Hoeveel zou u vandaag hebben als u $ 1.000 per jaar zou investeren in de top 5 cryptocurrencies?

Als u een jaar geleden $ 1.000 in de top 5 cryptocurrencies zou hebben geïnvesteerd, hoeveel zou u dan nu hebben??

In de afgelopen 12 maanden zijn vrijwel alle cryptocurrencies in prijs gestegen. En ondanks dat bitcoin de beroemdste cryptocurrency is, deed het het eigenlijk het slechtst van de vijf grote valuta’s die deze stijging domineerden. Als zodanig roept dit de vraag op, "Hoeveel zou u vandaag hebben als u slechts 1 jaar geleden $ 1.000 zou hebben geïnvesteerd in de top vijf van cryptocurrencies?" Nou, de jongens bij De bonte dwaas heeft onlangs dezelfde vraag gepost. Dit is wat ze hebben gevonden…

Ten eerste, naar welke vijf cryptocurrencies zullen we kijken?

Vandaag gaan we kijken naar de vijf grootste cryptocurrencies die er zijn, die de afgelopen 12 maanden beschikbaar waren om te verhandelen. Dit zijn de volgende:

1. Bitcoin

bitcoin-logo

Bitcoin was de allereerste cryptocurrency en wordt nog steeds het meest besproken. Het bestaat nu ongeveer acht jaar en blijft met een lange marge de meest waardevolle cryptocurrency. Het is zelfs zo succesvol geweest dat veel andere cryptocurrencies ervan zijn afgesplitst (met name Bitcoin Cash).

2. Rimpel

rimpel logo

Als u niet veel weet over Ripple, dan is een belangrijk ding om te leren dat het niet is ontworpen als betalingsvaluta. In plaats daarvan is de belangrijkste focus rond Ripple het creëren van een snellere en goedkopere manier voor banken om over de hele wereld geldoverdrachten uit te voeren. Het heeft in de afgelopen 12 maanden ongelooflijk veel succes gekend, dankzij partnerschappen met veel grote banknamen, zoals MoneyGram International en American Express..

Misschien vind je dit ook leuk: 4 Big Businesses wedden op Bitcoin Tech

3. Ethereum

ethereum logo

Net als Ripple is Ethereum niet ontworpen als betaaloplossing voor consumenten. In plaats daarvan is het gebouwd voor zakelijk gebruik. Tot op heden testen meer dan 200 organisaties Ethereum momenteel om te zien hoe het gaat.

4. Stellair

stellair logo

Stellar heeft het afgelopen jaar ronduit een geweldige stijging gezien, aangezien het de aandacht trok van een aantal grote bedrijven, zoals IBM. Deze cryptocurrency is ook niet gericht op consumenten, maar op zakelijke klanten. Het belangrijkste verkoopargument is dat het transactieverwerkingstijden van slechts een paar seconden biedt, evenals ongelooflijk lage kosten.

5. Litecoin

litecoin-logo

Litecoin is in 2011 afgesplitst van bitcoin en heeft een lange tijd gehad om volwassen te worden en zich te ontwikkelen als een ongelooflijk krachtige cryptocurrency op zichzelf. Het is ook bedoeld als betaalvaluta en biedt een aantal unieke voordelen ten opzichte van bitcoin. Dit omvat lagere verwerkingskosten en kortere transactietijden.

Mis het niet: Fortune Stories of the Crypto Kings

Dus, hoe goed hebben deze valuta’s de afgelopen 12 maanden gepresteerd??

Vanaf 13 april is hier een blik op de individuele cryptocurrency-prestaties van de big five.

Cryptocurrency-prijs op 13 april 2018 Prijs op 13 april 2017% verandering
Bitcoin (BTC-USD) $ 8.074,00 + $ 753,76 $ 1.177,30 650%
Ethereum (ETH-USD) $ 510,88 $ 48,50 953%
Rimpel (XRP-USD) $ 0,6632 $ 0,0335 1.880%
Litecoin (LTC-USD) $ 130,16 $ 11,61 1021%
Stellair (XLM-USD) $ 0,2574 $ 0,00325 7820%

Databron: www.investing.com. Prijzen vanaf 13 april 2018 om 10.30 uur EDT.

Het is vermeldenswaard dat er een paar andere cryptocurrencies zijn die grotere stijgingen hebben laten zien dan deze. Ze waren echter 12 maanden geleden niet beschikbaar om te verhandelen. Dit omvat Bitcoin Cash, Cardano en EOS. Misschien als we dit over 12 maanden nog eens bekijken, komen die drie in de top vijf terecht.

Dus hoeveel zou een investering van $ 5.000 vandaag waard zijn??

Als u $ 1.000 in elk van deze top vijf cryptocurrencies zou hebben geïnvesteerd, zou de totale waarde vandaag maar liefst $ 128.240 waard zijn. Voor alle duidelijkheid: dat vertegenwoordigt een totaalrendement van meer dan 25 keer uw initiële kapitaalinvestering. Nog indrukwekkender is het feit dat deze cryptocurrencies momenteel niet eens op hun hoogtepunt zijn. In 2018 daalde ze allemaal in waarde, waardoor je totale investering nu dichter bij $ 200.000 zou kunnen liggen.

Houd er ook rekening mee dat ze absoluut zoveel waard zouden zijn als u 12 maanden geleden eenmalige aankopen had gedaan en vandaag zou verkopen. Er zijn meldingen dat individuen veel meer verdienden dan dit met kleinere investeringen door de valuta’s te kunnen kopen en verkopen wanneer ze door hoogte- en dieptepunten gingen..

Wat zullen de komende 12 maanden inhouden??

Dit is de vraag van een miljoen pond. Het is onmogelijk om te zeggen wat er zal gebeuren op de markt voor cryptocurrency. Achteraf gezien zou iedereen met een half brein zijn spaargeld voor het hele leven slechts 12 korte maanden geleden hebben genomen en het in zoveel cryptocurrencies hebben gestort als ze konden vinden. Dat is natuurlijk weten wat ze nu weten. In feite is dat precies wat veel mensen deden in de laatste stadia van 2017, om vervolgens te worden verbrand toen de waarde van veel valuta’s snel daalde..

Er valt echter niets te zeggen dat we de komende 12 maanden geen even indrukwekkende resultaten kunnen zien. Maar het zou verstandig zijn om te beseffen dat het misschien niet dezelfde vijf valuta’s zijn die het zo goed doen. Naarmate ze waardevoller worden, zijn er steeds grotere stijgingen nodig om hetzelfde rendement te behalen. In feite is het niet realistisch om aan te nemen dat Stellar nog eens 7.000% zal toenemen, omdat het hierdoor waardevoller wordt dan alle andere cryptocurrencies samen.!

Mensen lezen ook: 10 mythen over cryptocurrency en blockchain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me