Investering in cryptocurrency in Australië – Hoe u daadwerkelijk kunt beginnen met investeren in de markt voor cryptocurrencies in Australië

Alles wat u moet weten over investeren in de markt voor cryptocurrencies in Australië

Als je uit Australië komt, ben je hier zeker niet per ongeluk naartoe gekomen, maar je wilt cryptocurrency-investeringen in Australië leren. Welnu, in dit artikel leert u hoe u kunt beleggen in cryptocurrencies in AU.

Wat is cryptocurrency-handel??

Is cryptocurrency legaal in Australië?

Worden cryptocurrencies belast in Australië?

Hoe u cryptocurrencies verhandelt in Australië?

Kies een cryptocurrency-uitwisseling

Kies uw handelsstrategie

Wat zijn de twee meest populaire cryptocurrencies in Australië?

Waarom zijn Bitcoin en Ethereum zo populair in Australië??

Waarom zou u nu in Australië gaan investeren in cryptocurrencies??

Start uw investering in cryptocurrency in Australië

Topcryptocurrency-makelaar in Australië

Kernpunten

De eerste cryptocurrency die werd vrijgegeven was Bitcoin in 2009 door Satoshi Nakamoto waarvan niet bekend is of het een individu of een groep mensen is die met het idee op de proppen kwamen. Sindsdien zijn cryptocurrencies drastisch gegroeid. Nu, volgens Coinmarketcap, zijn er meer dan 7000 cryptocurrencies.

Als u nu bekend bent met cryptocurrencies en enigszins weet van hun geschiedenis, heeft u vast al spijt gehad dat u geen investering hebt gedaan toen Bitcoin aan zijn reis begon. Als je toen één Bitcoin had gekocht, wat je een paar dollar zou hebben gekost, zou je munt nu $ 16.299 waard zijn (op het moment van schrijven). Stel je voor dat je 100 bitcoins of 1000 bitcoins had gekocht. Je zou nu miljonair zijn!

Maar het is nooit te laat om in cryptocurrencies te investeren. En als je hier bent, ben je zeker geïnteresseerd. Verschillende landen hebben verschillende regels als het gaat om cryptocurrencies. In dit artikel hebben we de basisprincipes van het beleggen en verhandelen van cryptocurrencies in Australië samengebracht, evenals de regulering van cryptocurrency in Australië en de twee meest populaire crypto’s in Australië.

Wat is cryptocurrency-handel??

Cryptocurrency-handel betekent het kopen en verkopen van cryptocurrencies voor winst. Het kopen en verkopen van cryptocurrencies brengt speculatie met zich mee op de prijsbewegingen binnen de markt. In eerste instantie klinkt het misschien ingewikkeld, maar het verhandelen van cryptocurrencies is nog nooit zo toegankelijk geweest.

Iedereen kan nu cryptocurrencies kopen en verkopen via een cryptocurrency-exchange. Het enige dat u hoeft te doen, is een betrouwbare cryptocurrency-uitwisseling kiezen, daar een account aanmaken en dan kunt u cryptocurrencies kopen en verkopen.

Is cryptocurrency legaal in Australië?

cryptocurrency-regelgeving in Australië

Regulering van cryptocurrency is een van de meest besproken onderwerpen in de crypto-sfeer. Of cryptocurrencies gereguleerd moeten worden of niet, er zijn verschillende meningen. Ze zeggen dat Australiërs relaxt zijn, maar in termen van cryptocurrency-regulering hebben ze niet achtergehouden. Australië is een van de landen die een oogje in het zeil hebben gehouden en op de hoogte zijn gebleven van de kwestie.

Worden cryptocurrencies belast in Australië?

De Australische regering heeft in 2017 aangekondigd dat cryptocurrencies legaal zijn. In hun Aankondiging, ze zeiden dat "cryptocurrency evolueert snel" en dat iedereen die betrokken is bij het verwerven of verkopen van cryptocurrencies, zich bewust moet zijn van de fiscale gevolgen.

