Is Ethereum een ​​goede investering en moet ik in ETH investeren?

Investeren in Ethereum: aan de slag

Als u nieuw bent in de wereld van Ethereum-investeringen, vraagt ​​u zich misschien af ​​of Ethereum een ​​goede investering is of moet ik in ETH investeren ?. Laten we alle Ethereum-gerelateerde mythen die online circuleren doorbreken voordat u overweegt te investeren in Ethereum.

Dus, wat is Ethereum??

Ethereum is een van de meest populaire open-sourceplatforms die gebruik maken van blockchain-technologie.

Ethereum is in feite het op een na grootste cryptoplatform op basis van marktkapitalisatie, na Bitcoin. Ethereum wordt gebruikt voor ether, zijn eigen cryptocurrency, wat een goede investeringsoptie is. Ethereum ondersteunt niet alleen de valuta, maar ook verschillende tokens, zoals ERC-20.

Dat gezegd hebbende, Ethereum heeft tal van toepassingen die verder gaan dan cryptocurrency. Ethereum is niet alleen een gedecentraliseerd platform, maar ook een programmeertaal. Het kan gedecentraliseerde applicaties of dApps maken die gebruikers kunnen helpen bij het maken van afspraken en betalingen rechtstreeks met elkaar zonder tussenkomst van een derde partij. Ethereum is zelfs de koning van slimme contracten.

Aan de slag met Ethereum Investing

Om te beginnen met investeren in Ethereum moet u dit eerst doen Registreer online met een uitwisseling waarmee u Ethereum kunt kopen en erin kunt investeren. Een uitwisselingsmakelaar is een online platform waarmee u Ethereum kunt kopen en verkopen, evenals elke andere cryptocurrency die zij hebben vermeld.

Als u snel en gemakkelijk Ethereum wilt kopen en erin wilt investeren. met 0% commissie, check out eToro Exchange!

Is Ethereum een ​​goede investering?

Omdat Ethereum het op een na grootste blockchain-platform is, zijn veel crypto-experts van mening dat Ethereum een ​​goede investering is in vergelijking met andere crypto’s. Ondanks alle ups en downs in de geschiedenis van Ethereum, zijn analisten van mening dat de Ethereum-prijs op de lange termijn verder zou kunnen groeien.

Een van de factoren die het investeren in ETH zal beïnvloeden, is Ethereum 2.0, de tweede iteratie van Ethereum.

Ethereum 2.0 zal zich richten op energie-efficiëntie en uitzetten in plaats van op mijnbouw. Merk op dat het bewijs van inzet de actieve transactievalidatie en netwerkondersteuning omvat door geld in een crypto-portemonnee te houden om de veiligheid te garanderen.

Een andere reden om te overwegen om in Ethereum te investeren, is het toenemende gebruik van blockchain-technologie, wat steeds meer succesvolle cryptohandelaren aantrekt. Dergelijke technologie kan online betalingen, de distributie van leningen en de handel in grondstoffen vergemakkelijken.

Moet ik in Ethereum investeren?

is ethereum een ​​goede investering

Waarom zou ik overwegen om in Ethereum te investeren? goed. Ethereum is een innovatieve technologie die de hele wereld kan veranderen. Om preciezer te zijn, heeft Ethereum dApps en slimme contracten geïntroduceerd waarmee gebruikers transacties kunnen uitvoeren zonder tussenpersoon. Dankzij de introductie van slimme contracten kan Ethereum een ​​revolutie teweegbrengen in computerprogrammering en digitaal eigendom als geheel.

Mensen zullen in staat zijn om verschillende activa van over de hele wereld te kopen zonder te maken te hebben met banken en bureaucratie. Ethereum kan mensen tokenisatie geven van kunstwerken, patenten, hypotheken, transacties van persoon tot persoon en zelfs stemmen.

Geen wonder dat volgens gegevens van het World Economic Forum, tegen 2025-2027 zal tot 10% van het wereldwijde bruto binnenlands product wereldwijd worden gefaciliteerd via blockchain-technologie.

Ethereum kan niet alleen individuen ondersteunen, maar ook bedrijven over de hele wereld door verbeterde interconnectiviteit te bieden. Deze technologie kan innovaties bevorderen, zoals crypto-verzamelobjecten, op blockchain gebaseerde medische dossiers, duurzaam delen van energie, enzovoort..

