Hoe Zcash te verhandelen: een stapsgewijze handleiding

Zcash Trading 2021 | Leer hoe u in ZEC kunt handelen

Wil je leren Zcash te verhandelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Deze gids leert u alles wat u moet weten over ZEC-handel en beoordeelt de beste cryptomakelaar.

De handel in cryptocurrency wordt steeds populairder bij diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van hoge liquiditeit en volatiliteit.

Zoals met de meeste crypto-activa, kunt u Zcash verhandelen tegen een fiatvaluta zoals de USD, of tegen andere digitale valuta’s zoals Bitcoin of Ethereum..

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de cryptocurrency-handelsmarkt, hebben we een uitgebreide gids samengesteld over het verhandelen van Zcash in 2021.

Daarin duiken we in de basis van dit digitale activum, ordertypes, risico- / beloningsstrategieën en hoe u een online makelaar kunt kiezen om Zcash vanuit het comfort van uw huis te verhandelen..

Inhoud

Hoe Zcash te verhandelen in 5 eenvoudige stappen

Wat is Zcash Trading?

Hoe werkt Zcash Trading?

Hoe Zcash online te handelen – Een transactie opzetten

Hoe u geld kunt verdienen met Zcash

Hoe Zcash 2021 te verhandelen – Stapsgewijze uitleg

Hoe Zcash-gids te verhandelen – The Verdict

Veelgestelde vragen

Hoe Zcash te verhandelen in 5 eenvoudige stappen

Om ZEC te verhandelen, is de eerste stap om een ​​rekening te openen bij een gereguleerde beurs, geld te storten, Zcash te selecteren in de platformlijst en ten slotte ZEC te kopen (long te gaan) of ZEC te verkopen (short te gaan).

Deze gids over hoe u Zcash kunt verhandelen, zal alles opsplitsen in termen van leken, zodat u niet blindelings handelt. Maar als u niet echt de tijd heeft om alles door te lezen, is dit wat u moet doen om nu in ZEC te handelen.

Stap 1: Open een account bij een gereguleerde crypto-uitwisseling

Stap 2: Financiert uw account

Stap 3: Kies hoeveel Zcash u wilt verhandelen

Stap 4: Koop ZEC (ga long) of verkoop ZEC (ga short)

Stap 5: Bevestig de transactie

Wat is Zcash Trading?

Zcash (ZEC) is een digitale valuta die is ontworpen met één hoofddoel: de privacy van zijn gebruikers waarborgen. Het begon als een vork van de Bitcoin-blockchain en vestigde zich al snel als een van de snelstgroeiende digitale activa in de ruimte.

Zcash onderscheidt zich van Bitcoin door zijn selectieve openbaarmakingsfunctie – die garandeert dat transactiegegevens zoals de afzender, ontvanger en het overgemaakte bedrag privé kunnen worden gehouden op basis van uw behoeften.

Dat gezegd hebbende, zijn de marktvooruitzichten voor deze digitale valuta grotendeels volatiel. Zoals het geval is bij alle cryptocurrencies, verandert de financiële waarde van Zcash meerdere keren gedurende één handelsdag.

Bij het handelen in Zcash is het uw doel om correct te voorspellen of de prijs van de cryptocurrency zal stijgen of dalen ten opzichte van de huidige marktwaarde.

In het geval dat meer handelaren toegang willen krijgen tot Zcash door de digitale valuta te kopen, zal de prijs van het actief stijgen. Als er daarentegen meer mensen Zcash verkopen dan kopen, zal de prijs dalen.

Daarom is het voorspellen van hoe de markt zal bewegen en het dienovereenkomstig plaatsen van uw transacties, hoe u winst kunt maken tijdens het handelen in Zcash..

Laten we u een eenvoudig voorbeeld laten zien van hoe Zcash-handel werkt:

 • Laten we zeggen dat de huidige waarde van Zcash $ 75 is
 • Dit betekent dat u handelt in het paar ZEC / USD.
 • In de overtuiging dat de prijs zal stijgen, plaatst u een kooporder op Zcash.
 • Uw inzet bij deze transactie is $ 1.000.
 • Over twee weken staat de prijs van Zcash op $ 76,50
 • Dit vertaalt zich in een winst van 2%.

Omdat je correct hebt gespeculeerd, heb je een winst van $ 20 op deze transactie gemaakt (op basis van een inzet van $ 1.000).

