Hoe ZCASH te kopen – Beginnersgids 2021

Waar te koop ZCASH & Vind het beste tarief

ZCASH, opgericht in 2016 en gebaseerd op de codebase van Bitcoin, is een cryptocurrency- en blockchain-project met een marktkapitalisatie van meer dan $ 6 miljard.

Als u op zoek bent naar de ins en outs van het kopen van ZCASH, dan bent u op de juiste pagina beland.

In deze beginnershandleiding beschrijven we alle essentiële aspecten van het kopen van deze digitale valuta. Dit omvat alles van mogelijke vergoedingen en opslag tot investeringsplannen en regelgeving.

Daarnaast leggen we uit hoe u orders kunt aanmaken bij het kopen van ZCASH en welke stappen u moet nemen om een ​​betrouwbare cryptomakelaar te vinden..

Hoe u ZCASH vandaag kunt kopen in 5 eenvoudige stappen

Als u geen tijd heeft om deze gids volledig te lezen, vindt u hieronder een 5-stappenoverzicht van hoe u nu ZCASH kunt kopen.

1. Meld u aan bij een vertrouwd cryptoplatform dat ZCASH aanbiedt

2. Stort geld op uw rekening

3. Kies ZCASH (ZEC) in de vervolgkeuzelijst met digitale valuta’s

4. Voer het aantal ZCASH in dat u wilt kopen

5. Bevestig dat alle gegevens die u heeft ingevoerd correct zijn

Klaar om Zcash nu te kopen met een bankpas / creditcard of e-wallet? Als,

eToro – Beste makelaar om te kopen ZCASH

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de crypto-industrie

Hoe u ZCASH vandaag kunt kopen – Stap voor stap handleiding

Als je op zoek bent naar een stapsgewijze uitleg, bekijk dan de onderstaande informatie. We laten u zien hoe u vandaag ZCASH kunt kopen met de beste crypto-uitwisseling!

Stap 1: Kies een online ZCASH-makelaar of -uitwisseling

Zoals duidelijk is uit de bovenstaande 5-stappen, is het raadzaam om ZCASH te kopen via een gereguleerde online makelaardij.

Door u aan te melden bij eToro kunt u niet alleen rechtstreeks ZCASH kopen. Maar onder de veilige voorwaarden die alleen een gereguleerde makelaar ook kan bieden. Dit komt omdat het hoog aangeschreven platform niet door één, maar door meerdere rechtsgebieden wordt gereguleerd.

Dit is niet de enige route, want je kunt ZCASH kopen bij een crypto-uitwisseling als je dat wilt. Het probleem is dat deze uitwisselingen van derden doorgaans niet gereguleerd zijn en daarom niet onder toezicht staan ​​van enige autoriteit.

Het opvallende verschil tussen een beurs en eToro is dat deze broker is geregistreerd bij de strikte financiële autoriteit FINRA in de VS..

eToro wordt ook gereguleerd door gerenommeerde instanties zoals de FCA, ASIC en CySEC. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u ZCASH koopt bij een integere makelaar.

1. Regelgeving

Wanneer u onderzoekt hoe u ZCASH kunt kopen, zult u merken dat er honderden online makelaars actief zijn in deze ruimte. En je kunt maar beter geloven dat velen van hen oneervol zijn.

Regelgevende instanties – zoals de hierboven genoemde, helpen de cryptocurrency-sector vrij te houden van duistere operatoren. Als zodanig kunt u ZCASH met een gerust hart kopen bij eToro.

Zoals we eerder hebben aangestipt, is de kans groot dat u niet de luxe van een dergelijke bescherming zult hebben als u erover denkt digitale munten van een beurs te kopen..

De harde realiteit is dat ongereguleerde uitwisselingen elk jaar meer en meer worden gehackt. In feite werden een paar jaar geleden meer dan 500.000 crypto-wallet-aanmeldingen in één jaar gekaapt, wat resulteerde in de diefstal van bijna $ 300 miljoen.

U kunt er ook voor kiezen om ZCASH van een beurs te kopen en deze onmiddellijk over te nemen naar een privé-crypto-portemonnee. Dit betekent wel dat u de taak heeft om de veiligheid van uw eigen crypto-activa te waarborgen, om nog maar te zwijgen van het beschermen van uw lange, uit meerdere tekens bestaande ‘privésleutel’..

Mocht u ervoor kiezen om ZCASH bij eToro te kopen, dan kunt u uw digitale valuta opslaan via het vangnet van dit gereguleerde platform.

