Hoe te investeren in Ripple 2021: de ultieme beginnershandleiding voor investeren in XRP

Waarom investeren in XRP? Wat zijn de voordelen en uitdagingen van Ripple-investeringen? Hier is alles wat u moet weten over Ripple-beleggen.

In een tijd niet zo lang geleden was investeren in Ripple enigszins omslachtig.

Dit komt omdat u eerst Bitcoin moet kopen, het geld moet overboeken naar een cryptocurrency-uitwisseling en vervolgens de conversie naar Ripple moet uitvoeren. Vervolgens zou je de munten moeten opnemen in een Ripple-portemonnee – die allemaal een aanbetaling van 20 XRP vereisten.

Snel vooruit naar 2021 en het proces van investeren in Ripple kan niet eenvoudiger.

In feite is deze gids op Hoe te investeren in Ripple zal u laten zien hoe u XRP in minder dan 10 minuten kunt kopen – zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over portefeuilles.

We leggen ook de ins en outs uit van hoe een Ripple-investering werkt, met welke risico’s en mogelijke beloningen u rekening moet houden en hoe u uw winsten kunt verzilveren..

Investeren in Ripple in 5 eenvoudige stappen

Deze gids over hoe u in XRP kunt investeren, zal alles in lekentaal opsplitsen, zodat u niet blindelings een aankoop doet.

Als u weinig tijd heeft en gewoon in Ripple wilt investeren zonder onze uitgebreide uitleg te hebben gelezen, volgt u de onderstaande stappen!

 • Stap 1: Open een rekening bij een gereguleerde broker
 • Stap 2: Stort wat geld met een bankpas / creditcard, e-wallet of bankoverschrijving
 • Stap 3: Kies het bedrag dat u in Ripple wilt investeren
 • Stap 4: Bevestig de investering
 • Stap 5: Laat je Ripple bewaard totdat je besluit om uit te betalen

Zoals de bovenstaande 5-stappen-walkthrough benadrukt, kan het proces van investeren in Ripple niet eenvoudiger zijn. Het beste van alles is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over portefeuilles met cryptocurrency – zoals gereguleerde makelaars dat graag doen eToro slaat de XRP-tokens voor u op!

Wat is Ripple?

Of u nu belegt in blue-chipaandelen of een zeer speculatieve cryptocurrency zoals Ripple – het is cruciaal om te begrijpen welke activa u koopt..

U riskeert tenslotte uw eigen geld op een financieel instrument dat niet gegarandeerd in waarde zal stijgen. Integendeel, de kans is groot dat u verlies lijdt.

Met dit in gedachten gaan we nu de basisprincipes van Ripple en XRP uitleggen.

Ripple is dus een digitaal valutaproject dat voor het eerst werd gelanceerd in 2012. Dit maakt het een van de oudste cryptocurrencies in de ruimte – gemaakt drie jaar na Bitcoin en twee jaar vóór Ethereum..

Het Ripple-project zelf is gecentraliseerd, wat betekent dat het wordt gecontroleerd door de oprichters. Dit staat in schril contrast met de eerder genoemde cryptocurrencies, die ‘gedecentraliseerd’ zijn en dus niet worden gecontroleerd door een enkele persoon of autoriteit.

Desalniettemin is Ripple opgericht met een duidelijk doel: een revolutie teweeg te brengen in de grensoverschrijdende betalingssector. Dat wil zeggen: de onderliggende technologie van Ripple stelt grote banken en financiële instellingen in staat om binnen enkele seconden geld over te maken in binnen- en buitenland..

Bovendien zijn de kosten voor het gebruik van de technologie zeer laag. Hoewel Ripple de technologie is die het netwerk ondersteunt, is XRP de digitale valuta. De termen Ripple en XRP worden echter vaak door elkaar gebruikt.

Cruciaal is dat, buiten de arena van financiële instellingen, de overgrote meerderheid van de mensen Ripple koopt als een speculatieve investering. Dit betekent dat ze hopen dat de waarde van XRP in de loop van de tijd zal toenemen, waardoor beleggers meer geld kunnen verdienen dan ze hebben ingelegd.

