Hoe NEO te handelen: een stapsgewijze handleiding

Hoe NEO te handelen: uitgebreide gids voor het handelen in NEO in 2021

NEO-handel is vrij eenvoudig als je het eenmaal onder de knie hebt.

De handel in cryptovaluta is de afgelopen tien jaar explosief gestegen. Na het succes van Bitcoin hebben we sindsdien een groot aantal altcoins op de markt zien komen.

In de voorhoede hiervan staat NEO – dat nu een enorm populaire digitale valuta is om te verhandelen.

In veel opzichten wordt NEO beschouwd als het antwoord van de Chinezen op Ethereum.

De cryptocurrency kan op verschillende manieren worden gekocht of uitgewisseld, onder meer via gereguleerde brokers.

In deze gids laten we u de rudimentaire aspecten zien van hoe u online in NEO kunt handelen.

Hoe NEO te verhandelen in 5 eenvoudige stappen:

Om NEO te verhandelen, is de eerste stap om een ​​rekening te openen bij een gereguleerde beurs, geld te deponeren, NEO te selecteren in de platformlijst en ten slotte te kopen (long te gaan) of te verkopen (short te gaan).

Deze gids over het handelen in NEO zal alles opsplitsen in termen van leken, zodat u niet blindelings handelt. Maar als u niet echt de tijd heeft om alles door te lezen, is dit wat u moet doen om het nu te verhandelen.

Stap 1: Open een rekening bij een gereguleerde beurs

Stap 2: Financiert uw account

Stap 3: Kies hoeveel NEO u wilt verhandelen

Stap 4: Koop NEO (ga long) of verkoop NEO (ga short)

Stap 5: Bevestig de transactie

Inhoud:

Wat is NEO Trading?

Hoe werkt NEO-handel?

Hoe NEO online te handelen – Een transactie opzetten

Hoe u geld kunt verdienen met NEO

Hoe te handelen in NEO 2021 – Een stapsgewijze uitleg

Hoe NEO-gids te verhandelen – The Verdict

Veelgestelde vragen

Wat is NEO Trading?

NEO is een blockchain-gebaseerd platform dat tot doel heeft een slimme economie op te bouwen. NEO is de officiële valuta van dit netwerk en kan worden verhandeld tegen andere cryptocurrencies of fiat-valuta.

Met de snelle opkomst van internet is er veel aandacht verschoven van traditionele financiële instrumenten naar digitale assets zoals NEO.

Dit werkt op dezelfde manier als conventionele activa met een onderliggende waarde die kunnen worden gekocht, eigendom van en verhandeld door individuen.

Net als bij aandelen en forex, kan de financiële waarde van NEO worden geanalyseerd en gespeculeerd op basis van vraag en aanbod op de markt.

Een sterke stijging van de vraag naar NEO zal ertoe leiden dat de prijs omhoog gaat. En omgekeerd vertaalt een dalende vraag zich in lagere prijzen.

Om te profiteren van NEO, moet een handelaar de houding van de markt correct kunnen voorspellen.

Laten we u aan de hand van een voorbeeld laten zien hoe u in NEO handelt:

 • Stel dat in december de prijs van NEO / USD $ 10 bedraagt
 • U denkt dat de markt op het punt staat een korte bullish fase in te gaan, dus plaats een kooporder ter waarde van $ 1.000
 • Twee weken later wordt NEO geschat op $ 12
 • Dit betekent een stijging van 20%
 • Ervan overtuigd dat de markt op het punt staat om te keren, plaatst u een verkooporder om uw NEO-activa van de hand te doen.

Deze NEO-transactie levert u een winst van $ 200 op – aangezien uw inzet van $ 1.000 met 20% groeide.

Zoals gezegd, als u op het juiste moment kunt profiteren van marktvariaties, kan het handelen in NEO u aanzienlijke winsten opleveren. Aan de andere kant, als de markt tegen uw NEO-voorspelling ingaat, zult u met verlies eindigen.

De afhaalmaaltijd HIER is dat men bekend moet zijn met de eb en vloed van de NEO-handelsmarkt om correct te kunnen speculeren en dus – consequent financiële winst te maken.

Hoe werkt NEO-handel?

Cryptocurrencies zoals NEO zijn relatief nieuw in het bredere handelsgebied in vergelijking met conventionele activa. Desalniettemin blijft het concept van hoe te handelen in NEO min of meer identiek.

