Hoe Stellar te kopen – Beginnersgids 2021

Hoe Stellar XLM te kopen: Een stapsgewijze handleiding

Mensen die in 2021 cryptocurrencies kopen, zijn wijdverbreid en gemakkelijker dan ooit. Vooral Stellar staat sinds de lancering in 2014 stevig in de top 15 van populairste digitale munten.

Enthousiast om Stellar voor jezelf aan te schaffen, maar weet je niet hoe het werkt? Blijf waar je bent.

In deze How to Buy Stellar – Beginnershandleiding behandelen we de ins en outs van het kopen van deze digitale valuta. Dit omvat mogelijke makelaarskosten om op te letten, populaire investeringsplannen – en hoe u een goed Crypto-platform kunt vinden om Stellar vandaag te kopen!

Koop Stellar in 5 stappen

Om XLM te kopen, is de eerste stap om een ​​rekening te openen bij een gereguleerde beurs, geld te deponeren, Stellar XLM te selecteren in de handelsplatformlijst en ten slotte te controleren & bevestig dat Stellar XLM-tokens aan uw portemonnee zijn toegevoegd.

We hebben een quickfire 5-stappenlijst samengesteld waarmee u Stellar meteen kunt kopen:

Stap 1: Ga naar gereguleerde cryptomakelaar en meld u aan

Stap 2: Financier uw nieuw geopende rekening

Stap 3: Zoek in de beschikbare cryptocurrencies voor Stellar (XLM) en bevestig

Stap 4: Bepaal hoeveel u wilt kopen en voer de waarde in.

Stap 5: Bevestig bestelling – uw Stellar Lumens-munten worden aan uw portemonnee toegevoegd

Stap 1: Kies een online Stellar Broker of Exchange

We hebben daar online brokers genoemd in onze 5-stappenaanmeldingsgids, maar je kunt Stellar ook kopen via een cryptocurrency exchange.

Als u crypto-activa koopt via een externe crypto-uitwisseling, kunt u waarschijnlijk een digitale valuta zoals Litecoin, Bitcoin Cash of en Ripple in Stellar omwisselen..

Cruciaal is echter, vaker wel dan niet, dat de bovengenoemde uitwisselingen ongereguleerde ruimtes zijn. Dit gebrek aan regelgeving opent uiteraard de deuren van risico’s bij het kopen van Stellar.

Bovendien moet u al in het bezit zijn van een digitale valuta, aangezien de meeste van deze uitwisselingen geen realtime stortingen ondersteunen met bankpassen / creditcards en e-wallet enz..

Integendeel, een select aantal online makelaars biedt gemak via enorm veel direct verwerkte betalingsbetalingen – om nog maar te zwijgen van het veiligheidsanker van een volledig gereguleerde status.

Daarom vindt u hieronder enkele tips om een ​​geschikt online platform te vinden om Stellar Lumens te kopen.

Regulatie

We noemden regelgeving in het bovenstaande gedeelte, omdat dit een cruciaal onderdeel is van het vinden van een veilige en betrouwbare plek om Stellar te kopen. Er zijn veel oneerlijke online makelaars en uitwisselingen – dus ga voorzichtig te werk.

Bovendien, als u ervoor kiest om uw digitale munten te kopen bij een niet-gereguleerde entiteit, moet u zich ervan bewust zijn dat dit inhoudt dat u moet zorgen voor uw eigen privésleutel (wachtwoord) en crypto-portemonnee. Dit is niet per se verplicht, het is alleen dat u uw Stellar niet wilt laten staan ​​op een platform dat niets om licenties geeft.

Bovendien zijn verhalen over crypto-wallets die worden gehackt, of mensen die hun allerbelangrijkste privésleuteldetails vergeten, niet ongehoord. Zonder de bescherming van regelgeving staat u er alleen voor.

Gelukkig populaire makelaar eToro wordt gereguleerd in verschillende rechtsgebieden, waardoor u Stellar rechtstreeks en op een veilige manier kunt kopen.

Het platform heeft licenties van de FCA, CySEC en ASIC. Bovendien worden Amerikaanse klanten beschermd door FINRA. Zodra u Stellar Lumens bij eToro koopt, bewaart de gereguleerde broker de munten voor u.

Betaalmethoden

Als u op zoek bent naar een plek om Stellar te kopen, hoeft u zich geen zorgen te maken over betaalmethoden. De overgrote meerderheid van gereguleerde crypto-providers accepteert een overvloed aan betalingstypen.

