Hoe IOTA te kopen – Beginnershandleiding 2021

Hoe IOTA te kopen & Vind het beste tarief

IOTA, gelanceerd in 2016, is een cryptocurrency en open-source gedistribueerd grootboek. Met een marktkapitalisatie van iets minder dan $ 1 miljard is er veel opwaarts potentieel voor dit digitale activum.

Als je op de kar wilt springen en wilt leren hoe je IOTA (MIOTA) zelf kunt kopen, blijf dan waar je bent.

In deze gids, we laten u zien hoe u vandaag IOTA kunt kopen. We leiden u door de stappen om een ​​makelaar te kiezen, de mogelijke risico’s en beloningen te begrijpen en uw IOTA-investering op de veiligste manier te voltooien..

Niet alleen dat, maar we beschrijven ook hoe u handelsorders kunt maken, uw MIOTA-tokens kunt opslaan en een investeringsplan kunt bedenken.

Hoe u IOTA vandaag kunt kopen – stapsgewijze handleiding

Voor degenen die de volledige beginnershandleiding op dit moment niet willen lezen, zie je hieronder een 5 stappen om te zien hoe je IOTA kunt kopen.

1. Kies ervoor om lid te worden van een gereguleerde cryptoprovider die IOTA aanbiedt

2. Stort geld op uw nieuwe eToro-account

3. Selecteer IOTA (MIOTA) in de lijst met beschikbare cryptocurrencies

4. Vul het relevante veld in met het aantal IOTA dat je wilt kopen

5. Bevestig dat u tevreden bent met de gegevens die u heeft ingevoerd

Klaar om IOTA nu te kopen met een bankpas / creditcard of e-wallet? Als,

eToro – Beste makelaar om te kopen JOTA

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de crypto-industrie

Hieronder laten we u zien hoe u vandaag IOTA kunt kopen. We leiden u niet alleen stapsgewijs door het koopproces, maar onderzoeken ook wat de toekomst in petto heeft voor deze digitale valuta.

Stap 1: Kies een online IOTA-makelaar of -uitwisseling

Wanneer u de bovenstaande 5 stappen-walkthrough volgt, ziet u dat we een gereguleerde makelaar hebben genoemd. Dit wordt ten zeerste aanbevolen als de veiligste optie wanneer u overweegt om IOTA te kopen.

Als u zich aanmeldt bij eToro, kunt u IOTA rechtstreeks en, belangrijker nog, onder veilige omstandigheden kopen. Dit komt omdat de online broker wordt gereguleerd door meerdere instanties.

Een alternatieve optie voor u is om IOTA te kopen bij een externe cryptocurrency-exchange. Deze optie komt met een woord van waarschuwing, aangezien beurzen vaak geen vergunning krijgen en daarom door geen enkele autoriteit worden gereguleerd.

In schril contrast hiermee is eToro sterk als het gaat om regelgeving. Het platform valt onder strikte regels van ASIC, de FCA en CySEC. Niet alleen dat, maar de makelaar is ook geregistreerd en goedgekeurd door FINRA in de VS..

1. Regelgeving

Met honderden plaatsen om te kopen bieden IOTA – regelgevende instanties een beschermende paraplu tegen onder meer duistere makelaars en wanpraktijken.

Dit betekent dat als het platform wordt gereguleerd zoals eToro dat is, u IOTA kunt kopen wanneer en wanneer u wilt, in de wetenschap dat het bedrijf bovenaan staat en verantwoordelijk wordt gehouden voor zijn acties..

Zoals we al zeiden, als u een crypto-uitwisseling overweegt, is het zeer twijfelachtig of u een dergelijk vangnet zou krijgen. Bovendien zijn er in de loop der jaren veel gelegenheden geweest waarbij niet-gereguleerde beursportefeuilles het slachtoffer werden van hacking, waarbij miljoenen dollars verloren gingen..

Er is altijd de mogelijkheid om IOTA te kopen en vervolgens uw munten op te slaan in een privé crypto-wallet. Hoewel het zorgen voor uw eigen digitale valuta eenvoudig genoeg klinkt, zijn er minpunten.

Door ervoor te kiezen uw IOTA op te slaan in een privé-crypto-portemonnee, blijft u verantwoordelijk voor het beschermen, verzekeren en bewaken van uw lange privésleutel zodat deze niet in handen komt van cybercriminelen..

De gerespecteerde online broker eToro neemt daarentegen deze zorg weg. Het platform bewaart uw MIOTA-tokens op een veilige plaats, zonder extra kosten.

