Hoe verhandelt u Stellar (lumen) 2021: een stapsgewijze handleiding

Leer hoe u in Stellar XLM kunt handelen

Opgericht door Jed McCaleb in 2014, zit Stellar Lumens comfortabel in de top 15 van cryptocurrencies op het gebied van marktkapitalisatie. Natuurlijk is het nu super populair om te handelen.

U kunt Stellar verhandelen tegen fiat-valuta’s zoals USD en EUR, evenals andere crypto-activa zoals Litecoin en Bitcoin.

Bent u geïnteresseerd in het zelf verhandelen van deze digitale valuta, maar heeft u geen flauw idee waar u moet beginnen? U bent op de juiste pagina beland.

In onze How to Trade Stellar 2021-gids gaan we dieper in op het verhandelen van deze digitale valuta.

Ga met ons mee op een reis waarin we de basisprincipes, risico- / beloningsbeheer en handelsstrategieën behandelen. We praten ook over de belangrijkste statistieken voor het vinden van een geweldige cryptomakelaar om Stellar te verhandelen, en hoe u zich vandaag kunt aanmelden.

Voordat u stellar (XLM) kunt gaan verhandelen, is het belangrijk om te weten hoe de cryptocurrency-markt werkt en wat de marktprijs beweegt. Daarom hebben we een gids samengesteld over hoe u in vijf stappen kunt handelen in stellar.

Vijf stappen om Stellar te verhandelen

1 Kies een Stellar Trading Site

2 Open een Stellar-handelsaccount

3 Stort geld

4 Kies Stellar Trading Market

5 Plaats Stellar Trade

We gaan dieper in op Stellar-handel, maar voel je vrij om naar elke sectie te springen die je interesseert:

Wat is Stellar Trading?

Hoewel Stellar een zogenaamde digitale valuta is, heeft het nog steeds financiële waarde als activa. De waarde van het crypto-activum zal elke handelsdag stijgen en dalen – meestal met de seconde.

De prijs van verhandelbare activa zal immers vaak fluctueren, aangezien dit de aard is van vraag en aanbod.

Wanneer u nadenkt over hoe u zelf in Stellar kunt handelen, probeert u in de toekomst te speculeren op de prijs van XLM-munten, zij het op korte of lange termijn..

Als er veel vraag is naar Stellar Lumens, zal de prijs van het financiële actief stijgen. Als mensen hun munten beginnen te lossen, zal de prijs dalen. Het voorzien van deze prijsschommelingen is wat u winst kan opleveren.

Laten we een duidelijk voorbeeld geven van hoe u in Stellar kunt handelen:

 • Stellar wordt gewaardeerd op $ 0,15
 • Dit wordt weergegeven als XLM / USD
 • U denkt dat Stellar ondergewaardeerd is, dus plaats een kooporder van $ 100
 • 2 maanden verstrijken en de digitale valuta is $ 0,32 waard
 • Dit illustreert een waardestijging van 113%
 • Blij met uw winst – u plaatst een verkooporder om uw transactie te sluiten

In ons bovenstaande voorbeeld is Stellar in waarde gestegen van $ 0,15 naar $ 0,32, dus je hebt 113% winst gemaakt met je aankooporder van $ 100. Dit vertaalt zich in winsten van $ 113!

Zoals u kunt zien, is er, als u correct speculeert, veel winstpotentieel wanneer u in Stellar handelt. Als u verkeerd had gespeculeerd, zou het verhaal heel anders zijn geweest – met als resultaat een verlies op de transactie.

Voordat u overweegt hoe u in Stellar gaat handelen, is het cruciaal dat u een goed onderbouwd idee heeft van hoe deze specifieke markt werkt.

De voordelen van Stellar Trading

Als u mee wilt doen aan de Stellar-rading, is een van de eerste stappen die u moet overwegen, of u de digitale XLM-activa koopt of speculeert op de prijzen ervan. Bekijk enkele van de voordelen van het handelen in Stellar XLM.

De voordelen van Stellar XLM-handel zijn onder meer:

 1. XLM-vluchtigheid
 2. Markturen voor cryptovaluta
 3. Mogelijkheid om lang of kort te gaan
 4. Blootstelling aan hefboomwerking
 5. Snellere opening van een account

Hoe werkt Stellar Trading??

Als u ooit eerder in forex, grondstoffen of aandelen heeft gehandeld, zult u een goed beeld hebben van hoe Stellar-handel werkt.

