Is Bitcoin een goede investering en moet ik in Bitcoin investeren?

Bitcoin Investing uitgelegd

Moet ik in Bitcoin investeren? Is Bitcoin een goede investering?

Als u nieuw bent in de wereld van Bitcoin-beleggen, vraagt ​​u zich misschien af ​​of Bitcoin een goede investering is of moet ik in Bitcoin investeren ?. Laten we alle Bitcoin-gerelateerde mythen die online circuleren doorbreken voordat u overweegt om in Bitcoin te investeren.

Hier vindt u antwoorden op al uw vragen over Bitcoin-investeringen.

Maar eerst, wat weten we over Bitcoin – een van de meest populaire zoekwoorden ooit?

Bitcoin, vaak gezien als een veilige haven, is een digitale asset die de hele wereld revolutionair heeft veranderd. Gemaakt in 2009 door de mysterieuze figuur van Satoshi Nakamoto, Bitcoin is een aantrekkelijk alternatief geworden voor bank- en traditionele betalingssystemen.

Als je je afvraagt ​​of Bitcoin een goede investering is en jezelf afvraagt ​​of je in Bitcoin moet investeren, denk er dan eens over na! Bitcoin is een gedecentraliseerd digitaal betalingsplatform dat niet wordt geregeerd door overheden of financiële autoriteiten. Kunt u zich voorstellen dat u transparantie en veiligheid heeft zonder onbetrouwbare vergoedingen en geheime bedoelingen? – je hebt alleen controle over je eigen geld?!

Het is geen verrassing dat de hype rond Bitcoin heeft geleid tot de creatie van duizenden altcoins, en in meer dan een decennium heeft crypto-investeringen de wereld veroverd.. Hoewel forex nog steeds de grootste financiële markt is, we moeten het erover eens zijn dat crypto’s populaire handels- en investeringsaspecten zijn, vooral in de wereld van crypto-daghandel.

Maar is Bitcoin slechts een voorbijgaande storm of is het een blijvertje? Zoals expert Stephen McKeon van de Universiteit van Oregon zei, “De vraag is verschoven van‘ zal dit overleven ’naar‘ hoe groot zal dit worden? ’”

Dus, is het de moeite waard om de komende jaren in Bitcoin te investeren? Dat zoeken we uit!

Is Bitcoin een goede investering??

Aangezien Bitcoin de grootste marktkapitalisatie van cryptovaluta is, geloven veel handelaren dat Bitcoin een goede investering is in vergelijking met andere crypto’s. Ondanks alle ups en downs in de geschiedenis van Bitcoin, zijn experts van mening dat de prijs van Bitcoin op de lange termijn verder zou kunnen groeien.

Hoewel het aan handelaren is om te beslissen of Bitcoin een goede investering is, laten we meer van de voor- en nadelen onderzoeken om een ​​alomvattend en objectief beeld te creëren..

Bitcoin is de oudste en een van de meest verhandelde cryptocurrencies, met één BTC die handelt op $ 15.826 op het moment van schrijven, volgens CoinMarketCap.

bitcoin-prijsgrafiek

Met een 24-uurs handelsvolume van $ 31.086.109.111 en een marktkapitalisatie van $ 293.388.849.631 is Bitcoin de best verhandelde cryptocurrency ter wereld.

Vanwege het beperkte aanbod van 21.000.000 BTC en mijnbouwbeperkingen, is Bitcoin een van de meest gewilde activa in de cryptowereld. Net als goud wordt investeren in Bitcoin gezien als een veilige haven; het is een populaire financiële onderneming met een lage correlatie met andere activa (bijvoorbeeld aandelen) en een hoge liquiditeit.

Daarbovenop, Bitcoin is een geweldige manier om iemands portefeuille te diversifiëren en de blootstelling aan risico’s te verminderen, vooral in tijden van financiële onrust, zoals de aanhoudende pandemie van het coronavirus.

