Hoe te investeren in Ethereum: de ultieme beginnershandleiding voor investeren in ETH

Hoe te investeren in Ethereum (ETH): een stapsgewijze handleiding

Waarom investeren in Ethereum ETH? Wat zijn de voordelen en uitdagingen van Ethereum-investeringen? Hier is alles wat u moet weten over investeren in Ethereum.

Hoewel de meeste investeerders in de cryptocurrency-arena er de voorkeur aan geven om bij Bitcoin te blijven, is het belangrijk om te onthouden dat er duizenden andere innovatieve digitale munten worden aangeboden..

In de voorhoede hiervan staat Ethereum – de op een na grootste cryptocurrency in termen van marktkapitalisatie en handelsvolume.

Als u dus wilt diversifiëren naar andere cryptocurrencies, kunt u eenvoudig met één klik op de knop in Ethereum investeren..

In deze Hoe te investeren in Ethereum-gids – we leiden u door het aankoopproces. Dit omvat belangrijke stappen zoals het vinden van een goede makelaar, het openen van een account en het online voltooien van de Ethereum-investering.

Als u snel en gemakkelijk in ETH wilt investeren, ga dan naar eToro Exchange!

Investeren in Ethereum in 5 eenvoudige stappen

Om in Ethereum te investeren, is de eerste stap om een ​​rekening te openen bij een gereguleerde beurs, geld te storten, Ethereum te selecteren in de platformlijst en ten slotte te controleren & bevestig dat munten zijn toegevoegd aan uw portemonnee.

Hoewel we je aanraden deze gids helemaal door te lezen, kan het zijn dat sommigen van jullie te weinig tijd hebben. Als dat het geval is, als u zich afvraagt ​​hoe u nu in Ethereum kunt investeren, vindt u hieronder de vereiste vijf stappen.

Stap 1: Open een account bij een gereguleerde, commissievrije Ethereum-makelaar zoals eToro

Stap 2: Stort wat geld met een bankpas / creditcard, e-wallet of bankoverschrijving

Stap 3: Kies hoeveel Ethereum u wilt kopen (minimaal $ 25)

Stap 4: Bevestig de investering

Stap 5: Laat uw Ethereum opgeslagen op eToro totdat u besluit om uit te betalen

Door de vijf eenvoudige stappen hierboven te volgen, kost het u minder dan 10 minuten om vanuit uw luie stoel in Ethereum te investeren!

Wat is Ethereum?

Hoewel het heel eenvoudig is om te begrijpen hoe je in Ethereum kunt investeren, raden we je aan om wat huiswerk te doen voordat je de knoop doorhakt. Met andere woorden, u moet de ins en outs van Ethereum duidelijk begrijpen als u wilt bepalen of deze cryptocurrency al dan niet een levensvatbare investering is..

Ethereum is dus een cryptocurrency die officieel werd gelanceerd in 2015. Opgericht door Vitalik Buterin, heeft het Ethereum-project veel overeenkomsten met Bitcoin – dat zes jaar eerder werd gecreëerd.

Zowel Ethereum als Bitcoin zijn bijvoorbeeld digitale valuta die bovenop het blockchain-protocol werken. Met beide kunt u geld verzenden en ontvangen via een digitale portemonnee, en cruciaal – beide zijn gedecentraliseerde netwerken die niet worden beheerd door een enkele persoon of autoriteit.

Het is echter belangrijk op te merken dat Ethereum meer mogelijkheden heeft dan zijn Bitcoin-tegenhanger. Met het onderliggende blockchain-protocol kunt u bijvoorbeeld ‘slimme contracten’ maken en implementeren.

In gewoon Engels – dit stelt gebruikers in staat om gedecentraliseerde en betrouwbare overeenkomsten uit te voeren die verder gaan dan alleen financiële transacties. Bovendien worden Ethereum-transacties doorgaans in slechts 15 seconden bevestigd, terwijl Bitcoin 10 minuten nodig heeft.

We moeten ook opmerken dat duizenden andere cryptocurrencies – bekend als ERC-20-tokens, bovenop de eigen blockchain van Ethereum zijn gebouwd.

Rekening houdend met al het bovenstaande, is het geen verrassing dat Ethereum in 2018 recordhoogtes bereikte – wat zich vertaalde in een marktwaardering van $ 130 miljard. Om dat in perspectief te plaatsen: dit is meer dan de overgrote meerderheid van S.&P 500 aandelen.

Hoe werkt het Investeren in Ethereum-proces?

