Is Ethereum een ​​goede investering en kunt u in 2021 profiteren van ETH?

Ethereum kan een goede investering voor u zijn als u een langetermijninvesteerder bent!

Cryptocurrency is anoniem, op blockchain gebaseerd digitaal geld. Je kent misschien de meest voorkomende Bitcoin- en Ethereum-varianten, maar volgens Coinmarketcap zijn er meer dan 8.000 cryptocurrencies.

U kunt beleggen in cryptocurrencies maar het is nu ook mogelijk om standaard producten en diensten af ​​te nemen met cryptocurrencies. Hoewel cryptocurrency nieuw en interessant is, kan het riskant zijn om te investeren, dus u moet nog veel meer analyseren voordat u in een crypto-activum investeert.

Deskundigen hebben gemengde meningen over investeringen in cryptocurrency. Omdat crypto een risicovolle investering is met potentieel voor intense prijsschommelingen, zijn bepaalde financiële adviseurs sceptisch als het gaat om investeren in crypto..

Veel mensen vinden het echter moeilijk om te beslissen welke cryptocurrency ze moeten gebruiken. Zoals hierboven vermeld zijn er meer dan 8000 cryptocurrencies. De meeste mensen kennen Bitcoin al, maar sommigen zullen gaan diversifiëren en op zoek gaan naar grotere kansen, zoals Ethereum.

Ethereum is een van de grootste cryptocurrency op de markt en het is een cryptocurrency die heel uniek functioneert in vergelijking met andere cryptocurrencies. ETH brengt een aantal nieuwe en opwindende kansen met zich mee.

Ethereum Investing: wat is het?

Geïnitieerd in 2015, met de slimme contracten en gedistribueerde apps-mogelijkheden, is Ethereum een ​​open en gedecentraliseerd cryptocurrency computing-framework. ETH of Ether is de lokale blockchain van het platform. Ethereum is nu ‘s werelds populairste blockchain. Na Bitcoin is Ethereum de op een na grootste blockchain voor aandelenkoersen ter wereld.

Investeren in Ethereum kan een investering zijn in de toekomst van financiën. Het intelligente contractplatform is gebouwd om de verouderde, verouderde geschiedenis van Wall Street te vervangen en is al begonnen met het vervangen van bedrijfsaandelen en obligaties door intelligente contracttokens binnen bepaalde bedrijfstransacties..

De capaciteit van Ethereum is misschien veel ongelooflijker dan die van Bitcoin, dat dient als een forum voor ontwikkelaars om door te gaan met uitbreiden en innoveren. Het nieuwste DeFi-patroon is een voorbeeld. Een ambitieus nieuw initiatief en uitbreiding van de financieringswereld betreden bijna elke dag nieuwe wegen en transformeren de markt voor altijd. Het draagt ​​bij aan moderne cryptomots zoals "opbrengst landbouw" en het “poolen van liquiditeit”."

Veel andere cryptocurrencies zijn gebouwd op de Ethereum-blockchain. Er is bijvoorbeeld een nieuw ERC-20-token genaamd Yearn Finance of YFI gebouwd op Ethereum. De intelligente contracten zijn gebouwd om digitale schaarste voor de grondstof te hebben en slechts 30.000 tokens. Velen hebben verschillende benodigdheden en totaal verschillende gevallen van behoefte. Ethereum is een van de meest prominente cryptocurrency-projecten, dus nu investeren in Ethereum kan leiden tot grote financiële winst en investeringsrendement.

Meer lezen: een beginnershandleiding voor Ethereum en tips voor investeren in ETH

Is Ethereum een ​​goede investering? Hoe het presteerde in 2020?

Door Covid-19 was 2020 een jaar van uitdagingen voor de wereld. Cryptocurrencies, waaronder Ethereum, daalden in maart in waarde vanwege de pandemie, maar later begonnen ze in prijzen te stijgen.

Op de laatste dag van 2020 bereikte Ethereum de $ 750, wat het hoogste niveau was sinds maart 2018. Bovendien bereikte Ethereum onlangs op 10 februari 2021 zijn hoogste punt ooit op $ 1.826..

De nieuwste prijsindicatoren suggereren dat de op een na grootste cryptocurrency ter wereld naar verwachting nieuwe pieken zal testen in 2021. De nieuwste Beacon Chain-implementatie en netwerkupdate van ETH bracht ook een verscheidenheid aan institutionele beleggers die geïnteresseerd zijn in Ethereum 2.0 om het mechanisme effectiever te maken. ETH heeft momenteel een marktkapitalisatie van $ 190,57 miljard.

