Hoe TRON te verhandelen: een stapsgewijze handleiding

Tron Trading 2021 | Leer hoe u in TRX kunt handelen

Bent u van plan om u in Tron-handel te wagen? Hier is een definitieve stapsgewijze handleiding die u alles leert wat u moet weten over TRON-handel en beoordeelt de beste cryptomakelaar.

Sinds de lancering in 2017 heeft TRON (TRX) zichzelf gestold als een veelbelovende onderneming in de cryptocurrency-ruimte. Het project heeft de goedkeuring gekregen van verschillende spraakmakende entiteiten in China, wat betekent dat het opwaartse potentieel enorm zou kunnen zijn.

2020 was opmerkelijk voor TRON, met een dApp-transactievolume dat zelfs dat van Ethereum overschreed. Met dit in gedachten, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u TRON kunt verhandelen vanuit het comfort van uw huis.

Deze gids zal u alles laten zien wat er te weten valt over TRON-handel – van hoe u de markt beoordeelt, bestellingen plaatst en het bedenken van een verstandige risicobeheerstrategie.

Inhoud

Hoe u TRON verhandelt in 5 eenvoudige stappen

Wat is TRON Trading?

Hoe werkt TRON-handel?

Hoe u online in TRON kunt handelen – Een transactie opzetten

Hoe u geld kunt verdienen met TRON

Hoe te handelen in TRON 2021 – Een stapsgewijze uitleg

Hoe te handelen in TRON-gids – The Verdict

Veelgestelde vragen

Hoe u TRON kunt verhandelen in 5 eenvoudige stappen

In deze gids over hoe u TRON kunt traden, wordt alles in lekentaal opgesplitst, zodat u niet blindelings handelt. Maar als u niet echt de tijd heeft om alles door te lezen, is dit wat u moet doen om nu in TRON te handelen.

 • Stap 1: Open een rekening bij een gereguleerde cryptomakelaar
 • Stap 2: Financiert uw account met een bankpas / creditcard, e-wallet of bankoverschrijving
 • Stap 3: Kies hoeveel TRON u wilt verhandelen
 • Stap 4: Koop TRX (ga long) of verkoop TRX (ga short)
 • Stap 5: Bevestig de transactie

Wat is TRON Trading?

TRONix, in de volksmond bekend als TRON (TRX), is de officiële digitale valuta van het TRON-netwerk. U kunt zelf TRON-munten verhandelen via honderden online platforms, door deze in te wisselen voor een fiat-valuta of een andere cryptocurrency.

De waarde van TRON verandert, net als elk ander financieel actief, met het marktsentiment. Uiteindelijk komt het neer op vraag en aanbod van de betreffende digitale valuta. Als zodanig is de eerste stap naar het verhandelen van TRON, om erachter te komen hoe de cryptomarkt werkt.

Simpel gezegd, als de vraag naar TRON toeneemt, kunt u verwachten dat de prijs zal stijgen. Daarentegen zal een lagere vraag naar TRON resulteren in een lagere prijs.

Het antwoord op hoe u met succes in TRON kunt handelen, ligt daarom in het nauwkeurig kunnen voorspellen van het marktsentiment. Door de juiste voorspelling te doen, maakt u winst op uw TRON-transactie.

Laten we u een snel voorbeeld geven van hoe u in TRON kunt handelen:

 • Stel dat in februari de prijs van TRON $ 0,054 is.
 • Het cryptocurrency-paar wordt aangeduid als TRX / USD.
 • U gelooft dat de prijs van TRON de komende maanden zal stijgen en plaatst een kooporder van $ 500.
 • In maart staat de waarde van TRON op $ 0,084.
 • Dit geeft een waardestijging van 55% weer.
 • Blij met uw winst, kiest u ervoor om uw TRON-handelspositie te verlaten.

In dit voorbeeld is TRON met 55% in waarde gestegen. Op uw inzet van $ 500 komt dit neer op een totale winst van $ 500.

Aan de andere kant, als de prijs van TRON was gedaald tot onder $ 0,054, zou u een financieel verlies hebben geleden.