Wat Stellar echter onderscheidt van verhandelbare activa zoals grondstoffen, is dat mensen al honderden jaren in goud en dergelijke handelen. Cryptocurrencies daarentegen bestaan ​​pas iets meer dan een decennium.

Voor nieuwkomers gaan we enkele Stellar-handelsfundamenten bespreken om de mist op te ruimen.

1. Stellaire koersbewegingen

Beginnend met de koersbewegingen van Stellar, is het van vitaal belang om te begrijpen wat de prijs van digitale valuta’s drijft.

XLM-munten vindt u op de meeste cryptoplatforms. De prijs zal sterk worden beïnvloed als het algemene gevoel van Stellar long (of short) moet gaan.

De prijs van Stellar steeg met meer dan 44.000% in de periode van 4 jaar tussen 2014 en 2018 – dus het algemene gevoel voor de cryptocurrency was sterker dan ooit.

Zoals je je ongetwijfeld kunt voorstellen, zal de prijs van Stellar altijd iets verschillen op verschillende cryptoplatforms. Het valt je misschien op dat de ene online broker je $ 0,2105 citeert, terwijl een andere de munten waardeert op $ 0,2108.

Dit is niets om je zorgen over te maken, want het prijsverschil is meestal niets om over naar huis te schrijven. Als dat zo was, zou dit snel worden opgegeten door ervaren arbitrageurs!

2. Stellaire handelsparen

xlm / usd cahrt

We noemden in de inleiding dat u Stellar kunt verhandelen tegen fiat-valuta’s of andere cryptocurrencies.

Laten we beginnen met het verhandelen van Stellar in termen van ‘crypto-fiat’ -paren. Wanneer u uw eigen onderzoek doet om cryptocurrencies te verhandelen, zult u deze term vaak zien voorkomen.

Daarom leggen we in dit gedeelte uit wat dat betekent.

Als u bijvoorbeeld XLM / USD ziet, is dit Stellar ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Hier is Stellar de ‘crypto’, terwijl de Amerikaanse dollar de ‘fiat’ is.

De Amerikaanse dollar is de meest gebruikte fiat-valuta bij het handelen in Stellar. Sommige online makelaars stellen klanten echter in staat om crypto-activa te verhandelen tegen andere fiat-valuta’s. EToro ondersteunt bijvoorbeeld het Britse pond (XLM / GBP), Euro (XLM / EUR), Canadese dollar (XLM / CAD) en zelfs de Japanse yen XLM / JPY).

We zeiden dat USD de meest verhandelde fiatvaluta is. Dit betekent dat het ook profiteert van liquiditeit en krappe spreads.

Daarom is vasthouden aan crypto-fiat-paren waarschijnlijk de beste optie voor nieuwkomers. Het is veel gemakkelijker om te proberen uw winst en verlies te kwantificeren, maar het is ook gemakkelijker om de toekomstige prijs van het betreffende XLM-paar te voorspellen.

Als alternatief kunt u Stellar Lumens ook verhandelen tegen een andere cryptocurrency zoals Bitcoin. Daarbij speculeert u of de wisselkoers van het paar zal stijgen of dalen.

3. Stellaire handel op lange of korte termijn

Wanneer u overweegt hoe u in Stellar gaat handelen, moet u nadenken over welk financieel instrument het meest geschikt is voor uw eigen handelsdoelstellingen.

Als je het idee leuk vindt om Stellar te verhandelen, grotendeels omdat je gelooft in het bredere project en er zeker van bent dat de waarde ervan in de loop van de tijd zal stijgen, is het misschien het beste om de XLM rechtstreeks te kopen en ze op te slaan in een crypto-wallet. Op deze manier kunt u Stellar weken, maanden of jaren vasthouden – totdat u zich klaar voelt om uit te betalen.

Als u een beginner bent als het gaat om handelen, is het niet eenvoudig om voldoende technische analyse te begrijpen om uw besluitvormingsproces op korte termijn te ondersteunen..

Het lezen en analyseren van grafieken kan maanden in beslag nemen om te leren. Daarom is een ‘buy and hold’-strategie beter geschikt als u een beginner bent, aangezien u zich geen zorgen hoeft te maken over kortetermijnvolatiliteit.