Hoe werkt het investeren in het rimpelproces?

Als er één ding is dat investeerders ervan weerhoudt Ripple te kopen, is het een gebrek aan inzicht in hoe het proces werkelijk werkt.

Maar als u eenmaal ziet hoe eenvoudig het werkelijk is, zult u geen problemen hebben om zelf in sommige XRP-tokens te investeren. Dit komt omdat de beleggingsreis van Ripple niet anders is dan het kopen van traditionele aandelen.

Als u bijvoorbeeld voor $ 500 aan aandelen kocht, die vervolgens met 50% toenamen, zou u een rendement van $ 750 zien.

Op precies dezelfde manier, als je $ 1.000 in Ripple investeert en je hebt 20% verdiend, zou je $ 1.200 uitbetalen.

Laten we, om er zeker van te zijn dat we de mist opruimen, een eenvoudig voorbeeld bekijken van hoe het beleggingsproces van Ripple in de echte wereld werkt.

 • U opent een account bij een online broker die Ripple verkoopt
 • U stort $ 2.000 en investeert het volledige bedrag in Ripple
 • Op het moment van aankoop is Ripple $ 0,30 waard
 • U houdt de XRP-tokens vier jaar vast
 • Als je in de buurt komt om uit te betalen, is Ripple $ 1,10 waard
 • Dit vertaalt zich in een prijsstijging van 266%

Dus, zoals het bovenstaande voorbeeld laat zien, heb je oorspronkelijk $ 2.000 van je zuurverdiende geld in Ripple geïnvesteerd. Na slechts drie jaar zijn de digitale tokens met 266% in waarde gestegen, dus uw investering is nu $ 7.320 waard.

Net als bij aandelen, is het dan een kwestie van uw positie sluiten en de opbrengst zien worden toegevoegd aan het saldo van uw effectenrekening. Ten slotte neemt u vervolgens het geld op op uw bankrekening.

Waarom zou u in Ripple moeten investeren??

Er zijn veel redenen waarom u zou kunnen besluiten om in Ripple en het onderliggende XRP-token te investeren.

Dit omvat het volgende:

1. Enorm rendement op Ripple sinds de lancering

Net als bij andere populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin, is de waarde van Ripple enorm gestegen sinds het project voor het eerst werd gelanceerd. Toen XRP uiteindelijk op een openbare beurs noteerde, kostte het slechts $ 0,014. Dat is iets minder dan anderhalve dollarcent.

Met de toenemende belangstelling voor het XRP-project in de voorgaande jaren, ging de waarde van Ripple verder in een opwaarts traject. Toen, begin 2018, bereikte de digitale valuta een recordhoogte van $ 3,84.

Dit betekent dat Ripple in slechts vier jaar na zijn eerste beursnotering met 27.000% groeide. In reële termen betekent dit dat als u in 2013 had geïnvesteerd in Ripple met een inzet van $ 2.000, uw geld bijna $ 550.000 waard zou zijn geweest..

Echter, net als de rest van de digitale valuta-industrie, ging de waarde van Ripple vervolgens in een langdurige neerwaartse spiraal. XRP bereikte dieptepunten van ongeveer $ 0,28 in augustus 2018, wat betekent dat de cryptocurrency in slechts 8 maanden 92% aan waarde verloor.

rimpel prijsgrafiek

Het goede nieuws is dat Ripple een geweldig 2020 heeft. Het dieptepunt van 52 weken van slechts $ 0,25 bereikt – XRP overtrof $ 0,77 in augustus – wat een stijging van 212% betekent..

2. De grensoverschrijdende betalingssector moet worden gerevolutioneerd

Ripple en zijn XRP-token willen een branche ontwrichten die dringend een revolutie nodig heeft – grensoverschrijdende betalingen. Voor degenen die het niet weten, wisselen voor biljoenen dollars aan valuta elke dag van eigenaar – en de overgrote meerderheid hiervan wordt gedomineerd door grote financiële instellingen.