2. Betaalmethoden

In termen van geaccepteerde betaalmethoden, zou u geen problemen moeten hebben wanneer u ZCASH online wilt kopen.

Het kopen van cryptocurrencies in de begintijd betekende meestal dat u dit via een bankoverschrijving moest doen. Hoewel deze methode nog steeds wordt gebruikt, is het een van de traagste betalingswijzen om te verwerken. Dit betekent dat het uw mogelijkheid om ZCASH te kopen waarschijnlijk een week zal vertragen.

eToro accepteert verschillende handige betaalmethoden. Met betrekking tot debet / creditcards is er de mogelijkheid van Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro en meer. De makelaar stelt je ook in staat om ZCASH te kopen met e-wallets zoals PayPal, Skrill, Klarna en Neteller.

3. Vergoedingen en commissies

Zoals bij elke nieuwe reis waarbij financiële investeringen betrokken zijn, is het cruciaal om rekening te houden met eventuele vergoedingen en provisies die van u kunnen worden verwacht.

Crypto-providers moeten geld verdienen om de wielen in beweging te houden. Een bedrijf kan immers niet functioneren zonder winst te maken.

Dit wordt vaak bereikt via handelsvergoedingen en commissies. Laten we eerlijk zijn, zonder deze toegang tot de markt zou u zelf geen winst kunnen maken – en dat is het hele punt.

In onze Hoe ZCASH-gids te kopen, is gebleken dat het leeuwendeel van de online makelaars u een variabele vergoeding in rekening zal brengen. Dit wordt verrekend met de waarde van uw bestelling.

Ter verduidelijking vindt u hieronder een korte uitleg van een variabele ZCASH-commissie:

 • Cryptoplatform Coinbase rekent een vergoeding van 1,49% voor elke transactie – om de markt te betreden en te verlaten
 • Als je dus $ 2.000 aan ZCASH bij Coinbase zou kopen, zou je $ 29,80 moeten betalen.
 • Als de positie $ 500 was, zou de vergoeding $ 7,45 zijn, enzovoort.

Bekijk nu hoe deze vergoeding uw potentiële winst zou kunnen beïnvloeden bij het kopen van ZCASH:

 • U plaatst een kooporder ter waarde van $ 1.000 op ZCASH bij Coinbase
 • U moet een vergoeding van 1,49% betalen, dat is $ 14,90
 • Als het tijd is om uit te betalen, zijn uw ZCASH-munten $ 2.000 waard
 • Als zodanig betaal je opnieuw 1,49%, wat dit keer $ 29,80 is
 • Alles bij elkaar heb je Coinbase $ 44,70 aan vergoedingen betaald voor deze ZCASH-investering

Zoals je duidelijk kunt zien, lijkt 1,49% redelijk. Als u echter bedenkt hoeveel u in de loop van een jaar zou kunnen betalen, is dit geen kosteneffectieve manier om ZCASH te kopen.

Als u zich in plaats daarvan had aangemeld om ZCASH te kopen via online broker eToro, had u $ 44,70 bespaard. Dit komt doordat het platform 100% commissievrij is.

Als het gaat om ‘stortingskosten’, brengt Coinbase 3,99% in rekening wanneer u ervoor kiest om een ​​bankpas te gebruiken. Daarom zou de bovenstaande kooporder hebben geresulteerd in een vergoeding van $ 39,90.

Hoewel eToro wel een aanbetaling in rekening brengt, bedraagt ​​dit slechts 0,5%. Dit zijn wisselkosten en worden alleen in rekening gebracht als u een andere valuta dan Amerikaanse dollars gebruikt.

4. Andere belangrijke factoren

Hoewel we veel onderwerpen hebben besproken met betrekking tot het vinden van een goede makelaar om ZCASH te kopen, zijn er nog andere belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden.

Zoals:

 • Gebruikers vriendelijkheid: Een gebruiksvriendelijke website wordt vaak over het hoofd gezien wanneer mensen ervoor kiezen om ZCASH te kopen. Hoe gemakkelijker een platform is om te navigeren, hoe beter uw ervaring zal zijn als het gaat om het plaatsen van bestellingen en het verzilveren van uw digitale munten.
 • Minimale investering: Een andere belangrijke factor bij het overwegen hoe u ZCASH kunt kopen, is – wat is het minimale investeringsbedrag? Zie het als volgt: als het platform aandringt op investeringen van $ 500 en meer, zou dit regelmatige investeringen niet bevorderlijk kunnen maken voor beginners.
 • Opslag: Wanneer u ervoor kiest om ZCASH te kopen, is het cruciaal dat u bedenkt hoe u het gaat opslaan. Voor nieuwkomers is het het beste om ongereguleerde platforms en beurzen een brede ligplaats te geven. Ze bieden weinig tot geen bescherming. We raden eToro aan, omdat u uw munten zonder extra kosten op een veilige en gereguleerde plaats kunt bewaren.

