Hoe u een succesvolle cryptocurrency-handelaar wordt in 2020

Hoe u een succesvolle cryptocurrency-handelaar wordt

De interesse in cryptocurrency is de afgelopen 10 jaar aanzienlijk toegenomen, met steeds meer mensen die ernaar streven om succesvolle cryptocurrency-handelaars te worden. Van cryptohandel tot blockchain-games, steeds meer industrieën passen cryptocurrency-transacties en -technologie toe. Interessant genoeg, volgens gegevens, nu zijn er meer dan 47,14 miljoen blockchain-portemonneegebruikers van over de hele wereld.

Toch kan het moeilijk zijn om in 2020 een succesvolle handelaar in cryptocurrency te worden. Er zijn veel uitdagingen die blockchain-technologie en cryptohandel moeten overwinnen, met het jaar 2020 als een van de meest serieuze tests voor de wereldeconomie.

Als je echter een nieuweling bent, aarzel dan niet om je aan te melden voor onze cryptohandelcursus. Bij ons kunt u leren hoe u de obstakels kunt overwinnen waarmee de cryptocurrency-industrie vandaag wordt geconfronteerd en in 2020 een succesvolle cryptocurrency-handelaar worden!

Dit artikel onthult de belangrijkste dingen die u moet begrijpen als u een succesvolle cryptohandelaar wilt worden, dus laten we eens kijken naar de grootste uitdagingen voor cryptocurrency en cryptohandel in 2020, uitdagingen die zowel beginners als ervaren cryptohandelaren zullen treffen..

Smarter_way_USA

De ultieme gids om een ​​succesvolle cryptohandelaar te worden

Succesvolle cryptocurrency-handelaren kennen de basisprincipes van de cryptocurrency-wereld uit hun hoofd

Om in 2020 een succesvolle cryptocurrency-handelaar te worden, moet u voldoende tijd en middelen investeren om de complexiteit van cryptohandel te begrijpen. Het is geen geheim dat cryptocurrency, gedefinieerd als virtueel geld, een fenomeen is dat al een revolutie teweeg heeft gebracht in de hele financiële sector. Zoals cryptocurrencies worden beheerst door computeralgoritmen, niet door centrale banken, steeds meer mensen wenden zich tot cryptocurrencies en cryptohandel.

Dat is geen geheim de cryptocurrency-markt is zeer volatiel. Neem bijvoorbeeld bitcoin, die een vaste hoeveelheid BTC heeft! Om een ​​succesvolle handelaar in cryptocurrency te worden, moet men begrijpen dat volatiliteit een belangrijke risicomaatstaf is, die traders kan helpen een fortuin te verdienen.

We moeten ook opmerken dat de meest gebruikte cryptocurrency nog steeds is bitcoin, gelanceerd in 2009. Het potentieel van bitcoin inspireerde een breed scala aan cryptocurrencies, bekend als altcoins. Een diep begrip van de industrie en de beste cryptocurrencies die in 2020 zullen exploderen, kan de weg banen naar succes in cryptohandel.

Diepgaande kennis en analyse zijn cruciaal om cryptohandelaren te helpen bij het ontwikkelen van een consistente handelsstrategie. Consistentie is tenslotte de sleutel tot succes! Analyseer uw bewegingen, leer van uw fouten en concentreer u op uw succes op de lange termijn in plaats van op snelle winst.

Om in 2020 een succesvolle cryptocurrency-handelaar te worden, moet u de voordelen van cryptocurrency-handel omarmen

voordelen van cryptocurrency-handel

Vraagt ​​u zich af waarom de wereld van cryptocurrencies zo sterk is geëvolueerd en waarom blockchain-technologie zo belangrijk is? Welnu, cryptocurrencies hebben verschillende voordelen, waaronder hun gedecentraliseerde aard – voordelen die succesvolle cryptocurrency-handelaren al hebben omarmd.

Cryptocurrencies kunnen bieden inflatiebescherming in 2020 en elimineren de noodzaak van externe betalingsverwerkers. Bovendien gebruiken alle cryptocurrencies blockchain-technologie om de privacy van gebruikers en veilige handel te garanderen. In feite zijn gegevensprivacy en -veiligheid essentieel in onze door technologie gedreven wereld.

Om succesvol te zijn, moet een cryptocurrency-handelaar bovendien de evolutie van cryptocurrencies door de jaren heen begrijpen, wat indrukwekkend is. Volgens bronnen vanaf juni 2020, er zijn meer dan 5.300 cryptocurrencies die er zijn. Sommige cryptocurrencies kunnen worden ingewisseld voor fiat-valuta’s, wat kan leiden tot een toename van crypto-naar-fiat-betalingsplatforms.