Vanwege de toenemende interesse in Ethereum 2.0, begon een reeks cryptocurrency-uitwisselingen, waaronder Binance, ETH-staking-services aan te bieden. Finance Magnates verklaarde eerder ondersteuning voor het ETH-netwerk voor de nieuwe update van de Gemini cryptocurrency exchange.

Omdat uitzetten het aantal munten in omloop vermindert, kan de prijs van Ethereum stijgen als leveranciers afnemen en de vraag hoog blijft. De lancering van Ether toekomstige handel is een andere verklaring die u als een succesvolle weddenschap zou kunnen beschouwen. In 2021 streeft het ernaar om Ether-futures-handel te lanceren via CME Group, ‘s werelds grootste handelssite voor derivaten.

Hoewel Bitcoin bekend staat als “digitaal goud”, wordt Ethereum vanwege zijn enorme potentieel beschouwd als “digitale olie”. De meest gebruikte blockchain is Ethereum. Er zijn veel cryptoprojecten op het netwerk vrijgegeven. Voor gedecentraliseerde financiële applicaties was Ethereum vooral gebruikelijk.

Het netwerk heeft een herziening ondergaan die crypto-ondernemingen efficiënter en aantrekkelijker zal maken. Na de update kon Ether de bredere acceptatie zien die de prijs zou verhogen.

Met de nieuwe update van het Ethereum-netwerk is Ether staking toegestaan. Vervolgens zal het een behoorlijke investering zijn voor degenen die op zoek zijn naar andere vormen van geld verdienen met hun crypto-bezit..

Over het algemeen was 2020 een goed jaar voor Ethereum, aangezien het een aanzienlijke prijsstijging kende en de release van Ethereum 2.0 een van de bepalende punten van de toekomst van Ethereum markeert.

Investeren in Ethereum in 2021? Is het een goed idee?

Volgens crypto-experts wordt Ethereum beschouwd als een goede investering. Een onderzoekspaper van de econoom geeft aan dat Ethereum zich in de toekomst veel waarschijnlijker zal uitbreiden. De prijs van Ethereum zal naar verwachting tegen het einde van 2021 $ 5.000 bedragen, op basis van "Lange voorspelling" voorspelling.

investeren in Ethereum is een goede beslissing gebleken. In 2019 was de gemiddelde prijs van Ethereum $ 125. De prijs vanaf februari 2021 is $ 1.820. In twee jaar tijd is de waarde van ETH 15 keer gestegen. Dus als je in 2019 $ 10.000 in Ethereum had geïnvesteerd, zou je nu ongeveer $ 150.000 in Ethereum hebben.

Maar om te weten of het echt een goed idee is om in Ethereum te investeren, moet eerst een basisbetekenis van de Ethereum-blockchain zelf worden onderzocht.

Ethereum 2.0 werd in verschillende fasen gelanceerd vanaf fase 0. ETH is het token van de Ethereum-blockchain. Ethereum is inderdaad een hulpmiddel om besparingen veilig te stellen als Bitcoin slechts een vorm van betaling is. Velen van hen zijn in theorie goede keuzes op het gebied van beleggen op langere termijn.

De Ethereum-blockchain is het protocol dat is gebaseerd op wiskundige regels. In vergelijking met een centrale bank of overheid die de contante voorziening snel en plotseling kan veranderen, wordt de distribuerende Ethereum-munt geschreven in een vrij leesbare en consensuscodering. Deze digitale grondstof, in plaats van een goud- of overheidsbelofte, wordt ondersteund door de onbreekbare niet-gekristalliseerde blockchains en de wiskundige realiteit.

Manieren om in Ethereum te investeren

De toetredingsdrempels om te beginnen met investeren zijn erg laag voor cryptocurrency. Iemand die het gebied niet kent, zal snel ETH in handen krijgen en beginnen met besparen door eraan vast te houden en op waardering te hopen.

Bovendien kan een persoon mogelijk een investering in Ethereum doen en op verschillende manieren geld gaan verdienen aan ETH.