Of u nu een beginneling bent met handelen of alleen met cryptocurrencies, hier zijn de punten die u moet onthouden tijdens het handelen in NEO.

Veranderingen in de handelsprijs van NEO

Zoals alle financiële activa heeft NEO de neiging het marktsentiment te volgen.

Als de cryptocurrency-markt daalt, kunnen handelaren in paniek raken en proberen hun activa te verkopen om hun verliezen te beperken, wat leidt tot een daling van de prijs van de NEO-waarde.

Als, aan de andere kant, het marktsentiment van cryptocurrencies sterk is, zal de prijs van NEO dienovereenkomstig stijgen.

NEO-handel wordt online gefaciliteerd via makelaars. Vaak zal de prijs van NEO ook variëren tussen handelsplatforms.

Op de ene site zou u bijvoorbeeld kunnen opmerken dat de prijs van een NEO $ 14,96 is, terwijl een andere hetzelfde digitale activum zou kunnen aanbieden voor $ 14,90. Dit is vaak een minuscuul verschil waar handelaren zich geen zorgen over zullen maken.

NEO-handelsparen

neo prijsgrafiek

Handelen in cryptocurrency heeft een opmerkelijk voordeel. U kunt ze verhandelen in de vorm van crypto-fiat-paren of via crypto-crypto-paren.

Met andere woorden, u kunt NEO verhandelen tegen door de overheid uitgegeven valuta zoals de USD of Euro, evenals cryptocurrencies zoals Bitcoin of Ethereum Classic.

In de categorie crypto-fiat is het meest voorkomende paar dat u tegenkomt NEO / USD. Veel makelaars bieden echter ook alternatieve paren aan, zoals NEO / EUR, NEO / GBP, NEO / JPY en meer.

Wanneer u kiest voor crypto-crypto-paren, verhandelt u de waarde van NEO tegen een andere cryptocurrency. Je hebt inzicht nodig in de waarde en markt van beide cryptocurrencies om tot de juiste speculatie te komen.

In feite is dit niet anders dan het verhandelen van een NEO-fiat-paar. Het verhandelen van NEO tegen een fiat-valuta geeft u waarschijnlijk toegang tot hogere liquiditeit en dus tot betere spreads op transacties.

Bovendien is het gemakkelijker om de winsten en risico’s te berekenen tijdens het handelen tegen een fiatvaluta. Dat is misschien de reden waarom NEO-fiat-paren worden aanbevolen voor nieuwelingen in de handel in vergelijking met NEO-crypto-paren.

Handelen op lange of korte termijn

Net als andere activa, kan NEO worden verhandeld met het oog op langetermijn- of kortetermijnwinsten. Het type strategie dat u kiest, hangt af van uw financiële doelen.

Met langetermijnstrategieën beschouw je NEO in wezen als een investering.

Laten we zeggen dat u verwacht dat de waarde van NEO de komende jaren exponentieel zal toenemen. U koopt NEO-munten en bewaart deze in uw crypto-portemonnee. Een crypto-wallet dient als bank voor uw NEO-valuta.

Na maanden of jaren, wanneer de markt in uw voordeel is, kunt u ervoor kiezen om deze NEO-munten te verkopen en in ruil daarvoor winst te maken.

Deze benadering wordt in de cryptocurrency-wereld vaak HODLing genoemd, wat betekent dat u dat ook zult doen "koop en houd" het bezit, wachtend op het ideale moment om uw winst te maximaliseren.

Dit is vooral handig voor beginners, omdat het uitvoeren van technische analyses en het zoeken naar prijsverschuivingen op korte termijn niet echt nodig is.

Daarom kan een langetermijnstrategie de dringende noodzaak wegnemen om de kleinste veranderingen op de markt te voorspellen en toch winst te maken met uw NEO-transactie..

Omgekeerd kunt u met een korte-termijnbenadering kleinere winsten boeken, maar vaker. Dit kan ertoe leiden dat u met regelmatige tussenpozen trades plaatst, zelfs meerdere keren per dag, afhankelijk van het type handelsstrategie dat u kiest.

Als u voor de korte termijn winst gaat, is het het beste om te kiezen voor paren die meer liquiditeit bieden, zoals NEO / USD of NEO / BTC.