Dit brengt ons bij de fundamentele vereiste om winst te maken bij het handelen in TRON: de markt correct voorspellen.

Hoe werkt TRON-handel?

Hoewel het een relatief nieuwe activaklasse is, vertoont het concept van hoe te handelen in TRON een grote gelijkenis met andere financiële instrumenten, zoals aandelen of forex..

Als zodanig zullen degenen die al bekend zijn met conventionele handelsvoertuigen, geen moeite hebben om te begrijpen hoe ze TRON moeten verhandelen.

Als u nieuw bent bij het handelen in cryptocurrency, zijn hier enkele basisprincipes die u moet weten.

TRON-handelsprijsbewegingen

De markt voor cryptocurrency is beroemd om zijn vluchtigheid, waardoor het van het grootste belang is dat u weet wat de markt kan verschuiven. Alles van breaking news, overheidsregulering of technologische ontwikkelingen kan de prijs van TRON omhoog of omlaag drijven.

Als meer handelaren geïnteresseerd zijn om in TRON te investeren, zal dit leiden tot een stijgende vraag en bijgevolg tot een stijgende markt. Als beleggers hun vertrouwen in TRON verliezen, zullen ze het actief graag verkopen, waardoor de waarde ervan afneemt.

Op dit punt is het de moeite waard te vermelden dat TRON op verschillende handelsplatforms wordt gewaardeerd tegen iets andere prijzen.

Het ene platform zou bijvoorbeeld TRON kunnen citeren op $ 0,023, terwijl u het op een ander platform zou kunnen zien op $ 0,024. Dit zal slechts een minuscuul verschil zijn en heeft geen invloed op uw vermogen om winst te maken.

TRON-handelsparen

Er zijn twee routes om in TRON te handelen:

 1. Ten opzichte van fiat-valuta’s zoals de Amerikaanse dollar of de euro
 2. Tegen een andere cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum

Het verhandelen van TRON tegen een andere cryptocurrency vereist dat u een goed begrip heeft van beide digitale munten waaruit het paar bestaat. Omdat alle cryptocurrencies volatiel zijn, kan het zelfs voor ervaren handelaren ingewikkeld zijn om de markt correct te voorspellen.

Om deze reden hebben nieuwkomers de neiging om cryptocurrencies te verhandelen tegen fiat, in dit geval TRON tegen fiat.

De meest gebruikte fiat-valuta in de cryptohandelarena is de Amerikaanse dollar. Als u het paar TRX / USD ziet, betekent dit dat u de prijs van TRON tegen USD verhandelt.

Crypto-naar-fiat-paren zijn gemakkelijker om op te speculeren en bieden u strakkere spreads en hogere liquiditeitsniveaus. Als u geïnteresseerd bent, kunt u ook TRON-paren vinden die andere populaire fiat-valuta’s bevatten, zoals de euro (TRX / EUR), de Australische dollar (TRX / AUD), het Britse pond (TRX / GBP) en de Japanse yen (TRX). /JAPANSE YEN).

Of u ervoor kiest om het TRX-fiat-paar of het TRX-crypto-paar te verhandelen, hangt uiteindelijk af van uw begrip van de cryptocurrency-markt en hoe zeker u bent in het voorspellen van de bewegingen ervan..

Handelen op lange of korte termijn

In veel opzichten kan het verhandelen van een cryptocurrency zoals TRON gemakkelijk worden vergeleken met elke andere financiële markt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een langetermijn- of een kortetermijnstrategie, op basis van uw handelsdoelen.

Een manier is om rechtstreeks in TRON te investeren. U koopt TRON-munten van een makelaar en slaat deze op in een cryptocurrency-portemonnee.

Als de tijd rijp is, kunt u uw TRON-munten verkopen in ruil voor fiat-valuta. Soms houden handelaren hun cryptocurrencies maandenlang of zelfs jarenlang vast.

Het voordeel van deze TRON-handelsstrategie voor de lange termijn is dat u zich niet hoeft te bekommeren om de marktvolatiliteit op de korte termijn. In plaats daarvan zul je "koop en houd", de markt laten spelen en alleen actie ondernemen als de tijd rijp is.