Alles begint met kopen en vasthouden. Dit is een van de meest voorkomende strategieën om in cryptocurrency te investeren. Het kopen en vasthouden van een cryptocurrency is een gemakkelijke en over het algemeen succesvolle manier. De strategie om te kopen en te behouden is een mooie, eenvoudige oplossing, maar het kan voor onzekerheid zorgen, aangezien het gebied van cryptocurrency bekend staat om zijn prijsexplosieven. Cryptocurrencies hebben een vluchtig karakter, waardoor veel beleggers terugschrokken. Maar voor sommigen was het een van de meest waardevolle factoren waardoor cryptocurrencies worden gekenmerkt en het heeft hen ertoe aangetrokken om te investeren.

Een andere manier om in Ethereum te investeren, is door middel van mijnbouw. Cryptocurrency-mining is een wiskundige oplossingsmethode. Mijnbouw is in feite de ruggengraat van veel cryptocurrency-netwerken, aangezien ze hun tijd gebruiken om wiskundige problemen met rekenkracht op te lossen en om het netwerk “proof-of-work” te leveren dat transacties van Ethereum (ETH) verifieert. De lancering van Ethereum 2.0 met het doel om over te schakelen naar ‘proof-of-stake’ zou een punt van zorg kunnen zijn voor mijnwerkers, maar de verwachting is dat PoW-mijnbouw nog praktisch zal zijn tot rond 2023.

Cryptocurrency-handel, inclusief Ethereum, is begonnen met conventionele handelaren door in bestaande markten te duiken. Er is ook een reeks handelsopties, zoals ETH-futures, waardoor het een van de betere manieren is om in Ethereum te investeren.

De handel in derivaten stelt traders in staat net zo goed te profiteren van oplopende patronen. Handelaren kunnen profiteren van long- of shortposities, ongeacht hoe de vraag beweegt.

Klaar om te investeren in ETH?

Voors en tegens van Ethereum

Zoals elk bezit, is er een lijst met voor- en nadelen voor Ethereum.

Voordelen van Ethereum:

Wat zijn de voordelen van investeren in Ethereum?

Veel crypto-analisten denken dat Ethereum een ​​grote toekomst heeft, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor crypto-investeerders.

Dit zijn de beste dingen over Ethereum:

✅ Betrouwbaarheid:

De afgelopen drie jaar waren het gevestigde netwerk en programma van Ethereum consistent. Het team achter Ethereum levert enorme inspanningen om van Ethereum een ​​van de grootste projecten op crypto-gebied te maken.

✅ Decentralisatie:

De gedecentraliseerde structuur is mogelijk een van de belangrijkste voordelen van Ethereum. Zoals gezegd, is cryptocurrency-technologie, oorspronkelijk ontwikkeld om een ​​alternatief te bieden voor conventionele bankprocessen, gedecentraliseerd en transparant. Decentralized Finance (DeFi) is een van de factoren waar cryptocurrencies door worden gekenmerkt en Ethereum staat aan de top van DeFi.

✅ Meer bedrijven streven Ethereum na:

Ethereum wordt ondersteund door verschillende grote bedrijven en de Ethereum Enterprise Alliance is een toonaangevende Ethereum-trackingorganisatie. Wanneer voorwaarden van derden worden verwijderd, investeren Ethereum-investeerders meer. De financiële goeroe Andreessen Horowitz, is een van de belangrijkste figuren die bij Ethereum betrokken zijn. Ter vergelijking: het feit dat Ethereum ook een professional is in financiën (ICO’s). De tokens ERC-20 worden ook beschouwd als de standaard voor fondsenwerving en ICO’s.

✅ Ether is niet beperkt:

In tegenstelling tot Bitcoin is Ether (ETH) niet beperkt en nuttig. Transacties omvatten contracten voor zelfrendement en korte afwikkelingstijden. Interessant is dat zodra de maker Vitalik Butterin zei, Ethereum snel meer dan een miljoen transacties per seconde kon verwerken.

Nadelen van Ethereum

Dit zijn de zwakkere delen van Ethereum:

❌ Kritiek op langzame groei

Ethereum is bekritiseerd vanwege de langzame groei. Op de rand van DeFi-expansie hebben analisten zich afgevraagd of Ethereum zou kunnen slagen onder de gewicht van DeFi. Dit geeft aan dat de voortgang traag was en achterbleef bij het invoeren van netwerkveranderingen.

❌ Het nadeel voor de first mover:

Het nadeel van de first mover is overgenomen door Ethereum. De vaandeldrager is nog steeds het legacy-netwerk. Alle nieuwe start-ups leren ook van het personeel en zijn voldoende wendbaar om snellere groei en resultaten mogelijk te maken. Op de lange termijn kan dit een onbekend gevaar zijn. Ook zullen welvarende bedrijven profiteren van Ethereum-fouten en wellicht verbeterde netwerken opzetten.