Tegelijkertijd kan investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies riskant zijn vanwege de hoge volatiliteit van de markt. Geloof het of niet, in 2017 bereikte Bitcoin een recordhoogte van bijna $ 20.000 per één BTC, maar daalde naar $ 4.000 in 2018. De waarde daalde aanzienlijk van februari tot maart dit jaar, maar maanden later wist Bitcoin het coronavirus te overleven. gerelateerde bearmarkt en verhoogd tot meer dan $ 12.000. Deze dramatische prijsschommelingen kunnen voor sommige handelaren riskant zijn en voor anderen kansen.

Zou u overwegen om in te investeren BTC?

Moet ik in Bitcoin investeren?

Gezien de vluchtigheid van Bitcoin, vragen veel mensen zich af of Bitcoin een goede investering is en of ze erin zouden moeten investeren. Moet ik dan in Bitcoin investeren? Ja en nee! De waarheid is dat zelfs als Bitcoin een goede investering is, dat niet betekent dat je vandaag moet beginnen met investeren. Handelen in cryptovaluta is geen spel, maar een serieuze financiële aangelegenheid.

Voordat je begint, doe je eigen onderzoek, investeer in handelseducatie en kies een gerenommeerde makelaar zoals eToro. Overweeg mogelijke risico’s en ontwikkel een cryptohandelstrategie die u kan helpen uw vermogen in de loop van de tijd te vergroten. Leer van de besten in het veld!

Als u geïnteresseerd bent in de decentralisatie van valuta’s en hun potentieel om traditioneel bankieren te vervangen, dan is Bitcoin iets voor u. Ten slotte, Bitcoin is gemaakt als alternatief voor traditionele betalingssystemen en bureaucratie.

Aan de andere kant, als u meer geïnteresseerd bent in blockchain-technologie en de manier waarop dit het gebruik van slimme contracten en gedecentraliseerde apps kan vergemakkelijken, dan investeert u misschien liever in andere cryptocurrencies, zoals Ethereum of EOS..

Uiteindelijk, afhankelijk van uw doelen en middelen, u kunt op korte, middellange of lange termijn in Bitcoin beleggen en uw portefeuille diversifiëren.

Moet ik in plaats daarvan in Bitcoin of andere munten investeren??

Dus moet je in Bitcoin investeren of zou je dan andere munten moeten verkennen?

Voordat we de mogelijkheden en risico’s van beleggen in andere munten onderzoeken, laten we niet vergeten dat Bitcoin de eerste virtuele munt ooit is, wat heeft geleid tot de creatie van andere munten of alternatieven voor Bitcoin, vandaar de naam altcoins.

Sommige altcoins, zoals Ethereum, Ripple, Tezos en EOS, hebben een aantal indrukwekkende mogelijkheden. Neem Ethereum – een van de meest populaire investeringsopties bijvoorbeeld! Ethereum is de op een na meest verhandelde munt die er is die slimme contracten en gedecentraliseerde apps kan ondersteunen.

Er zijn veel meer ondergewaardeerde munten met een groot potentieel die ook in de toekomst kunnen exploderen. Sommige crypto’s, zoals BAT, kunnen worden gebruikt om niet alleen betalingen en juridische processen te verbeteren, maar ook om digitale advertenties en het creëren van inhoud te verbeteren.

Dat gezegd hebbende, kleinere crypto’s kunnen zelfs nog vluchtiger zijn dan Bitcoin, dus men moet voorzichtig zijn, vooral als het gaat om Initial Coin Offerings (ICO’s) en mogelijk frauduleuze activiteiten.. Sommige experts raden aan om slechts 5% van uw geld in cryptocurrencies te investeren om uw portefeuille te diversifiëren en veilig te blijven.

Maar uiteindelijk hoeft u helemaal niet in Bitcoin of andere crypto’s te investeren om uw portefeuille te diversifiëren. Met honderden handelsmarkten, zoals: aandelen en grondstoffen om in te beleggen, is het aan jou om te beslissen of beleggen in Bitcoin de moeite waard is.