Een kortetermijnstrategie daarentegen vereist uw constante aandacht voor de marktbeweging van TRON.

U zult vaak merken dat u gedurende de dag meerdere transacties plaatst, in de hoop regelmatig kleinere winsten te maken. In de wereld van TRON-handel vereist dit een diepgaande technische analyse, waardoor het een uitdaging wordt voor het verhandelen van nieuwkomers.

Handel en bezit TRON

Of u nu kiest voor langetermijn- of kortetermijnhandel, we raden u altijd aan dit te doen via een gereguleerde en gerenommeerde online broker..

eToro is in dit opzicht een geweldige optie – omdat u met het platform in TRON kunt handelen in een 100% commissievrije omgeving.

Bovendien wordt eToro gereguleerd door verschillende financiële instellingen, zodat u op een veilige manier kunt handelen en TRON kunt bezitten. Er zijn geen kosten verbonden aan het bewaren van TRON in uw eToro-portemonnee, wat ideaal is voor een langetermijnstrategie voor kopen en vasthouden.

TRON Trading

Terwijl sommige handelaren de voorkeur geven aan een langetermijnbenadering, kiezen anderen ervoor om te profiteren van steeds veranderende prijsschommelingen.

Dit gebeurt meestal in de vorm van ‘day trading’ of ‘swing trading’. Als dit een TRON-handelsstrategie is die u overweegt te nemen, zijn CFD’s (Contracts-for-Differences) het overwegen waard.

Een CFD geeft u geen eigendom van TRON, maar het weerspiegelt zijn waarde op vergelijkbare wijze. Als de huidige marktprijs van TRON bijvoorbeeld $ 0,021 is, wordt de CFD in kwestie ook gewaardeerd op $ 0,021. Als de prijs van TRON stijgt tot $ 0,023, neemt ook de waarde van CFD toe.

CFD’s hebben verschillende voordelen, waardoor het populair is onder TRON-handelaren:

 • TRON CFD’s kunnen worden verhandeld tegen concurrerende tarieven en krappe spreads.
 • U kunt long en short gaan op TRON CFD’s, wat betekent dat u kunt profiteren van zowel stijgende als dalende koersen.
 • De meeste online makelaars bieden hefboomwerking op CFD’s.

Hoewel hefboomwerking het voor u mogelijk maakt om uw handelskapitaal te vergroten, zijn CFD’s in veel landen verboden.

In het bijzonder zullen inwoners van de VS niet in staat zijn om TRON CFD’s te verhandelen via een gereguleerde broker. In het VK is CFD-handel beschikbaar, maar niet op cryptocurrency-activa.

Dat gezegd hebbende, zult u nog steeds niet-gereguleerde crypto-uitwisselingen kunnen vinden die u een hefboomwerking bieden. Maar we raden af ​​om een ​​platform te gebruiken dat geen licentie heeft, omdat u uw kapitaal in gevaar brengt.

Bovendien is het vermeldenswaard dat niet-gereguleerde handelsplatforms vereisen dat u TRON verhandelt tegen ‘USDT’ in tegenstelling tot echte Amerikaanse dollars. Dit betekent dat u TRON gaat verhandelen tegen Tether – een cryptocurrency waarvan de waarde is gekoppeld aan de USD.

Zou u overwegen om te handelen TRON?

Hoe u online in TRON kunt handelen – Een transactie opzetten

handel tron

Zoals eerder opgemerkt, vertoont TRON veel overeenkomsten met dat van een traditioneel financieel actief. Niettemin, voordat u erin duikt, is het essentieel dat u weet hoe de digitale valuta werkt.

Het belangrijkste is dat u zich vertrouwd moet maken met verschillende soorten TRON-handelsorders.

Een order is hoe u uw makelaar instrueert om TRON te kopen of verkopen. Met andere woorden, na analyse van de markt plaatst u een order bij uw makelaar, en zij voeren deze voor u uit. Het is immers aan de markt of u winst maakt of niet.