2. Betaalmethoden

Wanneer u overweegt hoe u IOTA kunt kopen, zult u blij zijn te weten dat het onwaarschijnlijk is dat het vinden van een plaats die compatibel is met de door u gekozen betaalmethode een probleem zal opleveren.

Waar u jaren geleden misschien vastzat met bankoverschrijvingen – wat zelfs in 2021 een van de meest trage methoden is om online te betalen – accepteren moderne makelaars tegenwoordig een verscheidenheid aan soorten.

Cryptoprovider eToro is compatibel met de meest probleemloze betalingsmethoden die er zijn. Dit is inclusief creditcards / betaalpassen zoals Mastercard, Visa, Maestro en meer. Naast deze meer traditionele opties accepteert de makelaar e-wallets zoals Neteller, PayPal, Klarna en Skrill.

3. Vergoedingen en commissies

Het is belangrijk om zonder oogkleppen een nieuwe onderneming aan te gaan. Een van de manieren waarop u dit kunt doen, is door rekening te houden met mogelijke vergoedingen en commissies, vooral wanneer u overweegt hoe u IOTA kunt kopen.

Als u de markten correct timt en de juiste bestelling plaatst, kunt u gezonde voordelen behalen door IOTA vanuit het comfort van uw eigen huis te kopen..

Natuurlijk moeten online makelaars winst maken om toegang te blijven bieden tot de cryptocurrency-markten en te betalen voor overheadkosten en dergelijke, zoals elk bedrijf. Dus zolang deze vergoedingen niet buitensporig zijn, komt de regeling voor iedereen goed uit.

De meeste online makelaars brengen klanten een variabele vergoeding in rekening op de positiewaarde.

Zie hieronder een eenvoudig voorbeeld van een variabele vergoeding:

 • Online cryptoprovider Coinbase rekent een variabele vergoeding van 1,49% voor elke transactie
 • Ergo, als u $ 1.000 aan crypto koopt, is de vergoeding bij Coinbase $ 14,90
 • Als uw positie een waarde heeft van $ 2.000 – de vergoeding is $ 29,80 – enzovoort

Voor de duidelijkheid hebben we een praktisch voorbeeld samengesteld van hoe deze vergoeding de eventuele voordelen van uw IOTA-aankoop kan beïnvloeden:

 • U maakt een kooporder ter waarde van $ 1.500 om IOTA te kopen
 • Als zodanig betaal je Coinbase $ 22,35 (1,49% van $ 1.500)
 • Als u wilt verkopen, worden uw tokens gewaardeerd op $ 1.900
 • Nogmaals, u moet 1,49% betalen – wat neerkomt op $ 28,31
 • In totaal heb je $ 50,66 aan vergoedingen betaald

Zoals uit het bovenstaande duidelijk blijkt, klinkt 1,49% als een minieme hoeveelheid. Maar aangezien ze bij elke transactie in rekening worden gebracht, vreten deze vergoedingen al snel uw potentiële winst op.

Als u ervoor had gekozen om IOTA via eToro te kopen, zou u $ 50,66 hebben bespaard, aangezien deze makelaar 100% commissievrij is.

Wat betreft transactiekosten, moet u zich ervan bewust zijn dat sommige platforms een storting in rekening brengen. Coinbase brengt bijvoorbeeld 3,99% van het aanbetalingsbedrag in rekening bij gebruik van een bankpas.

Dit betekent dat de kooporder in ons eerdere voorbeeld u $ 59,85 zou hebben gekost.

Integendeel, als u niet met Amerikaanse dollars stort, brengt eToro klanten eenvoudig 0,5% wisselkosten in rekening.

4. Andere belangrijke factoren

In stap 1 hebben we enkele van de belangrijkste kenmerken van het kopen van IOTA besproken: commissies en vergoedingen, regelgeving en betalingsmethoden.

Om een ​​beetje meer licht te werpen op wat u nog meer moet overwegen bij het zoeken naar een veilige ruimte om IOTA te kopen – zie hieronder.

