Is Binance Coin een goede investering?

Binance Coin (BNB) is de nieuwste crypto in de investeringsruimte die zich met een alarmerende snelheid verzamelt. Deze rally komt na een DeFi-protocol dat draait op zijn Binance Cryptocurrency Exchange; PancakeSwap overtrof Uniswap van Ethereum om de grootste gedecentraliseerde beurs (DEX) te worden.

Als je Binance Now wilt kopen, ga dan naar eToro Exchange!

Binance Coin: wat is het?

trading binance munt

Binance Coin (BNB) is een populaire cryptocurrency voor beleggers die al een lange tijd in het investeringsspel zitten. Momenteel wordt het populair onder nieuwelingen in de handelsbroederschap en skimmers van financiële informatie als gevolg van zijn bullish run.

Binance Coin wordt nu aangeprezen als de derde crypto na Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) om winst te maken of als afdekking voor investeerders te dienen. Verschillende discussies zijn begonnen op te duiken op multi-asset brokerage platforms zoals eToro met betrekking tot de toekomst van de munt in termen van groei en potentieel in de markt. Zo’n enorme rentestijging is het resulterende effect van de bullish run die de crypto-wereld heeft verzinkt na de wonderen van de twee populairste en grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie (Bitcoin en Ethereum).

Binance Coin is een cryptocurrency die kan worden gebruikt om te handelen en om vergoedingen te betalen op de Binance Cryptocurrency Exchange (BCE).

Afgezien van het primaire gebruik van de munt op BCE, kan deze ook worden gebruikt als digitale valuta bij het beleggen in Exchange Traded Funds (ETF’s), aandelen en andere activa..

Wie heeft Binance Coin gemaakt en wanneer is het begonnen met handelen?

Chanpeng Zhao richtte Binance op in 2017. Hij is een ontwikkelaar die uitgebreid betrokken is geweest bij het maken van hoogfrequente handelssoftware. Zhao was eerder de Chief Executive Officer van OKCoin en maakte deel uit van het ontwikkelingsteam van Blockchain.info.

Waarom is het gemaakt??

De munt is gemaakt met de bedoeling om een ​​native crypto-activum genaamd BNB te exploiteren, dat bedoeld is om een ​​alternatieve manier te bieden om te betalen voor vergoedingen die in rekening worden gebracht aan handelaren die de Binance Cryptocurrency Exchange (BCE) gebruiken..

Waar is het gemaakt??

Oorspronkelijk gevestigd in China, verplaatste Zhao de servers en het hoofdkantoor van Binance naar buurland Japan als gevolg van strikte regelgeving van de Chinese overheid die uiteindelijk de handel in alle vormen van cryptocurrency in september 2017 verbood. Japan zou een veilige haven voor de cryptovaluta zijn. bedrijf, maar de Financial Security Agency (FSA) van het land heeft aangekondigd dat “met ingang van juni 2018 er een volledig verbod komt op alle cryptocurrencies die een voldoende mate van anonimiteit bieden”. Binance richtte daarom kantoren op in Taiwan en voordat het Japanse verbod in maart 2018 aankondigde dat BNB van plan was een kantoor in Malta te openen. Na het ondertekenen van een Memorandum of Understanding (MOU) met de regering van Bermuda, deed Binance hetzelfde met Malta Stock Exchange om een ​​platform te ontwikkelen voor het verhandelen van beveiligingstokens. Momenteel bevindt het hoofdkantoor van Binance zich in Malta.

Hoeveel Binance-munten zijn er in voorraad?

Nadat het initiële muntenaanbod (ICO) in juli 2017 werd gelanceerd, werden BNB-tokens verdeeld onder drie deelnemers (Binance Founding Team, Angel Investors en General Public).

Er zijn in totaal 200 miljoen Binance Coins gedistribueerd, waarvan 50% wordt vertegenwoordigd door 100 miljoen voor openbare verkoop, 40% wordt vertegenwoordigd door 80 miljoen voor het oprichtende team en 10% wordt vertegenwoordigd door 20 miljoen voor angel-investeerders.