Lees verder:

Bitcoin-prijsvoorspelling: hoeveel zal Bitcoin waard zijn in 2021 en daarna?

Belangrijkste andere cryptocurrencies dan Bitcoin

Investeert in Bitcoin riskant?

Gezien de onzekerheid rond Bitcoin en zijn prijzen in de toekomst, kan investeren in Bitcoin, zoals elk ander activum, riskant zijn. Hoewel sommigen geloven in de positieve groei op lange termijn, het is bijna onmogelijk om te voorspellen of investeren in Bitcoin winstgevend kan zijn.

Zonder een diepgaand begrip van de cryptowereld en de factoren die van invloed zijn op Bitcoin-investeringen, kan investeren in Bitcoin riskant zijn. Daarom moet u, als u besluit Bitcoin te kopen en verkopen of Contracts for Difference (CFD’s) te verhandelen, altijd investeren in adequate opleiding, praktijk, risicobeheer en zelfdiscipline. Als u het goed doet, kunnen uw risicovolle ondernemingen tot hoge beloningen leiden.

Vergeet niet dat beleggen in cryptovaluta geen gokken is, dus investeer nooit meer dan u kunt verliezen. Het wordt aanbevolen om klein te beginnen met kleine BTC-stappen. Het goede nieuws is dat u al vanaf $ 100 kunt beginnen met het verhandelen van cryptocurrency.

Het is vermeldenswaard dat een van de belangrijkste risico’s bij het handelen het slachtoffer worden van intense emoties, overmoed, stress en hebzucht. Daarom zijn emotionele zelfbeheersing en zelfdiscipline twee van de belangrijkste succesfactoren in de wereld van Bitcoin-investeringen.

Wie zou Bitcoin in hun portfolio’s moeten opnemen??

Als de toekomst van Bitcoin rooskleurig lijkt, wie kan er dan precies profiteren van investeren in Bitcoin? je mag vragen.

Welnu, investeren in Bitcoin kan een geweldige handelsoptie zijn voor daghandelaren die willen profiteren van prijsschommelingen en meerdere kleine transacties gedurende één dag..

Bitcoin kan ook geschikt zijn voor beleggers op middellange en lange termijn die cryptocurrency willen aanhouden. Interessant genoeg, aldus CoinTelegraph, hodling is een van de meest winstgevende strategieën en degenen die Bitcoin kopen en houden, profiteren meestal in 95,4% van de tijd.

Natuurlijk kan investeren in Bitcoin ten goede komen aan meer traditionele handelaren die simpelweg op zoek zijn naar portfoliodiversificatie, evenals blockchain-enthousiastelingen die geloven in de toekomst van Bitcoin en cryptocurrency-technologieën..

Laten we niet vergeten dat blockchain-technologie potentieel heeft tot ver buiten de financiële sectoren en gebieden zoals gamen, stemmen en medicijnen kan verbeteren.

Aan de slag met Bitcoin Investing

investeren in bitcoin

Dus als u nu al voldoende informatie heeft over beleggen in Bitcoin, kunt u ons vertellen wat u denkt. Moet u in Bitcoin investeren of niet??

Als je een besluit hebt genomen en hebt besloten om in Bitcoin te investeren, heb je het geluk dat je de huidige online tools en meerdere bronnen tot je beschikking hebt.

Hoewel vroegtijdig investeren in Bitcoin moeilijk was en voornamelijk voorbehouden was aan miners, kunt u nu gemakkelijk cryptocurrency kopen en verkopen en in CFD’s handelen. Het enige wat je nodig hebt is om een ​​betrouwbare beurs te vinden, zoals eToro, open en financier uw account en begin uw crypto-reis.

Hier moeten we vermelden dat er verschillende methoden zijn om in de wereld van Bitcoin-beleggen te duiken. Men kan Bitcoin kopen en houden of het verhandelen. Het is geen geheim dat het verhandelen van CFD’s een populaire handelsmethode is; Met CFD’s kunnen mensen long- en shortposities openen en hefboomwerking gebruiken.