Handel en bezit NEO

Voor langetermijnstrategieën is het het beste om een ​​erkende online makelaar aan uw zijde te hebben. Langetermijnhandelaren hebben de neiging om een ​​enorme hoeveelheid kapitaal uit te geven aan investeringen, dus een betrouwbaar platform zal het proces voor u gemakkelijker maken.

Als u op zoek bent naar een online cryptocurrency-makelaar, raden we u aan eToro te overwegen.

Met een jarenlange reputatie in de handelssector, faciliteert eToro gemakkelijke cryptocurrency-handel met bijna 100 paren. Transacties worden uitgevoerd zonder commissie, en u kunt uw NEO-munten in een veilige eToro-portemonnee bewaren.

Bovendien wordt eToro beschouwd als een van de meest beginnersvriendelijke online makelaars die er zijn. Desalniettemin hebben langetermijnstrategieën ook de voorkeur van doorgewinterde handelaren die niet genoeg tijd hebben om op elke kortetermijnmarktfluctuatie te letten..

NEO Trading

Over marktschommelingen gesproken, er zijn enkele handelsstrategieën waarbij u kunt profiteren van deze volatiliteit. Als u ervoor kiest om op deze manier te gaan, kunt u ‘swing trading’ of ‘day trading’ proberen.

Een van die opties is om dit te doen via CFD’s – dit zijn derivaten die de marktwaarde van NEO weerspiegelen.

Met CFD’s kunt u zowel long als short gaan tijdens het handelen in NEO. Als de prijs bijvoorbeeld wil stijgen, kunt u NEO kopen en vervolgens verkopen.

Als alternatief kunt u short gaan als u denkt dat de prijs van NEO zal dalen. In dat geval verkoopt en koopt u de CFD’s eerst tegen een lagere prijs en maakt u dus winst.

Het is belangrijk op te merken dat CFD’s niet overal ter wereld legaal zijn. In verschillende landen, met name in de VS, is handelen in CFD’s volledig verboden. In het VK kunnen handelaren profiteren van CFD-handel op de meeste financiële instrumenten, maar met uitzondering van cryptocurrencies zoals NEO.

De meeste andere regio’s staan ​​CFD’s met cryptocurrency toe, maar controleer of het land waar u woont is toegestaan.

Desalniettemin is hier een overzicht van hoe u in NEO’s kunt handelen via CFD’s:

 • CFD’s weerspiegelen de werkelijke prijs van NEO. Dus als NEO wordt gewaardeerd op $ 10, zal uw CFD ook van dezelfde prijs zijn. Als het morgen verandert in $ 10,50, zal uw CFD dat ook doen.
 • Door in CFD’s te handelen, kunt u hefboomwerking op transacties toepassen.
 • NEO CFD’s kunnen vaak worden verhandeld tegen concurrerende tarieven met krappe spreads.
 • CFD’s maken zowel lange als korte trainingsstrategieën mogelijk, waardoor u kunt profiteren van zowel stijgende als dalende markten.

Aangezien CFD-hefboomwerking de kans op enorme opbrengsten met zich meebrengt, kunt u verleidelijke limieten vinden van crypto-uitwisselingen, ongeacht of het legaal is in uw land of niet..

Als u dit overweegt, is het absoluut noodzakelijk dat u naar de gevolgen kijkt, aangezien u uw kapitaal op het spel zet.

Deze uitwisselingen van derden zijn immers waarschijnlijk ook niet gereguleerd en vereisen dat u NEO verhandelt tegen USDT in plaats van echte Amerikaanse dollars. Voor degenen die het niet weten: USDT is een digitale munt uitgegeven door Tether die is gekoppeld aan de USD.

Bovendien kan het toepassen van hefboomwerking op CFD’s ook leiden tot het hoge risico om geld te verliezen. Het is dus cruciaal dat u uw begrip van hoe CFD’s werken afwegt voordat u op deze manier in NEO handelt.

Heeft u overwogen om te handelen? NEO?

Hoe NEO online te handelen – Een transactie opzetten

NEO-handel wordt uitgevoerd door orders die bepalen hoe u uw strategie uitvoert. Deze geven aan uw makelaar uw positie over en wat uw volgende zet zal zijn.

Als u al bekend bent met het verhandelen van andere financiële activa, dan is NEO-handel niet anders.

U plaatst een order op basis van uw marktvoorspelling en de online broker voert de transactie voor u uit. Of het goed gaat of niet, hangt ervan af of de markt in uw voordeel of tegen u draait.