Vanwege token branden die wordt uitgevoerd door het Binance-team, het totale en maximale aanbod van Binance Coin is 170, 532,785 BNB met een huidige oplage van 154, 532, 785 BNB.

Binance Coin: wordt het een goede investering in 2021??

Binance Coin is een goede investering in 2021. Volgens Arslan Butt, Indexanalist voor FX Leaders “Binance bevindt zich midden in een productontwikkelingsdrive die de lancering van verschillende nieuwe cryptocurrency-producten zal zien”, waardoor de beurs zal strijden om een ​​grotere aandeel van de Decentralized Finance (DeFi) -markt.

Digital Coin Price voorspelt dat BNB eind juni zal worden verhandeld tegen een prijs van $ 409,81 en waarschijnlijk het jaar zal eindigen met een handelsprijs van $ 881,64. Deze bullish trend wordt ondersteund door Binance’s Decentralized Exchange (PancakeSwap), die tot dusver in 2021 de grote concurrentie van Ethereum’s Uniswap heeft gegeven over welke Decentralized Exchanged (DEX) DeFi in de nabije toekomst zal domineren..

Is Binance Coin dus een goede investering?

De meeste investeringen komen neer op de factor risico versus opbrengst. Met andere woorden, wegen de mogelijke voordelen op tegen de mogelijke gevolgen van de risico’s? Binance Coin heeft zeker enkele risicofactoren, maar het wordt steeds meer mainstream en heeft de productontwikkeling en de DeFi-markt om.

Simpel gezegd, Binance Coin is een actief met een laag risico met veel potentiële beloningen. Het is iets dat u zeker wat onderzoek moet doen voordat u overweegt het aan uw portfolio toe te voegen.

BNB is ineens uitgegroeid tot een groot aantal investeerders die kiezen als het crypto-activum dat de prijsmijlpaal van $ 1000 in 2021 het dichtst zal benaderen of breken.

De belangrijkste drijfveren van Binance Coin hebben te maken met investeerders die er alles aan doen om andere handelsopties te vinden in de Decentralized Finance (DeFi) -ruimte. Voorlopig geloofden verschillende investeerders oprecht in het geüpgradede platform van Ethereum, Ethereum 2 genaamd..

Het platform van Ethereum maakte gebruik van gedecentraliseerde financiering en had Uniswap als leidend protocol dat extreme golven veroorzaakte in de cryptostatosfeer op het gebied van lenen, lenen en beleggen.

Uniswap stelt handelaren, ontwikkelaars en liquiditeitsverschaffers in staat op een financiële markt die voor iedereen toegankelijk en open is. De gedecentraliseerde beurs (DEX) van Uniswap bereikte op maandag 15 februari een handelsvolume van $ 100 miljard dollar. Dit is de eerste gedecentraliseerde beurs (DEX) die dit enorme aantal bereikt. In januari 2021 haalde Uniswap voor het eerst $ 20 miljard aan maandelijks volume. In een wirwar van gebeurtenissen in een korte tijd zijn beleggers op zoek geweest naar nieuwe manieren om te handelen en een hoog rendement op hun investeringen te behalen.

Gelukkig hebben velen van hen een andere gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) gevonden PannenkoekRuil wat een directe concurrentie oplevert voor Ethereum’s Uniswap. Op 19 februari werd PanCakeSwap van Binance de eerste gedecentraliseerde beurs (DEX) die dagelijks een handelsvolume van $ 1,6 miljard via zijn platform liet passeren, volgens CoinGecko.

De DEX die op de Binance Smart Chain draait, heeft een aantal PannenkoekRuil het overtreffen van Uniswap op Twitter, die respectievelijk werden vertegenwoordigd door $ 1.298.899.262 en $ 1.297.138.344. De handelsvolumes van PancakeSwap waren buitengewoon indrukwekkend. Het is gestegen van $ 37 miljoen op 1 januari 2021 naar $ 1,1 miljard op 17 februari 2021, wat wordt vertegenwoordigd door een toename van 2.800%.