 • Gebruikers vriendelijkheid: Het is cruciaal dat u de makelaarswebsite gemakkelijk te gebruiken vindt. Als het platform sympathiek staat tegenover beginners, zul je het end-to-end proces van het kopen van IOTA een veel aangenamere ervaring vinden. eToro is notoir gebruiksvriendelijk.
 • Minimale investering: Voordat u zich aanmeldt bij een platform om IOTA te kopen, moet u ervoor zorgen dat u weet wat de minimale investering bij die specifieke makelaardij is. De belangrijkste reden dat dit belangrijk is, is dat sommige crypto-aanbieders een grote minimale investering verwachten. Dit zou niet ideaal zijn voor een complete beginner. Bij eToro kunnen klanten IOTA kopen vanaf $ 25!
 • Opslag: Nadenken over hoe je IOTA kunt kopen en hoe je het opslaat, gaat hand in hand. Zoals we echter hebben aangegeven, moet u als u een beginner bent, ongereguleerde makelaars en uitwisselingen vermijden. Daarom is het een gunstige optie om u aan te melden bij eToro, waar u uw munten gratis kunt opslaan in een gereguleerde en veiligheidsbewuste omgeving..

Stap 2: bedenk een investeringsplan

Een strategie die wordt gevolgd door veel investeerders die IOTA willen kopen, is om met een investeringsplan te komen.

Gezien hoe volatiel de markt voor cryptocurrency is, is een investeringsplan een verstandige zet. Vooral voor degenen die nieuw zijn in de digitale valutascene, maar echt voor mensen van alle ervaringsniveaus.

Als u in de categorie valt van mensen die nog nooit een financieel actief hebben gekocht, ziet u hieronder enkele nuttige strategie-ideeën.

1. Lange of korte termijn

Wanneer u overweegt hoe u IOTA kunt kopen, stelt u zich dan voor dat u een korte- of langetermijninvesteerder bent??

Laten we het verschil tussen de twee nader toelichten.

Kortetermijnbeleggers proberen kleine, maar regelmatige winsten te behalen. Dit wordt bereikt door de markt te betreden en vervolgens binnen enkele minuten of uren (soms dagen) te verlaten – om optimaal gebruik te maken van kortetermijnprijspieken.

Bedenk dat cryptocurrencies zeer speculatief zijn en tot wel vijf of zes keer die van fiatvaluta’s en goud kunnen fluctueren. Als u de markt op de juiste manier timmert, kunt u mogelijk een aantal indrukwekkende winsten maken.

Langetermijnbeleggers willen IOTA kopen en de munten weken of maanden lang vasthouden. Dit wordt toepasselijk de ‘kopen en vasthouden’ -strategie genoemd en kan een goede optie zijn voor beginners, vanwege het gebrek aan bezorgdheid over prijsverschuivingen op de korte termijn..

2. Streefprijs IOTA

Een populaire strategie onder beleggers in cryptocurrency is om een ​​IOTA-richtprijs te gebruiken.

Om de mist te verwijderen – stel dat u op zoek was naar een verdrievoudiging van uw IOTA-investering. Als de prijs van de digitale valuta op het moment van uw eerste aankoop $ 0,3550 bedroeg, zou de waarde moeten stijgen tot $ 1,0650.

Als je dezelfde investering zou willen verviervoudigen, zou IOTA moeten verhogen tot $ 1.4200 – enzovoort.

Enerzijds klinkt verviervoudiging van een investering onwaarschijnlijk. Maar de cijfers spreken boekdelen.

Dat wil zeggen, IOTA bereikte halverwege 2017 dieptepunten van $ 0,15, maar explodeerde vervolgens slechts zes maanden later naar een recordhoogte van $ 5,25. Dat is een verschuiving van meer dan 3.400%.

3. Overweeg regelmatige investeringen

Zoals u hierboven kunt zien, fluctueren cryptocurrencies regelmatig in prijs vanwege het marktsentiment over de waarde van het actief.

Wanneer u uzelf leert hoe u IOTA kunt kopen, kunt u overwegen om regelmatig, maar kleinere investeringen te doen als onderdeel van uw plan voor de toekomst..

Dit is een strategie die door veel beleggers wordt gebruikt en houdt in dat u uw portefeuille langzaam opbouwt. Dit betekent dat u IOTA kunt kopen zonder al uw kapitaal in één keer op het spel te zetten.

Bij eToro kun je IOTA kopen vanaf $ 25! Dit maakt de reguliere investeringsstrategie van het kopen van digitale valuta voor de meeste mensen binnen de mogelijkheden.

Zou u overwegen om in te investeren IOTA MIOTA?

Stap 3: Open een IOTA Broker-account

Voor iedereen die dit leest en eerder heeft gehandeld, of het nu gaat om aandelen, forex of zelfs zilver: de procedure voor het openen van een IOTA-brokeraccount is bijna precies hetzelfde.