Vroeger was overboeking vaak de enige manier om Stellar te storten en te kopen, en op een beurs die op dat moment niet aan regelgeving gebonden was. Zoals u waarschijnlijk weet, betekende dit een wachttijd van dagen, zo niet weken.

Snel vooruit naar 2021, en het proces om Stellar te kopen is handig en veel gemakkelijker voor beginners. Met eToro kunt u bijvoorbeeld geld op uw account storten met behulp van een reeks verschillende betaalmethoden. Dit omvat veilige en handige e-wallets zoals Skrill, PayPal en Neteller, evenals debet- / creditcards.

Vergoedingen en commissies

Online cryptoproviders moeten, zoals elke financiële dienst, wat geld verdienen. Ze geven immers toegang tot de markten. De bovengenoemde winst wordt verzekerd door vergoedingen en commissies in rekening te brengen wanneer u Stellar koopt.

Elke cryptomakelaar zal op verschillende manieren verschillende kosten in rekening brengen. In onze Hoe Stellar-gids te kopen, is gebleken dat de kosten meestal variabel zijn en gebaseerd zijn op een percentage van uw bestelling.

Om u een voorbeeld te geven, als u zich zou aanmelden bij cryptoplatform Coinbase – elke transactie kost u 1,49% commissie.

Om verder te verduidelijken: als u uw buy Stellar-positie op $ 1.000 zou invoeren, zou u $ 14,90 betalen. Als uw XLM-munten op het moment van uitbetaling $ 1.800 waard waren, zou u nog eens 1,49% aansprakelijk zijn – wat neerkomt op $ 26,82 (1,49% van $ 1.800).

Zie hieronder een praktisch voorbeeld van hoe uw Stellar-aankoop kan worden beïnvloed door deze vergoeding:

 • U maakt een kooporder van $ 500 op Stellar
 • U betaalt Coinbase de eerder genoemde vergoeding van 1,49% van $ 7,45
 • Bij verkoop van uw XLM-munten worden ze gewaardeerd op $ 620, wat neerkomt op $ 9,23
 • In ons voorbeeld betaalde u $ 16,68 aan commissie – simpelweg voor het betreden en verlaten van de markt

Hoewel we het erover eens zijn, is 1,49% beter dan 20% – deze kleine vergoedingen tellen op. Als je een Stellar-order van $ 10.000 zou plaatsen, zou je tenslotte maar liefst $ 149 aan commissie moeten betalen. Bovendien brengt hetzelfde platform klanten 3,99% in rekening op alle debetkaartstortingen.

Wanneer u nadenkt over hoe u Stellar bij eToro kunt kopen, is de enige vergoeding die u nodig heeft de aanbetaling van 0,5%. Dit wordt alleen in rekening gebracht als u geld op uw rekening stort met een andere valuta dan Amerikaanse dollars. In termen van handelscommissies, deze wordt door eToro op geen van zijn markten in rekening gebracht.

Andere belangrijke factoren

Zoals je kunt zien aan de hand van ons bovenstaande voorbeeld, kunnen vergoedingen en provisies je winsten snel wegnemen als je niet oppast.

Aangezien geen twee online makelaars hetzelfde zijn – om u een idee te geven van wat u kunt verwachten, hebben we nog een paar factoren opgesomd waar u op moet letten.

 • Gebruikers vriendelijkheid: Eenvoudige platformnavigatie is essentieel wanneer u Stellar koopt. De allerbeste makelaars zorgen ervoor dat het plaatsen van bestellingen en toegang tot uw account van begin tot eind een stressvrij proces is.
 • Minimale investering: Het is belangrijk om uw huiswerk te maken en na te gaan wat de minimale investering is om Stellar te kopen. Sommige makelaars hebben misschien wel $ 250 nodig om aan de slag te gaan. Terwijl je bij een beginnersvriendelijke broker eToro Stellar Lumens-munten kunt kopen voor een minimum van $ 25 – wat haalbaar is voor de meeste nieuwkomers.
 • Opslag: We gaan binnenkort naar de opslag. Het is echter een sleutelfactor bij het beslissen waar u Stellar wilt kopen. Veel platforms staan ​​erop dat u uw eigen persoonlijke crypto-portemonnee opslaat – wat, zoals we al zeiden, ontmoedigend is voor beginners. Wanneer u Stellar bij eToro koopt, bewaart de broker uw digitale munten voor u in een gereguleerde ruimte.