Zoals blijkt uit het bovenstaande voorbeeld, blijft de basis van het handelen in Zcash hetzelfde voor alle activaklassen. Dat wil zeggen, uw winstpotentieel hangt af van hoe nauwkeurig u het marktsentiment over de cryptocurrency speculeert.

Hoe werkt Zcash Trading?

De handelsbeginselen van cryptocurrencies en andere financiële activa vertonen een hoge mate van gelijkenis.

Dat gezegd hebbende, bestaat de handelsmarkt voor aandelen, grondstoffen en forex al meer dan honderd jaar. Ter vergelijking: de handel in cryptocurrency bestaat pas ongeveer een decennium.

In het licht hiervan zijn wij van mening dat de beste benadering om te beginnen met het online handelen in Zcash is om eerst de basisprincipes van de cryptocurrency-handelsmarkt te begrijpen..

Veranderingen in de handelsprijs van Zcash

Als u overweegt om in Zcash te handelen, is het cruciaal dat u weet welke factoren het verloop van vraag en aanbod kunnen veranderen. Bijvoorbeeld – actualiteiten, technologische ontwikkeling, economisch nieuws, regulering of beveiliging van cryptocurrency-uitwisselingen.

In eenvoudige bewoordingen, als het sentiment ten aanzien van het Zcash-project positief is, zullen meer handelaren de munt kopen, en dit wordt weerspiegeld in de prijs. Mocht dit enthousiasme voor Zcash wegebben, dan zal de prijs daardoor dalen.

Bovendien kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week in Zcash handelen via een online broker.

Zoals u zich kunt voorstellen, zal de prijs van Zcash enigszins verschillen tussen meerdere cryptocurrency-platforms. Het ene platform zou u $ 93,50 kunnen citeren, terwijl u aan de andere kant Zcash ziet geprijsd op $ 93,52.

Een dergelijk prijsverschil is alleen gebruikelijk tussen concurrerende handelsplatforms en heeft hoe dan ook geen invloed op uw potentieel om winst te maken.

Zcash-handelsparen

Er zijn twee manieren waarop u in cryptocurrency kunt handelen.

De eerste optie is een crypto-fiat-paar, waarbij u Zcash verhandelt tegen een ‘fiat’-valuta. Het beste voorbeeld hiervan is ZEC / USD – met ZEC als cryptocurrency en de Amerikaanse dollar als fiat.

Aangezien de Amerikaanse dollar de de facto wereldwijde valuta is, zult u zien dat Zcash er meestal tegen wordt verhandeld.

Dat gezegd hebbende, kunt u op sommige handelsplatformen, zoals eToro, ook in Zcash handelen tegen andere belangrijke valuta’s, zoals het Britse pond (ZEC / GBP), Euro (ZEC / EUR), Australische dollar (ZEC / AUD) en Japanse yen. (ZEC / JPY).

Het belangrijkste is dat het verhandelen van Zcash tegen fiat-valuta’s u toegang kan geven tot hoge liquiditeit en handelsvolumes.

De tweede optie is om Zcash te verhandelen tegen een andere cryptocurrency – als een crypto-cryptopaar. Met eToro kunt u bijvoorbeeld Zcash verhandelen tegen Bitcoin (ZEC / BTC), Ethereum (ZEC / ETH), Stellar (ZEC / XLM), Dash (ZEC / DASH) en meer.

Terwijl u in crypto-cryptoparen handelt, speculeert u op de wisselkoers van het handelspaar. Dit vereist dat u een goed begrip heeft van beide digitale valuta’s in kwestie.

Als gevolg hiervan kiezen beginners er vaak voor om Zcash te verhandelen tegen een fiat-valuta. Het is niet alleen gemakkelijker om te speculeren, maar ook om uw winsten en verliezen te kwantificeren.

Handelen op lange of korte termijn

De markt voor cryptocurrency is doorzeefd met onzekerheid. Hoe u profiteert van deze volatiliteit, hangt af van de handelsroute die u neemt.

Als u kiest voor langetermijninvesteringen, koopt u Zcash-munten – in de hoop dat de prijs in de toekomst zal stijgen. Handelaren die hier de voorkeur aan geven "koop en houd" strategie hebben de neiging om hun digitale valuta weken, maanden of soms zelfs jaren achtereen vast te houden.