Als je een complete beginner bent, ga dan naar het platform van de cryptoprovider en zoek naar de knop ‘Nu deelnemen’.

U wordt gevraagd een formulier in te vullen met uw voor- en achternaam, woonadres, e-mailadres, gsm-nummer en geboortedatum.

Volgens de KYC-regels (Know Your Customer) opgelegd door financiële toezichthouders, moet u de makelaar ook een identiteitsbewijs met foto verstrekken. De snelste verwerking is meestal een paspoort, maar u kunt ook een rijbewijs gebruiken.

U moet ook een kopie van uw adresbewijs overleggen. Denk in de trant van een energierekening, een bankrekeningafschrift of een belastingbrief.

Zoals we al zeiden, kunt u kijken hoe u IOTA kunt kopen via een niet-gereguleerde crypto-exchange of makelaardij. Dit vraagt ​​echter om problemen, aangezien u helemaal geen bescherming heeft. Het gebrek aan regelgeving betekent dat het bedrijf geen normen heeft om na te leven en niemand heeft om aan te voldoen.

Integendeel, de erkende broker eToro opereert onder het toeziend oog van enkele van de regelgevende giganten in de branche.

Niet alleen dat, maar sommige platforms hebben dagen nodig om KYC-documenten handmatig te controleren. Terwijl eToro gebruikmaakt van geautomatiseerde technologie, zodat u IOTA meestal binnen 10 minuten kunt storten en kopen.

Stap 4: stort wat geld

Het is belangrijk om te controleren of de betalingsmethode van uw voorkeur wordt geaccepteerd voordat u naar deze fase gaat.

Ervan uitgaande dat uw betalingstype compatibel is, kunt u wat geld op uw account storten om IOTA te kopen. De snelste betaalmethode is pinpas / creditcard of e-wallets – beide worden geaccepteerd bij eToro.

U kunt zelfs IOTA bij eToro kopen met een indrukwekkende selectie aan betalingstypen, waaronder Neteller, PayPal en Skrill.

Met het cryptoplatform kunt u ook financiële activa kopen via overboeking – maar zoals we al zeiden, is dit de langzaamste stortingsmethode voor makelaars om te verwerken.

Controleer altijd wat het minimaal vereiste stortingsbedrag is voordat u zich vastlegt op een platform, aangezien sommige een aanbetaling van meer dan $ 1.000 voorschrijven.

Bij eToro is de minimale storting $ 200, maar je kunt IOTA kopen vanaf $ 25.

Stap 5: Stel een handelsorder op

handelen in IOTA

Nu u stap 1 tot en met 4 heeft gevolgd, kunt u via uw makelaar een bestelling plaatsen om IOTA te kopen.

Het is absoluut noodzakelijk om een ​​order te plaatsen, anders weet de makelaar niet hoe hij namens u verder moet gaan, of wat uw positie is.

Als u een samenvatting nodig heeft of nog nooit een dag in uw leven heeft gehandeld, ziet u hieronder een lijst met gemakkelijk inzetbare handelsorders. Die kunnen allemaal worden gebruikt om grip te krijgen op het kopen van IOTA.

1. Koop bestelling

Over het algemeen betreedt u de markt met een kooporder wanneer u IOTA wilt kopen.

Als u een sterk vermoeden heeft dat IOTA ondergewaardeerd is en daarom in prijs zal stijgen, plaats dan een kooporder bij uw makelaar.

Bij sommige aanbieders van cryptovaluta kunnen klanten ook geld verdienen aan de dalende prijs van een actief. Dit wordt gedaan door ‘short selling’ in te schakelen, waarbij u een verkooporder plaatst als u denkt dat de prijs zal dalen.

2. Limiet- of marktorder

Dat is de eenvoudigste order die uit de weg is, maar gezien de vluchtige aard van cryptocurrency-markten zijn er andere orders waar je op moet letten.

Veel beleggers in digitale valuta doen dit om het meeste te halen uit de tijdelijke prijsverschuivingen, die met de seconde veranderen.

Een ‘marktorder’ is een beginnersvriendelijke order die uw makelaar aangeeft dat u onmiddellijk actie wilt ondernemen voor uw IOTA-positie. Met andere woorden, als de huidige marktprijs u bevalt, plaats dan een marktorder en het platform zal dit zonder aarzeling uitvoeren.

Houd er rekening mee dat u als gevolg van de bovengenoemde volatiliteit een onbeduidend verschil zult zien tussen die prijs en de prijs die u krijgt. Stel dat u uw marktorder op IOTA hebt geplaatst voor $ 0,3826, dan krijgt u misschien $ 0,3824.