Het beste van investeren in Ethereum is dat het proces zelf niet verschilt van een traditionele aandelenaankoop. Met andere woorden, u investeert in Ethereum omdat u denkt dat de waarde van de cryptocurrency zal toenemen.

Als en wanneer dit het geval is, kunt u uw Ethereum-investering verkopen voor meer dan u oorspronkelijk had betaald. U kunt bijvoorbeeld in Ethereum investeren wanneer de digitale valuta $ 600 waard is – en uitbetalen wanneer de prijs $ 900 bereikt.

Als zodanig verschilt dit niet van het kopen van Tesla-aandelen voor $ 400 en ze verkopen voor $ 500 – u maakt winst wanneer de waarde van Ethereum stijgt!

Laten we echter eens kijken naar een heel eenvoudig voorbeeld van hoe u online in Ethereum kunt investeren en winst kunt maken.

 • U opent een account bij een online broker die Ethereum verkoopt
 • U stort $ 1.000 en investeert het volledige bedrag in Ethereum
 • Op het moment van aankoop is Ethereum $ 300 waard
 • Je houdt de munten drie jaar vast
 • Wanneer u in de buurt komt om uit te betalen, is Ethereum $ 1.200 waard
 • Dit vertaalt zich in een prijsstijging van 300%

Volgens het bovenstaande voorbeeld heeft u oorspronkelijk $ 500 in Bitcoin geïnvesteerd en een rendement behaald van 233%. Dit betekent dat u in totaal $ 500 in $ 1.665 hebt omgezet.

Zoals uit het bovenstaande voorbeeld blijkt, investeerde u aanvankelijk $ 1.000 in Ethereum. Toen je dat deed, was de digitale valuta slechts $ 300 waard.

Maar toen u uw Ethereum-bezit voor een prijs van $ 1.200 verkocht, maakte u een sappige winst van 300%. Dit betekent dat u bij een inzet van $ 1.000, – $ 4.000 kon opnemen!

Waarom zou u in Ethereum moeten investeren??

Er zijn veel redenen waarom u zou kunnen besluiten om in Ethereum te investeren.

Dit omvat het volgende:

5-jaarrendementen zijn door het dak

Toen Ethereum voor het eerst werd gelanceerd in 2015 en uiteindelijk op de online uitwisselingen terechtkwam, zou je in de regio van $ 2,60 hebben betaald. Slechts twee jaar later snel vooruit en de digitale valuta bereikte een recordhoogte van bijna $ 1.400.

Dit betekent dat eerdere Ethereum-investeerders in iets meer dan twee jaar van handelen een rendement behaalden van meer dan 53.000%. Dit betekent dat als u in Ethereum had geïnvesteerd met een inzet van $ 1.000, uw geld meer dan een half miljoen dollar waard zou zijn geweest.

Dat gezegd hebbende, is de prijs van Ethereum een ​​paar jaar lang gedaald – met een dieptepunt van minder dan $ 100 in 2019. De digitale valuta vliegt echter weer terug – van 2020 dieptepunten van $ 117 naar hoogtepunten van $ 600. Dit betekent dat alleen al in 2020 Ethereum-investeerders een rendement behaalden van meer dan 400%.

Ter vergelijking: afgezien van de vreemde tech-aandelen zoals Tesla, hebben traditionele investeerders het moeilijk gehad. Voor een groot deel te danken aan de pandemie van het coronavirus, zijn de belangrijkste indexfondsen nog maar net op het punt om terug te keren naar pre-COVID-niveaus.

Ethereum kan worden gefractioneerd

Hoewel Ethereum eind 2020 $ 600 heeft overschreden, wil dit niet zeggen dat je zoveel moet investeren om blootstelling aan de markt te krijgen. Integendeel, Ethereum kan, net als alle andere cryptocurrencies, in kleinere hoeveelheden worden opgesplitst.

Cryptocurrencies zijn immers digitaal, dus het is logisch dat u munten kunt opsplitsen in kleinere, meer betaalbare bedragen. Dat gezegd hebbende, zal het minimumbedrag dat u kunt investeren grotendeels afhangen van de makelaar die u besluit te gebruiken om in Ethereum te investeren..

Als u echter met kleine bedragen wilt beginnen, raden we eToro aan. Dit komt omdat de gereguleerde makelaar u in staat stelt om vanaf slechts $ 25 in Ethereum te investeren. Dit is niet alleen een onbeduidend bedrag, maar het stelt u ook in staat om gemakkelijk te diversifiëren naar andere cryptocurrencies / activa.