Bovendien kan blockchain-technologie invloed hebben op de hele wereld tot ver buiten de financiële sector, dus mensen zijn gek op het verhandelen van cryptocurrency. Verschillende velden, waaronder de game-industrie, de gezondheidszorg, verkenning van de ruimte en muziek, zijn overgestapt op blockchain-technologie om de gebruikersveiligheid en interoperabiliteit te vergroten. Dat alles kan resulteren in een hogere acceptatie van cryptocurrency-transacties en handel.

Om een ​​succesvolle cryptocurrency-handelaar te worden, moet je leren hoe je de grootste uitdagingen voor cryptocurrency in 2020 kunt overwinnen

Ondanks de toenemende populariteit van cryptocurrency en blockchain-technologie, moeten we dat beamen het jaar 2020 is voor veel industrieën grimmig geweest. Laten we dus eens kijken naar de grootste uitdagingen voor cryptocurrency in 2020 die succesvolle cryptocurrency-handelaren moeten overwinnen.

 • Cryptocurrency en COVID-19

crytocurrency-handel in 2020

Van wereldwijde werkloosheid tot gezondheidszorg over de hele wereld, COVID-19 heeft onze wereld getransformeerd tot een point of no return. De aanhoudende coronavirus-pandemie blijft economieën wereldwijd uitdagen. De wereld van cryptocurrency-handel is geen uitzondering! Eigenlijk, IDC’s Worldwide Blockchain Spending Guide voorspelt een vertraging van blockchain-oplossingen op korte termijn.

Dat gezegd hebbende, kan de blockchain-industrie op de lange termijn een cruciale rol spelen bij online betalingen, toeleveringsketens, toezicht op de gezondheidszorg, distributie van leningen en zelfs e-stemmen. Zoals experts beweren, terugkeren naar normaal is geen optie na de pandemie, dus de cryptocurrency-industrie kan ons alleen helpen ons aan te passen aan een post-coronavirus-wereld.

Succesvolle handelaren in cryptocurrency moeten dus tijd investeren in diepgaande analyse en naar het grotere geheel kijken. Cryptocurrency-cursussen en -workshops kunnen traders helpen bij het verkrijgen van up-to-date informatie en in contact komen met andere traders.

 • Cryptocurrency en Crypto-verordening

cryptocurrency-regelgeving

Ondanks de voordelen die blockchain-oplossingen in 2020 kunnen bieden, zijn er veel onzekerheden en niet duidelijk wereldwijde regelgeving voor het gebruik van cryptocurrencies en cryptohandel. Daarom moeten cryptocurrency-handelaren die de crypto-wereld willen veroveren, vertrouwd raken met al deze details. Geloof het of niet, hoewel veel landen erkennen dat cryptohandel niet illegaal is, is cryptohandel ook niet wereldwijd gelegaliseerd.

Ongetwijfeld is een van de grootste uitdagingen voor de cryptocurrency-wereld het aantal nieuwe rekeningen in 2020. De vijfde antiwitwasrichtlijn van de EU of 5AMLD, is bijvoorbeeld een van de belangrijkste veranderingen op het gebied van cryptovaluta. Merk op dat 5AMLD cryptoplatforms vereist om hun klanten te identificeren om het witwassen van geld te voorkomen.

In de VS worden de besproken Cryptocurrency Act van 2020, geactiveerd door het Weegschaalproject van Facebook, vraagt ​​ook om meer digitale verduidelijkingen om online criminaliteit en belastingontduiking te voorkomen. Dus, zoals hierboven vermeld, moeten succesvolle cryptocurrency-handelaren het nieuws volgen en alle factoren analyseren die van invloed kunnen zijn op hun handelsbewegingen.

 • Cryptocurrency en crypto-infrastructuur

crypto-infrastructuur

Om in 2020 een succesvolle cryptocurrency-handelaar te worden, of zelfs de volgende cryptokoning, moet men bekend zijn met de crypto-infrastructuur. Ondanks alle juridische onbekenden in de wereld van cryptohandel, de markt voor cryptocurrency breidt zich uit. Met de toenemende vraag naar blockchain-oplossingen en cryptotransacties zullen platforms echter hun infrastructuur moeten verbeteren om steeds meer mensen te kunnen ontvangen.

Schaalbaarheid wordt een grote zorg om in 2020 nieuwe cryptocurrency-handelaren aan te trekken en tegelijkertijd een prettige gebruikerservaring en veiligheid te garanderen.

Als het gaat om gebruikerservaring, moeten we dat opmerken bruikbaarheid is ook een groot obstakel voor cryptocurrency. Beginners in cryptohandel en gebruikers die niet bepaald technisch onderlegd zijn, kunnen problemen ondervinden met cryptotransacties, vooral voor mogelijke dagelijkse betalingen.