De meeste van deze transacties worden gefaciliteerd door SWIFT. Het belangrijkste probleem is dat het systeem niet alleen traag en duur is, maar ook gepaard gaat met administratieve rompslomp.

Bijvoorbeeld:

 • Laten we zeggen dat een grootschalige fabriek in Kenia voor $ 10 miljoen aan grondstoffen uit Australië koopt
 • Ten eerste zal een Keniaanse financiële instelling het geld overmaken naar een overeenkomstige bank die handelt in Amerikaanse dollars
 • Vervolgens zal de corresponderende bank Amerikaanse dollars omzetten in Australische dollars met de corresponderende bank van de Australische exporteur
 • Ten slotte zal de corresponderende bank Australische dollars overmaken naar de bankrekening van de Australische exporteur
 • Het hele proces wordt gefaciliteerd door SWIFT

Zoals u hierboven kunt zien, is SWIFT helemaal geen betalingsnetwerk. Integendeel, het is gewoon een tussenpersoon die tussen financiële instellingen en corresponderende banken zit. Cruciaal is dat dit is waar Ripple en XRP tussenkomen.

U ziet, door het Ripple-betalingsnetwerk te gebruiken, is er geen vereiste voor overeenkomstige banken of het gebruik van een derde valuta zoals de Amerikaanse dollar. In plaats daarvan kunnen banken op peer-to-peer-basis transacties uitvoeren via het Ripple-netwerk.

Het belangrijkste is dat het XRP-token alles met elkaar verbindt – wat betekent dat de onderliggende valuta naar keuze niet relevant zijn! Al met al, aangezien steeds meer banken de Ripple-technologie gebruiken, zal dit de vraag naar XRP verhogen en daarmee de marktwaardering.

3. Lage tokenprijs en kleine marktkapitalisatie

Het is ook vermeldenswaard dat de toetredingsdrempels erg laag zijn wanneer u in Ripple investeert.

Dit komt omdat – zelfs bij de hoogtepunten van 2020, u slechts $ 0,77 per XRP-token betaalt. Als u een gereguleerde makelaar zoals eToro gebruikt, is de minimale vereiste investering slechts $ 25.

Dus door aan het minimum te voldoen, betekent dit dat u iets meer dan 32 XRP-tokens krijgt! Daarnaast heeft Ripple ook een relatief kleine marktkapitalisatie van $ 12 miljard.

Hoewel dit op het eerste gezicht misschien veel klinkt, wordt de Ripple-technologie al uitgeprobeerd of gebruikt door meer dan 200 financiële instellingen.

Als Ripple op zijn beurt het de-facto protocol wordt voor het faciliteren van grensoverschrijdende betalingen, zal een marktkapitalisatie van $ 12 miljard een druppel op een gloeiende plaat lijken..

Hoe te investeren in Ripple – verschillende opties beschikbaar

Er zijn verschillende manieren waarop u in Ripple kunt investeren – sommige eenvoudiger en kosteneffectiever dan andere. Zoals we kort zullen bespreken, is de handigste manier om dit te doen het gebruik van een gereguleerde online broker zoals eToro.

Dat gezegd hebbende, kunt u, afhankelijk van waar u woont, ook in Ripple investeren via een geldautomaat met cryptocurrency.

Laten we eens kijken hoe dit werkt.

Nu de cryptocurrency-rage in volle gang is, hoe investeert u in Ripple (XRP)? We hebben alle antwoorden over hoe u uw geld kunt omzetten in Ripple en meer.

1. Ripple geldautomaten

Zoals de naam al aangeeft, kunt u met geldautomaten met cryptocurrency digitale valuta kopen via een fysieke terminal. Ze zien eruit en werken veel als een traditionele geldautomaat, maar dan omgekeerd.