Stap 2: bedenk een investeringsplan

koop stellaire xlm, stellaire prijsgrafiek

Zoals het geval is met alles wat met uw zuurverdiende geld te maken heeft, is het raadzaam om een ​​investeringsplan te bedenken voordat u ervoor kiest om Stellar te kopen.

De markt voor cryptocurrency is bijzonder volatiel, dus we willen u de best mogelijke start geven. Met dit in gedachten hebben we een lijst met ideeën voor investeringsplannen opgesteld die u mogelijk in onze eigen strategie wilt opnemen wanneer u Stellar Lumens online koopt..

Lange of korte termijn

Als het tijd is om Stellar te kopen, zie je jezelf dan een lange- of kortetermijninvesteerder worden??

Eerst een kleine uitleg over hoe u Stellar op korte termijn kunt kopen. Dit investeringsplan is gericht op het behalen van winst uit de prijsschommelingen op korte termijn van de betreffende digitale valuta.

Dit wordt bereikt door XLM-munten te kopen en deze binnen enkele minuten, dagen of soms weken uit te laten betalen – natuurlijk afhankelijk van het sentiment van Stellar op de markt..

We hadden het over Stellar-prijsschommelingen – bedenk dat deze digitale valuta’s met dubbele cijfers in waarde kunnen veranderen. Zoals u zich kunt voorstellen, kunnen degenen die de volatiliteit van de markt durven te trotseren, inderdaad floreren als ze correct worden gedaan.

Laten we nu eens kijken hoe we stellar op de lange termijn kunnen kopen. Als je het idee leuk vindt om wat minder actief te zijn bij het kopen van digitale valuta, dan is een ‘kopen en vasthouden’ -strategie wellicht geschikter.

Niet alleen dat, maar het is ook perfect voor diegenen die het niet leuk vinden om hun kapitaal in zo’n onvoorspelbare ruimte uit te geven, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over prijsbewegingen op korte termijn.

Dit investeringsplan houdt in dat u uw Stellar in handen houdt tot het moment dat u wilt uitbetalen. Dit kan voor een paar maanden of zelfs jaren zijn. Desalniettemin is het doel om uw Stellar-investering te verkopen voor meer dan u aanvankelijk had betaald – wat resulteert in winst.

Target Stellar-prijs

Hoewel optioneel, kiezen veel beleggers ervoor om een ​​Stellar-doelprijsstrategie te gebruiken om de crypto-activa te kopen.

Om verder te illustreren, als u uw Stellar-investering wilt verdubbelen, moeten de cryptomunten tweevoudig in waarde stijgen. Als u het actief koopt voor $ 0,20, moet het dus worden verhoogd tot $ 0,40. Om uw investering te verdrievoudigen, zou deze moeten worden verhoogd van $ 0,20 naar $ 0,60 – enzovoort.

Hoe onwaarschijnlijk dit ook klinkt, houd rekening met de volgende feiten:

 • In 2018 bereikte Stellar een recordhoogte van $ 0,89 USD
 • 4 jaar eerder zag de digitale valuta dieptepunten van $ 0,002 USD, dus minder dan een cent
 • Dat is een stijging in 4 jaar van meer dan 44.000%!

Het bovenstaande geeft aan hoe volatiel de markt eigenlijk is. Velen van hen die Stellar vasthielden en vervolgens verzilverden, zouden een behoorlijke winst hebben gemaakt.

Overweeg regelmatige investeringen

Als u een beginner bent of gewoon nieuw bent in de cryptocurrency-ruimte, moet u overwegen om regelmatig te investeren om Stellar te kopen.

Door regelmatig beheersbare bedragen te beleggen, kunt u uw risico verminderen in een zeer onvoorspelbare omgeving – terwijl u uw portefeuille uitbreidt.

Veel mensen nemen bijvoorbeeld regelmatige investeringen op in hun langetermijnstrategieplan – dit moet wekelijks of maandelijks worden gedaan. Hierdoor kunt u uw financiën bijhouden, vooral als u een beginner bent.

Met het sociale handelsplatform eToro kunt u Stellar kopen vanaf slechts $ 25. Dit zou voor de meeste mensen redelijk haalbaar moeten zijn, en het is een geweldige manier om uw portefeuille met cryptocurrencies op te bouwen.

Zou u overwegen om in te investeren Stellaire XLM?