Stap 2: bedenk een investeringsplan

Wanneer u overweegt hoe u ZCASH kunt kopen, is het een goed idee om met een investeringsplan te komen. Dit is een strategie die wordt gebruikt door investeerders op alle expertiseniveaus.

Vooruitgaan met een plan is een goed idee in zo’n vluchtige arena als de markt voor cryptocurrency.

Als u geen idee heeft waar u met een dergelijk plan moet beginnen, kijk dan hieronder een lijst met veelgebruikte strategieën.

1. Lange of korte termijn

Als u overweegt om ZCASH te kopen, ziet u uzelf als een korte- of langetermijninvesteerder??

Zoals de naam al doet vermoeden, hebben kortetermijnbeleggers de neiging om digitale valuta binnen een korter tijdsbestek te kopen en verkopen.

Dit betekent dat u ZCASH zou kunnen kopen en het vervolgens binnen enkele minuten, uren of dagen kunt verkopen. Allemaal met het oog op het behalen van winst uit prijsschommelingen op de markt, waarvan er vele zijn.

Dit zeer speculatieve activum kan in prijs verschuiven met 5 keer die van fiatvaluta’s of goud. Als u dus op de juiste manier speculeert en timmert, zou u een behoorlijke winst kunnen behalen met uw eerste aankoop.

In tegenstelling tot het bovenstaande betreden langetermijnbeleggers de markt met het doel ZCASH te kopen en de aankoop weken, maanden of soms jaren vast te houden..

Dit wordt gewoonlijk een ‘kopen en vasthouden’ -strategie genoemd. Een langetermijnstrategie wordt vaak gebruikt door beginners vanwege de afwezigheid van bezorgdheid over tijdelijke prijspieken.

2. Richtprijs ZCASH

zcash prijsgrafiek

Een ander element om te overwegen is het instellen van een ‘richtprijs voor ZCASH’.

Om wat meer licht te werpen op wat dit betekent – als u ZCASH voor $ 60,00 zou kopen en uw investering drievoudig zou willen verhogen, zouden de digitale munten moeten stijgen tot een waarde van $ 180.

Als u diezelfde investering 5-voudig wilt doen groeien, zou de digitale valuta moeten stijgen tot $ 300 – enzovoort.

Toegegeven, dit klinkt onwaarschijnlijk.

In november 2016 werd ZCASH geprijsd op $ 65 per munt. Snel vooruit naar januari 2018 en dezelfde digitale valuta was meer dan $ 900 waard. Dit vertegenwoordigt een stijging van $ 1.200 in iets meer dan twee jaar handelen.

3. Overweeg regelmatige investeringen

Zoals hierboven duidelijk is, fluctueren digitale valuta dramatisch. Dit gebeurt van seconde tot seconde en is afhankelijk van vraag en aanbod van de markt.

Als je leert hoe je ZCASH moet kopen, is het de moeite waard om na te denken over lage, maar regelmatige investeringen.

Dit is een zeer populaire strategie onder investeerders in alle soorten en maten, die zich bijzonder goed leent voor het investeringsplan van een beginneling.

Dit stelt u in staat om op een methodische manier uw cryptocurrency-portfolio op te bouwen. Het beste van alles is dat u zich niet in de risicovolle positie bevindt om uw volledige budget in één aankoop te steken.

eToro maakt deze specifieke manier van beleggen moeiteloos – waardoor u ZCASH kunt kopen vanaf $ 25!

Zou u overwegen om in te investeren Zcash?

Stap 3: Open een ZCASH Broker-account

Als u eerder in aandelen of forex heeft gehandeld, is het openen van een ZCASH-brokeraccount onmiddellijk herkenbaar.

Het enige dat u hoeft te doen, is naar een cryptomakelaar van uw keuze gaan en een online aanvraagformulier invullen.

Bij deze stap moet u uw volledige naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum invoeren. Om de bovengenoemde informatie te bewijzen, moet u een foto uploaden van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs, zoals uw paspoort of rijbewijs.

Vervolgens moet u het platform een ​​kopie van een officiële brief bezorgen om uw adres te valideren. De meeste mensen gebruiken een afschrift van een hulpprogramma of een bankrekening.