Ethereum Smart Contracts kunnen een belangrijke rol spelen in de toekomst van de handel

Hoewel ze voor het ongetrainde oog wat moeilijk te begrijpen zijn, zijn slimme contracten niet zo complex als ze klinken. In de meest basale vorm stellen slimme contracten twee of meer partijen in staat om een ​​betrouwbare overeenkomst aan te gaan.

Dit komt omdat ze worden ondersteund en beheerd door cryptografische code. In eenvoudige bewoordingen worden de voorwaarden van de overeenkomst duidelijk vermeld in het respectieve slimme contract en kunnen ze niet worden gewijzigd of gemanipuleerd nadat ze zijn geïmplementeerd.

Een eenvoudig, maar effectief voorbeeld van hoe een smart contract in de praktijk zou kunnen werken, vindt u hieronder.

 • Stel dat een boer een verzekeringspremie koopt via een slim contract
 • Dit met het oog op het beschermen van de gewassen van de boer bij ongunstige weersomstandigheden
 • Het slimme contract bevat alle vereiste voorwaarden van de overeenkomst, dus het is transparant voor alle betrokken partijen
 • Een van die voorwaarden is dat als er 10 opeenvolgende dagen geen regen valt op de respectieve locatie van de boerderij, de verzekeringspremie wordt uitbetaald
 • Het slimme contract kan dit autonoom bepalen door duizenden weersites van derden te gebruiken om te verifiëren of het heeft geregend of niet en voor hoelang
 • Mocht de voorwaarde van het slimme contract worden geactiveerd, dan heeft de boer een betaling uitgevoerd

De reden dat we het bovenstaande voorbeeld hebben uitgelegd, is om te benadrukken dat de slimme contracttechnologie van Ethereum op een dag erg gewild zou kunnen zijn. Als dat het geval is, hebben slimme contracten Ethereum-tokens nodig om te functioneren – wat op zijn beurt de vraag zal vergroten, en dus de waarde ervan..

Ethereum 2.0

Ethereum 2.0 is een enorm belangrijke fase in de reis van het project. Het upgradet en verbetert veel specificaties die de blockchain momenteel bezit. Tijdens verschillende uitrolfasen wordt verwacht dat Ethereum 2.0 binnen de komende twee jaar volledig zal werken.

Niettemin kan Ethereum 2.0 de cryptocurrency van een maximale capaciteit van slechts 15/16 transacties per seconde (T / ps) naar maar liefst 100.000 T / ps brengen..

Wanneer u dit combineert met een gemiddelde transactiesnelheid van 15 seconden, maakt dit Ethereum zeer geschikt voor grensoverschrijdende transacties. Dit is vooral het geval als je kijkt naar de minuutkosten die aan een Ethereum-transactie zijn verbonden.

Zou u overwegen om in te investeren Ethereum ETH?

Hoe te investeren in Ethereum – verschillende opties beschikbaar

Als u zich afvraagt ​​wat de gemakkelijkste, veiligste en meest effectieve manier is om in Ethereum te investeren, dan is dat via een gereguleerde online broker. Maar het is ook mogelijk om in Ethereum te investeren via een cryptocurrency-geldautomaat.

Laten we eens kijken hoe dit werkt.

Ethereum-geldautomaten

Volgens CoinATMRadar zijn er wereldwijd meer dan 12.500 geldautomaten met cryptocurrency. Hiermee kunt u cryptocurrency kopen door contant geld in de machine te steken.

Van dit cijfer zijn er duizenden geldautomaten met cryptocurrency die Ethereum-investeringen ondersteunen. Dit kan geschikt zijn voor degenen onder u die de digitale valuta met lokaal geld willen kopen.

Hier is hoe de Ethereum-investering werkt bij gebruik van een cryptocurrency-geldautomaat:

 • U bezoekt uw dichtstbijzijnde geldautomaat met cryptocurrency
 • U begint het proces door Ethereum als uw favoriete munt te selecteren
 • U vult het bedrag dat u wilt investeren in uw lokale valuta in
 • Als u zich bijvoorbeeld in de VS bevindt en $ 200 in Ethereum wilt investeren, geeft u gewoon dit bedrag op
 • De cryptocurrency-geldautomaat laat u vervolgens zien welke kosten eraan verbonden zijn en hoeveel Ethereum u krijgt
 • Als de geldautomaat bijvoorbeeld 10% in rekening brengt, blijft er $ 180 aan Ethereum over tegen de huidige ETH / USD-wisselkoers
 • U steekt het geld in de geldautomaat
 • De geldautomaat drukt uw bon af – die de Ethereum-portefeuillegegevens bevat die u nodig hebt om de munten te claimen

Aan de ene kant zou je kunnen denken dat een geldautomaat met cryptocurrency een heel handige manier is om in Ethereum te investeren. Als u zich echter buiten een grote stad in de VS, Canada of Europa bevindt, kan het moeilijk zijn om een ​​machine in de buurt van uw locatie te vinden.