Stap 3: Open een Stellar Broker-account

Nu je hebt besloten welk platform je wilt gebruiken om Stellar te kopen, kun je naar de website gaan en je aanmelden.

De aanmeldingslink op de meeste platforms is gemakkelijk te vinden. Als u al eerder in forex en dergelijke heeft gehandeld, is dit onderdeel direct herkenbaar.

U begint met het invullen van een formulier met uw volledige naam, woonadres, e-mailadres en telefoonnummer. Vervolgens hebben gereguleerde makelaars een kopie van uw identiteitsbewijs met foto nodig voordat u Stellar kunt kopen – dit verwijst naar uw paspoort of rijbewijs.

Het bewijs van het adres dat u wordt gevraagd, kan de vorm hebben van een vrij recente energierekening, een bankafschrift of een belastingbrief van de overheid. Het bovengenoemde identiteitsbewijs is standaardpraktijk als het gaat om het online kopen van Stellar, wat te wijten is aan strikte regelgeving om financiële criminaliteit te voorkomen.

Het moet gezegd worden dat sommige online makelaars wel een week nodig hebben om uw identiteitsdocumenten te verifiëren.

eToro daarentegen maakt optimaal gebruik van moderne geautomatiseerde ID-validatietechnologie. U kunt Stellar dus al vanaf $ 25 kopen – en het beste van alles: binnen 10 minuten na aanmelding!

Stap 4: stort wat geld

Nadat u ervoor heeft gezorgd dat uw online makelaar naar keuze de betalingsmethode van uw voorkeur accepteert, kunt u wat geld op uw nieuwe account storten.

Het wordt aanbevolen om de snelste en handigste betaalmethode te gebruiken die wordt aangeboden. Bankoverschrijvingen kunnen bijvoorbeeld uw Stellar-aankoop met dagen vertragen.

eToro ondersteunt snelle en veilige stortingen van bankpassen / creditcards zoals Maestro, Mastercard en Visa. Op het gebied van e-wallets kunt u kiezen uit Neteller, PayPal en Skrill. Al deze methoden zijn handig en veilig.

Stap 5: Stel een handelsorder op

trading stellaire xlm

Zodra u uw account heeft gefinancierd met de minimaal vereiste storting, kunt u Stellar kopen.

Natuurlijk moet u uw makelaar eerst vertellen wat uw positie is op Stellar. Simpel gezegd: gelooft u dat de prijs zal stijgen of dalen??

Om dit te doen, moet u een bestelling aanmaken. Als u al eerder heeft gehandeld, kent u dit proces goed. Als u een nieuweling bent in de cryptocurrency-wereld, hoeft u zich geen zorgen te maken, we hebben een lijst met nuttige bestellingen voor u gemaakt.

Koop bestelling

Hoewel het voor de hand lijkt te liggen, is een ‘kooporder’ de go-to-order als je nadenkt over hoe je Stellar kunt kopen. Deze bestelling geeft u in de eerste plaats toegang tot de markt.

Cruciaal is dat als u het gevoel heeft dat de prijs van de digitale valuta zal stijgen – u hoeft alleen maar een kooporder te plaatsen op het XLM-platform..

Limiet- of marktorder

We hebben u verteld dat de waarde van Stellar en elk ander financieel actief per seconde toeneemt en afneemt. Dit is belangrijk omdat u wilt profiteren van de prijsverschuivingen – op het juiste moment de markt betreden en verlaten.

Laten we beginnen met de meest eenvoudige van de twee orders, de ‘marktorder’.

Als u een prijs krijgt die u bevalt wanneer u Stellar wilt kopen, moet u een marktorder maken. Uw online makelaar zal uw bestelling onmiddellijk uitvoeren.

Vanwege de eerder genoemde prijsverschuivingen, kunt u uw bestelling plaatsen voor $ 0,1750. In de fractie van een seconde die nodig is om uw bestelling uit te voeren, kan deze prijs echter verschuiven naar $ 0,1752 of $ 0,1748. Dit is volledig onontkoombaar vanwege de aard van vraag en aanbod.

In termen van ‘limiet’ orders, stelt deze order u in staat om uw eigen prijs te kiezen waartegen u de Stellar-markt betreedt.

