Investeer in deze top 5 cryptocurrencies die u in 2021 een fortuin kunnen opleveren

Wil je een fortuin verdienen in 2021? Investeer dan in deze top 5 cryptocurrencies

Vraagt ​​u zich af wat de beste manier is om vandaag een passief inkomen te verdienen? Zonder een tweede gedachte zijn het investeringen in cryptocurrency. Met ontwikkelingen in blockchain-technologie is cryptocurrency tegenwoordig een stomende markt, met een prijs die tot recordhoogtes stijgt, en soms ook laag. Investeren in cryptocurrencies is een goede optie als u weet welke de beste cryptocurrencies zijn die u nu kunt kopen om een ​​rijke toekomst veilig te stellen.

De beste 5 cryptocurrencies die u kunt kopen om een ​​fortuin te verdienen in 2021

De mist van verwarring die beleggers tegenwoordig omgeeft, is waar ze moeten investeren en wat de beste crypto is met een lange termijn op de markt. Om dit op te lossen, zijn hier de top 5 crypto’s die u kunnen helpen een rijk fortuin veilig te stellen in 2021.

# 1: Bitcoin (BTC)

Met een recordhoogte in februari 2021 stijgt Bitcoin dit jaar naar de favorietenlijst van investeerders. Deze cryptocurrency profiteert van zijn investeringen van grote wapens in de markt zoals Square en PayPal, die Bitcoins investeren en verkopen aan hun gebruikers. In de komende jaren zullen meer financiële technologiebedrijven het belang van deze ruimte erkennen en erin investeren, waardoor het uiteindelijk een van de beste cryptocurrencies zal worden om nu voor investeerders te kopen..

Het unieke van Bitcoin komt niet alleen door het feit dat het de allereerste cryptocurrency is die op de markt verschijnt. Het slaagde er eerder in om een ​​wereldwijde gemeenschap te creëren en een geheel nieuwe industrie van cryptoliefhebbers op gang te brengen die cryptocurrencies creëren, erin investeren, gebruiken en verhandelen..

Bitcoin is beveiligd door een SHA-256-algoritme, waardoor zijn transacties veilig en beveiligd zijn.

Door gebruik te maken van zijn Lightning Network, maakt Bitcoin de implementatie ervan in gedecentraliseerde applicaties en verschillende e-commerceplatforms mogelijk, waardoor het een haalbare optie is voor investeerders. Met investeringen van Micro Strategy en Tesla’s investering van $ 1,5 miljard, heeft Bitcoin een schitterende kans in het verschiet.

Lees meer: ​​waarom Bitcoin in 2021 gaat exploderen

# 2: Ethereum (ETH)

Ethereum is met zijn functies een van de meest populaire en best te kopen crypto’s op de markt geworden. Ethereum is niet alleen een cryptocurrency, het is ook een platform voor tal van andere cryptocurrencies. Het is een platform voor de uitvoering van gedecentraliseerde slimme contracten. Door op 18 februari 2021 een recordhoogte van $ 1926,30 te behalen, is Ethereum een ​​van de beste cryptocurrencies die je dit jaar kunt kopen.

Het vermeende doel van Ethereum is om één computer voor de hele wereld te creëren. ‘ Het wil een wereldwijd platform zijn voor gedecentraliseerde applicaties waarmee gebruikers wereldwijd software kunnen schrijven en uitvoeren die bestand is tegen downtime, censuur en fraude..

Ethereum’s stap om zijn consensusalgoritme te veranderen van Proof-of-Work naar Proof-of-Stake zal de vraag in de cryptowereld vergroten. Dit verlaagt de transactiekosten en verhoogt aan de andere kant de transactiesnelheden. Met verbeterde transactiesnelheden en de toename van de waarde van Ether heeft Ethereum zijn plaats op de favorietenlijst van de belegger al veiliggesteld.

Lees meer: ​​is Ethereum een ​​goede investering en kunt u profiteren van ETH in 2021?

# 3: Litecoin (LTC)

Litecoin, gelanceerd in 2011, is na Bitcoin de meest populaire pure cryptocurrency. In de voetsporen van Bitcoin werd het ‘zilver voor het goud van Bitcoin’ genoemd. Door gebruik te maken van alle geweldige functies van Bitcoin, is Litecoin gemaakt om efficiënter te zijn om snellere, veilige en goedkope betalingen te verwerken. Als het gaat om het gebruikte hash-algoritme, de harde kap, de bloktijden van transacties en enkele andere factoren, is LTC anders dan BTC. Het genereren van Litecoins-blokken is veel sneller in vergelijking met Bitcoin, waardoor het een van de beste cryptocurrencies is die je nu kunt kopen.