Op deze manier slaat u het digitale activum op in uw crypto-wallet, wachtend op het juiste moment om deze activa te verkopen en het grootste financiële rendement te behalen..

Door een langetermijnstrategie te kiezen, hoeft u de kortetermijnvolatiliteit van de markt niet meer te volgen. Om deze reden is het "koop en houd" aanpak is wellicht beter geschikt voor beginnende handelaren.

Aan de andere kant vereist een handelsstrategie op korte termijn dat u een expert in technische analyse bent om uw besluitvormingsproces te helpen. Het kan maanden duren voordat u inzicht krijgt in het lezen van grafieken en marktanalyse.

Als het handelen in Zcash op korte termijn iets is waar u in geïnteresseerd bent, is uw doel om regelmatig bescheiden winsten te maken. U kunt dit bereiken door in zeer liquide paren te handelen, zoals ZEC / USD of de ZEC / BTC.

Handel en bezit Zcash

Zoals we hierboven vermeldden, kunt u kiezen voor een "koop en houd" strategie als u direct eigenaar wilt worden van Zcash-munten. Als dit is hoe u verder wilt gaan, kunt u de cryptocurrency het beste rechtstreeks kopen via een gereguleerde online broker zoals eToro.

Met 17 miljoen tevreden klanten heeft eToro een jarenlange reputatie in de handelsscene. Je kunt Zcash-munten volledig commissievrij kopen en ze gratis in een speciale crypto-wallet bewaren.

Terwijl het bezig is, is het vermeldenswaard dat de langetermijnstrategie niet alleen is voorbehouden aan beginners. Op eToro vindt u traders van alle vaardigheden die op de lange termijn in Zcash investeren.

Zcash Trading

Bij een handelsstrategie op korte termijn probeert u te profiteren van de steeds veranderende bewegingen in de marktprijs van Zcash.

Als u liever in Zcash handelt door een ‘swing trading’- of’ day trading’-strategie te gebruiken, kunt u kiezen voor een online broker die Zcash CFD’s (Contract for Differences) aanbiedt.

CFD’s zijn afgeleide instrumenten die de reële prijsbewegingen van het betreffende activum volgen – in dit geval Zcash.

Er zijn twee belangrijke voordelen aan het nemen van de CFD-route:

 • Met CFD’s kunt u zowel long als short gaan, wat betekent dat u kunt profiteren van zowel bullish als bearish markten.
 • Met Zcash CFD’s kunt u met hefboomwerking handelen.

Op dit punt moeten we vermelden dat CFD-instrumenten in de VS verboden zijn volgens de nationale effectenwetten. Niet alleen dat, volgens de FCA, zijn crypto-CFD’s ook verboden voor Britse burgers.

Aan de andere kant kunnen degenen die in Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en tal van andere regio’s wonen, profiteren van onbeperkte toegang tot de Zcash CFD-handelsscène.

Als u vastbesloten bent om toegang te krijgen tot hefboomwerking via CFD’s, ongeacht of dit legaal is in uw land of niet, kunt u dit doen via een externe cryptocurrency-exchange. Wees echter voorzichtig, want in de meeste gevallen zijn deze platforms vrij van regelgeving.

Als u bovendien kiest voor een niet-gereguleerd platform, is het onwaarschijnlijk dat u Zcash kunt verhandelen tegen fiat-valuta’s. In plaats daarvan moet u genoegen nemen met het handelen in ‘ZEC / USDT’ in plaats van ‘ZEC / USD’. Voor degenen die weten: ‘USDT’ is een digitale valuta genaamd Tether, waarvan de waarde is gekoppeld aan één USD.

Zou u overwegen om te handelen Zcash?

Hoe Zcash online te handelen – Een transactie opzetten

Met een handelsorder kunt u uw positie overbrengen naar een online broker. Er zijn een paar verschillende handelsorders die u kunt gebruiken om aan te geven hoe u de cryptocurrency-markt wilt betreden en hoe u deze wilt verlaten.

Als u al eerder in een bepaalde hoedanigheid heeft gehandeld, kent u wellicht al de verschillende soorten handelsorders. Hoe dan ook, in deze sectie zullen we snel de handigste bestellingen bekijken om Zcash online te verhandelen.

Koop of verkoop bestelling

Koop- en verkooporders zijn steevast de meest fundamentele van alle handelsorders.

In een paar woorden:

 • Als u speculeert dat de prijs van Zcash zal stijgen, plaatst u een kooporder.
 • Als u speculeert dat de waarde van Zcash zal dalen, plaatst u een verkooporder.