Dat wil zeggen, door contant geld in de geldautomaat te steken, ontvangt u een evenredig bedrag aan cryptocurrency. Nu zijn er enerzijds meer dan 12.000 geldautomaten met cryptocurrency verspreid over de hele wereld.

Met slechts een klein percentage van dit cijfer kunt u echter Ripple kopen. In plaats daarvan ondersteunen de meeste geldautomaten alleen Bitcoin. In feite zijn er minder dan 250 geldautomaten met cryptocurrency waarmee u XRP kunt kopen, dus tenzij u in een grote stad als Parijs, New York of Berlijn woont, zult u waarschijnlijk worstelen.

Als je echter het geluk hebt om in de buurt van een ondersteunde terminal te wonen, kun je als volgt een Ripple-investering doen via een geldautomaat met cryptocurrency..

 • U bezoekt uw dichtstbijzijnde geldautomaat en selecteert Ripple in de lijst met ondersteunde munten
 • Vervolgens vult u het bedrag dat u wilt investeren in uw lokale valuta in
 • Als u bijvoorbeeld in Duitsland bent gevestigd, kunt u 100 EUR invoeren
 • De geldautomaat geeft dan het exacte bedrag aan XRP weer dat u krijgt – op basis van de grootte van de door u gekozen investering
 • Een aankoop van 100 EUR kan bijvoorbeeld leiden tot 90 EUR aan Ripple na aftrek van kosten
 • U steekt 100 EUR contant in de geldautomaat
 • Ten slotte drukt de geldautomaat een ticket af met uw Ripple-portemonnee-inloggegevens

Nu zijn er verschillende tekortkomingen met de Ripple ATM-route. Ten eerste rekenen aanbieders van geldautomaten voor cryptovaluta hoge kosten.

De machines hebben immers elektriciteit nodig om te werken, ze moeten de locatie huren waar de geldautomaat staat en zowel onderhoud als contant geld ophalen is regelmatig nodig..

Wees op uw beurt niet verbaasd als u een opslag tussen 10% en 20% betaalt.

Ten tweede stopt het beleggingsproces niet als u de geldautomaat met cryptocurrency heeft verlaten. Dit komt omdat je de XRP-tokens moet claimen via een Ripple-portemonnee. Uw privésleutel en portefeuilleadres staan ​​op het ticket dat de geldautomaat heeft afgedrukt.

Dit is prima als je weet wat je doet, maar het kan een uitdaging zijn als je een nieuweling bent. Vergeet bovendien niet dat alle Ripple-portefeuilles een vergrendelde aanbetaling van 20 XRP vereisten om te openen. U kunt dit geld niet aanraken zolang u de portemonnee actief houdt!

Rekening houdend met al het bovenstaande, raden we u aan om in Ripple te investeren via een online broker.

2. Ripple-uitwisselingen

Kortom, door een online exchange te gebruiken om in Ripple te investeren, is het heel goed mogelijk om het proces in minder dan 10 minuten te voltooien. Dit komt doordat u snel een rekening kunt openen door wat persoonlijke gegevens op te geven, en vervolgens direct geld kunt storten met een bankpas / creditcard.

In sommige gevallen kunt u zelfs geld storten via Paypal, wat ook direct is. Vervolgens moet u beslissen hoeveel u wilt investeren. Zoals we binnenkort wat meer in detail zullen ontdekken, zijn online brokers ook aanzienlijk goedkoper dan Ripple-geldautomaten.

Met ons best beoordeelde platform eToro kunt u zelfs in Ripple investeren tegen een commissie van 0%. Andere platforms zullen ergens tussen de 0,5% en 1,5% in rekening brengen.

Bovendien, als de door u gekozen makelaar u toestaat om in Ripple te beleggen met een fiat-valutastortingsmethode, dan moet deze de wettelijke bevoegdheid hebben om dit te doen. Als zodanig is het platform nodig om uw beleggingsfondsen veilig te houden en ervoor te zorgen dat het criminele activiteiten op afstand houdt.

Zou u overwegen om in te investeren Ripple XRP?