Hieronder staan ​​de belangrijkste orders die u zult gebruiken tijdens het online handelen in TRON.

TRON Koop- of verkooporder

Koop- en verkooporders zijn vereist wanneer u uw positie opent en sluit.

 • Plaats een kooporder wanneer u denkt dat de prijs zal stijgen en u long wilt gaan op TRON.
 • Plaats een verkooporder wanneer u denkt dat de prijs zal dalen en u short wilt gaan op TRON.

Voor elke transactie die u opent, moet u eerst een koop- of verkooporder bij uw makelaar plaatsen. Als u uw positie opent met een kooporder, sluit u deze met een verkooporder.

Aan de andere kant, wanneer u opent met een verkooporder, sluit u deze met een kooporder.

Toegangsprijs

In een volatiele markt moeten uw instapopdrachten zo nauwkeurig mogelijk zijn. Hoewel koop- en verkooporders van fundamenteel belang zijn om toegang te krijgen tot de TRON-markt, zijn er andere ordertypes die u meer controle geven over uw transactie..

De prijs van TRON kan bijvoorbeeld veranderen tussen het moment waarop u de order plaatst en het moment waarop de broker deze uitvoert. Daarom moet u bij het online handelen in TRON kiezen uit een ‘Marktorder’ of een ‘Limietorder’

 • Marktorder: Dit zorgt ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt gevuld tegen de scherpste marktprijs. Daarom zal de makelaar uw transactie onmiddellijk uitvoeren. Mogelijk krijgt u een prijs net boven of onder wat u op het scherm ziet, vanwege prijsschommelingen van seconde tot seconde.
 • Limietorder: Een limietorder stelt u in staat om tegen een bepaalde prijs de markt op te gaan en geeft u meer controle. Stel dat TRON wordt gewaardeerd op $ 0,025, en u wilt alleen een kooporder plaatsen als de prijs $ 0,026 bereikt. Dit is waar een limietorder binnenkomt. Cruciaal is dat uw broker uw limietorder zal uitvoeren wanneer TRON uw instapprijs van $ 0,026 bereikt..

Strategie verlaten

Net als hoe u de markt betreedt, kunt u ook specifiek zijn over hoe en wanneer u uw TRON-transactie verlaat. Dit wordt een exitstrategie genoemd en wordt doorgaans uitgevoerd door middel van ‘take-profit’- en’ stop-loss’-orders.

Hier is een overzicht van hoe elke bestelling werkt.

 • Take-Profit: Zoals de naam al doet vermoeden, vertelt een take-profit-order uw makelaar hoeveel u aan winst wilt maken voordat u de transactie sluit. Stel dat u op zoek bent naar 2% winst op uw TRON-transactie. U kunt een take-profit order plaatsen tegen 2% boven of onder de huidige waarde, afhankelijk van of u long of short gaat. Daarom wordt uw positie gesloten wanneer het winstniveau van 2% is bereikt.
 • Stop-verlies: Integendeel, stop-loss-orders beperken uw verliezen als de markt tegen uw voorspelling ingaat. Als u de stop-loss instelt op 2%, wordt uw TRON-transactie gesloten als deze met 2% in het rood gaat.

Laten we dit illustreren met een voorbeeld:

 • U plaatst een kooplimietorder om de TRON-markt te betreden voor $ 0,0250.
 • U wilt uw winst vastzetten op 2%, dus u plaatst een take-profit order voor $ 0,0255.
 • Tegelijkertijd wil je niet meer dan 1% verliezen.
 • Daarom plaatst u een stop-loss-order voor $ 0,0247.

Nu kan de handel op twee manieren verlopen.

 • Als de prijs van TRON stijgt tot $ 0,0255, wordt uw take-profit order geactiveerd en sluit u de transactie met 2% winst.
 • Als de prijs van TRON daalt tot $ 0,0247, wordt uw stop-loss-order geactiveerd en sluit u de transactie met een verlies van 1%.

In wezen, in welke richting de markt ook beweegt, zal de makelaar de respectievelijke stop-loss of take-profit order activeren op basis van uw vooraf gedefinieerde prijs..