Omdat Ethereum gedecentraliseerd is, wordt aangenomen dat Ethereum mensen ook kan helpen om censuur te richten en ongecensureerde apps uit te voeren om samenlevingen op de hoogte te houden.

Bovendien is de ether van de cryptocurrency van Ethereum een ​​van de cryptocurrencies die steeds populairder wordt. Het goede nieuws is dat Ethereum, in tegenstelling tot Bitcoin, niet is afgetopt. Er zijn ongeveer 107.715.579 ether in omloop, en dit aantal neemt toe.

Hier moeten we opmerken dat programmeurs ook worden gecompenseerd in ethermunten om het protocol op hun computers uit te voeren en het netwerk te helpen veilig en effectief te blijven.

Tenslotte, diversificatie is belangrijk in de handelswereld, wat voldoende reden is om in Ethereum te investeren. Ethereum is tenslotte niet alleen een cryptocurrency, maar ook een innovatief platform voor slimme contracten, tokens en gedecentraliseerde apps.

Moet ik investeren in Bitcoin of Ethereum?

Ethereum is de op een na grootste valuta na Bitcoin, en zoals hierboven uitgelegd, zijn er veel redenen om in Ethereum te investeren in plaats van Bitcoin.. Hoewel zowel Ethereum als Bitcoin gedistribueerde grootboeken en tokens gebruiken, heeft Ethereum enkele voordelen ten opzichte van Bitcoin, die handelaren van over de hele wereld aantrekt.

Zoals hierboven vermeld, zijn er meer tokens in omloop dan bitcoin, en is het gemakkelijker om ether te verkrijgen in een kortere bloktijd. Om preciezer te zijn, het duurt maximaal 15 seconden om ether te krijgen, vergeleken met bitcoin-transacties die tussen 10 minuten en een dag duren.

Omdat Ethereum zijn eigen programmeertaal heeft, wordt het niet alleen gebruikt als valuta en transacties, maar ook als een manier om gedecentraliseerde applicaties uit te voeren, geld te verdienen met werk en eigendom te bieden. De unieke structuur om slimme contracten uit te voeren, is eigenlijk een van de belangrijkste aspecten die Ethereum tot een goede investeringsoptie maken.

Een duidelijk voorbeeld van het belang van Ethereum is de innovatieve Ethereum Blockchain as a Service, gepresenteerd door Microsoft Azure en ConsenSys. Het stelt klanten en ontwikkelaars van financiële diensten in staat om een ​​flexibele en veilige cloudgebaseerde blockchain-omgeving te hebben.

Interessant genoeg zijn veel cryptogames ook gebaseerd op Ethereum, waardoor ze een aantrekkelijke investeringsoptie zijn. Een van de meest populaire spellen is CryptoKitties waarmee gamers digitale katten kunnen fokken en verhandelen.

Mis het niet: Bitcoin versus Ethereum: welke moet u kopen?

Hoeveel kan Ethereum waard zijn?

Aangezien het hoofddoel van Ethere niet is om een ​​alternatief te worden voor wereldwijde valuta’s, maar om slimme contracten en applicaties mogelijk te maken, veel experts zien een enorm potentieel in Ethereum. Sommige experts voorspellen dat een ETH-token $ 10.000 en een marktkapitalisatie van meer dan een biljoen dollar kan bereiken.

Hoewel het moeilijk is om cryptovoorspellingen te doen, doet de vraag naar gedecentraliseerde financiering experts geloven dat Ethereum weer zou kunnen stijgen. Op basis van prijsprognoses en Fibonacci-extensies beweren Ethereum-experts dat het de komende vijf jaar extreme hoogtepunten kan bereiken.

Sommige voorspellingen suggereren bijvoorbeeld dat tussen 2023 en 2025 het potentiële hoogtepunt van Ethereum $ 50.000 zou kunnen zijn, terwijl het potentiële dieptepunt $ 3.500 zou kunnen zijn. Als gevolg hiervan kunnen veel cryptohandelaren profiteren van dergelijke prijsschommelingen.

Wie Ethereum in hun portfolio’s moet opnemen?