Bovendien – en misschien wel het belangrijkste: geldautomaten met cryptocurrency zijn erg, erg duur als het gaat om vergoedingen. Zoals in het bovenstaande voorbeeld – waar we een vergoeding van 10% hebben vermeld – is dit niet ongebruikelijk. Het is zelfs bekend dat sommige geldautomaten met cryptocurrency die Ethereum verkopen maar liefst 20% kiezen.

We moeten ook opmerken dat u de moeite moet nemen om een ​​digitale portemonnee te downloaden om uw Ethereum-munten te claimen. Hoewel dit misschien geschikt is voor degenen onder u die begrijpen hoe portefeuilles en privésleutels werken, is dit niet het geval als u een complete beginner bent.

Daarom zijn we er sterk van overtuigd dat de gemakkelijkste manier om in Ethereum te investeren, het gebruik van een gereguleerde online broker is.

Ethereum-makelaar

Als u veilig en gemakkelijk in aandelen wilt beleggen, gebruikt u een makelaar. Dit is ook het geval bij andere activaklassen zoals obligaties, onderlinge fondsen en ETF’s. Daarom is het volkomen logisch dat u een online makelaar moet gebruiken om in Ethereum te investeren.

U kunt bijvoorbeeld geld storten met een alledaagse betaalmethode, zoals een bankpas / creditcard of bankrekening. Sommige makelaars accepteren zelfs e-wallets zoals Paypal en Skrill. Onlinemakelaars moeten natuurlijk over de vereiste vergunning beschikken om gefaciliteerde investeringen te accepteren. Dit verschilt niet van online makelaars die legitieme cryptocurrency-services aanbieden.

U zult ook merken dat de kosten die door Ethereum-makelaars in rekening worden gebracht aanzienlijk lager zijn dan bij andere kanalen, met name de eerder besproken geldautomaten met cryptocurrency. In feite – en zoals we binnenkort bespreken, zijn er platforms zoals eToro waarmee u zonder commissie in Ethereum kunt investeren.

Rekening houdend met het bovenstaande, zal het onderstaande gedeelte de vele dingen onderzoeken waar u op moet letten bij het kiezen van een online broker om in Ethereum te investeren.

Hoe u een platform kiest om in Ethereum te investeren

ruilplatform

Hoe geweldig online cryptocurrency-makelaars ook zijn, er zijn gewoon te veel providers actief in de ruimte. Dit maakt het een uitdaging om te weten bij welk platform je je moet aanmelden.

De belangrijkste statistieken waarmee u rekening moet houden, worden hieronder opgesomd:

Licenties en reputatie

Zoals we hierboven vermeldden, is een van de belangrijkste redenen waarom u traditionele aandelen van een gereguleerde makelaar koopt, dat u weet dat u beschermd bent tegen malafide aanbieders. Dit is niet anders wanneer u online in Ethereum investeert.

U zou tenslotte uw zuurverdiende geld niet investeren in een makelaar die opereerde zonder vergunning, toch? Natuurlijk niet.

Als zodanig moet u vasthouden aan cryptocurrency-makelaars die worden gereguleerd door ten minste één gerenommeerde instantie. Dit is de reden waarom eToro de juiste vakjes aanvinkt – aangezien de makelaar een licentie heeft bij de FCA, CySEC en ASIC.

Als u in de VS bent gevestigd, zult u blij zijn te weten dat eToro ook is geregistreerd bij FINRA. Als u dus eToro gebruikt om in Ethereum te investeren, profiteert u van gescheiden bankrekeningen – wat ervoor zorgt dat uw geld gescheiden wordt gehouden van dat van het werkkapitaal van eToro..

U kunt er ook zeker van zijn dat misdaad uit de buurt van het platform wordt gehouden – aangezien alle eToro-gebruikers een kopie van hun door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs moeten uploaden.

Minimale Ethereum-investering en betalingen

Vergis je er niet over – Ethereum is een zeer speculatief financieel actief. Zeker, de cryptocurrency heeft in 2020 een winst van meer dan 400% geretourneerd. Maar Ethereum heeft ook jaarlijkse verliezen van meer dan 80% geretourneerd..