Al uw cryptocurrency-transacties vereisen dat u zowel een koop- als verkooporder maakt. Met de ene kunt u de markt betreden, met de andere kunt u de transactie sluiten.

Als u bijvoorbeeld de Zcash-markt betreedt met een kooporder – u verlaat de transactie met een verkooporder – en vice versa.

Toegangsprijs

Wanneer u een Zcash-transactie opent met uw online broker, heeft u altijd de mogelijkheid om aan te geven hoe u de markt wilt betreden. Dit gebeurt door te kiezen tussen een ‘marktorder’ en een ‘limietorder’.

 • U plaatst een Marktorde wanneer u wilt dat uw order onmiddellijk wordt uitgevoerd. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat de prijs van Zcash $ 90,50 is. U wilt Zcash voor deze prijs verhandelen – dus u maakt een marktorder. Uw makelaar voert dit meteen uit of tegen de dichtstbijzijnde beschikbare prijs. Dat gezegd hebbende, kunt u als gevolg van marktschommelingen een minuscuul verschil zien in de prijs waarvoor u de bestelling hebt geplaatst en de prijs waarop deze is uitgevoerd..
 • EEN Limietorder stelt u in staat uw activa tegen een bepaald prijsniveau te kopen of verkopen. Laten we nogmaals zeggen dat Zcash wordt gewaardeerd op $ 90,50. U wilt de markt pas betreden als de prijs van ZEC stijgt tot $ 92,00. Dit is waar een limietorder binnenkomt. Uw broker zal de transactie alleen uitvoeren als en wanneer Zcash het koersdoel bereikt, of u annuleert de transactie handmatig.

Voor het geval u zich afvraagt ​​welk ordertype u moet kiezen – dit hangt af van uw handelsstrategie. Maar het moet worden benadrukt dat u met limietorders enige controle over uw positie kunt behouden – dus hebben ze doorgaans de voorkeur van doorgewinterde Zcash-handelaren..

Strategie verlaten

Tot nu toe hebben we gekeken hoe u de markt kunt betreden bij het handelen in Zcash. Wanneer u de transactie wilt verlaten, profiteert u van ‘take-profit’- en’ stop-loss’-orders.

Laat ons u helpen de mist te verwijderen met een uitleg van elk:

 • EEN Take-profit order vergrendelt de winst van uw transactie op een bepaald niveau. Als u bijvoorbeeld in Zcash handelt, kunt u een take-profit order instellen op 2% boven of onder de huidige prijs. Als Zcash de richtprijs bereikt, wordt de transactie automatisch gesloten – waardoor de winst wordt veiliggesteld.
 • EEN Stop-verlies order kan worden gebruikt als u wilt voorkomen dat u meer dan een bepaald niveau verliest. Als u bijvoorbeeld uw verliezen wilt beperken tot 2% op uw Zcash-transactie, kunt u uw stop-loss instellen op 2% boven of onder de huidige waarde. Uw makelaar zal de transactie voor u sluiten als of wanneer ZEC-munten de opgegeven prijs bereiken.

Als je pas voor de eerste keer leert hoe je Zcash kunt verhandelen, krijg je een duidelijker beeld van deze bestellingen uit het onderstaande voorbeeld:

 • Stel dat u ZEC / USD handelt tegen een prijs van $ 90,50.
 • Speculeren dat de waarde zal stijgen – u plaatst een kooporder.
 • Als ZEC met 3% in waarde stijgt, wilt u uitbetalen.
 • Als zodanig plaatst u een take-profit order van $ 93,21
 • Tegelijkertijd wilt u niet het risico lopen meer dan 1% te verliezen.
 • U maakt dus een stop-loss-order aan voor $ 89,59.

In deze transactie, als ZEC / USD stijgt tot $ 93,21, zal uw makelaar uw take-profit order uitvoeren.

Als ZEC / USD daarentegen daalt tot $ 89,59, wordt uw stop-loss-order in plaats daarvan uitgevoerd.

De meeste doorgewinterde handelaren geven er de voorkeur aan om zowel een take-profit als een stop-loss-order op dezelfde positie op te zetten, aan weerszijden van de huidige prijs. Op deze manier zal de broker, ongeacht of het winst of verlies is, de transactie automatisch sluiten – tegen vooraf door u vastgestelde prijzen.

