Is Bitcoin nog steeds een waardevolle investering in 2018?

2017 was een mijlpaaljaar voor bitcoin, aangezien we de prijs aan het begin van het jaar met meer dan 1.000% zagen stijgen en tegen het einde van het jaar $ 19.000 bereikten. Deze oogverblindende stijging duwde wat ooit een marginaal handelsartikel was naar de mainstream, waardoor mensen uit alle lagen van de bevolking meededen en profiteren van een behoorlijk groot rendement.

Nu zien we hedgefondsen en zelfs beginnende investeerders lijken deel uit te maken van de bitcoin-kans. Echter, temidden van geruchten dat de bubbel is gesprongen en dat de goede tijden ten einde zijn gekomen, wordt de vraag gesteld door Handelseducatie is, is bitcoin in 2018 nog steeds een waardevolle investering?

Is het feest voorbij? Heeft de trein het station verlaten? Wat zijn uw redenen om te investeren??

bitcoin waard

Over het algemeen zijn er twee soorten mensen die in elke vorm van cryptocurrency investeren. De eerste zijn degenen die kijken naar de opkomst van dergelijke valuta als de toekomst van geld en de eerste stap op weg naar een gedecentraliseerd financieel systeem. Het andere type mensen? Degenen die er gewoon in zijn om wat geld te verdienen.

Niet iedereen die in bitcoin investeert, valt in de ene categorie of de andere, maar ze hebben de neiging om voor het grootste deel op de een of andere manier te leunen. Als u tot de eerste categorie behoort, is de kans groot dat u investeert, omdat u hoopt dat u op een dag uw bitcoin kunt gebruiken om aankopen te doen op vrijwel dezelfde manier als u vandaag de dag traditionele valuta kunt gebruiken. U hoopt waarschijnlijk dat het ook de waarde ervan zal waarderen, maar als u hoopt dat bitcoin kan worden gebruikt als een alledaagse valuta, zal het niet zo veel kunnen fluctueren als het afgelopen jaar of zo..

Zie ook: 8 redenen om te beginnen met het investeren van uw geld

De echte vraag is of het eindelijk een plateau bereikt en zich zal vestigen op of rond de huidige prijs, of dat je denkt dat het op de lange termijn verder zal stijgen? Als u denkt dat het verder zal stijgen, moet u uw investering doen in de wetenschap dat u de komende maanden en misschien zelfs jaren veel fluctuaties zult moeten doorstaan..

Voor degenen die gewoon in het spel zijn om wat geld te verdienen, is het antwoord een stuk eenvoudiger.

Bitcoin is extreem vluchtig.

Zoals bovenaan het artikel vermeld, schoot bitcoin in december vorig jaar omhoog naar $ 19.000, om een ​​maand later te dalen tot ongeveer $ 11.000..

Marktfluctuatie van dat niveau zal altijd kansen bieden om serieus geld te verdienen, en alle tekenen wijzen erop dat de vluchtige aard van bitcoin niet snel zal eindigen..

Als het korte spel uw doel is, dan is er een kans in bitcoin.

Hoe raak je betrokken??

Onderzoek

onderzoek naar investeringsmogelijkheden voor bitcoin

Als u nieuw bent in de wereld van cryptocurrency, dan zou onderzoek uw eerste aanloophaven moeten zijn. Uw eigen geld investeren op basis van een mening die u van iemand anders heeft gehoord, is nooit een goed idee, zeker niet in een markt die zo nieuw en vluchtig is als Crypto..

Verzamel degelijke informatie, bekijk alle invalshoeken en zorg ervoor dat je zo goed mogelijk geïnformeerd bent voordat je aan het spel begint. Ondernemers die in bitcoin hebben geïnvesteerd, zoals Renzo Costarella, zijn waardevolle informatiebronnen en als u ze online volgt, zal uw kennisbasis veel goeds doen.

Misschien vind je dit ook leuk: 9 Must Watch Bitcoin-documentaires

Het opbouwen van een gewoonte om onderzoek te doen en uw due diligence te doen voordat u erbij betrokken raakt, zal u goed van pas komen bij beslissingen die u later op de weg neemt. Kijk eerst in de blockchain en ontdek hoe deze de financiële wereld revolutioneert.

Bekijk de wil van Ivan op Tech en vergeet niet om enkele van zijn YouTube-video’s te bekijken, want hij is goed in het opsplitsen van de kernbegrippen en geeft deskundige meningen over het recente nieuws.

Open een handelsaccount

open handelsaccount

Als de tijd rijp is dat u zich bereid voelt om te investeren, moet u eens kijken naar het openen van een account bij iemand als Coinbase. Met een schone gebruikersinterface en bekend als een geweldig platform voor nieuwe investeerders, kunt u zich hier aanmelden en $ 10 gratis tegoed krijgen!

Als u eenmaal met Coinbase aan de slag bent, moet u proberen uw transacties uit te voeren met de uitwisseling van Coinbase, die GDAX wordt genoemd. GDAX biedt gebruikers toegang tot grafieken en realtime gegevens, samen met lagere kosten.

Bekijk ook de verschillende YouTube-video’s die je stapsgewijze uitleg laten zien hoe je het meeste uit de verschillende uitwisselingen kunt halen, die er op het eerste gezicht nogal ontmoedigend uit kunnen zien, maar die je gemakkelijk onder de knie hebt als je ze onder de knie hebt..

Mensen lezen ook: Kunt u rijk worden door dit beleggingsadvies op te volgen??

Zorg ervoor dat u uw munten veiligstelt

beveilig uw bitcoins

Ten slotte moet u uw bitcoins beveiligen. Je hebt de mogelijkheid om ze op Coinbase te bewaren, maar een betere optie zou zijn om ze offline of zelfs naar een portemonnee voor koude opslag te verplaatsen.

Twee van de meer populaire opties zijn Nano Ledger S en de Trezor. Beide stellen je in staat om bitcoins offline en op een veilige locatie te bewaren. Er zijn gevallen geweest waarin uitwisselingen werden gehackt en degenen die hun munten bij die uitwisselingen hielden, verloren alles, dus hoewel het verplaatsen ervan wat meer tijd in beslag kan nemen, is het beter voorzichtig te zijn.

Gevolgtrekking

Zoals bij elke investering bestaat de kans dat u alles verliest. Dit is een risico dat gepaard gaat met een investering van welke aard dan ook, of het nu gaat om cryptocurrency of meer traditionele wegen. Je moet op de hoogte blijven van trends en continu onderzoek doen.

Bitcoin kan in 2018 nog steeds een waardevolle investering zijn, ongeacht of u short of long gaat.

Als je het leuk vond om dit artikel van Trading Education te lezen, geef het dan een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Bron: www.due.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me