Als u doorgaat naar een ‘limietorder’, vertelt deze order uw makelaar dat u uw IOTA-aankoop tegen een zeer specifieke prijs wilt invoeren.

Hieronder ziet u een duidelijk voorbeeld van hoe dit in de praktijk werkt:

 • IOTA is een valuta van $ 0,3800, maar u wilt $ 0,3950 invoeren
 • Als zodanig plaatst u een limietorder van $ 0,3950
 • Als IOTA stijgt naar een waarde van $ 0,3950, voert het platform uw bestelling voor u uit
 • Houd er rekening mee dat deze positie blijft bestaan ​​totdat IOTA die prijs bereikt of u deze handmatig annuleert

Zoals hierboven aangetoond, zijn marktorders supereenvoudig, terwijl u met limietorders IOTA kunt kopen tegen een door u gespecificeerde prijs.

3. Inzet

Elke keer dat u een bestelling plaatst bij uw cryptocurrency-provider, wordt u gevraagd hoeveel u wilt inzetten. Met andere woorden: hoeveel IOTA wilt u kopen?

Toen we het hadden over het bedenken van een plan, hadden we ook het over de beginnersvriendelijke benadering van het doen van regelmatige hapklare IOTA-investeringen.

Het is niet alleen minder riskant dan een groot deel van uw investeringsbudget te gebruiken, maar regelmatige investeringen zijn ook een logische manier om IOTA op een risico-averse manier te kopen..

4. Bevestig bestelling

Het wordt aanbevolen om de informatie die u heeft ingevoerd, zoals uw koop- / verkooporder, limiet- / marktorder en uw inzet, nogmaals te controleren. Als u tevreden bent, kunt u uw bestelling bevestigen.

Door dit te doen, zal uw online broker doorgaan en uw bestellingen uitvoeren en de IOTA-munten verschijnen in uw eToro-accountportfolio.

Klaar om in te investeren IOTA MIOTA?

Stap 6: uw IOTA opslaan

Zoals u weet, zijn cryptocurrencies in tegenstelling tot door de overheid uitgegeven fiatgeld, zoals euro’s of Amerikaanse dollars. Deze worden immers veilig bewaard in banken. In plaats daarvan is IOTA een digitale valuta en een open-source gedistribueerd grootboek.

In plaats van de typische blockchain-technologie die door de meeste cryptocurrencies wordt gebruikt, worden MIOTA-munten opgeslagen in een datastructuur genaamd ‘Tangle’, waar elke nieuwe transactie de voorgaande twee transacties bevestigt..

Zoals verderop op deze pagina wordt besproken, kunt u ervoor kiezen om IOTA te kopen bij een online brokerage of een crypto-exchange.

Het opslaan van uw digitale valuta in een niet-gereguleerde crypto-portemonnee kan u natuurlijk kwetsbaar maken voor hackers – omdat u de volledige verantwoordelijkheid moet nemen.

Bij eToro kunnen klanten IOTA kopen en opslaan in een beginnersvriendelijke en veilige ruimte – onder het adelaarsoog van ASIC, CySEC en de FCA. In de VS worden klanten beschermd door de strikte regelgeving van FINRA.

Door deze verordening hoeft u zich geen zorgen te maken dat u IOTA koopt van een bedrijf met slechte bedoelingen.

Stap 7: Uw IOTA verkopen

Nadat u de stappen 1 tot en met 7 heeft doorlopen, weet u dat het belangrijkste doel van het kopen van een financieel actief is dat het zich terugbetaalt wanneer het tijd is om uit te betalen.

Met andere woorden, u wilt IOTA verkopen voor meer dan waarvoor u het oorspronkelijk kocht. Dit is hoe u winst maakt – en in wezen waar het allemaal om draait.

Als u ervoor kiest om IOTA te kopen en verkopen via een externe beurs, is de procedure meestal vrij langdradig.

Uitwisselingen vragen u vaak om cryptocurrencies van uw persoonlijke portemonnee naar de niet-gereguleerde portemonnee van het betreffende platform te verplaatsen.

U moet dan IOTA inwisselen voor een alternatieve munt zoals Bitcoin, waarvoor waarschijnlijk een vergoeding zal worden betaald. Klanten zijn dan vaak verplicht om een ​​opnameverzoek in te dienen bij het uitbetalen.