Binance Coin (BNB) eindigde 2020 op een hoogtepunt met een handelsprijs van $ 37,38 op 31 december. Het nieuwe token handelde op $ 44,31 op de eerste dag van februari 2021 en sloot op $ 332,62 op vrijdag 19 februari. Bij het schrijven van dit artikel handelde de munt tussen $ 280 en $ 295. Binance Coin, de native cryptocurrency van de Binance Smart Chain, heeft een marktkapitalisatie van $ 45.652 miljard.

Meer lezen: voors en tegens van investeren in Binance Coin, wordt het een miljonairmaker?

Binance in vergelijking met Ethereum

binance munt

Netwerksnelheid

Ethereum heeft zijn platform geüpgraded om de beveiliging en transactiesnelheid te verhogen. Het introduceerde Ethereum 2.0 dat gebruikmaakt van een proof of stake (PoS) -mechanisme, terwijl Ethereum 1.0 (oud platform) een proof of work (PoW) -mechanisme gebruikte. Het netwerk in Ethereum 2.0 ondersteunt 100.000 transacties per seconde terwijl het netwerk in Ethereum 1.0 tot 30 transacties per seconde ondersteunde. Bovendien hebben de meeste PoS-netwerken (proof of stake) de netwerkbeveiliging verminderd, omdat het een kleine set validators bevat, waardoor het meer gecentraliseerd is. Maar de nieuwe upgrade is beveiligd omdat deze gedecentraliseerd is en minimaal 16.384 validators vereist.

De slimme keten van Binance (BSC) faciliteert meer dan 1,4 miljoen transacties per seconde, waardoor Binance de grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld is geworden.

Kosten

De toename van het aantal handelsvolumes in PancakeSwap (Binance) heeft ertoe geleid dat beleggers een relatief goedkoper platform hebben gevonden om hun handelsactiviteiten voort te zetten.

De bullish run van Ethereum had tot dusver één grote drive, namelijk de kosten van verwerking via zijn gedecentraliseerde beurs, Uniswap, die dubbele cijfers heeft gehaald. Het is tegelijkertijd een zegen en een vloek geweest. Als een zegen hebben mijnwerkers van Ethereum (ETH) enorme sommen geld geslagen, wat goed klinkt. Helaas zet dit een enorme deuk in de financiële middelen van gedecentraliseerde investeerders. Een simpele overboeking van de ene portemonnee naar een andere portemonnee kost je minstens $ 10. Gegevens van BIT INFO CHARTS melden dat “de gemiddelde transactiekosten meer dan $ 10 bedragen en soms meer dan $ 20 kosten”. Zoals William Foxley van CoinDesk het stelt: “gasvergoeding duwt talloze investeerders naar andere DeFi-projecten”.

Toevallig lijken ze er een te hebben gevonden in de gedecentraliseerde beurs van concurrent Binance, PancakeSwap. Op vrijdag 19 februari 2020 steeg de BNB-prijs met nog eens 50% flipping Tether (USDT) als de op twee na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie. Het meest aantrekkelijke aspect van beleggen in BNB voor jou als handelaar is dat er een korting van 25% is voor het doen van transacties met BNB op de Binance’s Exchange. Deze korting was veel beter toen het voor het eerst zijn Initial Coin Offering (ICO) lanceerde, aangezien het 50% bedroeg. Over het algemeen zijn Binance en Ethereum in veel opzichten vergelijkbaar, maar verschillen ze enigszins in termen van netwerksnelheid en gemiddelde transactiekosten.

Zal Binance Coin blijven stijgen in 2021?

Binance Coin begon 2021 met een zeer positieve noot, en die trend lijkt zich voort te zetten voor de cryptocurrency.

De meeste experts zijn het erover eens dat de prijs van Binance tegen het einde van 2021 de $ 1000 zou kunnen overschrijden, uitgaande van recente trends; het lijkt op schema om aan die verwachtingen te voldoen of deze zelfs te overtreffen.