Hoe u geld kunt verdienen met Zcash

De details van het handelen in Zcash zijn niet zo verschillend van die van aandelen en grondstoffen. Hoewel handelsorders u een zekere controle over uw posities geven, zijn er een aantal andere overwegingen die bepalen of u winst kunt maken door het handelen in Zcash..

Hier zijn enkele belangrijke statistieken die de uitkomst van uw Zcash-transacties zullen beïnvloeden.

1. Inzet

Allereerst hangt hoeveel u kunt winnen bij het handelen in Zcash af van hoeveel u bereid bent te riskeren. Bij het handelen wordt dit bedrag een inzet genoemd.

Zoals u zich kunt voorstellen, hoe meer u inzet, hoe hoger uw potentiële winst en ook uw verliezen.

Om u een beter perspectief te geven, stel dat u $ 1.000 inzet op Zcash en een winst van 5% maakt. Dit betekent dat u een equivalent van $ 50 ontvangt. Als u uw inzet had verhoogd tot $ 5.000, maakt u een winst van $ 250 op dezelfde transactie.

Dat gezegd hebbende, is het altijd het beste om uw inzet te bepalen op basis van het bedrag dat u op uw handelsaccount heeft. Handelaren noemen dit een "bankroll management strategie" – waarbij u niet meer dan een bepaald percentage van uw beschikbare handelsfondsen wilde opnemen.

De meerderheid van de doorgewinterde Zcash-handelaren heeft bijvoorbeeld een strategie om niet meer dan 2% van hun saldo te riskeren. Dus als je $ 2.000 in je account hebt, zet je maximaal $ 40 in op een enkele Zcash-transactie.

Nu hebben de meeste online makelaars een minimum inzetbedrag nodig om Zcash te kunnen verhandelen. Bij eToro kunt u beginnen met het handelen in Zcash met slechts $ 25, waardoor u een strategie voor bankrollbeheer krijgt die het beste bij uw budget past..

2. Zcash Trading hefboomwerking

Als u in een land woont waar CFD-handel legaal is, zou u toegang moeten kunnen krijgen tot hefboomwerking. Hoewel handelen met hefboomwerking uw winst zeker kan verhogen, moet u er ook rekening mee houden dat als u de verkeerde voorspelling doet, uw verliezen groter zullen worden..

Laten we u een voorbeeld geven van Zcash-handel met hefboomwerking:

 • U plaatst een kooporder ter waarde van $ 1.000 op ZEC / USD.
 • U past een hefboomwerking van 1: 2 toe
 • Zcash stijgt in waarde met 5%.
 • Zonder hefboomwerking is uw winst op deze transactie $ 50
 • Aangezien u een hefboomwerking van 1: 2 heeft toegepast, bedraagt ​​uw winst nu $ 100

Zoals uit dit voorbeeld blijkt, kan hefboomwerking uw winstpotentieel exponentieel vergroten.

Sommige makelaars bieden een hefboomwerking tot 1:50 of zelfs 1: 100. Voordat u met hen handelt, moet u altijd controleren of de makelaardij een vergunning heeft bij de juiste regelgevende instanties. Als dit niet het geval is, kunt u het beste bij hen vandaan blijven.

Vergoedingen om Ethereum online te verhandelen

De meeste online makelaars brengen kosten in rekening om Zcash op hun platform te verhandelen. De details van deze vergoedingen zijn afhankelijk van de door u gekozen makelaar.

Om u een idee te geven van wat voor soort kosten u kunt verwachten, hebben we een lijst opgesteld met de meest voorkomende kosten die doorgaans in rekening worden gebracht door online Zcash-makelaars.

Zcash Trading Commission

Handelsplatforms brengen u een commissie in rekening elke keer dat u een transactie betreedt en verlaat. Een commissie wordt meestal berekend in procenten op basis van de grootte van uw inzet.

Om u een beeld te geven van wat er daarbuiten is, brengt Coinbase u een commissie van 1,49% in rekening om Zcash te verhandelen, eenmaal wanneer u de transactie betreedt en opnieuw wanneer u deze verlaat.

In schril contrast hiermee kunt u bij eToro in Zcash handelen tegen 0% commissie. In plaats daarvan hoeft u alleen een concurrerende spread te betalen – hieronder meer.