Hoe u een platform kiest om in Ripple te investeren

In het bovenstaande gedeelte hebben we besproken hoe het gebruik van een online broker de beste manier is om in Ripple te investeren. Hoewel dit waar is, is het moeilijkste niet alleen om een ​​vertrouwde provider te vinden, maar ook een die redelijke kosten in rekening brengt en de betaalmethode van uw voorkeur accepteert..

Daarom vindt u hieronder een reeks factoren waarmee u rekening moet houden voordat u bij een nieuwe broker in Ripple belegt.

1. Licenties en reputatie

Voordat u zelfs maar naar statistieken over vergoedingen en betalingen gaat, is het van cruciaal belang dat u de wettelijke status van de door u gekozen Ripple-makelaar onderzoekt. Dit komt omdat de cryptocurrency-ruimte wordt gedomineerd door niet-gereguleerde platforms.

Het belangrijkste probleem voor vergunningverlenende instanties over de hele wereld is dat digitale valuta technologieën zonder grenzen zijn. Als een regering het ongereguleerde platform verbiedt, zal het dus gewoon naar het buitenland verhuizen.

Gelukkig is er een kleine selectie van makelaars waarmee u in een veilige omgeving in Ripple kunt investeren.

EToro wordt bijvoorbeeld gereguleerd door drie gerenommeerde vergunningverleners. Dit omvat de FCA, CySEC en ASIC. Voor extra gewicht is het platform ook geregistreerd bij FINRA – waardoor Amerikaanse burgers veilig in Ripple kunnen investeren.

2. Vergoedingen om te investeren in Ripple

Zodra u zeker weet dat de door u gekozen Ripple-makelaar een vergunning heeft en volledig gereguleerd is, is het tijd om naar de financiële gegevens te kijken. Voorop staat de commissie die u moet betalen om in Ripple te investeren.

Dit werkt als een traditionele site voor het verhandelen van aandelen – voor zover u waarschijnlijk een variabele commissie betaalt die is gebaseerd op het bedrag dat u in Ripple investeert. Coinbase brengt u bijvoorbeeld 1,49% in rekening wanneer u in Ripple investeert, en nogmaals wanneer u uitbetaalt.

Dit betekent dat u door $ 500 te investeren in eerste instantie een commissie van $ 7,55 betaalt. Als u uw Ripple-investering verjaagt toen deze $ 800 waard was, zou uw 1,49% zich vertalen in een commissie van $ 11,92.

Hoewel dit op het eerste gezicht misschien competitief klinkt, is het dat echt niet. Met eToro kunt u bijvoorbeeld zonder commissie in Ripple investeren. Dit betekent dat u in het bovenstaande voorbeeld $ 0 zou hebben betaald in plaats van $ 19,47 die Coinbase in rekening brengt.

Bovendien brengen Coinbase – en de meeste andere Ripple-makelaars u kosten in rekening om geld te storten met een bankpas. Dit staat op een enorme 3,99%. Bij eToro is de vergoeding slechts 0,5% – en niets als u in Amerikaanse dollars stort.

3. Minimale Ripple-investering en betalingen

Als u eenmaal tevreden bent met de provisiestructuur van de makelaar, is het tijd om te kijken wat de minimale Ripple-investering is. Bij eToro staat dit op slechts $ 25. Andere platforms hebben aanzienlijk meer nodig, dus bekijk dit zelf.

En je moet natuurlijk ook nagaan welke betaalmethoden je kunt gebruiken om in Ripple te investeren. Zoals we eerder hebben opgemerkt, is de eenvoudigste manier om geld op uw Ripple-brokeraccount te storten, een bankpas / creditcard of e-wallet te gebruiken – die direct beschikbaar zijn..

Als de door jou gekozen makelaar je echter alleen toestaat om in Ripple te beleggen via een bankoverschrijving, wil je misschien heroverwegen. Dit komt omdat het enkele dagen kan duren voordat het geld arriveert.

