguleerde broker. Ongereguleerde handelsplatforms bieden een hefboomwerking, maar dit wordt het best vermeden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me