Vergeet niet om een ​​veilig en betrouwbaar platform te kiezen! Zoals Bitcoin-hacks, zoals de beruchte Mt. Gox-aanvallen vinden nog steeds plaats, zorg ervoor dat uw bezittingen veilig zijn en leer hoe u oplichting kunt herkennen. Met eToro kan dat bijvoorbeeld veilig investeer in Bitcoin en meer dan 90 cryptoparen handelen.

eToro – Het beste cryptocurrency-platform voor zowel handelaren als investeerders

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Mocht u in Bitcoin investeren?

Investeren in Bitcoin of elke vorm van beleggen kan zeer riskant zijn als u niet weet wat u doet, vooral in onzekere tijden. U vraagt ​​zich misschien af: “moet ik nu Bitcoin kopen?” Dus hier is een versnapering: het investeren van uw geld hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Hoewel geen enkele investering risicovrij is, heeft investeren in Bitcoin de afgelopen twee jaar een rendement van ongeveer 40% gegenereerd. Of u nu nieuw bent bij Bitcoin-beleggen of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe u het meeste uit uw investering kunt halen, het is van cruciaal belang dat u begrijpt wat u moet weten voordat u in Bitcoin investeert..

Uiteindelijk komt de uiteindelijke beslissing aan jou. Wat voor soort investeerder wilt u zijn? Zoek het antwoord op die vraag, je zult zeker weten of Bitcoin een goede investering is!

Zou u investeren in Bitcoin of andere digitale activa??

Als je het leuk vond om ons artikel te lezen Is Bitcoin een goede investering & Moet ik in Bitcoin investeren, deel het alstublieft met iedereen die mogelijk geïnteresseerd is in Bitcoin.

Verder lezen:

Ethereum Vs. Bitcoin: is Ethereum een ​​betere investering dan Bitcoin?

Meest populaire cryptocurrencies in het VK

Top 10 cryptocurrencies om in 2021 te investeren

Meest populaire cryptocurrencies in de VS.

Bitcoin-investering – Veelgestelde vragen

Is het de moeite waard om in Bitcoin te investeren??

Gezien de ROI van 100.000.000% van Bitcoin en het feit dat het alle andere activa verslaat, inclusief goud, aandelen en olie in de afgelopen 10 jaar, is Bitcoin zeker het overwegen waard. Vergeet niet om nooit meer te investeren dan u zich kunt veroorloven om te verliezen en koop alleen Bitcoin van een veilig, betrouwbaar handelsplatform zoals eToro.

Is het veilig om in Bitcoin te investeren??

Investeren in Bitcoin is een risicovolle en tegelijkertijd potentieel hoogrenderende financiële onderneming. Hoewel niemand kan garanderen dat Bitcoin een veilige investering is, kunt u investeren in handelseducatie, praktijk en zelfdiscipline om uw kansen op succes te vergroten..

Is het slim om in Bitcoin te investeren??

Investeren in Bitcoin en cryptocurrency is een slimme manier om uw portefeuille te diversifiëren, u in te dekken tegen inflatie en de decentralisatie van betalingen te ondersteunen. Investeren in Bitcoin is altijd slim gebleken. Bitcoin is ook een buitengewoon slimme investering voor degenen die zich willen indekken tegen inflatie in de dollar en andere fiat-valuta’s. Een van de slimste manieren om te beginnen met investeren in Bitcoin is door een veilig platform zoals eToro te kiezen waarmee u activa kunt kopen en verkopen en CFD’s van meer dan 90 paren kunt verhandelen..

Gaat Bitcoin crashen??

Hoewel niemand de toekomst van cryptocurrency kan voorspellen, laten historische gegevens zien dat Bitcoin veel ups en downs heeft doorgemaakt, maar altijd erin is geslaagd om financiële en sociale onrust te overwinnen, zoals de aanhoudende coronavirus-pandemie. Interessant is dat veel experts positief zijn over de toekomst van Bitcoin en denken dat het beter presteert dan goud.

Disclaimer: Cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me