Als u de voorkeur geeft aan het idee om Stellar meer op korte termijn te verhandelen, met als doel regelmatig bescheiden winsten te maken, dan is dit ook een optie. Zorg ervoor dat u in liquide paren handelt, zoals XLM / USD of XLM / BTC.

Handel en bezit Stellar

We hebben hierboven vermeld dat u een ‘kopen en vasthouden’ -strategie kunt volgen als u Stellar voor een langere periode wilt verhandelen. Als dit het geval is, raden we aan om de cryptocurrency rechtstreeks te kopen, via een online broker in plaats van een exchange.

Dit is waar eToro van pas komt, aangezien u Stellar in de traditionele zin kunt kopen, volledig commissievrij. Het platform bedient meer dan 13 miljoen handelaren en zorgt voor uw Stellar Lumens zolang u wilt, zonder extra kosten.

Zoals we al zeiden, is deze strategie zeer geschikt voor beginners (nou ja, alle vaardigheden eigenlijk), aangezien prijsschommelingen op korte termijn niet jouw zorg zijn..

Stellar Trading CFD’s

Als u Stellar liever op een kortere termijn wilt verhandelen, door gebruik te maken van ‘swing trading’ of ‘day trading’, kunt u een online broker gebruiken die ‘Stellar CFD’s’ (Contracts for Difference) aanbiedt..

Woon je in de VS? Houd er dan rekening mee dat CFD-instrumenten volgens de Amerikaanse effectenwetgeving verboden zijn. Als u een inwoner van het VK bent, kunt u zonder probleem toegang krijgen tot CFD’s via gereguleerde makelaars, maar geen cryptocurrencies, zoals Stellar.

Laten we eens kijken wat CFD’s zijn:

 • Stellar CFD’s houden de werkelijke prijs van Stellar of enig financieel actief in de gaten
 • De voordelen van Stellar CFD’s zijn onder meer hefboomwerking en lage vergoedingen
 • U kunt ook profiteren van bullish en bearish markten door ‘long’ of ‘short’ te gaan op de digitale valuta

Voor degenen die toegang hebben tot CFD’s, biedt het sociale handelsplatform eToro een verscheidenheid – zodat u Stellar ook kunt verhandelen tegen zowel cryptovaluta’s als fiat-valuta’s.

Als u echt toegang wilt krijgen tot leveraged pairs uit een land waar ze verboden zijn, kunt u dit doen via een externe crypto-exchange. Houd er rekening mee dat deze vaak vrij zijn van regelgeving, wat betekent dat u in wezen handelt in een potentieel gevaarlijke ruimte.

Bovendien is het onwaarschijnlijk dat u het gemak krijgt om geld op uw rekening te storten met een fiatvaluta zoals euro’s of Amerikaanse dollars.

Niet alleen dat, maar als u deze optie kiest, handelt u waarschijnlijk in XLM / USDT in plaats van in XLM / USD. Voor degenen die het niet weten, is USDT een digitale valuta genaamd Tether die is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar.

Zou u overwegen om te handelen Stellaire XLM?

Hoe u online in Stellar kunt handelen – Een transactie opzetten

trading stellaire xlm

Wanneer u begint te leren hoe u Stellar moet verhandelen, moet u grip krijgen op bestellingen. Er zijn verschillende handige orders die kunnen worden gebruikt bij het verhandelen van cryptocurrencies. Zonder hen weet uw makelaar uw positie niet.

Als u ooit eerder heeft gehandeld, zult u zien dat het bestelproces hetzelfde is, ongeacht het activum. Simpel gezegd, de bestelling die u bij uw makelaar plaatst, geeft aan welke actie zij namens u moeten ondernemen.

Zie hieronder een lijst met gemakkelijk inzetbare bestellingen die worden gebruikt door handelaren van alle niveaus.

1. Koop of verkoop order

De koop- / verkooporder is verplicht bij het handelen in Stellar.

In een notendop:

 • Als u denkt dat de prijs van Stellar gaat stijgen, maak dan een kooporder
 • Als u denkt dat de prijs zal dalen, maak dan een verkooporder

Zoals hierboven duidelijk is, is dit proces supereenvoudig.

Al uw cryptotransacties hebben echter zowel een kooporder als een verkooporder nodig.

Als u bijvoorbeeld de Stellar-markt betreedt met een kooporder, creëert u een verkooporder om af te sluiten. En omgekeerd, als u de markt betreedt met een verkooporder, creëert u een verkooporder om te verlaten.