4. Opslag en uitbetaling

Ten slotte is het ook belangrijk wat er gebeurt nadat u uw Ripple-investering heeft voltooid. Zoals we eerder hebben besproken, is het opnemen van XRP-tokens naar een Ripple-portemonnee absoluut lastig.

U moet zich niet alleen op uw gemak voelen met portemonnee-beveiliging, maar u moet ook 20 XRP vergrendelen om het actief te houden. Daarom denken we dat het het beste is om een ​​gereguleerd platform zoals eToro te gebruiken, dat je Ripple-tokens voor je kan opslaan.

Deze door FCA, ASIC en CySEC gereguleerde makelaar maakte gebruik van institutionele controles om ervoor te zorgen dat uw Ripple-investering in veilige handen blijft totdat u besluit om uit te betalen.

Als u dat doet, hoeft u alleen maar op de knop ‘Verkopen’ te klikken. Als u dit doet, verschijnt het geld onmiddellijk op uw eToro-geldrekening, zodat u het kunt opnemen!

Klaar om in te investeren Ripple XRP?

Tips om te investeren in Ripple en winst te maken

Voordat u doorgaat en met het aankoopproces begint, bekijkt u de drie onderstaande tips over hoe u in Ripple kunt investeren en winst kunt maken.!

Tip 1: stel een aantal financiële doelen

Tenzij u van plan bent om voor altijd in Ripple te investeren, zult u op een gegeven moment moeten nadenken over het verzilveren van uw tokens. Stel uzelf daarom altijd een aantal financiële doelstellingen in termen van winst. Dit kan zo simpel zijn als het verkopen van uw Ripple-investering wanneer XRP $ 5 bereikt.

Tip 2: Dollar-kosten gemiddeld uw Ripple-investeringen

Ripple is een vluchtige cryptocurrency, dus het is het beste om te investeren via middeling van de dollarkosten. Dit betekent dat u aan het einde van elke maand een vast bedrag inlegt.

Voor elke investering betaalt u een andere prijs op basis van de marktomstandigheden. U zult op uw beurt uw kostprijs gemiddeld maken en u hoeft zich dus geen zorgen te maken over kortetermijnvolatiliteit!

Tip 3: Diversifieer uw Ripple-investering

Ervaren beleggers zullen zelden meer dan 10% van hun portefeuille in één activum stoppen. Als zodanig is het het beste om uw kapitaal te diversifiëren naar verschillende digitale valuta’s – misschien voegt u ook wat Bitcoin en Ethereum toe.

Overweeg dan om meer traditionele activaklassen toe te voegen om uw blootstelling te verminderen, zoals aandelen en obligaties.

Hoe u vandaag in Ripple kunt investeren – Stap voor stap doorlopen

Dus nu we alles hebben uitgelegd wat er niet te weten valt over XRP, gaan we u nu laten zien hoe u vandaag in Ripple kunt investeren!

Stap 1: Open een account

Ga naar de eToro-website en klik op het ‘Meld u nu aan’ knop. Volg de instructies op het scherm door enkele persoonlijke informatie en contactgegevens in te voeren. Bevestig uw gsm-nummer door de code in te voeren die naar u is verzonden.

Dit deel van het proces duurt maximaal 3-4 minuten.

Stap 2: Upload een ID

Volgens de anti-geldvoorwaarden zal eToro u vragen om een ​​ID te uploaden. Dien gewoon een duidelijke kopie van uw paspoort / rijbewijs en een bewijs van adres in. Dit laatste kan een bankrekeningafschrift of een energierekening zijn.

Opmerking: als u momenteel niet meer dan $ 2.250 in Ripple investeert, kunt u de bovenstaande documenten op een later tijdstip uploaden..

Stap 3: maak een aanbetaling

Voordat u in Ripple kunt investeren, moet u minimaal $ 200 op uw eToro-account storten.

U heeft de keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden:

 • Debetkaart
 • Kredietkaart
 • Paypal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort
 • Betrouwbaar
 • Overschrijving

Vergeet niet dat voor niet-USD-stortingen een kleine FX-vergoeding van 0,5% in rekening wordt gebracht.