Dit moet overeenkomen met de eerder ingevoerde gegevens en uw volledige naam, adres en uitgiftedatum bevatten. Dit lijkt misschien invasief, maar het is een belangrijk onderdeel van KYC en gaat hand in hand met regelgeving en de veiligheid die het biedt.

Zoals we eerder zeiden, kunt u natuurlijk kijken of u ZCASH op een niet-gereguleerde beurs kunt kopen. Onthoud gewoon dat zonder regelgeving uw kapitaal en zelfs crypto-activa in gevaar zijn. En dat niet alleen, het bedrijf hoeft zich niet aan normen of regels te houden.

Beginnersvriendelijk platform eToro handhaaft een hoge standaard van klantenservice en springt door hoepels om aan meerdere regelgevende organisaties te voldoen.

De makelaar gebruikt geautomatiseerde technologie om de klant-ID te valideren – wat betekent dat u meestal binnen 10 minuten een account kunt openen!

Stap 4: stort wat geld

U kunt nu wat geld op uw nieuwe eToro-account storten. Hiermee kunt u ZCASH kopen. De snelste betaalmethoden zijn steevast debet / creditcards en e-wallets.

Zoals we al zeiden, kunt u bij eToro ZCASH kopen met Skrill, PayPal, Neteller en meer.

Als u de voorkeur geeft aan bankoverschrijving, kunt u ZCASH op deze manier kopen bij eToro – maar onthoud dat dit uw aankoop enkele dagen zal vertragen.

Over het financieren van uw account is het belangrijk dat u op de hoogte bent van het minimale stortingsbedrag dat op het platform wordt verwacht. Onze gids ontdekte dat hoewel sommige online makelaars een redelijke minimale storting hebben, sommige meer dan $ 1.000 nodig hebben.

Terug naar eToro, de minimale storting is $ 200, maar je hoeft alleen ZCASH te kopen vanaf $ 25!

Stap 5: Stel een handelsorder op

handel zcash

Nadat u stap 1 t / m 4 heeft doorlopen, kunt u doorgaan en uw makelaar laten weten waar u aan toe bent door een bestelling te plaatsen.

Voor beginners of crypto-investeerders die een opfriscursus nodig hebben, ziet u hieronder een lijst met bestellingen.

Alle bestellingen kunnen eenvoudig worden gebruikt bij het worstelen met het kopen van ZCASH.

Koop bestelling

U zult vaak een kooporder plaatsen om de markt te betreden en ZCASH te kopen.

In termen van de leek, als u voorspelt dat de prijs van ZCASH zal stijgen, maak dan een kooporder aan bij uw online broker.

Het valt je misschien op dat sommige cryptoproviders ook iets aanbieden dat bekend staat als ‘short selling’. Voor degenen die het niet weten, betekent dit dat als u denkt dat ZCASH in waarde zal dalen, u een verkooporder kunt plaatsen. Dus de vruchten plukken als je gelijk hebt.

Limiet- of marktorder

Zoals we eerder in deze gids hebben aangestipt, profiteren enorm veel beleggers van de zeer volatiele omgeving van cryptocurrencies.

Omdat de waarde van digitale munten zo sterk fluctueert, kan dit een voedingsbodem zijn voor indrukwekkende winsten.

Te beginnen met een simpele ‘marktorder’;

 • Als u $ 60,07 voor ZCASH noteert en tevreden bent met die prijs, plaats dan een marktorder bij uw makelaar.
 • In dit scenario voert de makelaar uw bestelling direct uit.

Houd rekening met de bovengenoemde prijsschommelingen van digitale valuta’s, aangezien dit van invloed is op hoeveel u daadwerkelijk betaalt.

U heeft bijvoorbeeld uw marktorder bevestigd op $ 60,07, maar het bedrag dat u ontvangt is ongeveer $ 60,05. Dit verschil is onvermijdelijk maar minuscuul.

Als u wat specifieker wilt zijn bij het betreden van de ZCASH-markt, dan heeft een ‘limietorder’ zijn nut.