Hoe worden cryptocurrency-uitwisselingen gereguleerd in Australië??

In 2018 heeft het Australian Transaction Reports and Analysis Center (AUSTRAC) een nieuwe wet geïmplementeerd voor het uitwisselen van digitale valuta. Deze wet is strenger omdat het cryptocurrency-uitwisselingen verplicht om zich te registreren bij AUSTRAC, gebruikers te verifiëren en te identificeren, gegevens bij te houden en te voldoen aan de rapportageverplichtingen van de overheid..

Hoe u cryptocurrencies verhandelt in Australië?

Zoals hierboven vermeld, klinkt het verhandelen van cryptocurrencies ingewikkeld. De term “Cryptocurrency” zelf lijkt voor veel mensen onbekend en verwarrend omdat alles virtueel gebeurt. Het verhandelen van cryptocurrencies is nu echter vereenvoudigd en met een beetje moeite kan iedereen leren hoe het moet.

Kies een cryptocurrency-uitwisseling

Om uw investering in cryptocurrencies in Australië te starten, kiest u een van de geautoriseerde cryptocurrency-uitwisselingen. Dan kunt u in principe elke cryptocurrency verhandelen die u maar wilt. U hoeft alleen maar de gewenste cryptocurrency te kopen en deze op te slaan in uw favoriete portemonnee. Enkele van de geautoriseerde cryptocurrency-uitwisselingen in Australië zijn CoinSpot, CoinJar en eToro.

Kies uw handelsstrategie

handelsstrategie, cryptocurrency in Australië

Cryptocurrencies zijn van nature vluchtig, dus daarom is er een grote kans op winst bij het handelen. De geprefereerde cryptocurrency voor Australiërs is Bitcoin, omdat deze zeer vluchtig is. Toch zijn cryptocurrencies met elkaar ‘verbonden’ of beter gezegd gecorreleerd. Wanneer de prijs van Bitcoin stijgt, neemt ook de prijs van bijvoorbeeld Ethereum of Litecoin toe.

Het is duidelijk dat er een risico bestaat bij het investeren in digitale activa. Het voorspellen van de prijsbewegingen is cruciaal om correct te investeren in cryptocurrencies in AU. Of u nu handmatig handelt of geautomatiseerde handelssoftware gebruikt, er is altijd een handelsstrategie nodig. U kunt slechts één munt kiezen om in te investeren, en u kunt in verschillende munten investeren, afhankelijk van uw keuze.

Er zijn hoofdzakelijk drie cryptocurrency-handelsstrategieën in Australië: hodling, daghandel en CFD-handel.

HODLing

De term “Hodling” -cryptocurrencies betekent in feite dat ze voor een langere periode worden aangehouden. Hodlers op de lange termijn zijn meestal beginnende handelaren die net aan hun reis in de crypto-wereld zijn begonnen. Ze kopen meestal een munt tegen een lagere prijs, houden deze vast en wachten tot de prijs stijgt en verkopen deze dan.

Maar hier is iets met hodling; geduld is noodzakelijk. Veel hodlers hebben geen geduld, dus verkopen ze hun munten tegen een specifiek hogere prijs, in de veronderstelling dat ze niet meer zullen groeien. Dan hebben ze er later spijt van als de prijs hun verwachtingen overtreft. Er is geen gespecificeerde tijd voor hoe lang iemand zijn munten moet houden. Sommigen houden ze dagen, weken, maanden of zelfs jaren vast.

Dag handel

Bij daghandel streven traders ernaar hun beleggingen minder dan een dag aan te houden. Het is niet gemakkelijk om daghandel onder de knie te krijgen, omdat het toewijding en veel oefenen op het scherm vereist. Degenen die de daghandel beheersen, hebben echter het voordeel om geld te verdienen, aangezien cryptocurrencies volatiel zijn en er elke dag kansen zijn om winstgevende transacties te behalen..