Stap 4: Zoek naar Ripple

Zodra uw storting is verwerkt, voert u ‘Ripple’ in het zoekvak bovenaan het scherm in en klikt u vervolgens op de knop ‘Ruilen’..

Stap 5: voltooi Ripple-investering

U ziet nu een bestelbox. Voer het bedrag in dat u in Ripple wilt investeren (minimaal $ 25). Klik ten slotte op de knop ‘Open Trade’ om uw commissievrije Ripple-investering te voltooien.

Stap 6: Laat uw Ripple-investering uitbetalen

Zodra u bij eToro in Ripple heeft geïnvesteerd, worden de XRP-tokens namens u opgeslagen. Wanneer u besluit uw Ripple-investering te verkopen, gaat u gewoon naar uw portefeuille en klikt u op de knop ‘Verkopen’.

Het geld wordt dan toegevoegd aan uw eToro-saldo, dat u vervolgens kunt herinvesteren of opnemen via uw betaalmethode.

eToro – Het beste cryptocurrency-platform om Ripple te kopen

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Hoe te investeren in Ripple – Waar het op neerkomt

Zoals bij elke munt, is er een hoog risico als u overweegt om in Ripple te investeren. Gezien de lage prijs zou het echter de mogelijkheid kunnen hebben van een hoog rendement met een lage toetredingsdrempel.

Als u op de veiligste, goedkoopste en gemakkelijkste manier in Ripple wilt investeren, vergeet dan geldautomaten en uitwisselingen met cryptocurrency. Kies in plaats daarvan voor een gereguleerde makelaar zoals eToro.

Je hebt niet alleen de bescherming van de FCA, CySEC en ASIC, maar je kunt al vanaf $ 25 in Ripple investeren.

Bovendien kunt u onmiddellijk geld storten met een bankpas / creditcard of e-wallet en wordt er geen cent aan commissie in rekening gebracht wanneer u in Ripple investeert.!

Je weet maar nooit, Ripple zou zo hoog kunnen stijgen als Bitcoin vandaag is, en je zou jezelf over een aantal jaren kunnen bedanken.

Veelgestelde vragen

Hoeveel moet ik investeren in Ripple?

Het bedrag dat u in Ripple investeert, is een beslissing die alleen u kunt nemen. U moet rekening houden met de risico’s en voordelen van het kopen van XRP en ervoor zorgen dat u nooit meer investeert dan u zich realistisch gezien kunt veroorloven te verliezen..

Is Ripple een goede investering in 2021?

Ripple is met meer dan 212% in waarde gestegen sinds het dieptepunt in 2020 van $ 0,25. Hoewel deze opbrengsten enorm zijn, weet niemand wat er de komende 12 maanden zal gebeuren. Dat gezegd hebbende, aangezien steeds meer financiële instellingen de Ripple-technologie beginnen te gebruiken, zal dit zeker een positieve impact hebben op de prijs van XRP..

Hoe begin ik met investeren in Ripple?

Om nu in Ripple te investeren, kiest u een gereguleerde broker zoals eToro, voldoe aan de minimale storting van $ 200 met uw bankpas / creditcard of e-wallet en koop minimaal $ 25 aan XRP. Dit duurt niet langer dan 10 minuten en bij eToro betaalt u geen handelscommissie.

Kan ik $ 100 in Ripple investeren??

Ja, Ripple is een van de laagst geprijsde cryptocurrencies – met hoogtepunten in 2020 voor slechts $ 0,77 per XRP-token. Het minimumbedrag dat u in Ripple kunt investeren, is afhankelijk van de door u gekozen broker. Bij eToro kost het slechts $ 25.

Kunt u geld verliezen op Ripple?

Natuurlijk. Alle investeringen brengen een risico op financieel verlies met zich mee. Dit geldt met name voor Ripple, een risicovolle, speculatieve beleggingscategorie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me