Hieronder ziet u een praktisch voorbeeld van hoe u een limietorder kunt gebruiken wanneer u ZCASH wilt kopen:

 • Gebruikmakend van de bovenstaande prijs voor continuïteit, wordt ZCASH gewaardeerd op $ 60,07
 • U wilt de markt pas betreden als het crypto-activum $ 64,00 bereikt
 • Als zodanig creëert u een limietorder van $ 64,00
 • Als de prijs van ZCASH $ 64,00 bereikt, zal de makelaar uw bestelling uitvoeren
 • Slechts twee mogelijke scenario’s zullen deze bestelling wijzigen – ofwel ZCASH bereikt die prijs, of u annuleert uw bestelling handmatig

Zoals glashelder is, is een marktorder een snelle en eenvoudige manier om de huidige marktwaarde van ZCASH te krijgen. Terwijl u met een limietorder de markt kunt betreden tegen een prijs die u nastreeft.

Inzet

Nu u een goed begrip heeft van het plaatsen van bestellingen om ZCASH te kopen, kunt u overwegen wat uw inzet zal zijn.

Elke keer dat u een order invult om financiële activa te kopen, wordt u om een ​​geldwaarde gevraagd.

Simpel gezegd, hoeveel ZCASH zou u willen kopen? U kunt natuurlijk zoveel inzetten als u wilt op digitale valuta.

Niettemin, zoals we hebben geadviseerd, is een methodische manier om uw ZCASH-munten te bouwen, door regelmatig kleine bedragen te investeren. Op deze manier riskeert u niet teveel tegelijk.

Bevestig bestelling

Op dit punt kunt u alle gegevens die u hebt ingevoerd dubbel controleren – dat wil zeggen de koop / verkoop, markt / limiet en inzetwaarde.

Bevestig uw bestelling als u graag verder wilt gaan. De online broker voert nu uw bestellingen uit.

Het door u ingevoerde bedrag wordt van uw rekening afgeschreven. U zult dan zien dat de ZCASH-munten van uw aankoop zijn toegevoegd aan uw eToro-portfolio.

Klaar om in te investeren Zcash?

Stap 6: Uw ZCASH opslaan

Terwijl fiat-valuta’s zoals Amerikaanse dollars en dergelijke op bankrekeningen worden bewaard, is het opslaan van uw ZCASH heel anders.

We hebben opslag kort besproken verderop in deze Handleiding voor het kopen van ZCASH. Maar ter verduidelijking zijn er een paar opties.

Hoewel het uw keuze is om ZCASH bij een crypto-uitwisseling te kopen, kunt u dit, nogmaals, het beste vermijden. Als u een beginneling bent als het gaat om het omgaan met cryptocurrencies, kan het opslaan van uw eigen cryptovaluta al een mijnenveld zijn. Laat staan ​​in een omgeving zonder regelgeving.

Bij eToro hoeft u zich geen zorgen te maken over het opslaan van uw eigen ZCASH-munten of de veiligheid van uw crypto-wallet-wachtwoorden.

Dit komt omdat de populaire cryptomakelaar u in staat stelt ZCASH te kopen en deze vervolgens op een gemakkelijk toegankelijke en transparante manier voor u op te slaan..

eToro opereert met grote professionaliteit onder het toeziend oog van de FCA, CySEC en ASIC. Het bedrijf is ook geregistreerd bij FINRA, wat een kernvereiste is om Amerikaanse investeerders te accepteren.

Zoals we al zeiden, betekent dit niveau van regulering dat je ZCASH kunt kopen in een beginnersvriendelijke en veilige omgeving.

Stap 7: Uw ZCASH verkopen

Nu je dit punt hebt bereikt in deze beginnershandleiding, weet je maar al te goed dat het doel van het kopen van ZCASH is om het te verkopen voor meer dan waarvoor je het oorspronkelijk kocht..

Deze winsten komen uiteraard op een later tijdstip. Zij het binnen enkele minuten, dagen of maanden na uw aankoop.

Met het risico de aandacht te vestigen op het voor de hand liggende – dit moet worden gedaan als u denkt dat u het meeste geld zult verdienen door uw investering te verzilveren.

Als u besluit om de crypto-uitwisselingsroute tegen alle adviezen in te gaan, houd er dan rekening mee dat dit een omslachtig proces kan zijn voor beginners. U zult waarschijnlijk de ZCASH-munten uit uw crypto-portemonnee moeten overboeken en ze in de niet-gereguleerde portemonnee op de beurs moeten stoppen.

Vervolgens moet u ZCASH inwisselen voor een ander crypto-activum zoals Bitcoin. Wees niet verbaasd als dit kosten met zich meebrengt. De laatste stap bij het verkopen van uw digitale munten is om een ​​opnameverzoek in te dienen via bankoverschrijving (indien überhaupt ondersteund).