Daarom is het altijd het beste om te beginnen met kleine, maar regelmatige bedragen. Door dit te doen, kunt u een ‘dollar-kosten-middelen’-strategie toepassen. Om dit te kunnen doen, moet u een cryptocurrency-makelaar kiezen die lage investeringsbedragen ondersteunt.

Met eToro kunt u bijvoorbeeld al vanaf $ 25 in Ethereum investeren. Omdat het een minimale storting van $ 200 vereist, betekent dit dat je 8 weken achter elkaar $ 25 per week kunt toewijzen.

Even belangrijk is dat u ook moet controleren welke betaalmethoden uw gekozen Ethereum-makelaar ondersteunt. Naar onze mening wilt u een platform kiezen waarmee u direct een storting kunt doen met een bankpas / creditcard.

Platforms zoals eToro ondersteunen ook e-wallets zoals Paypal, Skrill en Neteller. Als u echter een makelaar kiest die alleen bankoverschrijvingen ondersteunt, duurt het een paar dagen voordat de transactie is gewist.

Opslag en uitbetaling

Zoals we eerder opmerkten, moet Ethereum, net als alle cryptocurrencies, worden opgeslagen in een digitale portemonnee. Dit is waar newbie-investeerders vaak worden geïntimideerd, omdat portefeuilles met cryptocurrency op het eerste gezicht enigszins complex kunnen lijken.

U moet bijvoorbeeld een basiskennis hebben van openbare adressen en privésleutels. U moet ook vertrouwd zijn met reservewachtzinnen en uiteindelijk – de ins en outs van het veilig houden van uw geld.

Als dit te veel klinkt, raden we u aan een gereguleerde cryptocurrency-makelaar te gebruiken die uw Ethereum voor u kan opslaan. eToro is zo’n voorbeeld: de makelaar gebruikt beveiligingspraktijken van institutionele kwaliteit.

En natuurlijk, door uw Ethereum-munten bij eToro te bewaren – in plaats van ze op te nemen in een privéportemonnee, kunt u uw investering onmiddellijk laten uitbetalen wanneer u maar wilt. Vervolgens wordt de opbrengst toegevoegd aan uw eToro-geldrekening – klaar om te worden opgenomen.

Klaar om in te investeren Ethereum ETH?

Tips om in Ethereum te investeren en winst te maken

Als u voor het eerst in Ethereum investeert, bekijk dan de drie quickfire-tips hieronder om ervoor te zorgen dat u op de juiste manier begint!

Tip 1: stel een aantal financiële doelen

Ten eerste moet u uzelf een doel stellen wanneer u in Ethereum investeert. Als u bijvoorbeeld investeert wanneer de digitale valuta $ 600 waard is en u 10x uw geld wilt, moet u bereid zijn om uit te betalen als en wanneer Ethereum $ 6.000 bereikt!

Tip 2: Dollar-kosten gemiddeld uw Ethereum-investeringen

Zoals we eerder al kort opmerkten, moet u altijd het kostengemiddelde gebruiken wanneer u in Ethereum investeert. Hierdoor wordt uw kostprijs gemiddeld en hoeft u zich dus geen zorgen te maken over kortetermijnvolatiliteit.

Een eenvoudig voorbeeld van het gemiddelde van de dollarkosten is het kopen van $ 100 aan Ethereum op dezelfde datum van elke maand.

Tip 3: Diversifieer uw Ethereum-investering

Zoals bij elke investering, moet u uw Ethereum-aankoop altijd diversifiëren. EToro biedt bijvoorbeeld 15 andere toonaangevende cryptocurrencies – dus waarom zou u geen gediversifieerde portefeuille met munten creëren? Door dit te doen, verkleint u het risico op verlies als uw Ethereum niet helemaal volgens plan verloopt.

Hoe u vandaag in Ethereum kunt investeren – Stap voor stap doorlopen

Vraagt ​​u zich af hoe u op de veiligste en handigste manier in Ethereum kunt investeren? Door de onderstaande stappen te volgen, kunt u uw eerste Ethereum-munt binnen enkele minuten kopen!

Stap 1: Open een eToro-account

Bezoek de eToro website en start het accountregistratieproces. U moet uw naam, nationaliteit, woonadres, geboortedatum en contactgegevens invoeren.