In 2020 moeten succesvolle cryptocurrency-handelaren hun veiligheid beschermen

Hoewel blockchain-technologie als onkraakbaar wordt beschouwd, gegevensrechten en veiligheid zijn nog steeds enkele van de grootste uitdagingen voor de handel in cryptocurrency in 2020.

Cryptocurrencies die worden aangeboden in ruil voor fiatvaluta’s kunnen bijvoorbeeld een doelwit worden van online aanvallen. Om een ​​voorbeeld te geven: Trinity Wallet verloor $ 2 miljoen nadat hackers hun betalingsprocessorsysteem Moonpay hadden aangevallen. Als het gaat om toekomstige dagelijkse betalingen, moeten cryptocurrency-experts ook nadenken over hoe mogelijke geschillen tussen koper en verkoper kunnen worden opgelost.

Cryptocurrency-zwendel is een andere uitdaging waarmee succesvolle cryptocurrency-handelaren moeten omgaan. Van nep-apps tot oplichting via e-mail, cryptocurrency-oplichting is overal. Hier kunt u meer te weten komen over Bitconnect en OneCoin – twee van de grootste crypto-scams ooit.

Om in 2020 een succesvolle cryptohandelaar te worden, kunt u overwegen om een gerenommeerde makelaar om uw veiligheid te beschermen!

Om in 2020 een succesvolle cryptocurrency-handelaar te worden, moet u uw ogen niet sluiten voor milieuproblemen en wereldwijde economieën

Om in 2020 een succesvolle cryptohandelaar te worden, moet u zich bewust zijn van alle milieu-, financiële en sociale problemen die er zijn. Het is geen geheim dat cryptomining veel energie vereist. Geloof het of niet, de De mijnbouwindustrie van Bitcoin gebruikt meer stroom dan heel Denemarken! Geen wonder dat de halvering van Bitcoin in 2020 gevolgen zal hebben voor mijnwerkers en handelaren.

Interessant genoeg bevond zich volgens statistieken 44% van de mijnbouwpools van Bitcoin en 52% van Litecoin in 2018 in de regio Azië-Pacific. Om cryptocurrency-technologie milieuvriendelijker te maken, experts stellen voor om mijnbeloningen te verminderen of over te schakelen naar verschillende mining-algoritmen. Omgaan met dergelijke milieu-uitdagingen, samen met klimaatverandering en vervuiling, is van vitaal belang voor samenlevingen om te gedijen en voor cryptohandelaren om te slagen.

De wereld van digitale valuta verandert voortdurend, dus elke succesvolle cryptohandelaar moet zich bewust zijn van hoe de wereldeconomie werkt. Een van de grootste uitdagingen voor cryptocurrency in 2020 is bijvoorbeeld de opkomst van nieuwe bitcoin-achtige digitale valuta.

Interessant is dat China een groot plan heeft uitgebracht om over te schakelen op digitale betalingen om bitcoin en hun afhankelijkheid van de Amerikaanse dollar over te nemen. Dit proces zal ongetwijfeld invloed hebben op cryptohandel over de hele wereld, dus succesvolle cryptohandelaren moeten in 2020 op de hoogte blijven.

Om in 2020 een succesvolle cryptocurrency-handelaar te worden, moet u uw emoties temmen en de sociale houding ten opzichte van cryptohandel begrijpen

crytocurrency handelaar

Hoewel de cryptocurrency-industrie de hele wereld kan veranderen, moeten we toegeven dat de cryptocurrency-markt verhuld is in misvattingen. Als gevolg, sociale attitudes ten opzichte van cryptohandel en blockchain-platforms zijn nog steeds behoorlijk negatief. Vanwege slechte regelgeving, bezorgdheid over de veiligheid en hoge vluchtigheid beschouwen veel mensen cryptohandel als onbetrouwbaar.

Aangezien cryptocurrencies zijn gebruikt voor illegale activiteiten op het dark web, weigeren velen te geloven dat de cryptocurrency-wereld al een vitaal onderdeel is van onze realiteit. Desalniettemin moet een cryptohandelaar die succesvol wil zijn in 2020 zich concentreren op handelseducatie, analysegegevens en consistente handel – niet op sociale attitudes..

Bovendien moeten cryptohandelaren hun emoties beheersen om succesvol te worden. Er is geen plaats voor wraak, angst of overmoed bij het handelen. Vergeet niet dat handelen geen gokken is!

Creëer eenvoudig een plezierige werkroutine, vind een balans tussen werk en privéleven en houd u aan uw plan voor succes in de cryptohandel!