2. Invoerprijs

Nu we de basis hebben besproken, kunnen we overgaan op enkele andere Stellar-orders om toe te voegen aan uw handelsrepertoire.

Wanneer u in Stellar handelt, wordt u gevraagd of u een ‘marktorder’ of een ‘limietorder’ wilt. Dit zal uw handelsplatform vertellen wat uw instapstrategie is.

Laten we de mist opruimen met een uitleg van elk:

 • Stel dat Stellar $ 0,22 kost. U houdt van die prijs en wilt deze onmiddellijk beveiligen – dus maak een marktorder. Uw makelaar voert dit meteen uit, maar u zult een minuscuul contrast in waarde zien als gevolg van prijsschommelingen.
 • In termen van een limietorder stelt deze u in staat om tegen een specifieke prijs op de markt te komen. Stel dat Stellar wordt gewaardeerd op $ 0,22, maar u bent niet geïnteresseerd totdat XLM stijgt naar $ 0,23. Dit is wanneer u een limietorder van $ 0,23 maakt. Dit blijft zo totdat de prijs is gerealiseerd, of u uw bestelling annuleert.

Het leeuwendeel van de Stellar-handelaren maakt gebruik van limietorders, omdat deze u een zekere mate van controle over uw positie geven.

3. Strategie verlaten

We hebben besproken hoe u de markt kunt betreden wanneer u Stellar wilt verhandelen. Wanneer het tijd is om te sluiten, spelen uw ‘stop-loss’ en ‘take profit’-orders een rol.

Laten we de mist opruimen met een uitleg van elk:

 • Een stop-loss order zorgt ervoor dat u niet meer verliest dan u zich kunt veroorloven bij een Stellar-transactie. Als u bijvoorbeeld uw verlies tegen 1% wilt stoppen, voert uw makelaar uw order automatisch uit wanneer Stellar met dat bedrag in waarde daalt.
 • Op take-profit orders, dit vergrendelt de winst van uw transactie op een specifiek punt. Als uw doel bijvoorbeeld 3% is, wordt uw transactie automatisch gesloten wanneer Stellar met 3% in waarde stijgt.

Als u voor de eerste keer leert hoe u Stellar kunt verhandelen, ziet u hieronder nog een voorbeeld:

 • U handelt in XLM / USD tegen een prijs van $ 0,30
 • U denkt dat de waarde zal stijgen, dus maak een kooporder aan
 • U wilt niet meer dan 1% verliezen, dus maak een stop-loss-order van $ 0,297
 • Als uw Stellar-positie een winst van 4% maakt, wilt u uitbetalen
 • Als zodanig creëert u een take-profit order van $ 0,312

Het is een veelgebruikte strategie om beide orders aan weerszijden van de huidige prijs te gebruiken. Of het nu om verlies of winst gaat, de transactie wordt automatisch gesloten tegen een door u overeengekomen prijs.

Hier zijn de twee mogelijke resultaten van de bovenstaande stop-loss / take-profit-orders:

 • Mocht XLM / USD stijgen tot $ 0,312, dan wordt uw take-profit order uitgevoerd door uw makelaar. Uw winst is 4% en de transactie is gesloten.
 • Mocht XLM / USD dalen tot $ 0,297, dan wordt uw stop-loss order uitgevoerd door uw broker. Uw verlies is 1% en de transactie is gesloten.

Hoe u geld kunt verdienen met Stellar

U kunt de bovengenoemde orders gebruiken om de noodzaak om transacties handmatig te sluiten en de markt correct te timen, overbodig te maken. Het feit dat deze orders automatisch zijn, betekent echter niet dat het gemakkelijk is om geld te verdienen met het verhandelen van Stellar.

Hieronder vindt u een lijst met andere overwegingen wanneer u probeert geld te verdienen met het verhandelen van dit populaire crypto-activum.

1. Inzet

Zodra u de ordertypes en de basisprincipes goed begrijpt, moet u een inzet specificeren op uw handelsplatform naar keuze. Hoe meer u riskeert, hoe hoger het rendement kan zijn – of verliezen.

Om u een voorbeeld te geven: als u $ 200 inzet op Stellar en een winst van 2% maakt, vertaalt dit zich naar $ 4. Als u had gespat en in plaats daarvan $ 1.000 had uitgegeven, zou uw winst uit dezelfde transactie $ 20 zijn.