Zcash verspreid

In eenvoudige bewoordingen is de spread het verschil tussen de koopprijs en de verkoopprijs van het verhandelbare actief. Wanneer u in Zcash handelt, wilt u op zoek gaan naar kleinere verschillen tussen de twee prijzen – zodat u minder betaalt aan uw online broker.

Hoe kleiner de spread, hoe meer van uw potentiële winst u voor uzelf kunt houden.

Als de spread bijvoorbeeld 1,90% is op uw Zcash-positie, begint u uw transactie met een verlies van 1,90%. Met andere woorden, u moet 1,90% winst maken om break-even te spelen bij deze transactie.

Andere Zcash-handelskosten

Commissies en spreads zijn slechts de meest basale vergoedingen die uw online broker u in rekening kan brengen. Bovendien zult u waarschijnlijk een scala aan administratieve kosten tegenkomen tijdens het handelen in Zcash.

Dit bevat:

 • Stortingen / opnames: Sommige makelaars brengen mogelijk kosten in rekening voor het doen van stortingen en / of voor het verwerken van opnames. Bij eToro moet u een kleine vergoeding van 0,5% betalen om geld te storten, alleen van toepassing als u uw account niet in Amerikaanse dollars stort.
 • Inactiviteitsvergoeding: De meeste handelaren eisen dat u een inactiviteitsvergoeding betaalt voor het niet handhaven van minimale activiteit op uw handelsaccount. Deze vergoeding wordt maandelijks in rekening gebracht, na een bepaalde periode zonder activiteit – meestal na 12 maanden.
 • Overnachtingstarief: Ook wel swapfee genoemd, deze vergoeding wordt in rekening gebracht wanneer u uw handelsposities ‘s nachts open houdt. U moet de vergoeding voor elke dag betalen totdat u de transactie sluit. Dit is meestal alleen het geval als u in CFD’s handelt of hefboomwerking toepast.

Uiteindelijk, als u niet voorzichtig bent, kunnen deze extra kosten uw winst steevast opeten. Daarom benadrukken we dat u de vergoedingen en provisies waarvoor u aansprakelijk bent, controleert voordat u een Zcash-handelssite kiest.

Klaar om in te duiken Zcash handel?

Hoe Zcash 2021 te verhandelen – Stapsgewijze uitleg

Op dit punt zou u zich klaar moeten voelen om te beginnen met het handelen in Zcash.

We hebben de basisprincipes van cryptocurrency-handel, ordertypes behandeld en hoe u uw risico- / beloningsstrategie kunt beheren om uw kansen op succes te maximaliseren..

Onze gids over het verhandelen van Zcash zal u nu de stappen vertellen die u moet volgen om nu te beginnen met het handelen in deze digitale valuta!

Stap 1: Kies een Zcash-handelssite

Een van de eerste dingen die u moet doen, is een gereguleerde en gerespecteerde online broker vinden voor uw Zcash-handelsinspanningen.

De fintech-sector is overvol met handelsplatforms – zowel goed als slecht. Het is essentieel dat u uw huiswerk maakt, zodat u uw zuurverdiende geld nooit aan de verkeerde handen toevertrouwt.

Hier zijn enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar een online makelaar om in Zcash te handelen:

 • Regulatie: Heeft de online makelaar een licentie van een respectabele regelgevende instantie zoals de ASIC, FCA of CySEC??
 • Vergoedingen: Hoeveel moet u betalen aan commissies, spreads en andere handelskosten?
 • Betalingen: Welke betaalmethoden ondersteunt het makelaarsplatform?
 • Minimale stortingen: Heeft de makelaar een minimaal stortingsbedrag en een minimale inzet nodig om te beginnen met het handelen in Zcash??
 • Zcash-paren: Welke Zcash-handelsparen biedt de site?
 • Ruilplatform: Is het platform gebruiksvriendelijk voor handelaren van alle niveaus?
 • Mobiele app: Biedt de broker-site een mobiele app om onderweg te handelen??

Het is duidelijk dat er veel moet worden overwogen voordat u zich aanmeldt op een Zcash-handelssite.

We raden u ten zeerste aan om alleen voor gereguleerde platforms te gaan die ervoor zorgen dat uw rechten als belegger worden beschermd. EToro wordt bijvoorbeeld gereguleerd door drie gerespecteerde instanties: CySEC, ASIC en de FCA.