Hieronder vindt u een lijst met essentiële bestellingen die u moet weten wanneer u leert hoe u online in NEO kunt handelen.

Koop en verkoop bestelling

Koop- en verkooporders vormen de basis van elke handelsstrategie.

 • U plaatst een kooporder als u long wilt gaan op NEO, aangezien u verwacht dat deze in waarde zal stijgen.
 • U plaatst een verkooporder als u een shortpositie wilt nemen in NEO, omdat u verwacht dat deze in waarde zal dalen.

Ongeacht of u long of short gaat, u moet een van deze orders uitvoeren om aan uw transactie te beginnen.

Met andere woorden, een ‘koop’- of’ verkoop’-order is hoe u een positie op de markt opent. Als u binnenkomt met een kooporder, sluit u uw positie met een verkooporder en vice versa.

Toegangsprijs

In een snel veranderende markt kan de prijs bij de uitvoering van uw instaporder variëren van het moment waarop de order werd geplaatst. Om meer controle te krijgen, kunt u uw transactie verder specificeren met twee verschillende ordertypes.

 • Een marktorder koopt of verkoopt het actief tegen de bestaande marktprijs. Met andere woorden, als NEO wordt gewaardeerd op $ 12,50, wordt uw koop- (of verkoop) order ook uitgevoerd tegen dezelfde prijs of de meest dichtstbijzijnde beschikbare prijs.
 • Een limietorder geeft een duidelijke indicatie wanneer de transactie moet worden uitgevoerd. U plaatst bijvoorbeeld een limiet bij bestelling $ 13,00 op NEO. Dit betekent dat de makelaar uw activa alleen zal kopen (of verkopen) wanneer de prijs van NEO $ 13,00 bereikt.

Strategie verlaten

Als u eenmaal op de markt bent gekomen, is de vraag: hoe verlaat u uw transactie met winst in de hand, of liever, hoe beperkt u uw verliezen?.

Je hebt natuurlijk een exitstrategie nodig.

Hier zijn twee ordertypes om te onthouden die ervoor zorgen dat u op het juiste moment afsluit.

 • Take-profit: Dit ordertype bepaalt het winstniveau waarop de transactie moet worden afgesloten. U kunt bijvoorbeeld de take-profit order voor uw NEO-transactie instellen op 4% boven of onder de huidige prijs, afhankelijk van of u long of short bent. De makelaar zal de positie sluiten als en wanneer NEO de cut-off van 4% bereikt.
 • Stop-verlies: Als u uw potentiële verliezen wilt beperken, moet u ook een stop-loss-order creëren. Dit kan bijvoorbeeld 1% onder of boven uw instapprijs zijn.

Laten we dit illustreren met een voorbeeld.

 • U heeft een kooporder geopend op NEO / USD voor $ 10,50.
 • U wilt een winst van 4% nastreven, dus u plaatst een take-profit order voor $ 10,92.
 • Als de NEO-transactie tegen uw voorspelling ingaat, wilt u uw verliezen stoppen bij 1%, dus plaatst u een stop-loss-order voor $ 10,39.

Als de prijs van NEO $ 10,92 bereikt, wordt uw positie gesloten met een winst van 4%.

Als de markt tegen u ingaat, wordt uw stop-loss-order geactiveerd, zodat uw broker uw positie op $ 10,39 zal sluiten, waardoor uw verliezen worden beperkt tot slechts 1%.

Het maakt niet uit in welke richting het activum uitgaat, uw winsten of verliezen worden vooraf bepaald. Deze toegevoegde instructies zullen u tijd besparen, en vooral, ervoor zorgen dat u een duidelijk instap- en vertrekplan heeft bij het online handelen in NEO..

Hoe u geld kunt verdienen met NEO

Afgezien van de ordertypes en het marktsentiment, zijn er nog enkele andere factoren die het succes van uw transacties bepalen. U hoeft zich niet alleen zorgen te maken over het kiezen van de juiste activaklasse om in te handelen, maar u moet ook controle hebben over hoeveel geld u belegt en hoe u het belegt..

Hier zijn enkele overwegingen voor het handelen in NEO.

1. Inzet

Elke transactie vereist dat u een inzet plaatst. Hoe groter u bereid bent in te zetten, hoe hoger uw winst zal zijn. Maar zo zullen uw verliezen zijn.