BNB zal in 2021 blijven stijgen naarmate meer bedrijven de munt in hun systeem blijven integreren om als een betalingsoptie te gebruiken. Bovendien wordt BNB gebruikt als onderpand voor door crypto gedekte leningen, wat een piek heeft gezien in het aantal mensen dat DeFi betuttelt, vooral op het PancakeSwap-protocol..

Na de succesvolle verkoop van Fetch.AI (FET) token en BitTorrent Token (BTT) en Celer Network, “is Binance van plan om het initiële muntaanbod nieuw leven in te blazen door kwaliteitstokens te genereren met sterke gebruikerscases. Dit zal op de lange termijn massale deelname aanmoedigen, waardoor het handelsvolume toeneemt, de acceptatie van het token toeneemt en de prijs stijgt.

Volgens Messari (een online database voor de crypto-industrie), “is het rendement op investering voor Binance in de afgelopen zes maanden gestegen van 154% in het afgelopen jaar tot 560%.”

Volgens experts op het gebied van Long Forecast zal BNB tegen het einde van 2021 $ 565 waard zijn en tegen 2025 $ 835. Digital Coin Price voorspelt dat BNB vanaf nu een nieuw record van $ 449,41 per jaar zal bereiken..

Dus wat komt er daarna voor Binance Coin?

Binance lanceerde zijn eerste BNB Exchange Traded Product op de Swiss Stock Exchange (Ticker: ABNB), wat verder bewijst dat BNB een geweldig instrument voor crypto en traditionele markten. BNB heeft andere functies, zoals wordt gebruikt bij verschillende handelaren over de hele wereld. Het token kan worden gebruikt voor het kopen van loten, virtuele geschenken en dient als talloze doeleinden in de wereld van entertainment.

Bovendien kan BNB worden gebruikt voor betalingen in verschillende industrieën, waaronder 217 winkels en markten, 27 netwerken voor e-sports en fantasiegames, 12 gokwebsites, 66 Bedrijfsdiensten, 37 webmarketing- en ontwikkelingsdiensten, 17 toerisme, reizen en verhuur (horeca), 222 internetdiensten, 128 zakelijke dienstverlening en 25 offline diensten.

Populair in al deze branches zijn websites voor het boeken van reizen en hotels Travala.com, Greitai, Xceltrip en Clube Turismo, kledingbedrijf Park en Finch, online beveiligingswebsite WPSec.com, webhostingbedrijf HostMeNow Limited, financiëel bedrijf Biteris, juwelier Rudraxis en cryptocurrency-betalingsprocessor Muntbetalingen.

Verschillende nieuwe bedrijven zijn toegetreden tot de Binance-familie en accepteren tokens als betaling en ze zijn een advies- en ontwerpbureau Mijn kleine onderneming, kunstwinkels Bobby Gongs en Dope! Galerij, sport- en entertainmentbedrijf Xtreme Spirit & Partner merken en farmaceutisch bedrijf BCHLIX Inc..

Het nieuwe token kan ook dienen als onderpand voor leningen op platforms zoals YouHodler. YouHodler is een in Zwitserland gevestigd bedrijf en via zijn YouHodler FinTech-platform dat zich richt op door crypto gedekte leningen met ‘stablecoin’-leningen (PAX, USDT, USDC en TUSD), fiat (EUR en USD), crypto (BTC), high- spaarrekeningen opleveren, evenals crypto / crypto en crypto / fiat-conversies. In 2019 verwelkomde YouHodler BNB op zijn lijst met onderpand- en conversieopties. CEO van YouHodler, IIya Volkov verklaarde dat “BNB uitstekend werk levert door crypto te integreren in de traditionele financiële wereld, dus BNB zal in de loop van de tijd in belang toenemen en nu kunnen onze gebruikers hiervan profiteren.”