Als u IOTA bij eToro koopt, kunt u gemakkelijk digitale valuta kopen en verkopen. Het enige dat u hoeft te doen, is in te loggen op uw account en op verkopen te klikken naast de IOTA in uw portefeuille.

Het geld wordt overgeboekt naar de rekening die u in de eerste plaats heeft gebruikt om de crypto-activa te kopen – volgens de KYC-regels.

Andere manieren om IOTA te kopen in 2021

Hoewel we bijna alles hebben besproken wat u moet weten over het kopen van IOTA, zijn er andere manieren om dit speculatieve actief te kopen.

1. Koop een IOTA-betaalpas

Veel mensen kiezen ervoor om bij het online winkelen met een pinpas te betalen. Als dit op jou lijkt, dan ben je misschien blij te horen dat je IOTA ook op deze manier kunt kopen.

Ga naar uw eToro-brokerage-account en voer uw bankpasgegevens in de relevante vakken in. Voer het aantal IOTA in dat je wilt kopen en bevestig dat de informatie die je hebt ingevoerd correct is.

2. Koop een IOTA-creditcard

Zoals het geval is met een pinpas, kunt u bij eToro IOTA ook met een creditcard kopen. Voer gewoon uw creditcardgegevens in en zet in de relevante vakken en u bent klaar om te gaan.

Een waarschuwing: sommige creditcardaanbieders rekenen een ‘voorschotvergoeding’ voor geldopnames, kansspelen en stortingen via makelaars.

Daarom is het belangrijk om contact op te nemen met uw provider voordat u zich tot dit betalingstype verbindt. De kosten kunnen oplopen tot 5%, dus doe je huiswerk.

3. Koop IOTA Paypal

Paypal is wereldwijd een snelle, veilige en vertrouwde betaalmethode. Bij eToro kun je ook IOTA kopen met deze e-wallet.

Onze beginnershandleiding ontdekte dat niet alle cryptocurrency-providers e-wallets accepteren, dus controleer dit voordat je je aanmeldt.

Hoe IOTA 2021 te kopen – The Verdict

Als je zover bent gekomen in onze Hoe IOTA-gids te kopen, voel je je waarschijnlijk klaar om aan je nieuwe cryptocurrency-avontuur te beginnen.

De eerste aanloophaven zou het vinden van een betrouwbare en gereguleerde online makelaar moeten zijn. Hiervoor zingen we eToro’s lof – aangezien het platform supergemakkelijk te navigeren is voor beginners en 100% commissievrij is.

Bovendien wordt de crypto-aanbieder gereguleerd door gerespecteerde financiële instellingen zoals de FCA, ASIC en CySEC. De makelaar is ook geregistreerd bij FINRA, voor Amerikaanse staatsburgers.

Aanmelden om IOTA te kopen is een fluitje van een cent bij eToro, er zijn enorm veel betaalmethoden om uit te kiezen en het duurt minuten om een ​​account te openen.

Zoals je kunt zien aan de hand van de bovenstaande stappen, is het kopen van IOTA bij eToro niet alleen veilig en commissievrij, maar het duurt slechts enkele minuten.

eToro – Beste makelaar om IOTA te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Hoe gemakkelijk is het om IOTA te kopen?

Het openen van een account om IOTA te kopen is supergemakkelijk bij eToro. Leer de markt waarin u geïnteresseerd bent en overweeg regelmatige maar bescheiden investeringen. U kunt via deze makelaar IOTA kopen vanaf $ 25.

Wat is de veiligste manier om IOTA te kopen?

De veiligste manier om IOTA te kopen, is via een gereguleerde broker. eToro bedient meer dan 13 miljoen klanten en wordt gereguleerd door ASIC, de FCA en CySEC. Het platform is ook geregistreerd in de VS bij FINRA.

Kan ik $ 100 aan IOTA kopen?

Ja. U kunt IOTA ter waarde van $ 100 kopen. Als u echter onervaren bent in de markt, kan dit kortzichtig zijn. Bij eToro kun je IOTA kopen vanaf slechts $ 25, waardoor je langzaam een ​​portfolio kunt opbouwen.

Kun je geld verliezen op IOTA?

Ja, als u onjuist bent in uw speculatie, zult u verlies lijden. Als u de IOTA-markt correct voorspelt, maakt u winst.

Wat is het meeste dat IOTA waard is geweest??

In december 2017 was IOTA $ 5,25 waard. Tot op heden is dit het hoogste bedrag dat de digitale valuta waard is geweest.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me