Hier bij Trading Education leren we de beste handelsstrategieën, waaronder Hodling en Day trading. Als je een meester wilt worden in het handelen in cryptocurrencies, bekijk dan hier onze cursussen.

CFD-handel

CFD is een afkorting voor Contract For Difference. Deze crypto-handelsmethode is iets gecompliceerder, vooral voor beginners. Een CFD is een overeenkomst op basis van een onderliggend actief. Bij CFD-handel bezit u eigenlijk nooit de cryptocurrency. Als u in plaats daarvan een transactie opent, speculeert u of de waarde van de onderliggende waarde zal stijgen of dalen.

CFD-handel is in veel landen sterk gereguleerd en staat het nu überhaupt toe. Gelukkig heeft ASIC (Australian Securities and Investment Commission) in Australië CFD-handel toegestaan.

eToro biedt CFD-handel aan in Australië. eToro AUS Capital Pty Ltd. is de houder van een Australian Financial Services License (AFSL) 491139 uitgegeven door de Australian Securities and Investments Commission (ASIC) en gereguleerd onder de Corporations Act (Commonwealth).

Het is vermeldenswaard dat Australiërs al bekend waren met CFD-handel lang voordat cryptocurrencies werden vrijgegeven. Ze hebben CFD’s gebruikt om in grondstoffen, futures, forex, beursindexen en individuele aandelen te handelen.

Cryptocurrency Trading Exchange versus Cryptocurrency CFD? Wat is beter?

Wat zijn de twee meest populaire cryptocurrencies in Australië?

De twee meest populaire cryptocurrencies in Australië zijn Bitcoin en Ethereum.

Bitcoin

Qua marktkapitalisatie is Bitcoin (BTC) altijd de meest populaire cryptocurrency in Australië en op de wereldmarkt geweest. De marktkapitalisatie deze maand is momenteel $ 302.165.391.228. Met behulp van de som die we hierboven noemden, kan dit worden berekend door het aantal Bitcoin-tokens in omloop (18.538.368 BTC) te vermenigvuldigen met de prijs ($ 16.299).

Ethereum

Op de tweede plaats staat Ethereum, een blockchain-platform dat ‘slimme contracten’ gebruikt om digitale transacties uit te voeren. De eigen valuta staat bekend als de Ether (ETH) en de huidige marktkapitalisatie is $ 51.507.291.691.

Dit kan worden berekend door het aantal Ether-tokens (113.448.141 ETH) te vermenigvuldigen met de prijs ($ 454).

Waarom zijn Bitcoin en Ethereum zo populair in Australië??

Kortom, Bitcoin en Ethereum zijn om verschillende redenen populair in Australië. Bitcoin zelf heeft digitale schaarste (aangezien er een beperkt aantal Bitcoins bestaat), behoudt dus een grote marktkapitalisatie vanwege deze schaarstewaarde.

Ethereum heeft ook gebruikswaarde, aangezien een beperkt aantal munten alleen ooit kan worden geproduceerd, maar het netwerk kan worden gebruikt voor het hosten van ERC 20-tokens (onder andere)

Omdat het de oudste en grootste cryptocurrencies zijn, hebben Bitcoin en Ethereum de meeste tijd gehad om op de markt volwassen te worden. Simpel gezegd, Bitcoin is de marktleider omdat het de eerste cryptocurrency was die de gewenste functie vervulde.

Als het echter om de marktkapitalisatie van munten gaat, heeft Ethereum een ​​uniek voordeel door het volume van zijn marktkapitalisatie te vergroten vanwege de waarde van zijn slimme contractplatform. Terwijl de marktkapitalisatie van Ethereum momenteel ongeveer $ 26 miljard USD bedraagt ​​(in juli), is de totale marktkapitalisatie van ERC-20-tokens nu $ 29 miljard USD. Het punt waarop de marktkapitalisatie van Ethereum werd overschaduwd door de ERC-20-tokens op zijn platform, stond voorheen bekend als een ‘Flippening’, dwz waarbij de totale marktkapitalisatie van een bepaalde verhandelbare cryptocurrency de marktkapitalisatie van een andere (destijds populairder) cryptocurrency of aandelen.