Een andere FinTech Group die al meer dan tien jaar miljoenen mensen in heel Europa van dienst is, Nexo heeft ook Binance Coin toegevoegd als onderpand voor Instant Crypto-Backed Loans en dit werd mogelijk gemaakt vanaf 1 juli 2018. Nexo wordt ondersteund door Credissimo die altijd onder strikte naleving van het toezicht van verschillende Europese regelgevers op het gebied van banken en financiële diensten heeft geopereerd. Wat Nexo doet, is investeerders helpen de waarde van hun vermogen te ontsluiten door hen directe leningen te verstrekken in USDT (Tether), USD en EUR tegen hun crypto-bezit. In plaats van hun activa te verkopen, kunnen beleggers ze aan Nexo verpanden en onmiddellijke liquiditeit verkrijgen en ook de toekomstige waarde van de prijsstijging van hun tokens en cryptocurrencies behouden..

Nexo-gebruikers leenden al enorme bedragen door gebruik te maken van NEXO’s Dividend Token, Ethereum (ETH) en Bitcoin (BTC) voordat de Binance-munt werd toegevoegd.

Binance Coin (BNB) biedt leners een korting van 50% en geeft hen recht op 30% dividend van de nettowinst van het bedrijf.

In juni 2020, Het DeFi Lending Platform van Kava Labs ging live met BNB Collateral Support. Met het platform kunnen netwerkdeelnemers beloningen, USDX-leningen (Kava’s crypto-backed stablecoin) en Binance Coin (BNB Collateral) verdienen..

Een vertegenwoordiger van het bedrijf zei: “Met deze lancering wil Kava Labs de deuren van Decentralized Finance openen voor de BNB-gemeenschap en binnenkort is het van plan hetzelfde te doen voor de grotere crypto-ruimte”.

In oktober 2019 INLOCK-platform kondigde aan dat BNB nu kan worden gebruikt als onderpand voor leningen. INLOCK beweert dat het een van de veiligste plaatsen is als het gaat om leningen met crypto-ondersteuning. Dit wordt ondersteund door een platform te bieden waarop klanten een combinatie van hun cryptocurrencies in één contract kunnen opslaan om het negatieve effect van prijsschommelingen op korte termijn te verminderen.. INLOCK was op het ERC-20-netwerk met BNB in ​​februari 2019, maar liet de ERC-netwerkondersteuning vallen en schakelde over naar Binance Smart Chain.

Binance VISA-kaart is ook geïntroduceerd om te dienen als een andere betalingsoptie, zodat u de dingen waar u van houdt met crypto kunt kopen. Beschikbaar bij meer dan 60 miljoen handelaren, u zet gewoon crypto over van uw spot portemonnee aan jouw kaart portemonnee en je bent klaar om te kopen wat je maar wilt, altijd en overal ter wereld.

In 2020 kondigde Binance aan Bundel, een op Afrika gerichte app voor sociale betalingssystemen voor crypto en contant geld waarmee gebruikers hun collega’s kunnen verzenden, ontvangen en aanvragen.

In juli 2020 heeft Binance overgenomen Veeg (een multi-asset digitale portemonnee en VISA-betaalpasplatform waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen uitgeven, kopen, converteren en verkopen voor een niet nader genoemd bedrag). Swipe en Binance willen de kloof tussen digitale activa en fiat-valuta’s helpen overbruggen door in te zetten op de adoptie van cryptocurrencies in de mainstream. Hierdoor kunnen aankopen en betalingen puur via traditioneel financiële systemen.

Met dergelijke overnames en gebruik in een breed scala van industrieën is er een enorm groeipotentieel in de nabije toekomst. Binance Coin (BNB) gedijt ook op andere factoren, zoals PancakeSwap, dat enorme winsten boekt in de gedecentraliseerde Exchange-ruimte en goodwill van de prestaties van de grootste cryptocurrencies (BTC en ETH). Met dat gezegd, bereikt Binance’s Exchange handelsvolumes die niet eerder werden verwacht en heeft aangetoond dat het op zichzelf kan overleven als onderdeel van DeFi-groei en de kwaliteit van zijn projecten..

Binance Coin Prijsvoorspelling in 2021 en daarna

En wat zeggen experts in termen van prijsvoorspellingen van Binance Coin (BNB)?