Laten we de mist opruimen met een snel voorbeeld:

 • Laten we aannemen dat Stellar wordt gewaardeerd op $ 0,20 – u wilt het pas kopen als het $ 0,21 bereikt
 • Met dit in gedachten plaatst u een limietorder van $ 0,21
 • Wanneer, of als, het crypto-activum stijgt tot uw richtprijs, voert de makelaar uw order uit
 • Deze bestelling blijft van kracht totdat je de bestelling annuleert, of Stellar $ 0,21 bereikt

Zoals u kunt zien, zijn beide bestellingen zeer nuttig. Hoewel marktorders vanwege hun eenvoud beginnersvriendelijk zijn, zijn limietorders handig om de Stellar-markt tegen een specifieke prijs te betreden.

Inzet

Wanneer u een bestelling plaatst bij uw online broker om Stellar te kopen, moet u uw inzet specificeren. Met andere woorden, hoeveel geld wilt of kunt u riskeren?

Het bedrag dat u inzet, is geheel uw beslissing en afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Met dat gezegd, is het raadzaam om klein te beginnen. Dit is vooral het geval als u een complete beginner bent als het gaat om het kopen van cryptocurrencies.

Simpel gezegd, in plaats van uw volledige budget in uw Stellar-aankoop te investeren, begint u door aan de minimumvereisten te voldoen.

Nogmaals, bij eToro kun je Stellar kopen vanaf $ 25 en hoger. Dit is een geweldige manier om gestaag uw XLM-munten te bouwen zonder de bank te verslaan.

Bevestig bestelling

Als je tevreden bent met je voorspelling, bestellingen en inzet, kun je op bevestigen drukken om door te gaan met je Stellar-aankoop.

U zult zien dat zodra deze fase is voltooid, uw crypto-activa zijn toegevoegd aan uw nieuwe online broker-portemonnee.

Stap 6: Uw Stellar opslaan

Omdat Stellar een digitale valuta is, hoeven cryptocurrencies natuurlijk anders te worden opgeslagen.

Met dit in gedachten worden veel cryptocurrencies opgeslagen op gedecentraliseerde netwerken, die zijn gebaseerd op blockchain-technologie.

In termen van uw persoonlijke aankopen, worden alle munten die u koopt, opgeslagen in een crypto-portemonnee. Deze portemonnee is te downloaden op uw computer of mobiele telefoon.

Het is belangrijk op te merken dat in plaats van een 4-cijferig wachtwoord te krijgen zoals in het geval van uw bankrekening, crypto-wallets worden geleverd met een ‘privésleutel’, die meestal uit meer dan 50 tekens bestaat..

Als zodanig bent u door het opslaan van uw eigen digitale valuta niet alleen verantwoordelijk voor uw privésleutel, maar ook voor de veiligheid van uw portemonnee. Zodra een hacker toegang heeft tot uw crypto-portemonnee, kunt u uw Stellar Lumens vaarwel zeggen.

Als dat je de angst heeft bezorgd – maak je geen zorgen, er is nog een andere optie om te overwegen. Als u zich aanmeldt bij een moderne online broker zoals eToro, slaat het platform uw cryptocurrencies graag voor u op.

eToro wordt gereguleerd door meerdere regelgevende instanties, wat u een broodnodig vangnet geeft tegen oplichters. Dit elimineert ook de noodzaak om een ​​gedecentraliseerde portemonnee te gebruiken en geeft je de vrijheid om je Stellar Lumens te verzilveren – wanneer je maar wilt.

Klaar om in te duiken Stellaire XLM markt?

Stap 7: Uw Stellar verkopen

Het doel van het kopen van Stellar op lange of korte termijn is om winst te maken. Dit wordt bereikt door de markt te timen en uw crypto-activum te verkopen voor meer dan waarvoor u het hebt gekocht.

We hebben het contrast tussen niet-gereguleerde beurzen en gereguleerde makelaars genoemd.

In naam van de duidelijkheid echter –

 • Als u zich aanmeldt bij een crypto-uitwisseling om Stellar te kopen, zult u waarschijnlijk eerst door een paar hoepels moeten springen als het gaat om uitbetalen.
 • De eerste stap zou zijn om uw cryptomunten over te zetten van uw eigen portemonnee naar die op de beurs.
 • De volgende stap is het omwisselen van uw Stellar in een fiatvaluta, zoals bijvoorbeeld euro’s of Amerikaanse dollars.
 • Er zullen ongetwijfeld kosten in rekening worden gebracht voor deze uitwisseling.

Zoals hierboven vermeld, kan dit zowel omslachtig als duur zijn.