Als je nog geen speld op een makelaar hebt gezet, raden we je aan om te verkennen eToro eerste. Het sociale handelsplatform biedt u enorm veel Zcash-handelsparen, naast andere cryptocurrencies en financiële instrumenten.

Het platform heeft de gebruikerservaring voor zowel beginners als ervaren handelaren geperfectioneerd. Als u een newbie-handelaar bent, heeft eToro functies zoals de ‘Copy Trader’ – waarmee u kunt investeren in en de handelsstrategieën van een ervaren handelaar kunt kopiëren..

Het belangrijkste is dat u Zcash kunt verhandelen tegen nul commissie en toegang krijgt tot concurrerende spreads. De minimale inzet die vereist is op cryptocurrencies is ook redelijk haalbaar voor handelaren – voor slechts $ 25 per transactie.

Stap 2: Open een Zcash-handelsaccount

Wanneer u uw gereguleerde online broker heeft gekozen, kunt u doorgaan met het openen van een rekening bij hen. U moet uw persoonlijke basisgegevens verstrekken, waaronder uw naam, adres, contactgegevens en geboortedatum.

Bij eToro, dit proces duurt minder dan 10 minuten. Als gereguleerde makelaar die voldoet aan de KYC-regels, zal eToro u ook vragen om uw account te verifiëren met een identiteitsbewijs met foto. U hoeft dit echter pas te doen als u meer dan $ 2.250 moet storten of geld moet opnemen.

Stap 3: Stort geld

Vervolgens kunt u geld toevoegen aan uw handelsaccount.

eToro accepteert een reeks betalingsmethoden, zoals bankoverschrijvingen, bankpassen en e-wallets zoals PayPal of Neteller.

Stap 4: Kies Zcash Trading Market

Nu uw handelsaccount volledig is gefinancierd, kunt u nu de Zcash-markt kiezen waarin u wilt handelen.

Op eToro vindt u Zcash die wordt verhandeld tegen zowel crypto-crypto- als crypto-fiat-paren. Om de respectievelijke handelsmarkt te vinden waarin u geïnteresseerd bent, kunt u er eenvoudig naar zoeken.

Stap 5: plaats Zcash Trade

Op dit punt hoeft u alleen nog maar uw eerste Zcash-transactie te plaatsen. Als je een snelle opfriscursus nodig hebt, kun je naar boven scrollen en onze sectie lezen "Een Zcash-handel opzetten" nogmaals.

Als u zeker bent van uw voorspelling, kunt u uw eerste koop- of verkooporder plaatsen. Als je klaar bent, kun je slaan "Open handel" om uw handel uit te voeren. En dat is het!

Hoe Zcash-gids te verhandelen – The Verdict

Cryptocurrencies waren een van de best presterende activaklassen van 2020. Leren hoe je in Zcash kunt handelen, kan even duren, maar het is de moeite zeker waard.

Welke handelsstrategie u ook kiest, zorg ervoor dat u Zcash alleen verhandelt via een best beoordeeld en gereguleerd cryptocurrency-platform. Zoals we al meerdere keren in deze gids hebben vermeld, heeft eToro in veel opzichten onze aandacht getrokken.

Door voor eToro te kiezen, profiteert u van commissievrije transacties en concurrerende spreads op alle financiële activa. Het beste van alles is dat dit gereguleerde platform perfect gebruiksvriendelijk en uitnodigend is voor alle beginners.

eToro – Beste platform om in Zcash te handelen

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Is het verhandelen van Zcash veilig?

Ja – Zcash-handel is veilig. We raden u echter aan een online broker te kiezen met een licentie van de FCA, CySEC of ASIC.

Hoe begin ik met het handelen in Zcash?

Het enige dat u hoeft te doen, is u aanmelden bij een gereguleerde handelssite en geld storten. Bij eToro kunt u beginnen met het handelen in Zcash vanaf slechts $ 25.

Hoe kan ik geld verdienen door in Zcash te handelen?

Zoals met elk activum, moet u de markt correct speculeren om winst te maken op uw Zcash-transactie.

Kan Zcash legaal worden verhandeld in de VS.?

Ja, het handelen in Zcash is wettelijk toegestaan ​​in de VS. Maar Amerikanen kunnen geen Zcash CFD’s verhandelen.

Kan ik Zcash verhandelen met hefboomwerking?

Ja – als handelen met CFD’s is toegestaan ​​waar u woont, kunt u hefboomwerking toepassen via een gereguleerde broker.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me