Als investeerder je ogen van de cryptowereld afhouden, is het alsof je een pot met goud in de oceaan gooit. Elke seconde, minuut en uur telt. Je kunt binnen een dag een sterke winst maken en een enorme uitverkoop laat je de volgende dag in het rood staan.

binance muntprijs voorspellingsgrafiek

Volgens Digitale munt, Binance Coin zal in de toekomst verhandeld worden tegen de prijs van $ 1.201,33 tot $ 1.481,37. Het ziet het nieuwe token met een sluiting van ten minste $ 460,37 eind 2021.

De Portemonnee-investeerder gelooft niet dat Binance Coin zal kruisen $ 1.000 in 2021.

In een casestudybenadering door Crypto Market-experts, Coinpedia meldde dat BNB mogelijk handelt op $ 500 aan het eind van het jaar.

BNB zal toeslaan $ 727,53 tegen het einde van het jaar, volgens Regering Kapitaal.

“BNB zal nieuwe hoogtepunten bereiken en zeker raken $ 600 per munt in 2021 of in de eerste maanden van 2022 “, Prijs voor digitale munten.

De gemiddelde prijs van alle voorspellingen van experts die bijdragen aan deze investeringswebsites is $ 637,506. Dit betekent dat er groei is in het nieuwe token.

Aan de andere kant zijn er talloze experts zoals Sarah Smith van Investor Place die gewaagde beweringen hebben gedaan over Binance Coin $ 200 als mijlpaal op donderdag 18 februari, alleen om de handel in digitale activa te zien tussen $ 223.342 en $ 309.086 tijdens het weekend van 20 en 21 februari 2021.

Crypto-activa zijn vluchtig, maar het volgen van dagelijks nieuws en wat nog belangrijker is, opmerkingen van andere investeerders zullen u helpen de prijs beter te bepalen, zodat u onderweg geen enkele vorm van verlies lijdt..

Mis het niet: Binance Coin Price Predictions 2021-2025

Hoe investeer ik in Binance Coin?

Er is een tijd om zeer onderzochte artikelen over crypto te lezen en er is een tijd om alle informatie bij elkaar te brengen en actie te ondernemen, namelijk investeren in het nieuwe token. In de online wereld is er een hausse in de financiële wereld die veel mensen ertoe heeft aangezet om hoogfrequente handelsplatforms te ontwikkelen.

Voor zover u door wilt gaan met uw investeringen, moet u een pijnlijke beslissing nemen die realistisch is om grondig onderzoek te doen naar online brokerages voordat u ze uw geld toevertrouwt..

Bij Trading Education is het ons kenmerk om de beste handelstips en -ideeën te leveren aan onze lezers en onder alle makelaars, degene die al onze vakjes aanvinkt op het gebied van veiligheid, schaalbaarheid en kwaliteit is eToro.

Er zijn twee manieren om Binance Coin op eToro te kopen.

De EERSTE MANIER omvat vier (4) verschillende fasen.

Om een ​​account online te krijgen, is de eerste stap die u moet nemen AANMELDEN. Zorg ervoor dat de gegevens die u verstrekt authentiek zijn. Maar het is crypto-beleggen, kan ik niet anoniem blijven? Houd er rekening mee dat als u besluit Binance Exchange van het moederbedrijf van de munt te gebruiken om munten te kopen, u een geverifieerd account nodig heeft. Dit laat helaas een digitale voetafdruk achter van uw informatie en vermindert uw zoektocht naar anonimiteit. Bovendien verhoogt het uw vooropgezette denkwijze dat de crypto-ruimte een wereld is die alleen in de incognitomodus kan worden bekeken. De makelaardij (eToro) bestaat al te lang en voegt die beveiligingslaag toe aan uw account en gekochte munten.