Belangrijkste punten

 • Om in 2020 een succesvolle cryptocurrency-handelaar te worden, moet u veel tijd en middelen investeren in handelseducatie. De wereld van cryptocurrencies is tenslotte het afgelopen decennium aanzienlijk geëvolueerd.
 • Het jaar 2020 heeft economieën en samenlevingen over de hele wereld uitgedaagd, en cryptohandel is geen uitzondering. Als blockchain-technologie erin slaagt enkele van de uitdagingen van de aanhoudende pandemie te overwinnen, kan de wereld van cryptocurrency-handel onze samenleving winnen.
 • Een van de grootste problemen van cryptocurrency in 2020 is de onduidelijke cryptoregulering. Volatiliteit, bezorgdheid over de veiligheid en bruikbaarheid zijn ook belangrijke kwesties die succesvolle cryptohandelaren zouden moeten overwegen.
 • Succesvolle handelaren in cryptocurrency mogen het milieu en alle economische trends en sociale problemen over de hele wereld niet door de vingers zien om de markt voor te blijven.
 • Om in 2020 succesvol te worden, moet elke cryptocurrency-handelaar leren hoe hij zijn emoties kan beheersen en consistent kan blijven.

Uiteindelijk – hoewel blockchain-technologie en virtuele betalingen tal van voordelen bieden – worden cryptocurrencies nog steeds niet algemeen geaccepteerd. Het jaar 2020 met zijn turbulente gebeurtenissen kan de toekomst van de hele cryptowereld bepalen.

Als u een beginner bent in de fascinerende wereld van cryptocurrencies, zijn wij bij Trading Education er om u te helpen de wereld van cryptohandel te verkennen. Meld u gewoon aan voor onze cryptohandelcursus om een ​​professional te worden in 2020!

Begin met het verhandelen van Crypto met Etoro

Het is niet moeilijk om te beginnen met het handelen in cryptocurrency, en u kunt beginnen met een demo-account van etoro binnen enkele minuten. Gewoon maak een handelsaccount aan en begin met handelen! Als u eenmaal zeker bent van uw handelsvermogen, kunt u direct overschakelen naar een live-account en uw geld storten en in realtime beginnen met handelen op de cryptocurrency-markten.

Waarom een ​​cryptocurrency-handelaar zijn met Etoro?

Het verhandelen van cryptocurrency met Etoro heeft bepaalde voordelen, zoals de mogelijkheid om:

 • Koop en verkoop of ga long en short CFD’s in cryptocurrency, wat betekent dat u mogelijk kunt profiteren van zowel stijgende als dalende markten.
 • Handel met een gerenommeerd, sterk gereguleerd bedrijf, inclusief regelgeving van de VS, de Britse Financial Conduct Authority, de Australian Securities and Investments Commission, de Cyprus Securities and Exchange Commission.
 • Toegang tot een grotere verscheidenheid aan topcryptocurrencies: als wereldwijde pionier op het gebied van cryptocurrency-handel biedt het platform van eToro al veel van ‘s werelds populairste digitale valuta’s, met plannen om in de toekomst nieuwe toe te voegen.
 • Maak deel uit van een grotere cryptocommunity: we hebben ontdekt dat Etoro’s cryptohandelaren innovatieve, slimme en vooruitstrevende denkers zijn die net zo enthousiast zijn over de toekomst van blockchain als wij! eToro is niet alleen een platform om te investeren, het is ook de ideale plek om met elkaar in contact te komen, contact te leggen en kennis met elkaar te delen.
 • Ontdek de slimste manier om te investeren in cryptocurrencies: het innovatieve CryptoPortfolio ™ is een uniek financieel instrument: een gediversifieerde en uitgebalanceerde portefeuille van best presterende cryptocurrencies, professioneel beheerd door eToro’s beleggingsexperts voor optimale investeringen.
 • Laat ervaren cryptohandelaren voor u werken: eToro’s exclusieve CopyTrader ™ -technologie stelt klanten in staat de prestaties van tophandelaren te vergelijken en ervoor te kiezen hun handelsactiviteiten automatisch en in realtime te repliceren.

Ben je klaar om te leren hoe je in 2020 echt een succesvolle cryptocurrency-handelaar kunt worden? Wat houdt je tegen? Laat het ons weten in de comments.

Handelsanalyse is geen betrouwbare indicator voor huidige of toekomstige prestaties, aangezien de omstandigheden in de loop van de tijd kunnen veranderen. Voordat u investeringsbeslissingen neemt, dient u advies in te winnen bij onafhankelijke financiële adviseurs.

eToro is een multi-activaplatform dat zowel investeringen in aandelen en crypto-activa als het verhandelen van CFD’s aanbiedt.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en een hoog risico lopen om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 62% van de particuliere beleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder.

Cryptoassets zijn vluchtige instrumenten die in zeer korte tijd sterk kunnen fluctueren en daarom niet geschikt zijn voor alle beleggers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me