Stap 2: Upload een ID

U wordt nu gevraagd om een ​​kopie van uw paspoort of rijbewijs te uploaden. U heeft ook een document nodig om uw adres te valideren, zoals een bankrekeningafschrift. Dit is om ervoor te zorgen dat eToro blijft voldoen aan de FCA, ASIC, CySEC en FINRA!.

Opmerking: als u momenteel niet meer dan $ 2.250 stort, kunt u de bovenstaande documenten op een later tijdstip uploaden.

Stap 3: maak een aanbetaling

U moet nu minimaal $ 200 storten.

Ondersteunde eToro-betalingsmethoden zijn onder meer:

 • Debetkaart
 • Kredietkaart
 • Paypal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort
 • Betrouwbaar

Alle bovenstaande betaalmethoden worden direct gecrediteerd. Als u kiest voor een bankoverschrijving, moet u enkele dagen wachten voordat het geld arriveert.

Stap 4: zoek naar Ethereum

investeren in ethereum

eToro biedt duizenden aandelen, ETF’s, CFD’s en cryptocurrencies. Als zodanig is het eenvoudiger om naar ‘Ethereum’ te zoeken en op het resultaat te klikken dat wordt geladen.

Stap 5: voltooi Ethereum-investering

U krijgt nu een bestelformulier te zien. Voer eenvoudig het bedrag in dat u in Ethereum wilt investeren en klik op de knop ‘Open Trade’.

Let op: alle investeringen bij eToro zijn uitgedrukt in Amerikaanse dollars en de minimale aankoop van Ethereum is $ 25.

En dat is het – u heeft zojuist geleerd hoe u bij eToro in Ethereum kunt investeren – zonder commissie!

Stap 6: Laat uw Ethereum-investering uitbetalen

Wanneer u eraan komt om uw Ethereum-investering te verzilveren – of dat nu over een paar dagen, maanden of zelfs jaren is – hoeft u alleen maar naar uw portfoliodashboard te gaan.

Klik vervolgens op de knop ‘Verkopen’, voer het bedrag in dat u wilt laten uitbetalen en bevestig de bestelling. Het geld wordt onmiddellijk toegevoegd aan uw eToro-account, dat u kunt opnemen!

eToro – Het beste platform om in Ethereum te investeren

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Hoe te investeren in Ethereum – Waar het op neerkomt

Hoewel de overgrote meerderheid van newbie-investeerders in cryptocurrency voor Bitcoin kiest, zou het opwaartse potentieel op Ethereum veel groter kunnen zijn. De onderliggende technologie van Ethereum presteert tenslotte aantoonbaar beter – zowel wat betreft snelheid als schaalbaarheid. Bovendien beschikt Ethereum over Smart Contract-technologie – iets dat Bitcoin ontbreekt.

Met dat in gedachten, als u nu in Ethereum wilt investeren, duurt het proces bij eToro slechts 10 minuten. Het enige dat u hoeft te doen, is een account openen, wat geld storten en minimaal $ 25 in Ethereum investeren. Door te kiezen voor deze multi-gereguleerde makelaar, belegt u ook commissievrij!

Veelgestelde vragen

Hoeveel moet ik in Ethereum investeren??

Er is geen vaste regel over hoeveel u in Ethereum moet investeren. Het belangrijkste is dat u nooit meer investeert dan u zich kunt veroorloven te verliezen. Ethereum is tenslotte, net als alle cryptocurrencies, een zeer speculatief financieel actief.

Is Ethereum een ​​goede investering in 2021?

Niemand weet wat de toekomst voor Ethereum in petto heeft. Maar rekening houdend met het feit dat de cryptocurrency in 2015 slechts $ 2,60 waard was en sindsdien een hoogtepunt heeft bereikt van $ 1.400 +, groeit Ethereum in een ongekend tempo.

Hoe begin ik met investeren in Ethereum?

Het enige dat u hoeft te doen, is een account openen bij eToro, een storting van minimaal $ 200 doen met uw bankpas / creditcard of e-wallet en minimaal $ 25 in Ethereum investeren. Het end-to-end-proces duurt minder dan 10 minuten.

Kan ik $ 100 in Ethereum investeren??

Ja, u kunt zo weinig beleggen als u wilt, zolang u maar voldoet aan het minimum dat is vastgesteld door de door u gekozen makelaar. Bij eToro is dat slechts $ 25.

Kunt u geld verliezen op Ethereum?

U kunt geld van elke activaklasse verliezen – of dat nu gevestigde hoogwaardige aandelen zijn of Ethereum. Dit is de reden waarom u een goed begrip van het risico moet hebben voordat u de financiële sprong wagen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me