Stel dat u $ 100 inzet op NEO en 2% winst maakt, wat neerkomt op $ 2. Als u uw inzet verhoogt naar $ 1.000, is uw winst ook recht evenredig, waardoor u een winst van $ 20 krijgt.

Terwijl u enorme bedragen inzet op meerdere trades, is het gemakkelijk om uit het oog te verliezen hoeveel van uw kapitaal u riskeert en waar u de limiet kunt trekken. Dit is de reden waarom traders tijdens het handelen vaak voor ‘bankroll management’ gaan. Dit is een gewoonte om uw geld op de juiste manier te beheren om ervoor te zorgen dat u bankrolt voor de transacties die u plaatst.

Dit is vooral belangrijk wanneer u in NEO handelt met kortetermijnstrategieën. Het is het beste om uw inzetten te beperken tot een bepaald percentage van uw handelsfondsen. Gewoonlijk houden handelaren vast aan 2% van hun beschikbare handelsaccount. Stel bijvoorbeeld dat uw handelsaccount $ 2.000 bevat, u kunt beter niet meer dan $ 40 inzetten op uw NEO-transacties.

Het minimumbedrag dat vereist is om te handelen, verschilt van handelaar tot handelaar. Op een platform als eToro heeft u slechts $ 25 nodig om te beginnen met handelen op NEO. Dit betekent dat u kunt beginnen met het testen van de wateren in plaats van u met grote bedragen in NEO-transacties te storten.

2. NEO Trading hefboomwerking

Zoals eerder vermeld, zijn NEO-handelaren vaak bezig met het toepassen van hefboomwerking op CFD’s. In deze sectie zullen we wat meer in detail ingaan op hoe hefboomwerking werkt.

Gebruikmaken betekent simpelweg dat u meer geld kunt inzetten dan wat u op uw handelsaccount heeft.

Laten we een voorbeeld bekijken om de mist te verwijderen.

 • Stel dat u een kooporder van $ 1.000 op NEO / USD wilt plaatsen
 • Je hebt momenteel slechts $ 100 in je account
 • U besluit een hefboomwerking van 1:10 toe te passen
 • Dit betekent dat u $ 1.000 kunt inzetten, in wezen de rest van uw handelaar leent
 • U behaalt een winst van 10%.
 • Met de hefboomwerking van 1:10 komt uw winst op $ 100
 • Zonder hefboomwerking is het slechts $ 10.

Integendeel, als u verliezen hebt geleden, komt u $ 100 te kort in plaats van $ 10.

Als zodanig is het de moeite waard erop te wijzen dat hefboomwerking ook uw verliezen zal vergroten.

Hoeveel hefboomwerking u kunt toepassen, hangt af van uw makelaar. Sommige platforms bieden een hefboomwerking van maar liefst 1: 100 op cryptocurrencies. Wees op uw hoede voor dergelijke extravagante hefboomaanbiedingen, aangezien de kans groot is dat ze niet gereguleerd zijn en er veel ruimte is om fout te gaan.

Vergoedingen om online in NEO te handelen

Alle soorten NEO-handel brengen een reeks kosten met zich mee die door online makelaars in rekening worden gebracht. Als u niet voorzichtig bent, kunnen deze vergoedingen zelfs een behoorlijk deel van uw winst opeten. Daarom is het cruciaal dat u voordat u zich aanmeldt eerst de algemene voorwaarden en de tariefstructuur bekijkt.

Lees verder om een ​​notitie te maken van de verschillende soorten vergoedingen die u tegenkomt.

NEO Handelscommissie

Een commissie is een variabele vergoeding die is gebaseerd op de waarde van uw transactie. Bijgevolg wordt het in rekening gebracht als een percentage van uw inzet. Sommige makelaars brengen u commissie in rekening voor elke transactie, terwijl anderen aan beide uiteinden van de transactie kosten in rekening brengen, dat wil zeggen een commissie voor het openen van een positie en nogmaals voor het sluiten ervan..

Dat gezegd hebbende, er zijn ook makelaars waarmee u commissievrij kunt handelen. Een van deze makelaardij is eToro, waar NEO-handel geen commissie in rekening wordt gebracht.

NEO Verspreid

Bij cryptocurrency-handel is een spread het verschil tussen de vraagprijs van het actief en de biedprijs. U zult geen problemen ondervinden bij het vinden van online brokers die NEO-handel aanbieden tegen concurrerende spreads.