Hoe u geld kunt verdienen met TRON

Orders kunnen het handelsproces efficiënter maken. Dat gezegd hebbende, ‘wanneer’ u de markt betreedt en verlaat, zijn niet de enige factoren die zullen bepalen of u al dan niet geld verdient met het verhandelen van TRON.

Wanneer u overweegt hoe u in TRON kunt handelen, moet u ook nadenken over hoeveel risico u neemt ten opzichte van uw potentiële winst..

1. Inzet

Uw inzet geeft aan hoeveel kapitaal u op een specifieke TRON-transactie riskeert. Hoe hoger uw inzet, hoe hoger uw potentiële winsten en verliezen.

Stel dat u $ 1.000 aan TRON wilt inzetten en een winst van 2% wilt maken. Uw inkomsten uit deze transactie zouden $ 20 bedragen. Als je je inzet had verdubbeld tot $ 2000, had je in plaats daarvan $ 40 verdiend.

De wiskunde is eenvoudig, maar als u grote bedragen uitzet, kan dit er ook toe leiden dat u te veel risico neemt. Daarom kiezen veel TRON-traders voor een ‘bankrollmanagementstrategie’. Dit zorgt ervoor dat er in de loop van de tijd voldoende geld op uw effectenrekening staat.

Handelaren besluiten bijvoorbeeld vaak om slechts een bepaald percentage van hun handelsfondsen in te zetten. Het beperken van uw inzet tot 2% is een goede vuistregel om te volgen. In de praktijk, als u een kapitaal heeft ter waarde van $ 1.000, riskeert u maximaal $ 20 per TRON-transactie.

Het hebben van een bankrollmanagementstrategie is met name cruciaal wanneer u zich bezighoudt met kortetermijnhandel en het plaatsen van meerdere orders in een korte periode.

Gelukkig zijn er veel online platforms waarmee u TRON kunt verhandelen met kleine inzetten. eToro vereist bijvoorbeeld een minimale bestelling van slechts $ 25, wat perfect is voor bankrollbeheer.

2. TRON-handelshefboomwerking

Hefboom-TRON-CFD’s is een onderwerp dat we eerder hebben besproken. Zoals duidelijk is, brengt hefboomwerking zijn risico’s en voordelen met zich mee.

Als uw locatie u dus toelaat om in TRON CFD’s te handelen, moet u een aantal belangrijke aspecten kennen voordat u de sprong waagt..

Laten we u laten zien hoe hefboomwerking werkt:

 • U plaatst een verkooporder op TRX / USD voor $ 1.000
 • U besluit een hefboomwerking van 1: 2 toe te passen, wat betekent dat uw inzet effectief $ 2.000 is
 • Als u een winst van 10% maakt, zou uw winst gewoonlijk $ 100 bedragen
 • Met een hefboomwerking van 1: 2 worden uw inkomsten verhoogd tot $ 200

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van cryptocurrency-platforms zonder licentie. U zult echter niet het vangnet hebben van een gerenommeerde financiële toezichthouder – dus dit kunt u het beste vermijden.

Kosten om online in TRON te handelen

Makelaars maken het handelsproces inderdaad gemakkelijker. U moet echter niet verder kijken dan het feit dat ze uiteindelijk een bedrijf zijn, dus u moet de beste vinden die bij uw behoeften past.

Online makelaars brengen u voor hun service in rekening via vergoedingen en provisies. De mogelijke kosten voor uw transactie zullen van platform tot platform verschillen. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat u weet wat u betaalt voordat u zich registreert bij een makelaar.

Hieronder vindt u een lijst met de meest voorkomende soorten vergoedingen die u tegenkomt op TRON-handelsplatforms.

TRON Handelscommissie

De commissie die door makelaars in rekening wordt gebracht, is geen nieuw concept en werkt hetzelfde als elke andere handelssector. Simpel gezegd, onlinemakelaars brengen u een commissie in procenten in rekening voor elke transactie die u bij hen plaatst.