Dat gezegd hebbende, het is gemakkelijk om je te laten meeslepen door je handelsemoties. Om deze reden gebruiken veel handelaren een strategie voor bankrollbeheer om Stellar en andere activa te verhandelen.

Simpel gezegd, bedenk hoeveel u zich kunt veroorloven te besteden aan elke Stellar-transactie, verwijzend naar uw huidige rekeningsaldo. Veel mensen besluiten om niet meer dan 1% 2% van het geld op hun rekening tegelijk te gebruiken.

Als u bijvoorbeeld een saldo van $ 3.000 op uw handelsaccount had – u zou niet meer dan $ 30 inzetten – als u een 1% -strategie gebruikt.

Als u een 2% -strategie kiest, is uw maximale inzet $ 60, enzovoort. Er zijn makelaars die u in staat stellen om voor kleine bedragen in cryptocurrencies te handelen.

Met de allround publiekstrekker eToro kunt u Stellar verhandelen voor minimaal $ 25 – waardoor dit soort strategie gemakkelijk vast te houden is.

2. Stellaire handelshefboomwerking

Als u toegang heeft tot Stellar CFD’s waar u woont, kunt u uw winst vergroten door hefboomwerking te gebruiken.

Het is belangrijk om niet naïef te zijn als het gaat om het toepassen van hefboomwerking op Stellar-transacties. Natuurlijk kunnen ze uw winst vergroten als u een goede beslissing heeft genomen. Maar als u de verkeerde call maakt, zal dezelfde hefboomwerking uw verliezen vergroten.

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van een Stellar-transactie met hefboomwerking:

 • U plaatst een verkooporder van $ 1.000 op XLM / USD
 • U voegt een hefboomwerking van 1: 2 toe
 • U maakt 15% winst
 • Zonder hefboomwerking – uw winst is $ 150
 • Met een hefboomwerking van 1: 2 – uw winst is $ 300

Zoals uit ons voorbeeld blijkt, kunt u, als uw land het toestaat, uw potentiële Stellar-handelswinsten vergroten door hefboomwerking toe te passen.

Sommige online makelaars bieden maar liefst 1:10, of zelfs 1: 100. Controleer altijd of elk handelsplatform dat een hefboomwerking aanbiedt, gereguleerd is.

3. Vergoedingen om Stellar Online te verhandelen

Ongeacht of u besluit om Stellar te verhandelen tegen een cryptovaluta of een fiatvaluta – u bent aansprakelijk voor vergoedingen van een of andere beschrijving.

Zoals elk bedrijf moeten online makelaars winst maken om de bal aan het rollen te houden. Voordat u zich tot een makelaar verbindt om in Stellar te handelen, raadpleegt u onze lijst met mogelijke kosten waar u op moet letten.

Stellar Trading Commission

De overgrote meerderheid van de makelaars verdient geld via handelscommissies. Dit wordt meestal berekend als een variabel percentage, tegen de waarde van uw Stellar-bestelling.

Om u een voorbeeld te geven van wat er op het gebied van de commissie te doen is, brengt cryptohandelplatform Coinbase 1,49% in rekening voor elke handelsactie. Dit is aan beide kanten verschuldigd – bij het betreden en verlaten van uw XLM-transactie.

Online broker eToro rekent helemaal geen commissie voor het verhandelen van cryptocurrencies, en er zijn er nog 15 in de aanbieding!

Stellaire verspreiding

De Stellar-spread kan het best worden gezien als een indirecte spread die door het handelsplatform in rekening wordt gebracht. De spread is de kloof tussen de koopprijs en de verkoopprijs van een financieel actief.

Hoe groter de kloof tussen de twee prijzen, hoe meer u indirect uw cryptomakelaar moet betalen. Hoe strakker de spreiding, hoe beter het is voor uw potentiële winst.

Als de spread 2,45% is, begint u uw transactie met dat bedrag in het rood. Dit betekent dat je 2,45% moet verdienen om break-even te maken. Iets boven de 2,45% kunt u als winst tellen.

Andere Stellar-handelskosten

We hebben een selectie van veelvoorkomende kosten besproken.

Hier zijn er nog een paar om op te letten.