Als het gaat om uitbetalen via de populaire cryptoprovider eToro, verloopt het proces als volgt –

 • Log in op uw account
 • Klik op de ‘verkopen’ knop naast Stellar in uw portefeuille.

Dat is het! Het proces duurt meestal enkele seconden van start tot finish. Het beste van alles is dat het bij eToro commissievrij is!

Andere manieren om Stellar te kopen in 2021

We hebben de basisprincipes besproken van het kopen van Stellar. Laten we nu eens kijken naar enkele andere manieren om de populaire digitale valuta te kopen.

Koop Stellar Debit Card

Een pinpas is een populaire manier om overal ter wereld veilige online aankopen te doen. Niet alleen dat, maar transacties zijn snel.

Dat gezegd hebbende, is het logisch om Stellar met een bankpas te kopen. Als u uw Stellar-investering wilt laten uitbetalen, wordt uw geld overgeboekt naar de oorspronkelijke kaart die u hebt gebruikt.

Als dit voor u de beste optie lijkt, hoeft u alleen maar uw bankpasgegevens in te voeren en te beslissen hoeveel u wilt kopen. Zoals we al zeiden, kunt u bij eToro het minimumbedrag storten en Stellar kopen vanaf $ 25 met een bankpas.

Koop een Stellar-creditcard

Als betalen met een creditcard meer in uw straat ligt om Stellar te kopen, wordt dit ook geaccepteerd bij eToro.

Belangrijk is dat u bij uw provider moet nagaan of makelaarstransacties worden aangemerkt als ‘voorschotkosten’ – net zoals geldopnames bij geldautomaten en stortingen voor gokken..

We vinden dat de meeste creditcardaanbieders ongeveer 3% van de waarde in rekening brengen.

Koop Stellar Paypal

Wist je dat je Stellar zelfs met PayPal kunt kopen? PayPal is veilig, supersnel en gemakkelijk.

Als u Stellar met PayPal wilt kopen, kunt u dit gemakkelijk doen via online broker eToro. Het platform ondersteunt ook Neteller en Skrill – twee andere populaire e-wallets.

Stellaire geldautomaat

Onze ‘How to Buy Stellar Guide’ ontdekte dat er wereldwijd meer dan 13.000 geldautomaten met cryptocurrency zijn.

Cruciaal is echter dat deze machines Stellar nog niet specifiek ondersteunen.

Hoe te kopen Stellar 2021 – The Verdict

Als het tijd is om Stellar te kopen, zou u nu meer zelfvertrouwen moeten hebben om te weten hoe u dat moet doen.

De eerste aanloophaven is om u aan te melden bij een gerespecteerde en gereguleerde makelaar. eToro schittert hier, aangezien de cryptoprovider onder strikte regels staat van verschillende instanties, waaronder de FCA, ASIC en CySEC. Voor Amerikaanse klanten is deze bescherming en integriteit afkomstig van regelgevende instantie FINRA.

Niet alleen dat, maar door Stellar via eToro te kopen, kunt u direct geld storten met een bankpas / creditcard en e-wallet, en betaalt u helemaal geen handelscommissies..

eToro – Beste makelaar om te kopen Stellaire XLM

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Hoe gemakkelijk is het om Stellar te kopen?

Het is ongelooflijk eenvoudig om Stellar te kopen. Meld u aan bij een vertrouwde online makelaar met een wettelijke licentie, stort het minimaal vereiste bedrag en plaats uw bestelling.

Wat is de veiligste manier om Stellar te kopen??

De veiligste manier om Stellar te kopen, is via een gereguleerd cryptoplatform. eToro is geweldig voor beginners. De makelaar is commissievrij, geregistreerd bij FINRA en wordt gereguleerd door de FCA, ASIC en CySEC.

Kan ik $ 100 van Stellar kopen??

Ja, u kunt $ 100 van Stellar kopen. We raden aan om met kleinere bedragen te beginnen, zoals elke keer $ 25. Dat kan op het gebruiksvriendelijke platform eToro.

Kunt u geld verliezen op Stellar?

Ja, het is mogelijk om geld te verliezen op Stellar, net als bij elk ander actief. Als u de markt correct voorspelt en de juiste order plaatst, maakt u winst. Als u het mis heeft, lijdt u verlies.

Wat is Stellar het meeste waard geweest??

Het meeste dat Stellar waard is geweest, is $ 0,89, wat in 2018 is geslagen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me