Deze commissie wordt per transactie in rekening gebracht, wat betekent dat u deze bij zowel entry- als exitorders betaalt. Dus als er een commissie van 1% is, betaalt u 1% van uw inzet wanneer u een positie opent en nogmaals wanneer u deze sluit.

Dat gezegd hebbende, stelt de gereguleerde broker eToro u in staat om zonder commissie in TRON te handelen.

TRON verspreid

De ‘spread’ in de handel wordt gedefinieerd als het verschil tussen de vraagprijs en de biedprijs van het actief. Spreads kunnen ook variëren, afhankelijk van de marktomstandigheden.

U zult een makelaar willen vinden die ‘krappe spreads’ biedt, aangezien dit een indirecte vergoeding is die niet kan worden vermeden.

Als uw makelaar bijvoorbeeld een spread van 1,5% op TRX / USD in rekening brengt, moet u minimaal 1,5% verdienen om break-even te maken. Alles boven deze spread van 1,5% komt neer op uw werkelijke winst.

Andere TRON-handelskosten

Online makelaars kunnen ook een assortiment aan administratiekosten in rekening brengen bij het handelen in TRON.

Dit kan het volgende omvatten:

 • Stortings- / opnamekosten: U kunt dit beschouwen als transactiekosten die in rekening worden gebracht wanneer u geld stort of opneemt van uw handelsrekening. Hoewel het populaire cryptohandelplatform Coinbase 3,99% in rekening brengt voor storting met een debetkaart, kost dit u slechts 0,5% bij eToro – en alleen als u geld op uw account stort in een andere valuta dan USD.
 • Inactiviteitsvergoeding: Inactiviteitsvergoeding vindt plaats als uw handelsaccount is gemarkeerd als slapend. Na een bepaalde periode van inactiviteit brengen makelaars u elke maand een vergoeding in rekening. U moet beginnen met handelen of uw saldo opnemen om deze kosten te vermijden.
 • Nachtelijke kosten: U kunt overnight fees beschouwen als een rente die u aan de makelaar betaalt om uw handelspositie ‘s nachts open te houden. Dit is gebruikelijk bij CFD-handel, en sommige makelaars zullen dit beschouwen als een ‘swapvergoeding’.

De vergoedingsstructuur is een sleutelfactor bij het kiezen van de juiste online broker voor uw TRON-handelsbehoeften. Deze vergoedingen kunnen tenslotte snel oplopen en uw handelswinsten opeten.

Hoe te handelen in TRON 2021 – Een stapsgewijze uitleg

Als u zich afvraagt ​​hoe u nu online in TRON kunt handelen, zullen we u door het installatieproces leiden.

Stap 1: Kies een TRON-handelssite

Zoals we meerdere keren hebben benadrukt, speelt uw online makelaar een belangrijke rol in uw vermogen om winst te maken. U vertrouwt hen immers uw handelskapitaal toe.

Met het internet vol met gereguleerde en niet-gereguleerde online makelaars, hebt u een strikt criterium nodig om te verifiëren welke aanbieder geschikt voor u is.

Zorg ervoor dat u de volgende aspecten controleert voordat u zich aanmeldt.

 • Regulatie: Regelgevende instanties zorgen ervoor dat de makelaar zich houdt aan de regels voor de veiligheid van uw geld. Kijk of de makelaar licenties heeft van bekende regelgevende instanties zoals ASIC, FCA, CySEC of de SEC.
 • Vergoedingen: Wat is de vergoedingsstructuur die de makelaar in rekening brengt?
 • Betaalmethoden: Welke betaalmethoden kunt u gebruiken om geld te storten en op te nemen?
 • Minimale storting: Wat is het minimum vereist om TRON te verhandelen?
 • TRON-paren: Tegen welke paren kunt u TRON ruilen?
 • Portemonnee met cryptocurrency: Biedt het platform een ​​veilige crypto-wallet?
 • Platformnavigatie: Is het platform gebruiksvriendelijk en vriendelijk voor beginners?
 • Mobiele app: Is er een mobiele app waarmee u onderweg in TRON kunt handelen?