Ter vergelijking: eToro maakt van het uitbetalingsproces een wandeling in het park. Het enige dat u hoeft te doen, is in te loggen op uw account, naar uw portfolio te gaan en naast ZCASH (ZEC) op verkopen te klikken.

Het geld wordt naar dezelfde betaalmethode gestuurd die je hebt gebruikt om ZCASH in eerste instantie te kopen.

Andere manieren om ZCASH te kopen in 2021

Zie hieronder een paar andere opties wanneer u overweegt om ZCASH te kopen.

1. Koop een ZCASH-betaalpas

Een pinpas is een veilige en snelle manier om online aankopen te doen. Gelukkig kun je ZCASH kopen met een bankpas bij eToro.

Wanneer u een storting doet bij eToro, vult u eenvoudig de gegevens van uw bankpas in, voert u het aantal ZCASH in dat u wilt kopen en bevestigt.

2. Koop een ZCASH-creditcard

U kunt bij eToro ook ZCASH kopen met een creditcard. Voer uw creditcardgegevens en een geldwaarde in voordat u de transactie bevestigt.

Het is belangrijk om bij uw creditcardaanbieder na te gaan of er waarschijnlijk een ‘voorschotvergoeding’ in het spel zal komen, voordat u zich ertoe verbindt om met deze methode crypto-activa te kopen. We ontdekten dat sommige bedrijven wel 3-5% in rekening brengen.

3. Koop ZCASH Paypal

PayPal is een superhandige en populaire manier om online voor goederen te betalen.

Interessant is dat niet te veel platforms PayPal-stortingen accepteren. Bij eToro kunt u echter niet alleen ZCASH met Paypal kopen, maar ook andere e-wallets zoals Neteller, Skrill en Klarna.

4. ZCASH-geldautomaat

In tegenstelling tot gewone geldautomaten, kunt u met ZCASH-geldautomaten gedrukt fiatgeld invoegen in ruil voor digitale munten. Als je er nog geen hebt gezien, is dat omdat er misschien nog geen in jouw omgeving zijn.

Cruciaal is dat deze machines hoe dan ook vaak forse kosten van meer dan 10% in rekening brengen voor elke transactie. Om deze reden is het verstandig om bij een gereguleerde makelaar zoals eToro te blijven, waar u 0% commissie betaalt om ZCASH te kopen – allemaal vanuit het comfort van uw huis.

Hoe ZCASH 2021 te kopen – The Verdict

Hopelijk voelt u zich op dit punt in onze Hoe ZCASH-gids te kopen voldoende zelfverzekerd met het end-to-end-proces van het kopen van cryptocurrencies.

Het is belangrijk om ongereguleerde ruimtes te vermijden, dus vertrouw uw geld alleen bij een makelaar onder strikte regelgeving. Zonder dit vangnet ben je verantwoordelijk voor de beveiliging van je eigen ZCASH-munten.

Bij eToro kun je ZCASH kopen in een super gebruiksvriendelijke ruimte, in de wetenschap dat de makelaar wordt gereguleerd door ASIC, de FCA en CySEC. Het platform is ook goedgekeurd door FINRA in de VS..

Aanmelden duurt minder dan 10 minuten en er wordt een overvloed aan betaalmethoden geaccepteerd.

eToro – Beste makelaar om Zcash te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Hoe gemakkelijk is het om ZCASH te kopen?

Het is super eenvoudig om ZCASH te kopen. Ontwikkel uzelf op de markt, meld u aan bij een gereguleerde makelaar, financier uw account en plaats een bestelling.

Wat is de veiligste manier om ZCASH te kopen?

De veiligste manier om ZCASH te kopen is via een platform met een licentie van een regelgevende instantie. eToro wordt gereguleerd door de FCA, CySEC en ASIC. Aan Amerikaanse klanten wordt een hoge standaard aangeboden die is opgesteld door FINRA

Kan ik $ 100 aan ZCASH kopen?

U kunt $ 100 aan ZCASH kopen. Als u echter een nieuweling bent in de ruimte, wilt u het misschien rustig aan doen en kleinere, regelmatige investeringen gebruiken. Bij eToro kun je ZCASH kopen vanaf $ 25.

Kunt u geld verliezen op ZCASH?

Ja, u kunt geld verliezen als u in financiële activa belegt. Time de markt correct en u zult winst maken. Maar als de waarde van ZCASH daalt en u verkoopt de munten, dan maakt u verlies.

Is ZCASH gereguleerd?

Nee, ZCASH is een gedecentraliseerde cryptocurrency, dus het is niet gereguleerd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me