  1. Daghandelaren: het is bekend dat Ethereum schommelingen met meerdere percentages op één dag heeft, waardoor het een goede optie is voor daghandelaren die denken dat ze weten wat de kortetermijnbewegingen zullen zijn..
  2. Handelaren in cryptovaluta: Ethereum is de tweede bekende cryptovaluta en daarom kopen veel cryptohandelaren het als onderdeel van hun portefeuille met cryptovaluta.
  3. Blockchain-enthousiastelingen: aangezien Ethereum de tweede belangrijke toepassing is van blockchain-technologie, kunnen degenen die vertrouwen hebben in de technologie en de mogelijke impact ervan op de technische en financiële industrie, overwegen om ethereum te kopen.
  4. Forextraders: de cryptocurrency-markt wordt door sommigen gezien als een veilige haven voor wanneer traditionele valuta’s te volatiel worden. Aangezien Ethererum meer gescheiden is van de reguliere markten dan andere cryptovaluta, zou het voor sommige handelaren de nieuwe veilige haven voor goud kunnen worden..

Investeert in Ethereum riskant?

investeren in ethereum

Ondanks de beloften die Ethereum laat zien en de steun van de crypto-ontwikkelingswereld, is het geen geheim dat er veel druk is van toezichthouders en banken met betrekking tot cryptohandel. In feite is het de regeldruk rond het zogenaamde initiële muntenaanbod die elke cryptocurrency aanzienlijk kan laten dalen.

Een ander obstakel is het feit dat blockchain-technologie misschien moeilijk te begrijpen is voor mensen die geen handelaar of ontwikkelaar zijn. Sommigen kunnen ook het slachtoffer worden van crypto-oplichting.

Daarom is een goede opleiding over cryptohandel essentieel om u te helpen begrijpen wat Ethereum is en hoe u succesvol in Ethereum kunt investeren. Een online cursus is een geweldige kans om de basisprincipes van cryptohandel te begrijpen en een gerenommeerde te vinden makelaar, en een succesvolle handelsstrategie opzetten.

Conclusie: is Ethereum een ​​goede investering??

Investeren in Ethereum is het overwegen waard.

Voor velen is gebleken dat Ethereum-investeringen een geweldige beslissing zijn. In 2017 was de prijs van één Ethereum $ 25. De prijs vanaf februari 2021 is $ 1.820. In vier jaar tijd is de waarde van ETH 72 keer gestegen. Dus als je in 2017 $ 1000 in Ethereum had geïnvesteerd, zou je op dit moment ongeveer $ 72.000 in Ethereum hebben gehad.

Dus is Ethereum een ​​goede investering? Nu, Ethereum wordt als een goede investering beschouwd. En als u erin wilt investeren, is dit een goed moment om dat te doen.

Hoewel geen enkele investering risicovrij is, heeft investeren in Ethereum de afgelopen drie jaar een rendement van meer dan 7000% gegenereerd. Of u nu nieuw bent bij Ethereum-investeringen of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe u het meeste uit uw investering kunt halen, het is van cruciaal belang dat u begrijpt wat u moet weten voordat u in Ethereum investeert..

De onderstaande voorspellingscijfers schetsen enkele van de Potentieel hoog en laag van Ethereum-prijsvoorspellingen in 2021, 2022, 2023, 2024 en 2025 aangeboden door technische analisten en branchedeskundigen.

Jaar Hoog Laag
2021 $ 2.400 $ 1100
2022 $ 3.300 $ 1.455
2023 $ 6.200 $ 2.200
2024 $ 5.150 $ 2.865
2025 $ 9.500 $ 3.560

Uiteindelijk komt de uiteindelijke beslissing aan jou. Wat voor soort investeerder wilt u zijn? Zoek het antwoord op die vraag, je zult zeker weten of Ethereum een ​​goede investering is!

Als u zich geïnspireerd voelt om in te investeren Ethereum, dat zal je misschien fijn vinden etoro biedt de mogelijkheid om te handelen met Crypto-activa en CFD’s op maximaal 90 cryptocurrencies.

eToro – Beste platform om Ethereum te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Verder lezen:

Ethereum Vs. Bitcoin: is Ethereum een ​​betere investering dan Bitcoin?

Voors en tegens van investeren in Ethereum

Ethereum domineert Crypto met ERC-20-tokens: hier is hoe

Een beginnershandleiding voor stabiele munten

Meest populaire cryptocurrencies in het VK

Top 10 cryptocurrencies om in 2021 te investeren

Meest populaire cryptocurrencies in de VS.

Als je ons artikel leuk vond Is Ethereum een ​​goede investering en moet ik in ETH investeren?, deel het alsjeblieft met iedereen die mogelijk geïnteresseerd is in Ethereum.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me