Rekening houdend met het bovenstaande, raden we u aan eToro te overwegen. Uit ons onderzoek blijkt dat het platform mijlenver voorloopt als het gaat om het verhandelen van TRON, niet in de laatste plaats omdat:

 • Dit sociale handelsplatform heeft een vergunning van de FCA, ASIC en CySEC. Het is ook geregistreerd bij FINRA in de VS..
 • Het platform kan zowel beginners als professionals van dienst zijn.
 • Alle TRON-transacties zijn commissievrij en worden aangeboden met krappe marktspreads.
 • Er wordt een verscheidenheid aan betalingsopties aangeboden, waaronder bankpassen / creditcards en e-wallets zoals PayPal en Skrill.

Stap 2: Open een TRON-handelsaccount

Wanneer u een online broker heeft gekozen, kunt u doorgaan en een account aanmaken.

Het proces is vergelijkbaar met aanmelden op een andere website, behalve dat u ook uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs moet overleggen. Online makelaars die zich houden aan de KYC-regels (Know Your Customer), hebben dit nodig om uw identiteit te verifiëren.

U moet uw:

 • Voor-en achternaam
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs (paspoort of rijbewijs)

Stap 3: geld toevoegen

Nu is het tijd om een ​​storting te doen. Bij eToro, de minimale storting is $ 200, hoewel u in TRON kunt handelen vanaf slechts $ 25.

U kunt geld toevoegen met een creditcard / betaalpas, e-wallet of bankrekening.

Stap 4: Kies TRON-handelsmarkt

trading tron

U kunt nu de handelsmarkten verkennen die beschikbaar zijn op eToro. U kunt ervoor kiezen om TRON te verhandelen tegen een fiat-valuta zoals de Amerikaanse dollar of tegen een cryptocurrency zoals TRX / BTC.

Stap 5: plaats TRON Trade

Zodra u een TRON-markt heeft gekozen om te handelen, moet u nu een bestelling plaatsen.

Als u een korte samenvatting nodig heeft over hoe u TRON kunt verhandelen, aarzel dan niet om onze vorige sectie over marktorders te raadplegen.

Hoe te handelen in TRON-gids – The Verdict

Als u een beginner bent in de crypto-ruimte, kan het in eerste instantie een ingewikkeld proces lijken om te begrijpen hoe u in TRON moet handelen. Maar door onze gids volledig te lezen, hoopt men dat de mist nu is verdwenen.

Het belangrijkste is dat u kiest voor een handelsplatform dat gereguleerd is, naast vergoedingen en commissies die concurrerend zijn.

Bij eToro kunt u op een veilige manier handelen in TRON – aangezien het platform in verschillende rechtsgebieden een licentie heeft. Bovendien rekent deze gebruiksvriendelijke makelaar geen commissies aan en is de minimale bestelgrootte slechts $ 25.

eToro – Beste platform om TRON te verhandelen

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Hoe kunt u veilig handelen in TRON??

TRON-handel is veilig, aangezien u bij een gereguleerde broker zoals eToro blijft.

Hoe kan ik TRON online verhandelen?

Om online in TRON te handelen, moet u een geschikte online broker vinden. Op platforms zoals eToro kunt u TRON verhandelen voor slechts $ 25.

Kan de handel in TRON je rijk maken?

Handelen in TRON heeft zijn voordelen en risico’s. Als u het marktsentiment correct voorspelt, maakt u winst. Doet u dat niet, dan verliest u geld. Het is het beste om een ​​strategie voor bankrollbeheer te hebben om uw potentiële verliezen te beperken.

Handelt in TRON legaal in de VS.?

TRON kan legaal worden verhandeld in de VS. Maar u kunt geen TRON CFD’s verhandelen.

Hoe kan ik hefboomwerking toepassen op TRON-transacties??

De eenvoudigste manier om hefboomwerking te verkrijgen bij het handelen in TRON, is door toegang te krijgen tot de markt via een CFD-makelaar. Houd er echter rekening mee dat CFD’s met cryptocurrency in verschillende landen verboden zijn, waaronder de VS en het VK.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me