Kortom, om een ​​maximale winst in de hand te behalen, wilt u een strakke spreiding. Om het beter te zeggen, als u een makelaar vindt die 2% spread biedt in uw NEO-transactie, betekent dit dat u de positie nodig heeft om ten minste 2% te verdienen om break-even te maken. Alles wat u meer dan 2% verdient, gaat naar de winst.

Andere NEO Classic-handelskosten

Hierboven hebben we de meest voorkomende handelskosten besproken. Omdat online handelaren een bedrijf runnen, brengen ze u echter ook extra kosten in rekening voor verschillende accounts, zoals:

 • Nachtelijke vergoedingen: Ook bekend als ‘Swap Fees’, het is een rente die in rekening wordt gebracht wanneer u een positie ‘s nachts aanhoudt. De rente wordt dagelijks berekend en is gebaseerd op de waarde van uw inzet. Sommige makelaars brengen u ook een hoog nachttarief in rekening voor de weekenden.
 • Inactiviteitsvergoedingen: Als u gedurende een bepaalde periode niet aan de minimumactiviteit op uw handelsaccount heeft voldaan, moet u mogelijk een inactiviteitsvergoeding betalen. Meestal brengen online makelaars dit in rekening na zes maanden of een jaar inactiviteit. U betaalt mogelijk een maandelijks bedrag, tenzij u uw account sluit of opnieuw begint met handelen.
 • Stortings- en opnamekosten: Stortings- en opnamekosten worden in rekening gebracht elke keer dat u een transactie op uw handelsaccount uitvoert. Hoewel de meeste online makelaars de kosten van stortingen dekken, moet u mogelijk van uw kant een kleine opnamekosten betalen. Bij eToro bent u onderworpen aan opnamekosten van een redelijke 0,5%, ook alleen als u geen geld in USD stort..

Klaar om te beginnen met handelen NEO?

Hoe te handelen in NEO 2021 – Een stapsgewijze uitleg

Nu we alle essentiële zaken van NEO-handel hebben behandeld, hoeft u alleen nog maar de juiste makelaar te kiezen. Net als bij elk ander bedrijf, moet u een duidelijke intentie hebben van wat u zoekt in een handelaar.

Volg onze gids en u zult in een mum van tijd op weg zijn om een ​​NEO-handelaar te worden.

Stap 1: Kies een NEO-handelssite

Bij het handelen weegt elke seconde, elke cent en elke beslissing enorm. Het kiezen van uw online broker is de eerste stap om uw NEO-handel goed te krijgen. Met het overschot aan keuzes is het proces niets anders dan overweldigend en verwarrend.

Om de zaken eenvoudiger te maken, hebben we een lijst voor u gemaakt om de kwalificerende factoren van online makelaars te controleren.

 • Regulatie: Heeft de online broker licenties van regelgevende instanties zoals de FCA, CySEC, ASIC of de SEC?
 • Tariefstructuur: Wat is de mening van de makelaar over commissie en spreads bij NEO-handel? Zijn er nog andere vergoedingen die u moet betalen??
 • Betaalmethoden: Hoe kunt u geld storten en opnemen op uw handelsaccount?
 • Minimale storting: Wat is het minimumbedrag dat vereist is om in NEO te handelen?
 • NEO-paren: Welke handelsparen zijn beschikbaar tegen NEO?
 • Portemonnee met cryptocurrency: Hoe kunt u de cryptocurrencies opslaan
 • Platformnavigatie: Hoe gemakkelijk is het om de site te gebruiken en toegang te krijgen tot de functies?
 • Mobiele app: Heeft de makelaardij een mobiele applicatie?

Zelfs als makelaars al deze vakjes aanvinken, moet u ook de feedback van hun klanten grondig herzien. Zoals u heeft opgemerkt, hebben we in dit artikel eToro als voorbeeld gebruikt. Met 19 miljoen klanten, eToro komt zeker over als een sterke kandidaat voor NEO-handel.

Om dit duidelijk te maken, volgen hier enkele functies die eToro tot een van de meest betrouwbare online handelsplatforms maken:

 • Het platform biedt een briljante gebruikerservaring en ondersteuningsfuncties voor alle handelsniveaus, van complete beginners tot professionals.
 • eToro wordt gereguleerd met licenties van FCA, ASIC en CySEC.
 • Handelaren kunnen gebruikmaken van nulprovisies en concurrerende spreads op NEO-handel.
 • Een scala aan betalingsopties beschikbaar, van bankpassen, overboekingen en integratie met portefeuilles van derden, zoals PayPal, Neteller en Skrill.
 • eToro mobiele app om onderweg te handelen.