De echte vraag is, als het op cryptocurrency aankomt, waarom is populariteit zo belangrijk?

Wanneer de Bitcoin versus Ethereum-flippening optreedt, worden alle cryptocurrencies ertegen geïndexeerd

Momenteel gebruiken veel handelaren Bitcoin vaak als trendsetter voor de algemene prestaties van de markt.

Als de Bitcoin versus Ethereum-flippening optreedt, kan dit de markt volatieler maken, aangezien Ethereum zelf zowel door zichzelf als door zijn ERC-20-tokens wordt gewaardeerd.

Hoewel cryptocurrencies over het algemeen vluchtig zijn, heeft Bitcoin de mogelijkheid om dingen glad te strijken door ervoor te zorgen dat de waarde ervan niet gebonden is aan het nut van zijn netwerk voor enig ander doel dan het hosten van het Bitcoin-grootboek. Het netwerk van Ethereum is over het algemeen vluchtiger dan Bitcoin, omdat het grootboek wordt gebruikt voor andere dingen dan het hosten van het netwerk van Ethereum.

Het netwerk van Ethereum biedt onderdak aan tal van andere gebruiksscenario’s, en vaak niet alleen ERC-20-token-transacties. Soms kan het Ethereum-netwerk verstopt raken, wat leidt tot aanzienlijke pieken of dalen in de waarde van het token. Dit gebeurde eerder met de website Cryptokitties, toen in 2017 een aanzienlijke netwerkverstopping leidde tot een plotselinge piek en daling van de prijs van Ethereum..

Waarom zou u moeten gaan investeren in cryptocurrency in Australië?

Er zijn twee belangrijke redenen waarom u zou moeten leren handelen en beginnen met investeren in cryptocurrency in Australië.

Ten eerste vond op 11 mei 2020 de halvering van Bitcoin voor de derde keer in de geschiedenis van Bitcoin plaats. En de laatste keer dat halvering plaatsvond in 2016, was 2017 het jaar waarin Bitcoin zijn hoogste punt ooit bereikte van $ 20.000. Iets soortgelijks zou dus kunnen gebeuren in 2021.

2020 is tot dusver een spannend jaar geweest voor handelaren in cryptocurrency. Cryptocurrencies zijn vluchtig, en 2020 heeft het bewezen. Als gevolg van de pandemie van het coronavirus daalde de Bitcoin-waarde tot bijna $ 3000, maar toen klom het snel weer omhoog, en volgens Muntenmarktdop op het moment van schrijven staat de Bitcoin-prijs op $ 16.299.

Ten tweede geloven Cryptocurrency-experts dat dit een perfect moment is om in cryptocurrencies te investeren, omdat we volgens hen een unieke tijd doormaken, aangezien de kans bestaat dat 2017 wordt herhaald.

Volgens cryptocurrency-expert Ivan On Tech zijn er, in de manier waarop de markt zich ontwikkelt, tekenen dat 2021 een jaar zal zijn dat vergelijkbaar is met 2017 voor cryptocurrencies. Hij deed zijn voorspelling op Twitter en zei dat Bitcoin zal $ 40.000 bereiken tegen december 2021 en Ethereum zal tegen die tijd $ 6000 bereiken. Het lijkt inderdaad een bijzondere tijd die we doormaken. Het is net als in het begin: degenen die niet investeerden, misten de boot.

Als we teruggaan toen Bitcoin in 2009 werd uitgebracht, was er veel scepsis over cryptocurrencies, maar nu zijn ze zo gegroeid dat ze een impact hebben op de traditionele financiële wereld.