Litecoin bereikte een recordhoogte van $ 375,29 op 19 december 2017. Het was de eerste cryptocurrency die een Lightning Network-transactie uitvoerde in mei 2017 en won aanzienlijk aan populariteit. Het succes van LTC kan worden toegeschreven aan de eenvoud en duidelijke voordelen van nut. Litecoin gebruikt, in tegenstelling tot andere cryptocurrencies, ‘Scrypt’ als proof-of-work en is gebaseerd op een open source wereldwijd betalingsnetwerk. Elke centrale autoriteit heeft geen zeggenschap over dit netwerk.

Meer dan 2.000 handelaars en winkels wereldwijd accepteren Litecoin nu, en het is een van de meest geaccepteerde cryptocurrencies sinds januari 2021. In landen waar het bepalen van de beste cryptocurrency gebaseerd is op de transactiekosten, is Litecoin een goed alternatief voor Bitcoin. Aangezien transactiekosten verwaarloosbaar zijn en de bevestiging van transacties slechts een kwestie van minuten is, zijn Litecoins inderdaad een goede optie voor uw beleggingsportefeuille..

Lees meer: ​​Wat is Litecoin? Een beginnershandleiding voor litecoin en tips voor beleggen in LTC

# 4: Rimpel (XRP)

XRP is een cryptocurrency met een enorm potentieel in de toekomst. In de volksmond bekend als de ‘koning van de bankinfrastructuur’, streeft Ripple ernaar de hoge kosten van interbancaire overschrijvingen te dekken. Het wordt gedolven, beheerd en beheerd door Ripple Labs, de oprichter en niet door een brede gemeenschap. Het is gemaakt om een ​​meer schaalbare, snelle en goedkopere cryptocurrency te zijn, waardoor het een van de beste crypto’s is om te kopen.

Verschillende financiële instellingen gebruiken deze digitale valuta als alternatief voor het SWIFT-netwerk, waardoor XRP een real-world applicatie krijgt. Ripple is niet alleen een digitale valuta, maar ook een efficiënt betalingssysteem. Met zijn blockchain-technologie maakt XRP internationale betalingen sneller en veiliger, waardoor het een verleidelijk doelwit is onder handelaren.

Het feit dat het wordt beheerd en beheerd door Ripple Labs in plaats van door enige andere bredere gemeenschap, geeft XRP de vrijheid om met grote banken te onderhandelen, de mogelijkheid om snel transacties uit te voeren en het beleid te controleren. Bovendien heeft XRP een gunstig lage prijs per munt, waardoor het een onvermijdelijke optie is voor experts en investeerders.

Lees meer: ​​Ripple-prijsvoorspelling

# 5: Cardano (ADA)

In tegenstelling tot andere cryptocurrencies die op de markt beschikbaar zijn, is Cardano uniek op zijn manier. Beginnend met het Proof-of-Stake-protocol dat bekend staat als Ouroboros. Dit werd gemaakt met een unieke mix van een wiskundig geverifieerd mechanisme en intelligente technologie met een vleugje gedragspsychologie en economische filosofie die in voldoende mate werden doorspekt. Cardano is inderdaad een van de beste crypto’s om te kopen, omdat er ruimte is voor nieuwe uitvindingen, ideeën en groei om duurzame en ethische groei te bereiken.

Met een maximale voorraad van 45.000.000.000 ADA-munten en een circulatievoorraad van 31.112.484.646 ADA-munten, stijgt het naar nieuwe hoogtepunten. Verschillende landbouwbedrijven gebruiken Cardano ook om verse producten van veld tot bord te volgen. ADA is opgericht met de visie om een ​​rol te spelen bij het creëren van een veiligere, transparantere en eerlijkere samenleving. Het Ouroboros-mechanisme zorgt ervoor dat ADA vier keer energiezuiniger is dan Bitcoin en relatief minder stroom verbruikt.

Door gedecentraliseerde financiële producten op te zetten en oplossingen te bieden voor kiezersfraude, keteninteroperabiliteit en het traceren van legale contracten, wil Cardano in de toekomst het financiële besturingssysteem van de wereld zijn..

Lees meer: ​​waarom Cardano in 2021 explodeert

Beste cryptocurrencies om te kopen: tot slot

De cryptomarkt is een snelgroeiende, volatiele ruimte waar je zowel een miljoen dollar kunt oogsten als verschillende obstakels kunt tegenkomen. Maar het is een essentieel onderdeel van het spel en is ongetwijfeld een van de beste bronnen om een ​​rijke toekomst veilig te stellen. Beleggers die op safe willen spelen, moeten altijd waakzaam zijn voor de veranderende trends en koersen. Deze vijf genoemde crypto’s zijn de beste cryptocurrencies die u kunt kopen om uw droom van een rijke toekomst te voeden.

eToro – Het beste platform om crypto’s te kopen

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Lees verder:

Top 15 cryptocurrencies om te kennen en in de gaten te houden in 2021

Cryptovoorspellingen voor 2021: waar te investeren

Wat is de toekomst van blockchain-technologie?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me