De volgende fase van het aanmaken van een account is VERIFICATIE. Als onderdeel van het bedrijfsbeleid om oplichting door anonieme personen te voorkomen, doorloopt u het Knowing Your Customer-proces (KYC). U moet uw door de overheid uitgegeven identiteitskaarten uploaden met uw volledige naam, geboortedatum, handtekening en vervaldatum (dit omvat rijbewijs, nationale identiteitskaarten en paspoort). Bovendien moet u bank- of creditcardafschriften of internetrekeningen verstrekken die niet ouder zijn dan 6 maanden om uw adres en uw algehele identiteit te helpen bewijzen..

DE STORTING VAN FIAT-VALUTA is de derde fase van het proces. Als iemand die klaar is om uw eerste munten te kopen, doorloopt u het verificatieproces met succes. Hierna moet u uploaden wat we kennen als geld (fiat-valuta) (EURO, GBP of USD), wat een essentiële stap is om de aankoop van BNB mogelijk te maken.

De laatste stap is om KOOP JE BINANCE COIN. Navigeer naar de “Binance Coin” -pagina en uw eerste aankoop wordt verwerkt en opgeslagen op uw account.

De TWEEDE MANIER omvat slechts een enkele fase die is om rechtstreeks naar de “Binance Coin” -pagina te gaan en de AANMELDEN proces dat eerder is besproken en doe uw eerste BNB-aankoop.

Gevolgtrekking: Is BNB een goede investering en hoeveel zal Binance Coin waard zijn?

Het valt niet te ontkennen dat Binance-munt een heel speciale technologie is die de wereld volledig zou kunnen veranderen, aangezien de interesse van Decentralized Finance de crypto-ruimte heeft overgenomen. Hierdoor verwachten experts en analisten beide dat de verwachte groei van Binance-munten extreme hoogtepunten zal bereiken.

Het is duidelijk dat Binance Coin de komende jaren een aanzienlijke groei zal doormaken. Als je alleen naar 2021 kijkt, zijn de hierboven genoemde redenen voldoende om te begrijpen waarom BNB in ​​2021 zou kunnen ontploffen.

Over het algemeen biedt Binance Coin (BNB) beleggers naadloze transacties en hoge beveiliging. De interesse van Decentralized Finance heeft de crypto-investeringsruimte overgenomen en zorgt ervoor dat de prijzen dagelijks naar nieuwe hoogtepunten stijgen. De kans is groot dat BNB aan het einde van het jaar $ 1.000 haalt op basis van cryptospeculatie. Er is nog een kans dat de prijs varieert van $ 150 tot $ 350 of ver daaronder.

Nu Binance (BNB) 20% van de winst van het bedrijf gebruikt om driemaandelijks munten te verbranden, zal in de niet zo verre toekomst het totale volume aan verhandelde munten relatief klein zijn, met een maximum van 100 miljoen. Dit zal uiteindelijk leiden tot de wetten van vraag en aanbod, waarbij hoe kleiner het aanbod van munten en hoe hoger de vraag ernaar, de prijs automatisch zal stijgen naar nieuwe mijlpalen die beginnende en deskundige investeerders nooit hadden voorspeld.

De onderstaande figuren schetsen enkele van de Potentieel hoog en laag van Binance Coin-prijsvoorspellingsprognoses in 2021, 2022, 2023 en 2025 aangeboden door experts uit de industrie. U kunt eenvoudig de minimum- en maximumprijsvoorspelling voor BNB bekijken.

Jaar Hoog Laag
2021 $ 1072,00 $ 290,30
2022 $ 1223,50 $ 378,30
2023 $ 1585,00 $ 474,20
2024 $ 1821,00 $ 682,00
2025 $ 2495,00 $ 1275,00

Binance Coin is er om te blijven en dient als betalingsoptie voor allerlei personen. U als individu moet een beslissing nemen of deze munt een goede investering is of niet, omdat alle vormen van investeringen riskant zijn. Met wat er gebeurt in de crypto-wereld, is Binance Coin een goede investering omdat het de markt (handelsvolume) heeft en klaar staat om een ​​van de grote slagmensen te worden in 2021.

eToro – Beste makelaar om Binance Coin BNB te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me