Belangrijkste punten

  • Het is nooit te laat om in cryptocurrencies te investeren.
  • Cryptocurrency-handel betekent het kopen en verkopen van cryptocurrencies voor winst.
  • U kunt elke cryptocurrency in Australië investeren en verhandelen, maar Bitcoin en Ethereum zijn de meest populaire munten.
  • Australië is een van de landen die up-to-date is gebleven en de regulering van cryptocurrency niet heeft verwaarloosd.
  • Cryptocurrency-uitwisselingen in Australië moeten voldoen aan de regels die zijn opgesteld door AUSTRAC.
  • Er zijn hoofdzakelijk drie cryptocurrency-handelsstrategieën in Australië: hodling, daghandel en CFD-handel.
  • Dit is een perfect moment om te beginnen met investeren in de cryptocurrency-markt in Australië, aangezien experts zeggen dat ze naar verwachting in de komende jaren aanzienlijk in waarde zullen groeien.

Start uw investering in cryptocurrency in Australië

Investeren in cryptocurrencies kan riskant lijken en u kunt aarzelen voordat u uw eerste zet doet. We hopen dat dit artikel je wat informatie heeft gegeven over hoe je kunt beginnen met investeren in de cryptocurrency-markt in Australië.

Bovendien is het handelen in cryptocurrencies iets dat u moet leren, vooral gezien het feit dat cryptocurrencies een groot potentieel hebben en in de toekomst een leidende rol kunnen spelen in de financiële wereld. Het is duidelijk dat het begrijpen van de cryptocurrency-markt veel tijd en toewijding kost, maar zoals altijd is de eerste stap de grootste en belangrijkste. Dus maak het vandaag nog, kies de beste cryptocurrency-uitwisseling en begin met investeren in de cryptocurrency-markt in Australië.

Topcryptocurrency-makelaar in Australië

Nu u meer weet over hoe u daadwerkelijk kunt beginnen met investeren in de cryptocurrenciesmarkt in Australië, kunt u klaar zijn om uw interesse naar een hoger niveau te tillen.

Het begrijpen van de cryptocurrency-markt kan jaren van studie vergen. Door dit artikel vandaag te lezen, heeft u echter uw eerste stappen gezet om een ​​betere crypto-investeerder te worden. de volgende stap is om de beste Crypto-makelaar in Australië te kiezen.

Een handelaar met een eToro-account kan in CFD’s handelen op onderliggende financiële activa, zoals Aandelen, Grondstoffen, en Cryptocurrencies. Met krappe spreads zijn ze een toonaangevend wereldwijd merk. Verkozen tot beste makelaar in AU.

Handel in crypto’s met de best beoordeelde makelaar eToro, die is geselecteerd op basis van zijn hoge beoordeling en uw locatie.

eToro is een uitstekend makelaarsbedrijf dat ook zijn cryptocurrency-uitwisseling heeft. Het heeft een gebruiksvriendelijk platform en heeft een geweldige app die gemakkelijk toegankelijk is. eToro’s uitzonderlijke crypto-uitwisseling, eToroX, biedt een revisionistische crypto-activahandelervaring voor algo-handelaren, institutionele beleggers en ervaren crypto-handelaren.

Een opmerkelijk aspect van eToro is dat u een handelaar kunt kopiëren, zodat alle transacties die ze openen automatisch in uw account worden geopend met een evenredig percentage van uw toegewezen geld..

Op eToro kunnen traders een gediversifieerde portefeuille opbouwen met 14 van de meest populaire munten in Australië, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ENZ), Dash, XRP, Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Stellaire lumen (XLM), NEO (NEO), EOS (EOS), Cardano (ADA), JOTA, TRON, ZCash, Tezos.

als je ons artikel leuk vond Investering in cryptocurrency in Australië – Hoe u daadwerkelijk kunt beginnen met investeren in de markt voor cryptocurrencies in Australië, geef ons een like en deel het met iedereen die mogelijk geïnteresseerd is in forex trading.

eToro is een multi-asset platform dat zowel het beleggen in aandelen en cryptoassets als het verhandelen van CFD’s aanbiedt. 75% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me