 • Storten / opnemen: Sommige online makelaars brengen klanten kosten in rekening voor stortingen en opnames. Coinbase brengt 3,99% in rekening op alle pin-transacties. Bij Binance wordt 2% in rekening gebracht bij elke creditcard- / betaalpastransactie. eToro brengt slechts 0,5% in rekening, en alleen als u uw account niet in Amerikaanse dollars stort.
 • Inactiviteit: Veel makelaars brengen kosten in rekening voor het niet actief handelen of financieren van uw account. Dit begint meestal pas na 12 maanden van inactiviteit, hoewel sommige makelaars na slechts 3 maanden kosten in rekening brengen. Inactiviteitskosten worden meestal maandelijks in rekening gebracht totdat er niets meer op uw account staat.
 • Overnachting: Als u toegang heeft tot Stellar CFD’s waar u woont, wordt u steevast een nachtelijke financieringsvergoeding in rekening gebracht voor elke dag dat uw positie openstaat. Dit wordt in het weekend vaak tegen een hoger tarief in rekening gebracht en wordt ook wel ‘swapfee’ genoemd..

Alles bij elkaar genomen, moeten we onze spreekwoordelijke hoed afnemen voor eToro. Het handelsplatform rekent 0% commissie, een aanbetaling van 0,5% (indien niet USD) en superstrakke spreads op cryptocurrencies.

Klaar om te verhandelen Stellaire XLM?

Hoe u Stellar 2021 verhandelt – Stap voor stap doorlopen

Op dit punt in onze Gids voor het verhandelen van Stellar, heb je waarschijnlijk jeuk om aan de slag te gaan.

Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen bij uw handelsactiviteiten, hebben we een ongecompliceerde stapsgewijze handleiding gemaakt.

Stap 1: Kies een Stellar Trading-site

Het allereerste op uw takenlijst is het kiezen van een vertrouwd platform om Stellar te verhandelen. Er zijn honderden cryptocurrency-makelaars online, dus pas op voor haaien.

Met dat in gedachten hebben we enkele belangrijke overwegingen op een rijtje gezet bij het vinden van een online broker om Stellar te verhandelen:

 • Regulatie: Wordt het cryptohandelplatform gereguleerd door een gerespecteerde organisatie zoals ASIC, FCA of CySEC?
 • Vergoedingen: Welke vergoedingen wordt u verwacht te betalen om Stellar te verhandelen?
 • Betalingen: Welke betalingsmethoden worden ondersteund op het handelsplatform?
 • Minimaal account: Wat is de minimale storting en inzet die vereist is om in XLM te handelen?
 • Stellaire paren: Welke fiat- en digitale valuta’s zijn beschikbaar om tegen Stellar te handelen?
 • Ruilplatform: Vindt u het handelsplatform gemakkelijk te navigeren en beginnersvriendelijk??
 • Mobiel: Is er een app beschikbaar?

Zoals duidelijk is uit onze lijst, is er veel waar u op moet letten wanneer u Stellar wilt verhandelen.

Als u nog steeds niet zeker weet bij welk handelsplatform u zich moet aanmelden, dan vinden wij eToro – net als de meeste van zijn 13 miljoen gebruikers – zeer belangrijk..

Zie hieronder enkele van de voordelen van het verhandelen van Stellar via deze online broker.

 • Het handelsplatform wordt gereguleerd door de FCA, ASIC en CySEC. Voor inwoners van de VS is de makelaar geregistreerd bij FINRA
 • U kunt in Stellar handelen op een provisievrije basis met concurrerende spreads
 • Deposito’s worden direct verwerkt. Bovendien worden creditcards / betaalpassen en e-wallets zoals PayPal geaccepteerd
 • Bij eToro kunt u Stellar verhandelen tegen fiat-valuta’s zoals de Amerikaanse dollar, of digitale munten zoals Bitcoin
 • De minimale inzet is haalbaar voor beginners – voor slechts $ 25 per Stellar-transactie

Stap 2: Open een Stellar-handelsaccount

open handelsaccount

Ga naar de eToro-website – of de makelaar van uw keuze – en meld u aan. Bij eToro duurt dit gewoonlijk minder dan 10 minuten van begin tot eind.

Om te beginnen moet u het platform vertellen wie u bent – dit is meestal uw naam, adres, e-mailadres en mobiele nummer.

Vervolgens moet u een kopie van uw identiteitsbewijs met foto uploaden – de meeste mensen gebruiken een rijbewijs of paspoort.