Al met al, eToro komt voorop in de keuze voor NEO-handel, naast tientallen andere activa.

Stap 2: Open een NEO-handelsaccount

Wanneer u uw online makelaar heeft afgerond, gaat u naar hun website en klikt u op de aanmeldknop.

Het registratieproces vereist dat u uw persoonlijke basisinformatie verstrekt, inclusief uw volledige naam, adres, contactgegevens en geboortedatum. Bovendien moet u ook een geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs overleggen, samen met een fotobewijs. Dit is aan de makelaar om de KYC-regels te garanderen om identiteitsfraude te voorkomen.

Zodra uw account is geverifieerd, ontvangt u een bevestigingsmail en kunt u beginnen met handelen. Op eToro kunt u NEO verhandelen vóór deze ID-verificatie, maar als u meer dan $ 2.250 moet storten, moet u deze stap voltooien.

Stap 3: geld toevoegen

Om te beginnen met handelen, moet u eerst geld aan uw handelsaccount toevoegen. U kunt een van de betalingsopties kiezen die door de makelaar worden aangeboden en een veilige methode kiezen die voor u het handigst is.

Stap 4: Kies NEO-handelsmarkt

investeren in NEO

Nu alles is ingesteld, hoeft u alleen uw handelsmarkt te kiezen. Als u weet in welk NEO-paar u handelt, kunt u eenvoudig naar het paar zoeken en beginnen met het plaatsen van uw bestelling.

Stap 5: plaats NEO Trade

Weet je nog wat we eerder hebben besproken over de ordertypes? Als u weet of u NEO wilt kopen of verkopen, kunt u de bestelling dienovereenkomstig plaatsen. Nadat u de orders heeft gespecificeerd, kunt u ‘handel openen’, en voila – u heeft uw positie geopend.

Hoe NEO-gids te verhandelen – The Verdict

NEO is een cryptocurrency die snel in opkomst is als favoriet onder handelaren. Dat neemt echter niet weg dat er risico’s zijn verbonden aan het handelen in NEO. U moet tijd investeren om het activum te begrijpen en een efficiënte gereguleerde makelaar vinden om u toegang tot de markt te geven.

U zult het beste gaan voor een gereguleerde makelaar zoals eToro. Als u een beginner bent, zorgen de soepele interface en de concurrerende tarieven voor een verbeterde handelservaring op het platform.

Zorg er ondertussen voor dat u uzelf blijft bijscholen in handelsstrategieën en gaandeweg ervaring opdoet in NEO-handel.

eToro – Beste makelaar om in NEO te handelen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Is het veilig om te handelen in NEO?

Ja, zolang u via een gereguleerde broker handelt, is handelen in NEO volkomen veilig. Platforms zoals eToro hebben ook een vergunning om te handelen in het VK, Cyprus, Australië en de VS..

Hoe kan ik Ethereum Classic verhandelen?

U kunt NEO verhandelen tegen andere fiat-valuta of cryptocurrency. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door in NEO te handelen via online makelaars. NEO-handel is bijvoorbeeld mogelijk op eToro met een minimale storting van $ 200.

Hoe kunt u geld verdienen door Ethereum Classic te verhandelen?

NEO-handelaren kunnen kiezen voor een langetermijnstrategie of een kortetermijnstrategie op basis van de marktbewegingen. Als uw voorspelling correct is, maakt u winst, en zo niet, dan kunt u verlies lijden. Het is het beste om uw risico’s te overwegen en verliezen te vermijden door uw inzet te beperken.

Kan ik legaal in NEO handelen in de VS??

NEO-handel is gelegaliseerd in de VS. U kunt echter geen NEO-CFD’s verhandelen of hefboomwerking toepassen.

Is het mogelijk om NEO te verhandelen met Leverage?

Het gebruik van NEO is in verschillende landen verboden, waaronder de VS of het VK. Als zodanig kunt u NEO niet met hefboomwerking verhandelen via een gereguleerde makelaar. Handelen met niet-gereguleerde platforms wordt niet aangeraden gezien het risico dat eraan verbonden is.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me