❌ Ethereum kan moeilijk worden geschaald:

Hoewel de diverse kenmerken een aanlokkelijk aspect kunnen zijn, aarzelen sommige beleggers gewoon om in ETH te investeren. Ter vergelijking: Ethereum moet problemen met betrekking tot schaalvergroting en netwerklatentie nog oplossen om meer investeerders in cryptocurrencies aan te trekken.

Conclusie: Ethereum ook een goede investering?

Ethereum is volgens analisten een van de beste cryptovaluta om in te investeren. De beroemde munt is veelbelovend en aangezien DeFi blijft groeien met Ethereum aan de top, kan de prijs in de nabije toekomst hoog oplopen..

De meeste investeringen komen neer op de factor risico versus opbrengst. Met andere woorden, wegen de mogelijke voordelen op tegen de mogelijke gevolgen van de risico’s?

Simpel gezegd, Ethereum is een investering met een laag risico en veel potentiële voordelen. Het is iets dat u zeker wat onderzoek moet doen voordat u overweegt ETC aan uw portfolio toe te voegen.

Dus is Ethereum (ETC) een goede investering? Ethereum heeft inderdaad veel voordelen die veel andere cryptocurrencies niet hebben. Het feit dat Decentralized Finance (DeFi) een van de factoren is waar cryptocurrencies door worden gekenmerkt en Ethereum aan de top van DeFi staat, betekent dat er veel ruimte is voor groei in Ethereum-prijs en dat het een goede munt is om in te investeren.

Investeren in Ethereum is een verstandige beslissing.Als u deel wilt uitmaken van DeFi-uitbreiding, dan is Ether de juiste keuze voor uw portfolio.

Nu weet je dat Ethereum een ​​goede investering kan zijn. Als u zich voldoende geïnspireerd voelt om te beginnen met investeren ENZ, of als dit artikel wat extra inzicht heeft gegeven in je bestaande kennis, ben je daar misschien blij mee eToro biedt de mogelijkheid om te investeren in crypto-activa.

eToro – Het beste platform om crypto’s te kopen

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

  • Cryptocurrency is anoniem, op blockchain gebaseerd digitaal geld.
  • Het is ook mogelijk om standaard producten en diensten af ​​te nemen met cryptocurrencies, maar je kunt ook investeren in cryptocurrencies waaronder Ethereum.
  • Ethereum is een van de grootste cryptocurrencies op de markt en het is een valuta die zeer uniek functioneert ten opzichte van andere cryptocurrencies.
  • Investeren in Ethereum zou een investering in de toekomst van financiën kunnen zijn.
  • De capaciteit van Ethereum is misschien veel ongelooflijker dan die van Bitcoin, dat dient als een forum voor ontwikkelaars om door te gaan met uitbreiden en innoveren..
  • Een onderzoekspaper van The Economist geeft aan dat Ethereum in de toekomst veel waarschijnlijker zal worden uitgebreid.
  • U kunt elk bedrag in Ethereum investeren. U kunt bijvoorbeeld beginnen met slechts $ 25.
  • Omdat DeFi blijft groeien met Ethereum aan de top, zou Ethereum een ​​van de beste investeringen kunnen zijn die je op dit moment in de cryptomarkt kunt doen.

FAQ

Is het de moeite waard om in Ethereum te investeren??

Op basis van de gemakkelijke toegang tot kopers in de detailhandel en de aanhoudende groeivooruitzichten, doet Ethereum een ​​uitstekende investering.

Wat is het minimumbedrag om in Ethereum te investeren??

Er zijn enkele platforms, zoals eToro, waarmee gebruikers slechts $ 25 kunnen investeren om aan de slag te gaan in Ethereum.

Moet ik nu in Ethereum investeren?

Als u in een cryptocurrency wilt investeren, moet u altijd uw eigen onderzoek doen. Ethereum is een van de beste cryptocurrencies met het potentieel om in de nabije toekomst in prijs te groeien.

Waar te investeren in Ethereum?

eToro is het meest lucratieve alternatief. Met het prestigieuze handelsplatform voor prijzen kunnen handelaren een portefeuille samenstellen, die dient als een one-stop-shop voor handelaren die blootstelling aan cryptocurrency vinden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me