Als u bij eToro dit onderdeel pas later wilt verlaten, kan dat. U zult het echter uiteindelijk moeten overhandigen, of u nu een opname aanvraagt ​​of een storting van meer dan $ 2.250, -.

Stap 3: Stort geld

U bent nu vrij om geld te storten op uw nieuwe handelsaccount. Om Stellar te verhandelen, is de minimale storting bij eToro $ 200.

Qua betalingsmethoden vinden we dat de meeste makelaars verschillende soorten accepteren. Houd er rekening mee dat overboeking de langzaamste methode is om in Stellar te handelen.

Crowd-pleaser eToro accepteert een verscheidenheid aan snelle en gemakkelijke betalingstypen, waaronder creditcards / betaalpassen en e-wallets zoals Skrill, PayPal en Neteller. Het handelsplatform maakt ook gebruik van geautomatiseerde ID-validatietechnologie – zodat u in een mum van tijd in Stellar kunt handelen.

Stap 4: Kies Stellar Trading Market

Zodra er geld op uw account is gestort, kunt u een markt selecteren. Dit deel is supergemakkelijk – ga gewoon naar de categorie ‘Handelsmarkten’.

Als alternatief, als u weet welk paar u wilt ruilen, kunt u een eenvoudige zoekopdracht uitvoeren. Bijvoorbeeld XLM / JPY, XLM / EUR, XLM / CHF of XLM / GBP. Al deze crypto-fiat-paren zijn beschikbaar om zonder commissie te handelen op eToro.

Stap 5: plaats Stellar Trade

Op dit punt moet u mogelijk naar boven scrollen voor een samenvatting van de orders die u kunt gebruiken bij het verhandelen van cryptocurrencies.

Desalniettemin kunt u doorgaan en uw eerste Stellar-bestelling plaatsen.

Plaats een kooporder of een verkooporder, afhankelijk van uw voorspelling. Klik op ‘Open Trade’ om uw Stellar-positie uit te voeren.

En dat is het – u heeft zojuist Stellar verhandeld. Als u eToro gebruikte, was het proces 1005 commissievrij.

Hoe Stellar Guide te verhandelen – The Verdict

Als u Stellar vakkundig wilt verhandelen, moet dit worden gedaan via een online broker of een crypto-uitwisseling.

We raden een gereguleerde online broker aan, grotendeels vanwege het gemak en de veiligheid die dit biedt. Bij eToro, Stellar kan worden verhandeld tegen fiat-valuta’s zoals de Amerikaanse dollar en de euro, evenals tegen crypto-activa zoals Litecoin en Ethereum – om er maar een paar te noemen.

Door je huiswerk te maken en gidsen zoals deze te bestuderen, kun je Stellar effectief zelf verhandelen, vanuit het comfort van je eigen huis. Bovendien kunt u dit bij eToro doen op een beginnersvriendelijk platform en zonder commissie.

eToro – Beste makelaar om te kopen Stellaire XLM

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Is handelen in Stellar veilig?

Handelen in Stellar is veilig – ervan uitgaande dat u van plan bent te handelen via een gereguleerde broker zoals eToro.

Hoe handel ik in Stellar?

De veiligste en handigste manier om in Stellar te handelen, is via een vertrouwd handelsplatform zoals eToro. Stort minimaal $ 200 met een creditcard / betaalpas of e-wallet, en u kunt Stellar verhandelen voor slechts $ 25.

Kun je rijk worden door Stellar te verhandelen?

Er zullen tal van handelaren zijn die je zullen vertellen over onvoorziene rijkdom die je hebt verdiend met het handelen in Stellar. De waarheid is dat bijna alle handelaren ook regelmatig verliezen. Leer de ins en outs van de markt kennen, zet niet meer in dan u zich kunt veroorloven en gebruik een gelicentieerd platform.

Is Stellar-handel legaal in de VS.?

Ja. Stellaire handel is zeer legaal in de VS. Houd er echter rekening mee dat u geen toegang heeft tot Stellar CFD’s.

Kun je Stellar verhandelen met Leverage?

Op sommige platforms wordt op Stellar een hefboomwerking aangeboden. Dit hangt echter af van het land waarin u woont. Als u uit de VS of het VK komt, heeft u geen toegang tot cryptocurrency CFD’s of de hefboomwerking die daarbij hoort. Hoewel u een ongereguleerde ruimte zou kunnen gebruiken, raden we u aan dit koste wat het kost te vermijden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me